Vilken härlig dag!

Hej vänner!
Åh vilken härlig dag jag har haft idag!
Vaknade minst sagt tidigt och gick och plockade lite i lägenheten. Fick nämligen besök av tre härliga grabbar från Dalarna. Vi har ett litet projekt på G, ni kommer få se och veta mer längre fram, spännande i vilket fall som helst! : ) Hade en riktigt rolig förmiddag.

Mot eftermiddagen kom min familj hit, pappa fyller år idag så vi här ätit tårta m.m. Mammi har hjälpt mig med en ny gardin till kontoret, så den skall jag ta och sätta upp nu faktiskt. Tror det kommer bli super! Återigen har min design-hjärna och mammas sy-kunskaper fått ihop en riktigt söt gardin.

Lillebror var såklart också här, han ville sitta lite vid datorn och göra tavlor han. Storasyster blev minst sagt glad, haha. Han fick ihop två riktigt snygga och grabbiga tavlor och sedan gjorde vi även en tillsammans med inspiration från "The Boondock Saints". Han hade lite idéer och jag styrde datamusen till dess färdiga resultat. Den blev riktigt cool ialla fall!

Jag fick världens inspiration till att göra om i hans rum, haha. Jag bor inte ens kvar hemma och har en egen lägenhet att fixa och dona i, men jag har världens idéer för hur jag skulle vilja fixa i Johans rum. Han verkade positiv för mina idéer, så nu skall vi bara få klarteckan från mam&pap ; )

15
julia och hazal- Skoliosbloggen

Fina!:)

Mammi

Nu är din mor helt slut, hoppas att gardinen blir till belåtenhet åt fröken. Tack för några trevliga timmar även om jag mest satt vid symaskinen eller stod vid strykbrädan, men eftersom jag är kvinna kan jag ha flera bollar i luften samtidigt. Så jag fick ju även trevlig pratstund med världens underbaraste dotter. Älskar dig gumman<3 kram Mammi

Michan

Kommer dom nedersta tavlorna finnas att köpa på formeli? Boondock saints är min absoluta favoritfilm, alla kategorier. Jag vill ha en!

Sofie

Kommer dessa upp på FORMELI? Dessa var verkligen min typ av tavlor :)

Linda

Haha, heter din bror Johan? Det gör min med! :)

Michan

Åh, vilken underbaring du är! Vad skulle den kosta isåfall? Mejlar dig såfort jag fått pengar :)

Maria - tvillingmamma

Oj, jag trodde att min latinkunskap hade försvunnit helt,men det hade den inte. Gillar nedersta tavlan grymt, men skulle jag ha den hemma hos mig skulle det bli nog ett annat bildmotiv :=!

Maria - tvillingmamma

Åh, jag tänkte om du gillar latinska sentenser/ordspråk kan du ju ta dig en titt på http://www.catweb.se/citat/latin.htm ? Kram! :)

Linda

fin header!

farmor

Hej Linda!!Ska bli spännande och se den nya gardinen.. Det är så roligt att se dina idéer växa fram, både i hemmet och i dina tavlor. Roligt att Johan ville vara med och experimentera. Han kan kanske komma med lite nya uppslag, vem vet?Lycka till med allt!! Stor kram från farmor & farfar.

Anonym

fina tavlor! jag gillar dom starkt!

amanda

hej! kolla gärna in på min blogg och svara på dagens fråga :) ha en bra dag :D

Miss Bartender

Åh älskar Boondocks!! :)

/L

Hej! Kommer dina boondock saints tavlor finnas till salu på FORMELI? Jag är fullkomligt kär i i den filmen (ettan, 2:an är inte i samma liga ;-))Nyfiken och köpsugen!

Robin

Bara sett första filmen. Men vad jag förstår det som så finns det tre stycken till antalet. Fina tavlor var/är det dock ^^