TÄVLING: Vinn Tassimo JOY

Nya, snygga Tassimo JOY är här och det firar vi med en sommartävling.
 
FÖR ATT DELTA:
- Skriv om något du förknippar med sommaren som en kommentar.
Givetvis är det ett stort plus om du inkluderar Tassimo-maskinen.
Glöm inte: Kontaktuppgifter m.m.
 
AVSLUTAS: Söndag 23 juni
155
Emma

Sommaren förknippar jag såklart med strandhäng, promenader, fika och pick-nick i det gröna. Som blivande mamma nu i sommar, och kaffeälskare, så kommer det ju bli en och annan tur med barnvagnen i sommarstaden, och HUR smidigt o praktiskt vore det då inte att kunna göra sig en GOD o SNABB kaffe, i olika varianter o smaker, i en "Tassimo JOY"-maskin att ta med sig i en take-away-mugg ut på promenaden :)

Emelie

Kaffe från tassimo med nyplockade solvarma jordgubbar och glass, men kära vänner och familj. Sommarmys för mig!

Ebba

Något jag förknippar med sommaren är den härliga doften av sval vind i den tunga morgonsolen när man vaknar upp till doften av nybryggat kaffe i husvagnen på västkusten :)

Malin

Sommar är det när jag kan äta frukost utomhus, att ta min kopp te och sambons kopp med kaffe. Och börja dagen så tillsammans <3 För mig är det livsnjutning!

Kajsa

En av dom bästa sakerna med sommaren är att gå ut på balkongen i morgonsolen och njuta av dagens första, oslagbara kaffekopp, såklart gärna gjord i Tassimon.

Johannah

Sommar för mig är lata dagar i solen, att umgås med goda vänner och familj, kanske sitta på verandan i solnedgången och avnjuta en god kopp kaffe från Tassimo-maskinen? Sommar för mig är tid att njuta.

Jennie Högman

Jag förknippar sommaren med en fin blommig balkong, massor med kryddiga dofter och en kopp med Caramel Macchiatio från tassimo

Jessica

Jag skulle vilja sitta vid mitt landställe nere vid havet med en chailatte i handen (såklart gjort med tassimo!) och sedan ta ett skönt svalkande dopp! :D

flodina.blogg.se

husvagns semester varje sommar, förtält upp och förtält ner, reser vidare till en ny stad för att träffa nytt och trevligt folk. men mitt i all rush och stress som kan bli så har vi faktiskt alltid haft just vår tassimo maskin.

Emelie

Sommar för mig handlar om ljus och energi, det känns som att jag börjar lysa efter vinterns mörker, blir gladare och mår bättre :) Jag vill mest vinna en Tassimo för att kunna lyxa till det under semestern men även för att jag behöver nåt extra uppiggande sen när sommaren är över :)

Sandra

Jordgubbar förknippar jag med sommaren. Hoppas på att vinna denna så att jag kanske kan lära mig att dricka kaffe.. 26 år och ännu inte lärt mig ;)

Tina

Det måste ju vara morgonkaffe (gärna från en Tassimo ;) på en klippa i skärgården med havet alldeles stilla utanför. Det kaffet får gärna väcka mig i sommar då jag har en liten som gärna tar morgon från 4 titt som tätt :)

Camilla

Ett måste tycker jag är hemmagjort iskaffe!!
*kaffe (kallt)
*mjölk
*smakesans (personlig favorit vanilj)
Och såklart mycket is.
Jättegott och svalkande, perfekt att ta med sig ut i trädgården, ta med sig sin favoritbok och lägga sig och läsa på en filt i solen.
Kram Camilla :)

Frida

En stor kopp chailatte från tassimo på min balkong en sval sommarkväll

Sandra

När jag dricker årets första islatte, då är det sommar för mig! Andra sommaren med min man (innan vi var gifta) spenderade vi i hans andra hemland Bulgarien och jag kan inte ens räkna alla soliga eftermiddagar då vi satt med solbruna ben och drack islatte på Costa och var sådär härligt nyförälskade!

Mitt enkla recept på sommar:
En Tassimo-espresso
Valfri kall mjölk
Is
Eventuell smaksättning (jag kör dock min naturell)

Brygg Tassimo-espresson i ett glas (tillsätt eventuell smaksättning innan det), fyll på med mjölk och därefter is, rör om och njut av sommaren!

viktoria norberg

något som jag förknippar sommaren med är en härlig bok, en kopp kaffe eller te, en solstol och givetvis varmt och en stor sol på himlen. Jag sitter gärna ute i solen en varm sommardag med en bra bok och en kopp kaffe eller te. :)

Viktoria Norberg
Mårdgränd 5
827 33 Ljusdal

Carro

Efter att barnet somnat förmiddag i sin vagn under lövens skugga i trädgården vore det fantastiskt att smita iväg in och göra sig en kopp tassimokaffe och sätta sig i gräset och smutta på på sin egentid:) Underbart! (Ett stort plus att kunna göra bara en kopp och att de går snabbt när man har barn! ) :)

Camilla S

En kgod kopp kaffe ute i solen och god glass :)

Sofie

Semester! En lång sovmorgon som sedan inleds med en supergod frukost på balkongen med nybakta frallor och en uppiggande kopp kaffe. Det är sommar för mig! Så vill jag starta varje sommardag (och med Tassimo Joy skulle det bli möjligt!).

Anonym

Att slå på "Sommar, sommar, sommar" på högsta volym och sen gå ut och sätta sig i solen vid sommarstället och äta en härlig frukost. DET är sommar!

Camilla

Sommar för mig är en lugn stund i solen med en stor skål nyplockade jordgubbar och en god kopp kaffe....och gott blir det ju alltid i Tassimo!:-)

Emmah

Vardagslyx som helgmorgonlyx är att sätta sig på altanen under sommaren med en kopp kaffe medans lillen sover.
Att dessutom få en lyxigare kopp kaffe gör känslan ännu härligare med tassimomaskinen.
Jag förknippar sommaren med morgon och frukostmys på altanen/balkongen i bara en tunn morgonrock eller i myspyjamasen, med färska blommor, nybakade frallor och en kopp härligt gott kaffe!

Adress;
Emmah Dalengård
Hagagatan 4D
57335 Tranås

Anna Karlsson

Jag förknippar sommaren med glass, jordgubbar med mjölk, glada barn, bad och regn. Tänk vad mysigt att sätta sig i soffan en regnig dag med familjen och det kanske åskar och ta fram ett familjespel och samtidigt brygga en kopp kaffe latte med Tassimo maskinen. Det förknippar jag med sommaren.

Ayse

Sommaren för mig är optimal år 2013 med min nyfödda dotter, jordgubbar , grill, en bra bok och givetvis kaffe. Och det blir inte sämre med en tassimo joy där jag kan få valfrihet att dricka en latte eller kaffe. Joy är vad jag känner just nu med den finaste gåvan! Min dotter Ayla.

Fanny - mamma till Charlie & BF 20 oktober

Fika i solen i vår lilla trädgård!

Köpte en nespresso förra året av någon anledning, såg framför mig hur vi skulle sitta och dricka massa goda kaffedrinkar....maskinen gör ju bara espresso, hörde jag inte det på namnet liksom? Har velat ha en tassimo sen dess men inte kunnat med att unna mig ytterligare en kaffemaskin nu under föräldraledigheten :/

Lina

Vad jag förknippar med sommaren är en riktig långfrukost i solen med kaffe (gärna av en häftig Tassimo-maskin) med jordgubbar och nybakta frallor. Med en sådan start på morgonen blir dagen garanterat en härlig sådan!
Jag är en 17-årig tjej som skulle vilja ge denna maskin till mina kaffeälskande föräldrar på deras 20-åriga bröllopsdag ❤

Håller tummarna nu, kram!!
(Bifogade mejlen, adress behöver jag väl inte skriva här? ;))

Linda

Åh vad roligt! Jag och min sambo är riktiga kaffedrickare, vi såg reklam för denna häromdagen och båda blev väldigt nyfikna. Jag förknippar sommaren med många saker, men just kafferelaterat så är det när min sambo kommer hem efter jobbet. Vi äter middag och sen står och tjafsar om vem som ska orka sätta på kaffe. Varje gång! Jag tror han skulle bli väldigt glad om vi ägde denna, så kunde vi gå ut på balkongen och gotta oss i solen direkt istället. :-) Han fyller dessutom år nu den 29 juni så det vore verkligen helt perfekt!

Grattis till tillskottet också!
Soliga kramar /Linda

Sofie

En varm och skön sommardag med en kopp tassimo kaffe i handen är aldrig fel.

jemma

Hej =)
En sak jag förknippar med sommaren är en god cafe latte i solen. Att bara med ett enkelt knapp tryck få sig en god cafe latte och njuta av den på balkongen med den underbara morgonsolen som sällskap, speciellt med den nya Tassimo JOY =)

/Jemma

C by Caroline ❤

Det jag förknippar med sommaren är när jag kan dricka min morgonkaffe ute på balkongen! Vinner jag denna Tassimo Joy så kan jag njuta av det varje dag!

Sanna- ung 3 barnsmamma

Hej! Något jag förknippar med sommaren är att efter en hektiskt dag ta med sig alla barnen och en god kaffekoppner till lekplatsen och bara njuta av barnen, kaffet och solnedgången!

emma

En stor kopp morgon-(Tassimo)kaffe i solen! :) kram!

Carolina

Åh.. Har aldrig ens ägt en kaffemaskin! Skulle bli helt överlycklig, älskar ju kaffe..

Och något som jag totalt förknippar med sommaren är såklart Iskaffe, om jag vann den här kaffemaskinen skulle jag laga iskaffe hela sommaren.. Espresso, vanijglass och lite mjölk :D

Nu håller jag tummarna på att få ta ett glädjeskutt :D

Kram å tack för en fin blogg! :)

Mie

Jag förknippar sommarn med att njuta! Att både ta sig tiden till att njuta och faktiskt ha möjligheten till att göra det då det finns så mycket man kan njuta av, jordgubbar, doften av sommar, ett glas vin på en uteservering, en fika på altanen med kaffe eller saft, glada människor, umgås med vänner, ja det tar aldrig stopp! :)

Malin

Som den kaffeälskare jag är så förknippar jag självklart sommaren med sol, lätta kläder, smaskiga jordgubbsbakelser och en kopp kaffe i handen på verandan eller nere vid bryggan. Skulle älska att få en Tassimomaskin så att fler timmar kan spenderas ute i solen och färre framför gamla långsamma bryggaren :)

Malin Rosendahl
Missrosendahl@hotmail.com.

Sara

Gräddtårta med jordgubbar och självklart kaffe (förslagsvis från tassimo) till de! :)

Mikaela

Första sommardagen, morgon kaffe på altanen och barfota springande sprudlande glada barn! Livskvalité som bara kan bli bättre med en bättre kaffemaskin!

Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma

Jordgubbar och grädde, helt klart!
Frågar du nästa sommar kan svaret bli jordgubbar, grädde och en dricka från tassimon. Eftersom jag inte har någon tassimo nu kan jag bara drömma om det.

Marielle

Jag blir alltid så avundsjuk på människor i min omgivning som avnjuter sin tassimo"kopp", jag vill också kunna vardagslyxa! :) det är sommar de!

Elin

En perfekt sommardag börjar med en god kopp kaffe på altanen i morgonsolen! Finns inget bättre att starta dagen på! Med en tassimomaskinen skulle koppen kaffe vara ännu godare :)

Mette

Jag förknippar sommaren med svenska jordgubbar. En härlig gräddtårta täckt med jordgubbar & en kopp kaffe från Tassimo hade jag velat bjuda min mamma på som alltid ställer upp för våran familj i vått & torrt! =)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Sommar för mig är medtagen matsäck på stranden och lekande barn i vattnet.

elin

Det bästa med sommaren är jordgubbarna. Tänk dig en bit jordgubbspaj eller varför inte en bit jordgubbstårta sprängfylld med dom färska jordgubbarna, med en kopp skummande latte (gjord i tassimo-maskinen såklart) i en blomdoftande trädgård tillsammans med släkt och vänner. Kalas påhög nivå!

josefine

När man vaknar till en sommarmorgon av solens strålar och doften av en perfekt kopp kaffe på verandan! En Tassimo passar perfekt in!

Anna

En kaffe på balkongen en solig morgon, när det redan är varmt ute och man blir så lycklig i hela kroppen! Det är sommar för mig, och världens bästa start på dagen :) Tänk vad godare kaffet skulle smaka på morgonen med en ny kaffemaskin från Tassimo maskinen :)

Eva

Att vakna upp dra på sig shorts och ett linne ovanpå bikinin och fixa en kaffe kopp och springa ut i solen. då är en tassimo och en snygg ta med mupp det bästa som finns..

Linda

Lyckan när jag ser min dotter få gå barfota på gräsmattan första gången för i år.

Camilla

Sommar är en känsla av frihet, nostalgiska minnen dyker upp var sommar. När man var barn tog mamma med sig en kanna kaffe och bullar ut på gården, vi lekte otroligt mycket med vännerna och sedan var det fika-paus. Att få ta del av dessa minnena genom att föra över det på barn idag värmer hjärtat. Min bästa vän väntar barn och ser det som en stor möjlighet att dela minnen och skapa minnen tillsammans med henne och bebisen som kommer bli äldre och förhoppningsvis få underbara somrar och doften av nybryggt kaffe :-)

Isabelle

Typiskt sommar är soliga mornar när man kommer ner från sovrummet och mamma eller pappa sitter ute i solen och dricker sitt morgonkaffe.

Solin

Sommaren förknippar jag med detta citatet:

Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer. Life gets better. :)

Matilda

En espresso i botten av ett stort glas
En massa is och kallmjölk till toppen
Såklart avnjutas ute i varma solen :)
Heeeelt fantastiskt !!

Mikaela

Sommaren förknippar jag med barndomsminnen.Sol,värme,grönska,bad,lek,jordgubbsplockning,picknick,utflykter och ljusa kvällar för att nämna några höjdpunkter.I ärlighetens namn avskyr jag kaffe men min sambo älskar det och han förtjänar bättre än den simpla kaffebryggare vi har i dag.Han förtjänar det bästa!

Jessica

Med denna manick
kommer du igång på ett kick
Även om den inga kannor fyller
Hoppas jag den din vardag förgyller
Kanske du även grannen kan frista
Nu när du ska bli din egen barista

Sommar, sol och bad
med denna manick jag har

Caroline

Jag förknippar kaffe från min väldigt slitna Tassimo-maskin tillsammans med sommaren en regnig sommardag på balkongen med jordgubbar och glass då de gör en trist och regnig sommardag till något bra och positivt. Jordgubbarna med glass ger känslan av sommar menas kaffet piggar upp mig i regnet.

Therese H

Sommaren förknippar jag med sol och bad och självklart massor av kaffe och go fika utomhus med släkt och vänner!

Astrid

När jag tänker på mitt lilla söta växthus som jag har på balkongen tänker jag automatiskt på sommaren. Det är så mycigt att sitta där ute och titta på det som växar :)

Jag skulle vilja vinna för att kunn ha kaffe-maskinen ute i min nagelsalong då alla mina kunder kunde få gott kaffe :)

Josefine

Sommaren är blommor, värme och sol.
Jag känner mig så glad och fri i min vida kjol.
Mysa med familjen i trädgården dagen lång,
eller sitta på balkongen och sjunga en liten sång.
Vid dessa tillfällen en utsökt dryck inte suttit fel,
Tassimo joy hade hemma hos mig gärna fått ta del.

Bitte

Att sitta ute i trädgården på landet hos mamma och sitta ute i solen fika. Vore trevligt att kunna bidra med en tassimo. bitte_0007@hotmail.com

Jessica

Sommar för mig är när jag är samlad med mina nära och kära en solig dag utomhus. Alla barn springer runt och leker, det serveras jordgubbstårta och så kaffe från tassimo maskinen. Åh underbara sommar vad du är bra!

Sofie

Sommaren förknippar jag med blommor och en bra början till sommaren är midsommar när hela släkten träffas och grillar och har det mysigt hela kvällen och på dagen plockar man blommor och sedan klär midsommarstången och det är nästan alla med på som bor här =)

Mizca

Ernst Kirchsteiger på tv och en nybryggd latte från tassimo är sommar för mig!

Jen- 23år, gift, gravid och mamma

JORDGUBBAR!! Min stora gravidcraving, och när jag har fött kan jag börja smutta på lite kaffe igen, eller gärna egengjord vaniljlatte mums vad jag längtar.

Susanne

Grillkvällar i oändlighet,
...önskar sommaren vore i evighet.
På borden står salladen klar,
och kanske en mojito från en bar.
Till barnen är det förstås jordgubbar och glass,
helst i stora lass.
Men högst på önskelistan står en egen Tassimomaskin,
så att man slipper gå in till grannen för att gott kaffe få dricka.
För visst är det otroligt gott,...jag säger inte det bara för att smickra! :)

Cherie | Börja Spring

Eftersom detta blir första sommaren som kaffedrickare så bara längtar jag efter att få ta en kopp på balkongen i lugn och ro tillsammans med en skål jordgubbar som är självklart under sommaren :)

Kontakt@mammacherie.se

Ellen Hansen

Somar för mig är en fika med kaffe och hemmagjord paj ute i solen!

Becca

Skulle passa perfekt i vår nya lägenhet, och som nybliven förälder böhövs en kopp för att ladda batterierna för dagen.

Veronica Marie

Sommaren förknippar jag med sol. Sol och värme, fågelsång, havet, sena ljumma kvällar med ett glas vitt i handen i goda vänners lag. Lek och stoj med min fina son. Ha grill och kubbkvällar med familjen. Bada, sola, och äta massor med glass, åka på utflykter, upptäcka nya saker och platser. Musik. Eller när man bara kan ligga på en filt sent en kväll och titta på stjärnorna med någon man bryr sig om. Eller bara njuta av en kopp kaffe i solen. Hur kommer det sig att kaffe blir så himla mycket godare när man sitter ute i solen?

Allt detta som jag just räknat upp är sommar för mig. Åh vad jag älskar sommaren.

Jag hoppas så innerligt att jag har turen med mig nu.
Kram

Maja

Med en kaffekopp i hand
Vid kanten av en strand
Njuter av havet och dess vågor
Eller värmer sig över eldstadens lågor
Med en Tassimo JOY blir det enklare än någonsin förr
Det är bara att trycka på en knapp och öppna din dörr
Gå ut i sommarvärmen och njut av kaffesmaken
Sätt dig i en solstol för att vila baken
Bjud in några vänner och ha en kaffefest
Kanske kan ni tävla om vem som kan dricka mest?
Skratta, var glad och ge din vän ett famntag
Det är det som definierar en sommardag.

Matilda

Sommaren förknippar jag med att vara i min lilla hemstad <3 Då jag vanligtvis bor på annan ort för att plugga blir varenda liten stund hemma med familjen, vännerna och pojkvännen näst intill magiska :-) (kan även bero på att sommaren gör alla lite gladare?;-)) Så, man kan säga att jag förknippar sommaren med en massa kärlek...

Sanna

Sommar är kaffe och kaffe är sommar! Och eftersom jag tappade våran kaffebryggare i marken härom dagen, så är detta den ultimata vinsten!
För hur ska det annars bli en bra sommar?
:)
Ha en fantastisk dag!
Kram

sabine

En stor kopp Tassimo-kaffe på min balkong i kvällsolen, dofter av nyplanterade kryddor och fåglarna som kvittrar, det är sommar det!

Lovisa

Sommar förknippar jag med Astrid Lindgrens värld, och tänk att jag har turen att få jobba där i sommar. Dock finns det ingen kaffebryggare i lägenheten, så vad skulle väl vara bättre än att få börja arbetsdagen med en kopp kaffe, från Tassimo JOY-maskinen, på balkongen? :)

Madde

Frukost med kaffe, smörgås och yoghurt UTOMHUS är ett givet kort om sommaren.. :)

Kristina

Då denna sommaren enbart kommer förknippas med jobb så hade en Tassimo Joy gjort livet mycket bättre på morgnarna.

Jenny

Att vakna upp till fågelkvitter och sommarsol på morgonen efter en natt med en mörkrädd son som alltid kommer upp och trängs så man får sömnbrist kräver sitt kaffe och vad är då bättre om kaffet gå fort att göra och är gudomligt gott. Tassimo klarar den uppgiften galant!

Minnie

Min bästa sommar förknippar jag med att sitta hemma hos min svägerska med hennes tvååriga dotter Magdalena, min fina lilla brorsdotter. Att se henne stoja mellan sandlådan, badbaljan och rutschkanan medans vi lapar sol på deras lilla altan. Helst tar hon en paus i stojandet för att smaska i sig ett singoallakex eller två. Lite hemgjord flädersaft, jordgubbar och självklart en hemmagjord kaffelatte är en välbehövd paus även för oss vuxna, gärna med nybryggt kaffe från min nya tassimo-maskin.
Naturligtvis hinner jag inte dricka upp kaffet för nu ska vi tydligen gunga igen, och sedan ska jag smaka sandlåde-kakan. Men ja, kaffet som numera är ljummet, ibästa fall, smakar också bra på min bästa sommardag.

Mail: Minnie_A_89@hotmail.com

Johanna

Att sitta ute på vår nybyggda altan med min sambo och son med en stor kopp te till mig och kaffe till honom(sambon alltså, haha) med en stor skål jordgubbar är något jag längtar efter i sommar och tänk då vad smidigt att inte behöva brygga en hel kanna eftersom vi dricker olika ;)

Lina Eckerström

Vi köpte hus förra våren och den allra bästa lilla sommarkänslan sedan dess är givetvis när man kan sitta i solen på trappan med sitt morgonkaffe :)
Sen skriker hela min stad sommar (varberg) Underbart.

Anna J

En sommarkänsla för mig är när det tokregnar ute och man sätter sig i sitt lusthus och tittar ut över havet med en tidning och kopp kaffe och känner doften av sommar regn. Mysfaktorn på hög nivå.

Linda

Den bästa sommarkänslan är att vakna upp på segelbåten utav stora mjuka vågor, höra folk småprata på bryggan, duka upp en mysig frukost i solen och bara njuta. Med en Tassimo skulle vi till och med få gott kaffe till!

Anna

Sommar är när man vaknar att det är ljust i hela rummet (trots mörkläggningsgardinerna...) och morgonkaffet intas sittandes i solen. Inte på balkongen (har jag ingen...) men i fönsteröppningen, med en bra bok och känslan av att man har all tid i världen. :)

Jenny

En Tassimomaskin och jag, vi skulle hänga ihop varje dag. Sol i hjärta sol i sinne spelar ingen roll om man sitter ute eller inne. För en god kopp kaffe det vill jag ha, då blir min semester toppen BRA! ☕

Josefin

Det bästa med sommaren är väl ändå långfrukost ute på altanen i bara bikini och shorts. En somrig fil med frukt och till det en underbar kopp kaffe. en kopp kaffe blir 2 och kanske till och med 4 medans man bläddrar i tidningar samtidigt som det blir varmare och varmare.

M

Smultron trädda på strån, farmors rynkiga händer i bersån när hon bjöd oss på saft, pappas fisketurer och mammas nakenbad i havet (alla fattas mig <3)...

Charlotte

Sommaren innebär, för mig med tre kids, häng i tråkiga lekparker...en termosmugg med Tassimokaffe skulle rädda många trista stunder :-D

Frugnu

Sommar, solvarma smultron, kvittrande fåglar och en god kopp kaffe från en tassimo- maskin. Sitter på min trapp och njuter av så väl värmen, barnen som skrattar i ett vattenkrig medan jag fikar. Det är sommar för mig.

Liw - FINA LYAN

Trädgård - parasoll - mot regn tyvärr - en tassimokaffe i handen - sommar och sol i sinne

Emma Surell

semester med familjen, och det är just till familjen, mamma och pappa som tassimomaskinen ska gå! :)

Anna Heléne

Sommaren för mig betyder glädje, att äntligen få komma ur den depression som jag alltid lyckas komma in i under vinterhalvåret. För hur kul är det med vinter egentligen? Att dessutom få sitta på balkongen i solen med en kopp nybyggd tassimo och eb slål med färska svenska jordgubbar i gott sällskap är ren och skär njutning.

Louise

Sommar för mig är när man kan kasta strumpor och skor och knalla omkring barfota. Värmen som känns i solvärmd sand, mjukheten i gräsmattan eller svalkandet som känns på skuggig asfalt!
Sommaren har också kommit att bli en tid som förknippas med renoveringar, husmålning, trädgårdsanläggning o.s.v., man längtar till den dagen då sommaren innebär enbart njutning (om man kommer dit)

Sandra Nilsson

Sommarmorgon ute på altanen med en kopp kaffe eller te i handen. Läsa i tidningen och underbara bloggar är väl livet, men vad vore inte sommaren utan fåglarna som fnittrar och regnet som faller!
Tassimomaskinen skulle underlätta sommarmorgonarna, slippa använda grytan och istället få sitta på altanen i det fina vädret eller höra regnet som knastrar!

Chris

Sommar är sol,jordgubbar och en god kopp kaffe. Blir så himla gott kaffe i dessa maskiner. Jättegott att avnjuta på ex balkongen en varm och härlig sommar dag. Passar perfekt när man får oväntat besök :-)

Malin

Jag brukar ofta gå till min kompis på sommarn när det är fint väder, vi brukar sitta ute på hennes gräsmatta och bara njuta. Och jag blir ofta bjuden på en god kopp choklad eller en kopp thé från hennes Tassimo. Och jag har många gånger tänkt att en sån där vill jag ha! Allting smakar så gudomligt gott!

Stella

Det jag förknippar med sommaren är att ligga i en hängmatta och äta jordgubbar och smultron! :)

Malin

Att vakna av att solen kikar in mellan persiennerna, gå upp och göra sig en kopp kaffe och sen sätta sig på balkongen i värmen med katter och pojkvän. Frukost på en solig, varm balkong - bästa som finns! Man skulle ju trots allt komma ut på den balkongen mycket snabbare om man hade en Tassimo JOY!

Tove

En lite märklig sak dock, men något som jag alltid förknippar med sommar är niveas lotion. Jag tycker alla luktar solkräm, så blir alldeles varm i kroppen när man luktar på dem!

Tove

Sommar är ett nytt begrepp för mig. Min syster och jag fick barn samtidigt i januari och numera kommer sommaren uppfyllas av kravlande småttingar i gräset med härliga skratt och flin. Det är mina nya blivande somrar, och som jag ser fram emot dem! Bredvid de små sitter min syster och jag med en kopp kaffe från deras Tassimo och njuter av det nya livet vi fått.

Honi

Att sitta ute på altanen och äta frukost och dricka en kopp kaffe. Jag har bott i lägenhet dom senaste 7 åren och inte haft varken balkong eller altan men i slutet av Juli går flyttlasset till vårat helt egna hus med stor fin altan så att jag kan njuta av sommarmorgonen på det sätt som jag gillar allra mest :-)

Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Sommaren i Sverige består inte bara av soliga dagar tyvärr. Det mysigaste jag vet en regning sommarlovs morgon är att äta en lång frukost med barnen. Men många ungar kommer flera viljor. Att barnen skulle fritt kunna välja mellan varm choklad, the och alla de drycker en Tassimo erbjuder vore fantastisk. En kaffe till mamman och dagen kan börja!! håller tummarna för en vinst.

Jeanette

Jag skulle gärna förgylla min sommar med en islatte i solen på altanen. Eller varför inte krypa upp i soffan med en varm choklad när sommarregnet smattrar mot fönstret. För det är väl just så jag tänker på den svenska sommaren antingen stålande sol eller sommarregn :-)

Jennie Tates

Sommaren förknippas med hela familjen i husvagnen. Barn, Hundar o marsvin såklart. Perfekt med en Tassimo till fikastunderna. Choklad till barn o mamma o kaffe till pappa o kärt fikabesök =) Håller tummarna för vinst. Jennie Tates

Emma

Det jag förknippar med sommaren är nog att vakna av att det är ljust i rummet, sätta sig i trädgården med en kopp nybryggt kaffe, eller islatte, det bästa är att dricka olika soters koppar kaffe inne i trädgården från en tassimo masskin.

Julia Mauritzon

Sommar för mig är att äta en stor cupcake med kaffe ute på altanen, med solen i ögonen och hundar som sover, och såklart med nära vänner - gamla som unga.

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

ÅH! Tänk att vinna denna!
Förr hade jag nog sagt vänner, stranden, jordgubbar och partyn! Men nu har åsikten och synen på livet, sommaren - allt - förändrats. För jag har blivit mamma! Och allting jag förknippar med sommaren nu är allting som rör barn. Söta barnfötter i gräset, plocka vackra blommor, kransar i lockigt hår, första leendet, första ordet - första stegen. Det är det mina kommande somrar kommer präglas av. Något nytt och kärleksfullt varje dag, även när det regnar finns nu ett solsken hos mig. Min alldeles egna lilla son! <3

Lindha

Att till elvasnåret känna doften av nybakad sockerkaka, det vita träbordet är dukat i skuggan på gräsmattan, lupiner i en vas och blommiga muggar på bordet. Mellan huset och trädgårdsmöbeln löper en förlängningssladd... varför? Jo, för att man inte nöjer sig med EN kopp från underbara Tassimo, man vill gärna fortsätta sin fika med en annan sorts kaffe - en PERFEKT sommardag! <3

Jennifer på Fashioncut

Sommaren är härligt långa frukostar med en god kopp kaffe (hemskt gärna med en Tassimo, för tänk vad mycket Joy man skulle få på morgonen då)! Man sitter ute och njuter i solen vid frukosttid och bara pratar och ibland fasstnar man hela förmiddagen tills det är dags för lunch! :D

B R O W N S U G A R

Stekande sol, Nyklippt gräs, Jordgubbar med nyvispad fluffig grädde & en kopp nybryggt kaffe, mums! Det är sommarfeelings deluxe!

Malin

Sommaren är härlig när man kan sitta ute på
altanen i strålande solsken med en god kopp kaffe från Tassimo, en skål glass med exotisk fruktsallad till och en bra bok. Eller fika med vännerna,
då hade gott kaffe från Tassimo varit perfekt att
bjuda på. :) Håller tummarna.

Linda H

Sommar för mig är givetvis varma sommarkvällar, lata dagar i stugan, myggbett på armarna och stora buketter med vildblommor. Eller så kan sommaren vara precis som idag, med spöregn som aldrig vill ta slut. Det trotsar jag på bästa sätt med att ta ut hunden på en buspromenad tills vi båda är genomblöta. Efter en sån utflykt skulle en kopp lyxigt kaffe från Tassimo JOY behövas för att värma en regnfrusen kropp!

Sandra

Sommar är värme, ljusa kvällar och nätter, glada människor och semester. Lyxigt kaffe skulle givetvis sätta pricken över i:et!

Linette Broberg

Åh, tänk att vakna upp en morgon mitt i sommaren av att solen strålar dig rakt i ansiktet och fåglarna kvittrar ovanligt högt eftersom du glömde stänga fönstret innan du somnade. Att tassa ner till köket och göra i ordning en kopp kaffe och sedan sitta ute i solen och bara njuta. Det är sommar för mig. Om sedan kaffet är extra gott och lyxigt och kommer från Tassimo JOY skulle jag absolut inte tacka nej till! :)

Kram

Emelie Wiklund

Den bästa stunden på sommaren är när min Jacob på 9 veckor vaknar med världens största leende på läpparna! Jag tittar på klockan och den är strax efter 04.00. Vi smyger upp för att inte väcka pappan och sätter oss i köket tillsammans. Jag tar en Tassimo och känner solen skimrar in i rummet mellan träden. Jag tittar på min son och tänker att livet är fantastiskt! Jag är tacksam för de underbara sommarmornarna vi får tillsammans! :)

Emely Tuväng

Jag förknippar sommaren med JORDGUBBAR i alla dess former.. på tårtan, i flingorna, som tryck på kläder osv i all oändlighet.. och en kopp kaffe till jordgubbstårte fikat såklart. :D

caroline eriksson

på sommaren går jag upp tidigt och njuter av en långfrukost i solen med en god kopp kaffe och jordgubbar med mjölk!

Zanna

Det skulle vara kul om jag skulle kunna få ge denna fina tassimo maskin till min pappa i födelsedagspressent då han fyller år på sommaren! :). När mina föräldrar får ledighet så tillhör det vanliga att pappa&mamma tar sitt morgonkaffe på altanen i solen!. Dom har länge pratat om kaffemaskin men aldrig kommit till skott. Så det skulle vara en sån kul grej om jag fick vinna denna till pappa då han skulle få extra gott morgonkaffe i sommar! :)

Maria Nguyen

Att sitta ute och grilla med vännerna eller familjen och äta ute med solen tittande. Framför mig ser jag en tallrik med en god, saftig köttbit. Vid sidan om finns en enkel men ändå en riktig god sommarsallad. Och som pricket över i:et så är det en stor klick tzatsiki. Det börjar bli ganska sent och middagen är slut, allting avslutas med några mumsbitar bestående av gifflar, mördegskakor o.sv. För att kunna skölja av det hela så avslutar vi det med en kopp nybrygg kaffe från Tassimo, framför solnedgången.

Älin

Flottiga barfotaspår på parketten.

nathalie

kaffe i termos är helt klart sommar för mig! Från att ha varit en stor grej hos mina föräldrar som barn till att jag nu idag är den som släpar med termosen med tillbehör på diverse sommaraktiviteter. & varför inte kaffe i termos från tassimo <3

Ika

När man har en ledig dag tillsammans är det underbart mysigt att ta en kopp latte från tassimo maskinen, sätta sig på balkongen i solen medans man njuter av sin latte och samtidigt ser sin fina dotter sitta och leka med sin hink och spade :)

Otilia

Detta året förknippar jag sommaren tillsammans med min nya lilla trädgård. Att kunna sola på dagen och framåt kvällen få ta en grillkväll med kära vänner i kvällssolen samt att kanske få bjuda på en kopp Tassimo när det börjar svalna av framåt senare kvällen.

Elin Karlsson

Jag förknippar sommar med nya upplevelser! T ex som att resa, vara ute tills solen går upp eller en roadtrip med mina vänner. Att man tar chansen att göra saker när man endå är ledig. Visst det kan vara skönt att bara ligga hemma och slappa men jag tycker det är bättre att man går ut och ta vara på sommaren! Umgås, skratta och våga göra nya saker. Ta vara på livet helt enkelt.

emma

Att sitt med en ny brygd kaffe ute på våran nya balkong med utsikt till nästan Kolmården och Åby en sommar morgon, lunch eller kväll är underbart!

Amanda

Sommar för mig är att leva i nuet, och må bra. Jag brukar gå och fika, och sitta ute på stan. Men tassimo skulle göra så jag kan sitta hemma på en filt under äppelträdet och må gott, tillsammans med min familj :)

Michaela

Sommar för mig är midsommarafton!
Blommor i håret, dans runt stången, potatis & gräslök, vaken långt in på natten & umgås. För mig är det sommar på riktigt när midsommarafton kommer! Jag måste även alltid ha med färgen mörkblå på denna dag då jag tycker detn symboliserar värme & djup :)

Sandra

Frukostmys i solen på altan. En skål yoghurt med färska jordgubbar i, en smörgås och en kopp kaffe.

Hanna

Det måste vara en massa jordgubbar och röda fingertoppar!

Therese M

Jag förknippar sommaren med färskpotatis, så gott!!

Spacegirl

En kopp Tassimokaffe på morgonen, dricks med fördel på den solvarma farstutrappen.

Kelly Svensson

Jag förknippar sommaren med när man kan sitta ute i solen äta jordgubbar och dricka en varmkopp kaffe med grädde. Då hade en sån här maskin varit perfekt :)

Pernilla H

När syren doftar och solens strålar väcker en tidigt på morgonen, det är sommar. Och doften av solskydd.

Johanna C

En sommar dag för mig på semestern är att ta dagen som den kommer, cykla till stranden eller till stan och shoppa, spela kubb och äta massa gott, jordgubbar, glass, grillat allt.. Hade jag fått vinna kaffe maskinen Tassimo hade jag tagit fram en "take away mugg" hällt i kaffet i den packat ner en filt, jordgubbar och satt mig på min cykel och cyklat ner till stranden med min sambo och suttit på stranden och sett på solnedgången samtidigt som vi drack vårat Tassimo kaffe! Sommar när den är som bäst helt enkelt!

Anneli

När jag tänker på sommaren så tänker jag fjällvandring med familjen, sol och ljuvliga dofter från blommande träd och blommor, myggbett på hela kroppen(ja allt med sommaren är inte underbart), fika ute i trädgården med vänner och familj. Och självklart jordgubbar som många andra skrivit!

Sofie

När jag hör duvorna utanför mitt fönster, då är det sommar. Jag förknippar det med min uppväxt. Det ljudet får mej att tänka tillbaka på tidiga sommarmorgnar då jag var ute och gick med hunden innan skolan. Jag älskade min uppväxt och alla som fanns där. Mycket tänker jag på min pappa som vi förlorade i februari. Han var en stor del av min uppväxt.
Givetvis var även han en kaffeälskare :)

Marika

När jag befinner mig på landet och är omsluten av den knalliga grönskan i gräs, buskar och träd och det kommer en solvarm bris som får allt att dansa i svajande, böljande rörelser och aspens och björkens blad att sjunga i lågmälda hemliga viskningar.. det är DÅ jag känner glädje ända in i själen över att sommaren äntligen är här! :)

Frida

Sommar för mig är när man kan ligga på stranden i timmar, kanske läsa en bok. Sommar är att äta grillat och att umgås med nära och kära. Sommaren finns här 2-3 månader per år och man bara njuter av värmen och maten och mycket mer. Men en tassimo maskin kan man njuta av året runt! :)

Linda

När solen värmer på mina vita ben
då är det sommar
När fåglarna kvittrar så jag inte kan somna
då är det sommar
Varje sommar jag på min altan sitter
njuter, solar och jag är allt annat än bitter
Varvar solandet med fika tillsammans med vänner
kakor, muffins och kaffe, sommarkänslor vi känner
Sol är ingen självklarhet i vårat kära land
på kroppen det inte alltid syns en bikinirand
Fikat och vänner det dock alltid finns tid för
särskilt när vi Tassimo-maskinen från köket hör
Gott kaffe är en himla bra grej
det tillsammans med kära vänner och familj är iallafall sommar för mig

sanna

Frukost på balkongen såklart! och har man kaffemaskin så bjuder man in vännerna med :)

Caroline Andersson

Skrev världens bästa rim, men självklart lyckades jag stänga ner sidan :)

För mig är sommaren den bästa årstiden, slut med depressioner och allt grått. Jag älskar att ligga i gräset och äta bär, lyssna på fåglarnas kvitter, se sonen springa barfota i gräset, att slippa allt bråk och bök med kläder, att lyssna på regnet som smattrar mot taket/fönstret, att hänga vid strandkanten, jag älskar sommaren!

Den här sommaren blir inte som alla andra, jag separerar, flyttar, börjar på mitt första riktiga jobb, står inför många valmöjligheter och för första gången vet jag inte hur min framtid ser ut, det är skrämmande men samtidigt känns det bra. Jag börjar mitt nya liv med nya människor och självklart vill jag ha en tassimo i mitt nya kök, hos den kan jag söka tröst och samla energi mitt ibland alla omställningar som jag står inför, och kanske att J vill komma och hälsa på när jag äntligen kan bjuda på gott kaffe :)

Elin C

Något av det bästa med sommaren är att kunna bjuda nära och kära på picnic i gräset och kunna äta frukost i morgonsolen på balkongen. En kopp riktigt gott kaffe är alltid ett måste vid dessa tillfällen! För en sån som mej (som inte har en fungerande kaffebryggare) skulle en Tassimo Joy vara oumbärlig, då jag älskar kaffe :)

Kram

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Efter vi badat hela dagen i poolen, spelat kubb och ätit grillat slår jag igång min Tassimomaskin och bjuder mina vänner på godaste kaffet tillsammans med jordgubbar och glass. Jag får beröm för perfekt kaffe och det utan att behöva tänka på mått hit och dit.

sabina

Sommar är när man vaknar efter en godnattssömn och bara öppnar ytterdörren och kliver barfota rakt ut i det daggvåta gräset. Sommar är att ensam få njuta av varm kopp kaffe och att inhalera doften av den tidiga sommarmorgonen. Sommar är att i lugn och harmoni få lyssna till "tystnaden", fågelkvitter, porlande vatten och humlans tunga surrande. Jag önskar SÅ att jag fick äran att ha en tassimo Joy i mitt nya kök, i mitt nya hus, i min hand. I en fin kopp, en tidig sommarmorgon.

Petra R

Sommar för mig är smarrigt iskaffe i stora mängder! Riktigt och välbryggt kaffe är alltid bäst förstås.

Jag har ingen kaffemaskin men är en stor kaffeälskare och dricker många koppar om dagen.

Just nu väntar jag mitt första barn och håller mig duktigt borta från koffein men jag längtar så efter en kopp riktigt kaffe efter födseln och en kaffemaskin skulle vara en underbar vinst för mig att använda när jag blir mamma för första gången! Bebis och gott kaffe - kan det bli bättre?

Anna - Sara Anna Marie

Sommaren förknippar jag med fika, och det massor massor av fika. Så en sån här tassimomaskin skulle sitta superbra :D

Natalie

Att bjuda över några goda vänner på en smarrig grillmiddag, sitta på balkongen och prata hejdlöst om gamla minnen, äta jordgubbar och glass till efterrätt tillsammans med en kopp kaffe till ena väninnan, en kopp te till den andra och en kopp varm choklad till mig, alla från Tassimo Joy-maskinen som pryder bänken i köket, och bara umgås och ha det mysigt ända inpå småtimmarna. Aah, det är sommaren i sitt esse!

Emma

Något som är sommar för mig är att spendera tid hemma hos mina föräldrar ute i deras stora trädgård. Att börja en sommarmorgon med frukost i trädgården där man hör fåglarna kvittra, hundarna leka, luften är frisk och doften av nybryggt kaffe från Tassimo Joy maskinen når näsan, ja på ett bättre sätt kan man inte börja en sommardag på. Det är helt enkelt sommar för mig!

Emma

Något som är sommar för mig är att spendera tid hemma hos mina föräldrar ute i deras stora trädgård. Att börja en sommarmorgon med frukost i trädgården där man hör fåglarna kvittra, hundarna leka, luften är frisk och doften av nybryggt kaffe från Tassimo Joy maskinen når näsan, ja på ett bättre sätt kan man inte börja en sommardag på. Det är helt enkelt sommar för mig!

Anna

Sommar och semester. Mamsen kommer på besök från norrland. Hon använder fortfarande sin gamla kaffepanna som piper på spisen när kok-kaffet är klart. Tänk att få bjuda henne på en skummad latte från tassimo. :)

care69

Sommar är när jag vaknar tidigt, smyger ned för att inte väcka resten av familjen. Gör mig en kopp kaffe och sätter mig på altanen i solen och njuter av både kaffe, ensamheten och naturens ljud.

Tipsat:
http://care69.blogspot.se/2013/06/23-juni-vinn-tassimo-joy.html

Anna Lundkvist

Härliga långa fikastunder i trägården, gärna med kaffe från Tassimo =)

Arianne

Sommar för mig är att vistas ute i stugan. Att stiga upp på morgonen och öppna dörrarna och mötas av den underbara utsikten, havet! En härlig frukost ute på altanen, då min sambo får avnjuta en härlig kopp från Tassimo. Det är sommar!

Nennnna

Sommar för mig är att njuta av livet och äta bra och ha roligt med vänner :) Jag gillar att tillbringa tid tillsammans med de käraste :)

erika

Sommar för mig är bröllop. Gärna med kaffe på maten från en tassimo

Nikki

När man vaknar upp till solens strålar som når en genom persiennerna, hur fåglarna kvittar och man bara längtar efter att få gå upp och brygga sig en kaffe för att njuta av en helt underbar morgon och en ny dag med nya möjligheter.

Mia

Att tänka på sommar är att tänka på ledig tid. Ledig tid för mig är få mer tid med familj, både genom att göra saker och att bara vara. En sådan underbar stund är att få sitta på trappen barfota titta på våra barn som leker medan jag får dricka en kopp kaffe i lugn och ro.

Sanna

Jag förknippar sommaren med färska jordgubbar, ananas och melonskivor på balkongen tillsammans med härlig sol och solkrämen intill medan jag avnjuter en kopp kaffe och tittar på min dotter som leker.

Kram Sanna