AVSLUTAD: Vinn smink från Loreal


Makeup kitet du kan vinna innehåller:
LUMI Magique foundation
LUMI Magique concealer penna
LUMI Magique Primer

FÖR ATT DELTA
Klicka här
för att leta upp svaret på frågan;
"Hur många procent vatten består LUMI Magique foundation av?"

Svara i en kommentar till detta inlägg, tillsammans med ditt bästa underlagt-smink-tips.

Tävlingen avslutas på lördag den 4/3-12 klockan 23.59
373
Aidas Make Up

det finns inget att klicka på linda, där det står "klicka här" :O)

Nora

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten. Mitt bästa tips för ett bra underlag är först och främst ren och väldigt återfuktad hy. Det gör att foundation och puder inte fastnar i fläckar utan man får ett jämt och fint resultat utan att det ser ut som en mask. Hade blivit så lycklig om jag vann detta fina kit då min hy ser katastrofal ut efter den långa vintern och behöver något som kan täcka alla röda prickar jag fått i ansiktet. Tack för en helt underbar blogg, älskar bakningen! :)

Ellen hansen

40% vatten

Appicera foundation innan consealer annars smetar man bara ut consealern å får lägga ny igen!

marie

Den består av 40% vatten.Mitt bästa tips är LESS IS MORE!

Detta lärde jag mig genom den hårda vägen för några år sedan. Då jag nyss hade börjat använda rouge och min kompis hade då undrat om det var jättekallt ute, eftersom mina kinder var så oerhört röda!

Pinsamt men roligt nu i efterhand :)

Frida

40% vatten. Bästa underlaget är förstås ett rent ansikte, sen en primer och cover all mix från Make up store innan man kör på med foundation. Jag skulle väldigt gärna vilja testa dessa produkter!

Maja

Foundationen består av 40% rent vatten!

Mitt bästa underlagstips är att oavsett om huden är fet eller torr ska man försöka hålla hudens yta fri från döda hudceller, det ger lätt ett ”kakigt” och flagigt resultat annars. Jag föredrar s.k. enzympeelingar som löser upp och exfolierar med hjälp av naturliga syror, men det är en smaksak. :D

johanna

Den innehåller nästan 40%vatten.

Det absolut bästa är att ha en rentvättad hy som är återfuktad, sedan applicerar man foundation innan concealer, för att få ett så jämnt och bra resultat som möjligt :)

Erika

Svar: Den består av nästan 40% rent vatten.Mitt bästa tips är att göra rent huden ordentligt. Det gäller att få bort all torr och gammal hy. Bästa sättet är att använda sig av en skrubbhandske eller någon ansiktsprodukt som innehåller scrubbmedel. Avsluta sedan med att massera in en bra ansiktskräm som är anpassad för just din hudtyp.

emelieDen innehåller nästan 40 % vatten :)Rengöra ansiktet, använd ansiktskräm och låt torka. Sedan applicera foundation med borste som matchar hy och hals och sedan en ljusare concealer under ögonen som jag applicerar med fingrarna för att ljusa upp under ögat, då det oftast brukar vara mörkare under ögonen !!

Elina Eriksson

SVAR: LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.Mitt bästa sminktips är att tvätta och återfukta huden ordentlingt morgon och kväll och för att få foundtionen och concealer att hålla hela dagen så är PRIMER det bästa du kan använda dig av. Det behövs så lite för att få sminket att lägga sig fint emot huden./e

Anja . 18 år & mamma till Sabina!

Svar: 40%.

Mitt bästa tips är nog bra produkter och bra rengöring! :)anjahakanson@hotmail.com

Therese

Svar:

Therese

Svar: Den består av nästan 40% rent vattenmitt bästa tips är att Innan användning av foundation kan du ta på en ansiktskräm, som kommer att göra att din hud blir mjuk och du får ett finare resultat. Låt krämen gå in i huden en liten stund innan du börjar.

Lilian

Svar: 40% vatten

Tips: Använd mascara. Mer behövs inte. :)

Natalia

40% vatten ;) <3

hanna

svar; 40% vatten, och mitt bästa smink tips är att till vardags använda en färgad dagcreme :) & att anväda en bra primer innan sminkning.

Elena

LUMI Magique foundation innehåller ca 40% vatten. Mitt tips är att använda fingrar istället för foundationborste, då resultatet ser mer naturlig ut och hyn får en hälsosamt lyster.

Tilda

40% vattenmitt bästa tips är en ren och väl återfuktad hud. Bra rengöringsprodukter och en riktigt bra, fuktgivande ansiktskräm.

Aidas Make Up

40% vatten.Mitt bästa tips är att inte använda foundation för att täcka, utan för att jämna ut hudtonen. Täcka gör du med din concealer och den använder du efter din foundation =)

Fia

Svaret: den består av nästan 40 % rent vatten

Tipset: Mitt tips är att smörja in huden med en bra ansiktskräm en liten stund innan du sminkar dig. Gör inte bara att det ser snyggare ut, det gör även att foundationen räcker längre då huden inte absorberar lika mycket eftersom att den redan är återfuktad.

Linda

Den består av nästan 40% vatten.

Mitt bästa tips för snabb vardags make up är concealer där det behövs sedan en färgad dagcreme fixade bryn och mascara.

Patricia

Nära 40% vatten :)Bästa tipset för ett bra underlag är väl det gamla vanliga, ett leende!

emelie

Hej Linda!Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40 % rent vatten!Mitt bästa sminktips när det gäller underlag är först och främst att ha en rentvättad hy som är återfuktad! Känns din foundation för mörk under vinterhalvåret? De flesta av oss är betydligt blekare än normalt under denna tid på året, blanda foundation med lite fuktighetskräm så får du en ljusare och mer naturlig finish! :-)Kramar från Emelie

emeliebard@hotmail.com

Susanna

40% vatten

var noga med hudvården under basen. är inte denna bra kommer din foundation aldrig se bra ut. undvik mörka toner bara för att du vill "se brun ut". Detta gör du med bronzer efter!

Isabelle

LUMI Magique Foundation består av 40% vatten.Mitt bästa tips är att använda ACO´s bronzeansiktskräm istället för puder! Ger en mycket finare hy och naturligare resultat. Jag brukar blanda den med ACO´s ansiktskräm utan bronze för att få en ljusare ton och en mer lättjobbad salva. Sedan använder jag concealer och foundation för att jämna ut och täcka :-)

Anna

Den innehåller 40% vatten.

Mitt bästa sminktips som funkar bra för mig är att blanda ihop en lika stor klick foundation och en lika stor klick hudkräm. Blir otroligt lätt att applicera och resultatet blir väldigt bra för mig i alla fall! :)

emma

40% vatten! :)

Mitt bästa tips är att rengöra huden morgon och kväll, använda en bra primer innan smink och att låta huden andas! :)

Fotograf Sandra Kantojärvi

"Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)." :)

yennhi

40% vatten

Mitt bästa tips är att ha en bra hudkräm så att huden blir riktigt mjuk och återfruktad.

Denise

1. Den består av 40% vatten2. Mitt roligaste sminkminne var för 2 år sen då jag gick modevisning för min egna klädkollektion som var mitt examens arbete på gymnasiet, det var utöver det vanliga med tuffa lösögonfransar, tung make-up man kände sig som

Christina

40 % Vatten!!!Jag brukar bara tvätta ansiktet med vatten på morgonen och neutrogenas kräm (som förövrigt är såå otroligt bra!) och sedan lite puder och kanske consealer och voila!

Honi

40 % vatten!Mitt bästa tips är att använda ansiktsskrubb en gång i veckan och se till att döda hudceller blir bortskrubbade, detta gör att underlaget får något att fästa på och så ser det finare ut!

Lina Johansson

Nästan 40% :)Jag är ju en "sucker" för puder, men under det är en bra ansiktskräm A & O.

care69

Jag är gärna med!

Svar: nästan 40% vatten

Jag har inget bra knep men jag borde det för jag har så flammig hy. Kanske dags att hitta bra produkter och lära mig använda dem.

Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2012/02/4-mars-vinn-smink-fran-loreal.html

Sandra

40% vatten!

Jag har väldigt torr hy och mitt bästa tips är att tvätta ansiktet med rengöringsmjölk som inte torkar ut och sedan använda en dagcreme som skyddar och framför allt återfuktar ordentligt! För har man alldeles för torr hy så blir inte sminket bra hur man en gör.

Amanda

40 % rent vatten.

Mitt bästa tips jag kommer på just nu är att tvätta ansiktet med iskallt vatten så det vaknar och det får bort det trötta utsendet.

Helena Lindgren

40%För mig är det viktigt att återfukta huden ha alltid en återfuktande hudkräm och låt det sitta i ett tag.

frida

Den innehåller 40% rent vatten!Mitt bästa tips är att återfukta innan du lägger på smink. Då sitter det bättre och ser jämnare ut!

Linnea

LUMI Magique foundation består av 40% vatten

Marie P.Hall

Den består av 40% vatten.Först och främst ska man ha en ren och fin hy, för att lättare få på foundation så kan man smörja in med hudkräm och låta den torka in lite granna så att det inte blir så kladdigt, utan bara fuktigt. Och sen lägga på fodunation.

Ett tips jag fick av min syster: Är du väldigt ljus i ansiktet men mörk under ögonen, ta din vanliga ljusa foundation i ansiktet... Men en lite mörkare under ögonen. Hon fick det tipset när hon tog en smink kurs, och när jag testade den så blev det faktiskt bättre. En ljusare foundation kommer inte att dölja dom där jätte mörka ringarna. Men det är lättare att sminka sig med en ljusare ögonskugga eller puder under ögonen.

Förkasta inte idén fören du har testat, det funkade hur bra som helst för mig ;)

allie

Den innehåller nästan 40% vatten.Nytvättad hy, insmord med ansiktslotion!

Caroline Erlin

Svar: Foundationen innehåller 40% vatten.- Tvätta alltid ansiktet och smörj in det med en fuktkräm anpassad för din hud.

- Sedan är det bra att applicera en foundationprimer det gör så att huden håller sig matt och foundationen sitter mycket bättre och snyggare.

- Använd inte för mycket foundation, bara ett tunt lager och ta sedan concealer där du behöver täcka lite extra.

- Grönt neutraliserar rött så en grön basprodukt gör att det röda "försvinner". på tikei.se finns en bra grön mineralconcealer.

- För att ge huden lite extra glow och hållbarhet kan man spraya huden med settingspray. MAC Fix+ är en som jag tycker är bra men ett billigare alternativ är ELF mist & set som finns på eyeslipsface.seHoppas du får nytta av mina tips och att du lärde dig något nytt!

Caroline Barro tähtissari

LUMI Magique foundation består av 40 % vatten.Mitt tips är att skrubba ansiktet med varmt vatten så porena öppnar sig sen när man har fått bort all smuts så tar man kallt vatten i ansiktet för att stänga porena och ta på en natt kräm så är hundan oftas bra att sminka på morgoen efter som natt krämen gett bra fukt

Astrid.

Den består av nästan 40 % vatten. Mitt bästa tips är att ha något färgglatt på läpparna, det gör himla mycket :)

Natalie

nästan 40% rent vatten.Jag vill undvika att använda foundation och liknande till vardags. Dels för att jag har dålig hy som bara mår sämre av tonvis med smink och dels för att jag inte har tid att stå framför spegeln i en halvtimma varje morgon. (Jag sover hellre lite extra;))

Så jag använder så kallade BB-creams. At moment är det en från "Formula 10.0.6 Face the day". Den innehåller solfaktor 15 och skyddar huden från smuts och o-renheter utan att täppa till porerna. Man kan kort säga att den är som en lätt färgad dagkräm.

När man tvättar ansiktet på kvällen kan man knappt se spår av den!!

Det tar 2 minuter att dra på den och that's it! Bästa basen någonsin. Ibland kör jag lite puder på det och såklart concealer :)Du kan hitta denna hos kicks, men sedan så finns de "rikitga" bb-creamsen bara att få via nätet - vad jag vet. De är Asiatiska från början så ni förstår säkert varför. Testa så får ni se hur lätt det är att sminka sig på morgonen och skydda huden!

Anna-Lisa

Den består av 40% vatten. Mitt bästa tips är att rengöra och återfukta huden ordetligt innan foundation och liknande används. Sen är det väldigt viktigt att välja rätt färg.

Jenni

Den innehåller 40% vatten, bra föra tt återfukta huden och få den smidigare utan att kaka ihop sig eller bidra till en torr yta.

Mitt bästa tips är att hålla huden borta från sol och starka strålar. Smörja in med olivkräm utan parabener och låta huden andas så mycket som möjligt. Att rengöra och smörja lätt på kvällen nu på vintern gör att huden hinner bygga upp sin egen fetthinna och på morgonen behövs ingen tvätt då det torra kalla klimatet annars torkar ut huden. Badda lite lätt med svalt vatten annars och applicera som vanligt.

Malin

1. Lumi Magique Foundation innehåller 40% rent vatten.2. Mitt bästa sminktips är mycket fukt som grund. Sedan använder jag mig av L'Oreal - Studio Secrets Anti-Redness Primer som tar bort mycket av det röda (bra för oss som lider av acne och röda ärr). Min favorit foundation är L'oreal's true match och även den massar utmärkt för mig med problemhy. Av alla svindyra märken jag ha prövat så är det helt enkelt l'oreal's produkter som har fungerat bäst för mig. Lagom pris for oss med lagom budget.L'oreal <3!!

vivi

hej jag är med! :) Lumi magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten! Mitt sminktips är att inte använda för mycket foundation eller puder då det kan bli en liten spacklig look. Ett tunnt lager foundation eller puder och sedan en concealer i matchande färg (eller lite ljusare)blir toppen!

Men med Loreal Lumi magique kanske inte "spacklet" blir något problem, då det har så mycket vatten i? Skulle vara kul att testa och se!

Linda

nästan 40 % vatten:D

mitt bästa tips är att man ska sköta huden och ta hand om den för att det ska bli snyggaste:D

Anonym

Hur går det med julkalenderdragningen?? Flera som frågat nu men du ger aldrig ngt svar. Har alltid tyckt om dig och din blogg och blir allt lite besviken när du bara nonchalerar frågan.

Anonym

Hur går det med julkalenderdragningen?? Flera som frågat nu men du ger aldrig ngt svar. Har alltid tyckt om dig och din blogg och blir allt lite besviken när du bara nonchalerar frågan.

Bea

40% vattenMitt bästa tips är att återfukta huden. Det är så otroligt viktigt att ta hand om den och alla borde ha en bra ansiktskräm som återfuktar ansiktet :)

Sandra

den innehåller nästan 40% rent vatten. Mitt bästa tips är att träna och svettas. att svettas renar huden och man får bort slaggprodukter. Min hy har blivit mycket bättre sen jag började träna regelbundet och började dricka mycket vatten. Nu sminkar jag mig för att framhäva det jag är nöjd med mitt ansikte iställer för att bara smeta på en massa för att dölja saker. Dock har jag rödflammig hy vilket jag fortfarande försöker dölja.

Sosso

Den innehåller nästan 40% vatten.Jag brukar själv tvätta ansiktet innan jag sminkar mig, och sen återfukta huden med min ansiktskräm. Det r viktigt att återfukta huden så det inte blir torra områden, för då blir det iiinte bra, och jag som får torr hud av allt i princip så måste jag smörja in ansiktet efter jag tvättat det. Sedan är det bara att köra på, med vad du nu använder för foundation :)

Camilla

Nästan 40% vatten. HAr inte hittat det perfekta underlaget därför hoppas jag på att vinna för ode om detta är det!!

fridakrohn

Den består av nästan 40% vatten

Och bästa smink tipset är nog att blanda lite hudkräm i foundationen och sedan ha lite puder ovanpå. Och tvätta alltid huden innan så blir det lättare att få en jämn och fin ton.Helene Ljungberg

4 procent vatten

tipset är enkelt..återfukta först med en dagcreme som passar din hud och använd en foundation i en färg som passar DIG!!många använder en färg som är mörkare än deras hudton men det ser illa ut!

/Helene

emelie

den innehåller 40% vatten.

jag brukar alltid använda solpuder för att inte se så blek ut och mitt tips är då att alltid lägga lite ner på halsen för att jämna ut färgen och inte få en onaturlig linje runt ansiktet.

Jennifer på Fashioncut

40 % vatten är svaret och bästa tipset, se till att lära känna din hud och testa dig fram, ingen kan veta mer om din hud än du själv!

Emma

Den innehåller nästan 40% vatten. Mitt bästa tips är bra hudvård och en bra primer för att få en jämn och fin grund.

Amanda

Innehåller 40% rent vatten

Mitt tips: att försöka ha en bra hudvård men bra produkter och en bra foundation med en färg som passar för din hudtyp :)

Erika

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.

Jag har två tips, det ena är att hitta en rutin med produkter som passar din hud och som du använder varje morgon och kväll för att hålla huden ren. Sedan tycker jag det är väldigt bra att använda primer under foundationen, det blir såå mycket bättre! :)

EMELIE.

svar: nästan 40% vattenMitt bästa sminktips är att rengöra huden noga med daily srcub och senare återfukta huden, innan man sätter på sig foundation. Det är så himla lätt annars att finnar uppstår( vilket oftast bruka drabba mig) :)

Anonym

1. Det består av 40% vatten. Det är nästan hälfen så det måste vara jätte bra för huden!2. Mitt bästa knep för att få till ett snyggt underlag är definitivt att blanda olivolja samt socker och skrubba ansiktet med det Innan man appliserar foundation! Funkar helt kanon, trust me!skrev in mitt mejl:)

kram

Catrin

ca 40% vatten

Skulle behöva en bra bas, och har inte råd att testa mig så mkt fram. Har aldrig heller förut testat en primer!

Frida

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.Viktigt är att hålla huden ren och återfuktad. Sen är concealern min bästa vän i sminkväskan, för att dölja röda fläckar, mörka ringar runt ögonen och för att ge en uppiggande look. Ännu ett tips är äta mycket avokado eftersom det bidrar till en fräschare och renare hy.

Sofia

40% vatten!

Mitt bästa tips är att alltid återfukta innan man börjar sminka!

Anonym

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.

2. Först smörjer jag in ansiktet med ansiktskräm, jag använder NIVEA. Jättebra mot hyn!

Sedan på med foundation, efter det concealer och puder.

Tack på förhand!

Denise

Den innehåller 40% rent vatten.Mitt bästa tips är att ta hand om hyn, dvs rengör och återfukta - och drick massor med vatten! En primer är super för att slippa fläckar/att det "kakar" sig. Ett annat tips är att använda concealer för att få bort finnar/pigmentförändringar och blå ringar under ögonen, applicera denna innan foundation och kanske lite efter foundationen för att täcka det som fortfarande lyser igenom. Avsluta med ett transparant löspuder för att matta ner ansiktet! :)

Emmy

Ungefär 40% vatten. :)

Bästa huden är såklart under våren och sommaren då inte huden är så torr. Men att träna, äta rätt, att regelbundet tvätta huden och att återfukta den är A och O. Sen kan man lägga en bra grund med det bästa av allt en foundationborste. Den kan man tvätta och samlar inte bakterier, den apliccerar foundationen jätte bra då det inte blir fläckigt.

Lee

40 procent.Bäst för mig är en självvärmande ansiktsmask, det gillar verkligen mitt ansikte, och huden blir jättebra. Rena porer, mindre finnar, len hud.

Malin

Nästan 40% vatten :)Ta hand om huden genom att dricka mycket vatten, och återfukta med en ansiktskräm innan du sminkar dig så blir det en bra grund :)

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Svaret är ca 40% :)Mitt bästa tips är att ta hand om ansiktet: peeling, rengöring och återfuktning är a & o tycker jag :)KRAM

rebecca

Foundationen innehåller nästan 40% rent vatten :)Jag smörjer alltid in torra partier med en vanlig hudcreme innan jag börjar sminka mig. Jag har aldrig testat använda en primer men jag tror nog att det är de bästa sättet att få sminket att sitta en hel dag!

Ida

40% vatten innehåller den.

Mitt bästa tips är att verkligen återfukta huden ordentligt, att man tar hand om sin hy från grunden.

Emma

LUMI Magique foundation består av ungefär 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är bra hudvård, och att återfukta huden innan man använder sin foundation. Skulle vara väldigt tacksam om jag vann för jag skulle verkligen behöva det när jag har lite finnar och få bort mörka ringar runt ögonen.

elin

Innehåller ca 40% vatten! Mitt bästa tips är att lägga en primer innan man lägger foundation :)

Spacegirl

Ca 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är först dagkräm, sedan primer så blir det jämnt och bra.

Ebba

Kanontävling!! Ca 40% vatten innehåller den. Det bästa underlaget är en först en återfuktad hy, sen bör man lägga ner lite pengar på en bra foundation. En foundation som är vattenlöslig tillåter hyn att andas :)Callie

1. 40% H2O

2. Ren hy, bra fukt sen är resten ART!

Filippa

40% vattenmitt bästa tips för ett snyggt underlag till en makeup är att först använda en mild ansiktsskrubb, det rensar bort de sista orenheterna av smink!

Sen är det viktigt att återfunna huden så en hudkräm är ett måste för mig, helst en lite tjockare återfuktande ansiktskräm som får sjunka in i huden.

Sen en foundation som låter huden andas!

Lina

Svaret är att den består av 40 % vatten, alltid lär man sig något nytt! :)Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet och istället för att bara dra handduken i ansiktet för att få det torrt skall man dutta försiktigt tills ansiktet är torrt.

Sedan är det perfa med någon sorts "antishine" kräm! Då får man en bra grund tycker jag.Kram

Denise

1. 40% vatten (H2O)

2. Ett bra sminktips är t.ex. att ta på eyeliner innan man tar på mascaran. Då blir det mindre kladdigt. Och att ta bort det kladdiga tar tid :)

Joline

Inte för att låta sur eller nått (fast man blir ju lite irriterad), hur ska man vara säker på att någon vinner tävlingen då? Med tanke på att vissa datum av "julkalendern" du hade inte är avslutad än. Hallå?! Jag har väl inte missat att du avslutat dom? För du har inte det va?

Snälla, ska du inte dra vinnarna snart?

Kan du inte svara på den här kommentaren i ett inlägg eller på en kommentar på min blogg?

För jag vet att det är flera andra som också vill att du avslutar dom, för det var ju flera månader sen.

Anette

Den innehåller nästan 40 % rent vattenMattyfying primer från Lumene som grund och sedan foundation på det. Sitter hela dagen!

emma

den innehåller ca. 40% vatten.

mitt bästa tips, som jag alltid använder mig utav själv är att lägga en ljusreflekterande concealer eller någon annan highlightande produkt högst upp på kindbenen. antingen efter foundation och sen på med puder om man använder det eller så använder jag bara concealern om jag inte vill sminka huden. bara det lilla gör att man ser så mycket piggare och fräschare ut, huden ser frisk ut! tror at denna som man vinner skulle funka alldeles utmärkt till detta :)

Rebecca

Innehåller nästan 40% vatten. Mitt bästa underlagstips är att någon gång i månaden göra en rejäl rengöring av huden. En ren och fin hy är den bästa grund du kan ha. Eftersom jag pluggar och inte har sådär överdrivet med pengar brukar jag ta det som finns hemma. Socker och olivolja blir en perfekt scrub och har du en periodvid torr hy som jag är ett lager honung den bästa ansiktsmask du kan ha!

Linn

Den innehåller nästan 40% rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20%)Mitt bästa underlags-smink-tips är att använda en lätt täckande foundation i rätt färg och underton, detta gör att resultatet blir naturligt och det inte ser ut som att du har en smutsig mask på dig! :)

Olivia

40 procent vatten! :)

Mitt bästa tips är att ALLTID skrubba ansiktet och ALLTID använda en återfuktande kräm, särskilt nu på vintern då huden blir torr - vilket gör att det blir ojämnt om man smetar på foundation.

Linda

Svaret är att den innehåller nästan 40% vatten.

Mitt bästa tips är färgen på foundation/pudret, det absolut viktigaste, se till att verkligen få rätt färg. Jag brukar blanda 2 olika foundations för att få rätt färg. Man blir ju blekare på vintern osv :)

jeanette melin

Svaret är ca 40%, vilket är ett bra svar då vår hud verkligen behöver näring och återfuktning och detta hjälper vatten till med otroligt mycket!:) Man kan säga att det är mitt tips, men en annan viktig sak till att sminket och huden blir bättre är väldigt enkelt, sov! vill du se det där programet eller filmen som går sent, spela in det. har du ungar, ja då kan du kanske inte göra så mycket... men sov mycket! Det hälper huden otroligt mycket, och mår huden bra kommer du nog inte behöva så mycket smink.

Genta

40 % Vatten.Tips - Att ta hand om huden, är viktigt.

Man vill ju ha en fin hy? Inte ful precis. Efter en skoldag eller ett jobb så ta någon slag smink-borttagning som är bra, kan finnas på apoteket eller sminkbutiker. Använd det om du har haft smink på dig. Använd inte så mycket smink, man kan tex använda lite puder och mascara, tar man mycket på en dag så skadar det ingenting, men tar man det varje dag kan det. Kram Genta

Oliwia

innehåller ca 40% vatten.

Mitt tips är att innan du sminkar dig använd en återfuktande ansiktskräm så att när du använder en foundation efter så blir det inte små flagor om du är torr. Det vill man inte ha och om du använder ansiktskräm innan så undviker du att folk ser hur torr du är när du tar på din foundation :) även om du inte ska sminka dig, använd alltid ansiktkräm, ännu ett tips :)hade varit så roligt att vinna detta :) verkar vara bra pordukter!

johanna scherer

1. 40% vatten.

2. Mitt bästa tips är att lägga en ansiktskräm innan foundation och efter foundation lägga på concealer.

alma

Nästan 40 %.Mitt råd är att inte överdosera med sminket, more är inte alltid more! Att sudda ut vid ansiktets "kanter" är också väldigt viktigt enligt mig :)

julia

40% vatten

mitt bästa sminktips är att använda en borsta istället för en svamp bara för annars försvinner hälften i svampen och men en borsta kan du aplicera mycket enklare.

evelina

Hejsan!

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är först att ha på någon ansiktscream som inte gör att huden blir så torr och dålig. Ett tips är också att köpa en bra foundation som är bra för huden och inte ger finnar och annat orent. Finns andra bra saker man kan göra, som att motionera i en rimlig måtta och dricka mycket vatten ! Hålla huden fräsh med face scrub och ansiktsmasker ibland. Skulle bli väldigt glad om jag vann det här för jag ser hemsk ut efter en lång vinter och skulle ha riktigt produkter.

Evelina

Svar: 40% vatten.

Mitt bästa tips är att man först fuktar huden med en hud vårdskräm som passar ens egen hud typ för att sedan applicera en bra foundation som gör huden jämn och fin. Sedan kan man lägga på concealer för att täcka alla skavanker. En jämn och fin finish! Sedan är det bara att lägga på resterande som puder, busher, osv.

Johanna

Den innehåller 40% vatten.

Mitt bästa knep är att alltid ha en återfuktad hy eftersom om man inte har det kan foundationen göra så att hyn bara ser ännu torrare ut och det är verkligen inte snyggt. Sen kan man ju alltid använda primer om man känner för det!

astrid

Den består av 40 % vatten.

Jag vill vinna för att jag lider av akne. Jag har provat nästan allt för att dölja finnarna, men inget fungerar. Men dom här sakerna låter och ser proffsiga ut, så det tror jag kommer funka mycket bra! kram

chinamyah

40% Vatten

Jag brukar ta en primer som underlag, och sedan foundation över :)

annaisabella

ca 40% rent vatten.skrubba ansiktet 1gång/vecka. återfukta. Bortsett ifrån det har jag mest problem med det blåa udner ögonen, vilket jag fixar med en mycket mer orange färgad conceler än vad jag tror att jag behöver, det blåa slukar färgen o poff e det som neutralt igen :)

E-L

40% vatten.

Se till att använda bra rengöringsprodukter och sov aldrig med smink. Sen ser du till att ha en bra primer.

Emma - Make Up Freak

Den innehåller 40 % vatten.Mitt bästa underlags-tips är att på en ren och återfuktad hy använda en foundation för att jämna ut hudtonen och därefter en concealer för att täcka det som behöver lite extra täckning till exempel finnar eller mörka ringar. Och se till att det du använder (penslar eller fingrar) är rena :)Kram

Tugba

Hej:) Den består av 40% vatten.

Jag vill vinna sminket för att jag är nybörjare och har inte allt som behövs för ''basen''. Det är dyrt och jag kan tyvär inte köpa allt på direckten så det skulle bli jätte roligt att vinna smink som skulle bli riktigt bra för mig. Kram:)<3

Rebecca

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är bra rengöring och massa fukt och en grym primer.

Rebecka Hanqvist :P

1. 40% rent vatten.

2. Ta alltid (eller en gång per dag) body butter innan man tar på sminket.DÅ har man en ren hy innan puder eller något liknande.

Linda

40 % vatten.Bästa underlaget är väll egentligen bra hudvårdsprodukter som passar din hy.

Beatrice

Nästan 40% rent vatten.

Matilda

Lumi Magique Foundation består av 40% vatten. Snälla låt mig vinna detta fina kitt :)

ida

Nästan 40& rent vatten! :)

Mitt bästa tips är att använda en bra ansiktskräm som återfuktar huden! :)

Sara

Svar: 40 % vatten

Mitt bästa tips för ett bra underlag är att lägga på clarins "beauty flash balm", sminket sitter sedan perfekt!

Matilda

Den innehåller 40% vatten.Jag brukar alltid se till att rengöra ansiktet ordentligt innan jag sminkar mig; först facemilk, sen ansiktsvatten, därefter sprayar jag med mitt rosenvatten från rosenserien som sluter porerna och sist en bra fuktkräm. Brukar även skrubba någon gång i veckan för att skrämma bort alla döda hudceller.I sminkväg brukar jag använda en concealer under ögonen osv och därefter en fuktgivande foundation och lite löspuder där jag blir för blank.

fanny

ca 40% vatten.

Mitt bästa tips är att skrubba huden försiktigt varje kväll för att få en "oskrovlig" yta att lägga basen på dagen efter. Självklart ska huden återfuktas både morgon och kväll! Gärna en lite fetare kräm på kvällen!

Nathalie

Den innehåller nästan 40 % rent vatten! =)Mitt bästa tips är nog en bra rengöring morgon och kväll samt att använda en fuktkräm trots att man har akne! En ren och återfuktad hy helt enkelt! :)Kramar!

Anonym

Den består av nästan 40% rent vatten!Mitt bästa tips är att ha en toner på huden innan jag applicerar bassminket. Eftersom jag har fet och oljig hy tycker jag att det är skönt att bara få bort allt sånt. Facemilk mm använder jag bara på kvällen.

BEAUTY TOOLS

Den innehåller nästan 40% vatten.Jag använder en rosatonad concealer under ögonen för att neutralisera mina blåa ringar under ögonen. Sen använder jag en vanlig concealer för att sen täcka och jämna ut det rosa. Funkar jättebra :)

Perlita Nuñez

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)Jag vill helst tipsa om att tvätta ansiktet varje dag fast försiktigt, huden är rätt så känslig, och att man behöver bra rengöringsmedel & sedan en bra kräm som fuktar ansiktet. Huden blir finare och sminket sitter perfekt.

Kelly Svensson

1. Nästan 40% rent vatten

2. Mitt bästa underlags tips är RENT ansikte och en bra primer.

amiy

1.LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten

2. Genom att ha sminkat vänner och mig själv i flera år har jag kommit på flera sätt att få huden att stråla.

- fuktig hud använd alltid mjukgörande kräm, (ingen fett kräm)jag rekomenderar apotekets egna märke.

- blanda mjukgörande kräm och foundation med fingertopparna och applicera med händerna. Det är bäst med kropps värme och ingen pensel etc.

- Använd gärna en primer innan för bästa resultat.

- om du har påsar under ögonen så som jag har, så rekomenderar jag att du applicerar concealer före än foundation.

Detta var några av mina tips lycka till:) kram

Miss M

40% vatten!Mitt bästa tips är att använda serum för en jämn och felfri hy i längden!håller tummarna =)

frida

Ca 40 % rent vatten:)

Mitt bästa tips är nog att alltid göra rent ansiktet noga innan du lägger på sminket så inte smuts hamnar under ytan av smink.

Sminket "fastnar" mycket bättre och basen ser mycket fräshare ut.Och börja alltid med lite och bättra på om det behövs så allt inte ser ut som en kaka:) Ja det är nog mina tips det:)

emilia

Den innehåller nästan 40% vatten.Mitt bästa knep för att få ett snyggt underlag är nog att ha bra och jämt ljus där man sminkar sig och dessutom använda sig utav rätt produkter! ;)

Lorin

Den består av 40% vatten!

Jag har en väldigt fet hur så mitt bästa tips är nog att rengöra ansiktet med en peeling sedan smörja in ansiktet med en ansiktskräm för ansiktet som är för fet hud.

Caroline

Ca. 40% vatten består den av.Jag smörjer alltid in ansiktet med hudcream innan jag lägger på fundation, det får huden att kännas fräschare tycker jag ;)

Johanna

Består av 40 % rent vatten.Mitt bästa tips: Använd dermalogicas kemiska peeling, använd en bra primer, concealer till mörka ringar och blemmor, en bra foundation och var NOGA med att tvätta dina sminkpenslar! :)

Reka

Rätt svar är ca 40% vatten, mitt bästa smink/underlag kräms tips är att använda fingertopparna för att smeta ut underlagskräm ger en jämn o fin fördelning och du får behålla mer i burken då svampen inte suger åt sig.

Simone

LUMI Magique foundation består av 40% rent vattenDet bästa är (enligt mig) nog att bara rengöra ansiktet och applisera ett tunt lager fuktkräm på huden innan sminket,då fastnar det bättreHa en bra dag! ♥

Lina Forsberg

40% vatten består den av. Mitt bästa tips är peeling och lite solljus emellanåt. Det ger huden en fin lyster redan från början och ju bättre grund man har desto finare blir man, både med och utan smink.

Jessica

Svar: nästan 40% rent vatten.

Bästa grunden är att dricka mycket vatten så huden återfuktas inifrån och ut. Ansiktspeealing ca 1 gång i veckan mjukar upp och rengör. Bra rengjort och återfuktat ansikte är den perfekta basen helt enkelt, sen är det bara att köra igång. :)

Madelen

Jag är med och deltar i tävlingen!

I LUMI Magique foundation består det av 40% rent vatten.Jag är noga med att tvätta av mig sminket och tvätta ansiktet även fast jag inte haft något smink på mig under dagen. Smörjer in mig i en dag och nattkräm så min hud får fukt och blir len och fin. Använder mig utav ansiktsskrubb och ansiktsmask ibland för att få extra fin hy! :)

Johanna Karlsson

Foundationen innehåller 40%. En riktig fuktbomb med andra ord!Mitt bästa tips är att faktiskt lägga mest tid på basen. Med en ren och fräsch bas blir makeupen genast bättre. Rengör huden ordentligt, grunda med fuktkräm, applicera primer och fortsätt sedan med concealer, foundation och puder. Sedan får man vila huden då och då :)

Annelie

Jag är med=) Svaret är nästan 40% vatten!

En bra primer är ett måste=)

Andrea

Svar: nästan 40% vattenmitt bästa typs är att lägga pengar och tid på att hitta bra smink, så det inte skadar hyn och är gjort på rätt sätt. Oavsätt hur man har sminket så kommer det se bättre ut om din hy är bra behandlad!

Ida

Den består av 40% vatten.

Mitt bästa tips är att alltid tvätta bort allt gammalt smink, inga undantag. Och sen alltid lägga en hudkräm/fuktkräm och låta den dra in innan man börjar med sminket, annars torkar det lätt ut huden!

Lite solljus för att få en fin lyster är inte heller så dumt.

Josephine

Nästan 40% vattenmitt bästa tips är nog peeling någon gång i veckan och återfukta riktigt så foundation och puder lägger sig i ett jämnt lager och inte fastnar i fläckar. sen att använda mineral produkter och att tvätta bort ordentligt varje kväll.

evelina wennerlund

1. LUMI Magique foundation består av 40% vatten.2. Varje kväll innan jag går o lägger mig så tvättar jag mitt ansikte riiiktigt ordentligt, Först tvättar jag de med varmt vatten för att mjuka upp ansiktet, sedan sköljer jag ansiktet med kallt vatten för att också stänga porerna så att de inte kommer in bakterier i de, sedan tar jag mitt ansiktsvatten från clinique som är super duper bra! Och rengör ansiktet, ansiktsvatten torkar lätt utt ansiktet så jag tar vanlig nivea kräm och tar bort överdrivet mycket sedan går jag och lägger mig och låter det sjunka in i huden så nästa dag e man baby len i ansiktet och då är dde lätt att applicera foundationet ;)

Stephanie

Ca 40% vatten.Mitt bästa tips är att använda bra och rena borstar för att lägga din bas. Lägg gärna lite extra pengar på dem för att få bra kvalité.

iman abenar

Den inehåller CA 40% vatten!Smink till min mamma är min motivering! Till råga på allt så fyller hon snart år, perfekt present +

Jag har letat överallt efter en perfekt foundation som passar ju min hudfärg!

Efter som jag är lite brunare.

Men de verkar bara ha lite ljusare färger.

Dock har jag inte hittat en perfekt foundation som passar just mej, just min hudfärg!Jag tror att denna foundation kan vara den som är rätt för mej.

Vem vet..

Man vill ju ha en snygg Bas!:DHare Bra!KIKA in i min blogg, släng gärna en kommmentar eller passa på att fråga mej något ni undrar...

julialalala

Den består av 40% vatten! oj, kan en foundation innehålla så mycket vatten hade ja ingen aning om!

Mitt bästa tips är att tvätta ansiktket med varmtvatten, därefter kallt, fukta med ansiktsvatten och sist men inte minst concealer på ögonlocket! Gör att du ser piggare ut!

Carro

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten. Bästa tipset för mig när jag ska få ett bra underlag är nog tvättat ansikte och att huden inte ska vara torr för då blir de bara ett kakigt ansikte vilket inte är bra,

de blir oftast för mig att de försvinner efter ett tag och att de inte ser bra ut, så de bästa är att man går utan smink egentligen men har man en sån problem hy som jag har så vill man inte gå utan smink så just nu letar jag efter något som håller en hel dag och jag hoppas verkligen denna foundationen och allt gör, skulle blivit väldigt tacksam i fall jag vann detta kittet!

Förresten är din blogg grym, älskar att läsa den :)

Kram!

sabina dzubur

LUMI Magiqe foundation inehåller ca 40% rent vatten.

bästa tipset eller så som jag gör och tycker är bra är att man först tvättat ansiktet med en scrubb (inte tvål det torkar ut hyn) och sen återfuktar innan man lägger på concealer jag använder cover all mix från make-up store. sen foundation.

kramar sabina

alexandra

40% rent vatten! innan du lägger din make-up bas måste din hud vara rengjord och insmörjd med en hudkräm som återfuktar! Sedan är det bara att börja, primer, foundation, concealer och puder :D

Julia

Hejsan hejsan, svaret på första frågan är 40%.

Mitt bästa underlag tips är en primer från ELF, den kostar endast 60kr och är så JÄÄÄVLA BRA! Älskar verkligen den, det jämnar ut den naturliga färgen i ansiktet och "tar bort" lemmor osv. Helt klar det bäsa underlaget!

Amanda

Svar: Den består av 40% vatten.Mitt tips är att innan man lägger basen så ska man smörja ansiktet med en kräm som ger fukt och skyddar huden från sminket så att ansiktet inte tar någon skada alls.

Josse

40 procent vatten ! Mitt bästa tips är att rengöra ofta och regelbundet och sedan återfukta.

Olivia

Den består av 40% vatten.

Mitt bästa tips för ett bra underlag är absolut att man måste tänka på kroppen först. Man får mycket finare hud och det är mycket roligare att sminka sig om man känner sig fin osminkad också! :) Tipset är då kosten bland annat, och att dricka mycket vatten. Att ha en bra fuktkräm och att tvätta ansiktet noga och regelbundet (speciellt innan) är något man utan tvekan måste göra! Naturligt är bäst och med 40% vatten kan det inte bli mer naturligt för ett sådant kit!

Malin

Den innehåller 40procent rent vatten. :)

Mitt bästa tips måste vara det gamla goda, ta hand om dig innefrån! Drick vatten, ät bra, sov men framförallt skratta och le.:D Man är jätte fin och underbar och det syns igenom, du skiner utan någon highlighter! :)

Malin

Foundationen innehåller nästan 40% rent vatten.Mitt bästa underlags tips är nog att tvätta ansiktet noga ("dutta" torrt ansiktet och inte "dra"), återfukta och primer. Sen kan du köra igång med concealer & foundation. Glöm inte pudret! :P

emelie

1. Består utav 40% rent vatten.

2.Bästa tipset är att tvätta sig med en riktigt bra ansiktstvätt. Sedan ta på en återfuktande salva så det inte ser torrt ut när jag lägger på sminket. Sedan vänta 10 min och ta på foundation , sedan concealer på finnar m.m. Men det allra bästa är ju att gå utan smink , man får mycket finare hy utav att gå utan men självklart vill man vara fin ibland!

Jennifer

1. Ungefär 40% rent vatten.2. Använd aldrig för mörka produkter, välj en som passar till just dig! Du ska alltid pröva färger på halsen nästan vid örat och inte på handen! För du har inte direkt samma färg i ansiktet som på handen. Ta ut fondation med en pensel och kolla så att du inte får någon rand!Puss och kram! :)Julia

Ca. 40% rent vatten, mitt bästa tipps är att först tvätta rent ansiktet med vatten, och aldrig använda starka saker på hyn som ex, sprit. efter det ska man ta någon återfuktande kräm i ansiktet, då blir huden inte torr av sminket under dagen. sedan kör man med en primer och täck sedan över finnar och sånt med en concealer och sedan en bra foundation och till sist ett bra puder som håller kvar sminket under dagens gång.

Sarah

Loreals foundation innehåller 40 % rent vatten.Bästa underlagstipset är att efter rengöring och återfuktning använda sig av en lätt primer. Då sitter sminket hela dagen, även för den som använder lite för att känna sig fräsch! :)Linnea

Den består av 40% vatten!Mitt bästa tips är att rengöra hyn noggrannt, skölja med iskallt vatten för att få porerna att stänga sig, lägga på en återfuktande fuktkräm och sedan skydda hyn med en bra primer!

Hastyar Sarkan

Produkten innehåller 40% vatten.1. Rengjord och insmord hud

2. Primer

3. Foundation och concealer

4. Transparent puder ovanpå

5. Fixeringsspray så att sminket håller hela dagenHa en fortsatt trevlig dag!

Mini

LUMI innehåller 40 % vatten!Mitt härligaste sminkminne var när jag och min pojkvän hade en vadslagning. Förlorade han skulle jag få sminka honom hur mycket jag ville (för att såra hans manliga ego en aning) och förlorade jag skulle han få sminka mig inför en utekväll. Jag förlorade såklart och var vääldigt nära på att stoppa huvudet i ugnen så jag kunde skylla på feber och få stanna hemma. Men han satte igång och otroligt nog så kände jag mig både nöjd och snygg! Inte visste jag att världens manligaste kille kunde lägga en perfekt make up- men man ska aldrig säga aldrig!!

Christin

Rätt svar: 40%Mitt bästa tips är bra rengöringsprodukter som passar sin hudtyp och en foundation som passar både i färg och utförande. Mineral, flytande, kakform osv. allt passar inte ^^

Avsluta med en bra concealer och ett lätt matt puder!

Rebecca

Svar: 40 % rent vatten.Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet noga ( men absolut inte med tvål för det torkar ut ) och sen ta en typ "foundation" som ger din hy lyster så att man får perfekt hy och sedan är det bara att fortsätta med sminkningen;)

SnyggAnna

Svar på frågorna:

1. nästan 40 %

2. När jag nästan i 2 års, lyckligt ovetande, använde mig av en rengöringsmjölk i tron om att det var en dagkräm. Först i 6:an, när mina engelska kunskaper började ge utdelning, läste på flaskan och insåg mitt misstag!!

Pauline

Foundationen innehåller ca 40% vatten!Mitt bästa underlagstips: Använd en tunn, fräsch foundation som ABSOLUT INTE GER FLÄCKAR! Lyssna på musik samtidigt som du sätter på sminket, något dansglatt och vårigt gör vilken sminkning hur rolig och bra som helst. Moves like jagger, till exempel!

Eleonor

LUMI Magique Foundation består av nästan 40 procent vatten.Mitt bästa underlags-smink tips är att första använda en hudcreme för att ge fukt till huden. Sedan använda en primer för att jämna ut den naturliga färgen i ansiktet. När man sedan applicerar foundation ska man applicera den medhårs för att få ett så naturligt intryck som möjligt.

Andrea

Hej:)Den består av ca 40% vatten.Mitt bästa tips är att alltid se till att huden är ren och återfuktad väl innan man börjar och att alltid använda en primer under basen. Det tror/tycker jag ger det bästa resultatet. Jag tvättar alltid av mitt ansikte minst en gång om dagen och jag har en sminkfri dag så min hud får den fukt och återhämtning den behöver:)

Emelie

-LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.Mitt tips är att man har ett rent ansikte och ett lätt fuktkräm för att sedan lägga på sin bas. Ett rent ansikte som har en bra fuktkräm gör att huden, med en bra bas, ser silkeslen och fin ut :) Man slipper det "kakiga" utseendet som lätt kan bli.

Sofkaa

40 % vatten.Mitt bästa tips: Först använder jag en vanlig återfuktande anisktscreme. Sen bruncreme över det.

Det blir ett jämt och mycket glänsande resultat.Kramar

Linda S

Svar: Den består av nästan 40% rent vatten.Mitt bästa tips är att göra rent huden ordentligt. Det gäller att få bort all torr och gammal hy. Bästa sättet är att använda sig av en skrubbhandske eller någon ansiktsprodukt som innehåller scrubbmedel. Avsluta sedan med att massera in en bra ansiktskräm som är anpassad för just din hudtyp.

Alva

1. 40%

2. Ta inte allt för mycket puder för att sätta din foundation. Det gör att det ser kakigt och fult ut. Speciellt om du har en mycket ojämn hud, då synd finnar och andra grejer mer tydligt!Puss!

evylina

L´ORÉAL PARIS nya sminkserie Lumi Magique innehåller ca 40% H2O.Mitt bästa sminktips är att börja med en skonsam ansiktsscrub därefter smörja in det med en oljefrikräm och sist applicera foundation, enkelt och bra! :)

Mail: evylina13@gmail.com

Jenny Gunnarson

Svar på frågan: LUMI Magique foundationen innehåller ungefär 40 % vatten.Mitt roligaste sminkminne måste vara när jag var 14 år och applicerade alldeles för mycket eyeliner runt ögonen och alldeles för mycket foundation på inget mindre än på LÄPPARNA.. Hela 8:an velade jag framåt mellan EMO och Fjortis men idag kan jag skratta mig glad åt att jag äntligen hittat mig själv - OCH främst av allt lärt mig sminka mig bättre, hehe..

Therese

Den innehåller nästan 40% vatten.Mitt tips är att sköta om sin hy för det första med tvätt och fukt varje kväll. Innan man lägger på foundation tvättar man och smörjer in med hudkräm. Sedan en ansiktprimer på det! Superbra! :)

Lina Henke

40 % vatten =)Mitt tips är att alltid göra rent huden innan du lägger din makeup. Använd en bra ansiktvätt tillsammans med ansiktsvatten för att å bort all död hud och smuts! Sedan täppa igen porerna. Sedan en bra dagkräm, sedan är det bara att lägga din makeup och se strålande ut hela dagen, Loreal, because your worth it ;)

sandra

den består av 40 % vatten !

Mitt tips är att ha en ren hud under sminket och ha ett bra ansiktsvatten. Och sen andvänder jag också en dagkräm från apoteket : ACO apotekens composita. tack o hej =)

Linn

Den innehåller nästan 40% rent vatten! ♥

Jag tycker att det bästa underlag man kan ha innan man applicerar sin makeup är att ha en ren och fräsch hy. Skölja med svalkande vatten och någon form utav ansiktstvätt beroende på vad man kan ha för problem med sin hy. Ibland kan det vara skönt och nödvändigt att ha lite ansiktskräm på känsliga ställen i ansiktet som lätt kan bli torrt på t.ex. vintern. Dock tycker jag inte om att smörja in hela ansiktet då det kan bli ganska fettigt. ^^Håller verkligen tummarna nu, smink skulle inte sitta helt fel just nu. När man är fattig student går de enda pengar man har till sådant som är viktigare, trots att jag alltid säger ''denna månad MÅSTE jag köpa smink'' så blir det aldrig av då pengarna bara rinner ut i sanden. Trots att mitt egna är hur gammalt som helst. :( Stora kramar. ♥

Jennifer

1. Den innehåller 40% vatten2. Det allra viktigaste tycker jag är att rengöra huden ordentligt och att smörja in sig med sin dagkräm i god tid innan man lägger sin make up! Och självklart att man använder produkter som passar till ens hudtyp!

Emelie

40% VattenTvätta sig med varmt vatten varje morgon och kväll, och sedan återfukta med en bra lotion.

sara

40% vattenOm du ska iväg och vill att sminket ska hålla lite längre , så kan du bara ta din vanliga hårsprej och spreja lite nätt på ansiktet så det håller ! (: ett tips som verkligen fungerar om man ska vara ute lite längre ...

Golzar

LUMI Magique foundation består av 40% vatten!

D

Golzar

LUMI Magique foundation består av 40% vatten!

Det bästa underlaget för smink är en god natts sömn och ett leende :)

Kim

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Hade varit jätte kul att vinna detta kitet med lyxiga produkter =) En rengjord hy och smörjd med fuktcrem, är inget fint när det blir fnasiga fläckar i ansiktet

Emma

Den innehåller nästan 40% vatten :)MItt bästa skönhetstips alla kategorier är självförtroende! Att våga vara sig själv gör att man skiner upp mer och man ser mycket piggare ut! Annars tycker jag bra mat och motion hjälper för de mesta!Men för att va lite mer specifik när det gäller smink så kan man använda olivolja som sminkborttagningsmedel, det tar till och med bort vattenfast mascara lätt!

Hannah Blomgren

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %)Mitt tips är att huden måste vara återfuktad innan man sätter på foundation och concealer för annars så ser den alldeles för torr ut och det fastnar inte heller lika bra.

Kram

Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är jättegärna med!- Svar; 40% rent vatten.- Mitt bästa tips är att rengöra och återfukta ansiktet innan man använder en primer! Många stryker bara på det direkt, vilket kan göra att det känns mer tilltäppt..Håller tummarna!

Isabelle

40% rent vatten :)

Mitt tips är att göra rent huden innan man applicerar sin makeup. Jag tvättar ansiktet och efter det lägger jag på en dagkräm, då och då så brukar jag köra en scrub också!

Anne

Svar: 40% vattenLumi Magique låter som räddningen för mitt vinterglåmiga, trötta ansikte!

Linnea

40% vatten.Mina bästa tips är att så ofta som möjligt låta huden vara helt ren från produkter och låta den andas. Använd ansiktsvård som passar din hud. Att hålla produkterna rena från bakterier är också viktigt; rengör penslarna OFTA och peta inte med fingrarna i varken produkter eller ansikte. Finaste resultatet med foundation och concealer får du när du grundar med primer och sedan använder rätt färg och formula till din hud och hudton. Använd produkter som är snälla mot din hud och ta hand om dig! :)

Ann

Svar: Innehåller nästan 40% vatten! :)Mitt bästa tips är att alltid vara noga med rengöringen och peela ansiktet minst en gång i veckan. Sen när det kommer till underlaget bör du verkligen se till att du har smörjt in med dagcreme och är väl återfuktad i hyn innan man börjar sminka sig. Det gamla, vanliga, hederliga tipset med andra ord! Men det funkar alltid! :)

Lisa Karlsson

Lumi består av nästan 40% rent vatten (WOW!)

Mitt bästa tips för underlag är att vara noggrann med att alltid tvätta bort sitt smink på kvällen och använda en bra återfraktande ansiktskräm. Detta gör att man får en fin och jämn hy vilket resulterar i fint resultat när man lägger sin make up :)

Jasmin

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten. Mitt smink tips är att peela ansiktet och rengöra det ordentligt sedan återfuktar man det. Lägg på ett tunt lager av ditt favorit underlag gärna med en lätt touch av puder för att motverka fet hy om du har det. Svep lätt över favorit rougen över kinden (äpplet).Tack för en underbar blogg!

Jag håller tummarna för en vinst :)

nicole

40% vatten

HADE BLIVIT SÅ GLAD OM JAG VANN.

Jag är 19 ( blir 20 till sommaren ) och sminkar mej fortfarande inte!! jag vill börja med vet ju inte ens vad man ska köpa när man står i affären så mkt , så hade varit kul att få vinna denna tävling och testa smink för första gången :))

SaraEmilia

1) Den innehåller nästan 40 procent rent vatten2) Bästa tips är att ta hand om din hy, sen att inte inte stressa ta god tid på dig att sminka annars blir det bara fel och måste göra om flera gånger

Mammi

40% vatten:)

Mammi

40% vatten.Något tips har jag inte då jag endast använder mig av mascara. Skulle vara kul att få testa något som döljer endel skavanker i ansiktet;)

Elina

Svar: Består av ca 40% rent vatten.Mitt bästa tips är att först och främst ha en ren och återfuktad hy innan man börjar applicera smink. Man ska tänka att less is more, och inte smeta på för mycket foundation! Man ska även låta huden andas så mycket som möjligt och ha några sminkfria dagar i veckan. Rengöring av sminkborstar/penslar är också väldigt viktigt och att använda produkter som passar just till din hud.

matilda

Foundationen innehåller nästan 40% vatten.

Mitt bästa tips är att satsa på en bra bas! En bra mjukgörande ansiktskräm och en bra primer kan göra oerhört stor skillnad i slutresultatet

fanny

Ca 40% :-)Mitt tips är att använda en lätt bodylotion/hudkräm i ansiktet och sedan på med fondationen! Funkar för mig! Slätt och fint resultat :-)

Emeliè

Den består av 40% vatten.Mitt tips är att peela ansiktet lätt innan för att få bort gammal hud. En bra dagcreme under är A och O enligt mig. Foundation smular inte och ser aldrig torr ut om man gör så innan primer och foundation. :)

Frida

Den består av 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är att vara noga med att tvätta och smörja in ansiktet så man aldrig blir torr eftersom sminket krakerlerar då :)

ellencarlsson

LUMI Magique foundation består av 40% vatten :)Mitt bästa tips är att ta hand om din hud och innan du börjar sminka dig bör du rengöra ansiktet ordentligt och återfukta det med produkter som passar din hudtyp. Skulle även vilja tillägga att man bör använda löspuder för att fixera smink basen! :)

Jojjo

Hej! Älskar din blogg! ♥Foundationen består av 40% vatten.Mitt bästa underlags smink tips är nog att inte använda för mycket.Om man använder för mycket blir det lätt kakigt, och ser inte alls snyggt ut. Tycker det är mycket finare när man bara har lite foundation för att täcka det värsta. Man ska vara nöjd över hur man ser ut, oavsätt en finne eller två. Men om man nu känner att man tvunget måste ha en foundation för att täcka det med, så är det tipset att använda en bra primer.Hyn "glänser" mer och ser piggare ut. Och foundationen sitter längre och bättre.Kram! ♥

Frida

LUMI Magique foundation består utav 40% vatten !ett bra tipps är att tvätta ansiktet med ansiksvatten/rengöring för att huden ska vara fri från smuts ! sedan applisera en oljefri hudlotion :)

Viktoria

Den består av 40 % vatten. Mitt bästa tips för underlag är Loreals "Smoothing Resurfacing Primer"

Den gör så att sminket håller mycket bättre!

Emelie

Den består av 40% vatten.Bästa tipset är att stå över ett ångbad och öppna porerna. Det gör underverk.

michaela

Den innehåller nästen 40% vatten!Bästa tipset är att ha en grym primer så sminket blir jämnt :)Grym blogg förresten :-D

Zalina - Olivias mamma

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.Mitt bästa tips att investera i en bra ansiktsrengöring och använda en bra ansiktskräm :)

Jenny

Svar: 40% vatten.Mitt bästa tips, är att LEVA SUNT & HÄLSOSAMT. Mår du bra mår oftast huden bra. Stråla inifrån & ut, top notcha med Loreals kanon produkter!

Louise

40 % vatten !Ett hett tips är att måla på med pensel för naturligt resultat, och som många andra sagt, less is more! För att det ska hålla sig som en del av huden brukar jag även lägga ett supertunt lager med puder som avslutning.

FridaG

Svar: LUMI Magique foundation består av 40% vatten.Jag använder först nivea´s ansiktskräm, sen applicerar jag max factor puder creme puff.På kvällen tvättar jag ansiktet med ljummet vatten och Neutrogena blackhead eliminating daily scrub.Ha en bra kväll!:)

linn

producterna består utav 40 % vatten!Mitt sminktips: Glöm inte att fukta! Använd en ansiktskräm innan man börjar med sminket. Gör susen! :)

Emz

Svar: Lumi Magique består av nästan 40% vattenMina bästa tips till en bra smink grund är;

1. Tvätta av ansiktet lätt och försiktigt för att undvika rodnad. Glöm sen inte att återfukta huden igen och se till att det inte finns några torra partier.

2. Grunda med en bra foundation, Collistar Cream Powder Foundation Matte Finish är min absoluta favorit och jag rekommenderar den varmt till alla! Den är mjuk i formulan, lätt att ha göra med och avslutar med att ge din hy ett strålande puder skimmer istället för att bli blank. Helt enkelt två produkter i en med underbart resultat. Fast kanske inte lika bra som Lumi, det återstår att se ^^

3. Och sist men inte minst

Använd fingrarna till all applicering. Det ger en mycket naturligare och jämnare slut resultat. Borstar är egentligen helt värdelösa!

Elina

Nästan 40%En bra concealer och att man tar hand om sin hud så gott det går! Alltså smörja in den så den inte blir för torr och ta bort sminket på kvällen

Emelie

40% vattenMitt bästa tips är att koka upp vatten i en kastrull. Efter det sätter du dig lutad mot kastrullen och lägger en handduk över dig och låter vattenångan öppna alla porer. Sedan torkar du av dig ansiktet med en ren handduk och smörjer in ansiktet med nivea bodymilk. Detta tipset är som gott gratis och du får en sammetslen hud.

Emma

40% vatten, låter kanon det där. Tips var det ja! Som många andra dricker min sambo och jag te till aftonen. Jag har börjat lägga undan tepåsarna i kylen då. På morgonen lägger jag de ett par minuter på ögonen som är svullna och morgontrötta. Vips, är otäcka påsar borta, dessutom känner man sig mycket piggare. Några minuter kan man undanvara, har märkt att man tjänar in dem istället för att försöka sminka över de envisa jäklarna. Det var mitt tips det, håller tummarna!

M-E

Svar på frågan: LUMI Magique foundationen innehåller ungefär 40 % vatten.Mitt bästa tips är att ta hand om huden. Bästa resultat är om din hy mår bra så ser sminket bra ut. Framförallt är det viktigt att återfukta huden, då får du ett strålande resultat. :)Maria

40% vatten.Försvarets hudsalva för en billig peng får man mjuka och fina läppar. Sen det vanliga, sömn och vatten. Mycket mer behövs inte för att vara vacker.

susanne

40 % vatten!sminktips:peela ansiktet med socker blandat med olivolja och skölj sedan av det. Böj ansiktet över ett hett varmvattenbad och torka sedan av ansiktet. Ansiktet blir mjukt som en barnrumpa :)

Malin

Nästan 40% rent vatten, mitt bästa tips är att vara noga med rengöring, exfoliering och återfuktning. Har man en lite torrare hud så blir resultatet ofta fläckigt och det är ju inte särskilt snygg, är du noga med detta så kommer även resultatet bli mycket bättre samt att huden gör det också och glöm inte att dricka mycket vatten! Kramar! :)

Jossan

Den består av 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är en ren tvättad hud som behandlas dagligen med återfuktande krämer. Sen applicera foundation först med pensel istället för med svamp då det är lättare att få ett jämnt resultat med penseln. Applicera concealern efter foundation! och om man har lätt för att få en glansig hy (vilket jag har) så använder jag ett mineralpuder som jag stryker på ett jätte tunt lager med en stor och härlig mjuk puderborste. Så förutom bra produkter tycker jag att bra penslar och borstar är minst lika viktigt för att få ett bra resultat! Som återfuktning använder jag ett hud serum från Make Up Store, det är min absoluta favorit då jag kan tycka att visa krämer aldrig torkar. Och om man har bråttom på morgonen har man inte alltid tid att vänta på att en kräm ska torka in :-)

sofie

40% vatten.Mitt tips är att tvätta rent ansiktet varje kväll innan man ska gå och lägga sej, alt använda en fet ansiktscreme om man är torr i huden. att tvätta bort sminkrester gör att sminket fäster bättre nästa gång du ska smika dej. =)

Carro

40 % vatten :)

Mitt tips är att verkligen först och främst lägga ner pengar på bra hudprodukter som man kan få hjälp av en hudterapeut. Jag hat alltid haft jätte mycket komplex över min hy och de har varit så jobbigt. Nu har den blivit mycket bättre tack vare bra produkter. Sedan är det viktigt att tvätta sina penslar och aldrig vara i burkar med fingrarna så bakterierna sprider sig. Bra fukt till huden, lite conceler som täcker röda och blå partier och sedan foundation och lite transparantpuder, lite rosa på kinderna och lite solpuder för en naturligt kysstlook. :)

Anna

Mitt bästa tips är att lägga foundation i puderform över det redan lagda underlaget när man vill att det ska hålla riktigt länge, t.ex. bal, fotogarfering, bröllop och fest.Så först på med primer, flytande foundation (låt den smälta in en stund med huden innan man fortsätter, så ser man lättare ser vart man eventullt behöver fylla i med mer foundation, eller conceler) sedan på med mineralfoundationen i puderform över detta.För mig som har väldigt lätt för att huden blir röd och flammig fungerade detta hela dagen för mig när jag gick balen.

jennie

40% vattenförst och främst tycker jag att det är viktigast att tvätta rent och återfukta innan man börjar lägga bas-sminket, speciellt eftersom jag har väldigt torr hy. sen för att foundationen ska hålla bättre och inte glänsa så mycket lägger jag alltid på ett transparent löspuder när jag är klar! :)

Lovisa

40% vatten består den av.Mitt bästa tips är att använda en bra peeling så man får bort all död hud. Tycker det ser så otroligt fult ut när det är en massa flagor vid näsvingarna till exempel.

Cecilia

svar: innehåller nästan 40% rent vattenOm du har finnig hud rekomenderar jag clerasil. Använd en ansiktscreme som passar dig som du tar morgon och innan du lägger dig, använd en foundation för din hudtype och pudra sedan på lite puder för att få det lite extra snyggt.

Rebecca -

1. Ungefär 40% Rent vatten :DMitt tips är att tvätta rent ansiktet varje natt & när man vaknar ska man ha någon återfuktande creame te.x nivea och vänta till det torkat o sen ta primer & sen consealer (om man behöver) o sen foundashion jag föredrar fit me founashion =)

Amanda

40 % vatten innehåller den :)Mitt bästa tips är att inte fuska med basen, det är det viktigaste med hela sminkningen så det måste göras ordentligt. Det viktigaste för en bra bas enligt mig är en foundation som passar till ens hy och hudton och sen att man applicerar primer,concealer, foundation puder och rouge med rätt borstar av bra kvalitet, det är en riktigt stor skillnad på H&M borstar och kvalite borstar av äkta hår, då sjunker pudret in i huden istället för att sitta som en "kaka" utanför :)

valentina

1. den innehåller nästan 40% rent vatten

2. mitt tips är att fukta sin hy varje dag. mitt andra tips är en solpuder. En solpuder ger dig se brun och friskare och kanske tom. fresh ut ,slopuder gäller att ha! en bra solpuder är Loreals glambronze duo testa oh tyck ?!

Josefin

Den innehåller nästan 40% rent vatten!Mitt bästa tips är att först tvätta ansiktet med varmt vatten och använda rengöring anpassad för sin hud medans porerna är öppna, sedan att man avslutar med riktigt iskallt vatten vilket stänger porerna och ger en fräsch känsla. Ett annat tips som är jättebra är att använda en ansiktsprimer som gör att foundationen håller sig bättre, brukar även lägga ett löst puder över foundationen så att det blir en bra finish! En annan sak som jag tycker är viktigt att man gör är att peela huden så att den är len och fräsch, dock ska man inte peela för ofta eller för hårt så att det skadar huden! Tycker även att det är jätteviktigt att ha rena penslar/borstar till huden så att man inte penslar på massa bakterier som gör att man får finnar varje dag. :-)lina

1. nästan 40% rent vatten.

2. Det jag tycker är viktigast är att ha en hud som mår bra, annars kan inget smink i världen täcka snyggt. Fukt, fukt, fukt - inifrån och utifrån. Och sen självklart att välja rätt färg.

Anonym

Svar: LUMI Magique foundation består av 40% vatten.

Produkterna vill jag testa!siwhw@hotmail.com

Linda

Den består av 40 % vatten.

Jag tycker det ær viktigt att man låter foundationen 'torka' ett par minuter innan man fortsætter med rouge osv.

Och att ta foundation innan concealer. :)

sandra

svar: ca 40% vatten.

Mitt tips är: använd puder ovanpå din foundation om du ser "flottig" ut i ansiktet, pudret mattar ut den glansen:)

mjansson

1. nästan 40% vatten.

2. Viktigast är att återfukta huden med kräm eller toner innan makeupen läggs. Önskas en concealer bör användas en med olika färger, för att optimalt täcka olika typer av ojämnheter. Själv använder jag sällan sådan, utan lägger en lätt foundation först, som fixeras med puder.

För en fotograferingssäker bas bör grundas med en fetbas, som blixtar ej tränger igenom. Detta är dock inte speciellt bekvämt till vardags, men fungerar felfritt på bild :)

Amanda

1. Den innehåller ca. 40 % vatten.

2. Egentligen är mitt bästa tips att vara dig själv. Din egna personlighet är den bästa utstrålningen du kan ha! Är du lycklig inombords och trivs med dig själv kommer det synas på utsidan också. :)

sofia

1.Den innehåller ca. 40 % vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne är när jag var liten och mamma skulle sminka mig till påsk kärring!

Tyckte att jag var så fin med fräknar.

Har ett kort hemma och det ända man kan göra när man kollar på det är att skratta!! Gulligt dock.

Ska börja en make up artist kurs på måndag så skulle vara jätte kul att vinna detta!!

Kram Sofia

Signe :)

1. Ungefär 40 % vatten!!

2. Mitt tips är att använda bra produkter, fråga gärna i affärer efter det mest populära om du inte har nån aning!! Om märket inte är känt kan det lätt inte vara så bra!! Annars tycker jag att man ska vara lite försiktig när det gäller fondation, för mycket kan bli fult och det är alltid snyggast med en naturlig look!!

Tack!! <3

Emma E

Den innehåller 40% vatten!

Jag har inga bra sminktips än.. men vinner jag ska jag förhoppningsvis kunna lära mig! Och jag läser olika tips här så.. med rätt produkter kommer jag någonstans! :)

Agnes

Agnes Stjernberg

Den innehåller ungefär 40% vatten!

Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet ordentligt med produkter som passar din hud morgon och kväll. Samt skrubba med peeling och skrubbhanske en gång i veckan. Då håller sig huden frisk från döda hudceller och ser också friskare ut.

Hanna

Ca 40% rent vatten :)Det bästa tipset jag har är att skrubba läpparna med en tandborste, men när det kommer till underlagssmink är ren hud det viktigaste; TVÄTTA BÅDE MORGON OCH KVÄLL!

ALEXANDRA

Nästan 40% vatten! Mitt tips för bra sminkunderlag är dels ett rent ansikte som är väl insmort med återfuktande creme och dels en primer som fixerar basen!

Malin

LUMI Magique Foundation består av nästan 40% vatten!Mitt bästa tips är att alltid återfukta och rengöra huden varje dag för att hyn måste må bra för att sminket ska se bra ut!

Ida

1. Ca 40% vatten

2. Det viktigaste är ju att man sköter om sin hud noga och aldrig härmar någon annan. Mitt sminktips är nog att lägga lite puder på ögonlocket innan ögonskuggan, det får dig att se naturligare ut och inte se konstgjord ut.:)

erica furevi!

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten.2. En bra start till en snygg bas är att ha en ren, fräsch och frisk hud, det får man inte bara direkt av att tvätta ansiktet med vatten och sedan slänga på första bästa ansiktskrämen man hittar, sånna mirakel kan man ju bara drömma om! Det gäller att hitta de bästa produkterna till din hud och tvätta ansiktet morgon och kväll, kanske ibland med en peeling, ansiktsmask och ibland en mild ansiktsmjölk . Man måste smörja in regelbundet också, på morgonen kan de vara jättebra med en kräm som snabbt sjunker in och verkar utan att vara kladdig och fet, och på kvällen innan man lägger sig ta en fetare, drygare och mer fuktgivande kräm, allt med aloe vera brukar vara jättebra!

När de går till sminket så brukar de räcka för mig att börja med 3 in one, eyes and spots concealer. de är en jättebra concealer från makeup store och är en rund bruk uppdelad i tre färger, en färg är lite grön och är jättebra på att täcka finnar, och den rosa är jättebra till mörka ringar och den ljusa hudfärgade brukar inte jag ha någon användning av, but you know what to do! Därefter lägger jag på en foundation, för dig med stora porer kan jag starkt rekommendera en primer först. När min foundation är lagd tar jag lite rouge på kindbenen och efter det ett matt puder.

Maja

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.Applicera först någon form utav återfuktningskräm/ dagcrème. Ta gärna någon faceprimer oxå, faceprimer mattar ner områden där man brukar bli glansig. Som te x, panna, nästa, kinderna och haka. Applicera sedan din concealer. Ta sedan din foundation och börja arbeta under kindbenen där man brukar ha lite naturlig skugga. Jobba sedan din foundation utåt, mot kinderna, näsa, haka och sist panna.Applicera ett transparent puder för att få en matt och fin yta!//Kramisar! Maja

Emma

Jag är gärna med i tävlingen :)

1) den innehållernästan 40% vatten.

2) mitt bästa tips är att lägga foundationen men en foundationpensel, torka bort överloppsfrån hyn svagt med ett papper. Lägg concealer på finnar och under ögonen för att täcka. Om du lägger puder så lägg endast lite överallt och torka sen även bort det överlopps svagt med ett papper. Lägger du rouge/ solpuder så kan du gnugga in det lite försiktigt efter att du lagt på det. Ser väldigt lätt ocj naturligt ut efter den grunden.

Linda

Nästan 40% vatten!

Mitt tips är att man ska ta en lång varm dusch, peela försiktigt och avsluta med en ansiktsmask. Ta sedan och smörj in med ansiktskräm och låt den torka ordentligt.

Börja sedan med att lägga på foundation, conceeler runt mörka partier och blemmor och avsluta med puder!

har aldrig kännt mig snyggare!

Erica Hansson

Lumi Magique Foundation innehåller 40% rent vatten!Mitt bästa tips är att inte ta för mycket foundation. Ha en bra snål foundation så räcker det längre! :)

Denise

Den består av nästan 40% rent vatten och mitt bästa sminktips är väl att inte ta för mycket, haha xD Lagom är bäst! ;) Och jag har sett många personer som haft typ värsta rosa/rödbruna ansiktet och sen värsta bleka hakan..höhö

Cazandra

Den består av 40% vatten!

mitt bästa tips för en snygg bas är att jobba i lager, inte ta en stor mängd från början utan först tunt tunt i hela ansiktet och sen bygga på där det kan behövas lite extra. På så sätt kan man nästan få hur täckande som helst men utan att det ser onaturligt och kakigt ut. Man måste bara ha lite tålamod och jobba in produkten!

Denise

Fattade frågan lite fel förra ggn jag kommenterade så jag kommenterar en gång till xDMen iaf, den består av nästan 40% rent vatten och mitt bästa tips för ett bra underlag är att man tar hand om sin hud, tvättar den morgon och kväll, inte fingrar på den med smutsiga fingrar, har ansiktsmasker och ångbad och sånt ;)

Tilda

Det består av 40% vatten.Att ta på fondation innan concealer. Och att ta på fontation med en borste inte en svamp för att det blir så mycket bakterier i svampar!

Carola L

1: 40%

2: Först och främst se till att ha bra hud att starta med - dvs undvik att röka, dricka alkohol o.s.v. rengör noga dagligen. En ren fräsch hy är den bästa grunden!

Mirjam

Nästan 40% vatten :)Babyolja, det ända som behövs användas. När du har tvättat ansiktet fri från smink och orenheter så smörjer man in ansiktet med babyolja för att återfukta samt bevara :)

Mirjam

Nästan 40% vatten :)

siri

svar: nästan 40% vatten.

motivering: Jag tycker att man ska spara på mascara, ögonskugga, kajal, eyeliner m.m. och satsa på foundation, puder,primer osv. Det ger ett mycket fräschare och naturligt resultat! :)

Samira

Mitt bästa tips innan applicering av foundation/underlag är att efter att ha tvättat hyn smörja in ansiktet med fuktkräm, helst med C-vitamin. När det torkat börjar applicering av foundation vilket ska/bör ske med foundationpensel och inte fingrar! Börja från mitten av ansiktet alltså näsan och arbeta utåt i cirkelrörelser. Lämna området under ögonen tom för concealer. Concealern ska du inte lägga som foundation, utan den duttar du på området så det går in i hyn (du drar inte så det skapar rynkor). Finito, perfekt underlag! :-DSvar på frågan: 40 % vattenMaja

Den består av ca 40% rent vatten!Det bästa underlaget tycker jag är förstås en ren hud, återfuktare, primer, foundation och vid behov concealer och rouge!

Erika

Den innehåller nästan 40% vatten.Mitt bästa tips måste nog vara att ha en rengjord och återfuktad hy innan man applicerar sitt smink. Oren, fet, eller torr hy får sminket att se ojämnt och slarvigt ut.

maria

den innehåller ca. 40 % vatten !

primer tycker jag är det bästa underlaget !

.sandra

Foundationen innehåller nästan 40% rent vatten.Jag är ingen expert inom sminkning då jag aldrig kunnat sminka mig pga akne. Först nu har jag kunnat använda en del smink utan att det påverkar min hy. Så min sminkväska ekar väldigt tomt på olika slags underlag, ja, på allt egentligen. Därför är mitt bästa tips ett rent ansikte som är återfuktat med en ansiktskräm som passar just din hudtyp. Själv använder jag ren aleovera, så naturligt det kan bli. :)

Fiffi

40% proaktiv är så bra det

Är mitt bästa

Clautidia

Svar på frågan: Den innehåller nästan 40% vatten.Det bästa är att ha en ren och fräsch hy som är ordentligt tvättad och sedan återfuktad. Sedan ska man ta på sin foundation och till sist dutta på lite concealer på de specifika områden som man vill täcka lite extra. Att börja med lite i taget är också att rekommendera. Det är bättre att ta för lite och förbättra på än att ha för mycket och se för konstlad ut.

Linnea Persson

LUMI Magique Foundation består av cirka 40 % vatten.Mitt bästa tips till ett bra underlag är:

Använd en len sand eller en peeling, gnugga den runt i huvudet tillsammans med ett par vantar som är till för att tvätta sig med. Skölj länge med ljummet vatten och torka duttande med handduken. Använd sedan en återfuktande hudkräm, vänta cirka fem minuter innan du applicerar foundation, om du applicerar den direkt på hudkrämen blir det gärna ojämnt. Använd en foundation-pensel att smeta ut, den gör att det blir jämnare. När jag applicerar min foundation börjar jag vid näsan, drar ut under ögonen och upp mot tinningarna, sedan ut över resten. Jag använder en concealer eller primer för att täcka finnar eller röda prickar. Jag använder sedan lite solpuder, bara doppat borsten i solpudret och duttar på det över huden för att få ett naturligt resultat som möjligt. Sedan tar jag på rouge (ytterst lite) tar vid kindbenen för att få de tydligare, sedan ner lite på hakan och använd resterna till att använda på ögonlocken. Jag använder sedan en ögonlocks-tång som gör ögonfransarna större. Sedan applicerar jag mascaran, jag gnuggar den nere vid rötterna och uppåt, det gör att ögonfransarna blir längre. när jag gjort det fyller jag på en gång till.Detta ger ett väldigt naturligt resultat, om du vill ha ett ännu mera naturligt resultat kan du använda en brun mascara istället för den svarta!Kram Linnea Persson :)

emma

1. nästan 40% vatten 2. Låt din hud synas igenom, fondationen ska kompletera och släta ut linjer osv men fräknar, födelsemärken osv är bland det finaste som finns, täck inte över!

Aida

Den innehåller ca 40% vatten! :)

Det bästa tipset för underlag är att först återfukta hyn med olivolja, sen sätter man på foundation med en fuktig "svamp", då smörjs den ut jämnt överallt!

:)

belliz

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Mitt tips är att först rengöra ansiktet med vatten och tål, helt basic. Sedan inte gnugga i ansiktet, utan torka lätt med handuken av vattnet. Låt sedan huden andas och smörj in den med en bra återfuktande kräm. Tex en nivea kräm! Därefter låter du huden ta åt sig krämen, och när du ser att det torkat kan du börja sminka dig! För att få en jämn sminkning är det bra att sminka sig i dags ljus eller ett väl belyst ställe! Jag gör alltid så innan jag ska sminka mig, och blir alltid bra resultat! :)

febe

1. LUMI Magique foundation inehåller nästan 40 % vatten.

2. det viktigaste till underlaget till alla sminkningar är att alltid ha en ren och återfuktad hy. Jag har nästan aldrig kunnat få en bra bas pga min dåliga hy men mitt bästa tips är att först alltid peela ansiktet med antingen en peeling produkt eller blanda lite socker och honung och försiktigt gnugga in i hela ansiktet. Sedan tar man en handduk och försiktigt duttar så att man blir torr. Sedan till återfuktningen andvänder jag en kräm från Vichy som är ruskigt bra. Det är viktigt att ha en som inte har så mycket fett i sig som då gör att man blir oljig och glansig. Efter det tar jag foundation som jag börjar att ta ut på näsan och utåt mot kinderna och ut mot tinningarna, om det efter det är kvar några synliga finnar eller fläckar andvänder jag en cover all mix från make up store som verkligen täcker allt! Sedan tar jag ett kompakt puder mest där jag vet att jag blir glansig för att matta ner ännu mer. För att sedan få lite extra färg på kinderna nu på vintern speciellt så andvänder jag rouge på "äpple"kinderna som jag applicerar med en snedställd rougeborste. Sedan gör jag min ögon makeup och sedan är man klar att gå ut! När man andvänder dom här stegen blir det en väldigt naturlig look om håller hela dagen. Men det som jag tycker är absolut viktigast är att det behöver inte vara jätte dyra eller lyxiga produkter man andvänder, det ska vara saker man är nöjd med och som man känner sig fin och blir nöjd med.Jag skulle bli super glad om jag vann dom här produkterna dels för att jag behöver nytt bas-smink och sen har jag kollat in dom här produkterna lite och vill testa om dom är så bra som dom verkar.Ha en bra dag och välj en bra vinnare :) kram Febe

chanette *pixi-jo*

1. 40%2. till vardags tycker jag det räcker med en dagkräm eller inget alls.. man ska vara rädd om sin hy..men vid partaj kan man dagen innan face skrubba sitt ansikte sen på med foundation

Johanna - HOBBYFOTOGRAF

DEt består av 40% vatten.

Mitt roligaste och kanske även pinsammaste sminkminne var när jag hade köpt mitt första puder (i femman) och pudrade på som tusan med en sån där lite svamp. När jag kom till skolan så frågade min lärare mig om jag hade vart utomlands, och då hade jag liksom varit i skolan dagen innan utan smink... :))

elin

Ca 40% vatten! :)Mitt absoluta bästa tips är helt enkelt att ha en bra återfuktand primer innan man lägger foundation, det gör underverk!

Danijela

Består av 40% vatten.Mitt bästa sminktips ifall man vill framhäva ögonen och få dem att se intensiva ut är att man bara lägger kajal/eyeliner på halv ögonlocket (längst ut, till mitten-inåt mot tår kanalen). Tycker denna look gör att man får snyggare ögon. Att även böja sina ögonfransar är ett +, jätte vackert!

Jennifer

Den innehåller 40% vatten.Att ha ren och åtefuktad hud innan man sminkar sig .. :)

emelie

1. Den består av ca 40% rent vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne var när min kompis och jag (då vi var ca. 10år) skulle sminka varandra så konstigt det bara gick. Vi la på en foundation som var helt fel färg på oss, massa rouge, jättemycket blå och lila ögonskugga så det nästan såg ut som att vi hade två blåtiror på ögonen. Vi tog på knallrött läppstift och massa andra grejer, så vi såg så konstiga ut som möjligt. Sen när vi skulle gå ut precis utanför huset och ta massa kort på skoj så kommer det en massa killar från skolan gående. Vi sprang in igen och började gapskratta! Härliga minnen :)

Becky

40% vatten :)

Bästa tipset är att använda en primer under din foundation. använda en ren svamp när du applicerar din faoundation och sen lägga ett tunt lager puder över :)

mee

- LUMI Magique foundation består av ca 40% vatten !

- Mitt bästa smink tips är att ifall man vill ha lite tunnare foundation så kan man blöta foundationpenseln med lite vatten innan man lägger på !

Stina

40 %

Mitt bästa tips är att använda primer. Sen att lägga ett matt solpuder under käkbenen för att framhäva dem :)

My

1.Ca 40 % vatten!

2. Att alltid komma ihåg att massera in en återfuktande ansiktskräm i ansiktet innan man börjar med själva sminket.Man slipper på så sätt smuligheten!

Ninna

1, ca 40% vatten.

2, Ett bra sminktips är att inte blanda för många olika produkter, utan att hålla sig till ett och samma märke. Sedan är det även bra att låta huden vila och återhämta sig. Och glöm inte att ta en speciell ögonkräm för ögonlock/under ögonen- det är väldigt värt det!

Isabelle

Veronica

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten.Mitt bästa tips på underlag är att först peela ansiket med en peeling avsedd för ansiktet, för att ta bort döda hudceller. Sedan smörjer man in ansiktet med en ansiktscreme som är anpassad för sin hudtyp. Efter det använder jag Make Up Stores Eazy Cover för att täcka ev blemmor och röda partier, under ögon och runt näsa. Sedan lägger man foundation med en pensel, och avslutar med transparant puder och en bronzer om man vill ha lite färg.

Tyvärr har jag inte hittat någon foundation jag trivs med, tycker många är för oljiga, så jag är väldigt nyfiken på Lumi Magique Foundation!

:)

Emma

40% vatten. :) A och O är rengöring, följt av återfuktning, och skrubbning av huden några gånger i veckan. Jag använder mest concealer följt av matt puder då min hy lätt blir upprorisk då jag inte hittat någon bra foundation. Mitt främsta tips är en gulare concealer som täcker det mesta, särskilt vid näsvingarna och andra mörkare ställen. :)

Isabelle

Foundationen består av ca.40% vatten.Mitt bästa underlagstips är att alltid ta han om sin hy, ALDRIG gå och lägga sig med smink på eller liknande. Peela ansiktet och lägg en ansiktsmask regelbundet, återfukta alltid huden efter rengöring! :)

Elin

består av ca 40% rent vatten.

Ren och fräsch hy, ordentligt återfuktad.

marie

40% vatten, det man ska tänka på är att MATCHA sin hudton och inte ta en för mörk.. som allt för många gör och det ser hemskt ut :) det ser ut som en mask.. det ska vara så naturligt som det bara går, man ska se ut som sig själv.. fast lite jämnare ;)

Elvira

Den består av 40 procent rent vatten!

Mitt bästa underlags tips, måste vara att först använda en foundation primer, sedan applicera foundationen och sedan löspuder på, som pricken över i kan man ta på en rouge på kindbenen!

evelina

40%vatteen o bästa är ju ett rent tvättat ansikte

sofie

Den innehåller 40% rent vatten.. Mitt absolut bästa tips är att dricka mycket vatten, så att din hy i huvud taget mår mycket bättre!!sista minuten (;

Anonym

Den består av 40% vatten. Jag behöver allvarligt prova det här sminket och tycker bara det är så coolt! Snälla välj mig till vinnaren! Det är så tomt i min sminkväska!

Jennifer

Den består av 40% vatten. Jag behöver allvarligt prova det här sminket och tycker bara det är så coolt! Snälla välj mig till vinnaren! Det är så tomt i min sminkväska!

Emfael

40% vatten ^^Till vintern när huden blir torr kan man köpa lite sadelfett från en hästbutik! Brukar smörja mitt ansikte med det någon gång i veckan, och det funkar perfekt. Vet dock inte om det finns biverkningar...

Moa Andersson

Den innehåller 40% Vatten, en vanlig foundation är det bara 20% i så detta betyder att denna fukta mer, en de vamliga..Jag skulle vilja vinna denna för jag älskar smink från Loréal paris, håller på att spara pengar som bara den!

Att vinna detta skulle vara så sjukt stort för mig!

Jag har testat fullt av Fondation, men ingen passar min hudtyp men detta vet jag passar!

Mina föräldrar gillar hellre inte att jag lägger pengar på smink så att få ett helt kit, skulle få mig och min hud..KANONFIN!:D// Moa Andersson

Petra

hej hej!

Jag vill vara med & tävla!!

Den består av 40% vatten.

Bästa underlaget är mineral makeup från ID

=)

johanna

1.LUMI Magique foundation består av 40% vatten.

2.Mitt absolut bästa tips är att till och börja med använda dagkräm, sedan brukar jag ta puder. (se till att ta ett puder som passar till din hudfärg) Sedan brukar jag ta lite rouche på kinderna och kanske lite concealer om jag känner för det! Lite lagom och lätt sådär ;) Skulle verkeligen behöva lite smink, jag har nästan inget kvar :) ❤

:D Ha´re bra!

Oliwia Fränden

1.Består av 40% rent vatten.

2. Först börjar man lägga på ett tunt tunt lager med foundation i hela ansiktet, även ner mot halsen så det inte blir någon rand om man råkat tagit fel färg för sin hy.

Sedan lägger man på concealer och täcker över porer, finnar och mörka ringar.

Man kan även lägga lite concealer under och över på ögonbryna för att få en lyft i ansiktet, lägg även lite vid mungiporna, brevid näsborrarna och kindbenet, för att få det där lilla extra lyftet och sedan till sist tar man ett puder i sin färg och lägger över ett tunt & naturligt lager i hela ansiktet.

joffie

SVAR: Den innehåller nästan 40% rent vatten.Jag behöver en ny produkt,

som tillför huden naturlig fukt.

Resultatet utstrålar en magisk och enastående lyster,

som detta väcker avundsjuka hos min bråkiga syster.

Nu till det avgörande beslut,

får man ett lyckligt slut?

Sanna

40 % vatten är det i den och mitt bästa tips är att använda smachbox primer innan, sitter helt klockrent !

Ronja

svaret är att den innehåller 40% rent vatten. :)

jag brukar inte direkt ha någon bra bas, för min concealer är jätte dålig och den täcker inte alls, och min foundation är fel färg och mitt puder blir bara att se torrt ut..

skulle vilja kunna täcka mörka ringar under ögonen och kunna se naturligt fin ut... slippa massa finnar som sitter här o var.

Men jag brukar försöka göra en bra bas men det lyckas nästan aldrig eftersom jag inte har så bra produkter.

SÅ jag håller tummarna på att jag vinner nu!! :)

det skulle verkligen uppskattas!! :)

MissJitterbop

Innehåller ca 40 % vatten.Mitt bästa tips är att ha ett rengjort ansikte med en bra ansiktskräm. Sminket sitter bättre och resultatet blir betydligt finare :)Mimmsan

40% rent vatten.

Hoppas det går bra för alla i tävlingen!

Min Mail: miriamhedlund@hotmail.com

Jessica

Den består av 40% vatten.

Jag tycker att man ska sattsa på så naturligt som möjligt till vardags för att sedan kunna imponera vid vissa tillfällen för då gör små saker sådan stor skillnad.

jossan

1.LUMI Magique foundation innehåller cirka 40 procent vatten.2.mitt roligaste sminkminne var när jag var kanske 7 år och skulle prova sminka mig själv. min bror var på sitt rum och mamma var ute i stallet. Mamma hade kvar sin sminkväska hemma, så jag gick och tog den. jag gick in i badrummet och började sminka mig själv. jag visste ju inte hur man skulle sminka sig så därför blev mitt ansikte katastrof. när mamma kom in igen började hon skratta och tvättade bort allt.3.lägger till en sak varför jag vill vinna sminket. Jo såhär är det. Jag läser tidningen frida och allt smink jag få därifrån får jag utslag av. Jag har inte råd att köpa eget bra smink så jag använder bara det. Nu har min hud skrapats upp vid näsan och förstör min hud, därför vill jag vinna ett bra smink som detta.4. Min mailadress är comeandsayhelloo@hotmail.comKram från Jossan

Amanda

1. Nästan 40% rent vatten

2. Jag har alltid använt fel produkter till mitt ansikte, köpt det billigaste eftersom jag inte har råd med dyrt smink och det har lämnat sina spår. Vill ha något nytt som är bättre.

sophie

1.LUMI Magique foundation består av ca 40% vatten.

2. Mitt bästa sminktips är att smörja in hela ditt ansikte med Dove body milk (essential nourishment)

Sedan väntar du i ca 3 min innan du lägger på en foundation. Att använda Dove innan du lägger på en bas gör att det ser mer naturligt ut och återfuktar hela dagen även om du har en foundation på.

Cissi

LUMI Magique Foundation innehåller nästan 40% vatten, vilket är dubbelt så mycket som genomsnittet i foundations.Mitt bästa underlagstips innehåller också vatten; det absolut bästa tycker jag är att få tvätta av ansiktet med varmt vatten på morgonen och sedan gå på med iskallt vatten, huden känns oerhört fast och fräsch - ungefär som med sallad som man sköljer i kalltvatten för att få den sådär krispig och fin!

Emelie

LUMI magique Foundation innehåller nästan 40% vatten.Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet med tvål och ljummet vatten och torka försiktigt. Låt sen vila i någon minut innan du sätter på din favorit primer för att jämna ut huden och få en jämnare färg. Sen börjar jag med att använda en concealer om det behövs innan jag applicerar min foundation. Det är mitt bästa underlags tips!

johanna

1. Lumi magique foundation innehåller cirka 40% vatten.

2. foundation före concealer.

Mindy

1. Den består av cirka 40% vatten!

2. Innan jag sätter på mig smink brukar jag göra så att mitt ansikte blir fräscht och återfuktad hy. Därför brukar jag börja med att göra rent ansiktet, med ljummet vatten. Sen kan jag även sätta på mig några krämer som hjälper ansiktet, blá proactivs refining mask. Den hjälper verkligen min hud så bra! Sen brukar jag även värma min ögonfransböjare i varmt vatten för att det gör att det blir extra bra resultat när man böjer ögonfransarna!

j u l i a

svaret på frågan är att de innehåller 40% rent vatten. Min mailadress är: justjuliet@live.committ bästa tips är vatten i mängder och en bra primer. lägg alltid concealern över foundationen och sov mycket! :) kram

tove

1. den innehåller 40% vatten

2. Mitt bästa tips är att man ska hålla huden frisk och ren, använda produkter som passar ens hudtyp och att man inte ska använda för mycket fondation. Fondation ska inte täcka över ens hud, utan jämna ut den.

Sandra Tysk Karlsson

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % vatten

2. Det jag gör på morgonen är att återfukta huden (använder Nivea) sen väntar jag några minuter innan jag börjar med en primer, sen foundation. Ett hett tips är att skrubba ansiktet på kvällen så att porerna får öppnas, obs! smörj inte in med någon återfuktande hudkräm förrän på morgonen så att luften verkligen får lufta under natten. Man vaknar upp med väldigt fin (och inte rödflammig hud).

Elin

Fråga 1, 40% vattenDe jag gör är att göra rent ansiktet först,sedan smörja in med en bra kräm och låter den verkligen troka in i huden.Sen börja med en bra concealer,och foundation. Man ska helst använda borste till foundation för att slippa linjer, de blir inte så snyggt. Självklart puder och lite solpuder

Julia

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % vatten.

2. Mitt bästa tips är att verkligen ha ren, fräsh och återfuktad hy. Det är egentligen basen i en bra sminkning. En bra primer är också bra att ha så att sminket blir jämnt och ligger kvar längre.

för att min hy ska hålla sig ren och fräsh finns det tre grund produkter som jag brukar använda och dessa är Blemish Treatment från ACO, Visibly clear wash mask 2 in 1, och till sist en återfuktande dag kräm som heter Hydrance Optimale! Super bra produkter som verkligen förbättrar min hy, ibland använder jag också en kräm som motverkar röda rodnader :)

Josefine

a) 40%

b)Det bäst tipset som jag har är att ha så lätt underlagsmake som möjligt så att huden får andas och återfukta huden innan du lägger på makeup!

Cynthia

1.Den innehåller 40% vatten.

2. När jag åkte till göteborg en hel helg för att bränna 3000 kr på åhléns city. Det var fantastiskt.

Annina Hannu

1. 40% vatten :)

2. Mitt bästa tips, om man råkat missa lite med mascaran när man sminkat sig, istället för att blöta en tops eller liknande, låt det torka, ta en kopp kaffe eller så, och ta sedan med en torr tops och dra försiktigt bort, allt försvinner och de blir inget kludd eller så! ;)

michelle

a)Innehåller 40% vattenMitt bästa smink tips är att värma ögonfransbörjaren med hårtorken för att få en finare resultat och ögonfransarna skadas inte på samma sätt eftersom att dem bli mjukare av värmen och då är dem inte lika stela och ramlar inte av när du böjer dem som vanligt! :)

tips från miss locococo ;)

Elin

LUMI Magique foundation innehåller ca 40% rent vatten.Mitt tips är att ta hand om hyn väl.

Var noga med att rengöra och ta bort sminket nogrannt, även fast jag inte har haft smink på mig så brukar jag rengöra med en rengöringslotion.

Ha ansiktsmask och återfukta huden, speciellt på vintern! Man kan även sova med ansiktsmasken och ta bort den på morgonen.

Pilla inte så mycket i ansiktet med fingrarna, då kan det komma upp bakterier och komma upp oönskade finnar.

Det är jätteviktigt att ta hand om sin hud, då blir sminket så mycket finare sen!

Använd en primer, en foundation som verkligen passar din hudfärg och en concealer för att täcka det man vill täcka.

Ett puder är bra att ha efter det för att fixera foundationen och matta ner lite.

Man får mer färg och lyster om man har lite solpuder rouge och highlighter på vissa ställen också. :)

Daniella

1. 40 % vatten! (:

2. I mitt roligaste sminkminne var det inte jag som blev sminkad, utan en kille i min klass. Det var några år sen när vi var iväg på övernattning och en av killarna somnade. Nästan alla tjejer hade sitt smink med sig och han sov så djupt att vi bestämde oss för att sminka han. Hela hans ansikte var täckt med olika rosa nyanser, blått, grönt och regnbågens alla färger! Men det roliga var att alla kom överrens om att inte säga något, vi lyckades till och med övertala våra lärare att vara tysta.

Han vaknade upp som vanligt, och han kollade sig inte i spegeln särskilt ofta så sen gick alla hem efter att vi ätit frukost. Så han gick till sin mammas restaurang, fortfarande ansiktet fullt med smink.

Detta är något alla fortfarande skrattar åt ibland, ett riktigt härligt sminkminne! Haha :)

Emelié Wirbing

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är först att ha en ren, behandlad och återfuktad hy. Att man använder krämer och sånt när man inte har foundation för att den ska vara mjuk och len m.m. Det är basen. För att du ska få en jämn och fint lager. Sen ska du inte använda för mycket smink utan låta huden andas också.

Jag tycker det är skönt att sitta i solen utan att oroa sig att man ska få finnar för foundation täcker allt i ditt ansikte.

Sanna

1. 40 % vatten.

2. Att när man sminkar sig att tänka på att man har smink för att fram häva sina ansikts drag. tex, fram häva ögonen!

Elenore

1. Den består av ca 40% vatten.

2. Mitt bästa sminktips är att torka av ansiktet med en ansikts servett innan du börjar sminka dig för att undvika ojämnheter från bla gammalt smink eller oren hud.

Fanny

1. 40% vatten!

2. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver verkligen nya fräscha skönhets grejer! I min familj så är vi 8 hemma oss mamma och 6 till familjemedlemmar på pappas sida så alla nästan alla mina småsyskon vill bli sminkade lite då och då och då tar saker slut så fort + att jag vill att mina små syskon ska använda bra grejer så att dom inte får så mycket problem med huden när som blir större!

Tack så mycke! :)

Sandra Awsome Olausson

1. Den innehåller nästan 40% vatten.

2. Mitt bästa tips är att alltid ha ren och fräsch hud för att kunna ha en bra grund. Huden ska lysa igenom makeupen så det ser naturligt och fräscht ut. För att ha en bra grund så är tipset enkelt. Ta hand om din hud och dig själv. För det är man värd!

J E N N I F E R

Sv: Den består av nästan 40 vatten.Innan jag sminkar min brukar jag tvätta ansiktet i ljummet vatten & om jag hinner använer en ansikts scrub från nivea så att huden blir ren ordentligt!

Och kanske även en återfuktande kräm.kram

Jess

Svaret är 40% vatten!Mitt bästa tips är att, morgon och kväll, använda sig av ansiktsvatten. Innan jag provat detta trodde jag faktiskt att det var bullshit, en extra produkt för att affärerna ska tjäna mer pengar. Men det gör verkligen SKILLNAD.

De jag använder finns på Boots för ynka 40 kronor.Jag vill jättegärna vinna detta för jag har precis konstaterat att jag behöver köpa nytt smink, men ekonomin tillåter inte riktigt det just nu eftersom jag pluggar och varenda krona som blir över går till vårat, soon to be, bröllop :-) Har dessutom velat testa denna länge!Kram och trevlig söndag!

nadja

LUMI Magique foundation innehåller ungefär 40% vatten. jag skulle vilja vinna för jag är en ny beauty guru på youtube och jag skulle behöva lite nya saker som fondation och sånt, mina tips är att göra rent ansiktet med en tvål som inte torkar ut huden sedan ta canceler på rodnade ställen innan man tar på sin fondation och av sluta med en puder som har en jämn ton med din egen hud ton och fondation . jag har inte så mycket pengar efter som att jag bara är 15 år.

Nicolina

1. Den består av 40% vatten.

2. Det var för någon helg sedan, då jag var på en studentfest. Jag hade på mig lösögonfransar och var lite berusad. Det var första gången jag hade satt på mig dem själv och jag trodde givetvis att de satt på jättebra. Bilderna dagen efter visade motsatsen, då halva lösögonfransen faktiskt var av... Jag skulle vara utklädd som rockare. Det kanske passade?

linn

1. nästan 40 %

2. Hm, det skulle nog vara både en bra hudvårdsrutin men även en primer som passar din hudtyp. Sminket sitter mycket bättre och ser bättre ut!

sofia

1, det består av40 % vatten

2.asså först ska man ha en renhy,asså man ska tvätta den. sen ska man sätta på conceler. låt den torka lite innan du sätter på puder

sara palm

Hej!

Det är 40 % vatten i lumi magique foundation!

Och mitt bästa underlagt-smink-tips är att först ha ett rent ansikte tvättat från smuts osv sedan ha en rosa spray flaska som heter Vitamin E Face Mist från bodyshop ''En skönt fuktighetsbevarande och vårdande spray som direkt fräschar upp huden. Vitamin E, glycerin och pantoten vårdar och fräschar upp huden.'' som är super bra att ha innan man lägger smink! Sminket stannar kvar nästan hela dagen och det luktar härligt ros vatten, det känns naturligt och fräsht och det älskar jag!

J E N N I F E R

Sv: Den består av nästan 40 vatten.Innan jag sminkar min brukar jag tvätta ansiktet i ljummet vatten & om jag hinner använer en ansikts scrub från nivea så att huden blir ren ordentligt!

Och kanske även en återfuktande kräm.kram

Johanna Johansson

LUMI Magigue foundation innehåller ca 40% rent vatten.

För det bästa underlaget är det bra att ha en rengjord hy och använda en återfunktande dag creme som är anpassad efter din hudtyp. Efter den har gått in i huden använder jag consealer en som täcker finnar och andra röda områden och en som täcker mörknader under ögon m.m. Sedan mineral puder.

nadja

LUMI Magique foundation innehåller ungefär 40% vatten. jag skulle vilja vinna för jag är en ny beauty guru på youtube och jag skulle behöva lite nya saker som fondation och sånt, mina tips är att göra rent ansiktet med en tvål som inte torkar ut huden sedan ta canceler på rodnade ställen som innan man tar på sin fondation och av sluta med en puder som har en jämn ton med din egen hud typ . jag har inte så mycket pengar efter som att jag bara är 15 år.

Pauline Fagerholm

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.Mitt tips är att var noga med att tvätta ditt ansikte med vatten och även rengöra med clearasil deep clean som tar bort smuts. Efter det så är det viktigt att smörja in ansiktet med en återfuktande kräm, och snälla glöm inte att smörja in er varje gång ni vart i kontakt med vatten, man vill ju inte få torr hud, det är mitt bästa tips!Love Pauline

Amanda

Foundationen består av ca 40% rent vatten.

Mitt bästa tips är att tvätta av ansiktet så att det är helt rent och sedan återfukta. Detta gör att sminket sitter bättre och att man får en naturlig lyster. Det är även mycket viktigt att tvätta av sminket på kvällarna så att huden håller sig ren.

Elin

den består av ca 40% vatten :)

Mitt bästa tips är att använda foundation för man ser så mycket piggare och fräschare ut på en gång :)

Henna_lampinen@hotmail.com

Vad roligt med denna tävling :)Foundation innehåller 40 % rent vatten.Tvätta ansiktet med vatten och tvål ( ingen billig tvål utan parfymfri ) Sedan har jag en toner, vilket är ett måste. En kräm eller primer på det och det blir super bra :)

ída johansson

den innehåller 40% vatten.Mitt bästa tips är att inte alls använda för mycket smink, mascara räcker!

Sabina

LUMI Magique foundation innehåller 40% vatten.Mitt bästa tips är att ha en rentvättad och återfuktad hy, innan man börjar sminka sig. :) ♥

Klaudia

Innehåller nästan 40% rent vatten.Jag skulle vilja vinna det för att jag har aldrig vunnit någon i mitt liv och jag har även väldigt svårt att välja rätt fundation.

Kelly

hej! jag är med och tävlar :) svaret är 40% vatten.

mitt bästa och säkert det vanligaste tipset är att man alltid ska tvätta sin hy och investera in en bra ansiktskräm. den måste inte vara dyr utan bara den passar bra för just din hy!

Angelica

1. ca 40% rent vatten.

2. mitt bästa tips är att ha en ren och återfuktad hud. Har man det behöver man inte lika mycket smink. Sedan att man har en ganska lätt foundation, använder concealer om det behövs och ett transparent puder.

Amandamathilda

Foundationen innehåller 40% rent vatten :)Mitt bästa tips är att använda, (även om man bör ha ett rent ansikte innan sminkning) så fungerar en lätt hudsalva bra innan man applicerar foundation. Blir ett jämnare och slätare resultat :) Låt salvan få sjunka in i huden bara!Håller tummar och tår!

Ebba

40% rent vattenMitt tips är att ha en bra dagkräm som återfuktar huden och som gör att huden blir len. Är man torr så kommer foundationen och pudret bli tort och flagna vilket inte är fint. Så mitt tips är en bra ansiktskräm!

Sarah

Cirka/Nästan 40% vatten2.

Att framhäva sina bästa tillgångar Tex. Mina är ögonen då kanske jag framhäver dom med kajal och eyeliner, Men man ska tänka på vad det är man smetar i ansiktet också. Det är mina bästa tips ♥

Amanda

LUMI Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten.Mitt bästa tips är att applicera foundationen på ett väl rengjort och återfuktat ansikte. Använd sen en foundation som har samma färg som din hudton. En highlighter på kindbenen gör också att man ser extra fräsch ut.

Pew

Foundationen innehåller ca 40% rent vatten.Mitt bästa underlagstips är ren hud, och primer. En ren och återfuktad hud är A och O för ett hållbart resultat. Sen förseglar jag alltid min foundation och eventuella blanka partier med puder, blir sjukt bra!

Hanna Magnström

Den består av nästan 40% rent vatten!Tvätta ansiktet noga, så det blir rent. Använd sen primer, som slätar ut huden. Lägg på coverstick på ställen där det är rodnader. Efter lägger man på Foundation och till sist puder. Det är jätte viktigt att man tvättar bort innan man lägger sig så sminket inte täpper igen huden.

Lina

Svar: Lumi Magique Foundation består av 40% vatten.Jag kan inget om underlag, så därför behöver jag lära mig =)

else

40 procentViktigt att återfukta huden så att man inte blir torr och narig. Men tänk på att inte göra det precis innan du lägger på sminket utan en stund innan då det ger bäst effekt.

Alexandra Photagrapher

40%

Först ska man rengöra ansiktet sen använd ansiktskräm och låt torka (det är bäst att börja så, men om man inte har det ska kan man tvätta det bara). Sen applicera man foundation som matchar hyn och halsen och sen en ljusare concealer under ögonen för det är oftast mörkare där :)

nicole

a) det inhåller 40% vattenmotevering: min motevering är att jag är 13 och går i skola på lidingö och jag är typ den enda som inte använder foundation och smink överhuvudtaget. min mamma är RYSK och säger: du ska visa dig naturlig.

skulle jättgärna vilja vinna detta <3 <3 <3kram

sannececilia

nästan 40% vatten innehåller den!tips: Att regelbundet smörja in ansiktet med återfuktande är alltid viktigt i alla fall för mig med lite torr hud, utifrån det som de flesta vet om vill jag tipsa om Kaffesump!(Jag vet det låter lite halvsnuskigt, men det funkar!) Använd det som peeling i ansiktet och du kommer att få en jätte mjuk och len hud som även ser mycket fräschare och piggare ut än innan! Det gör även att foundationen både ser och sitter mycket bättre! Rekommenderas Stort!

Felicia

1. Den innehåller nästan 40% Vatten.

2. Haha, mitt roligaste sminkminne var när min kompis sminkade mig innan jag skulle upp på scen och sjunga på scandinavium tillsammans med 700 andra skolelever på en konsert som heter Marching for life. Vi sjöng med massa artister som ex. Måns zelmerlöw! Det var det största jag någonsin varit med om. Det blev en sådan feeling när 700 elever sjöng i olika stämmor på massa vackra, afrikanska låtar. Det var flera som blev rörda och började gråta, och alla sa att det var storslaget, riktigt coolt!

Uma

1. Nästan 40%

2. Tvätta ansiktet regelbundet, applicera foundation först och sedan consealer :)

Louise - Fotoblogg

Innehåller 40% rent vatten.

Tvätta ansiktet med scrub det hjälper och man känner sig ren och man får bort alla döda hud rester!

Sandra

40% rent vatten.Ta hand om sig själv, att man ser till att inte använda produkter som ger en uttorkad hy och hålla den återfuktad. Många glömmer att lägga de där extra minutrarna och faktiskt ta hand om sin hy, tyvärr, men ett tips är att använda loreal's produkter, snyggt och huden kan andas. Thumbs up!

Sandra

40% rent vatten.Ta hand om sig själv, att man ser till att inte använda produkter som ger en uttorkad hy och hålla den återfuktad. Många glömmer att lägga de där extra minutrarna och faktiskt ta hand om sin hy, tyvärr, men ett tips är att använda loreal's produkter, snyggt och huden kan andas. Thumbs up!

Evve

1. Ca 40% vatten ~2. Det var när min kompis och jag skulle sminka varandra utan att kolla! Vi började med rouge och fortsatte sen med allt annat. Vi såg ut som monster efter! Haha, det är värt att testa! ;DMin e-mail: ecollin@hotmail.se

Helena

Den innehåller nästan 40 % rent vatten, jämfört med ett genomsnitt på 20 %!

Eftersom att jag har en hudförändring som täcker vänstra kinden och en bit ner på halsen så ägnar jag väldigt mycket tid på bassminkningen.

Har därför lärt mig en hel del, men misslyckas ändå rätt ofta med att få det perfekt.

Mitt bästa tips är nog att istället för att prova fondationfärg i ansiktet istället för på handen som många gör, ofta har man ju en helt annan färg där.

Sedan att vara noga med att rengöra penslar osv, det där var säkert tips som dom flesta redan vet om men det är vad jag brukar tänka på i alla fall!

Anonym

Det innehåller ungefär 40 % vatten!Mitt bästa tips är väl att man tvättar sig noga innan man går och lägger sig, och att någongång ibland göra ansiktsmask så huden blir frisk och skön!

johanna

johanna

Vilken rolig tävling, det här exakt vad jag har letat efter.

Svar: 40% rent vatten.

kram!

Anonym

Linnéa

den innehåller nästan 40% vatten!

ett av mina bästa tips är att alltid använda fuktkräm innan sminket. dock ingen fet kräm då får man glansig hy under dagen.

Ida

den inehåller 40%rent vatten.Det viktigaste är att tvätta bort sminket innan du lägger dig och smörjer in ansiktet, och var noga när du sätter smink så du inte blir fläckig.

emsie

Den innehåller cirka 40% vatten :)Mitt bätsta sminktips är att rengöra och fukta huden ordentligt, lägga en bra primer och att inte lägga foundation under ögonen istället concealer (i flytande form), foundationen gör att man kan få påsar under ögonen och det vill man inte ha ;)

Lilli - I väntan på telning nr 2

Svaret på första frågan är 40 % vatten.Det andra: Man tvättar alltid av sminket, dock aldrig med tvål. Skrubba bort dödhud med jämna mellan rum och smörja ansiktet med en ansiktskräm anpassad efter sin egna hudtyp- och om den är på burk ska man alltid använda spatel eller ex tops för att få upp krämen för att undvika bakterier. Samt använda rengjorda sminkverktyg!Men främsta sminktipset gällande underlag är att titta i en förstorande spegel och sedan dra med en lätt fuktad tops och ta bort "smuts" och damm som faktiskt kommer på huden, så stänger man inte in allt med foundation!Mira K

1. ungefär 40 %

2. Det var en period när jag sminkade mig inne på mitt rum som inte har något fönster med hjälp av konstgjort ljus. Låter kanske inte så farligt, men det i det gula ljuset såg jag inte om det blev kakigt i ansiktet... Tänkte inte alls på det förens jag såg en bild tagen i dagsljus där jag såg ut som om kvinnorna vid skönhetsdiskarna på arlanda (= waaaaay 2 much smink hehe). Det blev ett riktigt wakeup-call, och sen dess kollar jag alltid hur det ser ut framför ett fönster innan jag går...

amanda bergholm

Den innehåller 40% vatten!Mitt bästa sminktips är att ta ett puder emmelan foundation och solpuder för annars blir det fläckigt!

Nathalie

Det innehåller ca 40% rent vatten!

Jag vill vinna detta för jag lägger alla mina pengar på min alvarligt sjuka dotter, det sista man tänker på just då är att åka in till stan och handla smink, så jag vill verkligen vinna detta för att jag definitivt behöver detta.

TovaNilsson

1. det innehåller ungefär 40% vatten !att inte ha en foundation svamp eller borste, bättre med fingarna! RENA fingrar! och att lägga en klick foundation på ovan sidan av handen så att den får lite värme innan du applicerar den så att den smälter in bättre i ens hy!

Marianne Eriksson

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Fräscha upp med ansiktsvatten och massera in en mild dagcreme utan olja.