En middag med mina vänner och kollegor

Kassa mobilbilder från en mysig kväll.
 
Igår var jag iväg och ifrån Selma för första gången under ett par timmar. Det var nämligen dags för avslutningsmiddag för Denise som också har gått hem från Headspot nu, så vi tjejer som jobbat ihop under lång tid (och som var iväg på min avslutningsmiddag) sågs igen igår. Denise får en liten prins om max 3 veckor, så spännande!

Vi hade bokat bord på Via Appia's uteservering i stan och åt deras underbara Black rock, där man grillar sitt eget kött med hjälp av en lavasten. Och så buffé till det såklart. Jag tog fläsknoisette och avslutade det hela med en underbar efterrätt. Mums!! Men oj så tomt det var utan S! Väldigt trevligt såklart, men så tomt! Hon var hemma med pappsen. Men sedan kom dom och voffsarna och mötte mig för en kvällspromenad efteråt. Underbara ljumma sommarkvällar!
10
E

Måste bara fråga.. Retuscherar du dig smalare för när man ser på andras bilder på dig så ser du mycket större ut :-s

Svar: Menar du allvar eller? NEJ! Jag retuscherar mig verkligen inte smalare. Dom här bilderna är inte redigerade alls, inte ens ljuset i dom. Jag vet inte vad du har sett för bilder på mig där jag ser "mycket större ut".
Linda Blom

Sandra

Vilket fint linne du har på dig. Var har du hittat det? Är visserligen gravid, men bara i vecka 16. Är det tajt över magen? :)

Svar: Det är ett gammalt linne från HM :)
Linda Blom

Marjja

Vad trevligt ni verkar ha !!!

Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Haha kommentaren ovan var nog det dummaste jag hört!

Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Mums så gott det ser ut =)

Hanna

Mysigt att träffa vänner!

Kajsa

Vad mysigt det där såg ut! Kan hålla med om att du såg smalare ut på denna bild, men det kanske inte är så konstigt eftersom du gått tillbaka till din vanliga kropp efter en graviditet!

Spännande att få grilla sin egen mat, kul grej!

Svar: Jag har ju gått ned 10kg sedan jag var gravid, så det lär väl synas på något sätt. Men tycker det är så otroligt onödigt att påpeka huruvida jag ser smalare eller större ut på vissa bilder och även klura på om jag retuscherar. Jag är nybliven mamma liksom, jag har liiite annat att tänka och fokusera på än mitt utseende eller "göra mig mindre på bild" : )
Linda Blom

Ma

Julia och Hazal- Skoliosbloggen det var inte så snällt !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( gud vad glad jag blir :(

Marjja

Julia och Hazal- Skoliosbloggen det var inte så snällt !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( gud vad glad jag blir :(

Sara Björk

Va mysigt! =)