AVSLUTAD: Produkter för ditt hår.



En tävling till mina ur gulliga läsare! I potten ligger en välfylld goodiebag med produkter från LOREAL HAIR EXPERTISE (värde 1300 kr). I goodiebagen ligger följande: 4 st schampoo, 4 st balsam, 3 st inpackningar, 1 st leave-in creme och 1 heat protection.

För att delta
:
Svara på följande frågor
Hur många olika produkterserier ingår i LOREAL Hair Expertise?
Ledtråd

Vad är ditt absolut bästa hårvårdstips?

AVSLUTAS: 29/4
525
Alicé

3 produktserier! :)

Mitt bästa tips är att inte platta/locka/blåsa håret för ofta och när du gör det så använd värmeskydd, gör en hårinpackning då och då (minst en gång i veckan) och använd inte snoddar med metallgrej på för det sliter enormt på håret!

Amanda

Det ser ut som att det finns tre produktserier!

Mitt bästa tips när det gäller hår är att inte borsta håret när det är blött. Sen jag slutade borsta blött hår så har mitt hår fått mycket mer lyster och det ser mycket friskare ut. Otroligt STOR skillnad!!

madelene winberg

1. 3 stycken.

2. mitt bästa tips är att (jag vet att det kanske inte är så bra, men veckan innan man ska till frissan är det bäst) när man har frissiga toppar, istället för att platta håret, locka det. speciellt locka topparna, så håret får ett sånt fint svall. frisset syns inte alls, och har man extensions med clips är det perfa, frissiga toppar syns inte alls!

Erica

3 Stycken!

Mitt bästa hårvårdstips är att inte använda värme för ofta, och vid sådana tillfällen använda värmeskydd. Dessutom är det bra att minska på shampooneringen och öka balsameringen ( balsam och hårinpackning). När håret är vått ska man inte borsta det utan vänta på tills det är fuktigt och sen kamma igenom det. Det var min(a) bästa tips som fungerar bäst för mig! :)

ErikaN

Svar: Tre produktserier.



Mitt absolut bästa tips är att undvika att borsta/kamma håret då det är blött, då detta nöter väldigt mycket på håret eftersom hårstråna är som skörast då dem är blöta. Fixa bara till benan och låt håret sedan torka, sen kan du borsta/kamma det.

Louise

3st!

Mitt bästa tips är att om du är i behov av torrschampo men inte har det så kan man använda potatismjöl eller maizenamjöl och gnugga in i hårbotten. Håret blir då luftigt och fräschare igen!

Anja - 18 år & mamma till Sabina!

Svar: Tre!

Att inte tvätta håret för ofta, det bara sliter på det! :)



anjahakanson@hotmail.com

Malin

Å va rolig tävling, jag å mitt långa sletna hår hade verkligen behövt lite grymma produkter=)



Det finns tre stycken produktserier

Everpure Color Care System

Eversleek Smoothing Care System

Everstrong Reinforcing System



Mitt bästa hårvårdstips är att lägga i en hårvårdande inpackning lite då och då,och använd alltid balsam å värmeskydd när du använder fön eller tänger,. Oops nu blev det visst tre, Men hade jag valt bara en så hade jag inte kunnat vara ute balsam, det är ju verkligen en räddare i nöden:)

Nu håller jag tummarna för att jag får vinna den här underbara vinsten=)

Kram

Elin

3 produktserier :)

Mitt bästa hårvårdstips är att använda silkesdroppar efter varje hårtvätt. Håret känns som nyklippt varje gång! Ett tips för alla med färgat hår är att införskaffa sig en färgbomb som gör att färgen blir intensiv och håller sig fin längre! :)

Emma

3 st är det som ingår.



Mitt bästa hårvårdstips är att man ska använda hårinpackning då och då för att få ett så fint hår som möjligt :)

Emelie

Tre stycken.

Mitt bästa tips är att låta håret få vara så naturligt som möjligt och inte slita på det i onödan, tex. värmestyling.

Frida

Det finns tre produktserier! Mitt bästa hårtips är att använda MoroccanOil som ger håret glans och man slipper frissighet :)

Frida

Det finns tre produktserier! Mitt bästa hårtips är att använda Moroccan oil som ger håret glans och man slipper frissigt hår :)

Tess

Åh vilken underbar tävling - jag vill självklart vara med att tävla om en chans att vinna Loreals nya produkter.

Svar: tre fina produktserier

Tips: ha i inpackning först och balsam sist då balsam sluter håret, jag brukat även skölja ur balsamet med kallt vatten då blir det extra glansigt.

Martinelles

Svar: 3

Mitt bästa hårvårdstips: Att klippa sig med jämna mellanrum. För då håller sig håret friskt och det ser fräschare ut! :)

Diana W

3 olika produktserier

Mitt bästa tips är att inte använde värmeredskap för mycket använda lite dyrare schampo balsam osv klippa regelbundet och använda sunt förnuft när det gäller ditt hår! Dryck mkt vatten bra för din kropp men så även håret!:) ska du använda hårsnodd använd då utan metall saken och ha inte snodden på samma ställe alltid :)

Linnea

3 stycken:) tvätta inte håret för ofta, och med bra schampo. Använd inte för mycket schampo. Kamma torrt hår, ej blött och hårinpackning 1 ggr/vecka:) ha utsläppt så ofta man kan!

Carro

Jennifer

Tre produktserier!

Mitt bästa hårvårdstips är definitivt att kamma håret och inte borsta! Det är ofta så att många tänker på olika produkter eller hur man handlar med håret när det gäller hårvård, men verktygen spelar roll! En bredtandad kam kan man hitta för ett mycket billigare pris än de dyra produkter som finns där ute.

Carro

3 produktserier :)

Mitt bästa tips är hemma kurer, tex att skölja håret med äpple cider vinäger eller göra en inpackning med tex olivolja & sova med över natten :)

Nightingale

Det finns tre olika produkt serier i L'Oréal Hair Expertise.



Mitt bästa hårvårdstips är att inte tvätta håret allt för ofta utan helst varannan/var tredje dag och då endast använda schampoo två gånger i hårbotten (för att inte slita på topparna) och låta balsam sitta i någon minut i längderna (för att inte hårbotten ska upplevas flottig) samt att använda en hårinpackning en gång i veckan eller efter behov.

Även att inte använda hårprodukter allt för ofta, det sliter på håret, själv använder jag det enbart om jag ska ut på helgen etc.

För att håret ska hålla sig friskt krävs självklart regelbunden klippning (något som jag själv är allt för dålig på att hålla, tyvärr).

helene ljungberg

svar..3 serier

tipset..Använda olja ex marocansk sort i håret men bara i längderna och man behöver inte alls mycket håret mår bra får näring ser fräscht ut olja ska inte sköljas ur.

Sofia Sjögren

1. Tre produktserier :)

2. Mitt allra bästa hårvårdstips är att inte "gnussa" håret med hjälp av handduken efter duschen för att få det torrt. Håret är superskört efter en dusch och därför ska man vara extra försiktig med håret då. Att gnussa handduken mot håret för att få det torrare gör att ytskicktet på hårstrået förstörs och gör att håret ser väldigt torrt och frissigt ut. Duscha med ett bra shampoo, balsam och en bra inpackning och vrid försiktigt ur vattnet ur håret med händerna. Vira sedan försiktigt in håret i handduken men gnussa absolut INTE. Jag gnussade alltid mitt hår torrt förut men nu har jag slutat med det och har märkt en betydlig skillnad på hårkvalitén. :D

Madeleine

det är 3 produktserier :))

Mitt bästa hårvårdstips är något så enkelt som att klippa håret regelbundet, undvika blekning som ofta är den största boven i de flesta blonda hår. Använd även schwarzkopf BC repair rescue, det är en räddare i nöden.

Ronja

Tre olika produktserier ingår.

Mitt bästa hårvårdstips är nog att istället för att locka håret slarvigt med en locktång så kan man använda skumgummipapiljotter! Mycket bättre för håret plus att det inte är alls lika tidskrävande :)

Anna

3 produktserier finns.

Mitt tips är att använda frisörschampo inte inte billighetsschampo samt att göra inpackningar minst en gång i veckan. Inte använda borste med knoppar på då detta sliter mycket på håret. Gärna använda en borste med (svinpäls? kanske inte heter så :P men en sån med många strån och svarta strån :P) Sist men inte minst använda värmeskydd om fön/plattång mfl ska användas.



Kram

Sofia

Tre serier!



Mitt bästa och mest använda knep är att varje gång jag duschar lägger jag ca en-två minuter på och massera hårbottnen och nacken, inte bara slappnar jag av utan stimulerar också blodcirkulationen. Ibland med schampo i håret och ibland med inpackning eller balsam, lite beroende på hur mycket tid jag har! :-)

Linda

Oj, jag är visst lite övertaggat och är med i 2 tävlingar på samma dag, på samma blogg!? Men jag har inget att förlora:)

Svar: 3 stycken.

Mitt bästa tips är regelbundna besök hos frisören. Dels för att "jag-sa-att-hon-bara-skulle-ta-en-centimeter-titta-nu-jag-har-inget-hår-kvar" dilemmat inte ska uppstå, men också för att håret faktiskt är mycket finare om man underhåller det. När du ändå är där så KÖP för guds skull schampoo och balsam de rekommenderar!

Elena

Kul med en tävling!



1. 3 serier

2. Att använda hår produkter, speciellt anpassad för din hårtyp, för ex. mina tunna hårstrån tungas ned av fuktgivande produkter. Det är bättre med lättare och få produkter.

Nathalie Mattsson

Det är 3 stycken serier.



Sköt håret så gott du kan, klipp det ofta, använd produkter som inte innehåller massa saker som inte är bra för håret. Ha gärna håret i en fläta när du sover och använd hårinpackning en gång i veckan. Det gör susen för håret. :)

Karin

Hej Linda! Det finns tre produktserier :)



Mitt bästa hårvårdstips är att tvätta håret så sällan som möjligt, själv har jag två bestämda tvättdagar! Förutom det tycker jag personligen om att då och då ha inpackning av naturliga ingredienser så som olivolja och honung, så det är något jag brukar rekommendera till mina vänner:)

Klara

Det finns 3 produktserier :D



mitt bästa tips är att VÅGA klippa sig! Och lita på frisören!



:D

Anonym

1. 3 stycken.

2. mitt bästa tips är att vara glad! Jag märker direkt skillnad på mitt hår när jag varit deppig en period , annars så är b-vitamin och serum the shit och å låter ja alltid håret vara i största mån dvs inga värmeverktyg eller fön:)

alma

de va alma som skrev de om bvitamin och glädje förresten hehe glömde skriva de!

Ragnhild Angelica Mosseby

svar: 3!



mitt tips er å ha i en hårmaske/kur i tørt hår. da vil det trekke seg ekstra godt inn i håret! så bruker jeg å la balsam sitte i litt ekstra tid..



mitt beste hårtips er å spise b-vitaminer!! da virker det på mitt hår som at det vokser dobbelt så fort!!

Emelie

Svar: 3 stycken :)

Mitt bästa hårvårdstips är att när du gör en inpackning, linda in håret i en handduk eller sätt en plastpåse över håret så kommer det bli riktigt mjukt och fint! Sov med en fläta också så minskar risken för elaka tovor :)

sanna

Svar: 3 st.



Mitt bästa tips är att låta håret lufttorka efter dusch samt att inte borsta det när det är blött.



Vore såååå kul (och välbehövligt) att vinna. gravid i v 33 tycker jag att jag är värd att kunna unna mig lite lyx! Hoppas på tur :-)

Linnea

3 stycken :) och mitt bästa tips är att massera hårbotten varje kväll för att få cirkulation till hårsäckarna. För mig känns det iallafall som att håret växer fortare :)

Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Svaret är 3 stycken :)



Mitt bästa tips är att äta bra och inte borsta håret förmycket :)

Sanna

Svar: 3 stycken produktserier finns.



Mitt bästa tips är att använda värmeskydd varje gång du fönar, plattar eller lockar håret men även att inte glömma bort att håret behöver andas i mellan, precis som huden behöver andas ifrån smink ibland för att må bra. Så våga med andra ord vara naturlig utan en massa starka sprayer, plattänger etc. ibland för att ge håret den egoboost den behöver för att må bra.



Kram Sanna

Honi

1 3 produktserier! :)

2. Använd ett väldigt bra serum till håret, och toppa det regelbundet. För oss som har långt hår går det att spara många pengar genom att toppa det hemma, det är enkelt!

Maja

Svar: Det finns tre stycken produktserier!



Mitt tips är enkelt men viktigt, sköt om ditt hår! Borsta inte när det är blött, slit inte förskräckligt mycket, locka/platta inte utan värmeskydd, tvätta håret rätt osv. Precis som ansiktet måste håret också ha några vilodagar, utan hårspray, tupering och plattång. Tänk att håret är ett tyg av sköraste siden. Inte skulle du skrubba det hårt och kasta in i tvättmaskinen? Behandla håret med lätta fingrar och känns det rätt, så är det också oftast det :)

Tessa

1. 3 stycken

2. Mitt bästa hårvårdstips är att ha i en liten klick orofluido, en superbra hårolja, i håret då det är lite fuktigt efter att du tvättat det. När håret sedan torkar tycker jag att det blir mycket mer följsamt och lätt och mjukt och bäst helt enkelt! Dessutom doftar håret gudomligt..!!

Anonym

Mitt svar: 3 stycken!



Mitt absolut bästa hårvårdstips är att inte tvätta håret mer än 2 ggr i veckan för att få en bra kvalité. Jag har själv varit en tvätta-håret-varje-dag person tidigare men har nu slutat med det och OJ, vilken skillnad på kvalité. Jag använder alltid absolut repairs inpackning vid tvätt och innan jag borstar ut håret har jag i bed heads small talk 3-in-1 och låter det sedan lufttorka. Jag avslutar med absolut repairs olja i topparna innan jag sprayar lite i hårbotten med bead

Patricia

Svar: 3 st.



Mitt tips är att hitta hårprodukter som är anpassat för just ditt hår. Har du slitet hår, ha då produkter i repair-serien. Har du färgat, ta i colour osv. =)

Madelene

Oj, kommentaren skickades..



Jag avslutar med bed heads spray i hårbotten för att få volym.. :) Jag använder alltid dessa när jag tvättar håret.. Mitt hår har fått ett fantastiskt fall och kvalité..



Madelene

Anonym

Åh vilken bra tävling :)

3 stycken finns det :) Mitt bästa tips är att när man har tvättat håret att låta håret självtorka istället för att föna håret och ha i nåt typ av serum oxå ;)

Sanna

Det finns 3 stycken produktserier.



Jag har inga bra tips, förutom att inte tvätta håret för ofta, och att inte kamma det när det är blött. Sen brukar jag ha hårinpackning i håret. Men jag har ändå så himla slitet hår :) Skulle behöva lite nya och bra produkter!



Linette

3 olika serier ser det ut att vara.

Mitt bästa hårvårdstips är torrshampo! Livet har varit så mycket enklare sen jag upptäckte det. Sen tackar ju håret även att det slipper tvättas och fönas alltför ofta :)

Emma P

Det finns 3 stycken olika produktserier :)

Mitt bästa hårtips är att jobba med det som man har. Jag har experimenterat en hel del med mitt hår och har insett nu på äldre dagar att man ska ha en färg på håret som passar ens övriga färger så som hudton och ögonfärg. Då lyfts verkligen ens utseende. Själv har jag lockigt hår och då gäller det att ta reda på vad man ska göra för att mitt porösa fina lockiga ska må som bäst. Så allt som allt är mitt tips att lär känna ditt hår och jobba med naturen.

hanna

1. 3 st

2. mitt bästa tips är att gå till frisören, förut förstörde jag mitt hår med hemmafärger hela tiden men nu har jag insett att frisören är utbildad för att kunna få mitt hår att se bra ut.

Alexandra

1. Det finns tre olika produktserier.

2. Att gå till frisören OFTA och att INTE tvätta håret för ofta. Var rädd om håret och använd balsam och en bra inpackning då och då.

Christine

3 serier!

Mitt bästa tips, utöver de som redan nämnts, är kokosolja.

Gör en djupverkande oljeinpackning över natten eller ta lite i topparna när du gör en knut. Oljan sägs vara den enda som kan penetrera hårstrået då den liknar vårt eget sebum i hårbotten. En burk ekologisk kokosolja med äkta kokosdoft kostar 36 kr på ICA :). Enkelt, billigt, naturligt.

Kram!

Linnea

3 st.



Mitt bästa tips är att ha i lite olja i håret efter dusch (ex maroccan eller macadamia), och innan plattning använda Lanza healing strenght serum. Mitt hår har aldrig varit så glansigt och mjukt som det är sen jag började med denna rutin :)

Alexandra

1. 3 stycken!! :)

2. Att inte platta eller blåsa håret efter tvätt utan låta det självtorka. Inpackning minst en gång i veckan och låta det sitta i ca en timme.

Jennifer

3 stycken.



Mitt allra bästa hårtips är att massera hårbotten varje kväll innan du går och lägger dig, kanske kan du få någon annat att massera till och med?? Det stimulerar hårsäckarna och blodcirkulationen vilket leder till ett superfriskt hår!

Kristina

Tre st produktserier.



Mitt bästa tips är att använda inpackning regelbundet och att avsluta tvättningen av håret med kallvatten.

jessica

Svar: 3 stycken produktserier.

Tips: Sov i silkes eller satin lakan! Det nöter inte på håret som bomullslakan gör (det blir som sandpapper som skaver mot håret hela natten. Och om du vill ha ännu finare hår, ersätt det vanliga vattnet med mineralvatten! :)

Johanna

Det är 3 stycken i produktserien :)



Mitt bästa tips är att man sover med en riktigt bra hårinpackning i håret samt att använda torrschampo!

Emilia - mamma till Livia

Det ingår tre olika serier :)



Mitt bästa tips är att sova med fläta - det blir både snyggt dagen efter och så gnider man inte runt med håret under sömnen.

sofia

Svar: tre stycken!

Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta. Inte platta/locka mm håret för ofta men när man går det använda värmeskydd. Och använda inpackning ibland :)

Josse

Tre stycken :)



Mitt bästa hårvårdstips är att inte överdriva. Jag använder inte massa produkter, eller går efter myter och jag borstar mitt hår blött (ibland) och jag har fått massor av kommentarer hur fint hår jag har. Så överdriv inte utan lagom är alltid bäst ;)

kiwiberries

jättesöt blogg du har med fina blommönster!

Lilian

svar: 3st

tips: använd inte så mkt hårhjälpmedel såsom plattång, hårblås m.m.

WWW.CIRCUSBBY.BLOGG.SE

WWW.CIRCUSBBY.BLOGG.SE

Linda

Tre stycken.

Bästa hårvårdstipset är nog att inte tvätta håret för ofta.

Annie Pettersson

Det finns tre stycken :)

Mitt absolut bästa tips är att använda hårolja, jag har testat macadamia, moroccanoil och orofluido och de två sistnämnda är mina favoritet. Tricket är att ta en liten mängd och fördela det i hårets längder, det har bokstavligen RÄDDAT mitt hår :) Kram från Annie

Linda

Svar: det finns tre produktserier.

Mitt bästa tips är att klippa håret regelbundet samt använda produkter anpassade efter ditt hår :)

Emma

Hej! Svar: 3 stycken produkterserier.

Mitt tips är att man kan sova med sin hårinpackning och sen duschar man ut det nästa dag. De gör så att håret blir jätte glansigt och lent nästa dag :)

Caroline

Svaret är tre!



Jag brukar göra en fläta av både luggen och det vanliga håret. funkar jämt när håret inte känns som man vill.

Sandra & bebis i magen

1. 3 serier. Mitt bästa hårvårdstips är att äta rätt mat i kombination med att inte tvätta håret allt för ofta. Håret är självfettande och att tvätta håret varje dag sliter otroligt. Sedan jag började tvätta håret var tredje dag typ, med ett riktigt schampo för lite mer pengar, så har mitt blonda hår inte alls risiga toppar. Även att det håller sig renare längre också! Så sluta tvätta håret ni som gör det varje dag :)

Julia Lemon

3 st!

Svar: Ooohh, det här är jag bra på! Hehe. Men det stod "vad" är ditt bästa hårtips, inte vilka. Så jag säger det allra bästa först så sätter jag dom andra innanför en liten parentes!

Det bästa som finns för kluvna, slitna toppar är att doppa dom i olivolja i typ 20 min. Detta hjälper verkligen!

Nu kommer dom andra små bra tipsen!

1. Använd ALLTID skydd när du ska föna/platta eller använda andra värmeverktyg till håret.

2. Om du vill spara till långt hår, så spara inte bara. Klipp det (toppa) regelbundet (ungefär varannan månad) för att få bort det slitna, det växer himla mycket fortare då!

3. Använd en borste som är av stål! Om ni fattar? När du kammar håret med plastborste blir det så lätt statiskt. Fråga efter en borste som är för oäkta löshår i någon hårbutik. Annars finns det på glitter!;)

4. Och sen det där som man hör heeela tiden. "Tvätta inte håret för ofta". Och ja det är jättesvårt, om man har vant håret att bli tvättat varje dag. Men det går att vända tillbaka!

Så under något lov, eller någon gång som du helt enkelt kan gå med fett hår.. Så kan du bara sluta tvätta håret så ofta! Det bästa sägs att tvätta det 2 ggr i veckan. När håret vant sig vid att inte bli tvättat lika ofta så blir det inte heller lika fort fett!

5. När du tvättar håret, skölj ur balsam eller respektive med KALLT vatten! Det sliter mindre på håret och du får mer glans. Tänk också på att inte "frottera" håret, alltså bara gnugga håret i handduken, lägg istället håret mot handduken och kamma noga, och lugnt!

6. Sov inte med uppsatt hår, det sliter jättemycket på håret.



Hoppas du är nöjd med mina tips, kraam! :)

Stefhanie

Svar: det finns tre stycken.

Mitt bästa tips är att om man har färgat hår och vill hålla färgen längre så tvätta håret sällen, använd endast schapoo och så lite som möjligt och tvätta håret under "kallt" vatten.

Emelie

Svar: 3 st



Mitt bästa tips är silikondroppar och saltvatten spray, jag som plattar och bleker mitt hår gör dessa underverk för mig:) jag försöker även tvätta håret med schampo (frisör) endast 1 gång i veckan, resterande gånger jag duschar lägger jag bara i lite balsam och detta har gjort mitt hår mindre fettigt och mycket finare! Nu hoppas jag på vinst;) tack för en rolig tävling!

madde

Svar: 3 st

Det bästa tipset är att klippa topparna regelbundet, inte tvätta håret för ofta samt göra regelbundna inpackningar, då håller håret sig friskt och fint = bäst frisyrresultat!

Linnéa Sjöholm

Svar: 3 stycken.

Mitt bästa tips är till alla som vill ha långt och tjockt hår, man måste faktiskt även om man vill ha långt hår, klippa bort sina slitna toppar för ingen vill gå och ha långt risigt hår. Har man dessutom väldigt slitna toppar så kan håret gå av. Och det är inte roligt så hårvårdstips: klipp topparna när det behövs, använd en svinborste om du har väldigt tovigt hår det sliter inte lika mycket och använd inpackning minst 1 dag i veckan.

Lisa

Det är tre stycken produkterserier som ingår i LOREAL Hair Expertise.

Mitt bästa hårvårdstips är att jag alltid försöker låta håret självtorka. Det kräver ju att man duschar några timmar innan festen eller vart man nu ska men det är det värt :)

Camilla

Det är 3 produktserier som ingår.



Mina bästa tips är att inte tvätta samt platta/locka håret för ofta. Att använda bra produkter (förutom schampo och balsam), såsom värmeskydd, hårinpackning och hårolja. Att besöka frisören regelbundet och att äta bra är också viktigt för håret.

Camilla

Det finns 3 produktserier

Använd silkdroppar. Och använd alltid värmeskydd innan du fönar/lockar/plattar håret

Towe

1. L'Oréal Paris Hair Expertise innehåller tre produktserier

2. Det var en gång för flera år sen, då jag hade sparat ut mitt hår ungefär midjelångt. Jag hade verkligen kämpat med att spara ut det och de var så vackert, jag gick till frisören för att klippa knappt 1 centimeter och för att festa till det med lite lugg. Det resulterade i att jag hade page och en matta som lugg. Frisören kunde inget göra och jag grät floder.... aldrig igen! Fick därför börja om mitt hopp om långt hår.



Men oavsett vad så ska man göra regelbundna besök hos frisören, det är väldigt viktigt med tanke på att slitna toppar vandrar och äter upp det andra håret.

Sandra :)

3 produktserier.

Tips, använda inpackning minst en gång i vecka, försök att inte föna och platta håret men visst vill man göra det ibland men då är ett värmeskydd ett måste :)

Mi

1. 3 st produktserier.

2. Mitt bästa hårvårdstips: Färgbomber! Mitt hår är rödfärgat och jag använder Révlon Nutri Color Creme varje gång jag tvättar håret. Den fungerar inte bara som en toppenbra inpackning utan innehåller också röda färgpigment som gör att håret behåller den nyfärgade känslan. Det finns många olika färger att välja mellan och jag är mycket nöjd med min.

Maria

3 st.

Mitt tips är att aldrig köpa schampon i vanliga butiker (ICA, COOP osv) utan alltid köpa schampo av god kvalité, och att inte tvätta håret för ofta.

M O A

Svar:

Det finns tre stycken produktserier.

Everpure Color Care System

Eversleek Smoothing Care System

Everstrong Reinforcing System



Mitt bästa hårvårdstips är att vara rädd om sitt hår! Tex att inte tvätta det för ofta, låta det lufttorka om man inte har nog bra produkter till att styla det med.

Johanna K

Det finns tre stycken.



Jag måste slå ett slag för håroljan. Budget eller lyx spelar ingen större roll. Du kan använda den som vårdande inpackning innan duschen, styling och i torrt hår.

Johanna

1. Det finns tre serier

2. Använda riktigt bra schampo och balsam. Jag använder produkter från lush och mitt hår har fått mycket finare lyster och blir inte tovigt lika lätt sedan jag bytte från schampo jag köpte i mataffär mot dessa produkter. Mitt hår va tidigare snustorrt men har faktiskt börjat bli riktigt friskt :)

Elin

Hej! :)



Det finns tre produktserier.



Det bästa tipset jag kan ge är att regelbundet ca var 6-8 vecka unna dig frisörbesök och att så gott det går (tycker själv det är en pina att låta bli att tvätta ofta) försöka låta bli att tvätta ditt hår för ofta.



Ha det gott! :)

Elin

På den första frågan är svaret att det finns 3 olika serier i Hair expertise.

Och mitt bästa hårvårdstips är att låta håret luft torka, på sommaren brukar jag krama in lite saltvatten spray för att få det lite rufsigt och lockigt. Sen använder jag aldrig tofsar med metall på. Och använd regelbundet vårdande hårinpakningar.

jessica

1. Det är 3 st



2. Använd hårinpackning minst 1 gång/vecka och använd alltid värmeskydd när du fönar/plattar/lockar håret. Tvätta inte heller håret för ofta och undvik hellst att bleka håret.

Angelica Wassdahl

1: 3 produktserier från L´Oreal.

2: Mitt hårvårdstips är att inte tvätta för ofta och låta håret vila från värmeverktyg, ska man absolut göra det så är det bra om man använder ett bra värmeskydd men mitt bästa tips är ändå att gå och klippa topparna varannan månad hos en frisör. Håret är precis som naglarna död vävnad som bör klippas bort annars finns det risk att det slitna klättrar uppåt.

|| J O F F E Z O R K ||

SVAR: 3 produktserier!



Ska man vara fin får plånkan lida pin. Mitt allra bästa hårtips är att överdriva lite med balsammet och ta från rot till topp även fast folk myttar om att håret då blir fetare mycket snabbare. Skölj alltid med svalt vatten och glöm inte silkesdroppar!! Håret blir perfekt.

Ida

det är 3 stycken :)

mitt bästa tips är såna grund saker som alla egentligen vet är dåligt för håret men gör det ändå. Blås, platta och föna håret ALDRIG utan värmeskydd! Borsta inte håret när det är blött och använd inte dina fingrar som borste... sist m,en inte mins ge ditt hår näring en till två gånger i veckan ( silikondroppar )

Lisa

1 - Det finns tre serier



2 - Jag har ganska långt hår, och det kräver lite kärlek och omvårdnad. Mina bästa tips är att:

1) Ta hand om hårbotten.

2) Mata håret med olja emellanåt (kokos eller oliv är favoriter). Låt det verka ganska länge - håret blir väldigt glansigt och lyckligt.

3) Innan du går ur duschen - skölj håret i kallt vatten.

4) Rädda håret från skadlig värme.

5) Tvätta/Schamponera håret max tre gånger i veckan.

Nathalie

Tre produkter ingår!



Mitt bästa tips är att använda en bra inpackning ofta, varav en gång i veckan låta det sitta i med en hannduk runt håret för en värmande effekt och ett lent resultat!

Anne

Det finns 3 serier.



Mitt allra bästa tips för håret är först och främst att inte skaffa barn. Man hinner precis vänja sig med det UNDERBARA hår man får under graviditeten för att sen bli förtvivlad när man fött och ammat och allt fint blankt hår bara rasar av.



Det är då mitt egentliga tips kommer. Gå till frisören. Ofta. Och se till att hitta en bra och stanna hos henne. Går du till samma frisör med inte för långa mellanrum får du alla förutsättningar för att ha ett perfekt hår!

Mimmi

Det finns 3 serier



Besök frisören var 6:e vecka och där emellan ha alltid balsam efter schampoot. Jag använder hårinpackning var tredje dag. Använder produkter min frisör rekommenderar och framför allt låt håret lufttorka då och då och ha inga produkter i det då. Håret blir så luftigt och härligt.

Becky

ÅH Vad kul!



3 produktserier finner jag :)



Mitt bästa tips:

Ditt hår är din vän, inte din fiende! vårda håret så som du vårdar vänskaprelationer med omtanke och ömhet och det bästa för just DITT hår :)

Cassandra

3 stycken :)

Mitt bästa hårvårdstips är att inte använda allt för mycket balsam när man tvättar håret. Använd istället endast en liten klick (kort hår: ärta - långt hår: mynt) balsam och sedan 'massera' det i hårtopparna. Låt verka i någon minut och skölj sedan ur i ljummet vatten, inte kokhett. Och låt håret torka helt före man borstar igenom det, på så sätt slits inte topparna! :)

Josefin

Svar: 3 olika produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är att ett par gånger i månaden använda en bra inpackning för just din hårtyp. Helst ska man låta det sitta i några timmar, och under tiden kan man städa, laga mat, måla naglarna eller liknande :)

Ida

Det finns 3 serier!:)

Mitt bästa tips är salongsprodukter.

Alltså inte gå i mataffärer och köpa shampoo.

Det är väl ganska logiskt igentligen?

MATaffär

SALONG.

Enkelt, lite dyrare, men MYCKET mer för pengarna.

Puss!:)

Anna

Svar: 3 st.



Mitt bästa tips är: Jag brukar använda hårinpackning varje gång jag tvättar håret, sedan i med balsam efter jag har sköljt ur inpackningen. Istället för att borsta ur håret så brukar jag använda en bredtandad kam när håret lufttorkat en stund.



Mitt hår har gått från att vara torrt och livlöst till att börja bli rätt fint.

Malin

Svaret är: 3 stycken.



Om man använder värmeverktyg (plattång, locktång mm) ofta så strunta i att blåsa håret torrt. Låt det i stället självtorka! Håret slits oerhört mycket av hårblåsen.

Josefine - En skärgårdsdröm

Svar: 3 st.



Mitt bästa hårvårdstips är att ha ett sidenörngott på kudden så blir inte håret lika tovigt och torrt när man sover. Jag kan inte tänka mig att ha bomullsörngott igen :)

Julia Benjaminsson

1: det finns tre produkter.

2: Mitt bästa hårtipps är att gå till din närmaste hälsobutik och köpa öljästtabletter som gör att ditt hår växer fortare

Cassandra

Det finns 3 serier i LOreal's Hair Expertise

Min värsta hårupplevelse är slingningen jag gjorde för 2 års sedan, hela håret blev orange, dagen innan balen och slitaget var enormt. Mitt hår har fortfarande inte återhämtat sig...

emelie

1. det ingår 3 stycken.



2. Gå till frisören ofta, och se till att äta så "hälsosamt" du kan och dricka rikligt med vatten det är inte bara bra för ditt hår utan även för resten av kroppen! Mår insidan bra går det lättare för kroppen att ta hand om de delar som är "skadade" eller behöver extra näring.

Bea

1. 3 serier

2. Mitt bästa tips är att inte håret förr ofta och borsta inte håret blött :)

malin

Det finns 3 serier!



Gå till frisören och klipp håret med jämna mellanrum och använd ALLTID värmeskydd och inpackning med jämna mellanrum! Och skydda håret på sommaren så det inte blir en torrboll av det. Det var mina tips! Kram :)

Fotograf Linda-Pauline

Det finns 3st produktserier!



Mitt bästa hårtips är att gå hellre till en duktig frisör än att trixa och mixa själv. Men se till att prova lite olika frisörer för att hitta just den du passar ihop med, som förstår hur precis du vill ha det och ligger på samma våglängd. En frisör som bryr sig, betyder mycket.

Och såklart använd bra hårprodukter hemma, gällande allt från tvätt till styling!

Ebba ♥

Det finns 3 olika !

Jag klipper håret var 3 månad och sova med en fläta och skydda håret när man plattar det osv. Kram

mathilda

3 produktserier, inte platta håret för det blir lätt slitet, göra hår inpackningar då och då så håret håller sig i bra skick, inte locka det och inte tvätta det dagligen. Gå till frisören ofta och hålla håret i bra skick.

Molly

Det finns tre serier :)



Mitt bästa tips är att äta bra! mycket frukt,bär och fullkorn. B-vitaminer!! då blir både håret, naglarna och huden starka och friska.

Frida

Det finns tre serier.



Att inte tvätta håret för ofta och att borsta genom håret då det är smutsigt så de naturliga oljorna får ge näring till längderna också. Klarar man att stå ut med smutsigt hår ett par dagar (ha mösssa) så man avvänjer håret från att tvättas varje dag så räcker det med en hårtvätt i veckan och håret mår mycket bättre och blir finare.



Ett annat tips är att testa balsammetoden, det går att läsa om den på nätet och det är verkligen något jag rekommenderar, för håret blir underbart mjukt och dessutom kommer lockar men inte visste man hade fram. Det kräver dock lite inläsningstid då man måste undvika en del ingredienser men helt klart värt det!

zwampe

3 serier finns det.

Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta och vara försiktig med fön och andra saker som sliter på håret. Vårda ditt hår med inpackningar ofta.

zwampe

Min kommentar verkar ha försvunnit men jag skrev 3 stycken serier.

Och mina bästa tips är att inte tvätta och kamma/borsta blött hår och att inte använda plattång och hårfön för ofta och att göra inpackningar regelbundet:)

Kaleido

1. Tre stycken

Everpure Color Care,

Eversleek Smoothing Care

Everstrong Reinforcing



2. Man behöver faktiskt inte nödvändigtvis gå till frisören ofta, att ha en frisör som kan ens hår är mycket bättre.

Sen är det bra att köra en inpackning kanske en gång i veckan, då blir håret väldigt mjukt.

Har man torrt hår ska man inte tvätta det så ofta, har man däremot fett hår ska man.



P.S. En skalpmassage medan man schamponerar och balsamerar är perfekt för friskt hår.

Josefina

Det finns tre stycken .



Mitt bästa tips är att köpa en bra inpackning hos sin frisör och en gång i veckan efter du tvättat håret som vanligt masserar du in inpackningen . Skölj inte ur utan fläta ihop det och sov med flätan på morgonen duschar du ur det och du har ett underbart lent och nytt liv i ditt hår !



Min räddning som håller på med ridsport ! =)

Fanny

Tre produktserier!



Mitt absolut bästa hårtips är att köpa en flaska Orofluido. Så fantastisk produkt! Den går in på djupet i håret och ger fukt och glans till trasiga toppar. Använder min såväl på torrt som blött hår. Ett supertips med denna produkt är att duscha innan läggdags, lägga in hårolja i blött hår och fläta det. Håret blir då supermjukt!

Saaera [Fotografering]

Det finns 3 stycken produktserier.



Mitt bästa tips är att ALLTID borsta håret innan man duschar för använder man balsam så behöver man inte oroa sig över knutor när man ska borsta och styla håret efteråt då det sliter på håret att borsta det blött.

Emma

Svar: 3 produktserier!!



Jag vårdar mitt hår genom att toppa det regelbundet hos frisören, ALLTID använda värmeskydd, tvätta håret max 2 gånger i veckan (emellanåt använda torrschampo) samt använda en bra inpackning 1 gång i veckan.



Resutatet: Ett naturligt, långt hårsvall som ser väldigt hälsosamt ut!

Tack för en jättefin blogg!

Emy

Det finns tre produktserier!



Mitt bästa tips är värmeskydd. Det har verkligen räddat mitt hår när jag lockar och plattar det!

Magdalena Fredriksson

1. Det är tre produktserier, med fjorton olika produkter!



2. Mitt bästa hårvårdstips är att tvätta håret sällan, jag brukar hålla mig till MAX två gånger i veckan. blir håret flottigt däremellan använder jag torrschampoo. Andra tips som har varit värdefulla för mig är att använda hårinpackning för ens hårtyp 1-2 gånger i veckan, att inte borsta håret när det är blött, att inte föna utan låta håret självtorka och att inte locka och platta det för ofta, och vill man göra det är det värmeskydd som gäller!

julia

1. Svar på frågan: Det finns 3 stycken olika serier. (Om man räknar ihop alla produkter i de olika serierna är det totalt 14 produkter)



2. Mitt tips: Det jag gör för att mitt hår ska må så bra som möjligt är flera olika små saker.



- Tvätta INTE håret varje dag utan låt det vila. Jag tvättar håret varannan dag eller ibland väntar jag till och med 3 dagar för att håret ska producera sina egna oljor. Tvättar du håret varje dag torkar du ut håret/hårbotten plus att det blir fett snabbade.



- Använd alltid balsam efter du tagit hårinpackning. Hårinpackning öppnar upp håret och reparer. Sen måste du ta balsam för att "sluta/stänga" håret igen.



- Använd alltid värmeskydd om du använder platt- eller locktång.



- Drick mycket vatten, det ger fukt både till din hud och ditt hår.



- Om du vill reperera ditt hår lite extra kan du ha i den i en timme och sedan skölja ur, eller till och med sova med inpacking.

Johanna Rise

Det finns tre olika produktserier!



Olika tips:

- Klipp dig ofta.

- Använd hårinpackning.

- Använd värmeskydd vid användning av plattång, locktång osv.

- Kamma inte håret när det är blött!!!

Elin

3 st :)



Mitt bästa tips för håret är att med jämna mellanrum låta håret vila från plattång, hårblås och annat. Samt att under denna tiden se till att göra inpackningar. :)

Tess

Svar: 3 serier.



Mitt bästa hårvårdstips är att man ska ha en frisyr som man gillar och anpassa schampo, balsam, inpackning, hur ofta man klipper, hur man stylar etc. efter ens hår- och hårbottentyp, efter ens livsstil och efter ens frisyr. Om man, som jag, vill ha en frisyr som går snabbt att fixa och som man kan variera genom olika uppsättningar så ska man definitivt inte klippa sig kort (som jag nu tyvärr gjort).

Alicia

Det finns 3 serier,

mitt aldra bästa tips är att dricka mycket vatten, det ger fukt till båda hud och hår

The Life Of Yarp - Live you life before someone else does it for you!

Hejsan jag är gärna med och tävlar! Skulle behöva en dunderkur till mitt slitna hår som bara bråkar med mig, haha. Jag tror everStrong skulle hjälpa mitt hår rejält!



Det finns 3 produktserier: EverPure, EverSleek, EverStrong.



Mitt bästa hårtips.. permanenta dig ALDRIG! Haha, herregud, det minnet alltså! Det duggade lite ute och när jag kom ut ifrån frisören så såg jag ut som Lionel Richie i håret. Tänk dig hans glansdagar med värsta pudelkrull och nästintill glittrigt. Exakt SÅ såg jag ut. Kan säga att jag hade rejäl ångest, haha.



Men annars, så ta lite olivolja i hårtopparna för att hålla dem i bättre skick :).



Håller tummarna!



Kram Nathalié

n.teodorson@gmail.com

Amanda

Det finns 3 stycken serier!



Mitt bästa hårvårdstips är det gamla vanliga, duscha inte håret varje dag eller platta och locka håret heller. Håret blir mycket finare och blir inte nött lika ofta, med tiden även om man inte gillar det till en början!

Alexandra

Det finns tre serier.



Mitt absolut bästa tips är att inte tvätta håret för ofta för det sliter i onöden och har man väl tvättat det så ska det inte borstas blött.

Anonym

Liselotte Bergstedt

3 produktserier!



Att acceptera det hår man har - jag har accepterat mina lockar och att skaffa produkter som passar till det!!

Paula

1.Det ingår 3 olika produktserier i LOREAL hair expertise.

2. Mitt bästa hårvårdstips är att max tvätta håret 2-3 gånger i veckan, efter du har tvättat det, borsta INTE genom det och lägg i lite moroccan oil i topparna och låt det självtorka. SÅ gör jag och jag har låångt och tjockt hår :)!

Amanda Larsson

LÓréal Paris har 3 st produktserier i Hair Expertise serien.

Mitt bästa hårvårdningstips är att inte tvätta håret för ofta, låt håret torka av sig själv (eller kallföna det hellre än att föna jättevarmt), tupera inte håret och använd inte heller så mycket hårspray. Inga onödiga produkter helt enkelt!

stinis

3 st serier! :)



mitt bästa tips är att inte tvätta det för ofta - och använda torrschampo! fungerar bra att ha innan man tuperar också! ;D

Miss C

3 produktserier!



Jag har själv en meter långt hår som folk förvånas över hur jag kan hålla det såpass fint. Mina bästa tips är enkla: tvätta inte håret mer än nödvändigt, använd inte för mycket stylingprodukter och föna/platta inte alltför ofta. Keep it natural and it will look fantastic!

HannaZiloqJohansson

Det finns 3 produktserier.



Silikondroppar för topparna och värmeskyddspray, särskilt från märket Matrix tycker jag är the greatest. Skyddar håret och luktar gott!

amanda

1. Tre!

2. Mitt bästa tips är det som alla fruktar: fett hår. Man sätter i en riktigt fet hudkräm i hårbotten samt i topparna (eventuellt övriga håret också.) och sover sedan med detta. På morgonen är håret riktigt fett men då ställer man sig i en dusch med ett BRA schampo och balsam. Efter detta är håret perfekt. Det är glansigt, fått en fin färg, mindre tovor och om man eventuellt har mjäll är detta borta. Perfekt!

Erica

tre produktserier



Mitt tips: ska man duscha men inte tvätta håret (vilket jag gör ofta) så använd badmössa för att inte ånga håret vilket sliter på det :)

Lovisa

3 olika serier finns det!



Mitt bästa tips är att vara rädd om sitt hår och inte hålla på med det förmycket, låt det självtorka, platta/locka det inte jämt, ha inte uppsatt med gummisnodd jämt och var bara allmänt rädd om det!

Anna

3 olika produktserier.

Mitt bästa tips är att sluta borsta håret när det är blött, då det sliter mer. Sen jag slutade borsta håret när det är blött så känns det både blankare och tjockare! :)

albin svensson

3 st.

mitt bästa hårtips är att inte använda produkter som innehåller silikoner då de produkterna inte reparerar håret utan bara lägger sig som en hinna utanpå så det blir som en "fakerepair", och då dem även kan ställa till det ganska mycket vid framtida färgbehandlingar om silikonet är kvar i håret.

annika

SVAR:

- 3 serier!

- Mitt bästa hårvårdstips är att massera in lite balsam i hårbotten en gång i veckan för att även återfukta hårbotten, det är då viktigt att massera ordentligt då friktionen gör att även damm och smuts släpper och man kan skölja ur balsamet ordentligt så att håret inte ser fett ut!

Christine

3 produktserier!



Mitt bästa hårvårdstips är att lämna hårinpackningen i över natten :-)

Michaela

svar: 3 produktserier.



Mitt bästa tips är att inte tvätta håret allt för ofta + att inte borsta/kamma det då det är blött. Heller inte använda sig av olika värmeredskap så som plattång, hårfön osv. Sen även behandla håret ibland med en slags olja som man kan köpa hos frisören. Vilket man tar i topparna.

Angelica Karlsson

Rätt svar är 3.



Jag tror faktiskt på att bara använda balsam. Mitt hår mår inte alls bra av shampo. Balsam gör det verkliga underverket. Förstås är det viktigt också med ett bra balsam.

Nathalie Overgaard Svendsen

Svar: 3 stycken! (:



Mitt bästa hårtips är att ha balsam (eller hårpackning om du vill) i håret under natten, sedan tvätta ur de när du vaknar. Håret blir verkligen lent och fint då. Jag brukar använda Loréan Paris ELVITAL balsam och sova i, det är bäst enligt mig!

Emmy

Det ingår tre produktserier.

Mitt bästa tips är att använda bra produkter. Främst schampo, balsam och inpackning från frisören. Då "ica" schampo inte är bra och där är mest vatten i dem. Man behöver dessutom inte använda lika mycket "frisör" schampo som "ica" schampo så även om frisörernas schampo kostar mer just när man köper det så lönar det sig i längden. :)

LinneaLoveless

Svar: Det finns tre st serier!



Mina bästa hår tips:

* Gå till frisören regelbundet

* Tona hellre håret än att färga, de sliter mindre.

* Använd värmeskydd OM du måste använda hårtork eller annat värmeverktyg. Använd värmeverktyg så lite som mögligt. (T.ex låt håret själv torka)

* Använd inpackning

* Borsta inte håret när de är blött.

Lisa

Hej!



Det finns tre produktserier. :)



Mina bästa hårtips:



1. Duscha inte för ofta.

2. Använd inte för mycket shampoo när du tvättar håret. Slösa istället med balsam och vårdande inpackningar.

3. Använd värmeskydd innan du fönar, plattar eller lockar håret.

4. Borsta håret medans det är blött. Annars är det lätt att det slits sönder!



Det var vad jag hade! :D

Håller tummarna!



Kram!

Natchas

Svar: 3 serier.



Mitt bästa hårdvårdstips är att inte tvätta det för ofta eftersom det torkar ut håret och att avsluta en hårtvätt med lite kallare vatten som ger glans åt håret samt mjukhet (i alla fall i mitt fall som har tunt hår)

Emilia

Det finns 3 stycken produktserier, MItt bästa tips är att låta håret självtorka och inte torka det för det sliter så mycket och den "slitningen" kan man spara till platttången eller locktången. Ha i en droppe av biosilk med så blir ditt hår perfect och glansigt:)

Malin

Åh va kul, jag googlade tips för att färga och slinga håret häromdagen och hamnade på din blogg. Slutade med att jag satt och läste din blogg i timmar och glömde bort frallorna som stod och jäste i köket! Haha. Kul att se att du är med i Loreal-tävlingen också :)



Svar: Det finns tre produktserier.

Mitt tips är att gå till frisören regelbundet. Det gör så mycket att bli av med de slitna topparna innan de blir risigt. Även om man vill spara ut till långt hår så är det viktigt eftersom kvalitén på håret ökar på nolltid. Det är först nu när jag är 24 år som jag inser att det inte är en bra grej att gå till frisören 1 gång/halvår bara för att man vill spara ut håret! Det är alltid efter ett klipp som man inser hur slitet det var :)

Daniella

Det finns tre produktserier.



Mitt bästa tips är att göra fina lätta "kändis" lockar, det ser så snyggt ut. Eller varför inte ha håret i en lätt bulle/knut

Jennifer

1. 3 olika produktserier

2. Min bästa tips är att vara rädd om håret då det är fuktigt eller blött och att alltid sova med det i en fläta eller liknande. Fungerar super för mig!

camilla

1. det finns tre!



2. Mitt bästa hårdvårdstips är att försöka att inte tvätta håret så ofta, gör inpackning en gång i veckan, använd vårdande oljor för håret, toppa det en gång i månaden så får man ett friskt och fint hår :)

e v e l i n a

3 stycken !



Mitt bästa tips är att tänka sunt. Alltså naturligt. Tar man bort det där onaturliga-> blekning, värmestyling, tuppering, kassa produkter med alkoholer osv, så kommer håret bli finare och friskare med tiden. Sen ska man självklart unna sig lite styling ibland. Men jag tycker att naturligt är finast och bäst =)

Ida

Det finns 3 st serier.



Att inte locka/platta/färga/bleka håret. Köra på inpackning 1 gång per vecka och använda en svinborste!

Sarah

3 produktserier!



Jag måste säga att det bästa tipset som jag kan ge det är: '' olivolja, olivolja & olivolja!!'' DET ÄR GRYMT BRA FÖR HÅRET!! TESTA PÅ ALLIHOPA!

Linda

1: 3 st.

2: Mina bästa tips är att alltid använda värmeskydd, hårinpackning minst en gång i veckan och gå till en frisör som vet vad dom håller på med om du ska färga eller dylikt & använd silkesdroppar.

Johanna

Svar: Det finns 3 serier.



Jag är tyvärr ganska dålig på hårvårdstips då jag själv inte gör något speciellt. Jag får dock ofta höra att jag har så mjukt och glansigt hår. Det som skulle kunna påverka detta är väl att jag nästinitill aldrig använder plattång eller locktång och jag går regelbundet till frisören. :) Att vinna en goodiebag från Loreal tror jag skulle påverka mitt intresse för hårvård! :)

Hekla

3 produktserier



Tvätta håret så sällan som möjligt! ;)

Lovisa

1. Tre stycken produktserier

2. Mitt bästa hårtips är helt klart att använda sig utav en color remove som du kan hitta hos frisören istället för att slinga om du vill ha tillbaka din naturliga hårfärg. Den ljusar upp håret utan att bleka och förstöra det och du får en jämn och fin färg. Dessutom är det ju ett plus att ditt hår blir otroligt mjukt och glansigt efteråt!

Johanna

Hello beautiful! Vilken rolig tävling, jag älskar att hålla på med mitt hår och jag vill också bli frisör när jag blir äldre :) Det skulle vara riktigt kul, men här kommer några riktigt bra tips enligt mig:

*Tvätta inte håret för ofta.

*Använd hårinpackning och silkesdroppar.

*Om man inte har råd med hårinpackning kan man göra en egen hårcreme av: Olivolja, ägg och Avokado.

*Dethär kanske anses lite konstigt men jag dushar alltid i kallt vatten, jag licksom stänger av värmen helt men det är faktiskt riktigt bra för håret!

* Jag ser ofta så många borsta håret när det är blött, fast NEJ! Det är inte bra att borsta håret när det är blött för då är det välldigt skört.

Det var 5 bra tips som jag verkligen rekommenderar :) Ha det bra, Kram!

Johanna

Glömde också säga att det finns 3 st produktserier :)

Hanna

1. 3 stycken

2. Borsta all hår fram och sedan bakåt.

angelica

hela 3 produktserier finns det!

mitt bästa hårvårdstips är tvätta inte varje dag det blir torrt annars och använd så lite värme på ditt hår som möjligt.

Therese hamberg

Svar: Tre serier.

Bästa tips:

Låta håret självtorka.

Använda moroccan ( stavning? ) olja topparna medan håret är blött.

Sova med inpackning under natten.

Använda värmeskydd.

Sandra

Det finns tre produktserier.



Jag låter balsamet sitta i några minuter varje gång så det blir som en lite inpackning. Sen har jag i hårolja och låter håret självtorka. Det blir så blankt och fint!

ERIKA

tre produkterserier är svaret!



Mitt bästa tips är, om du inte hinner duscha använd torrschampo eller sätt upp håret i en riktigt stram svans.

Simone

Hej! 3 stycken och mitt bästa tips är att ta olja, tex mandelolja, i håret innan man duschar och låter det sitta ett bra tag. Efteråt så blir håret mjukt och glansigt och inte alls lika torrt som innan!

zabrina

Det finns tre produktserier!



Tvätta inte håret mer än 3 gånger i veckan, borsta inte håret, använd en gles kam istället!

Regelbundna inpackningsbehandlingar! :)

fanny

3 st produktserier!

Mitt bästa hårvårdstips är att schamponera med liiiiite schampoo! Heller två gånger meden mindre mängd schampo än en stor jätteklump av schampo! Och shamponera endast i botten. Det rinner ändå ut i längderna (som visserligen oftast inte är jätteskitiga) så håret blir ändå rent! Använd gärna ett inpackning eller om du vill vara extra fin, en färgbomb (inpackning med färgpigment). Avsluta självklart med ett balsam.



Sist men inte minst. GNUGGA ALDRIG MED HANDDUKEN!!!!!!!!

Madeleine

Svar; Det ingår 3 produktserier i LOREAL Hair Expertise!



Mina bästa hårtips är att inte tvätta håret för ofta och att då använd ett shampoo + balsam som passar din hårtyp (att ta det billigaste är inte alltid det bästa...). Sen för att ge sitt hår en extra boost så kan jag rekommendera hårinpackning ca 1 gång i veckan! Om du har "livlöst" hår är glansdroppar verkligen toppen. Sist men inte minst - alla har vi vackert hår, brunt/blont/rött/rakt/lockigt etc, njut av burret, släpp det lös och låt sommarvindarna ge dig en ny styling på frisyren :)

Nilla

1. 3 stycken :)

2. mitt bästa hårvårdstips är några stycken, tex borsta håret upp och ner, det ökar blodcirklationen och hårets naturliga fetter kommer ut i håret. Att sedan använda nashi argan olja efter varje tvätt är ett hett tips!! riktigt bra :) och att sova med fläta för att slippa fixa det med platt/lock tång eller sätta upp håret i nån fin frisyr istället :)

Amanda

Det finns 3 stycken produktserier.



Mitt bästa hårtips är att använda sig av hårinpackning ungefär 2 gånger i veckan för att håret ska repareras efter slitage. Jag brukar tvätta håret ca 3 gånger i veckan. På så sätt får håret vila från hårtvätt och jag slipper platta mitt stora lockiga hår lika ofta eftersom det håller i några dagar. Då undviker man att håret slits lika mycket som om man skulle platta det varje dag men man kan ändå njuta av platt hår! ;)

Ellen

Tre produktserier

Mitt bästa tips är att låta håret lufttorka. Då blir håret inte så torrt som de annars ofta blir :)

tessan

Det finns totalt 14 produkter från 3 produktserier.



mitt tips är att inte tvätta håret för ofta, och dricka mycket vatten.

Josefine

Hej! Det finns 3 produktserier! :)



Mina rutiner jag brukar köra på som jag tycker fungerar är:



1. Tvätta håret med schampo, handdukstorka det lätt, i med hårinpackning så länge som möjligt, avsluta med balsam.

2. Jag varken fönar det eller ruffstorkar det med handduk. Jag kammar/borstar det inte heller när det är blött. Jag bara kramar ur det blöta, i med leave-in-balsam & arganolja & flätar en stram traditionell fläta.

3. Om jag tvättade håret på kvällen & sov med flätan under natten så är våglockarna efter flätan helt underbara!



Brukar vanligtvis ha väldigt väldigt torrt hår annars, men med detta blir det lite bättre iallafall. Men jag anar att med rätt sorts produkter så kan det bara bli bättre! :D Kram! <3

melina

tre produktserier.

Oj, har massor tips..

svinhårsborste-sliter inte lika mkt som en vanlig borste, torrschampo-så man inte behöver slita de med att duscha hela tiden, sov med fläta, avsluta duschen med att spola kallt på håret,

Anonym

För man vill ha produkter som testas på djur.

Stina Einars

Hej! Det finns tre stycken produktserier. :)

Mitt absolut bästa hårvådstips är att någon gång i månaden göra en hårmask bestående av en mosad avocado och 3 matskedar honung och blanda ihop det, låta verka i ca 20 minuter och sedan skölja ur och tvätta med schampoo och balsam. Det är en huskur som får tillbaka glansen och lystern i håret samt får hårtopparna mindre "spretig". Jag ser bara fördelar med hårmasken med tanke på att det inte är lika dyrt som frisörprodukter, miljövänligare och ger ett riktigt bra resultat!

Moa Okada

Det finns 3 stycken produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är att inte platta och locka håret för ofta(det sliter så otroligt mycket, och om man ändå gör det så använd värmeskydd). Att använda inpackningar. En bra är en från L'oreal i gul burk som heter "Intense repair" superbra. Att inte tvätta håret alldelles för ofta, jag tvättar mitt varannan dag. Att absolut inte borsta håret med en borste, om du har lockigt, red ut det med fingrarna. Och för er som har vågigt/rakt hår, använd lite "Dust it" för "Kristen Stewart-look alike"-ruffs, sexigt och snyggt!



MIN MAIL:

moaokadas@live.se

Jasmine

1. 3 st.

2. Klippa sig regelbundet och använda inpacking 1 gång i veckan. :)

Louise

1. 3 st! :)



2. har ett antal tips haha, så skriver ner dom: använd tofsar utan metallbit då den sliter, inte utsätta håret för värme, t.ex platta och föna och om man gör det ska man använda värmesprej, inte borsta eller hålla på med det när det är blött då hårstråna kan brytas av, tvätta det inte med shampo varje dag då det sliter, inte färga för ofta (helst aldrig haha :)), använda inpackningar och behandla med olika oljor som är bra för håret.



rolig tävling btw! :)

Jonna Frendberg

Hej Linda! =)



Det är 3 stycken produktserier!

Mitt allra bästa hårvårdstips:

* Tvätta håret max 2-3 gånger i veckan, efter duschen så fönar du håret med kallblås! Då håller de sig snyggare längre och du sparar in någon dusch och sliter inte på håret!

* investera i en bra inpackning också som du har i en gång i veckan!



Kram!

Gabriella

1.3 stycken

2.Att använda en svinborste istället för en vanlig borste eftersom att det sliter mindre på håret och för ut fett från hårbotten till topparna , och att lägga några extra slantar på ett bra balsam från en frisörsalong istället för att köpa billiga balsam som mest innehåller vatten.

Amanda

3 st



Mitt bästa tips är att använda Lee Stafford torrschampo om håret behövs piggas upp en aning och sedan en stramknut för en klockren save the hair day :)

Susanna

1. 3 stycken

2. Att skydda håret, innan jag använder mig av plattång, locktång, hårfön etc. använder jag alltid en värmeskyddande creme.

Elina svensson

3 stycken!

Att inte borsta håret när det är blött, det blir som tuggummi och borsten bara drar av allt hår, använder affrokam lite försiktigt iställlet.

jessica

Hej!

3 stycken produkt serier finns det.

Jag är inget proffs på hår men att sova med fläta gör gott för mitt hår och att använda inpackning regelbundet.

Carro

Det finns tre stycken produktserier (haha, som alla andra redan har skrivit, men ändå!)



Mina bästa tips är att göra hårinpackningar så ofta som möjligt och att använda värmeskyddande medel innan man fönar eller plattar håret! Håret blir även extra glansigt och mindre fett om man sköljer det i iskallt vatten innan man går ur duschen! :)

my

Det finns tre produktserier!

Mitt bästa stylingtips är att använda moroccan oil efter duschen. Även bed head, blonde, är grymt! Luktar underbart och gör underverk :)

emma

det finns 3 produktserier !

mitt bästa hårvårdstips är att sova med fläta, det är bättre för håret än att sova med de utsläppt plus att man vaknar upp med vackra lockar och slipper greja med det så det slits ! :D

tilde ♥

Tre produktserier :)

Använd massor av balsam, min stora kärlek!

Om du plattar/lockar använd värmeskydd och borsta håret försiktigt! :D

Camilla

Det finns tre stycken produktserier.

Mitt bästa tips är att använda hårinpackning så blir inte håret lika slitet!

Emmlie

1. Det finns 3 stycken produktserier; Everpure color care system, Eversleek smoothing care system och Everstrong reinforcing system !



2. Vänta tills håret har torkat lite innan du borstar igenom det ! Och borsta nerifrån och "arbeta" dig sedan uppåt. Och tvätta inte håret mer än 4 gånger i veckan :)

Frida

1. Det finns 3 produktserier.

2. Hitta någon hårinpackning som funkar för sitt egna hår och använda den minst en gång i veckan. Duscha bara när det behövs, att duscha torkar ut håret. innan man fönar, plattar, lockar eller något annat som du använder värme med, använd värmeskydd.:)

Alizzia Carlsson - Pikachu Lover ♥

1. Det finns 3 stycken produktserier.

2. Vill dela med mig av några stycken eftersom jag inte kan välja ett D:



a) Alltid använda värmeskydd innan du plattar håret.

b) Avsluta duschen med kallt vatten i håret (blir glansigare, skydda håret bättre!)

c) Pilla inte i håret (blir fettigt lätt, man kan ju använda torrshampoo, men ja ifall ifall)



Anledning till att jag vill vinna:

Jag ska gå från svart till blont hår denna veckan, och det kommer slita på håret, jag vet.. Så därför är det bra att ha bra produkter till sitt hår så att de inte slits ÄNNU mer... och ja.. De skulle va skitdyrt att köpa allt detta, så ja.. vill verkligen vinna!



/Alizzia aka Alicia Carlsson

kajsa strömberg

3 st produktserie!



mitt bästa tips är att äta b- vitaminer och ha inpackningar 1/2 ggr i veckan. ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några sekunder tills det blir varmt, låt sitta i håret från 10min-1h och skölj ut, det funkar toppen!

Therese

Hejsan Linda! Skulle vilja tipsa dig och dina läsare om mina 54 st auktioner på Tradera! Säljer blandannat SNÖ halsband, virkat, Kate moss tisha, jeans, klänningar, linnen, koftor, blommigt, toppar m.m. Tack för att jag får synas på din blogg!



http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?gallery=on&ftgnr=573170&mode=1&sort=32

Funny

Tre produktserier!

Mitt bästa tips;

Ha i olja (linfröolja eller olivolja) i hårtopparna innan du stiger in i duschen och det hjälper ditt hår att inte bli slitet av shampoot!

Du behåller fukt och lyster i håret, riktigt bra!

Crazyangel [LOTTAR UT EN HÅRFÖRLÄNGNING]

TRE! :)



Bästa hårtrips - saltvattenspray! Kan inte leva utan. Mer lättstylat än så blir det inte. Kan användas i torrt eller blött hår och resultatet blir alltid super! Jag använder dessutom hellre saltvattenspray som finish på lockar än spray då håret blir mer elastiskt :)

Rebecca

1. tre

2. Att inte tvätta håret så ofta, jag låter det bli fettigt till jag skäms:)

Miss M

WOW! Mitt hår hade definitivt behövt denna vinst =)



Det finns 3 stycken produktserier!

Jessica

Det finns tre produktserier.



Det som jag oftast gör nu när jag inte har tid eller är allmänt lat, så brukar jag sätta upp mitt hår i en stram tofs. Sedan för att göra det lite snyggt så brukar jag ibland göra en fläta och snurra runt tofsen så att hårsnodden inte syns.

ellen

tre :)



borsta inte håret när det är blött och använd hårinpackning, och om du tar lite kokosolja i topparna innan du går och lägger dig så håller håret längre, eller vad man ska säga.. (det blir mindre kluvna toppar och det blir inte så slitet lika snabbt)

det växer också lite snabbare har jag märkt :)

kram på dig!

Manuela

1. 3 produktserier.

2. Sova med olivolja i håret och på morgonen därefter tvätta de, blir glansigt, mjukt och väldigt återfuktat :)

Hanna

3 produktserier.

Skydda håret med sjal på sommaren så det skyddas från solen och kör med inpackning med jämna mellanrum. :)

Matilda Forsberg

1. Det finns 3 produktserier!

2. Att lufttorka håret istället för att använda hårblås :)

Anna

3 st :)



Att inte använda tofsar med en sån där liten metall sak på, det sliter jättemycket på håret ;) Sedan att man kan använda mjöl ifall håret är fettigt (om man inte har torrschampo).

My Pettersson

3 stycken.

Låta håret självtorka efter dusch så man inte får hälften av håret i hårborsten om man borstar det blött och ett bra schampoo och balsam gör mycket!

Terese

3 stycken



Bästa tipset är att sätta upp håret i en knut när det är fuktigt, när man sen släpper ut det får man massa volym!

Emmelie Svensson

det finns tre produkter. Mitt bästa hårvårdstips är helt enkelt morrocanoil. bättre finns inte!

Tina

Det finns 3 st.

Mitt bästa tips är att om man tvunget ska föna/platta så ska man använda ett bra värmeskydd och sen så ska man inte torka håret för mycket med handduken då det sliter på håret med.

FridaG

1. 3 st produktserier.

2. Några tips som jag alltid följer. Duscha håret som mest varannan dag inte mer. Borsta håret när det har fått luft torkat och borsta med en "svinborste". Och självklart använda värmeskydd!



Mvh. FridaG

Emma

1. 3 stycken produkter



2. När jag gick i 6an så klippte jag håret lite för mycket och jag gjorde allt för att få det långt igen. Jag använde 1000 olika produkter som sades funka, men det hände igenting. För ca ett år sedan så satte jag ett nyårslöste att aldrig använda något värme i mitt hår och nu händer det grejer säger jag. Det börjar bli jättelångt, det är friskt, starkt och glansigt. "No heat, No problem"

Nathalie

1. Det ingår 3 produktserier i i LOREAL Hair Expertise

2. Sov ALDRIG med blött hår, det kan se hur knasigt ut som hellst då man vaknar!

Lovisa

1. 3 stycken olika produktserier

2. Mitt bästa hårvårdstips är väldigt enkelt och passar alla faktiskt. Det är att inte tvätta det allt för ofta utan låta det vara lite fett och äckligt ibland! Jättebra för håret som både återfuktas och återhämtas! Känns det lite jobbigt att vistas offentligt kan man planera in sin ''fett-hår-dag'' på en helg, lov eller helt enkelt börja använda sig av ett bra torrshampoo!

Sen får vi inte glömma olivolja. b-ä-s-t-a! Gnuggas bara in i topparna och göra verkligen under:)

Linnéa

1. 3 st

2. Sätt håret i flätor när det har lufttorkat lite, då sliter inte värmen och det blir fint lockigt!

Clara W - Musik -och modebloggen

1. Det är 3 stycken, EverStrong, EverPure och EverSleek och med totallt 14 produkter!



2. Keep it natural! Hårspray, glanssparay, torrshampoo... Det mördar håret om det används för ofta! Men produkter som hårinpackningar, och sånt som lottas ut i den här tävlingen rekommenderar jag starkt! :D

Malin

1. 3 st



Att vara försiktigt med sitt hår, använda bra produkter. Använda värmetänger så sällan som möjligt. Färga det så sällan som möjligt. Inte duscha för ofta och använda torrshampoo imellan tvättarna.

Bitte Kråkbo

3 stycken

Att tvätta håret ca 2 gånger i veckan och använda bra produkter.

Och därför skulle jag gärna vilja vinna för mina bra produkter är slut och det kostar en slant vilket jag tyvärr inte har råd med

Rebecca

Det finns tre produktserier!



Mitt bästa tips är att vara rädd om håret. Bra produkter som säljs hos frisören, gärna utan alla dessa parabener och sulfater. Borsta ut fettet i längderna innan man lägger sig (om håret är torrt). Inte föna och platta för ofta. Och dricka mycket vatten.

Melinda

Tre stycken.



Mitt bäst hårtips är att ta hand om dig själv, t.ex träna, äta hälsosamt/gott, umgås med vänner, stressa inte. Mår du bra, mår ditt hår bra!!!

Rabatter och erbjudanden

Hej! Vi har skrivit om tävlingen på vår blogg som handlar om tävlingar, rabatter och bra erbjudanden! :)

Therese

Det ingår 3 st olika produktserier!



Att tvätta håret så sällan man kan! Jag tvättar mitt en gång i veckan, delvis för att jag är lite lat men oxå för att mitt halvtorra hår mår bäst av det!

Michaela A

Rätt svar (hoppas jag) är 3 serier.

Mitt bästa tips är att använda bra schampo (köpta hos frisören som hjälpt att visa vilket som passsar bäst) det gör otroligt mycket för håret!!

Johanna Berglund

1. 3 st produktserier

2. Mitt bästa hårvårdstips är att försöka att inte blåsa håret när det är blött, låt det själv torka. Annars, använd värmeskydd! :)

Elin

Det finns tre stycken.

Mina bästa tips är att undvika att ha håret uppsatt, och isåfall använda snodd utan metalldel. Att inte gnugga håret med handduken, att inte lägga sig med blött hår. Och sist men inte minst, TIGI bed head; after party! Åh vad jag älskar den. Håret blir så mjukt, fint och luktar gudomligt, får så många komplimanger om mitt hår sen jag började med den!

sophia

Jag vill tävla!

Det finns tre produktserier och mitt bösta hårvårdstips är att använda riktigt bra pridukter för ett mer hållbart hår!

Alice :)

1.Tre stycken produkter

2.-Tvätta håret vrannan var tredje dag. Använd hår olja eller inpackning.Borsta inte håret när det är blött och försök att borst varsamt.Använd alltid värmeskydd på håret innan du plattar/lockar ditt hår.Använd inte förmycket balsam när du tvättar håret för det blir oftast väldigt fettigt när det har torkat.Kunde inte riktigt bestäma mig för vilket jag tyckte var bäst

Evelina Mattsson Lundqvist

1. 3 st :)

2. Gör hårinpackningar 1-2 gånger i veckan, toppa håret var 4-6 vecka och glöm inte värmeskydd när du använder värme verktyg!

Charlotta

1. tre stycken produktserier

2. sova med en fläta på natten så skadas håret inte lika mycket och när man duschat så avsluta med att skölja håret i kallt vatten för i varmt vatten "öppnas" hårets porer (eller vad man säger) och då är det bra att avsluta med kallt vatten så att de stängs => hårets blir finare

Jenn

Svaret=3!

Om du har lockigt hår, kan man behåll volymen i håret genom att skölja håret i vatten varannan dag, använd bara schampo 3 gånger i veckan för att undvika att håret blir uttorkat! Samtidigt är det otroligt viktigt att klippa sig regelmässigt och andvända en bra hårkur ca 1 gång i veckan! Ett husmorstips som min mormor lärt mig, är att blanda två matskedar vit vinäger med 2 dl varmt vatten och häll i håret. Skölj med kallt vatten för glansigt hår. Det funkar faktiskt super bra!

Linnea

1. 3 stycken

2. Ha i lite hårinpakning dåochdå och inte borsta de när det är blött.

jennie karlsson

1. 3 stycken

2. Är att använda sig av leve in efter man tvättat håret då får man bort massa friss och det behåller sig fint lättare :)

Sussi

Tre produktserier.

Det känns som att mitt hår har haft bad hair day under hela mitt liv! När jag var barn hade jag knappt något hår eftersom att mina föräldrar klippte det hela tiden med motiveringen "Det växer ju inte ner, det växer ju bara utåt!". Men idag låter jag i alla fall mitt lockiga hår växa. Och det är inte så farligt. Oftast ligger håret som jag vill.

Emelie Friman

1. Det finns 3 stycken produktserier

2. Mitt bästa tips är helt klart att låta håret självtorka efter du duschat, om du tvunget måste föna håret, använd en hårolja MED värmeskydd i och sov med fläta, hårets slits inte lika mycket då!

Lisa

svaret är 3!! :)

mitt tips är att använda moroccan oil till håret! verkligen en superprodukt som gör håret OTROLIGT lent och snyggt :) verkligen värd priset!

B R O W N S U G A R

Det finns 3 produktserier!

Bästa hårvårdstipset är att köpa schampo och balsam som är anpassat för DITT hår. Jag har märkt så otrolig skillnad på mitt egen när jag användt schampoo som frisören rekomenderat! Visst det kostar lite mer, men håret blir så mycket bättre!

Isabelle

Vilken bra och kul tävling!

Det finns totalt 14 produkter som är uppdelade i tre olika serier (Everpure Color Care system som bättrar på färgen, Eversleek smoothing care system som får håret att kännas som sammet och Everstrong Reinforcing system som stärker håret från rötterna)



Mina bästa hårtipps är

Gör egen inpackning många inpackningar innehåller metaller som är dåliga för ditt hår

Använd helst inte snoddar det sliter otroligt mycket på håret prova klämmor

Anna

Hej Linda,

Det finns 3 serier i LOreal's Hair Expertise, för att svara på frågan. Mina bästa hårtips är att gå till frisören var åttonde vecka för toppning, använda värmeskydd och leave in-balsam efter varje tvätt. Sedan brukar jag alltid kasta i en lite dyrare hårinpackning en gång i veckan och preppa håret med Morocan Oil då och då. Jag har långt hår och bleker alltid barret hos min frisör, men har ändå lyckats bevara bra kvalitet på håret just pga produkterna. Jag är helt tokig i nya hårprodukter och den där fina goodiebagen skulle göra mig galet glad :)

Emilia

3 produktserier



Att endast blöta ner håret 3 gånger i veckan & använda hårinpackning, mer behövs nästan inte. Och såklart använda Loreáls hårvårdsprodukt som jag själv faktiskt använt.

Lisa Vikström

Tre produktserier ingår :)

Mitt bästa tips är att massera hårbottnen lite då och då. Det sätter igång blodcirkulationen och får på så sätt hårsäckarna att jobba och håret växer fortare.

Sen är det ju alltid bra med inpackning och värmeskydd så håret inte slits av nerifrån, för då blir det inte längre alls.

patricia

1. Tre produktserier finns det :)

2. Mitt bästa tips är att variera dagarna med att ibland har utsläppt och ibland sätta upp håret. Och att inte tvätta håret ofta och om man inte hinner använda hårinpackning varje gång kan man ha i balsam lika länge så blir det ungefär samma effekt :)

sarah

Svar: Tre stycken!

Mitt bästa hårvårdstips är att använda inpackning ISTÄLLET för balsam. Underbart!

Paulina

Hej! Det finns 3st produktserier. Mitt tips är att alltid låta håret handdukstorka/självtorka, då mår det så mycket bättre. Kram!

amanda

3 stycken. mitt hårtips är torrshampoo om man inte hinner tvätta håret (:

Samira

1: det finns tre produktserier i L'oréal hair expertise!

2. Mitt bästa hårtips är att klippa sig med jämna mellanrum ungefär var tredje månad och använda inpackning en gång i veckan :)

frida

Det finns tre olika produktserier:



Everpure Color Care System: Undviker att hårfibern skadas och skydd mot håret om man har färgat det!



Eversleek Smoothing Care System: Gör håret mer glansigt och milt och skyddar mot svårformat hår!



Everstrong Reinforcing System: Får håret att bli mildare och skyddar mot skört och sprött hår!



Mitt bästa hår tips är att älska sitt hår även fast det inte blir perfekt! Ingen har det perfekta håret även fast man kanske kan tror det. Alla har sina "bad hair day´s". Skit i att håret inte blev som du ville för den dagen och lev livet istället! Säg till dig själv att du är fin endå för det kan jag lova dig att du är!

Ida

1: Det finns 3 stycken produktserier.

2: Mitt bästa eller kanske mina bästa tips är att ALDRIG kamma håret när det är blött. Använd alltid värmeskydd. Istället för att använda balsam så använder jag endast hårinpackning (tips från min frisör) Sover alltid i fläta istället för hästsvans då det sliter mycket på håret. Och det absolut BÄSTA hårvårdstipset Moroccanoil. Det absolut bästa jag någonsin testat! Man får sjukt glansigt hår och det ser inte sådär "yvigt" ut =)

Linda

Svar: TRE stycken.



Mitt bästa hårvårdstips: Låta håret vara så ofta man "kan". Dvs skippa en massa produkter och slita på det med borstning när det är blött, tvätta för ofta och använda värmeverktyg som platt- och locktånd bla.

Annely

svar: 3



bästa tips: Sov med olja i håret! Den från schwarzkopf är jättebra och håret blir underbart dagen efter då man ska duscha <3 gör det alltid nu då jag fått så nött hår efter alla färgningar.. :)

Linda

1: 3 stycken finns det;D

2: mitt absoluta tips när det gäller håret är att ta varsamt med det, inte borsta när det är blöt och att ha inpacking en gång i veckan och balsam och allt annat som e bra för håret;D

Eleonor

1. 3 st produktserier



2. Det bästa är att låta håret få lufttorka efter dusch. Om man måste använda något med värme, så är värmeskydd viktigt. Klipp bort det slitna med jämna mellanrum, borsta inte blött hår, sov med uppsatt hår, använd hårinpackning minst en gång i veckan. Schamponera inte håret, utan använd hellre balsam, för schampo sliter mer än vad man tror.

Malin

Sv: 3 serier! Mitt tips är att använda Healing Strength neem plant silk serum från L'anza. Aldrig har mitt hår mått så bra som när jag började använda denna!

Jag vill gärna vinna detta kit för att jag nu under våren är i Spanien och pluggar. Mitt hår slits ju otroligt mycket mer när jag är i solen hela tiden och snart även i saltvattnet. Jag varken fönar eller använder några värmeverktyg, allt för att skydda så mycket som möjligt, men det räcker inte hela vägen. När jag kommer hem skulle jag bli jätteglad om ett kit som detta väntar på mig, för att få tillbaka mitt hälsosamma hår samt slippa lägga pengar på hårprodukter då mycket pengar försvinner till skola och boende här. Är ju första gången sedan jag var 15 år som jag inte jobbar på flera månader, det svider i plånboken vill jag lova...

Elin

Det finns 3 st



Är väl ingen hårexpert men mitt tips är nog ändå att ha ett riktigt bra schampo och balsam. Även om de kan vara lite dyrare så är det värt det!!

Malin

Hej! det är 3 st serier.

Det bästa tipset för att undvika dagligt slitage på håret är att skaffa hårvårdsprodukter som är speciellt framtaget för personen. Alla hår är olika och behöver olika typer av skydd. Gå till en frisör som kan hjälpa dig ta ut de bästa för just din hårtyp. Bra produkter varar i längden.

IDA

Tre stycken!

Mitt tips är att fläta håret när du sover, så slits det inte så mycket och håller sig fritt från tovor :)

Tilda

1. 3 stycken produktserier!

2. Att låta det vara så naturligt som möjligt - inte tvätta sönder det, inte använda värmeverktyg för ofta och använda bra produkter men inte överdriva med dem.

Linda

1. Det finns 3 produktserier =)

2. Använd inpackning regelbundet och ta det lugnt med fönande, plattande, lockande m.m. Be natural! =)

magdalena

Det är 3 stycken serier!

- Everpure Color Care System.

- Eversleek Smoothing Care System.

- Everstrong Reinforcing System.

Mitt värsta hårupplevelse utspelar sig just nu för tillfället. Loreal är mitt självklara val när det kommer till hårprodukter, men jag har börjat sen i augusti och håret har inte blivit prioterad. Nu är håret tort, blir tovit så fort jag släpper ut det. Och mitt hår är jätte långt och tjockt, och när det blir för långt och när jag inte använder så ser det ut som att jag har löshår. så har fått höra 3 gånger under fyra veckor att jag borde slänga mitt löshår.. Så som ni förstår så behöver jag nya produkter:D

lowi

1. TRE :)

2. Drick mycket vatten, var positiv, använd inpackning & hårolja!

Johanna

Det finns 3 olika produktserier.

Mitt bästa hårvårdtips är att använda hårinpackning 1-2 gånger i veckan, att inte färga det super ofta för det förstör håret och att om man har i hårsprej varje kväll TVÄTTA ur det. Det var tre stycken men iaf :))

Ellen Pettersson

3 st

-Everpure Color Care

-Eversleek Smoothing Care

-Everstrong Reinforcing System



Det absolut bästa tipset som fungerar perfekt för mig med slitet hår och kluvna hårtoppar lyder:

Varje gång du duschat klart lutar du huvudet fram och sköljer håret i iskallt vatten. Det gör att alla de kluvna topparna och små stråna som sticker ut drar ihop sig. Det gör även att håret ser mycket glansigare ut.

johanna

1. 3 st produktserier

2. mitt absolut bästa hårtips är saltvatten spray. Jag har väääldigt mjukt och tunnt och axellångt hår, vilket gör att mitt hår inte hår inte håller sig platt utan alltid böjer sig under dagen. Men när jag använder saltvatten spray får jag stadga och mitt hår blir strävare och blir precis som jag vill!:)

Frida

1. LOREAL Hair Expertise pestår av 3st produktserier



2. -borsta håret-böj dej ner och skaka håret fram och tillbaka, då blir det lite mer fylligt-om det är rufsigt uppepå plattar man det med plattång eller ha i lite gelékräm så att del lägger sig.



Men att skaka på håret (huvudet) är nog mitt bästa tills.0, det blir lixom fylligare då!

Elenor

1. Det ingår 3 stycken produktserier

2. Mitt tips för ett fint hår och som funkar för mig är att låta håret självtorka, man får ett fint och fylligt hår då :)

Annster

1. Det finns 3st.

2. Att alltid skydda håret, med både värmeskydd och hårinpackning.

Sofie Jonsson

1. 3 stycken!

2. Har du slitna toppar helt klart KLIPP HÅRET! Eller använd moroccanoil, hjälpt mitt hår till tusen, använd även ett bra shampoo utan massa silikoner och parabener..

Spacegirl

1. 3 st

2. Att regelbundet göra en inpackning.

Emmy

1. 3 produktserier!



2. Mina bästa hårvårdstips är att använda balsam och inpackningar, håret blir mjukt och glansigt! Borsta inte när håret är blött och ha alltid värmeskyddande om du fönar håret. Om du lufttorkar, var försiktig när du torkar med handduken eftersom håret är ganska känsligt när det är blött ;)

Susanna

Det är tre stycken produktserier!



Mitt bästa hårtips är att sova i en inbakad fläta för att håret tar mindre skada av det, man får fina vågor och volym + att det går fort! :)

Lisa

1. det finns 3 st produktserier.



2. Det bästa tipset för att få håret att må bra är egentligen att låta det vara så naturligt som möjligt, inte ha i massa produkter, inte tvätta det för ofta, inte platta/locka håret, låta det självtorka osv.

Man kan dessutom sova i fläta eftersom det sliter mindre på håret då.

Man kan dessutom ha i olja i topparna för att dessa ska slitas ut så mycket som möjligt, att använda hårinpackning ett par gånger i veckan gör bara saken bättre.

Att dessutom klippa topparna då och då gör att håret fortsätter att växa och det blir inte slitet på samma sätt! :)

Emma

Hej!



1) 3 stycken serier: Everpure Color Care System ger skydd åt färgat hår, Eversleek Smoothing Care System slätar ut, ger glans samt skyddar frissigt och svårformat hår, Everstrong Reinforcing System stärker och återuppbygger håret.



2) Mitt bästa tips för att motverka torrt och frissigt hår är att göra en egen hårinpackning (i mitt fall för torrt och frissigt hår)



Börja med att skölja ur håret med ljummet vatten (inte för varmt då det sliter mer på håret) Du behöver:



2 msk olivolja

1/2 avokado

1/2 banan

1 msk majonnäs

kranvatten efter behov



Värm olivoljan så att den blir ljummen och blanda med resten av ingredienserna. Massera in blandningen i handdukstorkat hår och täck med en plastpåse och en handduk. Låt verka i tjugo minuter, tvätta sedan ur blandningen med ett bra(!!) (helst inte "ICA-schampon") schampo och sedan även balsam i topparna.



Detta fungerar väldigt bra för mig då jag gör denna inpackningen ungefär varannan vecka. Den ger håret lyster och glans. För att få en extra bra finish, ta det lugnt när du borstar och klipp topparna ofta! Enkelt och naturligt!

Marlene

Det finns 3 serier!



Använd inpackning, platta och locka inte håret för ofta, och använd alltid värmeskydd, shampoonera håret varannan dag, åtminstone. Använd hårvänliga hårsnoddar och hårnålar, hårsnoddar utan metallbindning och inte trasiga hårnålar. Kamma inte håret när det är blött.

Och om man ska färga, bleka, permanenta håret, gör det hos en frisör. Få frisören att förstå vad du vill, kommunicera, om du märker att frisören inte lyssnar eller hört rätt eller annat, VÅGA säga till, på ett snällt sätt.

Angelica S

Det är TRE olika produktserier som ingår i LOREAL Hair Expertise.



Mitt absolut bästa hårtips är att FÖNA HÅRET RAKT PÅ MEDELVÄRME istället för att använda plattisen - superbra för lock-och frisshataren samt att håret växer på friskt! Funkar för ALLA, även de som inte har råd med dyra extra vårdande hårvårdsprodukter, även om det är en bra hjälp på traven till ett friskare hår!

Pauline Ågren

Tre stycken ingår i serien!



Hemmakuren: Cocosolja! Cocosfett fungerar också. Att ha det i topparna över natten fungerar fantastiskt pga sitt vitaminrika innehåll!

Kattis

LOREAL Hair Expertise har tre olika produktserier!



Mitt bästa hårvårdstips är att vara försiktig med håret! Om man nu vill locka/använda produkter osv så gör det med motta, inte för ofta och när man väl gör det så är det bra med värmeskydd. Att se hur sitt eget hår mår är viktigt och beroende på det får man ta åtgärder som krävs för just sitt eget hår. :) Allas hår är olika, det gäller att bara vara försiktig och skondam med det så man själv kan vara nöjd över det och må bra!

Jenny

svar: tre .



toppa håret vid behov .Använd inpackningar varje vecka .

rebecca

Det finns tre st olika produktserier! :)

Och mitt bästa hårvårdstips är att använda balsam

i hela håret, även i hårbotten, fast man gnuggar in det

riktigt ordentligt. Så har jag gjort ett tag och när jag har

gnuggat in det så så blir håret inte fett utan det blir

precis lika glansigt och fint som i längderna!

Julia

3st produkterserier!



Det bästa jag har provat för mina toppar är silkserum för skadade toppar! Det fixar till det frissiga direkt och vårdar samtidigt!

Ebba

Det finns 3 st produktserier!

Det måste nog vara en riktigt bra hårinpackning, men kolla så att den stämmer in på ditt hår också! Jag får jättetorrt hår av klor så efter att vi hade varit på badhus så köpte jag en hårinpackning som passade mig och mitt hår blev som nytt igen! Haha. KRAM

Joanna

1. Det finns 3 olika produktserier!



2. Marrocca Oil!!! LOVE IT!



xx

Sarah

Det är tre produktserier.



Ett tips är att inte tvätta håret mer än två gånger i veckan och inte borsta håret när det är blött. :)

Sandra L

1. 3st

2. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret så ofta. Det sliter enormt mycket på håret samt att hårbotten producerar mer fett när man tvättar den ofta. Sen är torrschampoo en av mina favoriter = )

Anonym

Det finns 3stycken

Mitt bästa hårvårdstips är att vara försiktig med att platta/locka håret osv. Om man ska göra det så är det viktigt att man använder värmeskydd i håret. Låt det verkligen torka in innan du använder värmeverktyg eftersom de sliter väldigt på håret .

Alena

3 stycken :) Mitt bästa hårvårdstips är att styla håret (för t.ex. Utgång) när det är otvättat. Håret blir då lättare att jobba med och stylingen håller betydligt mycket längre :)

Emely

Härlig tävling!



* Det finns tre produktserier



* Mitt bästa tips hårvårdstips är att ge håret mycket vård och kärlek. Se upp med onödigt slitage som att föna håret regelbundet (håret torkar ju ändå). Låt håret vila från färgning, tvättning och styling. Använd hårinpackning. Massera hårbottnen så ofta du kan, det mår både du och håret bra av! Drick mycket vatten :)

Pernilla W

Svar: Det finns 3 produktserier! :)

Mitt tips om du har frissigt hår, är att alltid använda inpackning istället för balsam (har fått det tipset av min frisör). Likaså brukar jag ta i inpackning iställert för leave in i håret då och då. Funkar toppen tycker jag, det liksom binder ihop frissigheten.

Hanna G

1. 3 stycken

2. Mitt bästa hårtips är att köpa en hel serie (schampo, inpackning och balsam) frisörprodukter som är anpassade efter den hårtyp man har.

Andrea Hansson

Det finns tre produktserier!!



Jag lovar att det bästa tipset är healing serum från Lanza! Inget i världen står det, kan göra risit och slitet hår till hollywod drömmar!

veronica

svar 3 st

Mitt bästa tips är att skölja håret i så kallt vatten det går när man sköljer ur balsam lr hårinpackningen och att använda silkesdroppar i handukstorkat hår och sen låta det självtorka.

Det är även bra att ta lite balsam i topparna utan att skölja ur det när du duschat klart.

Patricia k

Svar 1: 3 serier med 14prudokter totalt.



Mitt bästa hårtips är att ta hand om sig själv.

Får du sol och god mat och nyttigheter i dig så får ditt hår extra kraft.

Johanna

Det ingår 3 serier :)



Mitt bästa tips är helt enkelt att unna sig att gå till frissan ofta. Det kan vara dyrt ibland, men känslan när man får unna sig ngot sådant, känna hur någon som kan tar hand om ditt hår, det kommer öka din självkänsla, och automatiskt hur du ser ut också :)

susanne

1: 3 stycken!



mitt bästa hårvårdstips är att kippa håret var sjätte vecka, tvätta håret 1-2 ggr i veckan max och låt det lufttorka!:)

sofia

Det finns tre produktserier!



Mitt bästa tips är att låta bli att använda hårfön, plattång, locktång o.s.v. Efter man har duschat räcker det med att krama fram självfallet med en handuk och sedan låta det självtorka!

emmis

Svar: 3 stycken

Mitt bästa tips är att försöka tvätta håret max var 3:e dag. O när du schamponerar håret så tvätta två gånger. En gång för att få ur produkter, o en andra för att tvätta o göra rent (löddrar mer andra gången också vilket är härligt :)

Samt att en gång i veckan ha i en inpackning, o avsluta alltid med balsam ;);)

Angelina

Det finns tre produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är inpackning varje gång du tvättar håret (vilket jag tycker är bäst att göra ungefär var tredje dag), inpackningen i INNAN balsamet. Skölj gärna håret med lite varmare vatten innan inpackningen åker i och avsluta med att skölja håret i så kallt vatten du bara klarar av. Använd sen värmeskydd om du ska föna eller platta och försök att platta varje slinga endast en gång, men dra med tången lite långsammare så slipper du göra det flera gånger och slita ännu mer på håret.

Isabelle

1. Det ingår 3 stycken!

2. Det bästa (och förmodligen enklaste) är väll att använda hårinpackning minst 1 gång i veckan och inte tvätta håret för ofta.



/ Isabelle isabellew.blogg@gmail.com

emma

1. 3 stycken

2. Mitt bästa hårtips är att låta håret vila från fönen och plattången emellan åt. Sen att shamponera håret två gånger och köra med inpackning 2 gånger i veckan. Använd Moroccan oil efter varje tvätt det gör grymt stor skillnad på håret, det växer och det glans i håret hela tiden.

Sabina

Svar : Det finns 3 stycken! :)



Mitt bästa hårvårdstips är att inte platta eller locka håret för ofta! Och om du ska göra det, använd värmeskydd!

Borsta inte håret när det är blött!

& sova gärna i fläta eftersom det sliter mindre på håret!

Lina

3 stycken!

Att skölja håret med kallt vatten efter duschen, det ger håret så fin glans och lyster! Min favorit!!

Ellen :D

1) Everpure Color Care System

2) Eversleek Smoothing Care System

3) Everstrong Reinforcing

Alltså tre st produktserier :)

.

Helst ska man använda schampoo som inte innehåller ämnet som gör att det löddrar (kommer inte ihåg vad det heter :/), för det är det som gör håret torrt och samtidigt rensar ur håret. Men eftersom schampoo utan det där ämnet kan vara ganska dyrt är det bra att använda en vettig inpackning minst 1 gång i veckan + att ha håret uppsatt så mycket som möjligt (med en toffs utan metallsaken på). :)

lina

Det finns 3 produktserier!



Mitt bästa tips är nog att låta håret vila så mycket som möjligt, toppa sig kanske... var 10e vecka. Och göra en ordentlig inpackning en gång i veckan -avsluta alltid med balsam.

Liinda

1; 3 ProduktSerier.

2; Mosa avokado och massera in i håret och låt verka i ca 5 min. Skölj och håret får en go lyster.

anna

Det finns tre produktserier!



Mitt bästa hårtips är nog att låta håret vila och inte använda stylingverktyg alltför ofta. Ifall man gör det är det viktigt att skydda håret väl med värmespray osv. Ifall håret är blött precis innan jag ska sova så älskar jag att göra såhär: http://www.youtube.com/watch?v=sPHEzUr5bWQ

(hittade inte den rätta videon, hon har gjort en likadan där hon visar lockarna!)

Sliter mindre än vad det hade gjort ifall jag hade lockat morgonen efter!



JENNIFER

1. Det finns 3 produktserier.

2. Mina bästa tips är att inte duscha för mycket, inte platta/locka/föna håret för mycket, toppa sig regelbundet samt använda hårinpackning en gång i veckan! :)

Nathalie

Det finns 3produktserier :)



Mitt bästa hårtips är att om man ska färga håret, för det första, ta helst intensiv toning mycket bättre än permanent färg som sliter otroligt mycket och för det andra, gå till frisör! Jag har aldrig ångrat mig så mycket som jag gjort nu över mitt beslut av hårfärgning. Jag fägade svart i flera år, och inte bara utväxten utan hela håret färgade jag hemma själv varje månad. Förutom att det förstört min hårkvalité nå enormt så har jag haft jätte svårt att få tillbaka min ljusbruna färg och då har en frisör försökt slinga ner i flera steg osv. Nu är jag äntligen där efter många år och mycket Pengar nedlagt på det. Så det är mitt bästa tips förutom alla dem andra vanliga tipsen som folk kommenterat :)

Ebba

1. Det finns 3 produktserier.

2. Mitt bästa hårtips är att lämna lite balsam i håret efter varje tvätt. Man sköljer bara bort det yttersta lagret balsam och låter resten sitta i. Då blir håret återfuktat längre och flisas inte sönder. Att håret är torrt gör att det lättare blir slitet och fult. Detta tips är grymt! :)

Ebba

1. Det finns 3 produktserier.

2 Mitt bästa hårtips är att lämna lite balsam i håret efter varje tvätt. Man sköljer bara bort det yttersta lagret balsam och låter resten sitta i. Då blir håret återfuktat längre och flisas inte sönder. Att håret är torrt gör att det lättare blir slitet och fult. Detta tips är grymt! :D

Amanda

3 produktserier



Mitt bästa hårvårdstips är att alltid använda värmeskydd, tvätta håret så lite som möjligt och använda lite dyrare schampoon eftersom dom har mindre slitsamma ämnen i sig :)

Klara

Hej Linda! :)



Det finns tre stycken produktserier.

1) Everpure Color Care System

2) Eversleek Smoothing Care System

3) Everstrong Reinforcing



Mitt bästa hårtips är enkelt men ack så viktigt att tänka på tycker jag. Jag brukar låta håret vila ifrån plattång/locktång och fön och endast använda dessa vid speciella tillfällen. Mitt hår har blivit väldigt mycket bättre sedan jag slutade att använda plattång och locktång under veckodagarna och endast använda det under vissa tillfällen då du vill vara extra fin i håret :) det blir ju också sååå mycket roligare att fixa till håret lite extra, när du gör det mer sällan ;)



Tack för en inspirerande blogg och kul att du bor i Karlstad precis som jag! kramar från Klara



Therese Hansson

Det finns 3 stycken!



Mitt bästa tips är att sova med håret i fläta, och gärna innan man gör flätan använda lite moroccan oil. Håret blir verkligen mjukt och slits mindre. Låt håret självtorka så mycket det går och använd alltid värmeskydd innan du fönar håret.

stina

3 produktserier.

Använd produkter som inte innehåller onödiga kemikalier, duscha max 2 gånger i veckan. Låt det lufftorka istället för att föna och ät nyttigt, massa vitaminer! Klipp topparna var 6e vecka. Kamma inte för ofta, det sliter också på håret.

Caroline

Det finns 3 st!



Mitt bästa hår tips är att inte färga det om du vill ha en annan färg tona håret för det sliter inte på håret. För om du färgar så sliter det lika mycket som en blekning för färgen bleker håret först!!

Matilda

Hej, det finns 3 stycken produktserier!



Mitt bästa tips är en riktigt grym hår-inpackning. Jag vill kunna styla mitt hår om dagarna, både med värmeprodukter och spray. Jag vill även ha det utsläppt och liksom, kunna visa upp det. En bra hårinpackning gör att jag får lite mindre skuldkänslor när jag står och misshandlar mitt hår framför spegeln på morgnarna. :)

care69

Jag är gärna med!

Svar: Tre serier

Var försiktig med värme i håret, det sliter rejält.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/29-april-vinn-produkter-for-ditt-har.html

fr

Frida ottosson

Det finns 3 produktserier :-) Mitt bästa tips är att 1 gång i veckan ta ca 1 halv citron som man pressar i ca 1 dl vatten och sedan masserar in håret och sköljer med ljummet vatten. Håret blir mjukt och glansigt :-)

-, NICOLE, -

Svar 3 stycken



JAG HADE BLIVIT SÅ SJUKT GLAD OM JAG FICK VINNA FÖR EN GÅNGS SKULL, HAR SÅN OTUR I TÄVLINGAR.



Är fortfarande arbetslös efter studenten så köpa massa lyx till håret är inget jag har haft råd med sedan i sommaras :/ och börjar synas på håret.



Sen mitt bästa tips är nog att efter man klippt topparna så får man ta en liten paus från allt som har med varma stylingsaker att göra!

håret kommer ju tacka än och så känns håret lite fräschare när det är dags att fixa det med platt/locktång

Vendela

1. Det finns tre olika produktserier:

Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System.

2. Mina bästa tips till friskt hår är att inte tvätta det alltför ofta, att inte borsta det när det är blött och att gärna sova med fläta då det sliter mindre och man får fina lockar till dagen efter :)

Idun

1. 3 produktserier.



2. Mitt bästa hårvårdstips är att inte tvätta håret varje dag och verkligen försöka att minska ner på antalet olika stylingprodukter (och främst kolla så de man använder är för ens egen hårtyp!) man använder i håret, som annars kan slita på det rätt rejält.

Lisa

Det finns 3 produkter



Mitt bästa tipps för om man har lockigt och tjockt hår är att använda moroccan oil och sen sätta upp det i en knut under natten.

Annie

Det finns tre stycken!



Jag använder en inpackning från Gunry ibland och den är jättebillig. Typ 15 kronor men den hjälper verkligen. Sen ibland när mitt hår känns tort och slitet använder jag en värmespray från L'oreal som gör det mycket finare och får det att se mycket friskare ut! :)

Kornelia

1. Det finns tre produktserier!



2. Mitt bästa hårvårdstips är att lägga i en hårvårdande inpackning lite då och då,och använd alltid balsam å värmeskydd när du använder fön eller tänger. Helt enkelt tänka på att inte slita för mycket och vårda håret!



Bara att hålla tummarna för att jag vinner, det hade gjort susen för mitt torra hår!

therese

3 produkter.



Och mitt bästa tips för att inte få frissiga toppar, är att inte duscha håret så ofta som väldigt många gör och för mig och alla andra som har tråkigt, platt hår och vill ha lockigt, blöt håret en aning och har det i en fläta ett tag. Voilá, och det är lockigt utan att använda locktång! :)

Annika - drömmen om 11 barn

Det är tre produktserier!



Mitt bästa hårtips är att välja schampo och balsam med omsorg, och inte ta det billigaste alternativet även om man har krasst med pengar. Balsam ska man (enligt mig) inte heller använda vid varje dusch... emellanåt kan man istället avsluta duschen med att ge håret en ordentlig KALLdusch.

Mitt hår t.ex, det blir väldigt tovigt och frizzigt om jag använder balsam varje gång, men var tredje dusch är typ lagom - då mår håret kanonbra :)



Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

Sandra

DEt finns 3 olika serier.



Mitt bästa tips är att bara ha balsam i längderna och inte i hårbotten. Det gör att mitt hår känns frächare mycket längre

Clarac

tre serier finns det,

mitt bästa tips är att fläta håret lite fort innan man somnar så slipper man borsta håret lika mycket vilket är mindre skadligt för det.

Helena

Svaret är 3 stycken;

Eversleek Smoothing Care System

Everstrong Reinforcing System

Everpure Color Care System



Mitt bästa tips, superenkelt och funkar iaf fantastiskt bra på mitt hår:

Sova med Garants ekologiska olivolja i topparna ca en gång i veckan (med en sån badmössa på som man vanligtvis använder när man inte vill blöta håret när man simmar) samt använda siden-örngott.

Får jag bara välja en utav dom blir det ändå örngottet :-) (men kombinationen är bäst!)

Sarah

Det finns tre stycken produkter!

Mitt bästa hårvårdstips är att använda SaLtVaTtEnSpRaY, en skonsam produkt som får vilket hår som helst att glänsa! Går att göra super snygga frisyrer samtidigt som håret doftar underbart. Perfekt produkt att använda till våren och sommaren, underbar hårprodukt som fungerar i alla lägen!

JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

svaret är: 3 st.



mitt absolut bästa tips ever är att använda revlons hårcoctail om man har färgat hår. jag har ALDRIG haft så fräscht och snyggt hår sen jag börja använda denna. ser alltid ny färgat ut :D

madelene

Hej Linda!

1) Det finns 3 olika produkter.

2) Mitt bästa hårtips är att ta hand om sitt hår genom att använda bra produkter som vårdar håret & klippa det regelbundet, ett friskt hår är ett fint hår :).

Jessica

1. 3st

2. Eftersom jag har väldigt svårt hår enligt mig själv så är det bästa för mig så använder jag leave in creme och ha ett skydd när jag plattar håret

Sofie L

Sv: 3 st



Att inte tvätta háret för ofta, använda hárinpackning regelbundet, láta háret självforka

Heleen

Det finns 3 produktserier av LOREAL Hair Expertise :). 1. Everpure Color Care System

2. Eversleek Smoothing Care System

3. Everstrong Reinforcing



Mitt bästa hårvårdstips: Att inte tvätta håret för ofta då det sliter väldigt mycket. Använd istället torrschampo de dagarna håret ser lite fett ut och har men inte detta hemma så kan man faktiskt använda mjöl som torrschampo! Man tar lite i hårbotten på olika ställen på huvudet och sen drar man fingrarna genom håret så allt överflödigt mjöl åker bort, precis samma effekt som torrschampo! :)



Låter kanske lite knäppt att sätta mjöl i håret men efter en kompis tipsade mig testade jag tillslut och det funkar helt prefekt! Och sedan det bästa av allt: ingen märker att du har mjöl istället för torrschampo

Sandra

Svar på frågan: 3 produktserier!



Mitt bästa hårvårdstips: Avsluta en schamponering med kallt vatten, gnugga inte handduken i håret, borsta inte blött hår och undvik att använda värmeverktyg.

Monika Gustavsson

Det finns tre serier!



Mitt bästa tips är att låta håret självtorka så ofta det går. Att använda värmeskydd när man fönar, plattar, lockar. Använda produkter som är anpassade för just ditt hår/behov.



vh

Mamma Monika

Nina

Hej fina!



Jag gissar på tre :)

Mitt bästa hårvårdstips för oss med torrt hår är att applicera aprikoskärnolja antingen som inpackning eller som serum för att ge glans och näring. Billigt, naturligt och jätte, jättebra för oss torrisar. Enligt mig kickar den arganoljans but :)



Dock avråder jag från att använda oljan innan man använder värmeverktyg, används EFTER man stylat klart med värme.



All kärlek <3

Carina

Det finns tre serier!

Mitt bästa hårvårdstiås är att toppa håret OFTA! Slitna toppar gör så att håret går av och aldrig blir längre, så för att få långt hår måste man göra något så motsägelsefullt som att klippa det ;)

Johanna

1. Det finns 3 produktserier

2. Mitt bästa tips är att inte använda för mycket värmebehandling i håret. Om man vill ha lockat hår kan man antingen låta håret torka i flätor eller använda papiljotter, det är skonsammare :)

Shejla

Det finns 3 produktserier!

Mitt bästa hårvårdstips är att vara skonsam mot håret! Inte tvätta för ofta, inte föna/ platta/ locka för ofta. Helt enkelt låta håret vila och återhämta sig med jämna mellanrum!

Anette

3 st olika.



Bästa tipset är att använda så naturliga produkter som möjligt. Håret behåller då sina egna skydd som annars brukar tvättas bort med vissa shampon.

Nelly

Det finns tre stycken produktserier!

Everpure Color Care, Eversleek Smoothing Care och Everstrong Reinforcing.



Mitt bästa hårvårdstips är likt många andras att helt enkelt vara försiktig med håret och vårda det med omsorg, tvätta inte det för ofta och när du gör det använd bra produkter!

Thea Carlbom

1: det finns tre produkt serier!

2: mitt bästa hårvårds tips är att endast ha schampoo i hår botten för om man har i hela håret är det lättare att det blir fettigt/flåttigt! Även att man ska använda sig av hårinpackningar och att man ska BARA tvätta håret 2 gånger i veckan!

Louise

Svar: 3 st produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är att sällan använda värmetänger och liknande redskap som sliter mycket på håret utan att använda värmeskydd och att alltid låta håret självtorka. :)

Marie

Det finns 3 stycken.

Mitt bästa tips är att alltid använda bra produkter, frisörprodukter. De är värt varenda krona att lägga en slant på bra produkter, det vinner du själv på och ditt hår!

annie

Det finns 3st Expertise-serier från L'Oréal!



Mitt allra bästa tips är att inte schamponera allt för ofta och låta håret få vara ostylat och naturligt så mycket som möjligt! Självklart finns diverse preparat och silica-tabletter, men med sunt förnuft och UV-skydd blir håret som allra finast - naturlig väg! En och en annan hårinpackning skadar ju förstås inte.

Nathalie

1. Tre

2. Att låta håret självtorka efter dusch, inte platta/locka alltför ofta och använda avokadoinpackning en gång i veckan! :)

M L I

1. tre stycken :)

2. Mitt bästa hårvårds tips är att toppa håret ca ½ cm var 4-6 vecka, på så sätt så klipper du inte bort den centimetern som håret växt under månadens lopp :)

Linda Björklund

1. 3 stycken.

2. Oljeinpackning minst en gång i veckan gör under för håret.

Sandra

3 st!



Mitt tips är att använda t.ex Moroccan oil efter att du tvättat håret och sedan göra en löst inbakad fläta medans håret är blött. Sen är det bra om man har kvar flätan över natten så får du ett fantastiskt glansing och lagom vågigt hår dagen efter, utan några värmeverktyg! :)

felicia

det finns 3 produktserier!

mitt bästa hårvårdstips är att ha hårinpackninar 2-3gånger i veckan så håret inte blir slitet,jag brukar också ha balsam verka lite längre i topparna när jag duschar :)

jessica

1. 3st!



2. Att endast tvätta håret 1 gång/vecka. Gör underverk på slitet och sprött hår!

alexandra

1. 3 st!



2. Välj vilka dagar du stylar håret, slit inte på det varje dag!

emma

3 serier!



Mitt bästa tips är att tvätta håret varannan gång med bara balsam. Fett löser fett - och håret torkas inte ut som det gör av schampoo! :)

Hanna Selenbrink-FOTOBLOGG

Det finns 3 stycken!:)



Mitt bästa tips är nog att man kan sova med en hårinpackning över natten med håret invirat i en handduk. Då blir håret verkligen supermjukt! Och andra saker man kan tänka på för att inte slita på håret så mycket är att använda toffsar utan en sån där metallbit på, och att inte borsta håret när det är blött, red ut det med fingrarna eller en kam som är bredtandad !:)

Caroline

Det är tre serier som ingår i LOREAL Hair Expertise!

Mitt absolut bästa hårvårdstips är att försöka slita så lite som möjligt på håret med värmetänger, hårfönen, hårspray mm.. Det gör underverk på håret!

Anna-Karin

Det ingår tre produktserier!



Mitt absolut bästa hårvårdstips är att ge håret massor med nyttiga och bra fetter - i form av oljor! Det gör håret glansigt, återfuktat och jättefint!

Jag dränker in mitt hår i olivolja, sätter på en plastpåse och en mössa - går och lägger mig med det (ser hel galet ut, men det kompenseras nästa dag ;) ) och tvättar sedan ut det på morgonen med underbart mjukt och glansigt hår!

Anna-Karin

Det ingår tre produktserier!



Mitt absolut bästa hårvårdstips är att ge håret massor med nyttiga och bra fetter - i form av oljor! Det gör håret glansigt, återfuktat och jättefint!

Jag dränker in mitt hår i olivolja, sätter på en plastpåse och en mössa - går och lägger mig med det (ser hel galet ut, men det kompenseras nästa dag ;) ) och tvättar sedan ut det på morgonen med underbart mjukt och glansigt hår!

Elin

Det är tre serier som ingår i LOREAL HAIR EXPERTISE:)



Mitt tips är nog att inte använda plattång,hårfön osv och klippa topparna ofta och inte borsta håret när det är blött :)

Angelica Andersson

Det är 3 serier som ingår i L’ORÉAL HAIR EXPERTISE!



Mitt bästa hårvårdstips!

När man kliver ur duschen och ska torka håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, gnugga aldrig då sliter man bort ytskicktet och håret blir matt och risigt.



Malin

Vilken grymt bra tävling! :)



Det finns 3 produktserier.:)



Mitt bästa hårtips är att göra en

inpackning 1-2 ggr i veckan och låta

håret självtorka så ofta som möjligt.

Borsta inte när det ät blött,för det

sliter mer på håret.

Kelly Svensson

Det ingår 3 produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är att ALLTID använda värmeskydd. Både vid plattning och när man fönar håret.

amanda

Det finns 3 produktserier



Mitt bästa hårvårdstips är att undvika att tvätta håret för ofta. Mitt hår nöts väldigt lätt och sedan jag slutade tvätta håret varje/varannan dag har jag fått mycket längre och finare hår. När jag väl tvättar det schamponerar jag 2 gånger, kramar ur vattnet med en handduk, lägger i en hårinpackning (eller fet balsam) som får verka ca. 10 minuter innan jag sköljer ur och låter det självtorka.



:)

Hannah Nilsson

3 produktserier finns det!

Mitt bästa hår-tips är Ricinolja inpackningar, för mig funkar det superbra om man vill att håret ska växa bättre och få "hårdare" strån och mer glans.

älskar din blogg Linda! Kram :)

Sundinska

Svar: Det finns tre produktserier.



Helt ärligt så är jag usel på hårvård, men ett bra schampo och balsam, låta håret självtorka (om möjligt) och inpackning lite då och då i kombination med bra mat (näring och vitaminer) och vatten hemma kranen, det går alltid hem. :)

Sofia

3 olika serier! Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta utan MAX två gånger i veckan, gärna med sulfatfritt schampo! (helst inpackning också, och givevtis balsam!)

sofie

3 olika serier :) Mitt tips är att försöka att inte tvätta håret för ofta. sen använda bra hårprodukter och låta det självtorka så ofta det går :) sen även toppa de ca var 6 vecka för att få ett bra resultat på håret :) :)

julia widarsson

det finns 3 olika serier, mitt bästa tips är moroccan oil, finns även för ljust hår som heter light. Håret blir glansigt utan att se fett ut, man får helt enkelt får ett fantastiskt resultat som jag inte trodde var möjligt innan jag testade.

Kristin

Tre stycken serier.



Tvätta håret 2 gånger i veckan. Föna det aldrig och kamma aldrig håret i blött hår. Ha alltid i någon produkt i blött hår som tex Uniq1 eller orofluido oil. Klipp dig varannan månad ~var 8e vecka..

Cassandra :D

Det ingår 3 olika produktserier :D



Mitt absolut bästa hårvårdstips är att låta håret självtorka istället för att föna det. :D

Malin

Svar: 3 st produktserier

Mitt absolut bästa tips till ett friskt hår är att använda produkter som är anpassade till din hårtyp! Tänk efter vad du har för typ av hår eller vad du vill uppnå eller kanske förbättra med ditt hår och köp produkter efter det. Jag har själv väldigt lockigt hår och efter jag började följa detta råd har jag äntligen fått lite kontroll över mitt barr!

Caroline

3 hårvårdsserier,

mitt bästa hårvårdstips är nog att ha värmeskydd i håret om man tex. ska platta de, klippa de med jämna mellanrum och lämna lite extra balsam i topparna för då blir håret sådär perfekt lent och mjukt som man vill ha de! :)

Sara

Svar: 3 st



Tvätta sällan, föna inte, använd leave-in balsam. Så tyglar jag min kalufs!

Helena

1. 3



2. Skölj sista gången med kallt vatten när du tvättar håret. Gnugga inte håret i handduken när du torkar det, utan låt det torka i handduken och sen självtorka.

Sanna

Det finns tre stycken produktserier:

Everpure Color Care System

Eversleek Smoothing Care System

Everstrong Reinforcing System



Mitt bästa tips är att alltid använda värmeskydd som gärna ger fukt till håret. Det är mitt senaste köp och jag älskar det, blir hur lent som helst och håret blir superfräscht och glansigt! :)



Hoppas på att jag vinner detta nu! Både jag och mitt hår skulle tacka dig! :)

majaa

Det finns tre stycken i serien.



Bästa tipset jag har är nog.. jag vet faktiskt inte, det beror väl helt på vad man har för slags hår. Men en som jag tycker är bra är att skölja genom håret med kallt vatten, det ska tydligen ge extra glans. Samma när man fönar håret :)

Elina

1. Det finns tre produktserier; Color Care, Smoothing Care och Reinforcing.



2. Jag vet inte om mitt tips är godkänt av frisörer, men hur som helst, det fungerar för mig!

Jag har väldigt torrt hår (pga färgning, blekning, stylingverktyg..) och brukar sätta ett vårande balsam för torrt hår i topparna på kvällen och sova med det under natten. Efter nästa dusch är håret såå mjukt! På sommaren brukar jag borta ut det på morgonen och använda saltvattensspray för en beach-look.



:)

Josefin

1. 3st!



2. Mitt tips är att sova på silkesörngott! Det sliter inte alls lika farligt på håret som bomull! Sen självklart, klipp håret regelbundet och använd hårinpackning efter behov!

Annika

2. Mitt tips får bli att klippa topparna var 6-8 vecka, så att inte de kluvna hårstråna "klättrar" uppåt på håret. Man får klippa av dem. Med tiden räcker det sedan att bara klippa kanske 1 eller 2 cm per gång. Vill man inte gå till en frisör kan man skaffa en hårsax och be någon i ens bekantskapskrets göra det, eller göra det själv. Det finns metoder till att toppa håret själv faktiskt, googla! Jag sysslar med det själv, fungerar asbra.

Karin

Det finns totalt 14 produkter från 3 produktserier.

Mitt bästa hår tips är att tvätta håret 1-2 gånger i veckan med riktigt bra schampoo, låta det lufttorka alternativt vara ute i vinden och låta vinden torka det. Inte använda för mycket produkter utan så neutralt som möjligt!

Nicole Arrman

Det finns totalt 14 produkter från 3 produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är den omtalade ricini-oljan, den gör håret och ögonfransarna både längre och fylligare. Jag passade på att göra det utomlands och kom hem med så långt hår att flera trodde att jag satt i löshår.

+jennifer

tre produkterserier ingår i LOREAL Hair Expertise



Mina bästa tips är att låta håret vara så mycket som möjligt, inte tvätta i onödan, inte platta/locka det, om man ska de ska man ha ett BRA värmeskydd i håret. Sen finns det ju massor av individuella saker som passar sitt eget hår.



I hope for the best ^^

My

Det finns tre produktserier! :)

Mitt bästa tips är absolut att INTE föna, platta eller locka i nödan. Det är helt sjukt vilken skillnad det gör att INTE göra det :)

Elin Svensson

Tre stycken ingår!:) Skulle nog säga ta ditt favorit serum på kvällen i nääästan torkat hår, sedan gör du fyra inbakade flätor på huvudet(beroende på hur tjockt hår du har dock). Håret slits inte lika mycket under natten, du får grymt fina små lockar dagen efter och du slipper använda dig av locktång som även det sliter på håret!! Hjälpt mig att få VITT hår ner till naveln, inte alls slitet:)

denise

1. Det ingår tre produktserier.



2. Mitt bästa tips är att låta håret vila! Använd inte stylingverktyg och hårblås varje dag! Sedan är det viktigt att använda bra produkter i håret, helst inte sådant köpt på ICA som mest består av vatten. :)

Annie

Det finns 14 olika produkter, med i tre olika produktserier i L'oréal Hair Expertise :)



Mitt allra bästa hårtips är att inte greja så jättemycket med det, måste man verkligen platta det varje dag? Det finns så många "nyttigare" sätt för håret att fixa till det på, sov med flätor (för att så vågor) eller används krämer eller sprayer som hjälper till med tillplattningen eller lockarna. Man behöver inte gör mer än nödvändigt för att få håret att skina. Dok behövs det produkter som stärker och får håret att glänsa - det kan man inte komma undan, hur lite man än plattar/lockar.

Sofia

14 produkter!



Äta bra, dricka mycket vatten för att ge bra näring, inte tvätta det mer än 2-3 gånger i veckan och alltid använda värmeskydd när man stylar det med värmetång

Isabella carelli

1. Tre produktserier!

2. Mitt bästa tips är att låta håret vara för det mesta och vara ute i luften mycket. Sedan är det bra att skämma bort håret med grymma produkter så att håret piggas upp!! man skall nästan behandla sitt hår som om det vore ens lilla barn =)

matilda

1. 3 st.

2. Mitt bästa hårvårdstips är att låta håret självtorka efter duschen, jag tror det är det bästa för (mitt) håret :)

Laura

1. Tre produktserier ingår!

2. Ät proteinrik mat, bl.a. linfrö, yoghurt, ägg och avocado och drick mycket vatten. Fläta håret när du sover och red aldrig ut håret när det är blött direkt efter duschen med borste, då är håret som mest elastiskt och känsligt för avbrytning. Använd bra produkter och BYT produkter ofta! Håret vänjer sig nämligen. Släng i lite värmeskydd och stylingverktygen blir inte lika farliga. Även om håret är slitet, var inte rädd för att jobba med det! Klipp någon centimeter när det känns som värst, men var kreativ med ditt hår, ha kul och känn dig snygg i nya frisyrer så kommer det slitna håret genast kännas 100x friskare!

Linda - ndaiL

1. 3 st



2, inte hålla på med håret för mycket, utan låta det vara och satsa på bra produkter om man ska använda något

Linnéa

1. 3 st hårserier



2. Mitt roligaste (nu i efterhand, då var det tragiskt) hårminne var när jag för första gången efter barnaårens pannlugg aktivt bestämde mig för att klippa sådan. Jag gick till dyr frisör med gott rykte. "hmmm", sa hon, "du har så låg panna så jag vill inte klippa vanlig pannlugg på dig så jag gör den lite kortare." Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att hon skulle göra den ca TVÅ cm lång/kort. Så inte nog med att jag kände mig som en neanderthalare efter låg-panna-uttalandet, jag hade dessutom historiens kortaste lugg, kortare än Gutav Vasas. Jag löste det hela genom att slicka den med hjälp av vax längst hårfästet och senare ställde jag den rakt upp. Så på mitt körkort ser jag lite märklig ut. Det tog jag nämligen bara någon vecka senare.

Sosso

Hej



1. Det är 3 st, så som Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System. Som sammanlagt är 14 st olika produkter till ditt hår.



2. Drick mycket vatten, använd silikondroppar till topparna, självtorka håret, och om du skall platta eller locka håret använd värmeskydd.

Jennifer

1. Det finns 3 olika produktserier!

2. Mitt bästa hårvårdstips för rejält slitet hår är att låta håret bada i något fett, det kan vara vanligt matolja eller en äggula, använd en fet produkt som hårinpackning, avakado är också bra!

anna-maria

Hej!

3 st produktserier ingår!

A och O tycker jag, är att gå till en bra frisör som känner ditt hår och vet hur det ska slingas/färga7klippas för att förhindra onödigt slitage. Viktigt också är att hitta bra produkter för håret, använd inpackning 1 gång i veckan och ha tålamod :-) Att få fin kvalitet på sitt hår är tidskrävande, men värt det när man når resultat :-)!

Kram

anna-maria

malinalexandra

De ingår 3 olika serier.



Tvätta håret som vanligt i varmt vatten men när du sköljer ur balsamet så använd kallt vatten. De stänger porer och hårstråna så dom inte alls känns lika slitna.

Åsa, 21 år och tvåbarnsmamma

Svaret på frågan är 3 st olika produktserier :)



Mitt tips är att duscha max 2 gånger i veckan. Använda inpackning och toppa håret med jämna mellanrum. Låta håret självtorka, och envisas man med hårfönenska man använda värmeskydd :) Samt klippa topparna var 3dje månad ungefär!



landstrom.asa@hotmail.com

Lina M

Det finns tre olika serier.



Mitt bästa tips är att bli gravid. Jag fick mycket finare kvalitet och lyster i håret. =)

Thea

1; 3 produktserier :)



2: Mitt bästa hårtips är att använda produkter som passar ditt hår. Bara för att ens mamma eller ens kompis använder en viss produkt som de tycker funkar bra, är det inte säkert att du får samma resultat då vi alla har olika hårtyper/kvalité. (torrt/fett/färgat/skadat/normalt). Så läs på förpackningar, låna av kompisar och prata med frisörer, så ska du se att när du väl hittat rätt produkter, då kommer ditt hår bli fantastiskt :)

Isabelle

det finns tre olika!



mitt bästa hårvårdstips är att låta det självtorka när man duschat, och du kan använda ricinolja. massera in det i hårbottnen en halvtimme innan dusch. blir hur mjukt som helst, plus att det växer fortare!

Petra

Det finns 3 olika produkt serier



Mitt absolut bästa tips är att se till att återfukta ditt hår för att behålla den fräscha känslan och slippa ett tovigt och slitet hår :)

saba

svar 1: tre produkt serier ingår.



svar 2: Mitt eller mina tips är att sov med fläta! Jag vet inte precis varför men jag har gjort det väldigt länge nu och håret blev friskare. Förut brukade jag alltid platta på morgonen men det är snyggt när man tar ut flätan så då behöver jag inte heller platta. Sen så självklart duscha inte håret så ofta och använd värmeskydd!



Åhh det går inte beskriva hur mycket jag behöver vinna! Jag ska färga mitt hår igen eftersom mitt löshår är i en annan färg och det kommer bli så slitet, puss och jag håller tummarna! <3

A

1. Det ingår tre produktserier.

2. Bästa tips: använd produkter som är avsedda för din hårtyp och som är skonsamma och låt håret vila emellanåt från tvättning, föning och plattning.

josefin Nordström

1. 3 stycken produktserier.

2. Att klippa det´med jämna mellan rum och ha hårinpackningar.

Och inte färga håret så ofta ( ska jag säga som gör det minst en gång varje månad).

Johanna - HOBBYFOTOGRAF

1. Det är tre produktserier.

2. Mitt absolut bästa tips, börja aldrig färga håret. Har man färgat en gång så fortsätter man bara och det sliter bara ännu mer på håret. Men visst tusan är det svårt och hålla sig borta från hårfärgshyllan! :))

alice

Det ingår 3 stycken produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är att sova med håret i en lös fläta, det gör att håret slits mindre medan man rullar runt i sömnen och dessutom får man ett lite lockigare intryck på morgonen - håret ligger inte lika platt och tråkigt! En annan sak man borde göra är att försöka använda plattång och liknande mindre ofta och när man väl gör det använda värmeskyddsspray!

Matilda

Det är 3 st produktserier med totalt 14 st produkter.

Mitt bästa tips är: Ricinolja! Den fungerar verkligen så bra som den sägs göra. Jag har alltid haft tunt, livlöst hår men med denna superolja har jag fått världens svall! Kvalitén på mitt hår från förr och nu går inte ens att jämföra. Massera in oljan i hårbotten och dra ut i längderna, låt verka i en timma och tvätta sedan som vanligt. Gör detta ca 2 gånger i veckan och jag kan garantera att ditt hår påverkas positivt!!:)

Liz W

Det finns tre stycken produktserier

Everpure Color Care System

Eversleek Smoothing Care System

Everstrong Reinforcing System



Jag har långt och tjockt hår så vet att det är viktigt att vårda håret så det inte slits för fort. Mina hår tips är att endast tvätta håret max 3ggr i veckan, skölja ur balsamet med kallt vatten och undvika att föna/platta/locka håret så mycket det går, och om man gör det använda sig av väreskydd för håret. Sedan tillför jag även Morrocan oil för att ge håret lite fin glans och minska på frisset :)

Julia Bengtsson

Tre stycken är svaret på frågan :)



Mitt bästa hårvårdstips är att använda hårolja efter duschen, jag använder själv Nashi argan och upplever att mitt hår har fått mycket bättre kvalite, känns starkare och mer lyster!



Kramkram!

carolina

Tre stycken olika serier :)

Mitt tips är att sova med en fläta/flätor!

Lättare att kamma ut på morgonen och ett fint svall får man på köpet :) Utan att använda locktång! :)Perfekt om man är en sömntuta som jag =)

Sofia

1. 3 st produktserier ingår.



2. Mina bästa hårtips är att borsta håret med svin borste istället för en vanlig, då man inte behöver ta i lika mycket. Sluta platta, locka eller använda värme i håret likadant när man duschar avsluta med kall vatten, sov med fläta & testa märket sachajuan hair repair, den är bäst! Det var det som funkar bäst för mig på ca 3 månader så har mitt hår växt från axlarna till under brösten ungefär.

Alexandra

Det ingår 3 st olika produktserier.



Mitt bästa tips är helt klart silikondroppar. Funkar jättebra på slitet hår som känns svårskött :-)

My

1. Det finns 3 stycken produktserier!

2. Mitt bästa hårtips är att sova i inbakade flätor, håret blir naturligt lockigt och fint och det sliter inte på håret. Gäller bara att sätta snodden vid olika ställen varje natt

cassandra

1. Det ingår 3 olika produktserier!



2. Mitt bästa tips är att duscha håret med ett silikonfritt shampoo, sedan gå ut ur duschen, alltså inte något balsam, sätt sedan i en grym inpackning eller ett balsam i håret och sätt upp håret i en knut på huvudet, ta en plastpåse och täck allt hår, på så sätt behålls fukten inuti påsen och håret håller sig varmt, då suger sig håret åt inpackningen/balsamet mycket bättre! Sov även med fläta!

Jennifer

1. Det ingår 3 produktserier.

2. Jag kör på hemmagjord hårinpackning ungefär en gång i veckan. Då blandar jag antingen honung och olivolja (vilket även är bra för att återfukta huden med) och applicerar i håret, låter det verka i 30-60 minuter sedan applicerar jag schampo (innan vattnet), masserar och sköljer sedan ur. Resultatet blir lent, glansigt och ett lättkammat hår :)

Kör även med mandelolja ibland (vilket jag använder för ansiktet), processen är likadan!

Maria

1. Det finns tre olika produktserier.



2. Mitt tips är att inte tvätta håret för ofta. Om håret bara är lite smutsigt räcker det med att bara skölja igenom det med vatten för att det ska se renare ut.

Frida Johansson

Det är 3 stycken produkt serier i L'oréal Hair Expertise.

Mitt bästa hårvårds tips är att toppa håret ofta, tänka en extra gång innan man sätter i en färg/toning och alltid göra färg behandlingar hos frisören då det är det skonsammaste för håret. Man kan gärna sova i inpackning någon gång i veckan och de dagar man inte gör det ska man helst sova med fläta då det sliter minst på håret. Man ska även tänka på att inte platta/locka håret mer än någon gång i veckan max.

Ida

Hej!

Jag är jättegärna med och tävlar!

1. Det ingår 3 produktserier och 14 produkter i Loreal Hair Expertise "kollektionen"!



2. Vill man ha friskt hår är det bra att äta C - vitamin. (Apelsin tex)

Vill man ha ännu mera "hjälp" med håret ska man krama ut apelsinsaften och massera in i håret i ca 10 minuter. Håret växer sig starkare och blir friskare och lenare på köpet också.

Cornelia Granberg

1. Det är 3 produktserier.



2. Många tror att man kan få det "perfekta" håret med hjälp av en massa produkter och plattången/locktången. Det många då glömmer är att skönhet kommer inifrån, och att det i grund och botten är det enda som hjälper den som strävar efter ett friskt och vackert hår. Mitt tips är att dricka mycket vatten och rätt typ av mat, gärna grönsaker och frukt. Det är även viktigt att äta protein eftersom håret är uppbyggt av just det ämnet. Glöm aldrig att skönhet kommer inifrån!

Emma Emser Eriksson

1. De tre produktserier är Everpure Color Care System,

Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System.



2. Mitt bästa tips är att börja använda Morrocanoils produkter med arganolja som skyddar och vårdar håret, ger det glans och gör håret friskt igen. Jag har använt oljan ett halvår och den är verkligen läkande för mitt frizziga torra hår.

Clara

Svar: 3!



Mitt hår känns alltid fräschast när det är nyklippt och det tror jag också de flesta känner, så mitt bästa tips är att inte vänta för länge innan man klipper sig och att klippa bort allt det slitna håret istället för att bara klippa någon centimeter. Att variera höjden på sin tofs är också bra (om man brukar ha tofs såklart), för om man alltid har samma höjd slits håret på samma ställe vilket inte är så bra.

Jenny Gunnarsons tankar, foton & musik



1. Svar: 3 stycken : Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System



2. Mitt bästa hårvårdstips är att inte använda för mycket produkter och att inte tvätta håret dagligen

Micaela

1. Det ingår 3 olika produktserier i L'oreal Hair Expertise.

2. Mitt bästa hårvårdstips är att inte blåsa håret tort utan låta det självtorka, och helst inte heller använda platt- eller locktång till annat än speciella tillfällen då det sliter så fruktansvärt på håret.



Kram!

Moa

1. Tre stycken olika produktserier.



2. Alla de specialverktygen vi använder för att få till en fin frisyr sliter oerhört på vårt hår. I stället för att ta fram platt-/locktången, ta fram ett spray eller mousse för att plocka fram det vackra i just din frisyr. Det är inte alltid man vill ha det där superlockiga håret eller spikraka frisyren utan volym, men med enkla medel kan man åstadkomma mycket, Och glöm inte dricka vatten! Det är nyttigt för både din inre som yttre skönhet. :)

lilli

1. Tre stycken

2. Värmeskyddande! värmeskyddande skyddar ditt hår från värme av lock-och plattänger (också UVstrålning om man väljer att köpa ett sånt värme skyddande)och ger även mycket finare resultat

Hannah

1. Det ingår tre produktserier.



2. Jag brukar låta plattång, stylingjärn och locktänger vara så ofta jag bara kan - de sliter galet mycket på håret. Att använda olja är också ett supertips efter håret blir så himla lent och fint efteråt. Min favorit är moroccaoil men det finns mängder av andra bra (och billigare) håroljor! :)

Emelie Eriksson

1. Rätt svar är 3 produktserier.

2 Mitt bästa tips är faktiskt något så enkelt som att inte tvätta håret mer än en gång per vecka, MAX! Börjar tex luggen bli för fet, så punkttvätta den. Och faktiskt, många frisyrer är så mycket enklare att skapa, bara det finns lite fett som "styrker" stadgan!

Och när man tvättar håret så sällan, då kan man verkligen unna sig kvalitetsprodukter till sitt hår! Då finns det inga logiska eller ekonomiska argument varför man inte ska ha de bästa produkterna för håret.:)

Beatrice, mamma till skrutten Robin

3 stycken :)



Mitt tips är att toppa håret ofta, och ta hand om håret. Ska man vara i solen en hel dag så kan man ha hatt eller keps eller kanske en sjal?

Hannele - mamma till två prinsar

1. 3 st olika produkserier.

2. Ta hand om ditt hår som det vore ditt barn eller ja kanske dumt att säga så men jag är väldigt noga med mitt hår och tar hand om den med bra produkter..

Amanda

Hej du goa värmlänning ;)

svar 1:Det finns 3 olika produkter

svar 2:Mitt bästa tips är att INTE borsta håret när det är blött,det sliter omedvetet på håret ,tänk på det hörni;)

KRAM

Amanda

Det finns 3 st olika produkt serier :)

och det bästa tipset är att kamma aldrig håret när det är blött och använd hår in-packning 1-2 gånger i veckan :) då får man super nice hår :D

catharina

3 produktserier.

Om man inte har tillgång till torrshampo kan man dutta på lite blothing powder från mus istället, funkar fint som nödlösning :)

Sophia

3 stycken produktserier ingår i L´oréal Hair Expertise.



Har många jättebra tips, finns ju helt magiska produkter att använda men här kommer några mer "naturliga"!

Som många säger är det så sjukt viktigt att inte platta/locka/föna för ofta, helt inget alls! Blir ett tjatigt tips men är verkligen så viktigt.

Sen är det också otroligt bra att använda hårinpackningar. Gör det till en vana och använd 1-2 gånger i veckan, det är en sån bra boost för håret och typ nyckeln till fint hår!

Sen är det också jätteviktigt att INTE använda hårsnoddar med metall på, man tänker ofta inte på det men metallen sliter sjukt mycket på håret.



Hoppas det va bra, håller tummarna nu för skulle vilja vinna helt obeskrivligt mycket! Kolla in min blogg så ser du hur slitet o tunt mitt hår är liksom...

Kram!

mmatilda

1. 3 st!

2. Mitt bästa tips är att ha i en hårinpackning samtidigt som du sitter i bastun och bara tar det lugnt! När du stressar mindre blir ditt hår mindre skadat (eftersom man tappar mer hår osv när man stressar för mycket), att sen sitta med en inpackning i bastun gör dessutom håret så himla mjukt och lent plus att det är otroligt skönt att basta!

Nina

Hej! Jag är självklart med, det rätta svaret är tre hårvårdsserier. Mitt bästa hårvårdstips är att sova med inpackning. Du sätter i inpackningen (budget- eller lyxinpackning ungefär lika, märker ingen större skillnad) efter att håret torkat lite. Sedan gör du två flätor med hårsnoddar UTAN sådan där metallgrej, de skadar håret. Sätt sedan på en duschmössa och sov igenom natten. Flätorna och duschmössan förhindrar att håret torkar.

När du sedan vaknar sköljer du av inpackningen, jag brukar använda pyttelite milt schampoo för att håret inte ska bli så fett, det är en smaksak.

Sedan har du glansigt och himla mjukt hår som håller i sig flera dagar!

madde

1. tre stycken!



2.Att bara låta håret vara,inte tvätta för ofta eller använda platt/locktång. helst inte färga,isånnafall bara lägga i en toning.undvik hårspray och dylikt.dricka mycket vatten är också bra.och köpa en lite dyrare hårinpackning.

daniella

1. LOREAL Hair Expertise innehåller 3 produktserier :)

2. Gå ALLTID till en frisör när du ska färga håret! SPECIELLT om du är osäker på om du kommer få det resultatet du vill. Färgning hos frisör är mycket skonsammare och resultatet blir oftast bättre :)

yourhair

Rolig tävling, vill du ha lite tips om hur du får fint hår och göra det bättre? Kolla in min länk!

Daniela

Rätt svar är: 3st

Mitt bästa tips är att använda en bra inpackning 1gång i veckan och gärna låta den sitta kvar någon timme innan du sköljer ur den.

Anna

1. tre stycken



2. FÖRST OCH FRÄMST; VAD NÖJD MED DITT HÅR!!! FÖRSÖK INTE ÄNDRA PÅ DET FÖR MYCKET: Annars så tycker jag att det bästa är att tvätta håret varje dag, med ett fuktgivande schampoo och balsam och sedan borsta det och låta det självtorka.

lou

Det finns tre stycken.



Mitt bästa hårtips är att ha en bra hälsa så att håret behåller sin skönhet.

Helena

1. Tre stycken olika

2. Jag själv får lätt slitet hår och försker därför så sällan som möjligt att anvädna hårtork, plattång mm. Jag tvättar det inte för ofta.

jessica jansby.

det finns tre produktserier. (:

som de flesta sagt är självtorkning det "ultimata" och att använda ett BRA värmeskydd när man fönar/plattar/lockar osv. (:

Rebecca.

1. Det finns tre produktserier.

2. Mitt eller kanske mina bästa hårvårdstips är att inte tvätta håret för ofta, ha det lite småfettigt någon dag extra och sätt kanske upp det i tofs (utan den lilla metallbiten på då den "skalar" sönder hårstråna om du inte vill att det ska synas, för fettet i håret är till för att reparera, typ på samma sätt som en inpackning gör. När du väl tvättat håret så låt det självtorka och spraya kanske in lite balsamspray för att få det lite mjukare, ska du sedan platta eller locka håret så är värmeskydd ett stort måste för att skydda det fina hår du har! :)

Camilla

1. Det finns 3 olika produktserier.

2. Mitt bästa hårvårdstips är att toppa håret med jämna mellanrum, så slipper man klyvna och slitna hårtoppar och håret växer väldigt mycket fortare.

Annie

1. Det finns tre olika produkter i L´oréal Hair Expertise.

2. Mitt bästa hårtips är nog att skippa alla vämegrejer, dvs plattång och locktång för det sliter otroligt mycket på hårt. Det är inte heller bra att sätta upp håret på samma ställa hela tiden. Just där du sätter tofsen sliter de. Gör ofta hårinpakningar och använda bra schampo för just ditt hår. Det är också bra att massera hårbåtten ofta och sova med håret i en lös fläta. Man ska också äta och dricka rätt.

Sanna

Tre stycken finns det :)

Mitt bästa tips är att inte tvätta det för ofta, max två dagar i veckan!

Julia Finkenwirth

1. Tre stycken olika produkserier.



2. Att försöka undvika att använda platt-/locktång, och i så fall använda värmeskydd. Inte använda hårsnoddar med metallsaker. Göra hårinpackning minst en gång i veckan. Inte borsta blött hår och om du duschar håret varje dag så ska du inte använda shampoo/balsam, använd det istället varannan/var tredje dag!

Jenny

1. 3 st

2. Mitt bästa hårvårds tips är produkten Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque. En riktig fuktbomb!

Karin

Det ingår tre stycken olika produktserier i L'oréal Hair Expertise.

Mitt bästa hårvårdstips är nog att låta håret vila. Struna i alla hårprodukter för ett tag, ställ undan hårsprayen, gelen och moussen. Låt håret självtorka när du har tvättat det och struna i plattången! Alla dessa stylingprodukter sliter faktiskt mer på håret än vad man kan ana. Sedan skadar det ju inte med att packa in håret med hårinpackning ibland och välja bra schampo och balsam. Många kramar Karin

Sofie

1. Det ingår 3 stycken olika produktserier i L'oreal Hair Expertise.



2. Mitt bästa tips är att spraya lite saltvattenspray i håret för att få dendär härliga beachlooken utan speciellt mycket ansträngning. Tycker att håret blir väldigt naturligt och fint vågigt, perfekt inför våren och sommaren! Många kramar

Emelie Friman

1. Det ingår 3 olika produktserier.

2. Drick vatten, det gör att håret blir starkare&friskare och man får även mer glans och fall i håret. Annars så är mitt bästa tips att låta bli fönen och låta håret självtorka, även att inte försöka platta/locka håret utan värmeskydd.

sara

1. 3 stycken!



2. mina bästa tips är att använda hårinpackning regelbundet, undvika stylingsaker som förstör på håret och alltid använda värmeskydd innan man plattar/lockar eller använder sådana saker! :)

Amanda

1. 3 stycken



2. jag har VÄRLDENS BÄSTA TIPS!!

Någonsin hört talas om ricinolja eller Moroccan olja?

Använder mig av båda och dom är fantastiska!

Ricinoljan gör så att ditt hår växer riktigt fort och blir tjockare, Moroccan oljan är riktigt känd och gör så att håret blir glansigt och får näring. Detta är mina bästa hårtips!!!

Ida

1. Det finns tre produktserier.



2. Här finns alla mina bästa tips för hår. Det blir lite långt att klista in det i kommentarsfältet, så jag skrev ett inlägg istället! http://iduzi.blogg.se/2012/april/utkast-april-27-2012.html

Felicia

1. det ingår 3 st produktserier!

2. Mitt bästa tips är nog att använda värmeskydd innan du ska platta eller locka håret. (Eller bara låta det vara ifred ett par dagar. Om man inte ska göra något under helgen kan man helst skippa att duscha håret, eftersom det också sliter på det.)

När du sover är det bra att sätta upp håret i en fläta så sliter det sig inte så mycket som det gör annars. Dessutom får du snyggt lockigt hår tills nästa dag! :)

Erica

1. 3 produktserier

2. Med den väldigt lilla kunskapen om hår jag har så kan jag inte så mycket om hårvård. Men jag vet av erfarenheter att det bästa man kan göra är gå till en frisör regelbundet, som vet vad ens hår behöver och tar väl hand det.

Anna Mukka

3 st :) mitt bästa hårvårdstips är att använda bra prodrukter inget billigt skit från Ica, dyrare och köpa men värt det i längden eftersom man får en helt annan känsla på håret, sedan jag bytt ut alla mina prodrukter till frisör prodrukter har mitt hår blivit från regn till solsken :)

Jossan

3st Produktserier.

Bästa tipset för håret är helt enkelt att låta håret självtorka. Värmeskyddande olja är bra även för att få håret mjukar även när självtorkar håret.

~ Emma

1. det finns tre produktserier.

2. Mitt bästa tips är att sluta platta och locka håret och istället sova med en fläta. För de första är det bättre för håret att sova med fläta än utsläppt och för de andra så får man fint hår utan att ha massa verktyg och annat som förstör håret !

▲ Emmasophie

1. det finns tre produktserier.

2. Att sova i fläta. Man får fina lockar på morgonen utan att platta eller locka det eller göra annat som sliter en massa på håret

Ella

3 produkter ingår i serien. Mitt allra bästa hårvårdstips är att att köpa en riktigt BRA inpackning! Speciellt för oss tjejer som har långt hår. Med en bra inpackning skyddar du håret och inpackningen utger 100 % mer glans och det känns fräscht och friskt länge!

Adela

Hej! Det ingår 3 olika produktserier i Lóreál Hair Expertise. Mina bästa tips är att skippa locktång,det funkar lika bra med att sova med flätor. Använd alltid värmeskydd om du ska föna/locka/platta ditt hår, så sliter det inte lika mycket Tack så mycket för en väldigt vacker och genomtänkt blog,älskar den! Kram

Carola L

Svar: 3



Sov i fläta!



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/april/harvardspaket.html

Emmie Rydén

1. Det finns 3 st produktserier :)

2. Mitt bästa hårvårdstips är helt enkelt att inte tvätta håret mer än 2 gånger i veckan!

Lovisa

1. Det ingår tre stycken! :)

2. Mina bästa hårtips är att äta mycket b vitamin, alltid använda värmeskydd, inte slita onödigt mycket med olika värmeverktyg, använda inpackning några gånger i veckan, använda shampoo och balsam som är bra och skonsamma för håret, och sedan använda ricinolja om man vill ha håret längre på kort tid, och inte gnugga håret med handduken för att få det torrt utan hellre skall man kamma igenom håret mot handduken med en bredtandad kam, inte duscha för ofta, inte duscha för varmt för precis som huden har håret porer och i varmtvatten öppnas prerna lättare och om du då sedan använder olika saker som sliter på håret kommer det att slita dubbelt så mycket ta alltså för vana att duscha kallare eller att iallafall skölja av med kallt vatten i slutet av duschen det kommer även göra att håret behåller sin glans.



Många kramar / Lovisa

Malin [14år och utan pappa]

Tre produktserier.

Plata/Locka ine håret för mycket du sliter på det! + Ha håret i tofs flera gånger i veckan så slits inte topparna lika mycket som om du skulle ha ner släppt hår!

Elsa

1. 3 stycken produktserier ingår

2. Sätt i inpackning och gå in i bastun en stund. Håret blir silkeslent.

jennifer

3 Stycken!

och mitt bästa tips är att använda schampo, balsam och inpackning från salonger istället för vanliga matbutiker som ica.

Och det ska användas i följade ordning:

1.Schampo 2.inpackning 3.balsam.

Hanna

1. 3 produktserier

2. Mitt absolut bästa hårvårdstips är arganolja. Oljan ska användas i topparna och den hjälper verkligen, topparna bli så mycket mjukare och mer lätthanterliga än innan!

Annie

Det är tre olika produktserier som hjälper olika typer utav hår: Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System, Everstrong Reinforcing System.



Mitt bästa tips är både lätt att fixa hemma och fungerar. Ta ägg gula, några droppar oliv olja och äppelcider vinäger och blanda ihop det. Lägg i det i fuktigt hår och ha i det så länge du orkar. skölj sedan ur med kallt vatten, tar du varmt så fastnar ägget i håret. Håret blir glansigt av äppelcider vinägern och mjukt utav oljan och ägget! :)

Sara

Hej, vill gärna vara med och tävla!

L'oréal Hair Expertise innehåller tre produktserier.



Mitt bästa tips mot håret är något så enkelt som att avsluta med att skölja håret med kallt vatten när man tvättar håret för att stänga fjällskiktet på håret och jag tycker också det gör att håret ser glansigare ut :)

Ronja

Det finns total 14 produter i tre produktseriger.

Mitt bästa hårtips är att använda kvalite produkter.

Sandra M Pettersson

Hej!

Det är tre st produktserier.



Använd alltid värmeskyddande produkter när du fönar eller plattar håret!

Elsa Karlsson

Det finns tre stycken!



Mitt bästa tips är att inte tvätta håret så ofta, samt att hitta ett shampo och balsam som verkligen passar till DITT hår. Det är enkla saker, som verkligen gjort susen för mitt hår iallafall! :)

Matilda Wilhelmsson

Svar på frågan - det finns tre stycken Hair Expertise-serier. :)



2 - mitt absolut bästa hårvårdstips, i alla fall för mitt hår, är att borsta det varje dag, ordentligt men försiktigt. Lösa upp knutor med fingrarna, och inte bara dra med borsten. Sedan, när man duschar, använda både schampo, balsam och hårinpackning i den ordningen. Helst hårinpackningen i bastun. Det blir otroligt mycket finare då! Och det blir starkare efter ett tags användning. :)

Fell

#1 tre stycken!



#2 mitt bästa tips är att använda silkesdroppar i håret så håller det sig från att bli sprött och frissigt

sandra

3 stycken =)



mitt bästa tips som funkar bra för mig är att ha i olivolja i topparna under natten och sedan tvätta håret som vanligt på morgonen med schampoo och balsam. Hjälper mot torra toppar på mitt långa tjocka hår ;)

Jenny

Svar: 3st. Hårvårdtips: Efter man tvättat håret och skölja det i kallt vatten. Det är klassiskt, men på mig så funkar det!

elinanna

Produktserierna verkar vara tre till antalet.



Mitt bästa hårvårdstips är nog det samma som mitt bästa skönhetstips: Ät ordentligt, sov ordentligt och motionera - everything else is secondary.

vilma

3 stycken!



Inpackning en gång i veckan! :)

Matilda Tilly (:

1, Det finns tre olika produktserier, Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System.



2, Mitt bästa tips är att göra som mig. Jag tvättar håret väldigt sällan (en till två gånger i veckan), använder därefter inga mer produkter utöver schampo och balsam och jag är duktig nog till att låta plattång och liknande vara. Mitt hår har både blivit lenare, längre och tar inte heller någon onödig skada nu inför sommaren då man vill ha långt och fint hår och inte behöva klippa av sig allt.

emma

svaret är 3! :)

och mitt bästa tips är att använda produkter som först och främst passar ditt hår och din hårtyp! och sen att faktiskt satsa de extra hundralapparna på att köpa produker från en salon istället för på coop. de är faktiskt bättre och de räcker dessutom mycket längre, så man vinner på det! och sen är inpackning viktigt! minst en gång i veckan tycker jag man ska försöka använda det! och till sist finns det ju vårdande produkter som man lägger i håret efter att man har tvättat det :) superbra!



sen ska man vara försiktig med att locka, platta och föna håret. gör det så lite som möjligt och om du måste så använd värmeskydd! :)

Fanny

1. I LOREAL Hair Expertise ingår det 3 produktserier.



2. Mitt bästa hårvårdstips är att använda inpackningar! Använd din egen favorit med en härlig doft, min personliga favorit är Aussies inpackningar.



Jag brukar alltid köra på fläta över natten, det räddar ditt hår från naturlig slitning när du skaver det mot kudden. :)

Ellen

Svar: Det finns 3 stycken produktserier.

Mitt bästa hårvårdstips är att undvika att tvätta det för mycket, lägga en bra inpackning åtminstone en gång i veckan och klippa topparna ganska ofta för att hålla det fräscht och få det att växa snabbare. :)

Emma

Svaret är 3 stycken!



Då jag har en förkärlek till 50-talet och allt som hör där till så är mitt bästa tips att göra pin curls i håret, istället för att använda massa olika värmeredskap. Tvätta håret, ta i lite läggningsvätska och rulla upp håret, och ha det i över natten eller längre. Det kan vara lite trixigt i början men det är verkligen värt det! Det är både bra för håret och man får jättefina lockar, PLUS att det håller i flera dagar:)

maya

1. 3 stycken

2. Mitt bæsta tips før mig som har vældigt torrt hår ær att efter varje dusch sætta in maroccon oil i topparna, håret blir jættemjuk och lent, och sen ær det ett plus att pojkvænnen sticker in næsan i nacken och sæger " God you smell good"

Momo

1. Tre stycken!

2. Mitt bästa hårvårdstips är att klippa topparna regelbundet, göra en inpackning minst en gång i veckan (gärna en inpackning köpt hos frisören för de är SÅÅÅ mycket bättre än de i mataffärerna!), borsta aldrig håret när det är blött och skippa hårfönen och låt håret torka av sig själv!

Sofia

3 olika serier :)

Mitt bästa hårtips är att duscha innan man går och lägger sig. Handdukstorka håret och göra en inbakad fläta att sova med under natten. På morgonen är håret i fantastiskt fina "hollywood"-vågor! Perfekt även för att tämja frissigt och lockigt hår :)

emma

1. det finns tre st produktserier. Everpure color care system, Eversleek smoothing care system och Everstrong reinforcing system.



2. Mitt bästa hårvårdstips är att använda någon hårolja, som exempelvis Moroccan oil eller Arganolja som jag själv använder. Gör underverk för håret!

rebecka

1. 3 stycken!

2. Tror det måste vara att sova i inbakad fläta, man slipper konstigtformade hårslingor, man får fina vågor som syns precis tillräckligt och man får en bra volym i och med att man drar bak allt hår när man flätar!

Pauline Ågren

Tre stycken ingår!



Ha tålamod med inpackning och prova gärna hemmakurer. Cocosfett i hårtopparna är t.ex fantastiskt!

Hanna

1: 3 stycken produktserier.

Mina bästa tips är att använda hårinpackning eller/och olja (ex,morocanoil) två gåger i veckan för bästa resultat och om du planerar en kväll i lockigt hår, låt det vara lite smutsigt (tvätta alltså inte samma dag) för då håller det mycket längre! :)

Emma

1. Det ingår 3 st.



2. Mina bästa hårvårdstips är att tvätta håret så sällan som möjligt och klippa det med jämna mellanrum. Borsta ut fettet i håret så att topparna får ta del av det innan du tvättar det.



KRAM!

Tessan

Tre serier!



Mitt bästa tips är att se till att man mår bra i övrigt. Ät rätt och bra, stressa inte, få nog med sömn, osv! Var vegetarian under några månader och slarvade tyvärr med maten, samtidigt som det var en stressig period - har ALDRIG tappat så mycket hår som då! Nu käkar jag kött igen samtidigt som jag mår bättre och tappar inte ens i närheten av vad jag gjorde förut.



Sen kan man självklart även skämma bort håret med inpackningar och att klippa sig regelbundet, använda värmeskydd osv, det tackar håret för också ;)

Elin

1. 3 stycken produktserier.

2. Packa in håret med en vårdande hårinpackning MINST en gång i veckan. Det ger håret fukt och ger mer lyster.

Carina

1. tre stycken

2. Om du har slitna toppar och sparar håret: Doppa topparna i olivolja och låt sitta i ett tag. Tvätta sedan håret noga - gör inte detta om du behöver ha oflottigt hår dagen efter! Att ta en sväng förbi frisören är annars det bästa alternativet!

viktor.

3!

Bästa hårvårdstipset: gå till en frisör och beställ en schamponering. lyxigt och skönt och bra för håret!

Petra

1. Tre

2. Använd torrschampo mellan hårtvättarna! Fräschar upp och ger skön struktur och volym, plus att du inte tvättar håret lika ofta ---> sliter mindre. Win-win!

Malin

Jag är med :D

Svar: 3

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!



Använd balsam och inpackning då och då. Skölj inte håret för ofta!

Emelie Olsson

Delta i tävlingen:

1: I L'oréal Hair Expertise ingår 3 produktserier.

2: Mitt bästa frisyrtips till sommaren: eftersom jag själv har ganska så långt hår kan det ofta bli väldigt trassligt efter en dag på stranden då man badat mycket och låter det självtorka utan att borsta det (sliter väldigt mycket på håret att borsta det när det är blött). För att underlätta att det inte ska bli så trassligt när jag väl kommer hem och ska borsta ut det försöker jag ofta ha med mig ett serum, en liten flaska balsam eller liknande som jag lägger i håret under dagen. Det underlättar exremt mycket för mig när jag sen väl kommer hem och borstar ut det och det slipper slita mer än nödvädigt på håret genom att dra och slita ut allt trassel. För att underlätta det hela kan det även vara bra att sätta upp håret i en toffs och då gärna en toffs som inte har några metalldetaljer som sliter (undvik fläta och knut eftersom håret gärna blir ännu mer trassligt då).

Detta är mitt bästa tips inför våren/sommaren (mer inriktat på sommaren då vi i Sverige har så kall vår ;D).

Kram Emelie.

Kia

1. svar: 3

2. Mitt bästa hårtips är att alltid använda värmeskydd när du plattar håret. Jag gjorde inte det i början vilket ledde till att mitt hår blev väldigt slitet.

Anna

Det ingår tre produktserier.



Mitt bästa hårvårdstips är att inte tvätta håret för ofta, även om det kan kännas jobbigt att det börjar kännas fett kan det vara värt att gå en dag extra eftersom håret vänjer sig rätt snabbt och det då räcker att tvätta det 1-2 ggr i veckan, vilket gör att det känns friskare och mindre slitet och uttorkat. Sen gäller det också att inte duscha för varmt och länge, för det torkar ut både hår och hud.

VS - Anna

Hej!



1. Tre serier med totalt 14 olika produkter.



2. Förutom att välja en produktserie som passar just ditt hår så är mitt tips att variera dessa produkter efter klimat och miljö. :)



Ha en fin vecka!

//Anna

Caroline Norling

Åh va roligt, jag är med i tävlingen!!



Svaret på frågorna:

1. Det finns 3 stycken i serien.

2. Mitt bästa hårvårdtips är sova med en inpackning över natten, (jag brukar dra på en tunnare mössa) håret blir ljuuuuvligt!

fridajenssen

1. tre :)

2. att andvända inpackning lite då och då, och att inte andvända för mycket värme (platta, locka, blåsa osv)och om man nu vill tex platta, att man då andvänder värmeskydd. sen att andvända saltvattenspray. funkar skitbra!! blev mer än ett nu, hehe..

Hanna

Det finns tre!



Mitt bästa hårvårdstips är att inte överstyla sitt hår, det ska se naturligt snyggt ut och det gör det inte med för mycket tupering och en liter spray ;) Och självklart att ALDRIG gå och lägga sig med blött hår!!! Finns inget som nöter så mycket på svallet som det! :)

nathalie :]

det finns tre produkt serier! :)



hmm... mitt bästa hårtips är nog att inte tvätta håret alltför ofta då det blir sjukt slitet. Ifall du skulle behöva fräscha upp håret är torrschampoo din bästa vän! :)

Elin

1. Tre!



2. Mitt bästa hårtips är att släppa ut alternativt fläta håret under natten. Uppsatt i tofs sliter som sjutton!

Beata Starkner

1. 3 olika serier finns det :)

2. Inpackning varje vecka, ricinolja som masseras in i hårbotten när håret känns torrt (funkar skit bra på mig), använd shampo & balsum utan olika plaster och silikoner :)

Kristina K

Svaret är tre!



Mitt tips är att inte byta hårprodukter så ofta. När du hittat produkterna du (och din ekonomi) trivs med - fortsätt på det. Föna bara håret i undantagsfall. Låt håret vara så naturligt som möjligt och festfixa frisyren istället när det är tillfälle för det. Det är det dagliga slitaget som förstör, inte någon gång ibland. Inpackning en gång i veckan såklart!

Lovisa

tre stycken,



mitt bästa tips är att ta vara på naturen, speciellt på sommaren. när jag har badat i havet och låter håret självtorka lite slarvigt och busigt. fint och skonsamt mot håret.

Sandra

Tre produktserier ingår.



Mitt bästa tips för fräscht hår är att köpa sk "hårvinäger" och ha i några droppar i torrt eller fuktigt hår (jag har själv ett som doftar hallon). Luktar underbart och sitter länge. Tillsammans med torrschampo får du fräscht hår en extra dag! Finns att köpa på t.ex. Yves Rocher :))

pillan

Svar - 3 st

Tips - Göra en inpackning med olivolja gärna i bastun, underbar kur!

Tina

Hej,

ser att Jag missat slutdatumet för tävlingen (:- Synd eftersom Jag skulle behöva lite nya och bra produkter till mitt hår, köper tyvärr bara billiga shampo o balsam i varuhus. Men tänker ändra på det.

Så MITT Tips är att satsa på kvalitet när det gäller hårvårdsprodukter, köp hos frisören, där kan Du få hjälp att hitta produkter som passar just Ditt hår, dessutom är de drygare, innehåller inte en massa vatten. Det känns och gör skillnad!



LOREALS Hair Expertise innehåller 3 produktserier.

De ser hääärliga ut, precis vad mitt hår lääängtar efter just nu, tror jag får köpa...

Köper Jag dem hos frisören? Vad kostar de?

Hälsningar Tina



Mariken

1. Det finns 3 produktserier :)



2. Hårkur!

Victoria Johnsson

1. Det ingår 3 st produktserie :}

2. Mitt bästa tips inför sommaren för håret är silikondroppar från exempel märket Björn Axén. Silikondroppar stänger igen hårtopparna. Helt gudomlig produkt som gör att håret känns glansigt och som nytt. Passar bra tycker jag då man sätter upp håret mycket på sommaren så sliter tofsarna rätt bra på topparna, så bara i med två droppar silikondroppar i topparna så behöver man inte oroa sig!



Ha det så bra! :D

amanda

1. Det ingår 3 stycken produktserie!

2. Mitt bästa tips är att helt låta håret få vila från plattänger och locktångar, och att återfukta håret och använda skonsam hårinpacking då under sommaren solen sliter på håret och det blir lätt torrt :)

Anna-Lena

1. Tre st produktserier ingår!



2. Använd hårinpackning när man solar! Därefter duscha med kallt vatten, gör håret extremt mjukt samt får man den där härliga fräscha sommarkänslan!

nellie

1. Det ingår 3 stycken produktserier.



2. Mitt bästa hårvårdstips är att låta håret andas, precis som man låter huden andas när man avstår från smink. Att man helt enkelt skippar alla dessa produkter då och då, det är inte bara värme som sliter på håret. Har man inte rätt produkter kan det lätt slita. Men även om man har de rätta produkterna är det kanske skönt att få vara helt naturlig. Att bara lägga hårvax, hårspray och alla dessa droppar och krux på hyllan för en dag eller två. Du kanske inte är jättenöjd med just dom hårdagarna, men håret kommer att må superbra. :D

Cia

Det ingår 3 st produktserie



Mitt bästa tips är att om ditt hår är slitet så använd bara balsam metoden och gör det på rätt sätt.