Lanza Keratin Healing Oil

Ett litet produkttips såhär lagom till annandagen. Jag är själv sedan nyligen örälskad i denna olja och jag tror att fler kommer bli det med mig. Speciellt ni som tidigare provat och gillar Lanza Healing Strength Silk Serum. En annan stor favorit hos mig.
 
Det här är en liknande produkt, men den innhåller keratin, vilket gör att du kan förbättra ett skadat hår som saknar just keratin. Det är nämligen ett ämne som naturligt finns i håret, men som minskar när man sliter på det med diverse blekningar, värmetänger o.s.v. Håret återfår alltså styrka och elasticitet. Absorberas snabbt av hårstråna och blir därmed inte fet. Produkten ger ett UV- och värmeskydd (upp till 260 grader). Funkar på alla hårtyper, men blir alltså extra bra så slitet och torrt hår. Minskar torktiden precis som serumet, dock med 65% istället för 55%. Fördela en liten mängd jämnt över handdukstorkat eller torrt hår och föna eller styla efter önskemål.
 
Finns att köpa hos oss på Headspot i Karlstad samt här till rabatterat pris (och fraktfritt).
7
Erika- med bebis i magen <3

Åå det verkar vara bra! Annars så använder jag det andra du skrev om (det turkosa). Det tar jag på topparna varje gång jag tvättat håret. För det är väl så det ska användas? KRAM!

Svar: Jajjamensan : ) Den kan också appliceras i både torrt och handdukstorkat hår, grymt bra den med, men den här är snäppet mer vårdande, eftersom att den innehåller keration och därmed bygger upp ett skadat hår : )
Linda Blom

Monica-Gravid med nr 1

Åh, tack för tipset! Ska genast köpa hem en flaska och prova! Har såå slitet och torrt hår. Hoppas det hjälper :)

Svar: Låter bra!! : ) Tror du kommer gilla den : )
Linda Blom

Annie

Verkar superbra för mitt slitna hår, måste testa en flaska. Återkommer med resultatet :)

Svar: Det ser jag fram emot!! :D
Linda Blom

Annster

Låter spännande :)

Lisa

Vet du om det förkortar torktiden även om man låter det självtorka? :)

Svar: Ja det gör det : )
Linda Blom

Lina

Du som är frisör borde veta att man aldrig kan tillföra ämnen utifrån till håret. Håret tillverkas i hårsäcken, det som redan är utväxt kan man inte ändra på. Har du skadat håret kan du aldrig reparera det med oljor och dylikt, enbart ge en känsla av ett glansigare och starkare hår. Det är immunförsvaret som reparerar celler i kroppen, men immunförsvaret jobbar inte ute i håret, enbart i hårbotten.

Svar: Att laga kluvna hårtoppar eller totalt trasigt hår är givetvis inte möjligt, då är det klippning som gäller, men att förbättra ett torrt och skadat hår är däremot fullt möjligt : )
Linda Blom

Hanna

Är väldigt sugen på att test den här då mitt hår är riktigt tort! Jag undrar bara om man ska applicera det i hela håret eller bara i topparna? Och hur mycket ska man ta?:)

Svar: Jag brukar ta i toppar och längder. Alltså allt utom hårbotten : )
Linda Blom