AVSLUTAD: Vinn ett set namnnappar

I samarbete med namnnappen.se kan ni nu vinna ett valfritt set nappar. Välj från flera av de ledande tillverkarna i Europa och USA samt vilken modell, färg och önskad text du vill ha på dina 3 nappar. Möjligheterna är oändliga.
 
FÖR ATT DELTA:
- Klicka här och spana på de olika alternativen.
- Skriv en kommentar här, gärna med vilka färger du vill ha.
Motivera även gärna och länka i din blogg/facebook.
 
AVSLUTAS: Söndag 3 februari
LYCKA TILL!
101
Stina

Önskar vinna nappar i färgerna ljusblå, ljusgul/grön samt ljus turkos till en av mina bästa vänner som väntar barn till sommaren :)Somriga nappar till en sommarbebis!

Camilla S

Lila, grön och en blå napp skulle jag vilja vinna :)

hilda

jag är gärna med och tävlar! :) jag skulle vilja ha färgerna lila, rosa och vit.
Jag vill vinna för att min killes syster väntar sitt andra barn och detta skulle vara en perfekt överraskning! :)
Kram

Josefine

Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna, jag väntar inte barn själv men min faster gör. Det här är hennes femte försök efter fyra missfall. Nu är det ca en månad kvar tills bf och allt är frid och fröjd med lilla tjejen i magen. Tycker att det skulle vara en rolig present till lilla Cassandra när hon bestämmer sig för att komma ut. Jag har fastnat för röd, blå och vit då mamman är filippinska och pappan finsk. Förresten så får du mig verkligen att längta tills jag får uppleva att vara gravid, kan tänka mig att det verkligen är lycka. Kram Josefine

Camilla ♥ BF Maj

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna nappar i färgen blå, lila och grön. Med texten Alexander, då vi väntar vårt första lilla underverk <3

Yvonne

Jag skulle gärna vilja vinna den här modellen i rosa :) Supersöta nappar till en supersöt tjej ;)

UK Starlight Namnnappar, anatomiska, silikon, str. 1

Emily

Var inne på deras hemsida och fastnade väldigt mycket för tre nappar med färgerna grön, ljusgrön och vit.

De skulle passa jättebra till min son som ska börja dagis till veckan. Med många barn på en småbarnsavdelning så borde de vara många nappar i omlopp och för att göra det lite enklare så det jättebra med namn på nappen. Även att fröknarna ser vad han heter är inte så dumt det heller nu när han är så liten och inte kan säga sitt namn än.
Ett plus i kanten är även att de gröna napparna kommer matcha hans nyinköpta ytterkläder som det ska lekas flitigt med ute i vår.

Sara

Skulle vilja ha nappar som går i grönt och skriva min son Jespers namn på.
Detta är superbra när han sen ska börja på dagis och kanske behöver en napp vid middagsluren!

Zandra

Jag skulle jätte gärna vilja vinna nappar till våran lilla tös på 8 månader som är napp tokig:) Går åt en hel del nappar då hon ska ha en i munnen, några i händerna och några i sängen när det är dax att sova! :)

Färgerna lila, rosa och genomskinlig skulle jag vilja vinna!

Emelie

Hej Linda!
Jag hittade dom här sötingarna "Nûby Brites Namnnappar, symmetriske, silikon, str. 2"

Och skulle vilja ha färgerna blå, grön & turkos.

Jag vill gärna vinna dessa åt min systerson Leo! Finns inget sötare än när han tittar på en med sina blå ögon och snuttar på nappen samtidigt :)

sara

Satt tidigare idag och kollade på den sidan. Molly skolas ju in nu, och det är ju perfekt med dessa på förskolan, så dem inte förväxlas lika lätt =) Ska försöka hinna länka på facebook om en stund, har en Molly med 39,1 graders feber nu i famnen. :/
Jag gillar Nip Trendy, strl 2, gärna lila magenta och ljusgrön =)

Emelie

Superfina! Med bara 20 dagar kvar till BF längtar jag mig tokig. "Nûby Namnnappar", runda, i färgerna lila, rosa och gul var jättefina! De färgerna passar både till en pojke och en flicka och är dessutom färger som jag blir glad av :)

andrea

Om jag vinner så skulle jag välja Esskas nappar i färgerna ljusgrön/grå/vit. Så söta!

Sarah

Vi ska få vårt första barn, BF den 8/4 så det är kul att följa din blogg och läsa veckorna! Vi önskar oss nappar i grön och blåa nyanser. Tilltänkta namnet på den lilla är just nu Alexander :)

Linnea och småpotatisarna

Om jag skulle vinna så skulle jag välja Nûbys nappar i blått, grönt och turkost. Dessa nappar skulle jag sedan ge till min kompis som väntar sitt första barn. Han är beräknad att titta ut när som helst. =)

Julia Korecic

Skulle du kunna kika in en snabb titt på min blogg och kommentera vilket av fyra skal jag ska välja. Jag har designat de själv! Har beslutångest, kanske du hittar något annat du tycker om på min blogg!

Janina

Jag skulle vilja vinna Nûby teardrop namnnappar, anatomiska, silikon storlek 1. Färg: blå, grön och gul till lillebror/lillasyster som ligger i magen :-)

Nelly

Åh vilka fina!
skulle vilja ge detta till mitt syskonbarn!
ja tycker den rosa,lila och röda skulle passa till mosters lilla trollunge <3
Jag håller mina tummar!

Kram på dig! jätte fin blogg och vilken lycka för dig att bli mamma snart:)

Linn

Oh, vilka tuffa nappar!
Jag hade valt strl.nr 2 i färgerna vit, rosa och lila..

Har själv inget barn än. Men skulle jag vinna så skulle jag ge dessa till min pojkväns systers lila barn. (Jag är "ingift" moster åt henne kan man väl säga ;) Vi ska snart på hennes dop så jag tror det skulle bli en kanonpresent då jag vet att hennes mamma älskar att köpa olika nappar har dock aldrig hört henne prata om dessa så det hade varit så roligt att se henne öppna dessa.

Jag har dock ingen blogg eller så, så kan inte tipsa om detta tyvärr

Ha det så bra.
Kram
Linn

Sandra

Rosa, grön och vit skulle jag vilja vinna :) BF+1 idag, puh ;)

Madelene

Jag skulle ge min syster dotter, Leelo nya nappar. Just för att hon är mosters finaste hjärta och för att jag längtar ihjäl mig efter henne varje dag (De bor i Stockholm - tur Skype finns). Jag vet att hon skulle bli jätteglad <3


Nûby Brites Namnnappar, symmetriske, silikon, strl 36 mån (rosa, lila, röd)

Kram från regniga Uppsala

Petra G

Min syster har fått en son för några månader sedan med finaste namnet Ferdinand! Den första pojken i vår stora släkt med flickor. Han skulle behöva några nappar! Jag skulle vilja ge honom en grön, en röd och en turkos :)

M

Jag önskar tävla åt min bror med fru som snart blir föräldrar. Lämnar därmed valet av färger till dem, om jag skulle ha turen att vinna :)

Malin A

Jag skulle vilja vinna Esskas nappar i silikon i de blå tonerna till min lilla kille. Utmärkt att skicka med på dagis!

nina - mamma till Ludwig <3

blå,grön och gula,tror jag är bäst för oss :) Ingen aning om vad som ligger i magen min,men tjejer kan ha blå och grön också ;p annars får storebror dom :)

Evelina

Jag vill vara med och tävla! :) färgerna röd, ljusblå och vit skulle passa utmärkt till vår lille son som räknas kika ut 4 juni. Liten har redan en garderob större än min egen, men vad tusan, man vill ju skämma bort det dyrbaraste man har! Vore skoj att kunna matcha napp och kläder, lite petig är jag allt med sånt hihi..

Angelica - Mamma till Bruce och Bebis i magen

Åhh, jag skulle verkligen vilja vinna en blå, grön och svart!

Dom skulle min son Bruce få, med texten Storebror på =)

Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Jag är gärna med. Såg att det fanns ett fint pack i rött, rosa och genomskinligt från esska som vi skulle vilja tävla om.
Vi väntar vårat andra barn och då den första var nappvägrare så kommer vi jobba lite mer på att nykomlingen ska vilja använda napp (känns lättare/bättre än att det blir som tjejen som kunde ligga och snutta tom nappflaska timme ut och timme in). Skulle vara roligt att vinna ett par fina med text!
Tipsat;
http://barajagtestarturen.blogspot.se/2013/01/32.html

Anonym

Hej linda ! Jag skulle vilja vinna dessa NIP nappar med färgerna grön blå och vit med texten jonatan till en liten underbar kille som är foster placerad hos våran familj för tillfället.
Jag skulle vilja ge med dessa nappar till den nya familjen som ska ta hand om honom,när man hittat ett hem åt honom <3

Cecilia Åkesson

Hej linda ! Jag skulle vilja vinna dessa NIP nappar med färgerna grön blå och vit med texten jonatan till en liten underbar kille som är foster placerad hos våran familj för tillfället.
Jag skulle vilja ge med dessa nappar till den nya familjen som ska ta hand om honom,när man hittat ett hem åt honom <3

Linnea

Hej, jag skulle vilja vinna Classic Namnnappar, anatomiska, silikon Vit, Grön och Lila.
Jag väntar tvillingar, en pojke och en flicka och det är väldigt svårt att hitta fina nappar som matchar varandra när man vill ha dom till både pojke och flicka, så dom skulle passa jätte bra :D

Anna Alfredsson

Jag & maken skulle mer än gärna vilja ha Nüby´s nappar i färgerna gul, turkos & grönt med texten Myran. I juni kommer äntligen vår efterlängtade lilla myra som just nu ligger i magen och växer. Så det kommer bli perfekt till både en kille och en tjej. :-)

Kramar Anna

Anna Alfredsson

Jag & maken skulle mer än gärna vilja ha Nüby´s nappar i färgerna gul, turkos & grönt med texten Myran. I juni kommer äntligen vår efterlängtade lilla myra som just nu ligger i magen och växer. Så det kommer bli perfekt till både en kille och en tjej. :-)

Kramar Anna

filippa

jag skulle vilja vinna beigefärgade nappar då jag väntar två som solstrålar och vi har valt att inte kolla kön så vill ha något neutralt :) förhoppningsvis blir det en Quinn och en Julian! :) kram

Carolin

Väntar nu vårt tredje barn och skulle vilja vinna en ljusblå, en ljusrosa och en vit napp storlek 1. Väldigt fina😀

Olivia

Hej! Skulle vilja ha en rosa, en ljusblå och en lila till min lillasyster Elin som föddes igår <3
Hpppas allt är bra med dig Linda!

EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Lillebror kommer med planerat snitt om 2v och jag skulle gärna vilja vinna nappar till honom.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/01/30/nappar-32/

Skulle vilja vinna dessa

http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=64121

Denise

Skulle jättegräna vilja vinna personliga nappar till den lilla i magen. Vill ha napparna i färgerna grön, lila och vit.

Alexandra

Jag skulle vilja ha nappar i rosa färger! Till vår lilla flicka som idag är 10 veckor!

captivatedminds.blogg.se

Vilken modell som helst storlek 1 i färgerna gul, turkos & blå. Kan tyvärr inte tipsa om din tävling då min graviditet är hemlig än så länge i 14 veckor till men att vinna nappar till lilla överraskningen vore fantastiskt medans man längtar efter att berätta om miraklet.

Johanna

Hej!

Jag skulle tycka att det var jätte roligt om jag vann! Jag vill vinna nappar i färgerna, turkos lila och rosa isåfall.

Kram och ha det så bra!

Malin

Jag skulle såå gärna vilja ha babynova symmetriska silikon nappar. Blå, ljusblå och vit med namnet Noel och en stjärna på :) Vår lille guldklimp på 3 månader vet redan precis vilka sorters nappar som smakar bäst:)

Stina

Jag skulle vilja ha esska napparna i blå, ljusblå och vit.
Med min sons namn Jack, skulle passa perfekt nu när det är dags för dagisstart! :)
Kram Stina

Karin

Jag ligger hemma i soffan med en sprattlande mage och bara väntar och väntar... Jag är i vecka 27 och det känns som en evighet till maj är här då vår lilla Elsa ska komma till oss. Jag längtar mig tokig! :) Så söta nappar, det hade vart skoj att vinna rosa, lila, vita. Kram

Jessica S

Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna tre små nappar från namnnappar! Fick i julas reda på att jag är gravid och har äntligen passerat v12 och vågar nu allt mer börja så smått se efter små bebissaker. Skulle då vara så supermysigt att få vinna dessa söta nappar, och få vara första bebisgrejerna! Skulle vilja ha en blå, ljusrosa och turkos i modellen Nûby Brites Namnnappar, Symmetriske, Silikon, str. 1. Ha det bra! :)

Madicken

Väntar vårt första barn och beräknat har vi i juni så är gärna med och tävlar :).. Vet inte könet och vill att de ska vara en överraskning så skulle nog välja Anatomiska namnnappar str.1 (0-3 månader) och i färgerna vit och transparent.. Texterna skulle nog bli Gullunge, Mammas <3 och Pappas <3..

Jenny L

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna ett set nappar :-) gärna grön,lila brun! jag är själv gravid i v. 30 (BF 14 april) och är för tillfället arbetslös. Jag började följa din blogg i samma veva som du gick ut med din graviditet! Gillar din stil och blir alltid så inspirerad!
Kram

Zara

Esskas symmetriska nappar med latex i rött, rosa och vitt skulle passa min lilla ettåriga sessa perfekt! Hon har tyvärr astma och ska undvika infektioner, en napp som ingen annan tar av misstag kanske hjälper lite iallafall! Håller tummarna!

m

sugen på helt nya och billiga Jeffrey Campbell? besök min blogg. michellelyimo.blogg.se

Rebecca M

Skulle vara Fint med en lila och vit napp till den lilla som kommer :)

Sophie

Jag vill hemskt gärna vinna dessa nappar med namnet "Max" på till mitt allra första syskonbarn som såg världen med egna ögon 18dec 2012. :-)

http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=31111

Caroline, längtan efter fler barn!

Vi vill vinna dessa: http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=52114 med Elias för och efternamn. Han har precis börjat förskolan och redan har vi märkt hur det försvinner nappar, men det vet jag själv från när jag varit ute på praktik på förskolor så är det väldigt svårt att hålla koll på napparna, för dom flesta ser likadana ut. Så tre personliga nappar med Elias namn på skulle vara perfekt att ha med sig till förskolan så vi kan vara säkra på att rätt napp är i rätt mun! :)

Erica

ÅÅÅH! Jag skulle gärna vilja vinna Esska Happy i latex. Med texten Hugo på, färg spelar ingen roll. När jag väntade honom så inhandlades det massor av söta nappar, och han fick en miljard fina och speciella nappar i alla färger och former av släkt och vänner. Sen fick han en sån. Och efter det spottades alla nappar utom den ut. Vi har köpt några såna men våran lägenhet äter upp dom, och de finns inte överallt att köpa. Jag skulle bli sååå glad om han kan få sin absoluta favoritnapp med sitt namn på.
Stort grattis till lilla flickan, hoppas att allt går smidigt för er när det är dags! <3

Sanna - mamma till flickorna och kevin i magen!

Sicken chans! Jag testar!
Mina två små flickor Linnéa 4 år och Olivia 2år var så duktiga och lämnade sina nappar till tomten i julas. Det har inte varit några som helst problem sedan dess! Däremot är det alltid viktigt för dom att namna saker så att de vet att saker är deras. På tisdag beräknas deras lillebror Kevin att anlända. Vi har varit lite oroliga över hur detta skall gå då lillebror (om han behagar) kommer att få använda napp och det slog mig nu att kanske, kanske så kanske det går lättare om det står Kevin på nappen? Och att de vet om det! Därför är vi sugna på att ge lillebror "Phillips Avent Blå med namnet Kevin på" (symmtetriska platta nappar)

Ha de fint!

Dijana

Hej!! Vi ska få vårt första barn, BF den 19/4 så det är kul att följa din blogg och läsa veckorna! Vi önskar oss nappar i turkos,grå och blåa nyanser. :) Har följt din blogg sedan flera år tillbaka och det är fantastiskt att läsa hur du utvecklas, och hur vi nästan samtidigt ska få barn :)

Ann-sofie

Vill absolut vinna nappar till min underbara dotter Astrid.
Esska Happy Namnnappar, symmetriske, silikon, str. 2 med Astrid skrivet på. Färgen spelar ingen roll.
Jag har följt din blogg i många år och jag bara älskar den :) stort Grattis till er lilla flicka som växer i din mage.... det finns inget underbarare.Stort Lycka till framöver MVH Ann-sofie

Marie Johansson

Jag skulle vilja vinna ett set med vita och svarta. Lite neutralt så där eftersom mitt lilla pyre vägrar att visa upp sig på UL så vi vet inte könet förrän den tittar ut i april.

Jag länkar på FB.

Sandra

Nûby Brites Namnnappar, symmetriske, silikon, str. 1. (http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=65117).

Jag skulle ge dom till min vän som ska ha barn nu i vår. Dom har inte bestämt något namn än men kanske är på G iaf. Annars får det bli några klassiska nappar med "tyst" eller "sötnos" typ:)

Gillar nappar

Snygga nappar!

Elin

Ljusblå mörblå och vit hade jag valt med texten "rumpnisse" för de är precis vad han liknar min lilla Alve! "utan napp, kan jag inte sova en enda natt. Att suga är de bästa jag vet, att jag hade ännu fler är en hemlighet. Nappar nappar nappar hoppas jag aldrig en enda tappar!" - hälsningar från Alve 5 månader!

jessamy

Hej. Jag vill vara med. http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=51121 dom skulle jag vilja vinna med namnet Sammy. Har två st nappbarn hemma som blandar ihop napparna hela tiden. :) Ifall den ena skulle ha med namn på skulle det kanske vara lättare att dlea på dom.

Jag gillar redan med namnet Linnéa Möller.

Har tipsat här http://jessamys.blogspot.se/p/tavlingar.html

Anna

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna Nûby Soft Namnnappar, symmetriske, silikon, str. 1 i färgerna gul, grön ljusblå till vår lill* parvel som ligger i magen. Eftersom bf är 9 maj så hade ljusa vårfärger som passar både en hon och en han varit perfekt!

lisette bäcksro

dessa önskar jag vinna till min lille Sam. http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=52115
hade namnnappar på förskolan till store sonen och det var så himla bra! man behövde aldrig fundera på vilken napp som tillhörde vilket barn. personalen uppskattade det väldigt mycket dessutom! =)

tipsar här: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/01/32-linda-namnnappar.html

Malin

Oj vilka fina! Skulle gärna vinna Nûby Teardrop namnnappar i lila, grön och turkos åt vår kille som väntas födas om 4 veckor <3 Tycker namnnappar är så personliga och fina :)

angelina

Jag skulle vilja vinna dessa nappar till min syster som väntar sitt andra barn i april/maj. Då hon har haft en jobbig tid eftersom hon förlorade sitt första barn tror jag att dessa nappar kanske kan förgylla tillvaron lite när den nya bebisen kommer. Jag skulle vilja att det stog, mammas <3 pappas <3 och sen på den sista våran lilla stjärna.
Färgerna jag skulle ha valt är ljusgrön/grå/vit

Ha en bra dag!

JENNY ALEXANDERSSON

Jag är med.
Dessa skulle jag vilja vinna till min lillasyster: http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=52113
Min lillasyster & min storasysters bebis blandar ofta ihop sina nappar då de har likadana färger & modeller, så att hon får nya skulle vara ganska bra, så slipper man blanda ihop dem. :)

Bloggat om tävlingen här: http://www.nattstad.se/jennytavlar?id=6636783

Cecilia

Hej Linda! Jag skulle vilja vinna några nappar åt min faster som precis fått barn. Melina är 3 månader gammal och världens sötaste lilla flicka. Eftersom jag är studerande har jag egentligen inte råd med några presenter till min kusin, så därför vore det roligt att kunna ge bort dessa nappar som gåva :) Jag skulle ge bort en rosa, röd och lila :)

Madelene

Jag är gärna med och tävlar!

Min dotter Ella ska skolas in på förskola i mitten av mars och då vore det praktiskt med namnnappar ;)

Tyckte de som var i set om vit/lila/rosa var gulliga :)

Ayse

Hej!

Önskar vinna anatomiska namnnappar i rosa färg till min bebis som tittar ut 20 april :)

Annica

Röd, grön och gul skulle jag vilja vinna och ge bort till min vän som har ett barn på 6 månader. :)

Hanna G

Hej! Jag vill vara med. Jag skulle vinna grön, blå och lila ESSKA-nappar.

Bella

Jag skulle vilja vinna färgerna blå, ljusblå och vit till mosters fina lilla prins! Han är så liten men ger ändå så mycket kärlek, och därför är han värd några tjusiga nappar som kan smycka hans redan otroligt fina ansikte :)


http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=51121

Zalina <3 BF 17 mars

Hej Linda!
Vilken rolig tävling. Jag beställde dessa till min dotter Olivia då hon började på förskolan. Nu väntar vi tillökning i familjen en liten prins som jag skulle ha valt en esska napp i mörk grön, ljus grön och vit åt.

Kram Z

Annica L

Rosa napp skulle jag vilja vinna till min napp och rosaälskande dotter.

Emelie

Hej Linda!
Jag ska ha barn nu i April (ett otroligt efterlängtat litet knyte) och jag vill gärna vara med och tävla om napparna. Jag skulle vilja ha i färgerna ljusgrön, beige och röd! <3

Hoppas på vinst!

Kram Emelie

Emma W

Vi skulle vilja vinna Esska Namnnappar, anatomiska, silikon, str. 2 då dessa är Ellas favorit i färgerna ljusrosa,ljusgrön och transparent. Det känns lite vårfräscht. bart är det dags för dagis och då skulle dessa nappar passa perfekt tycker en mamma med bakterieskräck.
emma.widman@hotmail.com

Denice Eriksson

Min kusin har nyligen fått en till liten dotter som jag inte har träffat ännu då jag bor i Östersund och dom bor i Stockholm och vi träffar inte dom så ofta så det skulle vara så himla roligt att få ta med mig tre speciella nappar till lilla Vera när jag träffar dom nästa gången vilket antagligen kommer bli nu i februari! Jag håller verkligen alla tummar och tår nu och hoppas hoppas till tusen att turen står på min sida denna gång! Jag har skrivit om tävlingen i min blogg här:
http://erikssondenice.blogg.se/2013/january/jag-tavlar-hos-linda-blom.html
Jag vill vinna nappar i färgerna ljusrosa, vit och röd

Kramar Denice Eriksson

Tina Carlström

Jag skulle gärna önska vinna dessa
http://www.namnnappen.se/products.aspx?SalesArticleID=74127

Jätte fina färger som är romantisktljusa, inga skrikiga färger. Perfekt med namnnapp då man är hos "mormor" eftersom vi är 4 barn och jag har 5 syskonbarn i smååldrarna. =)

Hälsningar Tina

Sabine

Hej!

Jag är självklart med och tävlar, skulle jättegärna vilja vinna dessa nappar då jag för 3 veckor sedan fick min lilla prins! :)

Om jag vinner skulle jag vilja ha dessa nappar i de färger som visas, ljusblå, vit och transparent: http://www.namnnappen.se/products.aspx?SalesArticleID=54121

På napparna ska det stå: * Lucas *

Jag har självklart länkat till tävlingen på min blogg: http://sabinegrondahl.blogspot.se/2013/01/tavling.html

Kram på dig och tösen i magen! :)

Emelie - Mamma till Malte

Jag är jättegärna med !:)
Jag skulle vilja vinna i färgerna, ljusblå,beige och turkos till min grabb! Så blir han även vårfin i munnen :) hihi.

Har länkat:
http://maltesmammatavlar.blogg.se/2013/january/vinn-namnnappar-hos-linda.html

Håller tummarna!
Kram Emelie
x_emelie@hotmail.com

Daniela B

Vill gärna vara med och vinna nappar till min lilla systerdotter som kommer i mars:) Jag skulle välja rosa och vita nappar om jag vinner:)

Nathalie

Om jag vinner skulle jag välja nappar ifrån NUK genius med min dotter Junies namn på, färgen skulle få bli rosa :)

Min tjej ska börja dagis om tre veckor och det skulle vara perfekt att ha nappar med namn på då så ingen ger fel napp, min tjej är jättekräsen med nappar och nuk genius var och är den enda nappen om vill snutta på.

Katarina

Hejhej! Vi skulle vilja vinna dessa namnnappar: http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=51132 Själv tycker jag att nappar med ring är finast men min son pekar alltid och säger "Nää-ä, dom inte bra!" Han vill nämligen bara ha nappar Utan ring...

A

Hej Linda!
Jag vill jättegärna vara med och tävla om dessa napparna!!! Hade jag vunnit hade jag velat ha det anatomiska-setet med de ljusrosa napparna!
Motivering: Ja, jag har väl kanske ingen speciell så, fast det hade varit till en väldigt speciell person jag hade gett dem till. Det är inte min dotter(har inget barn) utan till min väns barn, som jag har känt sedan förra året. Hon är min ögonsten och hade jag kunnat ge henne världen hade jag gjort det! Hon har förändrat hela mig bara genom den lilla individ hon är. Blir gråtfärdig bara jag skriver detta, haha.. Nåja, de där anatomiska napparna hade verkligen hjälpt henne eftersom hon nyligen fick astma och behöver få några puffar om dagen.. de tycker hon inte om, men en napp brukar kunna trösta henne genom processen och om jag torka hennes tårar bara genom att ge henne en napp, så hade jag blivit varm i hjärtat.

Länken till ett inlägg om tävlingen --> http://aiming.blogg.se/2013/january/vinn-nappar.html#comment

Massa kramar!

johanna-tvillingmamma

ÅH! Skulle så gärna vilja vinna!
Perfekt att ha namnade nappar till tvillingarna så slipper dom dela nappar hela tiden!

Josephine

Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa nappar! Har många vänner med små bebisar nu och det hade ju vart utmärkt att ha napp med namn på så man inte blandar ihop dem med de andras. Allt man kan göra för att undvika smitta är ju bra! :D
Jag hade velat ha blå, turkos och vit. :)

mathilda eckersjö

Är gärna med och tävlar. Vill gärna han Eska stl 2 i färgerna Turkosblå, lila och Fuchsia. Med texten Haley. Efter 6 månader kämpande tar vår älskling äntligen napp och livet har blivit så mycket lättare för oss alla..:)
http://mathildahanssen.blogg.se/2013/january/tavlar-hos-lindablomse.html#comment

Hanna

Är med och tävlar! Vi är i ständigt behov av nappar då de alltid lyckas försvinna gillar den ljusrosa färgen :)

tove

skulle vilja vinna detta söta set till vår lilla skatt i magen: http://www.namnnappen.se/products.aspx?SalesArticleID=74127
:D

Louise

Jag önskar färgerna vit, lila och rosa med texten Freja på. Napparna är till min älskade systerdotter som föddes i januari. Det hade varit roligt att kunna ge något fint!

Mia

Är gärna med och tävlar :) Delat tävlingen i högerspalten på bloggen!

Nappar går åt här hemma, då vi har en napptjuv (kissekatten Spotty) så alla nappar är välkomna :) och står det namn på den, så kanske Spotty låter bli dem :) När man ska iväg och träffa andra barn så är det ju perfekt med nappar med namn på, så man vet vems som är vems.
Fastnade för NIP Trendy Namnnappar, anatomiska, silikon, str. 2 i grönt.

Kram Mia

Mathilda

Skulle vilja vinna dessa då de är enda sorten sonen tar och det vore coolt att ha hans namn på: http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=25113

Daniela

Jag skulle vilja vinna nappar i färgerna rosa, lila och turkost till min älskade systerdotter Ella som föddes i december.
Vinner jag så ska i alla fall en av napparna få texten "Mosters älskling". :)

Kicki

Vilken tajming! Min dotter ska börja dagis och nappar med namn på vore perfekt då. Esskas symetriska nappar med rosa, lila och transparent är favoriterna.

Sofie

Kul med tävlingar!! Väntar på första barnet och nappar passar ju perfekt. Nuby nappar med färgen grön, ljusrosa och gul det skulle bli perfekt för oss och med namnet "Lilla hjärtat"

Jenny

Jag är med, vill även vinna dessa till min syster och hennes son, skulle vara så sjukt gulligt att ha en personlig napp till våran lilleman!

http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=25117

Nadja

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna nappar i färgerna pink,röd och vit. Skulle passa perfekt till min lilla söta brorsdotter! Älskar henne mer än något annat <3 . Håller tummarna för mig själv nu hihi..

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma

Jag är gärna med :)

Jag skulle vilja vinna dessa http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=31113 med namnet Zelda på, de är så fina! Vår dotter har namnnappar på dagis, vilket har varit toppen! Om en har försvunnit under dagen så ligger den alltid i hennes korg dagen efter eftersom det står hennes (ovanliga) namn på. Perfekt!

Jag har tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2013/february/jag-tavlar-om-namnnappar.html

Kram, Ingrid

Cherie | Börja Spring

http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=51134 Dessa skulle vi gärna ha här hemma då de vi redan beställt försvunnit på dagis och det är så smidigt med namnade nappar tycker fröknarna!

Linn

jag skulle vilja vinna en lila,rosa och vit napp till min storasysters dotter som föddes i november! :)

Annika - drömmen om 11 barn

Jag blev faster för första gången för två veckor sen, till en underbart söt liten gosse. Han använder napp, liksom min yngsta. Så jag vill gärna vinna http://www.namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=51123 till honom med namnet LIAM på! Det setet går i grönt, hans mammas favoritfärg - inte dåligt valt va? ;)

Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/february/lindablom.html#comment

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se