DermOrganic


DermOrganic är nyinkomna produkter hos oss på Headspot i Duvanhuset. Det som är speciellt med denna serie på 8 produkter (shampoo, balsam, inpackning, olja, glansspray, finishspray, volymmousse samt texturspray) är att den är veganisk och innehåller därmed endast naturliga ämnen. Inga konstgjorda tillsatser.

Shampoot, balsamet och inpackningen är fria från parabener och sulfater och dom innehåller en olja som kallas Arganolja som innehåller vitamin E. Produkterna är givetvis inte heller testade på djur.

Sulfat: Ett samlingsnamn för tvättaktiva tensider. Finns i många shampoon för att hjälpa produkten att löddra. Det tar även bort våra egna naturliga fetter och torkar därför lätt ut hår och hårbotten. Ett sulfatfritt shampoo löddrar alltså inte lika lätt, vilket gör att många tror att håret inte blir rent. Detta är givetvis inte sant! Visst löddrar det mindre, men det är ofantligt mycket snällare mot hår och hud.

Paraben: Hårprodukters konserveringsmedel. Många parabener har visat sig vara hormonstörande. Hormonstörande ämnen kan påverka människor och miljö genom att de efterliknar, ökar och ibland hämmar effekten av hormoner.

Vilka hår funkar produkterna på?
Alla! Från normalt till skadat hår, då syftet med produkterna är att återfå/behålla ditt normala och friska hår. Det är alltså vårdande, utan att tynga ned. Volymgivande, utan att bli stävt. Glansgivande, utan att bli fett o.s.v. Och ja!! Dom är precis lika bra som det låter!

Produkterna finns att köpas hos oss på Headspot i Duvanhuset i Karlstad. Bor ni inte här kan ni beställa dom på bl.a. Bangerhead (här).
10
evelina ♥

Hej, vill du bli intervjuad? kontakta mig på mailadressen som jag skicka med :D puss

Sandra

Härligt att du har bloggat så mycket idag! Gillar verkligen dina inlägg! Är nyfiken på dina outfits!! Du shoppar ju såå fina kläder skulle var roligt att se hur du matchar de!=)



Ha en fin kväll! Kram Sandra fr Sthlm.

Anonym

Hej jag har en fråga!

mitt hår är väääldigt torrt och slitet och därför har jag köpt spray o mousse som ska vårda och motverka torrhet m.m. Frågan är; Hur ofta bör man använda produkterna. man ska INTE skölja ut dom efteråt så jag kan ju använda dom varje dag. Men är det bra? Kan det bli för mycket? och om ja, hur ofta ska jag då använda dom?

kram

Jenny

Å Linda vad glad jag blir när du skriver om detta! Jag har alltid haft problem med hyn och hårbotten och sedan i början av året halkade jag in på den mer naturliga vägen och vilken skillnad. Läskigt när man lär sig om hur mycket giftigt som finns i vanliga hud och hår produkter.Kraam

Elin

Snygg blogg!:D

tusse

Hej Linda, jag bor lite utanför Karlstad och är grymt sugen på att göra dip dye i rosa, gör ni sådant på eran salong? :)

Nina

Det där lät jätteintressant! Måste spanas in :)



Jag har också lite hårtips i min blogg, b.la. en riktig mirakelolja. Detta varvat med b.la. dagens makeup - kolla gärna in :)



Tack för en bra blogg!



Kram

Therese

Tänkte testa shampoo, balsam och impakning av DermOrganic. Men funderar på om Abba är bra hårprodukt. Har torrt, skadat och tjockt självlockigt hår. Eller vad finns andra produkter som är sulfat och paraben fritt.
Ha det bra!

Therese

Tänkte testa shampoo, balsam och impakning av DermOrganic. Men funderar på om Abba är bra hårprodukt. Har torrt, skadat och tjockt självlockigt hår. Eller vad finns andra produkter som är sulfat och paraben fritt.
Ha det bra!

Svar: Abba är super, men om du är ute efter väldigt rena produkter, så är det DermOrganic du bör satsa på : )
Linda Blom

readmore

get the best hands anywhere