Vår fredag

Igår packade jag in mig själv och mina tre småtjejer i bilen och åkte hem till Malin och Ginza i Vålberg. Det vankades en dag med tjejmys. Lunch i solen, hundar som busade som tokar i trädgården, en bebis som körde långsovning i vagnen, för att sedan vakna och myspysa med oss. Framåt kvällen åkte vi iväg till ÖB för lite nyttighets-shopping och vidare till Malin's mamma och lillasyster i stallet och spanade på när Jenny red. Malin är en av mina absolut äldsta vänner.. Tänk vad mycket minnen man har samlat på sig genom åren. Det blir det alltid prat om när vi ses. "Kommer du ihåg det här då..".
 
När jag åkte hem igen blev det tacos med min älskade och en film, men som vanligt däckade jag i soffan med Selma på bröstet. Det kvittar om jag sitter eller ligger (kanske t.o.m. står, inte testat..) men jag somnar tio gånger av tio till filmer. Haha. Speciellt nu kanske.. Trötta mamman med en sedan tre nätter tillbaka, väldigt morgonpigg dotter. Klockan 5 har hon slagit upp sina stooora blå för "nattens" första käk och sedan är det viftande ben och armar till och från fram tills klockan blir dags att stiga upp runt 8-9. Älskade unge!
16
Anonym

hur är selma runt hundarna och hundarna runt selma?

Svar: Malins hund Ginza var väldigt på Selma :) men mina hundar bryr sig inte så mycket om henne. Dom ligger bredvid oss och liknande, men är aldrig på Selma. Selma tittar på hundarna, men bryr sig inte om dom skäller eller liknande. Ingen reaktion då, inte ens när hon sover. Antar att hon känner igen ljudet från när hon låg i magen :)
Linda Blom

Agnes

Fina bilder! :)

Svar: Tack :)
Linda Blom

Luucy

så söööt :D

Svar: <3
Linda Blom

hanna

är din unge rödhårig?

Svar: Njae, hon är guldig i håret, på vissa ställen jätte blond och vissa mörkare. Men på vissa bilder i vissa ljus ser hon rödlätt ut :) Varför jag nu svarar på en sådan otrevlig kommentar.. :/
Linda Blom

Elin W

Ja, den förra kommentaren som rödhårighet lät lite elakt ställd.
Jag var själv rödlätt som nyfödd, men tror jag gick igenom typ alla hårfärger utom svart :P

Du är sån vacker mamma :)

Svar: Verkligen.. Som att det skulle vara något negativt liksom? :) jag var kolsvart när jag föddes, sedan blev jag ljusare och nu mörk :) Jimmy var mörk, blek knallblond(med bruna ögon) och blev sedan mööööörk :)
Linda Blom

Longevity - en blogg om hälsa

Fina bilder på fina tjejer!
PS! Jag föddes rödtott och blev lintott. Det är supervanligt med röda nyanser när man är blond. Rött är för övrigt väldigt snyggt!

Malin

Fina söta Selma och dom två ulltussarna.


Fina bilder :)

Svar: TRE ulltussar :D
Linda Blom

Anna

Skönt att hon vaknar en gång och så sent. Gör hon alltid det? Ni. Dotter är snart 7 veckor, hon vaknar 2-3 timmar. Inatt vaknade hon 1-2 timmar mellan

Svar: Ja :) hon har vaknat 1 gång per natt mellan 4-6 sedan flera veckor.. :) skönt!
Linda Blom

michaela ♥

läste "tacos med min älskare" hahaha. här var det till att vara ärlig tänkte jag ;)
goa lilla selma så fin hon är ♥

Svar: Hahaha! Nää, någon älskare har jag inte skaffat mig.. Än ;) nejdå! Min älskaDE räcker gott och väl :D
Linda Blom

Linda

Vilka stora vackra ögon hon verkar ha! :)

Svar: Tack <3
Linda Blom

C by Caroline ❤

Så vacker hon är och vilka stora fina ögon! :)
Jag somnar också nästan alltid när jag kollar på film, speciellt sedan jag blev mamma och det är två år sedan. Så det går inte över än på ett tag! ;)
Inte får man mycket till sovmorgon heller, men det blir bättre när man slutar amma och ens partner kan gå upp istället. Men hela bebis/småbarnstiden har ju sin charm! ❤

Annster

Fina bilder :)

Anna

Gud Så skönt för er. När lägger ni henne? Hur har era nätter sett ut tidigare?

Svar: Det är lite olika. Men runt 23 somnas hon för kvällen för det mesta.. Igår åt hon vid 19 somnade vid halv 20:30 och så väckte vi henne när vi kom hem vid halv 1, bytte till pyjamas och matade. Sedan sov hon till 7, fick mat och somnade om till halv 9. Så det är som sagt olika :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vad härligt att träffa vänner!

Anna

Ja,. dagarna kan se så olika ut. Min lille sov gansk amycket igår på dagen. Idag har hon varit vaken sedan halv åtta, somnade vid 11 ca 40 min, och vart vaken sedan 12. Men är gnällig och gäspar hela tiden. Stackars lille...vill inte sova..

MissJeni - mamma till Lucas ♥

mysvovvarna då! :)

Min bästa vän har jag känt sen vi var 9 år och det blir alltid massa "kommer du ihåg när vi....." varje gång vi ses :D I fredags var hon är och vi åt tacos, godis och hade en hel del nostalgi snack :D