Med kameran i min hand..

Medans alla semester-njutare förmodligen ligger på stranden idag, så sitter jag inne vid datorn. Jag har en hel del jobb som måste göras. Tänka sig att det här med eget företag är inte så slappt och enkelt som många tror. "Shit vad gött med eget företag, då kan du va ledig när du vill ju" funkar inte riktigt i praktiken. Men jag skulle inte byta bort det, jag älskar att vara min egen chef, om än lite väl snäll mot mig själv ibland.
 
Ikväll hoppas jag dock kunna bege mig ut på en liten avslappnande fotopromenad. Jag lever med kameran i min hand just nu. All natur jag ser ger mig fotografier i huvudet. Ibland med frustration över att jag inte får till bilderna som jag vill ha dom, men framförallt lycka jag känner när jag märker att jag själv utvecklas. Tänk vad häftigt det är när man hittar någonting man verkligen brinner för..
8
Frida

Jag köpte digitalfoto Sommarfoto tidningen igår och tyckte man fick mycket inspiration om just hur man fotar, ställer in kameran, fånga sommarminnena osv. Ett tips : )

Svar: Tack för tipset : )
Linda Blom

Frida

Var så lite så : )
Mycket bra tips i den tycker jag!

Frida

Var så lite så : )
mycket bra tips i den tidningen :D

Sari-Pari

Jag kan ju fråga om ngn i stallet vill ställa upp som modell, så får du ju annorlunda färg på häst o sånt:) !?

Svar: Ja men det kanske vi kan ordna framöver : )
Linda Blom

Sofia

Fina bilder Linda! :D Och vad roligt att du känner att du utvecklas! Är själv otroligt sugen på att köpa en ordentlig kamera, men än har jag inte kommit fram till vilken jag vill ha bara :P

Svar: Tack snälla : ) Jag rekomenderar Canon eos 1100D som första kamera : ) Den är enkel och absolut möjlig att utvecklas med : ) Jag började med modellen innan (1000D).
Linda Blom

Miicha paris

Fin blogg vi är inne i samma bransch;)

Miicha paris

Fin blogg vi är inne i samma bransch;)

Paris

Fin blogg vi är i samma bransch

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom