T i s d a g

Hej vänner!
Idag har jag mycket planerat och har redan varit på språng ned till stan en gång idag.
Skall snart ned igen och luncha med Jossa, Emma, Janni och Becky. Om jag känner dom rätt så blir det säkerligen en liten tur på stan också och då skall jag införskaffa en till antennsladd samt mollyskruv, för idag skall vår nya TV upp på väggen i sovrummet.

Vi får se om jag kanske tar en tur till IKEA också, för jag har tröttnat på vår förvaring när det kommer till skor och jackor i hallen. Jag skall införskaffa ett skoskåp! Skall nog även ta tag i att rensa bland massa kläder i våra garderober och bara få saker gjort. Jag börjar få panik över att det blir stökigt direkt här hemma, jag hittar inga kläder för dom ligger inslängda lite var stans i garderoberna o.s.v. Jag känner bara för att pyssla iordning.. Hoppas att suget sitter kvar när jag kommer hem sedan bara, för när det kommer till mina kläder och skor är det ett evighetsprojekt.

9
Fоtомояsan

den där va ju urtjusig!

Anonym

Men hjälp va tråkigt din blogg blivit :S

Izabelle

Hej söta du! Din blogg är så underbar och full med inspiration. Det rekommenderas att man sover med håret i fläta, kan man inte sova med en slarvig knut uppe på huvudet? Gillar inte hur mitt hår ser ut efter jag sovit med fläta. Tycker också att mitt hår blivit tjockt och långt och sover alltid med det utsläpp. Hur viktigt är det där egentligen? Kram

Emma

Skoskåp i hallen är såå smidigt!! Vi har den varianten som man sätter upp på väggen. Poff, så var massor av skor borta och tar nästan ingen plats alls :)

Jeanette

ÅÅh ett sånt har vi här hemma med =)

Kim Karlström

hej! titta gärna in i min blogg där jag ger tips för hur man snabbare får håret att växa och se friskt ut! skulle bli glad om du kommenterade vad du tyckte:D puss

Blondie

Vi har skoskåp i hallen och det är jättebra verkligen :)

Elin

Riktigt fint skåp!

Anne

Det skoskåpet är super! Ha en bra dag!