AVSLUTAD: Vinn sovrumsartiklar från Jotex

Detta underbara set är en del i mitt favoritrum i hemmet - sovrummet.
 
Kitet från Jotex innehåller
Ett bäddset innehållande 2 st påslakan 150x210 cm, 2 örngott 50x60 cm med 5 cm veckad volang på kortsidorna. Samt kuddfodral med blixtlås på baksidan. 100% bomull. 45x45 cm.
Totalt värde är 450 kr.
 
FÖR ATT DELTA:
Besvara följande fråga som en kommentar till detta inlägg.
"Hur ser ditt drömsovrum ut?"
 
Avslutas: 21 april
194
Sophie

Mitt dröm sovrum består av vitt grått å lite rosa. Romantiskt å mysigt med massa fluff å kuddar! En plats man inte vill lämna utan bara gosa till det med en bok innan man slumrar in till sin skönhetssömn! Ett ställe man älskar, älskas å älskat ❤

Astrid

Mitt drömsovrum är ljust och luftigt med en stor gå-in-garderob och ett stort badrum som tillhör sovrummet.

Linda Andersson

Mitt drömsovrum ska vara i vitt och svart. Matchande sängkläder med övrig dekoration i rummet så som gardiner. Gärna något vackert väggord som pryder väggen ovanför sängen. Även ljushållare på väggen ovanför sängen. Mysig belysning är såklart ett måste :)

Amanda

Ljust, öppet och städat. Men framförallt fyllt av kärlek ♥

josefin

Mitt sovrum jag har nu + detta underbart fina sovsetet skulle göra rummet till en dröm!

Amanda

Mitt drömsovrum är vitt, frächt, lantligt och romantiskt. Det ska vara vitt trägolv, en stor säng som man kan sova gott i. I sängen ska det ligga en massa kuddar med lite fina, ljusa färger. Ljusrosa gardiner. Någon mysig, fluffig matta och en massa ljus. :)

Ulrika Almgren

Mycket i vitt med detaljer som bjälkar i taket osv! Lammskinn och och lakan med virkade detaljer!

Anna

Vitt och ljust, luftigt, mjukt och mysigt. Krispigt, känsla av lyx och lugn och inga dammtussar eller lådor under sängen:)Bara säng fina kuddar och textilier och några få noga utvalda möbler/detaljer och bilder på min älskade familj!:)

Madde

Jag är på god väg att skapa mitt drömsovrum: luftigt, ljust, stor hög säng med sänghimmel, ljusslinga och en liten kristallkrona i taket. Det enda som fattas nu är lite gamla vita möbler att byta ut ikea-möblerna med, även om hemnes-serien är fin och får duga för tillfället. Fina sängkläder är dessutom pricken över i:t - underbar känsla att få krypa ner i sängen efter en hård dag :)

Louise H

Vitt och harmoniskt med inslag av kärlek :) <3

Tess

Oj vad svårt! Har många olika fantasier! Antingen något romantiskt i lite fina rosa färger, eller lite färgglatt, tycker det är mysigt att krypa ner i färgglada sängkläder! Eller något härligt svartvitt, prickigt eller med stjärnor hihi!

Camilla S

Det är väldigt mysigt och romantiskt. Gärna shabby chic-hjärtan på väggen och ljusa färger :)

cecilia

Mitt drömsovrum ser ut som så att det är i ljusa färger, stilrent, med fina blommor och tavlor som pryder rummet + en stor säng med fina sängkläder och ja, ljust och fint helt enkelt!

Amanda

Mitt drömsovrum är ljust, lite lantligt och romantiskt. Ett rum där jag och min kära kan slappna av och bara vara i närheten av varandra. Ett rum där man mår bra av att somna och vakna upp i tillsammans med sin älskade. Ett rum som kan utvecklas och anpassas efter livets alla överraskningar så som familj. Ja, en oas mitt i allt kaos som livet skickar min väg i vardagen!

Åh jag vill så gärna vinna! Har precis flyttat ganska många mil från mina rötter och min familj så jag behöver lite att trösta mig me, plus att jotex är ju bara för underbart!

Hoppas att allt går vägen nu! ;) KRAM

M

Mitt drömsovrum har blommiga turkosa väggar en stor skön säng med fluffiga hotelltäcken & kuddar med min snygga make i ;)

Malinsmix.blogg.se

Vi flyttade in i vårt nya hus för över ett år sedan och fram tills för två månader sedan har jag finurlat på hur jag vill ha vårt sovrum. Och äntligen känns det som mitt drömsovrum.
Det är ett ljust sovrum med gavelfönster och ett otroligt ljusinsläpp. En fin steghylla med foton, änglavingar och söta detaljer varvas med en hörna där jag målat en gammal piedestal så den blivit sådär härligt antik/ny. Pricken på i:et är den coola fotolisten med fina foton på barnen. Den är gjord av en häftig tråd och klädnypor att fästa fotona med. Man blir så harmonisk och glad av att vara där! Sen ett sådant fint bäddset är ju som en extra lyx!

Erika

Mitt drömsovrum är inbjudande och mysigt, inte för mycket distraktionsmoment (så som TV) eftersom att ett sovrum för mig är ett rum för avslappning och ett rum där man hämtar energi :)

Elin Svahn

Ett mysigt sovrum i lagom storlek med romantisk och lantlig inredning. Ett rum med mycket personligt inredning. Inte som taget ur en Ikea katalog. Ett sovrum där jag verkligen kan slappna av och sova bra.
Dekorerat med bilder på familjen och mycket textilier. Bra klädförvaring och mysiga färger på väggar och textilier. En lagom stor säng där jag och min älskling kan somna nära varandra.

Stort grattis till er nyblivna föräldrar! Önskar er all lycka!
Kram

Anonym

Stort och i ljusa färger typ ljusrosa och vitt och lite inslag av vinrött kanske, i "romantisk" stil, det där setten skulle passa perfekt i det sovrummet! :)

Malin

Mitt drömsovrum har vitt trägolv, stor säng med trädetaljer, mycket vitt och sailor inspirerat! Jag vill gärna ha ett väldigt ljust rum så helst ska allt vara vitt men med trädetaljer. Om jag inte har en walk in closet i drömhuset/lägenheten, så får detgärna vara stora garderober med helfigurs spegel. Plats för mysig belysning, lugna tavlor och väggord som exempelvis Carpe Diem/Amor Vincit Omnia. En viktig del är dock mörka persienner och rullgardiner då jag har svårt att sova när det är ljust. Sist men inte minst så ska det finnas att mysig matta att sätta fötterna på nedanför sängkanten :)

Sophia

Jag och min pojke har nyligen flyttat till egen lägenhet och jag har många drömmar för vår lilla sovalkov i framtiden när ekonomin tillåter. Jag drömmer om en vit sängkappa i volang, jag vill ha fina söta bäddsett ( ovan är perfekta, och har man fint bäddsett slipper man överkast så det blir mindre att bädda) och ha massor av kuddar i olika storlekar att pryda sängen med. Två enkla, gärna vita, nattduksbord där en varsin lampa kommer stå med nya tidningar att läsa. gärna tidningar med mat och bak inspiration. Slutligen många fotografier ovanför sängen som avbildar allt som gör mig glad och lycklig. Många ska det vara. Det är mitt dröm sovrum! En glad, fräsch och mysig oas.

Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Mitt drömsovrum är ljust med många fönster (men självklart bra mörkläggning inför natten), träspontvägg vid sängen, ljusa sängkläder och vita möbler! Det härliga är att detta nästan är sant... jag tror faktiskt att jag har mitt drömsovrum förutom vissa detaljer =)!

Jonna Erlandsson

Åh, perfekt för mig och min kille som köpt lägenhet för första gången och flyttar ihop 1 maj :) Såå mycket som måste köpas in och jag har nästan glömt bort påslakan helt.

Mitt drömsovrum skulle vara ganska romantiskt då jag älskar spets, rosa (!), vitt och andra jordnära färger. Så ljust som möjligt då jag är fotograf och är lite halvt skadad av sådant hihi :) Sedan stor och härlig säng med massa kuddar i!

Camilla

Vitt, vitt och åter vitt i lantlig stil! Gärna shabby chic-inspirerat och med mycket tyger - gardiner, mysiga kuddar och plädar.

Filippa

Mitt drömrum ser ut som så här: Vitt trägolv så man ser plankorna eller vad man ska säga, väggarna ska också vara vita, antingen i sten eller trä. Det ska finnas stora fönster som släpper in mycket ljus, allt ska gå i vitt, lite gammalt och lite slitet. Det ska finnas mycket blockljus, vanliga stearinljus i fina ljusstakar och mycket gröna växter. :)

linn e

vitt och ljust. massor av kuddar mysiga filtar och ljuslycktor i olika fina färger. så skulle jag verkligen vilja ha det. kram linn

Julia

Mitt drömsovrum ger ifrån sig en ljus, sval och fluffig känsla. Med trägolv av lite äldre slag får man ett lantligt intryck och man möts av en stor säng som ser vääääldigt inbjudande ut med duntäcken i ljusa sängkläder. När du går fram och sätter dig på sängen kan du gosa ner dina tår i en vit matta som tar kalla fötter till himlen. Lägger du dig ner i sängen blickar du upp i ett högt tak i samma träslag som golvet, och på väggarna finns stora fotografier på mina barn (för i mitt drömrum finns det barn). På byrån står en lampa som jag fått ärva av min mormor och bredvid den har min man valt att lägga sina vällästa böcker. Böckerna passar kanske inte riktigt med rummets övriga stil men de får ligga kvar eftersom jag vill att alla ska känna sig som hemma och inte tro att vi bor i en inredningsrepotage (då ska du inte titta in under sängen där det säkert gömmer sig en napp eller en bebisstrumpa), men så ska det vara!
I rummets stora fönster finns en bred fönsterkarm med kuddar där du kan sitta och titta ut över skog och berg, vilket är min favoritplats på hela övervåningen!

Det är svårt att beskriva sitt drömrum med ord men jag har gjort mitt bästa och det enda som saknas är de där sängkläderna som skulle passa perfekt!

Pauliina

I mitt drömsovrum ser jag inga materiella ting. Ett rum som andas harmoni, öppenhet och framför allt kärlek. Ett rum som är ljust, och om materiella ting ska finnas, går det gärna i shabby-stuk. Lite bilder på vår lilla familj och vårt stora hjärta. Ett rum där tid och rum står still.

Frida - mamma till Liam och Enya

Det är ljust och lite gammaldags. Stor härlig säng och fina detaljer på väggar och golv :)

Linnea

Mitt dröm sovrum söker jag fortfarande efter. Jag tänker mig en lugn och härlig atsmosfär med kvinnliga detaljer. En ställe att längta till. Jag vill att sovrummet ska vara hemmet kärna, då det är det första man ser när man öppnar ytterdörren. Det ska vara tryggt, kärleksfullt.

Alexandra

Mitt drömsovrum är lantligt och vitt som så många andra just nu.
Däremot vill jag bryta av det vita med lite gråa nyanser och mycket tyger i form av filtar, kuddar och så vidare för att få det mer ombonat.
Något som alltid är viktigt i mitt hem är levande ljus och foton på alla älskade man har runt sig :)

Marika

Efter att haft mycket mörka möbler och inredningssaker hemma har jag saktat men säkert gått mot det vita. Någon som känns så mycket luftigare i ett litet mysigt hus som vi bor i :)

I vårt sovrum befinner det sig ofta 4 personer, jag, sambon och våra två barn. Efter att ha legat och trängts i en 160 cm säng så investerade vi i en 180 säng nyss. (benen och armarna i rygg och ansikte slipper jag inte ändå, haha)

Men den vision jag har för mitt sovrum, som jag dels har påbörjat är blommiga ljusa tapeter, en stor garderob med glasspeglar, vit skänk, vitt överkast med vita broderade blommor på. Nyckeln till friden i sovrummet finner jag bland mina röda och rosa rosor, värmeljusen och mina bilder på barnen och sambon som finns inramade i fina ramar.

MEN det som fattas och som pengakassan inte riktigt räckt till än (och som egentligen är pricket över i:et är kuddarna som så fint ska ligga och pryda sängen och det man ska ligga i. Detta bäddset är riktigt fint och det skulle vara toppen att få detta och kunna bädda riktigt fint i den nya sängen :)

Elin

Mitt drömsovrum är ett relativt ljust sovrum. Men det får inte vara för ljust. Mitt i rummet står en stor vit säng med riktiga flufftäcken och kuddar. För fönstrena hänger tunna gråa gardiner och i fnstrena är det stora fina gröna blommor. Bradvid sängen så ligger min och sambons nykomling, eller rättare sagt blivande nykomling, i sin egen säng och njuter. Helt enkelt sovrummet i huset vi har hittat och val att köpa tills våran ängel kommer!

Cattis

Mitt sov- och enda rum (livet i en studentlya, så länge det finns det hjärterum ♥) består till 90 % av min säng och den vill jag ska vara gosig, fluffig och puffig. Fick ett blått, prickigt bäddset i julklapp av mina kusiner som jag varvar med ett liknande.... = uppfyller tyvärr inget av dessa krav till skillnad från de du tipsade om, kalasfina sängkläder!

Sandra

Mitt drömsovrum är ljust och lantligt. Kristallkrona i taket och ljusa textilier, kanske Inslag av ljusrosa och grått. Fårskinn på sängen och Hemnes sänglampor över sängen.. And so on..kan spinna vidare i all evighet ;)

Ragna Marie

Hej!
Oj, mitt drömsovrum, eftersom jag är så frusen
av mig, så skulle en öppen spis vara underbart.
Och självklart en riktigt stor skön säng, som
rymmer oss alla, bäddad med fräscha lakan.
Mjuka sköna sängmattor, som fötterna riktigt
sjunker ner i, och mjuka rogivande färger..
Alltså helt motsatt hur sovrummet ser ut
för närvarande, haha!
Ha det så gott!

Alexandra

Mitt drömsovrum varierar hela tiden! Ena månaden vill jag ha japanskt, andra färgsprakande, tredje lantligt och fjärde romantiskt... Just nu är det romantiskt som gäller, som finns i min stora rostavla över sängen och i gardinerna, sängen är IKEAs birkeland. Örngott har jag ärvt helt underbara vita broderade med hålsydd. Detta påslakanset är något som passar in just nu och som kommer att läggas undan om ett par månader, för att plockas fram igen några månader efter det. Det är så härligt med variation! :-)

Emma-Marie

Drömsovrummet är avslappnande att komma in i. Att kunna sitta i sängen och varva ner innan man ska sova. Lösa ett korsord eller läsa en god bok. Belysningen behaglig för trötta ögon och sängen mjuk och inbjudande.

Cherie | Börja Spring

Mitt drömsovrum skulle vara i ett hus på landet med fönster ut mot hästhagarna, gärna i lantlig stil med högt i tak och bjälkar kvar. Kanske inslag av tegel på någon vägg, annars mycket vitt och lite trädetaljer som golv i mörk nyans. Men just nu får jag nöja mig med sovrummet i vår trea och då skulle detta piffa upp lite :)

Elisabeth Carlsson

Mitt drömsovrum ser faktiskt ut precis som det gör nu.. Men med Jotex-sängkläder istället, hihi ;-)

Emely Tuväng

Vi bor trångt och har inte ens ett sovrum utan sover i vardagsrummet, så ett drömsovrum för mig är ett sovrum där man kan stänga dörren! :) I övrigt gillar jag när ett sovrum har ljusa fina färger så att det känns rent och fräscht! :)

Anna

Mitt drömsovrum skulle vara en blandning mellan fabrikstema och maritimt i grått vitt och marinblått, med en vit enkel säng med dessa fina sängkläder, gamla äppellådor som sängbord, en stor garderob med skjutdörrar för att skapa plats eller de moderna klädstängerna då vi har lite plats. Lamporna skulle vara de enkla med bara en glödlampa, helt enkelt lite industristyle, i detta sovrum skulle jag trivas!

frida

mitt drömsovrum ser ut såhär; mycket ljust med lite svarta ramar med fina motiv i, en fin vit säng i hemnes serien från ikea tillhörande sängbord. två stora fluffiga täcken med tillhörande kuddar och som går i shabby chic stil och tillhörande detaljer så som kuddar, dekoration osv går i färgen ljusrosa. ett mycket ombonat sovrum som blir till det där dröm sovrummet jag vill ha. helt enkelt ett sovrum som man aldrig vill lämna utan bara finns där.

mail; svenssonfru@hotmail.com
blogg; svenssonfru.blogg.se

Mia Nilsen

Mitt sovrum ska vara ett rum jag inte vill lämna på morgonen och dit jag längtar på kvällen. Jag gillar stora sängar med vackra broderier, vitt och ljusblått gärna randigt och här får alla barn och vi två vuxna plats. Ett ställe där vi kan ligga och prata innan vi somnar.

ebba

Vitt , ljust , rymligt och fräscht.
Stor säng med gosiga täcken och kuddar med fint bäddset.

Malin

Stort & städat. Med texten "Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig, men du, jag ger dig min morgon jag ger dig min dag" på en snygg sänggavel gjord av en gammal dörr. En vägg gjord av plankor med ljusdeoder emellan varje som man kan dimma. 2 gamla pottskåp som nattduksbord. Mycket vitt & grått. Vitt....och romantiskt. Mycket foton på familj & nära och kära! <3

Anonym

Åh mitt drömsovrum är stort och luftigt. Vitt och lantligt med grova detaljer, såsom en stor gammal kista i trä. På väggarna fullt med foton på de jag älskar samt min morfars konst <3

Sandra

Hej!
Mitt drömsovrum/ mitt sovrum är/ska vara vitt vitt vitt, jag älskar verkligen vitt, det är så fint och så naturligt vackert!
Enligt mig tycker jag att rummet ser fräschare ut och mer hemtrevligt i vit miljö.
Sen skadar det ABSOLUT inte med snygga gardiner och säng accessoarer!
Sovrummet är väll ändå det rummet man ska trivas bäst i, i hela Sitt hem? Det tycker iallafall jag!
Hoppas ni mår bra, och vilken söt liten tjej ni fått, kram

Malin

Mitt drömsovrum går i svart och vitt,
spetsgardiner,några färgglada kuddar,
ljuslyktor i olika färger,fina och betydelsefulla
citat på väggen, en matta med stjärnor vid sängen. Ett sängbord i trä,där en vas med fina rosa liljor står bredvid och en svart sänglampa. Detta fina och romantiska bäddset hade passat perfekt. :)

Jessica

Mitt drömsovrum består av just, ett rum.
Ett rum med ett stort fönster, ljusa väggar, vitt tak.
Det ska vara romantiskt, en antik rustik byrå, med snittblommor i en stor rund vas.

Jag har inget sovrum, min säng står i vardagsrummet.
Vi bor i en trea, jag och mina tre barn, dottern har eget rum, och killarna delar rum.
Vann jag, skulle i alla fall sängen, OCH faktiskt vardagsrummet få sig ett underbart fint lyft!
=)
Kram!

Inramad inredning ~ shabby chic och lantligt

Mitt sovrum ska vara ljust och romantiskt. Gå i vitt och ljusrosa. Sängen ska vara fylld med fluffiga kuddar i alla dess former och storlekar. Ljusrosa rosor på sängbordet och fårskinn på golvet, som är slipat trä. Spetsgardiner i fönstret (som är stort) och gärna en öppen spis i rummet. På väggen och även på sängbordet ska det finnas vackra, romantiska ramar med kort på mig och min pojkvän i. Kärlek. Massor av kärlek.

caroline

Mitt drömsovrum ska jag försöka förverkliga inom några år, då vi ska bygga ut vårat hus. Vi bor på landet, med mycket ängar o skog omkring oss. Vi hade tänkt att ha sovrummet så att vi ser den fina utsikten, ska därför göra en av väggarna till en "glasvägg", fönster som går över nästan hela ena väggen, med en altandörr ut, så att man kan ut och sätta sig direkt när man vaknat, o lapa lite morgonsol! Det ska vara ljusa väggar och någon ljus fin fondvägg, motivet på fondväggen får gärna vara murgröna. Golvet ska nog vara i mörkt ek. Och så ska det förtåss vara en stor, härlig, mjuk säng, med dessa underbara lakan i!!

Anonym

Mitt drömsovrum ska jag försöka förverkliga inom några år, då vi ska bygga ut vårat hus. Vi bor på landet, med mycket ängar o skog omkring oss. Vi hade tänkt att ha sovrummet så att vi ser den fina utsikten, ska därför göra en av väggarna till en "glasvägg", fönster som går över nästan hela ena väggen, med en altandörr ut, så att man kan ut och sätta sig direkt när man vaknat, o lapa lite morgonsol! Det ska vara ljusa väggar och någon ljus fin fondvägg, motivet på fondväggen får gärna vara murgröna. Golvet ska nog vara i mörkt ek. Och så ska det förtåss vara en stor, härlig, mjuk säng, med dessa underbara lakan i!!

Anonym

Mitt drömsovrum ska jag försöka förverkliga inom några år, då vi ska bygga ut vårat hus. Vi bor på landet, med mycket ängar o skog omkring oss. Vi hade tänkt att ha sovrummet så att vi ser den fina utsikten, ska därför göra en av väggarna till en "glasvägg", fönster som går över nästan hela ena väggen, med en altandörr ut, så att man kan ut och sätta sig direkt när man vaknat, o lapa lite morgonsol! Det ska vara ljusa väggar och någon ljus fin fondvägg, motivet på fondväggen får gärna vara murgröna. Golvet ska nog vara i mörkt ek. Och så ska det förtåss vara en stor, härlig, mjuk säng, med dessa underbara lakan i!!

Filippa

ett perfekt ddrömsovrum skulle gå i shabby chic, det ger ett varmt ch mysigt uttryck tycker jag. Älskar nya saker som ger inslag av gammalt, det är alltid mysigt! och med massa gosiga täcken och kuddar, och massa levande ljus! underbart :)

Emma.s

Mitt sovrum -gulligt med vita väggar förutom en äldre bevarad vägg bestående av rosa romantiska blommor touch och mot den väggen bor våran hemmabyggda sänggavel i råvirke målat vitt. En vacker vit hylla tillsammans med texten.. Sov gott,dröm sött på väggen bakom hyllan, på denna står två magiska SIA ljuslyktor och sist men inte minst en ängel med vingar i silver <3 som dagligen påminner mig.

Hanna S

Mitt drömsovrum handlar inte om hur det ser ut - utan vem jag delar det med. Så i mitt drömsovrum finns jag, min fina pojkvän och såklart mina två fyrbenta älsklingar som (även fast de är väldigt små hundar) tar upp halva dubbelsängen! :) tack för en fin blogg och en rolig tävling! Många kramar, Hanna

Malin Lundin

Svarta möbler mot en grålila vägg med inslag av vitt och en massa kuddar!

jen- mamma till Ewelina och gravid

Det ska vara ljust och härligt, gärna lite lantligt med. Med ljusa täcken och måååånga fluffiga kuddar. Goa filtar hängandes på sängkanten och mycket hemmagjorda och gamla möbler, som tex ett par gamla lådor som sängbord, e gammal kista vid "foten" på sängen där ännu mera fina filtar ska ligga och hänga ut över kistkanten. Gärna mycket lampor och en stoor kristallkrona. Massa fina canvas bilder på våra barn ovanför huvudgaveln som även den är gjord av oss i ett vackert blommigt ljust tyg. Ett par fina änglavingar täcker väggen och en fin hemmagjord lite ranglig trästege där några klädesplagg hänger finns det. Under fönstret som ligger mot havet finns en inbyggd sittplats med vackra kuddar där man kan sitta och skåda soluppgången eller solnedgången. Eller kanske bara snön som.faller en vacker dag. Kanske med en kopp te?.. Och så härliga lurviga varma mattor på varsin sida av sängen. Golvet ska va i vitt slitet trä :)

Josefin

Det ska gå vitt, ska va fina sängkläder som sjunker in med allt det vita och sen även innehåll så mycket ljus som möjligt, utan att det ser plottrigt ut, det ska va stilrent och underbart!

Emmy

Mitt drömsovrum ligger i ett hus ute på landet. Där skulle det finnas ett gammalt trägolv, en vägg med vit panel, bjälkar i taket och massa fina detaljer. Fotografier på väggarna, gamla blandade med nya. Och sen en av de viktigaste sakerna; en platsbygd bokhylla från golv till tak fylld med fina böcker och minnen! Rummet skulle sedan delas med min andra hälft, och sen vore det komplett! Kram

Malin

Hum.. JAG VET! Jag skulle vilja ha en stooor rund säng med en tjusig sänghimmel ovanför att trassla in sig i när man sover.. Eller nää... En rund säng ramlar man nog lätt ur förresten.

Men vi ska ju strax flytta, i början på nästa månad flyttar vi till vårt radhus och då skulle jag vilja ha lite nya sängklädurs och gosa ner sig i, då känns det även lite bättre att vakna för all kisseri på natten! (Jag är gravid i 6e månaden :D) Jag har väl inte direkt någon typisk dröm vad gäller utseende i sovrummet, så länge det är mysigt och luktar gott! Samt att det är lagom varmt.. Då är jag nöjd! :D

Evelina

Mycket naturinspirerat blandat med vitt och rent.

Himmelsämg gjord av smala björkstammar med vitt, tunt tyg som faller fint.

Säng med säng gavel i nött trä.


En kreativ golvlampa som ser ut som ett litet träd med ljusbollar som frukt haha


Gardiner från golv till tak med bra mörkläggning


Stor projektorduk att bara dra ner när man vill kolla på film i sängen.


Sängkläder i vitt med en virkad beige pläd i fotändan. Alla andra textilier, mattor, dekorationer går i senapsgul, orange, grön och rött (varma färger)


Mycket detaljer som små korgar, ljusstakar och mönstrade mattor.


om jag vinner så vill jag skänka sängkläderna till katthemmets loppis så de kan sälja dom och få in pengar till deras hemlösa katter!!

Emelie Olsson

I mitt drömsovrum finns en gigantisk säng,med många kuddar och fluffigt täcke. Sängen är riktigt mjuk och go och det finns bord som man kan ha över sängen. Allt för en riktigt härlig söndagsmorgon med frukost på sängen.

Therese.L

Mitt sovrum är ganska trist just nu, tyvärr. Men mitt drömsovrum är på väg att skapas inom snar framtid när jag o mannen i mitt liv får tillgång till vårt hus. Då blir det ett ljust o mysigt rum med varma färger på sängkläder, gardiner o kuddar mm...
En inte alltför stor säng, för då ligger min kärlek alltför långt borta ;D
Sovrummet är en av mina viktigaste rum, de är ju mycket som händer där ;P så de är viktigt för mig hur det ser ut där...
Mvh Therese.L

Linnea - nybliven tvillingmamma

Mitt drömsovrum är ljust med inslag mytcket vitt med något inslag av grått eller beige. mycket olika vitmålade trädetaljer så som soegelram, ljuslyktor, sängram osv. ett stort foto av barnen taget i studio, ovanför sängen och ett fönster med morgonsol som lyser mot sängen så man alltid vaknar pigg och med ett glatt humör :D

Erica

I mitt drömsovrum sover för alltid min älskade fästman vid min sida och det finns alltid plats i vår stora säng för vår dotter att komma in och mysa.
Fast det är klart, en fin utsikt och ljusa färger skadar såklart inte ;)

Andrea

Ljusa färger, mjuka täcken, fina blommor, stor garderob, mysig belysning och självklart med min älskade sambo bredvid mig. Detta är en perfekt beskrivning på vårt lilla radhus som vi nyligen flyttat till :) lite nya påslakan hade varit kanon till vårt sovrum och de på bilden är precis i min stil :)

Josephine

Mitt drömsovrum är rymligt, vita väggar med en fondvägg i vit tapet med stora rosor på. Vill ha en stor säng och vill även ha en läshörna med en vit schäslong. Och så vill jag ha en stor dubbeldörr med fina frostade glasrutor med nåt motiv på så att man kan få en stor och härlig ingång till sovrummet samt att dörren blir till en del av inredningen :-)

Janina

Vitt, romantiskt och lantligt.
Vit panel med cremefärgad tapet med rosor, vita spetsgardiner, vita lampor och vit sängstomme.
Romantiska blommiga detaljer här och där och självklart tavlor med våra barn på väggarna

camilla

Mitt drömsovrum är stort, ljust och luftigt med en stor garderob=)

Victoria Holmqvist

Vilka fina sängkläder!
En de allra viktigaste sakerna med mitt drömsovrum är att de ligger i ett litet mysigt hus på landet och att det delas med min nuvarande sambo.
I sovrummet vill jag att det ska finnas ett gammalt trägolv, ljusväggar och gärna någon ljusmönstrad fondvägg. Att ha gamla, stora fönster med spetsgardiner vore också väldigt fint.
Fokus i rummet vara vara en stor säng och på sidan av dem ska små rustika sängbord stå.
Sedan måste det självklart finnas en liten säng till vovven också!
Håller tummarna för att jag vinner, sovrummet skulle verkligen behöva ett litet lyft nu och ekonomin tryter! Kram

Lisen Karlsson

Mitt drömsovrum ger en känsla av lugn och trygghet. Det ska vara svalt, både temperaturmässigt men också genom färgvalen jag gör. En bas av vitt och grått i kombination med smutsiga pasteller är något jag drömmer om!

Vi flyttar till ett totalrenoverat hus till sommaren, bilden ovan gav mig inspiration! Kram kram

Louise

Mitt drömsovrum skulle gå i vitt och olika nyanser av grått. Det ska vara ljust och fräscht samtidigt som det är mysiht och lite burrigt för störst mysfaktor. Ett sovrum ska vara personligt och inbjudande.

Sandra

Mitt drömsovrum är vitt, lantligt, med romantiska detaljer. Det ska vara ljust och mysigt. Precis som det är nu;)

Sophie

Mitt drömsovrum är ett marin pch seglingsinspirerat rum med vita väggar. Sängstommen skulle vara vit med blå och röd och vita sängkläder och massor av mjuka fluffiga kuddar. Mitt drömsovrum ska ge en trivsam och stillsam plats att vara på. En avkopplande plats att dela sitt innersta hjärta med min älsklng.

Liza

Jag har redan drömsovrumet, men nya lakan har jag icke :)

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/412490_268293196612674_66722165_o.jpg

Johanna

Mitt drömsovrum ska vara romantiskt och kännas fräscht. Det ska vara ljust på dagen men till kvällen vill jag kunna fixa det mysigt och mörkt. Hela rummet ska kännas inbjudande med sina färger och få en att slappna av och ta det lugnt. Ett mysrum helt enkelt! :)

Ida

Mitt drömsovrum: Det ska vara solljus som strömmar in i rummet på dagen och mysigt lampljus på kvällen. Där ska finnas kuddar i olika storlekar och filtar att svepa in sig i med en god bok. Sköna, lyxiga lakan som man vill ligga kvar bland länge på morgonen och längta till på kvällen.

Sara Björk

Vi håller på och rustar vårat blivande sovrum just nu. Så i fem månader har vi nu haft våran säng i vardagsrummet, inget vidare. Men vårat blivande sovrum ska bli vårat drömsovrum. Det är vitt beige grått med mörka timmerstockar som bryter av. Stort fönster och ett varsitt stort klädutrymme, som blir som en varsin walkincloset :) Dessa sängkläder skulle passa perfekt, då vi knappt äger några matchande sängkläder utan mest har udda :)

Matilda

Mitt drömsovrum är ljust med stora fönster, jag tycker att det är viktigt att vakna av ljuset och solens strålar. Självklart delas sovrummet med min sambo och våra katter!

Mathina Larsson

Vitt!! Vitt och fräscht och stilrent. Men små detaljer som i sängkläder och fönsterdekoration ❤ :)

Matilda Brandtberg

Mitt sovrum skulle gå i en lantlig och äldre stil, lite åt chabby chic håller, både romantiskt och hur mysigt som helst :)

regina

mitt drömsovrum är ett barnfritt och lugnt sovrum som är fyllt med vackra ting så att man efter en aktiv “mammadag“man lägga sig och koppla av och bara njuta av en vacker omgivning

Sofia L

Drömmen skulle vara ett ljust och luftigt sovrum blandat med både robust träpanel och fina lätta textilier. Stor och välkomnande säng med fluffiga täcken och kuddar, och om en "walk in closet" fanns skulle det vara himmelriket <3 En lugn och kärleksfull stämmning skulle direkt infinna sig i mitt dröm sovrum.

Lina - Elias mamma & med lillasyster i magen

Sovrummet är för mig det viktigaste rummet. Om jag fick bestämma skulle mitt drömsovrum gå i vitt med en blandning av lantligt och modernt. Det skall vara mysigt och personligt. Inom loppet av bara några dagar/veckor anländer en ny liten familjemedlem till oss, och jag blir mamma för andra gången. Jag har länge letat efter fina textiler, och vad vore inte finare än att få ha dessa i vårat härliga sovrum?! <3

hannaly // en salig blandning av inredning, recept och vardagliga ting

Mitt drömsovrum är ljust och med en stor, skön säng med många kuddar som man bara vill gosa ner sig i! Mysig belysning i form av en fin ljusslinga att tända på höstkvällarna skulle inte vara fel. Och gärna ett fönster med barnspärr så att det kan stå öppet hela tiden, blir härligt svalt och det är otroligt mysigt att somna till ljudet av regn! ;)

Jance

För mig är sovrummet viktigt. Mitt sovrum skulle vara ljust, romantiskt, mysigt. vitt & modernt :)

Lovisa

Sovrummet skulle gå i vitt, en stor sängen med många kuddar i :) Mycket textiler, maffiga gardiner och kanske en kristallkrona i taket :) Men det viktigaste av allt att ha i rummet, min kista som jag har ärvt från min mormor! :)

Helene Lj

Inredningen ska vara murriga färger,jag gillar grått och lila,kira gardiner,många växter,mysig belysning,ingen tv det förstör lugnet!massa härliga kuddar i sängen och min älskade fästman bredvid mig !

Petra GC

Åh vilka fina lakan! Älskar snygga lakan - de ger vardagslyx direkt!

Mitt drömsovrum är ljust och stort. Jag sover gärna utan gardiner och vaknar till solljuset på morgonen. En stor säng som man kan sträcka sig åt alla håll och kanter i, ljusa fina lakan som bjuder in till sömn och avlappning, mjuka fluffiga kuddar och täcken... Snygga retrolampor och högar med underbara böcker att läsa om kvällarna och lata helgmorgonar...

Plus min make & barnen! :)

Amanda S

Jag gillar ett mörkt sovrum som gör det enkelt att sova...mörklila väggar, gråa sängkläder och gardiner, och självklart stora och puffiga täcken :)

Elizaveta

Mitt drömsovrum är stort och har ljusa färger på väggarna. Själva sängen får gärna vara svart järn och med tjocka madrasser. Över sängen ska det finnas en sänghimmel och vid sänggaveln en ljusslinga, på golvet en stor vit mjuk matta. Väggarna får dekoreras av olika citat i svart. En vägg ska vara en garderob med skjutdörrar med spegelglas. Mitt drömsovrum ska helt enkelt vara mysigt.

Angelica

Åh. Synd att det var till enkeltäcken. Vi har dubbeltäcke :(

Mikaela

Mitt dröm sovrum ligger uppe på en vind, vitt snetak och vita väggar. En stor säng med två fina och enkla sängbord med levande ljus på! Sedan en stor "turkisk" matta om du förstår! Och i sängen ska det krylla av mjuka och fina kuddar :)

Myh

Mitt drömsovrum är stort och ljust. Vita tunna gardiner i ett stor fönster, en ljusslinga och fina gröna växter som gör det hela lite levande. En stor vit säng, med mycket förvaring under, så man kan gömma en hela massa saker utan att de syns, haha! Det ska vara fluffiga kuddar, täcken och filtar. Ombonat men ändå ljust och stor liksom... :)

Linda H

Mitt drömsovrum är faktiskt det sovrum jag redan har. Vi fick nyligen både nya tapeter och golv i vår lägenhet, så sovrummet har vita tapeter med ett mönster av slingrande rankor i ljust beige, golven är gråmelerade och möblerna är mitt vita skrivbord där jag sitter och författar på min bok, en skänk som jag själv har målat vit och bytt knoppar på, och mina högt älskade Stringhyllor som jag fyndat på loppis och auktion, tillsammans med loppisfyndade prydnader.
Det enda negativa med rummet är vår säng, som är alldeles för liten och som förhoppningsvis snart ska bytas mot en dubbelsäng, och då skulle ju dessa nya påslakan passa perfekt!

alexandra

Just nu är vårt sovrum en enda röra av nappar, kräklappar, nappflaskor, snuttefiltar och nedkräkta pyjamaser;)Men när vi kommer ur vår bebisbubbla vill jag göra fint i sovrummet. Det ska vara ljust och kännas mysigt. Böljande gardiner, fluffiga täcken, gröna växter och doftljus. Drömmen hade varit en anknytande altan, som man kan gå direkt ut på en varm sommardag.

Anonym

Mitt drömsovrum har gråa väggar och alla möbler är vita med en antik/romantisk look. Skulle även vilja ha en sänghimmel (i tyg) ett fluffigt överkast i luddig (fejk)päls. Och små små romantiska detaljer. ❤

Karin

Mitt drömsovrum är välstädat, mysigt och personligt. Mycket fotoramar med kort som.betyder mycket just för mig.
En stor dubbelsäng som man vill ligga kvar i hela dagar och mysiga kuddar att pallra upp sig med bakom en riktigt bra bok.

Johanna

Det är stort, lugnande och romantiskt inrett. En plats där man kan koppla av.

Nathalie

Mitt drömsovrum är luftigt och rätt ljust med färgklickar i form av kuddar och "lull lull"
En stor och härlig gammaldags säng med mjuka sängkläder och kanske en sänghimmel och massa kuddar. En stor garderob med plats för allt och sedan ett stort fönster som man kan se ut igenom när man ligger i sängen. Plus de där fina sängkläderna du lottar ut =)

Felicia - Mamma till Melwin ♥

Mitt drömsovrum har mörkröda väggar och mycket ljusa textiler. Sängstomme och tillhörande sängbord i kraftigt mörkt trä, gärna lite afrikanskt stuk. Gärna stora växter och massvis med ljus!! :)

Elin {Mamma till Theo och änglarna Meja och Svea}

Mitt drömsovrum är vitt, ljust, fräscht och luftigt. En stor säng med mysiga lakan och en massa kuddar. Och en massa ljusstakar! Och det här bäddsetet skulle vara pricken över i't :D

Make the seconds count

Mitt drömsovrum ska vara stort, med stora fönster som släpper in mycket ljus. Garderober längs ena väggen osv. Jag gillar när det är stilrent så det mesta ska gå i vitt med färgklickar lite här och där, t.ex en vas i någon snygg neonfärg!

Sängen ska vara i vitt trä med massa kuddar och filtar. Framför sängen ska det vara en kista av något slag där man kan förvara saker i.


Ovanför sängen vill jag ska hänga en stor tavla (gärna med något citat eller en stor bild på mig och min älskling)! :D

Caroline Elisabeth

Mitt nuvarande sovrum är låååångt ifrån vad jag drömmer om. Det är mer som ett förråd än sovrum. Jag önskar jag hade både ork och tid till att fixa ordning där inne. Men som ensamstående och heltidsarbetande så är det tungt. Men om jag fick drömma.. Vitt, pastel, volang, spets och nytt blandat med gammalt. Romantiskt och ljust! Det är min dröm! :)

Ida K

Åh vad härligt! I mitt absoluta drömsovrum domineras ytan av en stooooor säng full med mjuka kuddar och fluffiga täcken. På golvet ligger en mjuk orientalisk matta och det det hänger stora tygstycken runt sängen. I taket hänger en kristallkrona, och en stor garderob i antik stil står längs ena väggen. På väggen mitt emot sängen finns ett enormt fönster med utsikt antingen mot sjö eller skog som man får vakna till varje morgon. Rummet går i ljusa och fräscha färger och det känns lugnt och fridfullt.

Linn

Drömmen vore fint mörkt (eller åt det gråare hållet) trägolv och vit träpanel på väggarna. Vitt tak och just över sängen hänger chiffong tyg som en diskret himmelsäng och i mitten hänger en gammal kristallkrona i silver. Sängen är stor och välkomnande med stora beiga, vita, ljusblå och ljusrosa kuddar. Kissekatterna, en svart, Milo, och en grå , Millan, ligger och vilar på den fluffiga vita filten. Intill ena hörnet står 3 tända ljuslyktor i olika storlekar och gör mönster på väggen.

evelina

Mitt drömsovrum är ljust, vitt och har en liten romantisk stil. Jag mår bra av ljusa färger.
Rummet ska vara svalt (jag sover bäst då) med en stor säng, fluffiga kuddar och ljusa textiler, kanske något i gammelrosa oxå (kanske kuddarna..) samt gärna en stor byrålåda och/eller garderober (eller varför inte en walk-in-closet som är ansluten till sovrummet, vore ju inte fy skam.)

Det får gärna vara träväggar som är målade i vitt, det tycker jag är fint samt ett fönster som har morgonsol, tycker det är hemskt mysigt att vakna upp till.

Oj vad tankarna for iväg... men jag hoppas jag skapade någon slags känsla i det jag skrev i alla fall.

Men summan av kardemumman: ljust, öppet, vitt med ljusa textiler och med en stor säng! det är mitt drömsovrum det :)

Daniela

Mitt drömsovrum:
Stort luftigt. Inrett med rosa och vitt. En stor säng. Med ett rosa överkast. Och två stora rosavita dynor. En lampa ovanför med kristaller av guld. En grå matta. Ett vitt skrivbord. Och ett stort klädskåp. Golvet är av trä. Rosavita väggar. En bokhylla. Ljus lite här och där. Och vid sängen står där en text Love Hope Believe.

Linda

Mitt drömsovrum är just precis endast ett sovrum. Nu använder vi sovrummet som både kontor, förvaring och sovrum. Inte alls bra. En stor, mjuk och skön säng ska det vara. Gosiga kuddar o täcken. Sköna lakan. Mjuka färger. Passlig temperatur. Avslappnande helt enkelt.

Caroline

Det är ljust med härliga textilier, mysig belysning och det finns en tv :)

Melinda

Jag fick mitt drömsovrum när vi flyttade och det enda som saknas till de vita väggarna och fondväggen med rosor i silver och svart är ljusa, lantliga och mysiga påslakan.

LILITH - Boktokig mamma med borderline

Mitt drömsovrum skulle ha en helvägg täckt med bokhyllor fulla med böcker och bekväma kuddar man kan luta sig skönt emot när man läser.

Hanna

Jag skulle ha havsblåa tapeter med delfiner på. sen när jag ska sova ska jag känna mig som en delfin.

Msz

Mitt drömsovrum är ett vitt och ljust sovrum med lantlig stil. Älskar gamla vita slitna möbler och älskar även änglar som finns på plats redan i stora delar av sovrummet. Sovrummet ska vara en lugn oas för mig för att jag ska kunna slappna av. Mysig belysning är också ett måste! Vi har nyss flyttat till en ny lägenhet och är på jakt efter ny inredning. Skulle vara helt underbart att vinna ett härligt påslakans set <3

Ida

Ljusa väggar, ljusa textiler i säng och luftiga gardiner. Annars mörka möbler som kontrastfärg med något fint väggord på väggen som ger en bra start på dagen. Givetvis en söt liten hörna till lilla hjärtat med sänghimmel över spjälsängen, ljusa textiler och en liten speldosa som klingar glatt! En kristallkrona i taket och mängder av doftljus i favoritdoften utav nytvättat. Ett dröm sovrum att både somna och vakna upp i.

Lotta

Mitt drömsovrum är större än det vi har nu, men med snedtak. Romantiskt med en stor säng, och sonens säng står bredvid. Ljusa gardiner som matchar sängkläderna och massa bra böcker på nattduksborden :)

Hanna

Mitt drömsovrum är ett rum där jag kan koppla bort allt annat i. Där jag kan vara mig själv och slappna av. Det är ett rum med ganska mörka väggar förutom några väggar som är vita, en stor och luftig säng och en fin bokhylla som står med kontrast mot en av de mörka väggarna.

Isabelle

Mitt drömsovrum är ljust med mycket ljus och sedan svarta detaljer. Ska vara mysigt och romantiskt och inte så plottrigt, vill även ha en fondvägg som är i vitt trä :)

Josefine - mamma till Molly

Mitt drömsovrum ser ut som såhär; Ljuslila väggar med en fondvägg som består av vit träpanel. Stor säng med vita sängkläder och fluffiga prydnadskuddar i lilafärg. Och såklart tre bilder ovanför sängen på våran skatt Molly <3

gabriella

Mitt dröm sovrum går i vitt! Skulle vilja ha en säng, garderob, byrå m.m som går i stilen "shabby chic" och lantligt. En enkel kristall krona skulle jag också vilja ha, och självklart massa fina ljus och ljyslyktor! Höjer mysighetsfaktorn otroligt att ha massa sånt tycker jag. Sen är gammalt halvslitet trägolv målat i vitt bland det finaste som finns, så det är kortfattat hur mitt drömsovrum skulle se ut! :-)

Amanda

Mitt drömsovrum har snedväggar och synliga takbjälkar. Golvet är mörkt och väggarna är vitmålade. Sängen är stor och fylld med fluffiga kuddar, alla bäddtextiler går i ljusa färger. Även gardinerna som hänger i det stora fönstret i rummet går i en ljus ton. Vid sängens fotände står en fin sittbänk i trä. Rummet pryds av vackra inramade foton på dem som betyder allra mest. <3

Sandra- BF 3/8

Mitt drömsovrum ska vara som att kliva direkt in i en dröm. Vi har nu ljusa väggar, och har inget som riktigt "piffar upp stämningen" Men det tror jag detta bäddset skulle hjälpa oss att göra!
Eftersom ekonomin är begränsad hos oss så skulle jag bli super glad över detta! :)

Fanny - foto&vardag

Mitt drömsovrum är i ljust, med lite mysiga mörka färger som lila osv. Mycket trä, t.ex takbjälkar. Rummet ska också vara rätt stort. En stor säng, en stor dörr in till klädkammare. Massor med gröna härliga växter och egna fotografier som jag tagit på väggen! Haha, ja finns många olika drömmar och önskemål men tror du förstår ungefär :)

carin

Stora öppna panoramadörrar, varmt ute, svalt inne, sandstranden utanför, höra vågornas skvalp, svala vackra lakan och min älskade familj sussande bredvid mig.

Marika

Mitt drömsovrum har ljusa väggar i antingen grått eller beige med en utstickande färg, gärna i cerise/mörkrosa. På väggarna vill jag ha tavlor med foton citat som betyder mycket för mig och som får mig att känna mig lugn. Rummet ska vara luftigt och ha en lugnande effekt. Påslakan som dessa skulle vara pricken över i:et :)

Fru A

Ett rum att drömma i, inte om!

Sandra A

Mitt drömsovrum har en stor fin himmelsäng som gör rummet lite mystiskt och älv-liknande. På golvet ligger en fluffig vit matta som fötterna älskar att borra ner sig i. Inredningen går i vitt med några enstaka färgklickar, gärna möbler i gammal stil. Åh, nu vill jag bara förverkliga den här drömmen!

Isabelle

Mitt drömsovrum är ljust och stort, med högt i tak och vita väggar. Gärna trägolv i vitt och bara vita möbler. Sedan får det gärna bryta av med någon stark färg som en matta eller så. Gärna en walk-in-closet också. :)

Mikaela Kronberg

Mitt drömsovrum skulle vilja måla om till någon härlig chokladfärg på väggarna och ha vita möbler med en "gammaldags himmelsäng" med vitt härligt tyg på alla fyra hörn. Men vitt påslakan och många kuddar! Även vita fluffiga gardiner :)

Trevlig kväll!

erikasblogg.se

Mitt drömsovrum ser ut precis som det vi håller på att renovera i huset nu :) Med ljust gråa väggar, vita lister och vita fönster. Det bästa av allt är kakelugnen i ena hörnan med. Vit säng med fluffiga duntäcken och en ny spjälsäng med en liten bebis i som kommer om 2½ månad :)

Sara- Mamma till Sebastian & Melina

Mitt drömsovrum ska ha en stor fin garderob i brunt, en stor säng och en fin sängstome i brunt, ljusa tapeter vitt med nått fint mönster på. Spjälsäng som är vit, med rosa påslakan osv. Någon fin hylla uppe på väggen som man kan sätta lite foton med på barnen.

Pia

Mitt drömsovrum är ljust och öppet, gärna med väldigt stora fönster så att det är "naturligt" ljust på dagen. Allt ska vara i svart och vitt förutom små detaljer som lyfter upp rummet, typ en ljusrosa ram runt ett svartvitt foto. Enkelt, ljust och små detaljer som gör rummet komplett helt enkelt. Och självklart en kingsize säng med massa kuddar!

Sofie

Drömmen är ett stort ljust rum med våran fina sänggavel och ett fint ljust överkast med lite ljusgröna kuddar på sängen och två stora fönster med ljusgröna gardiner och lite orchideer i fönstret som blommar i lila färg! Ljust trägolv och vita eller ljusgrå väggar och en stor skön säng och även en liten spjälsäng vid fotändan ;) hopp finns för min dröm!

Linette Broberg

Mitt drömsovrum är stort, vitt och ljust. Jag vill ha det romantiskt, lite gammeldags och gärna med bra sällskap i form en av liten mysig hund. Jag älskar ljus, speciellt doftljus så det ska finnas också! Även mycket kuddar, fina sängkläder och en stoooor walk-in-closet.

Din blogg är fantastisk! Kram

Madelene Uppsala

Mitt drömsovrum är stort med vita golv, väggar och tak. En skön säng med fluffiga kuddar och täcken. brevid i sängen ligger DEN BÄSTA KILLEN, SAMBON OCH FASTMANNEN i världshistorien..det gör liksom allt :)

Camilla Sandmark

Jag vill att de ska se ut som en trädkoja i Amazonas djungel.. Mörkt trä, exotiska växter, kanske en färgglad papegoja som sitter på en gren i taket... Inte så bra för friden men helt klart spännande. Tyger i härliga mönster som gör det ombonat och varmt och helst med en härlig utsikt.

Sabina

Jag sover i mitt drömsovrum,de enda som fattas är två härliga fina lakarn;)

Michaela

Mitt drömsovrum är lantligt inrett, mycket vitt, shabby chick såklart! Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag gjort de med en gång, men tyvärr är jag en "fattig student" som dem säger ^^ Kram!

Lina Noleryd

åh, Linda du vet precia hur de skulle se ut med tanke på alla utflykter vi har gjort och kollat på fina inredningagrejer 😀

Sandra

Det där duschdraperiet har vi här hemma. Så fint tryck! :) Mitt Drömsovrum är stort men mysigt, i vitt, rosa och grå toner som bara sjunger romantik! :)

Sofie

Det ska vara ljusa färger med en touch av jordnära,
det ska vara en plats för mig, bebisen och min kära,
i rummet ska inte TV och mobil få störa,
endast min älskade familjs andning ska man höra!

Britta Högström

Om jag ska beskriva en väldigt pragmatisk dröm så är det att ha en säng utan ett stort hål i resårbotten, hela underlakan - utan hål och sköna påslakan... så en vinst här skulle göra mig superglad då jag idag har svårt att sova pga 0 komfort och fibromyalgi med hudsmärtor.

En mer ouppnålig dröm är en stor lyxig säng, ett rum i lugna pastellfärger, inrett stilrent och enkelt med skandinavisk design.

Önskar alla en riktigt fin vår!

Isabella

Ett sovrum som en riktig prinsessa är det alla någon gång suktat efter. Lite gammaldags shabby chic med fina detaljer på möbler och grejer. En gigantisk säng med massor kuddar och filtar i jordnära färger, ett förskinn på golvet, en stor härlig tavla med något fint fotografi på familjen och inte minst en stor taklampa med levande ljus. Rummet ska ha det perfekta ljuset och atmosfären, ljuvlig musik ska spelas ur högtalarna och en doft av en sommarnatt ska sprida sig ut över rummet. Intill rummet ska stora snygga naturvita dörrar stå öppna för min stora walk-in-closet med shabby chic stil där också, tyger hängande i taket och en stol att sätta sig på att vila när man håller på att däcka efter att ha provat kläder, kläderna ska hänga på fina vita trägalgar och ska se ut som att de skriker efter att bli burna. Det här sovrummet skulle vara underbart, och kännas precis som prinsessrummet man drömde om när man var sex år och ville vara som alla disneyprinsessor som fanns! - Grattis till den nyfödda!

Emma

Just nu är mitt sovrum (egentligen ett matrum) så litet att min säng i princip är det enda som får plats där inne. Mitt drömsovrum är därför relativt stort, jag vill få plats med en stor säng med en vit sängram. Hela rummet ska vara ljust (kanske inte vitt men väldigt ljust iaf). Jag vill även ha plats för en stor garderob med skjutdörrar! Massa fina tavlor på mina syskon och min fina guddotter och ett stort fönster med både mörkerläggande gardiner och rullgardin så jag kan sova som en prinsessa... Men... Den drömmen får nog bli sann när jag inte är student längre!

Belma

Hej Selmas mamma, i mitt dröm sovrum ser jaq mkt kärlek, ljusa färger och en doft av fräscht och vanilj

Madde

det ser ut som i ett inredningsuppslag. ljust. grå väggar, grå kontinentalsäng och ljusa textilier på sängkläder. en gammal vit shabby byrå i ena hörnet och spetsdetaljer i form av dukar på nattygsborden. en blomma i fönstret bredvid två ljusstakar i fattigmanssilver, och en vitmålad korgstol med fårakinnspläd som man kan svepa in sig i när det är kallt. en dröm ja! haha :)

Elisabeth Öberg

Drömsovrummet ska vara ljust och svalt men samtidigt varm av kärlek.
Vitt med ljust grönt och lite ljust rosa.
Luftiga vita gardiner i det stora fönstret och gröna växter.
En stor garderob med bra belysning.
Fluffiga mattor nedanför sängen.
Snygga och sköna sängkläder, många härliga kuddar.
Läsbelysning och allmänbelysning. Vid vår bebis spjälsäng finns en nattlampa.

Som en DRÖM :-)

Sandra

Mitt drömsovrum går i orientalisk stil med mycket guld, lila och rosa. En stor säng med sänghimmel runt om. :)

Johanna

Mitt drömsovrum är i ett sekelskifteshus. Själva sovrummet är ljust och luftigt med någon romantisk tapet på väggarna. Inredningsdetaljerna går mest i vitt och ljusa pastellfärger som rosa och turkost. Sängen är inbjudande och ger rummet en lyxig hotellkänsla. Helst ska det finnas en stor garderob/walkincloset i sovrummet eller i nära anslutning till det. Dessutom drömmer jag om att få ha ett ordentligt sminkbord för att kunna få ordning på alla skönhetsprylar och kunna ha en plats för sminkning med allt lätt åtkomligt och en bra spegel.

Sabina

Mitt dröm sovrum ska vara ljust med fina färger men ändå diskret. En plats för mig och min kära och våra katter och när jag väl plussar vårat lilla dröm pyre<3 En plats där man kan njuta av varandra, slippa grubbla och bara ha det mysigt. Med andra ord ett rum med värme och kärlek och där man bara få må gott och glömma allt som tynger än!

Veronica

En stil som jag är totalt såld och förälskad i är den afrikanska stilen, jag älskar sådant som är lite udda och sådant som andra inte har.. Samtidigt som jag även älskar den ljusa och vita stilen, lite schabby chic. Jag blandar gärna olika stilar, nytt som gammalt..


Mitt drömsovrum... En stor säng med härliga sängkläder och ett stort fint överkast, massor med kuddar.. Ljus på nattduksborden, i fönstren ska det vara mycket växter.... Åh, så svårt att förklara hur man verkligen vill ha det.. Allt ser ju så mycket bättre ut i fantasin än när man ska förklara det i ord.. ^^,



Jag hoppas iallafall att jag har turen med mig i denna tävling. Är i sådant stor behov av sängkläder, och dessa såg ju helt gudomliga ut.

hanna

Det viktigaste i mitt drömsovrum är sängen, den ska vara stor, lagom mjuk med många kuddar och mysiga täcken och filtar. Själva rummet ska vara luftigt och ljust, en vacker hylla som jag kan förvara mina fina gamla ärvda prydnadssaker på. Sen vill jag som en typiska tjejen även ha en walk-in-closet, där det gärna får finnas väldigt mycket mer kläder än vad som just nu finns i min lilla garderob. Men, som sagt så är det viktigaste i mitt sovrum sängen, och visst ser sängen mer inbjudande ut med fina sängkläder?

Marie

Jag har länge vetat hur mitt drömsovrum ska se ut men jag & min sambo har under många år bott i en lägehet som inte alls hade den storlek osv på sovrummet. Så vi bestämde oss för att titta efter ett hus. Vi hade under många år haft den drömmen om att kunna köpa ett hus. Så vi började vårat letande och de var verkligen inte lätt att hitta ett hus som kändes rätt. Men efter 1 års tids letande så hittade vi äntligen ett hus. Och de kändes bara så bra när vi tittade på det samt att de kändes som de rätta huset för oss. Nu har vi bott här i 3 månader och de var så värt att leta efter det perfekta huset även om de tog lite tid och vi gick på många husvisningar. Så nu har vi äntligen början på vårt drömsovrum. Vi har redan hunnit tapetsera en fondvägg och lite annat men de finns en del kvar. För mig så är drömsovrummet ljust med mycket vitt. Romantsikt stil över de hela och de ska vara ett ställe där man ska kunna slappna av till max och bara kunna njuta. Att vinna detta påslakanet hade verkligen varit pricken över i:et. Det hade blivit så fint och mysigt nu inför sommaren :)

Pauline Pinola

Mitt drömsovrum är ett romantiskt rum men gammeldagsrosa detaljer. Jag har en vit träsäng med många kuddar. Det finns en sänghimmel i taket och massor med levande ljus. Jag har en spegelgarderob och en kristallkrona i taket. Jag älskar rosor så det skulle vara många detaljer som liknar eller är rosor. Jag ska ha spotlights i taket så att man kan välja belysningen efter känsla och behov. Romantiskt är det som gäller för mig, och det bäddsättet hade passat perfekt in i mitt rum! :)

Jessika

Mitt dröm-sovrum är ljust.
Romantiska färger som piggar
upp och är svala!
Vitt, gammelrosa och gärna dekorerat med rosor
:)

Emma

Mitt dröm sovrum är vårat nya sov rum som går i lantlig stil. Vita väggar och en panel vägg den går också i vit, färgerna går i vitt och grått! Älskar det! Och skulle bli så glad för dessa påslakarn till vårat vackra sov rum :-)

Elin

Mitt drömsovrum är stort och ljust. Färgerna ska gå i vitt och ljusgrått. Stor och mysig säng med lyxiga påslakan och en massa kuddar. Härliga fönster med fin utsikt och gärna utgång till en underbar balkong.

Louise Berglund Åström

Mitt drömsovrum är mestadels vitt, och lantligt! Ja vill gärna att de ska va ljust och fräscht! :)

Mamma till fyra pojkar

Vilken härlig tävling, lika härlig som din blogg!

En säng + min egen familj med världens finaste baby! Det är drömsovrum det!<3

Linda

Romantiskt & ett inslag av både nytt som gammalt. Det får gärna vara rosa/vitt åt det lantliga hållet, samtidigt som accentfärgen ska vara åt det mörkare hållet (beige, grå, svart). Mys belysning är ett måste samt inrednings detaljer i alla möjliga former i inslag av mycket silver. Detta kittet skulle ge mitt sovrum ett lyft & en himla god sömn :)

Erika

Mitt drömsovrum är stort och vitt och stilrent med med romatiska inslag och dova färgklickar här och där.. och riktigt snygg och genomtänkt belysning :)

Marika

Det ska vara ljust och fint, stilrent men mysigt!Det ska vara ljusa färger som ljusrosa och vitt.

Lizette

Oj så svårt! Men svaret är ändå ganska enkelt; stilrent, lite eget och med min fina sambo! Vi ska nämligen kolla på ett ( för hundrade gången ) hus på måndag och än så länge känns det för en gångs skull superrätt! Så därför vill jag gärna vinna - för att nästan få lite bekräftelse på att det är rätt och för att vi inte kommer ha råd att inreda som vi vill utan får köra på gamla ärvda grejer (sånt är livet som student..) och sovrummet ska ju faktiskt vara ens oas - detta skulle definitivt pigga upp!

Kristina

Det ska se ut som om jag ligger på plus...

Millah

Jag är absolut med och tävlar och mitt dröm sovrum är ett romantiskt men ändå stilrent, ljust och fräsht men med en mörk rullgardin så det inte är så ljust på nätterna :)

Kram // Millah
millahoman@hotmail.com

Lina

Jag drömmer om ett romantiskt sovrum med gamla möbler och gammelrosa gardiner.
Mest av allt önskar jag att det skulle få plats en liten säng till en familjemedlem.

jessamy

Hej.

Jag vill vara med.
Mitt dröm sovrum är ett rum där jag känner mig lugn och harmonisk. Ett rum som är upplagt för allt. Ett rum för stillhet och eftertanke. Mitt drömsovrum är svorummet jag har nu. Ifall jag hade nya sängkläder :)

mvh jessamy_@hotmail.com

sanne

Mitt drömsovrum har en vit panelvägg, en stor fluffig säng med massa kuddar! Väggarna skall vara målade i lugna färger och det skall vara iskallt i rummet (ingen kvällssol med andra ord).

Annie

Mitt drömsovrum är vitt och ljust med ena väggen klädd helt i tyllgardiner. Rosa och pastelliga kuddar pryder den stora sängen med sängram. Brevid sängen står mitt handgjorda sängbord och i sängen ligger min lilla chiahuahua, Bolt :)

Elin

Mitt dröm sovrum är vitt, ljust och fräscht! Jag älskar shabbychick-stilen och jag ser mitt rum som en blandning mellan England stil och USA stil med båda deras flaggor inblandade, sååå snygga färger ihop - vitt, rött och midnattsblå. Jag längtar tills jag flyttar hemifrån så att jag kan få inreda, måla och pyssla hur mycket jag vill! :)

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Mitt drömsovrum går i vitt och svart med lite lantlig och romantisk stil. Är rätt så nöjd med hur vi har i vårat sovrum nu som går just i den stilen, men lite detaljer och för att få det där ombonade mysiga saknas fortfarande.

Hoppas på vinst skulle behöva nya sängkläder som passar in i resten av inredningen.

Spacegirl

Det är ljust, ljuvt, mycket spets och vita sängkläder, en mjuk, skön säng och en lugn atmosfär.

Susanna

Jag drömmer om ett sovrum där det första man känner när man kliver in i rummet är en mjuk ryamatta som täcker hela golvet i sovrummet och är en lyxig känsla för fötterna. Jag ser också någon varm färg på väggarna och en lagom mjuk dubbelsäng bäddad med fina sängkläder och som är i ungefär lårhöjd. En byrå som står längs väggen mittemot sängen där det ska stå foton på familjen och en vas med färgglada tulpaner i. Gärna en bokhylla i samma serie som byrån, där man kan plocka någon bra bok ifrån och läsa sig till sömns! Underbart :)

Johanna

Mitt drömsovrum har ett stort fönster med ljusa gardiner och ljusa väggar. En säng i mitten som ser sådär stort och hemtrevlig ut, som inbjuder till vila men även lek och mys. Just nu har vi ett skrivbord i sovrummet men det ska väck om jag får önska!
En fåtölj får gärna ha en plats i drömrummet, en stor mysig med härliga pläder i.
Tavlorna på väggarna ska vara bilder på familjen blandat med lugna, vackra naturbilder. Ett rum att slappna av och trivas i helt enkelt, för hela famlijen!

Nathalie

Mitt drömsovrum är ljust, vitt med små fina detaljer som endå håller rummet lugnt och enkelt. Har precis fått ommålat i lägenheten så vitt är det nu men dock fattas sängkläder som passar in, är studerande så har ju inte råd tyvärr. Men med dessa påslakan skulle jag vara så gott som klar med mitt drömsovrum! :)

MissLie - Fucked up

Mysigt och romantiskt med vitt och rött. Hjärtan och fina väggtexter... :)

Frida Karlsson

Mitt drömsovrum ska vara vitt och ljust. Det ska vara med enkla detaljer. Man ska kunna känna sig lugn och avslappnad därinne. Sängen ska vara mjuk och drömlik, som att sova på ett moln.

mammaTea

Ett rum öppet för hela familjen!

Marika

Jag är på god väg att skapa mitt drömsovrum. Den ska se ut som ett dröm paradis där man kommer in till fluffiga påslakan som har ett möte med en massa kuddar i olika storlekar och neutrala färger. Det ska vara så man nästan inte ens kan se att det är en säng under, då fluffiga täcken med en massa mjuka och Goa kuddar pryder den. Sovrummet ska gå i volang och vitt med en touch av lite grått och lila. Volanger på överkast, kuddar och gardiner som gör att man känner sig som en prinsessa från någon annanstans, som i en dröm.

Fanny

Mitt drömsovrum har ljusblåa och vita väggar. Där finns en massa bilder i olika storlekar med vit ram på min ponny och gamla ponnyer jag haft. Där är en bred säng med detta bäddset (eller liknande. Där är en liten bokhylla med en massa böcker, och en ljusblå, mjuk matta mitt i rummet. Där ska vara en walk in garderob och dörrarna ska vara lite vitsuddiga, med ett "elegant" men stilrent handtag. Garderoben ska ha ljusblå heltäckningsmatta och så klart vara fullt av snygga skor och kläder ;) Där ska vara en hörna med en vit tvåsitssoffa och två vita fotöljer, ett soffbord och en tv för mysiga tjejkvällar. Sammanfattat ska det vara personligt, men ändå stilrent och gå i vitt och ljusblått :D

vendela

Mitt dröm sovrum ser ljust ut men endå lite mysigt med trä bokstäver till ordet LOVE och färgade ljus i mellan varje bokstav. Sedan mysiga rullgardiner :)

Anna

nu när vi en liten snart ska få
hur ska mitt drömsovrum se ut då?
jo det ska förstås både vara praktiskt och fint
kanske i färgerna grått, mörklila och gredelint?
då vi tänkt att lillen i samma rum sova ska,
vore det med plats för spjälsäng riktigt bra.

Elin Nilsson

Mitt drömsovrum innehåller det allra finaste för mig; familjen!

Caroline L

Vill ha vita möbler i en gammaldags robust stil.
Sen tapeter i någon "smutsig" pastellfärg skulle vara fint. Troligen rosa :)

Natalie

Mitt drömsovrum är det som när man kommer in i det känner "Nu är jag hemma!". Ljust, mycket vitt, levande ljus, mjuka sängkläder, nattygsbord fulla av böcker, väggar fulla med tavlor och hjärtat fullt med kärlek.

Ami

Mitt drömsovrum är en plats att slappna av. Mjuka färger. Vitt vitt vitt i grunden. Mycket tyger. Mycket kuddar. Romantiskt. Lantligt. Men ändå modernt. Färgglada "mjuka" tavlor. Ljus på nattduksborden. Massor av inredningstidningar. Ett må-bra-rum.

care69

Mitt drömsovrum skall ha stora fönster med utsikt mot vatten, gärna ända ned till golvet. Helst skall där inte vara insyn heller.
Ljusgröna väggar för det är lugnande och sedan ljusa möbler och härligt nytvättade sängkläder.
Vore det extra lyxigt finns där ett stort badrum och en walk-in-closet i anslutning.
...A girl must dream...
Tipsat:
http://care69.blogspot.se/2013/04/21-april-vinn-sovrumsartiklar-fran-jotex.html

Hanna

Mitt drömsovrum: grått, vitt och ljust rosa.
väggar i grått, möbler i vitt och söta detaljer såsom kuddar, ljuslyktor och gardiner i rosa :)

Sandratherese

Mitt drömsovrum är väldigt ljust, vitt. En stor fin vit sängstomme med ett spets överkast, på väggen vill jag att en panelvägg ska finnas, fast de ska vara horisontellt. Sängbord på varje sida med en varsin snygg "industri" lampa, klocka och något fint ljus. Vill ha ljus men väldigt varma rosa gardiner, nedanför sängen ska en kista finnas som man kan gömma kuddar osv när man sover. Stor garderob, gärna walk in closet som man går in i från sovrummet. Vitt trägolv ska finnas med en ljus grå stor matta. Blommor i fönstren och det ska vara det mysigaste rummet i hemmet.

Denice

Vitt och stilrent med fina detaljer, massor av ljus stor säng med massor av kuddar med en stor fin sängstomme! Fina sängbord till det. En stor walk in closet i glas invändigt och en stor blakong eller terass! Och en stor vit pläd på golvet!

Angélica

Mitt drömsovrum är ljust romantiskt, en plats där jag kan drömma mig bort bland mjuka kuddar.
Där jag kan titta på svartvita fotografier som sitter uppe på väggen och minnas alla vackra stunder.
I mitt sovrum blandas det nya från idag med det gamla från igår.
I den stora sängen vill jag vakna bredvid min älskade, varje dag i resten av mitt liv. På det ljusa golvet vill jag höra trippandet från barnfötter.
Färgerna som omgiver mig är snövitt och puderrosa, som om jag svävar på rosa små moln.
I mitt drömsovrum ligger det sockar på golvet utan att det gör någonting. I mitt drömsovrum kan jag andas ut..

Sanna

Mitt drömsovrum är ljust med stora fönster. Mycket vitt och många fotografier och bilder på min dotter (och mina framtida barn och familj). Turkosa detaljer och en stor och bekväm säng med mycket kuddar. En vit bokhylla med massa böcker och bra belysning så att jag kan läsa.

Kram Sanna