Rutinultraljud

Imorgon är det alltså dags för det efterlängtade rutinultraljudet. Vi är så förväntansfulla, nervösa, pirriga, oroliga och rastlösa. Det är så blandade känslor! Först och främst ber jag för att vår lilla mår bra och att allting är som det skall där inne, det är det viktigaste. En stor bonus är om vi även kan få veta om det det döljer sig en liten son eller dotter i min mage. Inte för att det spelar någon roll, utan för att stilla vår nyfikenhet ♥
 
Älskade lilla gryn, vem är du där inne?
Vi är så nyfikna på dig, vem du är, vem du är lik, dina egna alldeles unika drag.
Är du vår underbara son eller vår underbara dotter?
54
Erina - Wilmers mamma. Gravid med nr:2 i v.29

Spännande spännande. Hoppas du delar vidare till oss läsare om det är en pojk eller flicka. För jag är lika nyfiken jag.

Själv ska jag iväg på denna graviditetens 4e ultraljud idag. Måste gå på UL var 5e vecka eftersom jag hade havandeskapsförgiftning när jag väntade Wilmer. Och eftersom vi inte tatt reda på kön innan och jag är så otroligt nyfiken så funderar jag faktiskt på om jag ska fråga idag. Jag och min syster skulle ju tillsammans stötta våran nyfikenhet. Men så i sista stund valde hon att ta reda på kön iallafall, så nu är jag själv så otroligt nyfiken ju och vill också veta vad som ligger i min mage. Men min kille vill ju inte veta :(

Svar: Åh vad roligt : ) Vad får Elin för något då? En lillebror eller syster? Förstår att det är svårt att hålla sig när ni är på ultraljud såpass ofta : ) Har du någon känsla på vad det kan vara då?
Linda Blom

Louise - tvillingmamma

Så spännande med RUL :) Kommer ihåg nervositeten! Hoppas allt är bra med ert lilla pyre :) Och tänk på att även om ni får veta könet så är det ju aldrig 100% säkert ;) Vi fick en flicka och en pojke istället för två flickor som dom sa på RUL :P Men det blev en UNDERBAR överraskning hihi :)

Svar: Otroligt spännande! : ) Är medveten om att könsbestämmelsen (om bebisen ens vill visa upp sig) inte är 100% säker : )
Linda Blom

Marie

Åhh, så spännande! Kommer ihåg den speciella känsla som man känner innan ett rutin ultraljud! Så underbart och för oss var det första gången vi fick se vårt pyre som växer i magen! Stort lycka till! Kram!

Svar: Ja det är såååå pirrigt!! : ) Längtar tills imorgon och hoppas dagen går fort, fort : )
Linda Blom

Mette

Lycka till!

Det brukar ju stå rätt till för det mesta & är ju jättebra att det finns Rul så man kan upptäcka om det är något fel. Lycka till oavsett =))))

Svar: Ja : ) Hoppas allt är bra med vår lilla.
Linda Blom

Mamma Maria

Roligt att det snart är dags och hoppas att allt går bra!

Svar: Jaaa : ) Jag hoppas också det!
Linda Blom

musicWinder

Är du trött på att hörlurarna trasslar ihop sig? Vi har lösningen!

Gå in på: www.musicwinder.se :)

tove

jag har också mitt rul imorgon! går inte att beskriva hur mycket jag längtar, har inte varit på något ultraljud tidigare eller någon undersökning så jag har gått runt och varit orolig i hur många veckor som helst. så nu hoppas jag bara på att allt är bra med lilla bebisen, och hoppas detsamma för er :)

Svar: Spännande!! Vilken tid har du? : ) Vi har ju fått se vår lilla innan, men är lika förväntansfull ändå <3
Linda Blom

aliengirl ^w^

Ganska spännande! :)
Riktigt söta små converse skor. ^w^

Johanna

Åh så spännande :)
Hoppas att ni får veta vad det är för en där inne. Förstår inte hur man skulle kunna vänta med att ta reda på könet..hihi jag är allt för nyfiken. Spännande att se hur man själv reagerar när vi förhoppningsvis ska ha barn i framtiden :)
Lycka till!

Svar: Jag är också sååå nyfiekn av mig, speciellt nu : ) Hoppas liten vill visa upp sig bara : ) Hihi
Linda Blom

Nathalie - konst och sånt

Ja, antingen så är det en pojke eller en flicka ;)

Svar: Haha, förmodligen ; )
Linda Blom

Erika - Gravid ♥

Åh vad kul, jag har mitt först på torsdag. Längtar! :)

Svar: Åh vad roooliiigt : ) Lycka till!
Linda Blom

tove

klockan 20:15 har vi rul imorgon, väldigt sent, men då vi har en bit att åka så känns det bra :) speciellt eftersom jag helst inte sätter mig och åker långt tidigt på morgonen då åksjukan och illamåendet blir värre. vilken tid har ni? :) förstår att ni också tycker det ska bli kul även fast ni redan sett den lilla :)

Svar: Klockan 10:00 har vi :D Så det blir att åka direkt på morgonen. Passar en otålig och nyfiken tjej som mig, hihi. Vi har bara 3-4 minuter med bil till sjukhuset så : )
Linda Blom

Malin S

Åhh, så mysigt med ultraljud <3

Svar: Jaa! : ) Så förväntansfull!! : )
Linda Blom

madabouttea.se

Åhh sötaste skorna ju! Förresten det hade varit sjukt roligt om du ville delta i min fototävling som jag har på min blogg just nu. Du kan vinna ett fint pris från kamda.se :) för tävlingens regler surfa in och kolla detta inlägget http://wronginalltherightways.blogg.se/2012/october/tavling-i-samarbete-med-kamdase.html#comment

tove

skönt att ha så nära! här i bollnäs har man tagit bort i princip allt som man tidigare kunde göra på sjukhuset här. så fort man har blivit dålig åker man till bollnäs sjukhus och blir direkt hänvisad till hudik eller gävle, så jag förstår egentligen inte vad de som jobbar där gör, de verkar ju inte behövas. tråkigt. jag ska åka till gävle på rul, tar ca 1-1,5 timme att åka med bil. nu funkar det men det kommer inte bli kul att åka så långt när det verkligen är dags att föda :/

Svar: Åh, Bollnäs och Gävle var jag i för ett par år sedan faktiskt. En av mina vänner är därifrån! : ) Ja det är otroligt skönt att ha nära. Likaså när förlossningen sätter igång. Man vet ju aldrig hur fort det kan gå liksom : )
Linda Blom

Annie

Så himla spännande! Kommer ihåg hur spänd jag var inför vårt RUL, även om det känns avlägset nu när bebisen är på utsidan ;) Hoppas allt är bra med er lilla!

Svar: Hihi, det förstår jag : )
Linda Blom

Sandra

Spännande!! =) Det kommer nog gå jättebra! Jag går in i v 26 imorgon. Vi är himla nyfikna på om det är en liten flicka eller pojke som sprattlar från insidan men rackarns navelsträngen låg mellan benen hela vårat RUL. Lite besviken blev man ju då man så gärna vill veta, bara av ren nyfikenhet och så man kan planera lite bättre, köpa fina passande färger och liknande. MEN. Bebis mår bra och då spelar det ju ingen som helst roll. Det blir nog ännu mer intensivt och spännande under förlossningen då vi inte vet! =) Lycka till imorgon! =) Kram.

Svar: Hihi! Jag ger mig tusan på att vi har en lika stönig bebis ; ) Men jag hoppas vi får veta och om inte annat så kommer vi boka ett köns-UL faktiskt : )
Linda Blom

Annster

Spännande :)

Svar: SÅÅÅ spännande!! : )
Linda Blom

julia

så himla fina bilder! Och jag önskar er all lycka med lilla pyret i magen!

Jag har en fråga:

Jag vill köpa en bra kamera som kan ta fina/bra bilder. Jag är långt ifrån duktig på att hantera kameror så jag vill att det ska vara lätt att lära sig osv. Priset får gärna hålla sig ganska så lågt också. Min största fundering är om jag ska köpa en systemkamera eller en såkallad digital systemkamera?

Några systemkameror som jag kikat på där dessa två? vill som sagt ha billigt men bra, så vad är skilladen på dessa? vad är bäst för en nybörjade som mig?

1. http://www.mediamarkt.se/mcs/product/CANON-EOS-1100D-BLACK---EF-18-55-DC-III,90952,389092,496508.html

2. http://www.mediamarkt.se/mcs/product/CANON-EOS-600D---EF-18-55IS-II,90952,389092,473289.html

är ganska bekväm av mig så därför vill jag inte ha en för stor och klumpig kamera.hehe.

Mia - mammaliv, träning och husplaner

Vad spännande med RUL! Hoppas bebisen ligger så till att ni kan se om det är en pojke eller flicka nu när ni är så nyfikna. :)

Jag blev så paff på vårat RUL då barnmorskan sa att det med största sannolikhet var en flicka som låg i magen, för jag var 100 % säker på att det låg en lite pojke där inne. Men ut kom det en liten tjej, så min känsla var verkligen helt fel.:)

Svar: Ja men jag hoppas det!! : ) Men jag ger mig fasiken på att det är ett stönig litet gryn som inte kommer visa upp sig för oss! Hihi. DÅ bokar vi könsUL :P
Linda Blom

Erina - Wilmers mamma. Gravid med nr:2 i v.29

Elin får en flicka denna gången.

Jadu det är riktigt svårt att hålla sig men jag lyckades även denna gången. Fast jag tänkte fråga under hela undersökningen så gick ja därifrån utan att ha frågat.

Jag tror faktiskt att jag får en pojk även denna gången. Det skulle såklart vara mysigt med en tjej så man har en av varje. Och att få köpa massa söta tjejkläder i rosa, spets, rosetter, klänningar osv... Men blir det en pojk så får jag handla söta tjejkläder till syrrans bebis såfall.

Svar: Men vad roligt för henne! : ) Så roligt med en av varje, även om två av samma kön är minst lika roligt! : ) Vilken diciplin du har Erina! Fast å andra sidan förstår jag eftersom att mannen din inte vill veta. Jag hade inte gjort det utan Jimmy's godkännande liksom : )
Linda Blom

Josefine

Åh, vad glad jag är för eran skull! Hållar alla tummar och tår för att allt är bra med bebis. Många kramar!

Svar: Tack fina Josse <3 Hoppas också att allt ser bra ut med vår lilla : )
Linda Blom

Sanna

Så spännande :) der var helt fantastisk tyckte vi. För sambon blev det lite mer verkligt efter RUL.

Svar: Min sambo har nästan kunnat greppa det här bättre än jag. För honom är det heeelt naturligt och han är SÅ redo. Ja, jag också såklart, och jag är så lycklig! Men för mig är det så overkligt också : )
Linda Blom

Liliane

Åh så spännande! Jag hoppas att allt går bra!

Svar: Jag hoppas också det <3
Linda Blom

Lucy Li väntar på fyran

Vad spännande med UL! När jag var gravid med mina tre första barn hade sjukhuset som policy att aldrig berätta könet, men jag tror att det kan ha ändrats nu så jag hoppas att vi kan få veta den här gången. Som du säger -inte för att det spelar någon roll vilket kön det är, men för att det är kul att veta i alla fall något litet om vem det är som ligger där i ens mage.

Svar: Ja men det är ju verkligen så : ) Speciellt och spännande att veta om där är en liten tös eller gosse :D
Linda Blom

Emma - 20 år och gravid

Åh! Jag minns när vi gjorde rutinultraljud. Vår lilla bebis satte sig på tvären på alla fronter. Vi fick inte se bebisens ansikte. Huvudet var "för långt ner" så de fick inte kika ordentligt på bebisens hjärna och benen knep bebisen ihop. Vi har gjort ett 3D-ultraljud senare under graviditeten och fick både se ansiktet och veta könet men efter RUL var jag faktiskt lite besviken, samtidigt som jag var jätte glad naturligtvis.

Jag hoppas att er lilla krabat är av den mer samarbetsvilliga sorten! Det ska bli så spännande att få veta (om vi bloggläsare får veta!) vem som gömmer sig i din mage! Jag trodde att det var en liten pojke ni skulle ha till en början, men nu har jag nog ändrat mig... Nyfiken.

Svar: Hihi, jag ger mig fasiken på att vårt lilla gryn kommer göra desamma <3 Huvudsaken är som sagt att lilla mår bra, men det vore en stoooor bonus för oss föräldrar om vi även får veta om där är en liten gosse eller flicka :D
Linda Blom

Evelina

Å vad spännande!!!! :)) Lycka till!!!
Vi ska gå på torsdag.

Svar: Åååh vad spännandeee :D
Linda Blom

Sandras Värld

Gud så kul! Jag tror på en liten dotter där inne, hihi! Kram

ERINA - Wilmers mamma. Gravid med Nr:2 i V,29

Ja men precis. kön spelar ju faktiskt igentligen inte någon roll. Huvudsaken är att dom får vara friska och må bra. Sen vist skulle det vara roligare för Wilmer om det är en pojke, och spec när dom kommer vara så nära varandra också med bara 13månaders mellan rum.

Men om 11v vet vi om det är en pojk eller flicka.

Josefin - Melwins mamma

Gud vilken fin bild! I morgon vill vi se med en blå eller rosa sko.. :) Ja tippar på priiiiins.. :)

Malin M

RUL är så spännande. Vi hade vårat för 2 veckor sen. Så spännande att se. Hade en jättegullig sonograf som sa "gulligt" och "vilken välskapt baby" i varannan mening. Kände mig hur stolt som helst då =) sen har jag minneslucka från att hon stängde av maskinen och satte sig vid datorn och började prata tills vi satte oss i bilen igen. Har ingen aning om vad hon sa då, var helt uppe bland molen av lycka och insikt om att det faktiskt är på riktigt det här.

Lycka till i morgon och njut för det går så fort!

Hanna Karlsson

Åh så spännande!

Mandy & River - I väntan på liten nr2.

ÅH, så spännande.. Lycka till imorgon :) tror på pojk jag hihi.. Fin bild också :)

Stina-Lee

Åh, tänk att det redan är dags. Underbart! Lycka till nu, det kommer gå fint och ni kommer att sväva som på moln efteråt. ♥

Svar: Ja hon mådde så bra så bra! <3 helt ofattbart! Nu får vi se om det verkligen tittar ut en liten dotter också :D hihi
Linda Blom

Josephinewestling - Mamma till Vira - syskon på väg

fusk. va kul!!
En annan måste vänta 1 månad innan jag får gå på rul. har inte ens fått gjort vul nu eller nått. så är det här i Gävle.. eftersom jag inte haft nå problem osv. är man bara nyfiken för å se om det är nån som lever så får man vänta till rul..

vi ska inte ta reda på kön denna gång heller. gjorde det inte med dottern och skippar denna gång med :) det är ju så spännande då att vänta till förlossningen.. :D
men jag är ändå bra nyfiken.. men det går att vänta.
vem öppnar julklapparna innan jul?

kram

Sofie

Åh, vad spännande! Jag är inte gravid och har heller inte varit det. Men den där väntan måste vara något av det fräckaste som finns. Jag är en sån som vill veta vad som finns i paketet på en gång på julafton och kan verkligen inte hålla mig ifrån överraskningar. Så detta måste vara en evighetsväntan ;) Lycka till imorgon!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad mysigt med RUL. Och fin bild du tagit. Tycker magen rännt iväg ordentligt på dig, nästan så man kan tro att det är två ;-)
Lycka till imorgon.

Micki

Du fotar riktigt bra, lite tips på att fota outfits? :D

marycaroline.blogg.se

Åh, vad roligt! Spännande! :) Minns vårat RUL som det var igår. Tårarna var inte långt borta när vi fick se lilla bebisen på skärmen :) Dock tog vi inte reda på könet, vi ville inte veta och ville spara det till förlossningen :)

Jenny - mammaliv i Nashville

Åh så spännande!! :)
Hoppas att er lilla skrutt avslöjar vem han/hon är! :)
KRAM!

michaela- med syskon i magen ♥

jag har hela tiden tänkt att ni ksa få en flicka men nu börjar jag nog tippa över och lägger min röst på en gosse istället :)

Anonym

Vart har du hittat dom små söta conversen? (:

iingetnaamn ♥ 18 & gravid

Vart har du köpt dom små söta conversen? (:

emma

ha en fin onsdag

Frida HVFR

Åh vad roligt Linda, lycka till idag! Det är helt ljuvligt häftigt med ultraljud. Hoppas du delar med dig sen, är ju så nyfiken, hihi. <3 Stor kram till er!

Svar: Ja, lilla skatten mår så bra så bra! Och vi fick ju veta att det var en liten tös där inne. Då kom tårarna.. Det blev liksom greppbart när man kan säga HON istället.. Även om vi inte kan förstå att det betyder att vi skall bli föräldrar. Så overkligt!! Tack Frida!! : )
Linda Blom

Ebba

spännande spännande! själv var jag där 1 oktober :) är verkligen en häftig upplevelse!

Alexandra

Lycka till idag på RUL!!

Julia

Hej, vilken fin blogg!
Jag är bara 14 år och har inte alls tänkt mycket på det här med barn, bara att det tillför massa jobbiga symptom och sånt. Men när jag läser alla fina saker du skriver om graviditeten och barnet kan jag inte låta bli att längta tills jag blir mamma (fast förhoppningsvis om några fler år). Tack för det! <3

Nattiiz

Vilka skor tycker du är snyggast?

http://browneyedbitch.blogg.se/2012/october/vilka-ska-jag-ta.html#comment

Sarah

Har själv både en dotter & en son och min mage såg olik ut. Så att döma av din magform säger jag POJKE!

Jessica - mamma till Joline & gravid

Väntar med spänning på ett inlägg om dagen! :) hoppas allt såg bra ut på ul och att ni fick veta kön :)

Alena

Stort grattis till graviditeten :) Jätteroligt att läsa om er resa här i bloggen men jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg som handlar om hår? ;) Dina youtubeklipp har hjälpt mig med otroligt mycket genom åren. Allt ifrån att locka med plattång till att lära mig göra inbakad fläta i luggen m.m. Nu är jag sugen på att göra en ombre inspirerad färgning, hemma.. på egen hand. Inget man kanske rekommenderar men har verkligen inte ekonomi för frisörbesök just nu. Undrar om du kan skriva ett inlägg lite mer specifikt hur man gör en ombre? Kan nämna att jag idag har ljusbrunt, mellanbrunt hår och vill endast bli mörkare i hårbotten. Vill helst inte slita på längderna mer än nödvändigt :)

Charoline

Åh, så spännande! Riktigt fin bild! :)

Ampii

Heeejsan!!
KOM IGEN NU frågestund på bloggen, släng jätte gärna iväg en eller flera frågor, svara på alla frågor.
KRAMAR AMPII!! :) <3