M å n d a g - kväll

Hej vänner!
Haha, herregud vad jag pressar mig själv.
Är det inte galet att man kan känna sig så upptagen att man inte ens tar sig tid att gå på toa när man är kissnödig? Knäpp jag är! : )

Men saker och ting börjar ta form nu och det är verkligen spännande. Jag lovar er att ni kommer få ta det av det så småningom också och då kan jag garantera att jag även blir en bättre bloggare. Det är bara så otroligt mycket att göra just nu, så Lily-bloggen blir tyvärr lidande tills vidare. MEN jag skall försöka förbereda lite skojiga inlägg som kommer dyka upp under morgondagen ialla fall, det förtjänar ni : ) Och hörrni? Jag är inte gravid, så det behöver ni inte spekulera i! Det finns mycket spännande och stora saker i livet som inte innebär "bulle i ugnen".

Om jag skulle dra igång lite SATC i bakgrunden också, vem vet. Brudarna kanske ger mig ännu mer inspiration : ) Har lite förberedelser inför fredagen att göra också.. För då, mina vänner, är det dags för babyshower igen, för vår alldeles egna och ack så vackra Becky!



6
Sara a.k.a Game Girl

Hej!



Igår kväll sändes RFSUs & URs sexualupplysningsfilm Sex på kartan, vad tyckte du om filmen? :)



http://thegamegirl.blogg.se/2011/january/sex-pa-kartan.html



Elin Gabriella - Mops & Chihuahua

Du är SÅ duktig! Superfint verkligen. Äh dom som "tror" att du är gravid hoppas säkert bara det. För det är ju allt mysigt med bebisar :) Hihi. Men förstår att det är tjatigt...

Ha en underbar dag fina du!

Kram

Cecilia

Hej! Va härligt att det är fler i sverige som börjar anordna baby showers! Jag kommer också göra det lite senare i år. Kan inte du skriva ett inlägg om vad för inslag/tävlingar osv som är bra och passande på en shower? Mat och andra aktiviteter, dekorationer... ja ALLT! :) Lite inspiration för oss andra liksom! Vore kanonkul! :)

Catrin

Åh va nyfiken man blir =)

Becky Blivande 2 barnsmor :-)

Vad söta ni är som ordnar en shower :-) vet ju att det tar lite tid och kraft och ni alla har ju 1000 andra saker i era liv som också tar tid..

Kram kram

Emma

Åh, vad mysigt med baby shower! Man blir ju supersugen :p