Snuttefiltar

När jag var liten hade jag en snutte som var bland det allra viktigaste för mig. En ljusblå tygbit som faktiskt var klippt från min morbrors T-shirt. Jag sov med den varje natt och den doftade sååå gott! När den blev för varm svingade jag den i luften för att "kyla av den" och för att den skulle få tillbaka en viss doft. Vi skall inte prata om hur arg jag blev när mamma tvättade den och den plötsligt luktade tvättmedel, hihi. För att inte tala om den dagen den var så trasig att den fick åka i soptunnan..
 
Hur som helst har vi nu även ett gäng snuttar från Snutten.se till vår kommande lilla tjej. Det är inte säkert att hon kommer fastna för dom på det sättet som jag fastnade för min, men dom är fantastiskt mjuka, tunna och får jag möjligheten att amma henne så kommer den vara perfekt att använda även då. Även som små luftiga filtar m.m. Mina personliga favoritfärger är dom rosa och dom bruna, men det finns mängder. Säljs i 3x3-pack för typ inga pengar alls..
 
Ange rabattkod "LI13022" så får du dessutom 15% rabatt på din beställning.
Giltig två veckor från idag.
31
erica

Åh såna fick min son av min mamma. De är jättebra! :)

Anonym

alltså man behöver ju inte köpa på sig allt, ta det eftersom ist. våran, snart treåring, har aldrig använt varken snutte, tutte eller gosedjur.

Svar: Vi köper VAD vi vill, NÄR vi vill : ) Det har ingen annan med att göra. Ditt barn är ditt barn, vårt barn är vårt barn : )
Linda Blom

hanna

hej! Har en fråga som jag hoppas att du verkligen kan svara på! De är så att jag länge tänkt beställa hem redken extreme anti snap då jag hört den ska va så bra om man har slitet hår, å den ska man ha i när håret är blött..men är även sugen på att köpa TIGI bed head small talk då den ska ge fylligare hår, vilket jag kan behöva då jag har så tunnt...så till min fråga, kan man appilicera båda samtidigt eller blir de sämre effekt då? och vilken har man i först av dom isåfall? hoppas verkligen du kan svara :D

Matilda - socionomstudent

Hoppas att hon kommer tycka om dem! Annars är går de ju, som du säger, att använda till annat än snuttefiltar :)

Svar: Precis :D Filt, eller annat nödvändigt till en liten en : )
Linda Blom

Jennifer Doverfors

Känner igen det där, min gick i flera bitar efter ett tag, sen glömdes vissa på danmarksfärjan och så försvann de en efter en! :(

Svar: MARDRÖM när man blev av med snutten, men det gick fort över : ) Hoppas att vår lilla gillar dom, för det var en enorm trygghet : )
Linda Blom

Ida

De är absolut livsviktiga i hemmet för tillfället! Vår lilla tjej dregglar hit, kräks dit och då är dessa såå bra att ha liggandes i varje hörn!

Svar: Hihi, och så prisvärda också ju! Då KAN man ju köpa flera och ha liggandes här och där! Speciellt bra för en glömsk mamma att ha dom lite överallt också ; )
Linda Blom

Annelie

Varför är du så bitsk och kaxig så fort någon har en annan åsikt än dig Linda? Och sen avsluta med glada gubbar för att liksom förmildra det hela, men använda stora bokstäver för att markera.
Du måste väl ändå kunna ta om någon tycker en annan sak, eller ger ett tips om att vänta lite.
Självklart köper ni VAD ni vill, NÄR ni vill - men du kan väl ändå vara lite trevlig?
Med vänlig hälsning Annelie N

Svar: Jag är absolut inte bitsk eller kaxig och verkligen inte "så fort någon har en annan åsikt". Jag lägger till smileys för att visa att jag inte är otrevlig, sedan är det upp till var och en hur dom tolkar texten. Jag är ingen otrevlig person, men jag förstår verkligen inte varför folk lägger sig i vad, när eller hur vi köper saker till vår dotter. Andras åsikt är verkligen helt obetydlig i sammanhanget, speciellt som vi redan införskaffat det vi gjort : ) Jag förstår inte varför människor skall ha någon åsikt i våra förberedelser överhuvud taget.
Linda Blom

Anonym

Jag hade ingen snuttefilt men däremot ett gosedjur som jag alltid bar med mig när jag var liten och det bästa var helt klart lukten minns jag! *minnen*
Kram från Ystad

Svar: Underbar trygghet, eller hur? : )
Linda Blom

Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Suck fröken anonym här över, att det alltid ska finnas folk som ska pekapinna och tycka om vad ANDRA människor gör?

De där snuttisarna såg jättefina ut! Lova ääälskar också sin Snutte och har haft den (oops, den har blivit bytt och en till har tillkommit så vi kan smygtvätta, haha) sedan hon föddes, vi sov med den under sena graviditeten så den skulle lukta pappa och pappa och hade med till sjukhuset, så mysigt och tryggt. Dessa påminner väldigt om de vi hade till Lova när jag ammade som du skriver, "gassklut" kallas det här, hihi - de var superduper för oss så måste nog fylla på till lillebror :D

Kram <3

Svar: Jag förstår inte heller varför det skall tyckas, tänkas och ha åsikter i hurvida vi väljer att göra inför ankomsten av vår lilla tjej.
Dom är verkligen helt underbara! Så mjuka, härliga i färgerna och tunna, så dom kommer liksom inte bli för tjocka och kompakta att eventuellt snossa på heller : ) Så nöjd! Klart lillebror skall ha egna snuttisar :D

KRAM fina du!
Linda Blom

Madde - Mamma till Liam

Liam älskar sin vita snutte med svarta stjärnor. Köpte också flera snuttar innan han föddes och till en början funkade alla men ganska snart var det bara den med stjärnor som gällde, så dem andra blev liggande. Men vad gör det, det är ju så kul att handla bebissaker:)
Dem funkar ju även ganska bra som en liten filt i sommarvärmen ;)

Svar: Haha, vad lustigt!! Ja då visar han tydligt att det är stjärnor som gäller då ; ) Haha!
Linda Blom

Anna aka Schlierie

Lycka till med amningen! Våga ta hjälp av BB- personal, bvc sköterskan och andra erfarna om du känner att något inte känns rätt.

Jag ringde varje gång på klockan inne i BB när jag skulle amma. Kände mig sååå osäker med amningen. När man kom hem så visste man inte vad man skulle ta sig till. Sen gick allt knasigt och idag får vår dotter ersättning. Allt gick så fel, men både jag och dottern mår nu bra med att flaskmata. :) Bättre två glada tjejer än två ledsna som gråter ikapp!

Om du inte klarar av att amma, så är det inte hela världen! Därför finns det ersättning om det inte skulle fungera ;) Och man är inte dålig mamma för det! (intalat mig själv det i tre veckor!)

Svar: Jag hoppas och skall göra mitt bästa för att få amningen att funka. Men så kan det ju bli som min älskade mamma som verkligen VILLE men hade ingen mjölk alls. Tar det inte för givet, men hoppas som sagt och räknar med slit och tårar för att få allting att eventuellt funka.
Annars vet jag att det finns ersättning och det funkar hur bra som helst det också. Se bara på mig, jag är minsann uppvuxen på det och det gick ju fantastiskt bra det också : )
Linda Blom

Jennifer Doverfors

Tror hon kommer älska dom! :) Grattis för resten, tror inte jag skrivit det! :)

Dixie

Dom där var helt oumbärliga för oss! Inte för att ungen någonsin gillade dom så mycket som jag önskade (alltså, som snuttefilt) utan som skydd när det var mjölk som rann över, förbi och hejvilt :) HELT perfekta, och efter några tvättar så mjuka och inbjudande att gosa med :)

Rebecka Vigren - Fotoblogg

åh så mysigt! hade en gosedjurskanin som jag alltid sov med när jag var liten, nu för tiden är han dock pensionerad och får sitta på hyllan mitt emot sängen ;)

tove

blir så less på folk som lägger sig i angående förberedelser mm. inför bebisens ankomst, tycker ändå att du bemöter det bra så lyssna inte på de som säger att du är otrevlig :) har ni hittat någon sängmobil än förresten? vi har nästan allt förutom apoteksgrejer och sånt man kan köpa på mataffären färdigt för bebisen i magen, men någon mobil har vi ännu inte införskaffat då jag inte kan hitta någon jag gillar riktigt till rimligt pris. vill inte ha nåt som ser för plastigt ut eller som har ALLA skrikiga färger på, inte riktigt min grej :) tycker denna (http://lekmer.se/leksaker/babylek/mobiler/skiphop-treetop-friends-sängmobil?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se#.URrUKqXTRhA) är söt men för dyr enligt mig. har du hittat några fina får du jättegärna tipsa om de i ett inlägg :)

Cherie | Börja Spring

De såg jättefina ut :) Emma har fyra stycken som vi köpte på ullared och de är de enda hon använder ;)

Nu har jag avslöjat mitt lilla projekt, hade uppskrivning och uppkörning igår så nu är jag också ägare av ett körkort :D

Hanna Karlsson

De ser jättemysiga ut. Min dotter älskar att ha snutte, en apa som vi köpte på KappAhl.

Monica-Gravid med nr 1

Dom verkar vara mysiga :) Jag hade en snutte när jag var liten som var HELIG för mig. Tänk paniken när jag hade tappat den och vi inte hittade den. Det var en mörk dag i mitt liv :) Som tur var hade jag tappat den i affären och den hängde så fint på anslagstavlan dagen efter när vi var där. Det var lycka det! :)

Nikolina

Jag hoppas att min son ville ha nån snutte. Men just nu är jag hans snutte. Lillagrisen min :)
Från www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet, tyvärr förlorat båda mina föräldrar !

Vendela

Men åh så sött!

18 År, GIFT, MAMMA TILL HUGO & LILLEBROR I MAGEN.

Min son Hugo älskar snuttefiltar. Han går med de hela dagarna här hemma. Det ska dock vara i ett fluffigt tyg, alla tyger går nämligen inte bra. Häromdagen när han var med mig och hängde tvätt då drog han ned hela torkställningen för att han ville ha sin snuttefilt (trots att han hade andra i närheten som var torr).

Det är verkligen fantastiskt att se hur någonting så litet kan göra ens barn så glad. Hoppas ert barn tycker om snuttefiltar. =)

Alexandra

Jag hade en snuttekudde när jag var liten :) En kudde som min syster hade tillverkat i skolan. Den följde mig i många år, säkert 6-7år. Sen blev den skruttig så fick slänga den!

Anonym

haha! du blir verkligen sjukt hetsig när nån kommenterar. är andra gången jag kommenterar nu, är "fröken anonym" (förstår inte varför mitt namn försvinner?). vi köpte endel när vi väntade barn, mycket var så fruktansvärt onödigt och det hade sparat oss pengar om vi skippat dom. tycker det är sån sjuk köphets. självklart ska man köpa pluttiga snuttefiltar om man vill ;)

Svar: Jag blir absolut inte hetsig när någon kommenterar, jag besvarar dom med min åsikt, precis på samma sätt som jag besvarar andra kommentarer. Sedan om ni tolkar dom hetsigt är upp till er, jag är verkligen raka motsatsen som person nämligen : ) Hetsig är det sista jag är.
Hur som helst.. Jag står fast vid att det är upp till var och en vad man vill köpa, när och hur. Visar sig något vara onödigt då, ja då får det så vara. Men då kanske något annat barn i vår närhet får nytta av dom istället, eller ett eventuellt syskon i framtiden : ) Därför tar jag inte åt mig av den konstruktiva kritik, de påhopp eller pekpinnar om hurvida man bör och inte bör köpa vissa saker. För alla barn och dess föräldrar är olika : ) Så enkelt är det ju faktiskt. Vi må vara förstagångsföräldrar, men vi är inte IQ-befriade idioter, haha : )
Linda Blom

Anonym

"fröken anonym" heter frida ;) det försvann visst igen

Anonym

Jag hade en ljusrosa/vit tygbit från mammas tröja som jag älskade i typ 5 år. Mamma fick smyga in på natten när jag sov och hämta den för tvätt. Sen blev jag hur sur som helst när jag upptäckte att den luktade tvättmedel :) när mamma tyckte att jag blev för stor till den så fick jag måla en ram i olika färger och sen rama in den och ha på mitt rum!

Emelie Bylander

jag kan inte vänta tills de dyker upp massa bebisbilder på denna bloggen!

Sessan

Vi köpte två likadana snuttisar som vår Siri fick snutta med om vart annat, tvättade dem efter hand. Då blir det inte så "katastrofartat" om nån går sönder eller försvinner :)

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Bra tips, jag beställde direkt;)

Svar: Vilken färg blev det? :D
Linda Blom

Angelica

Bästa presenten vi fick när Martin föddes. Inte för att han använder dem som snuttisar (han är nöjd m sin tutte o sin mamma eller pappa). Men som kräktrasa (de små), filt/solskydd på vagnen (de stora). Torkar på bara en timme om man måste tvätta dem :)

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

sv; Vita med bruna stjärnor ;)

Svar: Fiiiiiint :D
Linda Blom

Jessica

Hejsan! Jättekul att följa dig på bloggen, jag är själv gravid i vecka 26. När jag var liten hade jag ett gosedjur, kunde inte för mitt liv slita mig ifrån denne! Nu har vi beställt snuttisar till fröken mini i magen, hoppas verkligen hon kommer gilla dom! :) Kram