Julkalender 2012 - 23 december - ÖPPNAD!

För att delta:
- Skriv en kommentar, motivera gärna!
 
GRATTIS Emma
(Ingen blogg)
377
Anonym

Mitt hår är jätterisigt, så det vore toppen att få chansen att prova nåt nytt!

Eva

Jag är gärna med och tävlar!! Skulle behöva bra produkter till mitt hår som jag inte får nån ordning på numera :)

Genta

Mt: Åh vilken tävling. Mitt hår är så himla långt & jag vill så gärna använda bra balsam, shampon osv.
har letat efter riktigt bra och dessa verkar det, varför inte tävla? Hoppas verkligen på det mesta. I need this. kram

Ida

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla. :)
På grund av att jag för några år sedan lidit av anorexia har mitt hår blivit riktigt tunt och slitet, nu som frisk och välmående igen ångrar jag verkligen vad jag utsatt min kropp för och det är trist att mitt hår har blivit såhär. Kanske dessa produkter skulle kunna hjälp att åtminstone få det att se mindre slitet ut. Håller i alla fall tummarna för vinst! :)

Marie

Efter en höst med ett tungt examensarbete är skolan äntligen klar och jag har min examen från högskolan i handen..!
MEN- det kom med ett bakslag, mitt hår är numera tunt och i dålig kvalité. Förmodligen pga all stress som examen har burit med sig.. Håller tummarna för att lyckas kamma hem denna inte bara trevliga julklapp- utan även väldigt behövlig för mitt skadade hår!

Kram Marie

Carro

Åh va jag vill vinna!! Detta hade jag behövt. Känner mig så sargad på flera sätt efter allt som hänt mig. Att få ta hand om sitt hår kunde iaf vara lite plåster på såren!

Anna Gustavsson

Åh, naturliga hårprodukter låter ju helt underbart! Jag vill verkligen vara med och tävla :)

Mitt hår behöver verkligen bra produkter i den här vinterkylan! :) Och det tillåter inte studentekonomin, tyvärr.. Kram!

zena

Jag är med och tävlar och om jag skulle vinna så skulle min mamma dessa produkter eftersom att jag tycker att hon förtjänar dem. Min mamma är min diamant, min förebild och den jag alltid kommer se upp till och lyssna på. Den som alltid stöttar mig och kämpar med mig och mina systrar. Varför just min mamma ska få dessa produkter är för att för 4år sedan så avled min far. Den dagen, månaden och det året var ett riktigt jobbigt år för mig, mamma och mina systrar. Det som gjorde det jobbigare för mamma var att hon var gravid just då också. Gravid med min lillasyster, hihi. I dagsläget så kämpar hon ännu och vi har det fortfarande svårt med att inte tänka på pappa lika mycket men det är bättre och lättare nu än innan. Min mamma har även blivit klar med sin undersköterska-utbildning, som hon har kämpat med allt pluggande. Något som har gjort det ännu svårare för mamma nu nyligen är att hon förlora sin syster i söndags, i cancer. Den dagen påminde mig så mycket om den dagen då min far avled. Att hon ska ha det så jobbigt och svårt! Jag tycker så synd om henne, snälla förstå mig! Skulle jag vinna så skulle jag gett detta till henne som julklapp. Anledningen till varför jag själv inte köper henne en julklapp är på grund av våra ekonomiproblem. Så jobbigt. Ha en bra dag! Kram

Anonym

..

elin backström

Det enda jag behöver säga är att mitt hår behöver en julklapp!..

Emelie

Skulle gärna vinna då mitt hår är en katastrof just nu. Efter jag fick barn i maj har jag tappat så mycket hår och det har gått av på massorna ställen så fick klippa av mitt hår en decimeter. Jag som äntligen hade sparat ut mitt hår. Eftersom jag är mammaledig har jag inte råd att köpa bra schampo till mitt hår. Så jag håller tummarna och hoppas att jag vinner så mitt hår kan få lite kärlek som de förtjänar.

M

Detta kanske vore något för mig. Har ständigt problem med torr hårbotten och flagor (ej mjäll, ej psoriasis). Testat det mesta, men ingenting hjälper...

Rebecca

Åh vad jag vill testa den där serien!
Efter att du berättade om inpackningen på bangerhead har jag sucktat ännu mer, men med nio mindre syskon i familjen tryter student plånboken tom just nu innan jul när jag väljer att skämma bort dem istället för mig själv!

My

Jag vill vinna!

Sanna

Jag vill vara med och tävla

Hanna

Detta skulle vara perfekt att vinna. Med en liten bebis hinner jag inte gå till frisören så ofta, så detta skulle säker liva upp mitt slitna hår :)

OLIVIA

åh självklart är jag med!
slitet hår vill jag inte ha längre, har hört att detta kitet ska vara bra! vad skulle inte vara bättre än att vinna detta då? perfekt julklapp då för mig som gärna håller i pengarna och inte kan lägga ut på saker nu då min ekonomi är dålig. dina tävlingar är ju så bra, med så bra saker! nu får jag bara hålla tummarna för mer kan jag inte göra men skulle verkligen vilja vinna dettta kitet :)

Sofia

Ååååh, är SÅ med och tävlar! Skulle vara otroligt lycklig om jag vann, vinner inte ofta sånahär tävlingar. Har dessutom inte haft råd eller vågar köpa "bättre" shampoo och hårprodukter och skulle vara tacksam om jag vann :)

Carro L

Jag är med! Mitt hår blir extra trist när det är vinter. Vill gärna testa kvalitetsprodukter som för mig är okända. Inga skadliga ämnen är ju bara så bra :)

Louise

Åh tänk va bra mitt sönderblekna hår skulle må av detta!!

Soya

Jag vill gärna vinna.

My

Jag är med!

Sussie

Skulle jag detta få
Tror jag allt mitt hår skulle må!
Jag är för shampoo egentligen lite rädd
vet aldrig för vilket hår produkten är avsedd
Men Linda Blom hon är en himla grym frisör
så tipsar hon så är det nog "bar o kör"!

Malin

Jag är intresserad av att vinna dessa då jag letar efter något hälsosamt till mitt stackars torra hår! Håller tummar och tår :)

Michaela

Jag vill mer än jävligt gärna vinna :D mitt hår ser ut som ett fågelbo så mkt blekingar jag har gjort :/ haha

Nathalie, mamma till Alissa <3

Jag är gärna med och tävlar. Mitt hår är katastrof efter en graviditet och amning. Torrt och livlöst och vad jag än gör vill det inte bli bättre. Kanske dessa kan hjälpa?! :) Jag är desperat! :p

Kram

qat

Jag vill jättegärna lukta gott och få lite fin hud så här på årets elfte timme. :)

Linda Cathrine Liljemalm

Klart jag vill vara med :)

alexandra

ooh, skulle verkligen behöva fylla på badrumsskåpet med lite nya fräsha grejer till håret :)

Isabelle

Jag är gärna med! :)
Mitt hår är verkligen kaos, inget hjälper. Detta skulle kunna bli min räddning!

Felizia Höök

Hej, jag är med och skulle vilja vinna för att mitt hår verkligen behöver få prova på nya produkter :)

Erika

ååh, hade varit underbart att vinna!

filippa

Jag är med och skulle göra vaaad som helst för att vinna detta priset. Mitt hår är i STORT behov av bra produkter, det är skadat av för mycket färgningar :/ stort plus att produkterna är organiska också då jag försöker tänka på att köpa allt från kläder till mat "utan skit" i :)

Louise

Å gud vad jag vill vinna det där!!!

EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Kul att få prova lite nya produkter. Mitt hår mår sådär nu under graviditeten och hoppas det här schampoot kan vara bra för håret (och balsamet).

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/22/lucka-23-hos-linda-2312/

Ulrika Larsson

På mitt hår damm varje dag sliter, om jag detta vinner jag produkter byter, och mitt hår det bara myser!

Hej, jag jobbar på lager och där inne är det extremt dammigt och torr luft, mitt hår mår inte alls bra utan blir alldeles tort och frissigt. Vill ha produkter som vårdar mitt hår från dess hemska upplevelser på jobbet :)

Anonym

I stressande tid, får kroppen lida. Därför skulle denna present, få knoppen att heal:a.

Frida

Jag vill va med! Skulle verkligen behöva en "mirakelprodukt" till mitt här, då det är väldigt skadat av plattång och min mamma dessutom envisas med att köpa skitschampon från ica .. ;)

Maria

Vore ju helt perfekt att vinna för att pigga upp mitt vintertorra hår.

Ida

Låter verkligen som något mitt slitna hår behöver!

Jessica sundberg

Precis vad en stressad heltidsarbetande mamma behöver - riktig mammalyx som gör susen för kropp och själ!

antonia

Detta skulle mitt hår behöva!

Diman

Grym tävling!:)
Jag vill vinna för att jag kör på balsam metoden just nu men håret känns allt annat än fräscht . Har slitet och bränt hår så kan inte använda vanligt schampo. Det här låter bra så håller tummarna:)

Emma

Det vore fint för mitt självlockiga och blonderade hår att vinna detta kit!

Jenny - mammaliv i Nashville

Efter jag blev mamma
Mitt hår är ej detsamma
Torrt & slitet är min man
Grått & tråkigt hela dan
Om jag dessa produkter vann
Så skulle jag nog åter känna mig grann

Erica

Hoppas på en vinst, då föräldrapenningen inte ännu finns.
Ett glapp i inkomsten på en månad det blev, och detta märks i budgeten med besked!
Coop extras schampo är snart är slut, och bebisen strax tittar ut! ;)

Susanne

Klart jag vill vara den finaste gästen,
på den stundande nyårsfesten.
Behöver då produkter för mitt hår,
så önskar dej GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Malin

Jag vill vara med och tävla, så skönt med produkter utan en massa onödiga tillsatser.

Alma

Hej!
Jag är en fattig student med extremt lockigt och slitet hår. Jag är ständigt ute och letar efter produkter för mitt hår eftersom det blir så torrt!
Normalt kan en liten flaska ligga på 300-500 kr. Jag har inte råd med att fortsätta köpa bra produkter till mitt lockiga hår, därför skulle jag verkligen verkligen behöva kitet!

Kram på dig och God Jul!

Alma

Hej!
Jag är en fattig student med extremt lockigt och slitet hår. Jag är ständigt ute och letar efter produkter för mitt hår eftersom det blir så torrt!
Normalt kan en liten flaska ligga på 300-500 kr. Jag har inte råd med att fortsätta köpa bra produkter till mitt lockiga hår, därför skulle jag verkligen verkligen behöva kitet!

Kram på dig och God Jul!

Janina

Jag vill vinna eftersom mitt schampo precis tagit slut och jag har prioriterat att lägga pengarna på annat så här i juletider.

Therese

Har efter en gastric bypass-operation och långvarig stress tappat väldigt mycket hår. Det känns helt livlöst. Kanske dessas fina produkter skulle pigga upp ett "trött"hår! :)

Emelie

Jag skulle garna vara med och tavla! Jag har alltid varit radd om mitt har och vill att mitt har ska vara sa naturligt och friskt som mojligt. Vore helt underbart att fa prova dessa produkter!

Maja

Jag vill vinna! Jag skulle verkligen behöva bra produkter till mitt hår då det har skadats mycket på senare tid.

sara

Jag är med :)

Malin A

Mitt hår är fortfarande katastrof efter sista graviditeten. Kanske detta kan hjälpa mig? Jag vill som du förstår vara med :)

Madelene i Uppsala

Åh, mitt hår är av stort beroende att testa något nytt märke. Kanske denna blir min favorit?

Anna

Jag vill gärna vinna, var länge sen jag unnade mig något för håret.

Jenny

Fick idag reda på att min allra bästa vän, vänskap sen 30 år tillbaka är gravid så denna vinst skulle jag vilja skänka henne, det är hon värd!

lotta hellström

Jag är gärna med och tävlar

Med 5 barn blir det sällan något i kassan över för att jag skall kunna unna mig fina och bra produkter. Därför hoppas jag på att vinna dessa av dig.

God Jul
önskar jag

Emilie

Åh det vore toppen att vinna! Sedan jag fick barn och ammade har min hårkvalite inte varit vad den en gång var. Så jag försöker vara extra rädd om mitt hår. Och nu ligger det även en ny liten i magen =) .
God Jul!

Johanna

Jag vill absolut vara med och tävla!:) jag har aldrig tidigare hört talas om dessa produkter och är inte rädd för att testa dom.

Camilla S

Jag vill gärna vinna, då jag börjar gå över till alltmer rena produkter men inte har råd till allt riktigt...

Jaana

Ja! Enda sedan jag blev gravid har mitt hår varit omöjligt, vill mer än gärna vara med :)

Johanna

Amen jaaaa!! Jag vill såklart va med :) I början av detta året blev jag sjuk i en autoimunsjukdom.. Någon månad efter mitt första barn! Tappade mycket hår och kvalitén på mitt långa tjocka hår har försämrats avsevärt :(( Åh vad jag håller tummarna!! God jul fina du!

belinda fihn

Detta är inte vad man kallar "raggar-dusch", tillsammans med dessa produkter luktar du inte usch.
Håret skulle inte vara frisst,tovigt eller tråkigt, varje dag i duschen skulle inte kännas så bråkigt. För att komma igenom håret behöver jag inte längre en kratta, istället- släng dem gamla produkterna och nöjt skratta!

God jul!


Zara

Mitt hår är nog bortom all räddning, men det skulle vara kul att testa dessa produkter för att de om de kan fixa fågelboet :)

E L L E N

Skulle jättegärna vilja vinna det här för att jag nästan aldrig vinner och för att det skulle vara en perfekt födelsedags present till min storasyster som fyller 15 år den 31 december, alltså på nyårsafton! Kram :)

Ms. B

Mitt hår är väldigt slitet och skulle verkligen behöva lite omvårdnad. Men när man har barn är det lätt att glömma bort sig själv. Detta skulle vara en underbar julklapp till lilla mig =]

Kristin

Man vill piffa allt man kan i takt med den växande magen & detta kitt vore perfekt för att få håret att bli lite gladare också :-)

Jenny

Efter några hårda år behöver jag detta till mitt hår :))
Jag är med och tävlar i denna lucka!

Denise

Är jättegärna med och tävlar.

Maud

Ååh! Vill så gärna vinna bra produkter o få ett fint lättskött hår, behöver det absolut nu när jag byter arbetstider o ska va på jobbet redan kl 07;) haft det så bra tidigare o börjat 08.. Är inget pigg på att fixa med håret på morgonen;)
Kram o God Jul, hoppas på tur!

Emmy

Jag vill jättegärna vara med!:) hade behövts till mitt hår:)

Elin

Jag vill gärna vinna eftersom jag har provat allt! Ingenting hjälper emot mitt hår! Jag har självlockigt långt tjockt hår som ingenting biter på. Har aldrig hört talas om dem hör produkterna, men kanske är dem min räddning? :)

elin - mamma till Signe

Jag skulle vilja vinna.
Efter att först ha gått ner 60kg i vikt och fått ruskig dåligt hår på köpet. Sedan varit gravid och tappat massa hår efter grav o amning:-) så är nu mitt hår väldigt i behov av lite lyxig omvårdnad!:-)

Lisa

Jag behöver dessa produkter för mitt hår känner jag! Jag har fått ganska långt hår nu och jag behöver verkligen ta hand om det men har itne så stor koll på alla produkter - men dessa utan skadliga ämnen låter ju kanon! Låt detta bli min julklapp till mig själv ^^,

Emma

Det här kanske vore något! Jag har just tittat efter något liknande utan många konstiga ämnen, men inte kommit mig för att köpa något. Mitt dassiga hår kanske skulle trivas bättre på mitt huvud då!

Camilla

Oh de här produkterna verkar ju underbara! Du fick verkligen upp mina ögon för dem på Surftåget:) Om jag vann skulle nog mitt hår bli väldigt glatt (glad) det har varit så konstigt senaste månaderna, tovat ihop sig på 1 sekund typ och inte mått bra även fast jag har dyra bra frisörprodukter, så lite nya produkter skulle kanske göra susen;)

lina

Jag är jättegärna med och tävlar!! Försöker hitta några hyffsat prisvärda hårprodukter gång på gång, men det är svårt i djungeln av dessa grejer. Att det är organiskt, utan skadliga ämnen är dessutom ett stort plus för min lite känsliga hud. :)

Sandra

Jag har blekt sönder mitt hår och skulle behöva det här kitet :-)

Hanna G

Åh, vilken härlig vinst! Den önskar jag mig till mitt frissiga hår!

Minna

Mitt hår är torrt likasom det blir vått, när jag dessa i håret fått. Jag kan få mig en riktig chock.
För håret blivit så glansigt och inte torrt.



En liten motivering var det därja, så nu är jag med kram :)

minna

Mitt hår är torrt likasom det blir vått, när jag dessa i håret fått. Jag kan få mig en riktig chock.
För håret blivit så glansigt och inte torrt.



En liten motivering var det därja, så nu är jag med kram :)

Jessica Y

Jag vill vara med för mitt hår skulle verkligen behöva bra produkter så det kanske kan kännas lite friskt igen.

Sandra

Ännu ett försök att hitta rätt i djungeln av alla schampon och balsam. När ska det klicka?

Nilla

Åhhh va roligt med en sånhär tävling!! :) skulle jättegärna vilja vinna detta till min risbuske.. Hihi! Hade vart en perfekt julklapp då man oftast som student inte har råd att köpa dyra hårvårds produkter. Hade vart kul att testa denna sort :) kram!

Malin

Jag älskar Hårvård men eftersom jag nu går hemma i väntan på liten så är det lite fattigt. Har alltid velat prova denna inpackning. Sen är det ju inte fel att känna sig fin som gravid :)

N O R A

Jag är med! :) SERIÖST HAR PANIK NU. Imorgon är det julafton och jag har inte hittat någon julklapp till min bästa vän!! :( Dom här hår produkterna skulle va som en guda gåva... iaf JAG ÄR MED!!<33

rebecca

jag är gärna med och skulle verkligen behöva detta för mitt hår just nu!

care69

Jag är gärna med och hoppas kunna få hjälp till mitt "aptråkiga" hår. :-)

VILDAH

Jag började för lite mer än en månad sen med en alternativ hårvårdsmetod som heter No 'Poo. No 'Poo innebär att man utesluter så många hälsovådliga och omiljövänliga ämnen som möjligt. Det svåra med No 'Poo är att det är svårt att hitta bra produkter. Antingen är de dyra eller så får man göra dem själv, vilket kan ta onödigt mycket tid om man har bråttom på morgonen och måste tvätta håret eller liknande. Jag har nyligen hittat en hårvårdsserie på nätet som skulle kunna gå, men frakten är jättedyr och som fattig student får man välja på dyr frakt eller billigare, lite sämre produkter. Jag skulle helst inte vilja göra det valet - jag värnar både om miljön och om mitt hår, men pengarna räcker inte alltid till det... Därför skulle jag jättegärna vilja vinna produkterna från DermOrganic, så att mitt hår kan få må bra utan en massa onödiga ämnen. God jul :D

Julia

Jag är med & tävlar! När man är student så har man inte råd att klippa sig så ofta så därför får man köpa lite bättre produkter för håret för att det ska hålla sig fint längre. :)

Ebba

Skulle hemskt gärna vilja vinna. Tänk att få skämma bort håret med dessa!

Sundinska

Har länge velat prova dessa, men inte haft råd!
Vill gärna vara med och hoppas på att få vinna denna fina julklapp.

Isabella

Jag är med ! försöker vara "vänlig"mot mitt hår -> det blir längre :)

Lisa

Jag vill hemskt gärna vara med och tävla, med ett hår som ofta liknar svinto vintertid så vore denna vinst riktigt välbehövd :-)

Sandra

Har blekt hår och har tappat väldigt mycket nu i graviditeten (blivit väldigt tunnt) så skulle behöva produkter som inte skadar den lilla mängd hår jag har kvar. Vill helst inte behöva klippa mig kort :)

Alexandra

Vill gärna vara med och tävla! :)

Ida Sjödin

Jag har fått otroligt fult hår på sistone, skadat, klyvna toppar osv. detta kanske skulle hjälpa?! :)

Sandra

Jag är jättegärna med i denna tävling om hårprodukter! Mitt hår skulle VERKLIGEN behöva det också, det är slitet som bara den!
Så nu hoppas jag på det bästa! :D

Emelie

Nu när jag äntligen fått långt hår, så är jag rädd om det! Och ett schampo, balsam, inpackning och leave-in utan skadliga ämnen vore drömmen att få vinna.

Anette

Alla säger att håret blir så fint när man e gravid, men inte mitt och sen med de andra barnen så har jag tappat massor prick tre mån efter förlossningen.
Kanske man kan njuta av håret om man har riktigt bra produkter? Så jag vill gärna vinna :)

Anonym

Jag vill vara med, för mitt hår är så torrt och livlöst.

Tilda

Tack gode gud!! Mitt hår är så livlöst, platt, sliter, och ja du vet. Så HIMLA LIVLÖST!! jag blir tokig på det! Balsam hjälper inte bra heller, gud så lycklig jag skulle bli om jag vann, :)

Sofi

Jag har ett problem hår,
som alltid dåligt mår,
en sjukdom som fyller hårbotten av öppna sår.
Dessa produkter kanske skulle vara något för mig
om jag fick de av dig.

God Jul och Tack för en bra blogg.

Tilda

*Slitet

Tilda

Slitet*

Tilda

Slitet*

A

Åh, vilken bra lucka! Har väntat och väntat på att det ska komma nån som passar mig perfekt, och här var den! Är absolut med och tävlar.

Sanna

Jag är gärna med! Har fått tester på dessa produkter och dom är suveräna! KRAMAR! :)

isabella

Jag är gärna med, detta skulle behövas till mitt slitna hår!! :)

Linda

Jag söker efter produkter som skulle göra susen för mitt hår! Jag har torrt och lagom långt hår, men det ska bli längre hehe. Ett problem som jag har är att jag är känslig mot parfym och behöver kvalitetsprodukter. Men som fattig studerande går det inte ihop. En superfin julklapp vore detta! <3

Jeanette

Hej! Vill vinna detta fina set till min underbara syster. Hon har arbetat i Afghanistan för försvarsmakten i 7månader och har nyss kommit hem. Hennes hår blev väldigt förstört utav all sand, saltvatten som var där nere. Hon har tappat super mycket hår pga situationen och skulle verkligen behöva ett bra set för att få ordning på sitt hår igen.

Victoria ♥

Älskar bara att hålla på med hår och sådant (därför jag tycker bra om din blogg med, lite hår får man ändå!). Tycker det är sjukt kul och styla och testa nya grejer, så jag är med :) Äntligen något som passar mig;D

Mathilda

Verkar som en perfekt produkt för mitt torra blonderade hår. Den skulle jag gärna vilja vinna :)

Nathalié - Äntligen gravid <3 BF 27/3-13

jag är med :). det är svårt att hitta produkter som passar ens hår och dyrt blir det att prova. naturliga produkter tycker jag verkar allra bäst och dessa vill jag gärna prova på för mitt tråkiga hår :).

Ella B

Älskar att testa nya produkter till håret, så är gärna med och tävlar:) Kram

Emma

Det där behöver jag till mitt vintertrötta hår! :)

jenny

Åh detta skulle jag behöva vinna. Använder bara organsika/ekologiska produkter och mina produkter är nästan slut, så hade ju passat perfekt om jag vann.

Sandra.

Jag vill jätte gärna vara med!! :)

Ida A

Åh det här skulle vara så kul! Var hos frisören häromdagen och klippte mig och tänkte slå till på ny hårvård också, men hon vågade inte rekommendera något eftersom jag tydligen har så blandat hår? Det är färgat, inte torrt i längderna men väldigt torrt i hårbotten.. Väldigt olika behov, men kanske kan det här vara grejen för mig :)

monika gustavsson

Är det något jag önskar så är det bra produkter till håret! Fyller snart år så kanske blir detta en bra start på nya året!?

vh
Monika

Elisabeth Öberg

Är gärna med, håret behöver verkligen piggas upp!
Håller tmmar,
God Jul!

Li

Prövar lyckan!

Angelica - Mamma till Bruce och Bebis i magen

Jag är med! =)

Maria

Jag är gärna med och tävlar! Håret blir ju så risigt under vintern, och inte har man råd att unna sig något eget nu när alla julklappar är köpta! God jul på dig :)

sanna

Åh, mitt hår skulle verkligen behöva detta! Mitt hår blir "tovigt" av vanliga shampoon och balsam ifrån affären..

fröken K | vill bli amatörfotograf

Åååååh, de vill jag tävla om. Jag har alltid haft svårt att hitta produkter till min hy, som är ganska känslig. Det inkluderar min hårbotten som ofta blir lite kliig och torr, men man måste ju tvätta håret. :) Detta hade jag velat prova, kanske det hjälper.

martina

Skulle gärna vilja vinna detta till mitt hår, mitt hår blir tråkigt, tunt, slitet och hårbotten kliar under vinterhalvåret. Detta skulle pigga upp håret :)

Mirela

Jag är gärna med och tävlar,
mitt hår skulle verkligen behöva lite sköna produkter då jag allt för sällan prioriterar hår och hårprodukter, även fast jag borde!

Ida

Jag vill vinna! Är precis vad jag behöver. Mitt hår har varit jättekonstigt efter graviditeten..

Sofia

Jag är med och tävlar! Toppen med tävlingar med hårvårdsprodukter även för oss som kör balsammetoden/nopoo!

Ella

Klart man vill vinna det här, för vem vill inte ha ett glänsande hår =)

Elin

Hej! jag är väldigt gärna med och tävlar.
Motivering: Jag älskar att sköta hand om mitt hår! Jag bryr mig mer om mitt långa hår än kläder, jag tycker att det är riktigt kul. Och nu är snart mitt nuvarande schampo och balsam slut så det skulle vara kul att testa dessa produkter (jag har nämligen hört att de är bra).

Linn

Åh vintern är hemsk för mitt hår och hårbotten, torr skalp och ett evigt kliande! Har inte hittat någon bra produkt men kanske detta funkar :)

sabina

Mitt slitna hår skulle behöva skämmas bort med ett sånt här paket i julklapp.

elin

Det här skulle mitt hår älska! Har ett busfrö på snart 9 månader och skönhet, klippning mm har hamnat på sidan sen hon kom. Skulle vara guld att ha riktiga produkter att ta hand om håret med nu efter jag till slut klippt mig :)

Ida

Jag vill vinna! Är precis vad jag behöver. Mitt hår har varit jättekonstigt efter graviditeten..

Johanna

Jag vill vara med och tävla!

Sara

Jag är med :)

Linda

Åh mitt hår kan behöva det då det är ganska sönderblekt efter tre år. Vill inte byta hårfärg men är i ständigt behov av riktigt bra hårprodukter :)

November Lindstrand

jag är med, mitt hår är så himla tort och slitet efter att jag behandlat det så illa de senaste åren, men hårprodukter är vanligtvis väldigt dyra, så någonting sådant har jag inte haft råd med.
Kram!

Anonym

Jag vill vara med och tävla. Mitt hår skulle verkligen behöva detta!

Elina

Jag är givetvis med även idag, och håret håller nog alla (slitna) toppar att just jag ska vinna. Håret är nämligen någonting jag inte prioiterar eller tar mig tid att sköta fast jag såklart borde, så det hade verkligen varit en toppen vinst både för mitt samvete och för mitt hår. Det kommer säkerligen inte bli bättre heller (om jag nu inte råkar vinna, hihi) då vi väntar tillökning i familjen och tiden då kommer bli ännu tajtare.

Hannah

Hej jag skulle gärna vilja vinna, mitt hår är väldigt trassligt av sig och jag föredrar även att vinan produkter från Derm Organic för att dom inte innehåller sulfater (mitt hår mår inte bra av det) och deras produkter är inte djurtestade! (Har själv hund och katt hemma...) :)

Katte

Hej!

Jag skulle gärna vinna! Mestadels för att jag faktiskt gick frisör på gymnasiet och trivdes som fisken i vattnet. Dock utvecklade jag astma, och har sedan studenten inte kunnat arbeta som frisör.. Att använda hälsosamma medel till håret är något som jag är väldigt motiverad för!

Victoria Holmqvist

Lät som ett riktigt hårkit, men enda och ärliga motivering är mitt hårs kvalité! Har hår som är tunt, skört och som helst inte växer nedanför axlarna :( just nu spår jag för att få så långt som möjligt och riktigt bra produkter skulle vara behövlig hjälp på traven :) håller tummarna för att jag vinner :)

Nathalie

Jag älskar deras produkter och använder dem dagligen det skulle vara roligt att vinna dem denna gången istället för att köpa. God Jul

Daniela Brantlind

Efter att jag fick min son så har mitt hår blivit helt kajko. Tunt (Tappar hår i stora drivor) och blir fett med desamma i stort sett. Med detta lilla paket kanske jag skulle kunna få rätsida på mitt barr igen?
Hoppas på tur, och du, GOD JUL!

liselotte

Är gärna med. Gillar riktiga hårprodukter, har aldrig testat detta märke så det vore kul.

Caroline

Mitt hår har tidigare varit väldigt skadat på grund av blekningar men nu har jag bestämt mig för att försöka få tillbaks min fina kvalitet på håret så det mår bra igen..då skulle de här produkterna vara perfekta så jag är jättegärna med och tävlar :)

LenaMarii

Detta om något skulle vara underbart att få vinna! Nu efter julens alla utgifter så har jag tyvärr inte råd att köpa det jag egentligen behöver: ett nytt, riktigt bra, schampo och balsam till håret.

Hoppas på dundertur! :-)

Tove

Jag är med och tävlar om finfina hårprodukter till mitt småslitna hår.

Carro

Jag vill vara med :d

Emely Tuväng

Jag är med och tävlar. :)

Skulle vara underbart att få vinna detta set, mitt hår är så risigt och än har jag inte hittat någon sån där "super" produkt, detta kanske vore något. :D

Pia

Detta hade varit toppen bra för mig, för efter graviditet och amning är inte mitt hår som det en gång var...

Annika

Jag är med :D

tuva prim♥

Vill jätte gärna vinna dessa saker för mitt hår är jätte slitet! Och det skulle vara jätte roligt att för en gångs skull vinna någonting bra! Kram och jätte fin blogg föresten!

MissBartender - Emelie

Hej Linda! Åh detta vill jag verkligen vinna! Mitt hår är i stort behov av renovering och i dessa tider räcker inte plånboken både till sina nära & kära och sig själv. Självklart prioriterar jag min familjehem detta vore en fin julklapp till mig själv :)

God Jul!

Siri

Hej! Jag är jättegärna med och tävlar om denna fina julklapp. Jag är precis som du gravid och mitt hår är ett skämt just nu. Torrt och oföljsamt. Kanske kan detta hjälpa!!
God jul och kram!

Olivia

Älskar och ha ett fint och välskött hår.. Dock har jag inte alla pengar som krävs för att köpa dyra frisör schampon eftersom jag är en fattig student. Hade iallafall blivit hur tacksam som helst om jag fick chansen att prova dem här. Håller mina timmar, hade varit en perfekt julklapp :D

Emelie

Jag vill gärna vara med! Har otroligt torrt & slitet hår och att leva på föräldrapenning gör en inte rik direkt, att få vinna dom där hade varit guld värt! ♥

Jessica

Hej Linda! Jag är jättegärna med och tävlar. Nu när vintern är här blir mitt hår alltid så torrt och tråkigt, detta hade varit perfekt för att liva upp mitt tråkiga barr. En bra julklapp och ett friskt hår gör så mycket! Nu håller jag alla tummar och tår för att jag ska få ett friskt hår:)

Sen vill jag bara önska dig en god jul och ett gott nytt år.

Jennifer G

Jag hade velat vinna för att ge det till min underbara mamma :) Hon har lockigt hår som alltid tenderar att vara väldigt torrt! Nu är hon sjukskriven och kan inte unna sig särskilt mycket av något. Jag vill helt enkelt ge henne dem för att visa min uppskattning till allt hon gjort för mig och mina syskon.

Kram & god jul!

Catrin

Vinner gärna detta set!
Var och klippte mig och färgade håret för nån vecka sedan och blev inte riktigt nöjd. Och för 1500:- känns det som om man borde blir det ;( Håret känns fortfarande lite slitet så detta skulle passa mig perfekt!

Lina Eckerström

Mitt hår är i stort behov av lite omsorg men dessvärre känner jag inte att jag har råd att lägga pengar på de bra produkterna. Istället får det bli lågpris skit som inte är det minsta bra.
Hade hemskt gärna testat detta :)

God Jul

mammaTea

Jag vill vara med och tävla!

Malin Sirviö

Jag är med :D

Johanna

Detta skulle vara väldens bästa julklapp till mitt risiga och buskiga hår. Har testat väldigt mycket till håret men får aldrig rätt på det, så detta skulle vara perfekt att testa!

linda

Jag är gärna med!:-)

linda

Jag är gärna med!:-)

Matilda

Jag vill vinna! Jag har eksem i hårbottnen så att tvätta håret är en pina för mig, kanske kan det där hjälpa?

Jessica S

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! Älskar hårprodukter och det skulle vara en superkul julklapp att få vinna! :)

carro

Detta skulle sitta fint i badrummet, allra helst då shampoo och balsam flaskorna inte längre är så fyllda att de sista dropparna snart åker ut ur flaskorna. Det skulle helt enkelt vara en perfekt tajming och dessutom roligt att pröva ya produkter! Jag hoppas i alla fall att jag vinner :)

Sofie

Jag vill gärna vinna! Jag plattar mitt hår varje dag och klipper det alldeles för sällan.. Hade mer än gärna haft bra hårprodukter som kan liva upp mitt trista hår lite! Tyvärr har jag inte pengar att lägga på dyra frisörschampon och sprayer, då jag lever på ett studiebidrag.. Därför hade det varit en underbar julklapp till mig själv! Håller tummarna :) Kram

Ida

Vilken supervinst! Det vore jättespännande att få prova dessa produkter, och slippa utsätta sig själv och miljön för en massa kemikalier och skräp.

Johanna

Dessa vill jag gärna vinna! Såklart man vill ha rena produkter till sitt hår och sin kropp. :)

Emma N

Åhh, DermOrganics produkter skulla jag vilja prova!

Mia Magnusson

Skulle vilja vinna detta åt min dotter som nyss fått barn. Alla vet hur håret blir när man ammar, alla hormoner som flödar!
Vet att hon skulle uppskatta detta jättemycket, plus att hon läser din blogg, men vet inte om att jag gör det!

erika

Jag är med

Mathilda

Efter en hel graviditet känns mitt hår tråkigt och livlöst och lite nya produkter tror jag det skulle må bra av.

Mejva

Jag är med och tävlar! :D

Fanny

Vill gärna vinna dem då jag länge varit på jakt efter produkter gärna ekologiska utan parabener och silikoner, vilket inte många vet är inte bra för vår kropp, även på lång sikt. Dock finns detta inte så mycket av på marknaden så jag skulle bli överlycklig för detta!

Sofie Pettersson

Jag vill gärna vara med, då jag LIDER av extentions! Jag har haft många löshår sedan jag var 14 år, och har lagt ned flera tusen kr på att hitta ett bra, relativt billigt löshår. Ännu har jag inte lyckats, men förhoppningsvis kanske jag kan hitta en kur! Denna lite sena julklapp skulle vara perfekt <3

Linn

Jag vill jättegärna vinna! :)

Linnea Sjöström

Jag är jättegärna med och tävlar om dessa underbara produkter :)

Elina Edenhagen

Jag har blonderat och färgat i mitt hår i flera år non-stop men nu har jag nyligen försökt få till något som liknar min riktiga färg så det kan få andas lite utan en jätteful utväxtkant.
Ett sånt här kit hade varit himlen för mitt långa, skadade hår. :)

Alexandra

Under graviditeten var mitt hår helt perfekt! Glansigt fylligt ochlättvårdat. Men efter tid på sjukhus och amning är mitt hår en katastrof. Har klippt det med jämna mellanrum och försökt återfukta det då det blivit extremt torrt! Varje dag får jag försöka reda ut tovorna! Så jag hoppas nu på vinst av denna underbara serie så jag kan få tillbaka mitt vackra hår! :-)

Johanna Björkman

Jag är självklart med och tävlar om mina favoriter! :)

Sara - Mamma till Max o bebis i magen (bf 29/12)

Jag vill vara med! Har aldrig testat riktiga "frisörschampon" utan vanliga som man köper på ICA har det blivit. Vore kul att se hur mitt hår skulle bli... kanske blir så att jag blir fast sen =)

Johanna

Jag är gärna med : )

jennifer

vill jättegärna vinna detta! :)
har försökt med mycket, men mitt hår verkar inte alls må bra. det har tagit mycket stryk av all min stress med det sista i skolan, och andra privata anledningar. skulle vara kul att vinna detta så kanske håret kan börja må lite bra igen! :)

--nicole--

Mitt hår är i behov av ngt bra hårprodukt så hade varit kul att få testa detta då ja hört bra om de.:)))



hoppas verkligen ja vinner, aldrig vunnit någon tävling :/ alltid otur i spel

caroline

Jag är gärna med !

Felicia

Är gärna med och tävlar! Skulle bli en perfekt extra julklapp till min älskade mamma som typ varje dag klagar på sitt hår.

Helene

God jul säger jag då :))
Mvh Helene

Ida Banck

Ett nytt år är på intåg så,
Det innebär nyårslöften då.
Sundare liv och bättre vanor,
Dags att tänka i andra banor.
Detta gäller även mitt hår,
Jag vill även att det bra mår.
Men denna lyx är inget jag unnar mig,
Därför vore det toppen om jag vann det hos dig.
Hur som helst önskar jag dig god jul och gott nytt år,
Jag hoppas även du gott mår.

Yvonne

Jag vill gärna vara med!

Alexandra

Jag är jättegärna med och tävlar :) Har testat många hårprodukter hit och dit men inte riktigt hittat det rätta. Kanske detta skulle kunna vara något för mig? :)

Louise Persson

Jag vill vara med och tävla eftersom mitt hår blivit så slitet sedan jag blekte det. Skulle passa perfekt med lite ordentliga grejer till håret!

Yvonne

Härligt med naturliga produkter till håret!

Felicia Persson

Jag är jättegärna med och tävlar :D

Mitt hår skulle verkligen behöva lite bra hårprodukter efter alla färgningar jag utsatt det för!
Skulle vara jättekul att testa dom här produkterna och se om håret förbättras :)

Kram! <3

monica

Åhh detta vill jag verkligen vinna!! Är dålig på att unna mig själv bra produkter så att vinna det skulle vara toppen!

Denise

Jag är med! :)
Vill gärna vinna för att jag känner att mitt hår kanske snart är bortom all räddning. Blekningar tillsammans med en hudmedicin (mot acne - Roaccutan) som torkar ut hårbotten och förtunnar håret har gjor mitt hår livlöst, torrt och skadat. Tur att det är vinter så man kan ha mössa på sig och försöka dölja en del! ;) Jag har testat massvis med shampoo, balsam och inpackningar men denna serie har jag aldrig testat tidigare och kanske är det den som räddar fågelboet på mitt huvud?!

P.s Jättekul att följa din graviditet, tror att du kommer bli en toppen mamma! Följde dig innan också men har fastnat mer och mer för bloggen sen du blev gravid :)

Hanna-chan

Jag är med! ^^

Hanna

Skulle vara så underbart att vinna dessa produkter då mitt hår är något jag verkligen bryr mig om och vill sköta ordentligt.

andrea

Flashiga märken och produkter i all ära,
men gärna omtanke om naturen nära.

Frissigt, torrt och inte särskilt kul,
ack jag kommer se ut som ett troll på jul.

Men kanske kan det bli annat på det nya året,
om jag skulle vinna lite kärlek till håret!

Sandra

Det vill jag ha. Skulle kännas bra med naturliga produkter under graviditeten men det är svårt att veta vad som är bra. Vore kul att testa detta! God jul :)

Matilda

Hej! Mitt hår inte riktigt blivit sig själv efter förlossningen, och jag har som mammaledig inte råd att köpa så bra produkter till håret eller klippa mig så ofta så denna vinst skulle passa toppenbra :)

Kram Matilda

JUNITJEJ

GOD JUL!

Josefine

Jag är med! Mitt hår skulle verkligen behöva de här, jag är inte så bra på att ta hand om mitt hår.. Men med detta skulle jag börja göra de och mitt hår skulle gilla de!:-)

angelina

jag är med :D Skulle vara roligt att testa och se om det är något som man fastar för :D

Sophie

Jag vill va med! anledningen är att jag mer än gärna skule vilja prova produkterna och se om mitt strippa hår skulle kännas lenare och mer fräscht.

Veronica

Någon gång måste även turen infinna sig i mitt liv!

Sabina

Först tänkte jag inte vara med. Väljer bara att tävla om det är något jag skulle bli glad över att få. Sedan gjorde jag lite research. Verkar vara bra produkter men det bästa är att jag tål dem. Jag försöker gå över till mer naturliga och ekologiska alternativ, men har upptäckt att jag inte tål citrus och citronsyra, så utbudet är inte så stort. Just nu tvättar jag enbart håret med lera men letar efter något shampo som jag kan komplettera med ibland, jag har två alternativ som jag tänkt kan funka, men nu verkar demorganic också som en möjlighet. Vore grymt att vinna och få chansen att prova om det fungerar på mig. =)

Denice Eriksson

Jag är mer än gärna med! Mitt hår behöver verkligen repareras kan jag säga! :) God jul och gott nytt år Linda! :) Kramar Denice Eriksson

Lise-Lotte Larsdotter

Mitt torra frizziga hår behöver en lyxig kur
så jag hoppas så på vinnartur!

linnhahne.blogg.se

Åh vilken perfekt tävling!
Med tanke på att jag i princip förstört mitt hår genom alla färgningar jag gjort så skulle detta vara perfekt för mitt hår!
Innan jag börja färga så hade jag jätte långt blont och fint hår så kan säga att jag ångrar att jag ens färgade de så mycket från början.. :(
Vet inte hur mycket jag blekt håret & du vet nog hur förstört de blir av blekning..? Så dessa produkter skulle nog vara en dröm för mitt hår!

wilma matthias

Jag vill vinna det eftersom mitt hår är värdelöst tjockt och sliet, måste prova något nytt!

Frida A

Detta skulle vara räddningen för mitt tuggummi hår som jag tråkigt nog lyckats få!

jenny

Vill gärna vinna detta, för försöker vara så snäll mot mitt slita hår nu.

jenny

Vill gärna vinna detta, för försöker vara så snäll mot mitt slita hår nu.

Hanna

Jag vill vinna dessa:) dels för att mitt hår behöver omvårdnad och dels för att jag FYLLER 20 ÅR IDAG :D

Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag är gärna med, efter graviditeten och amningen har inte håret varit riktigt sig likt, så det skulle vara kul att testa bättre produkter och kanske kan jag få lite finare hår igen! :)

Anonym

Jag skulle gärna vilja vinna detta för håller på att utbilda mig till frisör så skulle vara kul att få testa riktiga frisörprodukter :)

Therese Göthe

Oj, det skulle mitt hår verkligen behöva, så jag är gärna med och tävlar. Och det skulle ju vara extra roligt att vinna någonting idag, på min födelsedag och jag blir 25.
God jul! :)

Lovisa

Jag är med!

Torrt och trassligt hår, har jag haft i flera år.
Nu håller jag tummar och tår,
att det inte är något problem till nästa år!

Josefin

Jag är med! :)

Anna M

Åh vill gärna vinna detta set =)Mitt hår är riktigt risigt efter flera månaders ammning och skulle behöva ett lyft med dessa produkter!

jemma

Jag är gärna med och tävlar. OM jag vann dessa fina produkter så skulle jag ge dem som födelsedags present (fyller i januari:) till min fina syster. På senare år har hon har lite mindre tur med sitt hår, då det har slitits otroligt mycket på henne utan anledning, så att kunna få ge henne något bra för hennes hår hade varit så otroligt bra, både hon och jag skulle bli glada för det =)

God Jul

Emilia Ring


Jag skulle gärna vilja vinna detta för håller på att utbilda mig till frisör så skulle vara kul att få testa riktiga frisörprodukter :)

Marie Lindberg

Hej

jag är gärna med och tävlar

Linnea

Detta vore rena drömmen för mitt trassliga hår! Självlockigt hår som behöver plattas ofta gör att jag aldrig riktigt får till känslan av mjukt och fint hår, men kanske detta vore en bra hjälp på traven:)

Malin

Åh! Hade så himla gärna velat vinna. Så svårt som student att ha råd med bra hårvård. Det är Wella som gäller på sin höjd ;)

Johanna Gustafsson

Detta paket är något jag länge drömt om
Som kan få mitt hår att se bra ut även när jag har bråttom
Men när min plånbok många gånger sagt nej
Och med djup sorg jag har fått stoppa mig
Därför är denna tävlingen som en gåva från himmelen
Jag hoppas att dessa rimmen också ger mig fördelen
Att vinna denna fina tävling härhemma
Utan att behöva bränna en enda femma!

Haha det var mitt försök till ett rim och även trycka in min motivering i det. Min ekonomi tillåter inget nytt till mig själv nu under juletid vilket är lite jobbigt. Jag vill kunna skämma bort mig själv någon gång och hade uppskattat detta otroligt mycket (:

Min mejl är : j-gustafsson@hotmail.com

Kram och god jul på dig och din familj

Maria

Dessa produkter låter underbara och passande till mig som är noga med att rå om mitt hår. Särskilt nu inför sommarens bröllop. Dagen då jag ska få bli hustru till min livskamrat sedan 17 års ålder, vill jag vara extra fin. God Jul, Kram!

Matilda

Jag vill vara med och tävla för är student och har inte råd att unna mig någa lyxiga produkter till håret så vore kanon att få vinna detta:)

Fanni

Kanske hjälper den mot mitt konstiga hår så att ja ser lite normal ut efter att håret har torkat. :)

elinanna

Om jag vann skulle jag nog ge dessa åt min syster då hon har större "hårproblem" än jag har.

Ronja Jansson

Jag vill gärna vara med och tävla :) Mitt hår är inte precis lättskött så det skulle vara toppen att få lite frisörprodukter som dessutom är naturliga :)

Alma

Är med och tävlar, motivering: Mitt hår skriker efter hjälp. Behöver hitta mirakel produkter för att få iordning på mitt torra/skadade hår!

moa

Är självklart med i tävlingen!
Efter år utav färgning så är mitt hår väldigt livlöst, torrt och tråkigt.. Med dessa produkter kanske det kan ändras? :) Håller tummarna!

Pernilla

Det här hade varit den perfekta vinsten. Har tänkt att jag verkligen ska börja ta hand om mitt hår nu så att det känns friskt och tjockt igen, som förr.

Därför vill jag vara med i tävlingen! :)

God jul!

Gunilla

Jag vill vara med i utlottningen. Jag har provat många olika schampoo. Men håret ser bara så slitet ut och fäller en del hår.

Anonym

Åh denna skulle vara kul att prova, har ett hår och en hårbotten som inte vill samarbeta med mig, trots alla mina försök. Har testat det mesta mellan den snälla och lite elakare metoderna, men icke. Så denna vore kul att testa :)

Evelina

Jag vill gärna vara med och tävla:)

Susanne

Vill vinna för att förhoppningsvis få lite bättre kvalite på håret så jag slipper klippa mig. Älskar ju mitt långa svall!

Sara

Det här vill jag verkligen vinna,
Kanske skulle jag finna,
En väg tillbaka till mitt vackra hår,
Det har jag inte sett till på år,
Skulle behöva en kur,
Som håller i ur och skur,
Innan jag ger upp,
För mitt hår ger mig krupp.

Elvira

Jag är med och tävlar. :)
Eftersom mitt hår är känsligt och jag måste ha vissa krav på schampo och balsam vore detta perfekt.

Lida

Jag är gärna med.
Jag har står problem med mina hår och vill gärna prova DermOrganic produkter som är en utmaningen för mig att prova och samtidigt hoppas DermOrganics produket kan hjälpa mig med mina klurig och torr hår.

Ida

Jag är med! Hade varit toppen för min slitna kalufs

Hanna

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag använder bara produkter utan parabener, mineralolja och silikon i mitt hår, så detta är intressant då jag aldrig provat Dermorganic.
Jag skrev om tävlingen på bloggen: http://hanna.fornhem.se/feber-pa-fodelsedagen/

Det är min födelsedag idag, så en fin extra födelsedagspresent vore underbart!

Må gott och ha en fin jul!

Anna

Tjockt och bra är mitt hår. Extra lycklig blir jag när jag detta i posten får.

Sanna K

Jag vill gärna vara med och tävla! Det här vore en perfekt julklapp till mig själv så jag kan lyxa till det!

Sofia

Mitt hår är kaos. Ständigt torrt, frissigt och kluvna toppar. Hårprodukter är dyrt, och som student är det lite svårt att alltid få med det på inköpslistan.. Kram

Sofia

Mitt hår är kaos. Ständigt torrt, frissigt och kluvna toppar. Hårprodukter är dyrt, och som student är det lite svårt att alltid få med det på inköpslistan.. Kram

Malin

Jag vill gärna vinna då jag precis fått klippa av mig 10 cm på mitt hår pga. skadliga produkter. Vill gärna att mitt hår ska få bli långt och fint igen!

Mollu

Hej! Jag är jättegärna med!
Har inte råd med lite dyrare och lyxigare produkter så skulle kännas väldigt bra att vinna det här :)

Malin

Vilken underbar julkalender du har!

Jag är gärna med och tävlar
om detta lyxiga kit.
Hade varit en toppen julklapp,
hoppas på tur. :)

Önskar dej en riktigt god jul! :)

jossan

Anledningen till att jag borde vinna produkterna är att mitt blonda, frizziga skandivansiak hår behöver det! haha :)
God Jul

Anonym

hoppas hoppas

Kissen

Jag vill gärna vara med!

Är frälst i naturlig hud och hårvård samt smink. Men med en studentplånbok räcker inte alltid pengarna. Älskar verkligen att testa nya märken. Detta vore en underbar julklapp!

God Jul!

Carolin

Åh, jag vill vara med, låter som en serie som skulle kunna göra under för mitt torra katastrofhår...

EMMAGENCY

Jag är med! Hade varit perfekt för mitt torra och slitna hår. Svårt att unna sig riktigt bra grejer med studentekonomi!

Sanna

jag vill vara med och tävla! :)
Om jag skulle vinna skulle jag ge bort den till min mamma, skulle vara en perfekt julklapp till henne trots att den blir lite sen! det är hon värd för den fina människan hon är.

Miriam

Deltar mer än gärna!
Mitt hår klipptes hos frisören drygt 4 veckor sedan. Jag klippte bort 5 centimeter av mina slitna toppar. Nu har mitt hår blivit slitet som bara den, och jag har inga som helst bra produkter att sköta om det med. Jag använder inte värmeprodukter speciellt ofta. Ibland händer det att jag behöver platta mitt ostyviga hår, då jag normalt har vågigt/lockigt.
Schampoot jag använder är katastrofalt, det får mitt hår att bli risigt som attan, hårbotten kliar och det blir fett väldigt snabbt. Jag är i nöd av en bra serie produkter med rätt ingredienser och utan starka kemikalier!

Astrid

Jag vill vinna:) Har jämt så svårt att hitta någon bra hår-serie som jag gillar. Byter jämt efter varje gång. Och eftersom du gillar dem så mycket borde de vara kanon:)

Anna

Jag vill vara med! För ett år sedan brann vårt hem ner totalt, och därmed alla mina saker. Har än inte ordnat så mycket såna här lyxsaker till mig själv, andra saker har såklart gått före. Skulle bli väldigt glad om jag vann (:

Monica

Jag är med o tävlar :) Mitt torra, slitna hår skulle må sååå bra av ordentliga produkter. Försöker få långt hår så det sista jag vill göra är att klippa bort allt som just växt till.

Jessika

Åh, dom produkterna kanske skulle passa mig!
Jag skulle gärna vilja vinna, då jag har något som heter alopecia. Vilket betyder att jag fläckvis tappar hår. Finns olika typer, min mor har den typen där hon tappat allt hår och Jag har som sagt den där jag tappar fläckvis.
Jag har haft detta i många år från och till, men nu den senaste tiden har jag börjat tänka mer på vad jag använder till mitt hår så jag inte skadar det ännu mer.

Lång motivering, haha.

Men god jul till dig och lilla knodden i magen! :)

Emma W

Är gärna med och tävlar! har känslig hårbotten och får ofta sår så detta låter verligen som något för mig!

My Pettersson

Jag vill väldigt gärna vara med! Nu när jag flyttar kommer det inte bli många kronor över till riktigt bra produkter så det skulle inte vara helt fel att vinna! :)

Pia

Vad skönt för knoppen och för själen med naturvänliga och organiska preparat. Det vore toppen till mitt hår, jag har svårt att hitta bra miljövänliga shampoo och det skulle vara så roligt att testa de här, ett märke jag inte tidigare sett.

Annika - drömmen om 11 barn

Mitt hår behöver ett lyft!

Petra Christensen

Med de här produkterna i mitt hår,
jag mycket rakare i ryggen går,
för ämnena är vårdande och fantastiskt bra,
precis så som jag vill att det ska va'!
DermOrganic har verkligen tänkt till,
och står för mig "on top of the hill"!

Emelie

Ååh köpte denna hårolja i USA i oktober och älskar den, ångrade på att jag inte köpte schampo och balsam då jag trodde det inte gick och få tag på här i Sverige. Skulle vara en tippen julklapp :)

Anonym

Skulle vara så nice att vinna något till mitt slitna hår :)

Stephie

Skulle vara så nice att vinna något till mitt slitna hår :)

Elin

Mitt risiga hår skulle verkligen må bra av denna vinst så hoppas att vinstlotten faller på mig den här gången :)

Sandra

Jag är gärna med och tävlar

kajsa

Jag kan bara tänka mig tanken att få lyxa till mitt hår med dessa ljuvliga produkter! Kanske kan den tanken få bli sann, om jag har turen med mig och vinner :)

Cherie

Jag skulle vilja vinna så jag kan ge det till syrran eftersom jag skulle blondera hennes hår å sen använde en hårsnodd med en metallbit på och hon tappade massa hår eftersom medlet reagerade på metallen. :(

Bokälskarinnan

Detta kit hade varit perfekt till mitt hår som skulle behöva lite lyxigare produkter som fungerar väldigt bra.
Hade varit super roligt om jag hade fått vinna detta kit:)

Emma

Jag är med! God jul!

Olivia

Skulle passa bra till mitt vintertrötta hår.

Lina

Jag vill gärna vinna!
Drömmer om långt och friskt hår men anstränger mig inte särskilt mycket hehe... Plattar sönder mitt hår och använder billiga produkter. Hoppas innerligt att jag vinner dessa som är en början till ett friskt och vackert svall!! <3

Caroline Nilsson

Jag är med :)

Katarina

Åh, jag är med!

Amanda

Jag vill självklart vara med! :D

kristin.

Ååå vill vinna!! Mitt vintertorra hår behöver verkligen lite lyx!

Linette

Hoppas jag vinner det här. Mitt långa hår skulle behöva kureras med bra produkter. Tycker det kan vara svårt att hitta bra sådana på egen hand.

Kashaya

Är gärna med, låter som spännande produkter.

Johanna

Jag skulle vilja prova dessa produkter, då mitt hår är väldigt slitet och jag har provat många saker som inte fungerat. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann och fick chansen att testa dem!!

Frida

Detta vinner nog gärna både jag o mitt vintertrötta hår, tack!

Clara

Jag är med! :)

Malin Jakobsson

Vill gerna spara håret lång, men har ett problem med att jag trener veldigt mycket och har håret i tofs. Det sliter på håret och skulle veta hur jag setta upp håret utan att slita på det så mycket.
Skulle gerna vara med och tevla om att vinna hårprodukter.

Malin Larsson

Detta är precis vad jag behöver till mitt hår !
Jag kan inte använda vanligt schampo till mitt hår.
Jag håller tummarna att jag vinner denna lucka !

Linda

jag är med :) mitt hår behöver det.

Clara

Jag vill vara med =)

Sara K

Torrt , fett och skadat hår,
produkter mot detta jag hoppas får.

Håret kommer blir fint och lent ,
och för en sådan förändring är det aldrig försent.

Så jag håller mina tummar och tår och hoppas på ett vackert hår.

Michaela

Hårprodukter som är gröna och sköna,
de finns - de är ingen skröna.
DermOrganic får håret i balans,
frisyren fixas som en dans!

josephine

med en känsla som hos frisören
utan att det kostar en massa ören
torrt och tråkigt hår försvinner
hoppas jag om jag detta kit vinner

Fanny

åh de där skulle jag vilja vinna då mitt hår rent ut sagt är som svinto! har äntligen tagit mod till mig och bokat tid för att klippa och färga håret brunt från naturligt rött i januari så det där skulle komma lägligt att börja sköta håret med lite bättre produkter!

Ellen

Å jag vill vinna!

Anledning? Har en kliande hårbotten, detta kanske är lösningen??

Eva.I.

Hej.
Dom här produkterna skulle jag vilja prova.
Jag kan inte använda vanliga produkter då jag har problem med min hårbotten (hårbottensexem)

Med vänlig hälsning, Eva.

Lotta

Jag vill vara med och tävla! Fyllde 50 år igår så hoppas på tur!

AC

Detta vore lyckan för mitt stackars hår.
Efter att ha fått barn så lämnade den större delen av mitt hår huvudet. =(
Så det vore kul att få ta hand om det som finns kvar och fixa en bra grund för det som ska växa ut igen.

Anni L

Jag vill vara med!
Jag har velat prova Dernorganic under en tid nu för att jag har läst en del recensioner. Men jag har tyckt att den är lite för dyrt. Mitt hår har börjat må sämre och jag vill prova bra produkter som kan förbättra mitt hår.
God jul!

Kim

Hittils använder jag bara ekologiskt och parfymfritt till resten av kroppen (kroppsrengöring, återfuktning, tvättmedel osv) men har ännu inte hittat något bra alternativ till schampoo och balsam! Vore så kul att få pröva ett rent alternativ till hårvård! :D

Caroline K

Hade varit perfekt för mitt hår, särskilt nu när det är torrt och slitet sen sommarn!

Celine Naminah

Jag är med och tävlar och hoppas såklart på vinst. Vem gör inte det liksom. =)

Mitt hår behöver verkligen all hjälp det kan få på traven.

Viktoria Svare'n

Linda! Jag är en nybliven men trogen läsare till din fina blogg! Du och jag är jämngamla jag och min man väntar en liten tös ca 2 v före er. Därmed är det extra roligt att följa dig. Jag skulle gärna vilja vinna dessa hårprodukterna, det sägs att man vid denna tiden av graviditeten kan ha det bästa håret någonsin. Dock har jag fått mkt torr hårbotten och väldigt flugigt och glatt hår. Kanske är dessa fina produkter en hjälp för detta. Jag skulle bli otroligt glad för en julklapp som denna. Kram på din från mig och lillan i magen

Viktoria Svare'n

Linda! Jag är en nybliven men trogen läsare till din fina blogg! Du och jag är jämngamla jag och min man väntar en liten tös ca 2 v före er. Därmed är det extra roligt att följa dig. Jag skulle gärna vilja vinna dessa hårprodukterna, det sägs att man vid denna tiden av graviditeten kan ha det bästa håret någonsin. Dock har jag fått mkt torr hårbotten och väldigt flugigt och glatt hår. Kanske är dessa fina produkter en hjälp för detta. Jag skulle bli otroligt glad för en julklapp som denna. Kram på din från mig och lillan i magen

Sara

Skulle bli väldigt glad om jag vann detta underbara kit då jag gillar och ta hand om mitt hår och en riktigt ekologisk människa ;)

Hanna

Klippte av 30 cm av mitt långa hår i oktober. Nu har jag kort blond page som jag trivs sååå bra med! Däremot skulle håret må sååå mycket bättre med rätt produkter. Skulle vekligen önska detta till mitt hår ❤

Linda Björklund

Jag har slutat att slinga och förstöra mitt hår, jag hoppas i julklapp jag produkter från DermOrganic får. ;)

Elle

Jag är självklart med.
Detta hår paketet skulle passa mig riktigt bra.
mitt hår är lite slitet och detta har jag tittat på länge men min ekonomi säger en helt annan sak.
jag är arbetssökande och inte haft/har råd att köpa.

Emilia

Jag är jättegärna med och tävlar.
Mitt hår är en stor risboll som totalt förstördes efter byte av schampoo. Saknar mitt mjuka lena hår snälla låt mig denna lucka få.

mia

Jag vill vara med och tävla! Risigt hår med ca ett års utväxt plus fattig student är min motivering;-) God jul!

JoHaNNa - Julkalender på bloggen, 1 - 24 December

jag är med :)
mitt hår är så förstört så alla produkter som kan göra under är välkomna hem till mej. speciellt då du hyllar dessa och är frisör :D

Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Lite lyx till mig själv hade varit fint nu lagom till min 25 årsdag! :)

Petra Stenberg

Jag är med! :)
- Skulle gärna vilja vinna för jag håller på att fixa upp mitt hår som har var väldigt slitet och skadat. Jag är nyfiken på de här produkterna och skulle vilja testa om de här skulle kunna hjälpa mig att fräscha upp mitt hår.

Kram!

Johanna L

Jag vill vara med :)
Jag skulle gärna vilja ha detta paketet dels för att jag tycker det är viktigt att ta hand om sitt hår. :)
Och för att min ekonomi inte klarar dyrare köp just nu.
God jul på dig :)

Elin

Vill vill vill vill ha!!! Kan inte ens skriva en tillräckligt bra motivering, så jag säger helt enkelt bara viiiillhaaaaa!!

Amanda

jag vill vara med och tävla :D

Rosanna Challis

Jag är med och tävlar!
Jag vill gärna vinna därför att mitt hår väldigt känsligt och skört mot ''vanliga'' billiga schampoon och balsam. Det blir lätt torrt och frissigt. Och som student har man inte riktigt alltid råd med salongs schampon för håret. Skulle vara så kul att vinna! Tack på förhand!

Jennifer

Julen är nära och mitt hår behöver vård. Därför vill jag vinna, även om jag i sista sekunden förmår mig att skriva.
God Jul till dig, sambon, vovvarna och bebisen i magen

Sanna

Har en riktig tuff månad ekonomiskt, så det vore underbart med lite produkter för håret för det är något som alltid behövs hem till hemmet.

Kram Sanna

Myran83

Å skulle passa bra nu i mitt vinter hår. Så jag vill super gärna vara med och tävla.

Jenny Olsson

Efter graviditet och amning är håret inte kul,
inget som jag kan skryta med denna jul...
Detta kit skulle verkligen behövas nu,
så kanske jag kan bli en fin hustru!

Lena Eriksson

Åhh, det här låter riktigt bra, det vill jag gärna ha.

Sandra Pettersson

Dessa skulle jag gladeligen prova om jag vann.

Malle

Jag deltar. Mitt hår är slitet efter graviditet och stress nu när lillan är liten. Kanske dessa produkter kan hjälpa mitt hår att återfå sin lyster?!

Annica

Jag vill gärna vinna detta fina kit då. Jag har väldigt svårt att hitta rätt produkter. Provat än del men inget passar mitt hår. Jag har tunnt hår och det blir bara värre och värre. Så jag hoppas att jag vinner detta! Kram

Jenny

jag är med

tina

Jag har eksem i hela hårbotten, vilket resulterar i klåda, sår och stora hudflagor. Då jag är gravid kan jag inte använda så mycket kortison, så det har blivit mycket värre.

Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann den här luckan, om det är helt rena produkter kanske det är mer skonsamt och bättre för min hårbotten!

Fredric

Jag vill gärna vara med.

Desirée

Jag skulle så gärna vilja vinna dessa produkter för mitt hår är poröst, livlöst och tråkigt! Jag tror att de naturliga ämnena skulle göra susen för mitt hår!

Emma

Det här skulle mitt hår behöva :), det är superrisigt efter graviditeten och har blivit tunt. Så skonsamma produkter för håret vore inte fel!

jan

Min sambo har ett så känsligt hår - skulle jag vinna skulle jag gråta minst en glädjetår

God Jul och Gott Nytt År Linda!

Carola S

Jag är med och vill gärna vinna,kanske fågelbot på skallen kan försvinna. bli som silke,glänsande och lent,i vilket fall blir det ju rent :)

Frida

Jag är gärna med!! :)

Spacegirl

Jag är gärna med :-)

NinaM

Har ett mjukt och lite lockigt hår. Håret känns ofta platt och fett efter en dag. Har svårt att hitta bra produkter.
Har blivit värre efter mina två barn. Dessa produkter kanske är mitt hårs räddning!

Iaa

Åh ja vill va med mitt hår till rishög hade behövt en räddare i nöden!

Tove

Detta skulle vart underbart att vinna! Jag är fattig student, så har inte råd att köpa dyra frisörprodukter. Dock hade jag behövt det så mitt hår är helt katastrof. Det tovar sig direkt och luggas när man skall borsta ut det. Så detta hade vart perfekt!

nina - mamma till Ludwig <3

Jag är me! :) Skulle jätte gärna vilja vinna, känner att jag skulle behöva lite "lycka" me mig. Är gravid och hittils har de inte gått problem fritt!

Ulrika Åström

Åhhh, har testat detta shampoo och conditioner hos en kompis. Det var det bästa jag någonsin provat, men de finns inte att köpa här i Umeå. Vill därför vinna dessa av hela mitt hjärta <3

EvelinaM

Jag är med! :)
Vem vill inte vara ren till Nyår?

Anna-Ellies mamma

Jag är med! Mitt hår har verkligen blivit såååå slitet efter graviditeten och amningen , så jag skulle bli superglad! :)

Therese

Jag vill vara med, den här tävlingen kom jättelägligt!
Jag köpte för inte så länge sedan dyrt frisörschampo, inpackning och balsam som skulle vara jättebra enligt en frisör.. Men nu när jag var och klippte mig så fick jag veta att det där var helt fel produkter för mitt hår och att dom innehöll en massa dåliga saker. Det känns ju lagomt kul att behöva lägga ut lika mycket pengar en gång till så jag hoppas verkligen jag har tur och vinner den här gången:)

Madeleine

Åh, köpte din favorit från bangerhead och älskar den - skulle inte tacka nej till denna vinst! ;)

Alexandra

Jag vill vara med

MissLie - Fucked up

Jag är gärna med. :) God Jul på dig!

Johanna

Vill jätte gärna vinna! Har aldrig brytt mig om mitt hår men blir mer och mer medveten och vill att det ska må bra och försöker använda skonsamma produkter.

Amelie

Jag vill vara med, har känslig hy och känsligt hår så vore kul att testa detta :)

Camilla H

Jag är med. Jag vill vinna då jag älskar produkter som är bra för miljön och för dig. Utan skadliga ämnen. Bjuder också på ett julrim:

vårdar håret och låter det skina,
om du har tur kan dessa bli dina,
så ge dig själv lite ro,
dessa får ju dig att tro.

Anonym

God jul :)

Mia

Åhhh detta vill jag verkligen vinna(-läs BEHÖÖÖÖÖVER vinna)
Har fått världens torraste risbuske till hår efter att jag fått 3 barn, är i akut behov av en dunderkur!!!
Kram
Mia

qat

Jag vill jättegärna vara med! :D

Emma

Jag är med! :)

Natalie Hanna

Hej Linda! Jag vill dela med mig utav olika personers tankar om julen på min projektblogg "Cake of Care" - för barnhemmet Rehobothi i Tanzania. Vad gör julen speciell för dig? Svara gärna på frågan så har du även chans att vinna en fin, rosa springform från lanthandeln Ditt Skafferi. :)
God Jul-kramar
<3

Jenny

Är gärna med! Med att sådant rufs som mitt hoppas jag få detta kitt :)

Jeanette

Jag är gärna med och tävlar.

Ha en underbar jul fina goa Linda!

Caroline

Och lycklig är precis vad jag skulle bli om jag vann! Mitt hår skulle verkligen behöva boostas något enormt nu efter 10 månader av amning och vinter på det. Har tappat mycket hår och klippt av en bra bit! Nu skulle jag behöva ha lite magi i form av dessa produkter :) håller tummen hårt! Kram

Annster

Jag är med. Hoppas vinna då jag behöver pröva något som är snällare mot håret. Det har fått ta en del stryk genom åren :)

sandra johansson - inredning och mode

jag skulle vilja vinna dessa produkter - med den enkla motiveringen att jag är alldeles för dålig på att prioritera mitt hår gällande köp av nödvändiga produkter! :P

Awa

Skulle vilja hålla mitt nyfärgade och nyklippta hår fräscht med produkterna du lottar ut! Skulle vara perfekt, speciellt när alla decemberpengarna gått åt julklappar till alla olika håll..:)

Jasmine

Om det inte är försent så vill jag vara med och tävla för mitt hår behöver verkligen hjälp! Det är torrt och risigt och jag försöker ta hand om det och dessa produkter kanske hade hjälp det :)

Eva

Är det för sent o skriva nåt nu? Jag hade gärna velat vara med och tävla och skrev en kommentar igår men den finns inte här nu ser jag...? :(

Caroline

Jag är gärna med!! :-)

Sara

Har du inte accepterat alla kommentarer än? För jag skrev min innan några av dessa och blir lite orolig att jag aldrig har varit med på någon tävling? Kanske blir något fel när jag kommenterar :(

Hanna

Så många gånger jag har försökt hitta ett shampoo/balsam som gör mitt hår glansigare, mjukare och friskare har jag nästintill gett upp. Men sedan hörde jag att dessa produkter ska fungera riktigt bra. Så varför int vara med i tävlingen och hoppas på det bästa?! :) Kram och riktigt God Jul på dig! :)

Sara O

Jag vill vara med och tävla och få chansen att vinna detta fantastiska kitt! Har hört så mycket bra om detta schampot och balsmaet! Och kan säga helt ärligt att mitt hår hade gjort dubbel volter i luften för att få prova på dessa fantastiska produkter! :)

Linda H

Jag är med!

Freddy

Jag skulle gärna vilja vinna detta eftersom då jag har varit sjuk under en lång tid så har mitt hår inte blivit prioriterat och det skulle verkligen behöva bli omhändertaget och få en boost.