ARV


Det finns många serviser som är fina, men jag fastnade verkligen för den cremevita serien ARV från IKEA i somras. När jag sedan fick se att assietterna och tallrikarna kommit in i rosa kunde jag givetvis inte hålla mig borta från dom heller. Ju fler middagar jag har haft, desto roligare har jag märkt att det är att duka. Därför är det givetvis ännu roligare när man har olika tallrikar att variera med :)

Sedan behöver vi ju inte prata om mitt pyttelilla köksbord som inte tillåter så mycket mer än tallrikar på det. Vi pratade ju om ett större när vi flyttade in här, men vi har insett att med möbeleringen vi har nu, kommer det nog inte att gå. Kanske provar vi en annan typ av lösning här framöver. J är väldigt sugen på att möbelera om.
14
Blondie

De är verkligen jättefina :)

Beautyobsession-en SKÖNHETSBLOGG

jättefina! så fint med ljusa färger:) lite gammaldags på ett bra sätt^^

Josefin

Jättefina!

Maria

åå va fina!! Själv har jag haft Höganär i flera år, den blå och den gråa serien, men känner att jag börjar tröttna... Måste spana in denna servis nästa gång jag är till IKEA, var ju jättefin ju!!

Ebba

Åh vad jag älskar den där gammelrosa färgen. Underbar!

Malin

Kan man köpa dom i ett kitt? Eller bra en styck?

Marie

Superfina!

DAVID - tillfällig Fotoblogg denna vecka!

Fin servis! :)

Emma

Åhh jag visste inte att dem hade kommit i rosa! Vi har de vita redan så självklart måste de nu kompletteras med ett rosa set =) Dem är ju verkligen jättefina! =)

Ehlin

Jag är ocså jätesugen på arv-serien, vi ska flytta snart också så jag tycker det passar bra att byta i samband med det, får se om sambon håller med ;)



Vill tacka för hjälpen igår också, det var jag som var inne på minomin och köpte tigi-schampo och balsam av dig. Läser ju din blogg sen flera år men vågade inte riktigt säga det till dig, haha ;)

/Ehlin

Diana

Heter den rosa också Arv?

Hittar inte den på hemsidan.

Amanda

Haha, såna har vi med fast bara vita :)

stina

hej! hittar den inte heller på hemsidan.. how come? vill ju ha en mix av båda så hoppas det finns på varuhuset ändå.

Marina

Fin servis arv är. Har även jag funderat på att ta en tripp till Ikea :) Den rosa är oxå fin.