AVSLUTAD: Vinn resa för din familj och en till värde 20.000:-

Klicka HÄR för att komma till Sembo & klicka HÄR för att komma till ferrero.
 
Ärligt talat, nog för att första priset är nästan för bra.
Men andrapriset är inte fy skam det heller!
15 burkar nutella! YUMMIIIE : )
 
Lycka till nu godingar!
AVSLUTAS: 24 februari
85
tess

Jag skulle så gärna vilja åka till Göteborg. Har hört att de ska vara mysigt där! Och nutella är bland de godaste som finns!
Skulle vara så kul att få åka dit och se hur de ser ut och Liseberg och allt!! Vore en dröm!

Anonym

Jag skulle så gärna vilja vinna en weekend till Bohuslän eftersom jag drömmer om att få åka till Smögen och mysa med mina nära och kära. Det skulle vara så fantastiskt att kunna säga till dem att "boka in x-helgen för då ska vi till Smögen!" Förvåningen, glädjen och lyckan i deras ögon kommer vara så underbart att få se!

care69

Jag är gärna med!
Vill helst komma iväg till Idrefjäll och då på sommaren eftersom jag upplevt den underbara platsen på vintern. ...och det var inte alls dumt.
Länkat.
http://care69.blogspot.se/2013/02/24-feb-vinn-resa-for-din-familj-och-en.html

Erika- med bebis i magen <3

Till Varberg spa vill jag så gärna! Min sambo och jag har ev tänkt ta en spa-resa senare i vår för att vila upp oss inför renovering av hus och föräldraskap så dit skulle va perfekt! Sen att kunna ta med sig familjen med är ju bara ännu mer perfekt. Då får blivande mormor och morfar också chans att vila upp sig :)

Malin

En weekend på västkusten vore drömmen, nu när jag bor i huvudstaden. Har mina rötter i en av västkustens pärlor - men varför inte en weekend på spa-hotell i Varberg. Staden med de mest centrala stränderna, frisk havsluft och småstads charm. Samla nära och kära, som bor lite varstans.

Jennifer Lundh

Jag vill gärna åka till Varberg, det är ett ställe som vi sagt många gånger att vi skulle vilja se, men som aldrig riktigt blivit av. Verkar såå fint. :)

Julia

Jag skulle ta med min familj till Göteborg - och antalet i min familj täcker upp två hela familjer. Det kostar massor om alla ska kunna åka någonstans, med 2 vuxna, 6 barn under 9 år och 3 vuxna barn mellan 17 och 21. Det är lite retsamt när man i tävlingar kan vinna något för "hela familjen" så är det alltid bara två barn inräknade, en familj kan faktiskt se annorlunda ut än så, haha.

Iallafall! Om jag hade fått åka hade jag tagit med familjen till Göteborg och gått på bla Liseberg och Universeum. Har själv varit där både ganska nyligen och när jag var yngre och vet att det finns mycket roligt för alla åldrar. Sen skulle det såklart bli lite shopping och god mat också :)

Nea

Jag skulle vilja åka till Idre fjäll, med min pojkvän och våra familjer!
Det hade varit så underbart att få åka lite skidor igen, nu när man är arbetslös hade det varit underbart att få skämma bort sin bättre hälft, utan att han behöver betala ;)

Ulrika

Åh, det hade varit härligt att åka till Danmark!
En semester vid Vesterhavet hade inte varit fel. Kanske ett besök till Legoland också.
Skulle gärna åka med våra goda vänner som vi lärde känna genom vår föräldragrupp. Våra döttrar är snart 2,5 år och vi har nu umgåtts sedan de låg i magen.
Vännerna har haft en tuff tid och det hade varit kul att kunna bjuda med dem på en resa.

Sara

Vilken tävling!! Nu måste jag ju va med o tävla, hade jag vunnit så skulle jag ta med mamma, S-O, mormor och Ester till Stockholm, varför jag skulle vinna skulle väl va för att jag skulle vilja överraska dom med en resa, bara för att dom är så jävla bäst och dom behöver ha lite skoj istället för att oroa sig för det mesta, tydligen gör jag dom ännu mer gråhåriga med allt :P
Vore helt fantastiskt att få ta med dom och gå på Skansen o grejer.
Nutella är ju inte fy skam det heller:)



Hoppas du mår bättre! Kryakram

Erika

Jag skulle gärna vilja ta med min mamma pappa och resten av familjen till Göteborg. Då vi är många i familjen kan de bli svårt att komma iväg till något ställe hela familjen då det inte är helt gratis. Vi har aldrig varit på en "riktig" resa allihop så det skulle vara underbart att kunna överraska familjen med detta! De skulle vara en mycket välkommen "paus" i vardagen då det lätt blir stressigt. En underbar gåva att kunna ge till familjen helt enkelt!

Emelie Eriksson

Jag skulle vilja vinna en weekend till Stockholm för att få lite kvalitetstid med familjen i den fina staden och för att träffa släkt och vänner som bor där nere som vi träffar alldeles för sällan.

Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen

Jag skulle vilja komma bort dit jag inte varit tidigare och det är idrefjäll. Skulle vara kul att göra något tillsammans då vi inte kan resa något så länge jag är arbetslös. Därför skulle detta vara så guld värt!

Emely Tuväng

Jag skulle vilja åka till Stockholm med min sambo, son och nya bebisen som kommer sen. Sen skulle jag bjuda med min mamma, styvpappa och lillasyster (lillebror om han vill, han brukar trivas bäst hemma). Min sons kusin bor i Norrtälje och det blir sällan av att vi ses, vi har inget körkort och ekonomin tillåter inte heller många resor. Sist vi sågs var sommaren 2011 då de var här. Att få resa till Stockholm så att kusinerna kan träffas skulle vara så himla roligt!! <3

Joanna

Jag skulle så gärna vilja åka till Varberg för att fira att jag och min sambo "faktiskt" fortfarande är tokkära efter 6månaders bebis-dimma där allt mest handlat om amning, bajsblöjor och bebisgos. Jag vill mest vinna det här för att kunna överraska honom riktigt ordentligt och göra någonting vi inte haft råd med annars :). Hurra så kul det vore!

Liselotte

Jag skulle gärna åkt till idrefjäll och överraskat min svärmors familj med en helg med underbar skidåkning! och väl där i skidbacken hade jag velat berätta den glada nyheten att vi ska få tillökning i familjen :)

Vore en dröm att få åka på skidsemester då vi alla är helt tokiga i snö.

Älin

Jag skulle önska en weekend i Stockholm! Min 4-åriga dotter har varit på besök i huvudstaden med både Pappa och Farmor. Hon brukar berätta om den dagen vi ska åka dit hela familjen, då hon ska visa Mamma och lillebror Stockholm.

Självklart har jag också sett Stockholm, men det är så rart när hon pratar om allt hon har sett och upplevt på sina utflykter. Nu hoppas jag att vi kan få en härlig weekend för hela familjen, så hon kan visa och berätta om Stockholm för oss i lugn och ro. :)

Sofia

Jag skulle jätte gärna vilja åka till Göteborg! Jag och min familj har aldrig varit där och det skulle vara en upplevelse för oss alla! Ingen i min familj har ens bott i ett svenskt hotell. Skulle vara sjukt kul! Andra priset skulle inte heller sitta fel :)

Karin

Efter många turer och en hel massa väntan lever jag äntligen tillsammans med mannen i mitt liv. Hans två underbara barn är en ovärderlig bonus. Jag kan inte tänka mig något bättre sätt att fira vår nya familj på än att få åka till Bohuslän. Njuta av havet, äta nutella till frukost och ta hand om varandra på bästa sätt. Hur ljuvligt vore inte det!

Sandra

Jag skulle så gärna vilja ha en weekend i Göteborg med min sambo och våra två barn. Deras önskan är ett besök på Liseberg, så det skulle vara så kul att kunna uppfylla deras önskan! :)

Rebeccaa

Jag hade jätte gärna tagit med mina två äldsta syskon och min sambo som vuxna och mina fyra mellersta syskon för en toppen helg i huvudstaden. Eftersom vi är en familj med 10 barn så är det inte särskilt ofta som mina mindre syskon kommer så långt på en semester. Så det hade jag vilja skämma bort dem med!
Om vi inte skulle få åka så hade ändå 15 goda burkar Nutella gått åt runt frukost bordet!

nicco

Jag skulle gärna vilja vinna ett resmål till Stockholm, eftersom jag alltid varit en stortstadstjej och det är inte ofta man får chansen att komma dit. Man kan göra allt i Stockholm så det vore perfekt att komma dit! :) Nutella skulle inte heller sitta fel, mums!

Stina

Vilken härlig tävling! Jag skulle vilja åka till Göteborg! Vi har lite släkt där som vi träffar allt för sällan så det vore en rolig överraskning att få spendera en weekend där!
Håller mina tummar!
Blir glad över lite nutella med! ;)
Kram och lycka till med tösen som snart är hos er! :)

Anette

Såklart Bohuslän!!! En paus med avkoppling mitt i vardagen just där lugnet infinner sig skulle vara bra medicin för själen. Både för oss vuxna och för våra barn.

Cajsa

Mitt hjärta slog ett dubbelslag när jag fick se detta! Jag har längtat efter att få komma till Stockholm så himla länge. Att vandra på mysiga gator i Gamla stan och shoppa som om det inte fanns någon morgondag. Men mitt fokus går ändå till det ljuvliga andra priset. Jag talar helt och hållet sanning när jag säger att jag har 11 stycken nutellaburkar i min garderob. Dessvärre är alla nu mera tomma. Jag är helt galen i nutella! Det är det absolut bästa jag vet. Det är som om jag helt glömmer bort tid och rum när jag får in den där nutellaskeden i min mun.
Därför skulle jag hoppa jämfota av lycka om jag vann andra pris. Skulle jag nu vinna, ja då ska lovar jag att ställa till med en stor nutella-fest för alla nutellaälskare jag känner!

Lisa - Mamma till Alva och Noah

Jag tycker det är så roligt att Helsingborg är med :) jag bor här och jag älskar staden, så himla fin! Verkligen Sundets Pärla!

Om jag skulle vinna vilket jag verkligen hoppas för vi har ännu inte haft möjligheten att åka på en riktig weekend/semester med barnen av olika anledningar :( i alla fall skulle jag vilja ta med dom till Stockholm och gå på Skansen för mina små älskar djur! Och sen skulle jag vilja gå på Grönan så dom fick åka lite karusell :) det vore drömmen! Jag håller alla tummar och tår för att det ska vara vår tur nu! :)

Stor kram!

FridaK

Jag skulle gärna åka till västkusten i sommar. Mannen är sjukskriven och har varit det sen i november. Det vore kul att överraska honom med det, då vi tyvärr inte kommer få råd att åka iväg annars!
Vi skulle ta med våra närmaste vänner som hittills fyllt året med massa VAB-dagar!
Vi får hoppas alla barnen håller sig friska nu.

Camilla S

Spahotell i varberg låter inte fel :) Jag och min sambo har haft en tung period bakom oss och skulle verkligen behöva åka bort och ladda batterierna. Vi har av ekonomiska själ inte haft råd att unna oss något på väldigt länge så det hade varit en dröm att vinna. Och att ta med goda vänner skulle också vara fint :)

Isabelle Carlsson

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna en weekend till Varberg (spa-hotell). Jag skulle utan tvekan bjuda med mig min mormor och morfar, för att även kunna ge tillbaka mer än kärlek i uppskattning för allt de gjort för mig. Detta vore så perfekt för oss alla. Att få en stund att koppla bort allting och bara vara.

JT

Jag skulle vilja åka till Stockholm, dels för att jag aldrig varit där under mina 21år i Sverige och det är ju trots allt huvudstaden! Tillsammans med min familj kan vi njuta av en weekend i Stockholm. Jag kan redan se framför mig hur förtjusta de kommer blir av att höra att det är en Nutella frukost! Vi älskar choklad och vi säger alrig nej till det heller!

Therese

Stockholm vore drömmen att få komma till för vår store kille som tycker det mesta är väldigt spännande just nu! Vore roligt att ge honom detta. För att inte tala om tågresan dit. Sedan har jag en man med en stor förkärlek för sött också...

Maria

Jag drömmer om att få åka på en weekend till Göteborg och visa upp min lilla dotter för mina släktingar och bästa vän som ännu inte sett henne pga pengabrist :( Hon är sex månader och nu är det snart dags för pappan att vara ledig inför sommaren så hade varit så kul att få överraska honom med en resa där han bara kan njuta och komma bort från sitt stressiga jobb - så han får koppla av på riktigt!

Moa gravid och hälsoblogg

Bohuslän eller Stockholm skulle jag vilja åka till med familjen! Det skulle vara så roligt att komma iväg på en riktig semester då jag tror att det kommer dröja ett tag innan nästa med tanke på att både jag och sambon studerar och jag dessutom kommer kombinera heltidsstudier med föräldraledighet från maj och ett år framåt. Så det hade varit väldigt roligt att vinna! :)

Yasmine

Jag skulle så gärna vilja vinna en spa-weekend i Varberg. Då skulle jag bjuda med min syster, då vi båda ska ha liten i april/maj vore det perfekt att få vila upp sig lite innan!!

Marie

Å jag skulle så gärna vilja få åka till Stockholm då jag faktiskt aldrig varit där. Ska ju vara så mysigt i gamla stan och finnas mycket att se och utforska så nu håller jag tummarna :)

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Men vilken fantastisk tävling! Jag röstar nog för att få komma till Stockholm och ta det lugnt en helg, istället för att bara åka dit för att jobba. Man missar ju allt det vackra då :( Och nutellan skulle jag självklart äta PÅ min sambo ;) HÖHÖ! :D Fyfarao vad gott! <3

Sandra

Håller tummarna stenhårt för att vi blir utvalda förstås! Skulle önska att få åka till Bohuslän med min lilla (med en rätt färsk familjemedlem) familj och ta med svägerskans!
Sen gillar vi ju lyxfrukost också ;)

Carro

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en weekend till Varberg (spa hotellet) Då ja o min man inte har haft pengar till att åka iväg på nån smekmånad efter bröllopet i sommras, skulle varit mysigt o komma bort lite :)

Eleonor Sjöberg

2010 var ett tufft år med mycket tråkigheter. Jag skulle just avsluta mina studier när jag blev sjuk, jag gick in i väggen och fick genom gå många behandlingar innan jag kunde må okej igen. Samråd med läkare, psykologer så bestämdes det att jag skulle genom gå en hel del olika undersökningar för att kolla tarmarna och utesluta vissa saker. 2011 åkte jag skidor och ramlade i en skidbacke och skadades svårt, 7 månaders sjukskrivning och in och ut på Mölndals sjukhus. Kontroller en gång i månaden följt av 2 års rehabiliterings tid har nu gått och jag är fortfarande inte frisk. Jag kan idag arbeta heltid igen men jag är väldigt trött och har ont från och till. Men jag har blivit stark och jag vet att jag ska klara detta! Jag skulle därför vilja vinna Varberg (Spa-hotell) och få åka iväg och bara njuta. Håller tummarna.

Petra Christensen

Som en bröllopspresent till ett kärt par,
vi gärna till Bohuslän med lycksalig glädje far,
då skulle vi njuta av salta havsbad, fiske & underbar natur,
och må bra tillsammans och fylla på med skratt som en livsenergisk kur!
Så nu vi håller våra tummar och tår,
att vi med Sembo & Nutella dessa livsnjutande härligheter får!

Amanda Nissas

Skulle så gärna vilja åka till Bohuslän med min man och våran son på 7mån, vi har aldrig varit på någon semester eftersom vi båda haft otur med jobb har ekonomin inte tillåtit det och nu när vi äntligen blivit 3 vore det underbart att vi åka iväg tillsammans! Håller våra tummarna att turen är på vår sida :)

Amanda Skog

Jag skulle vilja åka till Stockholm eftersom det helt enkelt är Sveriges huvudstad och bor man som oss i Norrland är det inte allt för ofta man har tid och pengar att åka iväg till Stockholm. Jag ÄLSKAR huvudstaden och dess fart och fläkt, och att bara vandra genom Gamla Stan är ju helt underbart!

sandra

Jag hade velat åka till min favoritstad Göteborg (jag är född och uppvuxen i Skåne) med min favoritperson i hela världen min pojkvän som bor i England, är så himla roligt att visa han allt jag älskar med Sverige allt ifrån platser till mat. Och så är Nutella hans absoluta favorit-pålägg :)

Anna

Jag skulle grymt gärna åka tillsammans med min blivande man som jag gifter mig med i påsk, och våra fina fina brudnäbbar samt tärnan och marskalken. Vi kommer gifta oss nu för min mamma kämpade mot cancer sedan 2009, blev friskförklarad i början av 2012, och i augusti 2012 fick vi reda på att cancern var tillbaka, överallt, och hon hade några år kvar att leva. Jag ville så gärna att mamma skulle vara med när jag gifter mig med mannen i mitt liv, så vi planerade ett bröllop till så snart som möjligt så hon skulle kunna vara med. Men hon gick bort 8onde Oktober 2012. Vi kommer ändå genomföra bröllopet, eftersom vi älskar varandra så, och för att fira all den kärlek som finns kvar i våra liv! Dock har vi inte alls råd och har tagit lån till allt. Vilket innebär att vi inte kommer ha pengar till någon bröllopsresa. Inte heller tid, då jag snart är färdigutbildad lärare och jobbsökande. Lite svårt att åka iväg på en reda under det första året utan betald ledighet.. Ja, lite så ser livet ut. Därför skulle jag mer än gärna vilja resa till Varberg och få lite ompyssling och bara rå om varandra. Det skulle vara underbart!

Petra GC

Jag skulle vilja åka till fjällen med min engelske make och ta med mig några nära vänner. Min make har bara varit i Stockholm och vill så gärna se fler delar av Sverige och vi vill gärna bjuda med våra vänner som äntligen ska gifta sig i sommar efter över 8 år ihop och fira dem!

De andra priserna är fina också! Min syster är Nutella's största beundrare så hon skulle bli jätteglad för fina frukoststunder med Nutella!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

My god vad sugen jag blev på nutella nu!!!!

Frida

Jag skulle vilja åka till idre fjäll dels för att jag aldrig varit där plus att det finns inget bättre än att avnjuta en nutella macka på kvällen när man varit ute o åkt snowboard hela dagen^^

Olivia

Jag skulle så gärna vilja ta men min familj till Stockholm. Att bara få njuta där för en helg med nära och kära hade betytt så mycket!

Kram!

Sanna

Jag vill ta med min mamma och mina två syskon till Varberg. Hon blev ensamstående för 16 år sen när jag som yngsta barn var 7. Vi har aldrig haft råd att åka på semester som alla andra under den tiden, och när mamma fick cancer för ca 3 år sen och kämpat är hon värd det här. Min familj är helt fantastiskt och jag skulle mer än gärna vilja få lite ensamtid med mina syskon då vi alla har flyttat ut från mamma och har sambos.

Ellen :)

Hej<3 Jag skulle så gärna vilja ta med min bästa kompis familj och min egen! Det skulle betyda så mycket :)
Vi har täntkt fara förut men det har inte gått för det har inte funnits pengar :( Därför skulle detta bli perfekt för vi blir exakt åtta pers!
En weekend till Stockholm hade varit perfekt! +Att min bästa kompis och jag tror vi alla älskar nutella<33

EMELIE

WOW... Nutellalicious!
Min pappa gav mig alltid Nutella i smyg med en sked när jag va liten. Så åt vi alltid det när mamma gått och lagt sig. Godaste som finns. Snacka om MUMSMUMS.
Jo, jag skulle gärna vilja åka till Stockholm, skulle vara en jätte kul överraskning nu när jag och min fästman varit tillsammans i 7 år den 21 mars.
Man hinner inte annars åka iväg och unna sig så mycket med jobb och två hundar, där vardagen går undan. Men detta skulle vara fantastiskt att få åka iväg och ge tid för varandra.
Mvh Emelie Lindahl

Emelie Lindahl

Vet ej om jag uppgav fel blogg adress...
Min blogg är iallafall :)
http://emeliesharif.blogg.se

Amanda

Jag skulle vilja vinna en Weekend till Idrefjäll, jag var där för ett par vintrar sen och det var så himla härligt! :)

Sofia

Jag skulle vilja åka till Göteborg och har alltid dragits till den staden trots att jag aldrig varit där (alla mina kompisar säger bara VAAAA? när jag berättar det, haha). :)

Anna

Nutella är farligt gott och de är semester för mig=) Jag skulle gärna åka till Bohuslän, strosa runt i hamnen, äta räkor och bara umgås med min pojkvän som jag träffade i december...

Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix

Varberg låter inte helt fel måste jag säga.
Nutella är nog bland det bästa som hänt mig!

Neha

Varberg låter inte helt fel måste jag säga.
Nutella är nog bland det bästa som hänt mig!

Ulrika

Ha ha ha! Jag skrev ju att jag ville åka till Danmark om jag vann. Danmark som inte ens var ett alternativ i tävlingen.
Nåja, då skulle vara kul att åka det Helsingborg. Det är ju nära till Danmark och dessutom en väldigt mysig stad... ;)
Senast jag var där hade jag ryggskott och var höggravid.
Men vi vill fortfarande ta med våra goda vänner som hade behövt lite semester.

Emelie Karlsson

När vardagen slår oss hårt med en smäll, tänk att få åka till Idrefjäll!
Jag som är nybliven småbarnsmamma, tänk vad en romantisk weekend skulle kunna få vår kärlek att flamma!
Att dessutom av vårt lilla hjärta få njuta, kan ju inte annat än att få humöret att skjuta!
När jag nu drömmer mig bort är det lätt att härda, detta vore jag och min lilla familj verkligen värda!

Helena

Jag skulle vilja åka till Göteborg, för där bor min "idol" och förebild. Hon är en känd vloggare på Youtube jag fått lite kontakt med på facebook och drömmen skulle vara att få träffa henne. Jag skulle dessutom dra iväg till Liseberg och åka rumpan av mig i alla karuseller med familjen.. Jag skulle ta med mig mamma, pappa och systern så att vi kan lära känna götet innifrån och ut! ;D

lisette bäcksro

en resa till göteborg hade varit min önskan
universeum hade stått på agendan eftersom min son älskar allt som har med fiskar att göra!
hade varit roligt att kunna överraska honom med detta... =)

Set

Hej!
Jag skulle ha åkt till Göteborg för att ta med mina tre småkusiner till Liserberg. Tvillingarna är 6 år och deras syster är 3 år. De fyller år på sommaren och blir 7 och 4 år.

Utan att överdriva så har jag ätit nutella till frukost i ca 20 år, min pappa brukade bli sur på mig när jag var liten för att han var rädd att jag skulle få diabetes. Jag äter det i lagom mängd men jag kan inte tänka mig något annat än nutella till frukost. Jag har ätit annat men jag brukar oftast tröttna på flingor och pålägg efter ett tag. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar nutella. Jag har en tom nutella plastburk sparad som säljs till grossister som rymmer 5 kg. När jag köpte den var jag världens lyckligaste!

Med andra ord, nutella gör att jag har en bra start på dagen! Förutom det så betygsätter jag hotell jag är på beroende på ifall de serverar nutella eller inte :)

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Älskar den här tävlingen, synd att det bara finns två vinnare.

Om jag vann skulle jag vilja besöka Idrefjäll på sommaren. Aldrig sätt det sommartid och skulle vilja uppleva det. Skulle behöva få göra något som får mig att må bättre och vad vore väl inte en weekend som denna då. 1. Jag får umgås med min familj, kvalitetstid. 2. Jag får umgås med de som står mig närmast utanför familjen 3. Vackra vyer att beundra och samla energi ifrån 4. Få gå loss med min kamera på allt det vackra och all gemenskap. Att få fota är terapi för själen. Så som du förstår finns massor med bra måbramedicin om vi har turen att vinna.
Håller tummarna hårt och hoppas, hoppas, hoppas.

Sandra

Varberg spahotell låter ju inte helt fel. Jag skulle då åka med min sambo samt min mamma och mina syskon. Skulle vara så skönt att få en avkopplande resa mitt upp i allt kaos som vi går igenom just nu.

ida

Nu när allting är så mörkt och trist skulle det verkligen lysa upp vardagen med att vinna ett så här fint pris och på samma gång få glädja mina nära och kära. Jag skulle ta med min sambo, mina föräldrar och syskon på en weekendresa till fina Stockholm. Där sku vi verkligen trivas och ha det så bra tillsammans :)

Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

Bohuslän låter så mysigt! Där skulle jag vilja spendera en helg med min lilla familj trots att jag har panikångest & social fobi som gör att jag inte ens kan gå in i min lokala ica-affär så hade jag verkligen gjort allt för att klara en sån här resa :)

Och nutella, muuuuuuums!

kraaam!

Susse

Åh jag skulle vilja åka till varberg ! Längtar så till havet ! Bor mitt i landet och har två somrar i rad fött barn istället för att ligga och sola på playan, men denna sommaren ska det njutas av sol och bad med mina fina prinsar, så mycket som det hinns med i alla fall med två kottar ;-)

Sanna Dahlén

Skulle vara så fantastiskt att åka till varberg spa. Har hört så mycket gott om det och det hade vart en upplevelse i sig. Att bara få komma bort att koppla av är verkligen inte fel med rätt sällskap!

Sofi

Nutella gör mig påmind om varje rostad macka jag ätit som liten och tonåren med nutella på. Med ett glas oboy till så var frukosten komplett.
Idag är nutella för sött till frukosten men perfekt till bakverk så jag får i mig den ändå :)
Jag skulle vilja åka till Varbegs Spa och Kurort.

sarabirnbaum

Åh vilken rolig tävling!

Tanken slog mig direkt när jag såg detta; jag skulle vilja överraska min familj med en londonresa. Min familj har haft det jättesvårt med att kunna resa överhuvudtaget, speciellt till varmare breddgrader där bland annat resan är mycket längre. Det är så att min lillebror är multiallergisk och har inte haft tid att kunna resa pga hans allergier. De har nu blivit bättre och han är bättre och skulle därför vilja bjuda med min familj till London! Detta skulle bli en super bra present till familjen som haft det svårt för ett tag.

Kram Sara!

Sia

Vill gärna vinna en weekend till Göteborg för mig och min lilla familj (fästman o dotter på 6 mån). Tar gärna med mig min bästa syster och hennes familj. Min syster är min bästa vän som alltid finns där för mig, och vi trivs så bra ihop! Önskar jag kunde överraska henne med detta :)

Eva

Vilken rolig tävling! Jag är gärna med och tävlar om en resa till Göteborg och Liseberg!
Jag skulle då vilja överraska min sambo och hans två söner med en rolig resa. Ingen av dem har varit på Liseberg och jag tror att det skulle bli succé :)
Verkligen något att se fram emot!

/Eva :)

"Travel is the only thing you buy that makes you richer":)

Daniela

Grym tävling! Jag skulle vilja bjuda med mig mina föräldrar till Varberg (spa-hotell). Jag studerar i Umeå och de bor i Östersund, trots att de är 38mil bort ställer de alltid upp för mig. Nu skulle jag vilja bjuda tillbaka och ta med dem bort på lite avkoppling! Min mamma har även lyckats gå ner en massa i vikt och bara det är ju värt att fira! <3

Sara Sivertsen

Göteborg. Det är en av Sveriges finaste städer, och det skulle vara kul om vi hann åka på en sista "familjegrej" innan mammas barn föds.

Sanna

Jag är super gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna. Har börjat funderat och oroat mig allt mer och mer för sommaren, eftersom jag i år inte sparat undan en enda krona för sommarens nöjen vilket är något jag vanligtvis alltid gör om jag inte bokar in och betalar en resa i förväg. Det innebär att jag till sommaren inte alls vet om vi kommer få sitta hemma och rulla tummarna eller om vi kommer komma i väg någonstans, men som det ser ut nu när jag står utan jobb blir vi kvar hemma och då vore det extra kul att få vinna detta pris då jag skulle vilja överraska dottern med ett besök på Liseberg vilket är något hon pratat om i flera år.

Kram Sanna

Frida

Skulle jag vinna skulle göteborg vara min destination! Hart vart på olika platser i sverige Allt ifrån malmö till boden som jag gjorde en bilresa med min mor, men har aldrig varit i göteborg så skulle vara sjukt kul! :) håller tummarna! Men 15 burkar nutella skulle ju inte heller sitta fel! :) kram frida

Evelina

Jag skulle vilja åka till Varberg med min mamma, så att vi kan spendera lite mer tid med varandra som att vi inte hinner det annars och även för att hon kan släppa allt som tillhör vardagen och även så att hon kan slappna av.
Sen har jag aldrig vart på spa så det skulle var roligt för mig med :)
Sen älskar jag min mamma över allt annat på den jord så jag skulle vilja ge henne något som hon behöver och så att vi kan vara tillsammans bara hon och jag!:)
Men 15 burkar med nutella skulle inte heller vara fel, för det är något jag bara äter när vi är utomlands.

Hanna

Åh skulle jag vinna, skulle jag otroligt gärna vilja åka till Spa-hotellet i Varberg! min mamma är verkligen en hjälte och jag skulle verkligen bli riktigt glad av att kunna ge detta till henne dessutom, hon är alltid klippan!

Linda Björklund

Jag skulle välja Stockholm då det finns något för alla där, särskilt för de små. Dessutom är Stockholm väldigt vackert på sommaren. :) Får nog inte skriva bättre motivering än så för Nutella är ju såååå gott! ;)

Anna Lundkvist











Till Varberg spa skulle jag vilja fara
För att ta hand om familjen och bara få vara
Bort från stress och alla vardagens måsten
Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
Lerinpackning, massage eller ett härligt kurbad
Ja här finns något som gör hela familjen glad
Njuta tillsammans med döttrar och man
Tänk om denna dröm kunde bli sann
Jag lovar vårt jubel skulle över hela Ljungby ljuda
Om Nutella och Linda oss på detta ville bjuda

Frida

Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag vilja åka till Helsingborg. Helsingborg är lite som mitt andra hem. Vi hade en lägenhet där när jag var liten, så jag brukade alltså spendera ca 2 veckor av min sommar där sen jag var kanske 2 år. Men för några år sedan blev vi tvugna att sälja lägenheten och jag har därför inte kunnat besöka älskade Helsingborg lika ofta som jag gjorde förut eftersom boende brukar vara rätt dyrt. Min syster känner likadant och därför skulle det vara exkra kul om jag vann! Sen så är ju inte Nutella helt fel det heller för den delen;)

Nu håller jag tummarna och hoppas på det bästa! Kram på dig

elin

Jag skulle helt klart ha valt vår vackra huvudstad Stockholm! Jag hade tagit med min vilda familj! Att bara få vara tillsammans allihopa är en stor grej för oss, då vi alltid är på olika håll och hinner mer eller mindre aldrig sitta ner och umgås. Dessutom att få resa till huvudstaden och gå på dess vackra gator med personer jag älskar, hur bra skulle inte jag må då! Håller alla mina tummar och tår, för vem älskar inte Stockholm och nutella? ;)

Johanna

Jag skulle ta Helsingborg om jag vann. Och om möjligheten finns spara den helgen tills i sommar då min pappa fyller 50år. Överraska honom som annars bor i Sthlm med att möta upp i Helsingborg tillsammans med min familj och min brors. Det skulle göra hela hans födelsedag när barnbarnen kom dit helt utan hans vetskap :)

Shopaholic ♥ Livet som nybliven mamma till tre!

Wow vilken fantastisk tävling! Nutella ligger mig varmt om hjärtat då jag fick det på helgerna som barn -vilken nostalgitripp!

Vi fick vårt tredje barn i augusti, född i vecka 33 vilket resulterade i att vi fick bo kvar på neo. När det några veckor senare upptäcktes att han hade en missbildning i skallen så var karusellen igång igen och januari månad opererades han, under denna tid hade vi sånt stöd från våra vänner som ställde upp med att passa de större barnen. Det vore så kul att få ta med dem på en hotellweekend och bara njuta, de är värda guld men det här vore en bra start! Vi skulle bli så glada om vi fick spendera en weekend i vackra stockholm med vår familj och våra nära.

Malin

Jag älskar nutella och likaså gör min mamma så jag skulle vara mer än nöjd med ett andra pris. MEN, det här lyxiga förstapriset vill man ju bara inte missa, herre vad härligt det skulle vara att få åka iväg! Jag har precis börjat plugga på universitetet, en 5 års utbildning, och har insett att det inte kommer finnas pengar till att unna sig själv något på ett bra tag. Därför skulle jag bli jätteglad om jag kunde få vinna första priset och få ta med min familj på en liten weekendresa till Varberg! Spa-hotell är inget man bor på varje dag, så det skulle verkligen vara en upplevelse! För att inte tala om att bara få vara och njuta en helg :)