TÄVLING: Vinn Remington Silk serie

Nåja, det är inte den bästa videoguide jag gjort, men jag tror ni ser ändå. Sjukt bra verktyg faktiskt.
 
För lockarna: Håll locktången med tippen riktat ned, tvinna håret runt tången med riktning bort från ansiktet. Det blir alltid så mycket finare och framhäver ansiktet mer, istället för lockar vända inåt.
 
Med plattång: Jag böjer alltid plattången lite inåt när jag plattar håret. Detta för att undvika det klassiska "spikraka" håret där småhår m.m. hamnar rakt ut. Dessutom ger det en känsla av mer fyllighet när topparna böjs lite.

Klicka in här och rösta på mitt klipp och var med och tävla om samtliga verktyg på bilden nedan.. Men hörrni? Fortsätt läsa!
 
Tro inte att det är nog där! För här hos mig sker ytterligare en tävling med precis samma pris i potten. Verktyg från Remingtons Silk-serie värde ca. 3000:-
 
Det enda du behöver göra är att motivera bland kommentarerna nedan varför just DU förtjänar, vill eller behöver vinna serien innehållande fön, plattång, locktänger och vågtång.
 
Kort och gott, i detta inlägg får du TVÅ möjligheter att kamma hem priset : )
520
s p i n d e l t j e j e n

Jag vill vinna för att ge paketet till min fina underbara mamma som verkligen behöver just en hårfön! Hon är verkligen bästa mamman i världen och ställer alltid upp - i vått och torrt. Vet inte vad jag skulle göra utan henne <3

Ida

Jag är en tjej med väldigt tjockt hår, helt sjukt hur tjockt det är. Sedan har jag lockar som kommer när jag inte gör något med håret. De där lockarna som inte alls är fina. Håret blir fult, äckligt och bara BLÄ, om jag inte plattar, lockar eller vågar håret. Mitt hår är allt för mig, om mitt hår är fult på dagen, då tycker jag allt med mig är fult. Min plattång är jättebra, men den håller på att ge upp :( Vilket är väldigt ledsamt för någon som är beroende av den.. Mitt hår är kaos utan! Dessutom har jag letat efter en bra och enkel locktång. Den du har i början av videon verkar bra, och jag skulle inte tacka nej till den! Såå, vill gärna vinna, eftersom mitt hår behöver ompyssling!

Victoria Holmqvist

Vilken härlig tävling, verkar vara otroligt bra verktyg.

Jag är så trött på mitt hår. När jag ska någonstans speciellt plattas alltid mitt hår, vilket är otroligt tråkigt. En vågtång har jag länge velat ha, tycker jag passar bra i det och håret blir så vackert änglalikt. Sedan blev håret helt otroligt fint i din video när du lockade det och det såg så enkelt ut! Sedan har jag bara en billig plattång och fön, så vore fantastiskt med kvalitetsgrejer!
Så håller tummarna för mig nu, kram! :)

Anonym

Jag fick min son några veckor innan Selma kom. Vet inte om du har råkat ut för samma men man kan lugnt säga att det jag numer har på huvudet är en sorglig ursäkt till hår efter en graviditet och sju månaders amning. Men kanske att det skulle gå att få lite liv i det igen med hjälp av verktygen ovan.

Emma Surell

jag vill vinna för att jag verkligen skulle behöva och vilja ha några verktyg till håret. Köpte en plattång i somras men självklart var den inge bra och kunde inte lämna tillbaka den så nu har jag alltså en dålig plattång och inga pengar. Haha. Något verktyg skulle jag även kunna ge till någon jag tycker om!

Ida Hammarbäck

När jag fick barn blev det att jag alltid drog upp håret i en knut för att den lilla inte skulle dra i det, nu såhär två år senare har hon slutat dra mig i håret men dendär knuten på huvudet består av ren lathet och brist på bra stylingverktyg. Lite motivation i form av massa nya hårverktyg skulle nog få mig att ta bort dendär nedrans knuten och visa mitt långa, faktiskt fina hår :)

julia

Åh, skulle göra (nästan) vad som helst för att vinna detta! Går frisörprogrammet och brinner för allt som har med hår att göra. Äger dock inga finare verktyg, flera saknas, då inkomsten som studerande inte riktigt är sådär supermaxad. Hade blivit överlycklig! Kram :)

Julia Wilberts

På tal om att jag går frisör, förresten! Det är faktiskt så att du, Linda, faktiskt fick mig att bli lite mer intresserad utav yrket än vad jag redan var. Minns att jag låg och kollade på dina youtubevideos halva nätterna innan jag sökte och kom in, haha!

Sofia

HErregud! Har alltid vetal ha massor med stylingverktyg! Men det är väldigt dyrt och plånboken har viktigare saker att handskas med. Mitt hår har ingen form. Det är lite platt men den vill inte det jag vill, det är som att ha bad hair day alla dagar i veckan. Jag köpte en plattång för att jag hörde att man kunde locka med den också, tyvärr gick det sådär. Jag går runt med samma frisyr hela tiden, en vanlig halvtråkig tofs. Skulle bli roligt med lite variation. Förutom att jag vill ha variation på mitt hår så ääälllskarr jag att styla andras hår, hitta på nya roliga frisyrer m.m. Så nu hoppas hoppas hoppas jag att jag vinner! :)

Michaela

Hej hej!
Jag vill vinna detta paket... för att jag använder min mammas gamla locktång från 60-talet just nu! Behöver även en ny plattång för att min blev tagen av åskan :/ och jag har inte råd just nu. Min mamma behöver en hårfön eftersom även hon använder en från 60-talet :p "den duger ju" även om det tar runt en timme för håret att bli torrt... Så du underlättar mitt födelsedags letande och skonar min plånbok! ;) annars har jag ingen motivering, bland det svåraste som finns ju :p

Linnea

Jag vill vinna paketet eftersom jag är i akut behov av en ny (fungerande) hårfön och för att jag så gärna skulle vilja ha en konformad locktång. Då skulle jag garanterat "våga" mig på lite lockigt hår oftare. Och plattången skulle bli en julklapp till min familj (mest mamma & syster), då jag flyttade hemifrån för ett tag sen och tog med mig plattången, hähä Så den är nog saknad. :D Och resten som man skulle få med skulle ju bara vara en rolig tidig julklapp till en själv!

Linda

Hej Linda! Och alla andra som läser detta fantastiska inlägg. Jag vill gärna vinna. Här kommer min motivering. Var hos en frisörsalong för att köpa en plattång och hårfön ( den från claes ohlson hade gjort sitt) väl hos salong xxx frågade jag om råd. Jag har extremt rakt hår helt utan volym och efter graviditeten har jag dessutom börjat tappa hår. Känns ju så där. Jag förklarade att jag trodde plattång var bäst men hon bara tittade på mig som att jag var från mars och sa: men alltså, du behöver ju absolut ingen plattång, ditt hår är ju redan rakt OCH platt liksom... Eh..jaha jo tack jag VET. Kan säga att jag vände och gick...Kanske har jag bättre lycka här? Kram från en mamma med en dotter på 6 månader på dagen.

Anonym

Jag skulle vilja vinna för att jag är nybliven mamma och skulle behöva bra verktyg att styla mitt hår med. Känner mig alltid så tråkig.

Emma W

Jag vill vinna för att jag älskar att hålla på med hår! Spritter lite i fingrarna när jag tänker på att få testa nya produkter och verktyg, få fixa frillorna på tjejkompisarna inför nästa utgång eller hemmakväll :) Önskar att jag hade valt frisörlinjen i gymnasiet, men nu är jag snart färdig sjuksköterska och det är väl inte så pjåkigt det heller :) Men kärleken för hår och skönhet finns kvar! Kram till hela familjen! ♡

Lisen karlsson

Hej. Jag skulle vilja vinna för att jag efter graviditet och sjukdom tappade mycket hår. Nu när jag håller på att tillfriskna vill jag ge det bästa för håret igen!! Kram Lisen

bitte

Jag vill vinna för jag äger ingen styling till håret och verktyg behövs då jag har långt och tjockt hår som behöver fixas till vid vardag och fest. Sen har jag 2 systrar som jag gärna delar med mig sakerna av.

Michelle

Sedan jag var barn har mitt hår varit lite av "troll-hårsaktigt". Lockigt och frissigt. I juli fick jag en liten dotter och håret går inte alls att kontrollera. Det var ett tag sedan man fick känna sig fin och därför skulle jag gärna vilja vinna

Hanna

Jag skulle vilja ge denna serie till min syster som länge har önskat sig olika stylingsverktyg till håret. Låter sjukt klyschigt, men jag tror att hon skulle bli superglad! Dock skulle jag nog behålla hårfönen själv eftersom min är ungefär 10 år gammal, haha :)

Elin

Hej Linda!
Detta kit med styling produkter av olika slag passar mig så bra i denna tidpunkt. Till våren/sommaren tar jag studenten och till det kommer även bal. Med dessa styling verktyg känner jag att man verkligen kan inspireras till att göra många olika varierande frisyrer och då man får olika verktyg kan man använda flera verktyg till en och samma frisyr. Men varför jag också skulle uppskatta detta pris är ju självklart för att jag själv inte äger någon hårfön, locktång osv. Jag lånar för tillfället min mammas. Detta kit passar mig perfekt inför studentlivet på högskolan som förhoppningsvis väntar till hösten. Och en sista grej är ju självklart för att det är så roligt att fixa och trixa med olika frisyrer och göra sig extra fin i håret till kalas och fest.

My

Åh jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa verktyg, det skulle piffa upp min vardag att kunna få snygga och styla till håret med bra verktyg!

Ayse

Har en dotter på 6 månader o man hinner inte fixa håret så ofta (aldrig). Men jag kanske blir mer motiverad om jag har grymma verktyg att använda:)

Lisa

Jag vill gärna vinna. Har haft en tuff början på hösten som nyexaminerad beteendevetare. Det svårt att ta sig in på arbetsmarknaden märkte jag tyvärr och det är inte alltid så kul :-/ Skulle behöva det här kittet som ett ljus i vardagen. Skulle givetvis dela med mig av vinsten till mina systrar och min underbara mor <3

Nathalie, mamma till Alissa <3

Skulle vara så kul att vinna dessa toppen verktyg till mitt hår som mår allt annat än bra efter en graviditet och nu är väntar jag bebis nr 2. Håret är verkligen en katastrof. Min plattång och hårfön är dessutom billiga och sliter troligen på håret men alla pengar som vi får över går till barnen nu mera. Så har tyvärr inte råd att unna mig bra verktyg. :( Kram!

Amandas jul

Jag skulle vilja vinna eftersom det gör så att fem av julklapparna är färdiga då och på så vis sparar man ju en herrans massa pengar :)

Sibba - 17årig mamma med en alternativ stil

Jag tycker att jag förtjänar att vinna för att jag är väldigt intresserad av mode, smink och hår men jag har inte råd med den hobbyn. Min dotter kom till världen för lite över 6 månader sedan och därmed försvann den lilla summa pengar jag har och spenderas rakt på henne varje månad. Plattången och hårfönen jag äger är flera år gamla båda två och behöver bytas ut, har tyvärr inte ens råd med en "billig" plattång :(

Maria

Som nybliven mamma har man ju inte mycket pengar och jag klippte nyss lugg. Så jag har självfall måste jag platta luggen varje dag. O som jag fyller 30år i morgon hade detta vart en underbar present. Älskar din blogg och är inne varje dag. Fortsätt kör på precis som du gör nu.

Sandra

Åh vilket pris! Jag skulle vilja vinna för att jag när som helst här i dagarna blir mamma till barn nr 2. Jag har aldrig känt mig så ful och tråkig som nu. Vore roligt att se fram emot att inte vara gravid och orka göra sig fin. Älskar ju att greja med mitt hår!!

cissi

Om jag vinner ska jag ge paketet till min 17åriga dotter. Hon har genomgått en lång svår period med mobbing och annat som gjort att hon haft det riktigt tufft! Hon har varit så tapper och tagit sig igenom detta, jag är så stolt!!! Hon går dessutom stylistprogrammet och skulle hoppa av glädje om hon fick dessa i sin ägo!

Veronica

Skulle vara så roligt att ha riktiga redskap till håret att fräscha upp sig lite med. Det kan vara roligt att få fixa till sig lite extra utan att man egentligen ska göra något speciellt, men att få känna sig lite extra fin kan göra mycket för en själv, speciellt nu i höstmörkret som är en ganska deppig period, iallafall för mig.

Jag har lagt en röst på din video!

Mimmie Olsson

Den 28 juni föddes min dotter. Min underbara dotter. Stina. Några veckor efter hon föddes fick hon kolik. Varje eftermiddag och kväll vaggade jag runt med henne på armen. Hon skrek. Och skrek. Hennes mage ville inte ge henne någon vila. Jag och Stinas pappa kunde bara trösta och vagga och inse att vi inte kunde göra mer än så för henne. Men så en dag fönade jag håret samtidigt som hennes pappa tröstade. Stina blev tyst. Och lugnad. Av hårfönen! Mitt hår har aldrig varit så välfönat som ny. Därför vill jag vinna! Tack för en grym blogg!

Jenni

Hej Linda!
Jag skulle bli så lycklig om just jag vann dessa produkter.
Jag fick en underbar liten son för 6 mån, och hela mitt hår är helt bångstyrigt nu när jag ammar o tappar hår osv.
Gick även o klippte av mitt långa fina hår o nu ångrar jag mig så :/ min plattång jag har nu är inte alls bra, så du hade gjort en nybliven tvåbarnsmamma överlycklig om jag vinner! :)
Kram jenni

Tösen

Hej! Jag skulle vilja vinna det här paketet eftersom det ser ut som en produktserie som även jag skulle kunna hantera! Jag har alltid velat laga en massa frisyrer, men som enda tjejen i en barnaskara på 5 så har jag inte precis haft någon hjälp. Och min mamma har aldrig varit intresserad av att fixa mitt hår, så jag har aldrig blivit lärd hur. Det enda jag varit kapabel till således är att ha håret löst, eller håret i hästsvans ;) Skulle vara ljuvligt att kunna laga lockar någon gång!

Ida Björnfot

Åååh, jag skulle verkligen verkligen behöva de där! Speciellt platt-och locktång! Har aldrig ägt något av det men på senaste tiden har mitt hår fått totalt fnatt och står åt alla håll och kanter.. Inte alls speciellt kul ;) Har kollat på olika plattänger men det finns så många och så många olika priser så jag blir bara jätteförvirrad och vet inte alls vad jag ska satsa på! Dessutom är mitt hår alltid platt (förutom nu då) och jag vill verkligen kunna variera mig mer!! Har läst så mycket bra om Remington så skulle va asbra att vinna det! Dessutom kommer jag nog kunna ge bort fönen till min fina vän, hennes gick precis sönder..

Elin

Hej Linda!

Först vill jag tacka för en trevlig och bra blogg! Jag började följa dig när du väntade lilla Selma och blev sen fast! Älskar blandningen av inredning, kläder och det du berättar om livet som mamma :) Jag är 21 år gammal och pluggar musik men hade jag inte gjort det hade jag nog jobbat som frisör
idag då hår och make up alltid varit ett intresse. Dock har jag hållt på så mycket med stylingverktyg i just mitt eget hår men ofta på andra. För ett år sedan flyttade jag hemifrån och har ännu inte skaffat en egna stylingverktyg, så att vinna detta vore verkligen välkommet, så kan jag fortsätta få inspiration och göra mina vänner, och nu även mig själv, riktigt snygga i håret! :)
Varma Kramar
Elin

Lynn

Jag o min styvdotter på snart 14 år vill vinna detta för att vi bägge två fyller år snart. Vore ju en perfekt födelsedagspresent att dela på! :D
Kram!

My

Ny mamma, precis som du. Ibland behöver man känna sig riktigt fin, speciellt när dagarna består av blöjbyten och kräkor, då skulle detta vara det perfekta priset då man ej tyvärr har råd att fixa sig hos frisör etc. (Då jag hellre lägger pengarna på min fina dotter) :)

Camilla

Hej Linda!
Man blir sjukt glad av att läsa din blogg och se din lilla fina Selma växa och bli större :)

Jag tycker att jag borde få vinna kittet med tänger,hårfön osv därför att jag just nu är höggravid och har väldigt svårt för att känna mig fin och tillfreds med mitt eget utseende. Ingen ork att fixa sig finns heller då min nuvarande plattång går på sista versen :( så från en blivande mamma till antingen en liten Minna eller Max så hoppas jag att jag kan få vinna detta så man har lite fina bilder att se tillbaka på innan bebis väljer att titta ut och även efteråt såklart :) många kramar från mig och bebis i magen som i skrivande stund sprattlar för fullt :) //Camilla

Elisabeth

Haha jag är helt besatt av allt vad tänger heter. På riktigt! Precis efter att vattnet gått med min lilla dotter så ställde jag mig (antagligen halvt i chock, halvt i panik) framför hallspegeln och PLATTADE håret..!?! Så ja, plattången går varmt här hemma så jag och mitt hår hade blivit fantastiskt glada om vi vann verktygen från Remingtons Silk-serien!

Anna

Läs gärna min blogg annaskalla.blogg.se där jag skriver om allt möjligt i livet :)

Anna maria Eriksen

Jag vill vinna sakerna till min nyblivna tonårsdotter som älskar att fixa håret på bekanta, vänner och familj. Hon skulle verkligen se till att sakerna kom till användning.

Mia

Som blivande brud i sommar vill jag givetvis vinna detta för att kunna experimentera mig fram till en bra frisyr att ha på dagen med stort D! :D

Sandra

Hej!
jag skulle verkligen vilja vinna dessa tänger och fönar!
har precis börjat på frisörlinjen, och eftersom vi måste träna och träna på att göra massa olika saker så som att föna med rundborste och träna på uppsättningar mm så skulle jag behöva dessa som lite hjälpmedel.
Vi håller nu på att träna att föna med rundborste och det går sådär kan man väll säga.. har ingen bra fön hemma heller och inget munstycke på den, så fönen skulle vara perfekt! då kan man träna hemma :)
Kram

Marri

Jag önskar att vinna paketet då jag för 1 gångs skull vill kunna möta en underbar höst och vinter med vackert hår- utan konstiga statiska laddningar, krusningar och slippa använda mössan för att täcka "ännu en dålig hårdag".

Vill kunna känna mig vacker trots sömnlösa nätter, hår på utväxt och smal mammaplånbok.

Issa

Jag skulle SÅ gärna vilja vinna! Den fönen och plattången jag har nu är säkert 6-7 år gamla (minst!) och eftersom jag är student har jag inte riktigt pengarna att lägga på nya redskap. Dessutom har jag en ofantlig otur att alltid råka ut för kaos, den här sommaren/hösten har kantats av både ryggskador och att jag blivit rånad. Jag försöker bara se positivt på livet, och det vore ändå liiite lättare med fint hår och snygga redskap! :)

Erika

Hej!
Först vill jag bara berömma dig för din fina, fina blogg som jag följt lääänge!
Jag skulle gärna vilja vinna denna serien då jag nu lever som "fattig student" när jag börjat plugga till förskollärare och plånboken inte tillåter så mycket inköp på denna "fronten" tråkigt nog :( att får vinna denna tävling skulle möjliggöra för en lite ljusare höst och vinter med snyggt och fixat hår varje dag!! :)

Anonym

Åh vad jag skulle vilja vinna detta paket, är i stort behov av ny hårfön då min har gått sönder och locktång har jag ej men vill ha. Har inte råd nu när jag är arbetslös att köpa detta så hoppas att jag kan ha turen att vinna de här istället :)

Beatrice

Jag skulle behöva vinna för varje gång jag plattar håret nu med min plattång från Clas Ohlsson så är håret superbra ända tills jag går utanför dörren 5 min senare, blir vågigt och syns inte ens att man har försökt.

Hanna, mamma till Elliot.

Jag skulle gärna vinna och det är till mig själv :)
Har haft lite otur med mina redskap då min locktång inte ville fungera och plattången börjar verkligen ge upp, då den sprakar och ryker när jag sätter på den.. :/ Lagom bra.
Och efter en graviditet och amning så har jag odlat en bebislugg och polisånger så jag behöver kunna göra snygga lockar för att få bort fokus från de ;)

En fin present till mig själv, för jag är världens bästa mamma till min son :)

Kram!

Hanna, mamma till Elliot.

Glömde mailen i förra inlägget :) Nu så!

Alexandra

Jag skulle gärna vilja vinna detta fina pris. Jag är småbarnsförälder.. Och trött. Och ledsen för jag har glömt hur det är att få pyssla om sig själv och känna sig fin. Skulle vara så kul att få göra sig fin igen någon dag, när tid finns.

Karoline

Jag skulle så gärna vilja vinna detta. Jag har en dotter på ett halvår och en sambo som jobbar mer än heltid, det finns inte mycket egentid i mammalandet just nu. Om jag hade haft alla dessa verktyg hade jag i alla fall kunnat SE UT som någon som har lite tid för sig själv. Och till och med känna mig lite lite finare, än den annars så snygga hemma-mamma-looken som många med mig kan relatera till. Helt enkelt, jag vill verkligen vinna för att en liten del av mig ska få känna mig som vanliga karro, inte bara mammakarro.

Nellebo

Men åh, vilken supertävling!

Jag skulle så himla gärna vilja få förmånen att vinna dunderverktygen. I min mage ligger en liten skatt och växer till sig och mycket av våra pengar går just nu till att förbereda för hennes ankomst. Mitt hår har inte fått särskilt mycket kärlek eller uppmärksamhet på sistone, och det märks verkligen.

Den 4 januari, exakt en månad innan lillan beräknas komma, ska jag och min sambo gifta oss och det skulle betyda mycket för mig att få vara fin i håret på den stora dagen. Att vinna den här tävlingen vore ju som en dröm och kunde inte komma i mer rätt tid.

För visst vill man vara fin på sin bröllopsdag, med eller utan dundermage!

Tack för möjligheten att tävla!

//Nellebo

AW - Fotograf

Jag skulle vilja vinna paketet för att vi är 4 tjejer i min familj som delar på alla saker, och vi har inte råd att köpa så bra saker som man skulle vilja ha. Och dessutom så använder vi plattång och hårfön näst intill varje dag. Och de vi använder är fler år gamla och inte de bästa sakerna, jag skulle vilja kunna ge detta dels till min mamma och mina systrar för att dom förtjänar de bästa!

Anna Karlsson

Jag vill vinna. Jag fyller snart 30 och detta skulle vara en perfekt present till mig själv. Jag har ingen familj kvar så kommer inte få några presenter. Så detta skulle göra mig glad och kanske skulle jag få lite mindre ångest över att fylla 30 år.

Sabina

Jag vill verkligen vinna paketet för jag har blivit uppsagd på jobbet och kommer för första gången i mitt liv bli arbetslös, har inte råd att köpa en ny plattång då min man har bränt sönder den gamla, jag är värd detta paket!!! Locktången ska i såfall min bästa vän/kollega Therese få när hon fyller 30:)puss

Elin

Jag är endast 24 år, men förra hösten rasade min kropp sönder och samman. Jag tappade hår. Jag fick kala fläckar och trodde aldrig det skulle komma tillbaka. Mitt hår har alltid varit "mitt allt". Jag kämpar hela tiden för att få ut längd och att inte få återfall i att tappa, vilket jag jämt är rädd för och tycker mig att det ser ut som det ibland. Det var totalt fruktansvärt! Det har börjat växa ut lite och jag ser numera inte helt galen ut..

Att vinna dessa skulle vara så otroligt roligt, att få sköta om styla mitt hår igen. Och trivas!

Hälsn,
Elin

Sara Angeskog

Hej Linda.... Har följt dig läääänge och födde en liten Lycka 4/5 i år, du ger så mkt inspiration med din blogg. Så mkt tips om bra webbutiker med roliga barnsaker mm.
Nu önskar jag mig inget hellre än att vinna detta kit då min hårfön luktar bränt och var budget från typ Netto 5 år sedan och min gamla gama plattis är rostig och drar bort hår när jag plattar. Vi har precis bestämt oss för bröllop -14 så alla pengar( inte mkt över som mammaledig ) går till den stora dagen. ... Snälla :) efter viktnedgång på 48kg och äntligen må bra vore jag värd detta:). Kram Sara i Växjö.

Sanna Stålbrandt

Åh, jag skulle verkligen behöva vinna lite bra verktyg för att få ordning på mitt amningshår, speciellt eftersom Sally, 4 mån, inte har lust att följa med och sitta hos frisören i flera timmar! :)

Gabriella

Jag skulle verkligen vilja vinna, för jag har varken en locktång eller en hårfön och jag skulle behöva en locktång nu när jag ska utomlands om 2 månader, skulle vart så himla bra! så man kan va lite snygg när man sitter på middagen med familjen :-) kram!

Amanda

Wow, det hade ju först och främst varit fantastiskt roligt att vinna eftersom jag har en sån extrem otur i tävlingar.

Jag är utbildad frisör i grunden men har inte jobbat som frisör på flera år. Att vinna hade varit inspirerande att börja pilla med hår igen, för det är något som är riktigt roligt. Med mina grejer har hemma nu kommer jag inte särskilt långt med då det endast är en sketen gammal plattång som inte plattar håret särskilt bra. Att vinna vore lycka!

Emma

Åh, men denna måste jag ju vara med på! Om jag vinner skulle jag ge detta kitt till min lilla syster som utbildar sig just nu till stylist. Hade ju varit super med nya bra saker till sitt framtida jobb. :)

Angelica

Jag klippte mig för en månad sedan, från att ha haft jättelångt och tjockt hår är nu mitt hår kort och "flygigt".. Jag trivs inte alls med min frisyr och tror att med dessa verktyg kommer jag kunna hitta mig fler frisyrer att variera med (och trivas i) än att sätta upp håret i en vanlig hästsvans.
Kram från trogen bloggläsare

Ella

Jag skulle vilja vara bra och säga att jag vill ge bort paketet till någon annan.. Men jag tänker vara egoistisk och säga att jag vill vinna till mig själv! Jag har testat många olika locktänger och inget har fungerat på mitt hår, det vill inte stanna lockigt!
Dessutom har min plattång precis gått sönder och jag har inte ekonomin att införskaffa en riktigt bra plattång!

Så för engångs skull ska jag vara egoistisk och säga att jag behöver och vill ha vinsten själv haha :)

Alva

Jag vill vinna detta för att jag har ett otroligt starkt intresse för att kolla på olika ''beautyguru's'' på youtube. Speciellt dom med olika hårtutorials. Men det slutar bara med att jag använder samma slitna plattång till att både platta och locka. Och det är så tråkigt! Sen så vill jag ju inte ha allt för mig själv, utan det är jätte bra julklappar till nära och kära :)

Sandra

Jag skulle vilja vinna för att kunna frächa upp min något trötta mammalook där håret för tillfället alltid är uppsatt. Med lite fräna verktyg skulle mitt hår få mer omvårdnad. Fick i år mitt tredje barn som blev en liten tjej som säkerligen vill vara med på sakerna så fort fjunet fått längd😜. Hoppas hoppas, vore ju så kul!

Madelene Jonsäll

Jag är mamma till en fantastisk tvååring vid namn Lion MEN när han ropar att han tvättar golvet som Pippi Långstrump blir man lite orolig.. Fick bråttom in till badrummet och mycket riktigt är det rn sjö på golvet. Men det räcker inte där. Vårt nya handfat med lådor under visar sig vara felkopplat och allt vatten som rinner in i det lilla hålet rinner rakt ned i lådorna där jag förvarar plattång, locktång, hårfön, smink och annat som inte gillar att bada :/ Jag lyfter in honom i soffan framför tvn för att börja städa upp och utan att jag märker det har han fått med min svindyra hårolja som han både smörjer in hela sig själv och soffan med! Ja jösses vilken dag och många förstörda saker! Som student har det inte blivit att jag köpt nytt heller så detta kit skulle sitta väldigt fint :)

Lisa - mamma till William och Alexander <3

Åh, detta hade verkligen varit något för mig! Jag har verkligen tappat bort mig själv under de tre år som gått sen Alexander föddes, just nu är jag bara mamma och inte Lisa.. Såklart älskar jag mitt mammaliv men någonstans känns det som att jag glömt bort personen jag egentligen är, jag är bara 20 men känner mig som dubbelt så gammal på både insidan och utsidan. Som högskolestudent med bebis har jag varken tid eller pengar till att unna mig själv saker så detta pris hade verkligen hjälpt mig på traven!

Sandra

Jag skulle vilja vinna för att kunna frächa upp min något trötta mammalook där håret för tillfället alltid är uppsatt. Med lite fräna verktyg skulle mitt hår få mer omvårdnad. Fick i år mitt tredje barn som blev en liten tjej som säkerligen vill vara med på sakerna så fort fjunet fått längd😜. Hoppas hoppas, vore ju så kul!

Isabelle

Jag vill vinna för att ge bort till världens snällaste gudmor/faster för att jag får så mycket av henne och hon är själv med två gulliga barn men hon har mycket pengar men jag känner för att ge det till henne, hennes hår är nog perfekt :)

Jessica Hansson

Jag är en ung mamma som blev lämnad som gravid. Har fixat skolan,jobbade fram till 2 dagar innan förlossningen kämpar så gott jag kan med ekonomin. Jag skulle jätte gärna vilja vinna paketet pågrund av bristande ekonomi trots hårt kämpande. Känns som att det även skulle vara till hjälp att kunna styla mitt hår som skulle vara något roligt när man är bjuden på middag och andra viktiga stunder i livet.

S

Jag behöver detta så mycket. Jag har väldigt tjockt och tovigt hår, mina barndomsminnen handlar om mitt toviga och fluffiga hår där jag gråter varje gång min mamma eller någon annan försökte fixa någon frisyr, jag har alltid mått dåligt över mitt fluffiga hår, jag har inga lockar i håret och jag har långt ifrån rakt hår. Jag måste alltid styla håret på något sätt innan jag kan vistas bland allmänheten, vilket är mycket jobbigt och tar väldigt mycket tid och kraft men med bra verktyg kommer min vardagar att bli lite enklare och det känns alltid bättre och lite roligare att använda bra verktyg med hög kvalité som jag själv inte har möjlighet att köpa eftersom de oftast kostar en del. Om jag skulle vinna detta skulle min vardag blir enklare och lite roligare för mitt hår är verkligen någonting som jag får kämpa med dag in och dag ut. Jag håller tummarna :)

Julia Svahn

Hej!

Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en ny platt och locktång. Har aldrig kommit mig för att köpa en locktång och remington är ett superbra märke så det skulle vara superkul att vinna speciellt när man aldrig har vunnit något förut.. :)

Emma NL

(Det gick inte att komma in till sidan och rösta)

Jag förtjänar att vinna dessa verktyg eftersom jag har flyttat till en helt ny stad och tagit ett stort lån för att plugga till det jag älskar - hudterapeut. Mycket att göra och lite pengar gör att mitt hår tar stryk och detta skulle göra saken bättre och jag kan byta ut min gamla plattång! :)

Anja - 20 år & mamma!

Jag skulle faktiskt vilja unna denna vinsten till mig själv. I dagsläget äger jag inte ett enda stylingverktyg, eftersom de jag en gång hade nu har ett par år på nacken och ett efter ett har dom gett upp på ett eller annat sätt. Och som ensamstående mamma och student är man ju inte så rik, så det har aldrig blivit pengar över till att köpa nåt. Nu närmar sig dotterns treårsdag samt jul, och det vore kul att kunna vara lite extra fin på dessa tillfällena, utan att plånboken och dotterns presenter blir mindre!

Olivia

För att jag som fattig nybliven student inte kommer ha råd med nya verktyg på flera år med all denna kurslitteratur!! Och nu luktar det bränt både när jag använder hårfönen och plattången ;-) ha en fin kväll! /Olivia

Elin Berg

Jag läser sista året till frisör och känner att det verkligen är det här jag brinner för! Jag vill vinna för att kunna öva hemma och testa olika tekniker med olika verktyg för att kunna bli så duktig som möjligt i mitt framtida yrke. Ett studiebidrag räcker inte långt, därför skulle jag bli så lycklig om jag vann! Tusen tack för den inspiration du ger mig och för att jag lärt (och LÄR!) mig så mycket av dig, du är en stor förebild för mig! STORA KRAMAR FRÅN ELIN

Daniela

Pluggar till förskollärare och älskar att skämma bort mina nära och kära med presenter, men med en studentbudget är det svårt. Om jag vann skulle detta bli julkappar till de som finns närmast mitt hjärta <3

Linda, mamma til majken och arvid

Jag skulle vilja vinna åt min underbara mamma Birgitta.
Hon har haft ett svårt år. Hon förlorade sin mamma/mormor förra året i november & nu gick hennes pappa/morfar bort för en vecka sen. När begravningen är över vill jag att hon ska ta hand om sig själv & få njuta av sitt liv som Mamma & Mormor. Håller tummarna här <3

Olivias mamma

Hej!
I ett elände av vattenskador hemma i nya huset ovh annat kaos, skulle jag nog vilja se lite ljus i tunneln. Kanske skulle den hör fina serien från remington?
Puss och kram Camilla Strandberg :)

Sanna

Jag både vill och behöver vinna, skrapar ihop kronorna varje månad för att få det räcka till då jag väljer att lägga alla pengar på min häst och mina två hundar. Korkat enligt vissa, oändlig kärlek enligt mig :) min sambo skulle nog få en chock av att se mig utan hästsvans nångång, ge mig chansen att glänsa för honom! :)

Jennie - mamma till Leonard

Jag skulle bli så glad om jag vann då jag älskar att fixa och trixa med mitt hår och andras hår. Men äger inget utav de verktygen mer än en väldigt gammal plattång! Skulle vara svin kul att få nya fräscha prylar så jag kan göra fina frisyrer på mig och andra personer :) jag är en redig hår älskare och älskar allt som har med hår och hårprylar att göra så denna vinsten skulle jag bli sket glad om jag vann! :D kram på dig

Maria

Alltså jag känner att mitt hår borde vinna denna serien, det skulle pigga upp mitt trötta o glåmiga hår. Tänk dej själv om du var mitt trötta hår vad glad du skulle bli om du vann all denna lyx =)

eeng

Jag behöver vinna för att jag behöver en ny plattång och hårblås speciellt, men att få locktång och vågtång också vore perfekt. Då kanske jag kan få ordning på löshåret och mitt egna hår. Jag hoppas på vinst!

Maja E

Åh, har längtat efter denna tävlingen! Varför just jag vill vinna detta är för att jag verkligen är i stort behov av dessa saker. Jag kan säga att jag och min syster verkligen har catfight här hemma på morgonen om plattången, så det vore väldigt skönt att ha en egen! Kram :)

belma

Hej linda. Jag hade verkligen behövt vinna lite prylar från remington. Fick en flicka för 5 månader sen och har ängnat all min tid åt henne. Om ja vinner kunde jag fixat till mej själv också.

Malin

Åååh att vinna dessa härliga produkter skulle göra min mörka höst (och framför allt mitt slitna hår) lite roligare. Som ung 2 barnsmor & Efter två omgångar med rejäla sjukdommar som resulterat i både blodförgiftning & virus hjärnhinneinflammation detta år och främst med hösten på intåg behöver jag någonting som piggar upp mig & mitt välmående lite extra :)
Låter klyschigt & tråkigt, men ...
Hur det än är, så när man får göra sig lite extra fin mår man också lite extra bra :)
Jag skulle verkligen behöva piggas upp & skulle bli sååå glad :)

Stor Kram till dig Linda.
Din blogg är så mysig & är man inte glad så blir man glad när man kikat in här :)

Emmie Fransson

Anledningen till varför jag skulle vilja vinna är för att jag och mina två systrar älskar att styla om varandras hår. Alla vi tre har långt och fint hår och har mycket möjligheter till olika coola frisyrer. Dock så kommer vi från en stor familj med 7 syskon och stylingverktyg är inget som direkt prioriteras. Därför skulle det vara så otroligt kul att vinna detta för det skulle göra både mig och mina systrar överlyckliga då vi aldrig fått möjligheten till sånna här bra stylingverktyg!

Johanna Berglund

Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna serie för att det skulle göra mig så himla glad. Jag har gått igenom många svåra perioder det senaste halvåret vilket har gjort att jag har mått dåligt psykiskt och detta har i sin tur påverkat kvaliteten på mitt hår.. Nu börjar mitt hår äntligen att gå tillbaka till sin normala kvalitet och att vinna dessa produkter skulle betyda så mycket för mig! Att kunna fixa sitt hår och känna sig fin även till vardags, det skulle verkligen hjälpa mitt självförtroende :)

Elin

Åååååh, Skulle verkligen vilja vinna denna remingtonserie! Min plattång och hårfön har gjort sitt. Plattången har jag haft sedan 2007 och keramikplattan på den har lossnat och hårfönen har brunnit, så nu tar jag chansen och är med och tävlar om dessa fina grejer. Är för tillfället mammaledig till min lilla tjej på 5½månad och pengarna räcker ju inte riktigt till att handla till sig själv. Skulle vara så roligt att vinna, hoppas hoppas hoppas!

Marlene

För ett år sedan blev jag mamma till en otroligt vacker liten flicka. Hon gjorde mitt liv bättre på alla sätt - förutom mitt hår… Efter förlossningen blev mitt hår otroligt torrt, platt och livlöst och trots otaliga behandlingar och produkter så har det inte blivit bättre. Nu ska jag börja arbeta igen och jag hade verkligen uppskattat möjligheten att få hjälpa mitt hår på traven med stylingredskap av god kvalitet för att få upp volym och rörelse i håret.
MVH Marlene

Katrin

Åh det här hade varit helt perfekt för mig! Både min hårfön och plattång har fått för sig att börja ge upp just nu. Och som gravid och ensamstående är det tyvärr inte något jag har råd att lägga pengar på just nu.

Emmy

Jag skulle vilja vinna serien för jag tar studenten till sommaren och det vore så häftigt att kunna göra riktiga frisyrer både på studentdagen, balen och alla festligheter innan med dessa verktyg! :)

_Lillysmamma

Med en plattång som fått kortslutning, en hårfön som gjort sitt den med, hade det varit fint att vinna detta. Dessutom vill jag lägga alla pengar som går över till min dotter då hon snart fyller 1 och ska ha kalas och namngivning på samma gång, som går före dessa nödvändigheter till mitt hår :) Hoppas, hoppas!

Sanna

Åhhh det här ÄR ödet (fast bara om jag vinner hihi)!! För bara någon dag sedan svor jag inombords och beklagade mig för min man när jag fönade håret på våra små döttrar. Varför? VÅR HÅRFÖN är urusel! Så pass att jag bara hinner föna tjejernas hår lite torrare innan deras tålamod är slut då fönen är så svag. Antingen behöver jag en sladdlös hårfön som jag kan jaga runt ungarna med eller så behöver jag denna!! :) Jag förtjänar den också då jag dagligen sliter hårt och offrar mig själv för att mina barn ska ha ett bra liv. Önskar alla lycka till med tävlandet men jag hoppas givetvis på att vinna fönen. Låter jag desperat? Jag ÄR desperat:)

Amada

Jag skulle så gärna vilja ha en ny plattång och hela kittet. Vet hur otroligt dåliga mina nuvarande är så lite nya verktyg skulle varit som heaven för mitt hår. Har tyvärr inte råd för att köpa något nytt just nu så ger gärna denna tävligen en chans ! Håller tummarna !:D Kram !

Lina

Jag vill vinna för att jag förtjänar lite nya verktyg. Efter 6 månaders mammaledighet börjar jag äntligen känna att jag skulle vilja göra mig iordning, sminka mig och fixa håret och vad skulle då passa bättre än den här serien?! Jag håller verkligen tummarna för att jag vinner - så att min man kan få tillbaka sin snygga fru igen. :)

Hanna

Jag har nyligen klippt av 30 cm av mitt hår och har numera en kort blond page. Till denna frisyr skulle jag verkligen önska att jag hade en grym plattång då min gamla plattång har gått sönder och även slet otroligt mycket på mitt gamla långa hår. Till min nya page skulle jag verkligen behöva en ny grym plattång. ❤

Stina

För 1,5 år sen klippte jag av mitt långa hår till en riktigt kort frisyr. Snyggt men jag trivdes inte alls i det. Har sen den dagen sparat ut håret och verkligen avskytt mitt hår under denna tid. Nu börjar håret äntligen bli lite längre och det går att göra något med det. Jag skulle verkligen bli glad om jag vann paketet så jag kan göra frisyrer med mitt nu nästan axellånga hår.

Sofie magnusson

Ojoj vilken tävling!

Jag skulle vilja vinna detta set som en liten pushning att inte klippa av mig håret (gen) Nu när jag äntligen lyckats spara ut (trots både graviditet, amning och ett par sorgliga månader).. Visserligen slitet men kurerar med massa bra produkter.
Att få vinna dessa och kunna fixa mig snygg varje dag skulle vara guld! Jag hoppas jag slipper klippa av mig håret igen, vet att jag inte trivs i det egentligen :)

Kramar från Örebro!

Sara

Även om jag kanske blottar mig själv nu så är detta min motivering. jag är en helt vanlig tjej, jag tog studenten i somras, då jag tyvärr länge haft återkommande lunginflammationer som påverkade mina studier då jag pendlade 30 mil om dagen till skolan och hem. jag hamnade då efter mycket då jag missade halva tredje året, jag fick såklart ett samlatbetyg när jag tillslut försökt stappla genom veckorna som då var kvar. Nu är jag arbetslös och försöker stå på mina egna ben så mycket det går, tyvärr har jag väldigt svårt att kunna fullfölja de saker arbetsförmedlingen vill att jag ska göra pga detta.
Och med tanke på att jag har samlat betygsdokument får jag bara ut dryga tusenlappen i månaden, och i och med att jag inte bor med mina föräldrar går dessa pengar till allt annat viktigt, därav har jag aldrig chansen att unna mig någonting själv. Jag minns inte ens när jag gjorde mig fin i håret sist. Därför vore det så fantastiskt att få chansen att vinna dessa saker. Jag håller verkligen tummarna!

Jenny

Jag söker efter lite glamour och i mitt yrke som förskollärare ligger fokus mest på praktiskt och bekvämt, då är det extra roligt att göra sig extra fin på helgen.

Olivia Ulmbrant

Jag skulle vilja vinna detta paket eftersom att jag aldrig har vunnit någonting i mitt liv ;) samt att livet är lite vingligt just nu, känns som om jag skulle må lite bättre om jag fick fina verktyg :)

Matilda

Åh va passande just i detta ögonblick med en tävling. Gravidhormonerna som åker berg och dalbana (just nu neråt ikväll) och mitt livlösa hår skulle verkligen behöva detta kit. Ha en fin fredagskväll!

Amanda

Jag vill gärna vinna för jag är intresserad av att styla hår men har inte ekonomi till att skaffa bra verktyg.
Flyttat ihop med min pojkvän så mkt pengar går till att skaffa möbler och har inte kommit igång med ett regelbundet arbete än. För engångs skull vill jag kunna säga till syrran som älskar när jag stylar hennes hår att jag faktiskt har verktyg för att kunna ge ett bra resultat.

Så roligt att även läsa om din mammaledighet :-)
Kram :-)

Julia

Är en ung ensamstående mamma som just nu får minimum föräldrarpenning så det finns inte på kartan att jag skulle kunna ha råd med något liknade själv och det ända jag äger av hårprodukter är en väldigt gammal plattång som sliter något otroligt på håret :/
Skulle ju vara kul och känna sig fin i håret nån gång :)

Izabella

Åh detta skulle jag verkligen behöva!! Då jag min bror och två av våra kompisar var på Liseberg i somras och hade ställt våran bil i ett parkeringshus med våran packning. När vi kom tillbaka var rutan krossad och all vår packning hade blivit stulen, inklusive plattång hårfön och locktång. Nu har jag inte haft råd att köpa några nya redskap så jag lånar min mammas hela tiden. Vilket funkar ett tag men eftersom jag snart ska flytta hemifrån skulle detta vara guld värt! Hoppas verkligen på det bästa. :)

Johanna

Jag har tröttnat på mitt hår och vill gärna känna mig lite fin när jag går till skolan på dagarna. Dessutom behöver vi flera olika hårverktyg eftersom mamma tar mina ;)

Stina Blomqvist

Jag vill vinna det här som en lyxig present till mig själv!

Jag har väldigt tjockt hår som kräver lite fix för att få det fint. Min plattång har nyligen gått sönder så mitt hår lever för det mesta i en knut numera! MEN om jag vann så skulle jag minsann släppa lös det och fixa fina frisyrer! :)
Kram och jag håller mina tummar! ;)

Pernilla

Jag är en sån där tjej som alltid går med hästsvans dagarna i ända eller en slaffsig knut (vilket iofs är ganska lätt och tympligt som småbarnsmamma) men som i längden är ganska enformigt och tråkigt. Har inte ekonomin att köpa själv och skulle vara kul att faktiskt för en gång skull inte kunna skylla på att man inte har verktygen hemma.

Myh

Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen. Både min plattång och hårfön sjunger verkligen på sista versen, så jag är i stort behov av nytt! Det skulle kännas så lyxigt och overkligt att få ha dessa produkter hemma! Så nu håller jag en tumme eller två för att jag för en gångs skull ska ha lite tur i en sån här tävling ;)

Matilda

Åh detta skulle passa mig helt utmärkt! Jag älskar att göra frisyrer och testa nytt :) Hoppas hoppas!

Jessica, mamma till Wilma

Du och jag har väldigt "likt hår". Jag har aldrig i hela mitt liv plattat, vågat eller lockat mitt hår! (Tråkmåns, ja jag vet.. ;)) När jag ser din video så ser det så himla enkelt ut. Jag har aldrig velat provat försen nu! Men nu äger jag ju bara en tråkig gammal fön såklart.. Hoppas på en vinst, då i såfall första gången i mitt liv jag vinner något! Haha, har kanske haft mer tur i kärlek.. :) Nu håller jag tummen på en vinst så jag kan göra något kul med håret och skippa snodden ett tag!

Anna

nu när jag nyss mamma till en liten pojke har blivit
det mer kärlek men mindre pengar har givit
till en frisör har jag aldrig råd att gå
vi inte pengar till det viktigaste skulle ha då
med nästan enbart föräldrapeng för en familj på tre
om jag dessa vann skulle jag resten av året le :)

Julia

Är en ung ensamstående mamma som just nu får minimum föräldrarpenning så det finns inte på kartan att jag skulle ha råd med något liknade själv och det ända jag äger av hårprodukter är en väldigt gammal plattång som sliter något otroligt på håret :/
Skulle ju vara kul och känna sig fin i håret ibland :)

Sara

Galet att du tävlar ut ett så fint kit!!
Sedan jag var liten har jag alltid varit en frisyr-tjej, stod framför spegeln på dagis och flätade håret. På senare år har mitt hår blivit långt och bortglömt, locktången har gått sönder och jag har inte investerat i en ny. Wow så fin jag skulle känna mig med styling med Remington Silks hårserie, då skulle jag gå upp tidigare och fixa håret varje dag. Älskar den!

Anna

Jag vill så himla gärna vinna detta! Jag har världens mest bångstyriga och tjocka hår och letar fortfarande efter en plattång som är lika bra som min gamla, väldigt! utslitna trotjänare. För min del skulle det vara en tröst och en ljusglimt i mörkret efter ytterligare ett misslyckat graviditetsförsök. Så ja, en sån här guldvinst skulle verkligen komma välbehövligt! Passar på att tacka för härlig blogg med ljuvliga bilder! /Anna

Anna W

Jag skulle jättegärna vilja vinna kittet från remmington. Jag går som du hemma och är mamma-ledig med vår dotter. Det skulle verkligen göra det lite roligare att göra i ordning håret i vardagen om man hade så proffsiga verktyg, och toppen nu när man fått tips på hur man använder dem på din video. Vi huller tummarna för tur här att morsan ska bli lite "piffigare". Skulle gärna göra så fina flätor som du har i luggen men har på tok för tunt hår för att få den wow-effekten som det får på dig. Lite lockar kanske kan göra att mitt hår ser lite fylligare ut :)

Frida

Jag bör vinna då jag är förstagångsmamma till en underbar pojke på 5 månader. Jag behöver all hjälp jag kan få till att fixa håret snabbt och snyggt, både med tanke till mindre egentid och helt förändrat hår!

Chanette Büchel

Vem vill inte vinna detta fantastiska set?! Med ett tjockt lite vågigt hår så skulle det vara perfekt att kunna få variera sig lite med ibland rakt, hår och ibland sexiga, glamorösa lockar!:)

Ida - Mamma till Kevin

Nu har jag röstat på dig! :) Oj vad jag håller tummarna att jag får vinna en egen silk-serie då min platt tång är allt annat än silke! Jag är en ensamstående mamma som inte har tiden att värma upp plattången 10 minuter innan och nästan bränna av det lilla hår jag har kvar efter lilleman vart och dragit i! Den hackar sig fram när man plattar och en locktång äger jag inte ens.

Vore en dröm om jag kunde fara till jobbet och visa upp mitt piffade hår som jag gjorde på knappt 2 minuter! =) Tänk att man kan drömma om en sån simpel sak som en plattång?

Anonym

Egentligen älskar jag mitt hår. Men just nu är det ett enda stort KAOS. Hårtorken är sönder och plattången börjar ge upp vilket gör att håret hamnar i en tofs varje dag. Jag skulle älska att få lite nya grejer och göra mig lite extra fin så här när vardagen börjar bli lite grå och kall.

Caz

Jag önskar jag kunde säga att jag skulle gett bort det, men det hade vart en lögn för jag BEHÖVER det verkligen själv. Har bott ihop med min bästa vän men hon bestämde sig för att flytta ihop med sin man, det dumma är att jag under ett års tid slängt alla mina värdelösa hårfönar och plattänger för hennes var ju mycket bättre! Men nu har jag inte tillgång till nånting längre, förutom en gammel sketen plattång från ullared som gör mer skada än nytta.
Hårfönen har ja sedan länge gett upp då alla som verkar vettiga är så sjukt dyra!

Ida

Jag vill vinna just för att jag är en 17 årig gymnasieelev och har helt enkelt inte råd med bra och ordentliga verktyg. Jag tycker detta är jättesynd då jag verkligen brinner för hårvård och skönhet : / Jag har alltid älskat att locka, fläta och platta mitt hår, dock gör jag detta med endast en plattång jag köpte för hundra kronor, som dessutom börjar gå sönder. Skulle jag vinna alla dessa verktyg skulle jag äntligen kunna börja med ordentliga tutorials på youtube, vilket jag alltid har velat göra! Tack för chansen och för en riktigt bra och läsvärd blogg! <3

Cathrine

Hej
Kul att du gjort en film om hur man använder verktygen.
Är inte så hemma i alla dessa metoder och skulle vilja vinna så att man har möjlighet att kunna variera sig lite. Som mamma till tre behöver man kunna fixa till sig med snabba enkla metoder när man även har tre andra som ska iväg på morgonen och behöver hjälp :))
Kram Cathrine

Frida

Jag vill vinna då miin plattång verkligen sjunger på sista versen, och det skulle vara så bra att ha en som inte sliter så mycket på håret då min lilla tjej är hårgalen och vill pilla i mitt hår så fort hon blir trött vilket är supermysigt men sliter såklart på håret :)) hoppas på vinst! /Frida

Louise

Jag har fönat, plattat, lockat och vågat håret i 9 års tid nu, men har aldrig riktigt haft råd att köpa mig dyra redskap att använda mig av. Jag köper billiga tänger (för att jag inte har råd att lägga ut stora summor på en gång) som bara håller en kort period. Nu är jag dessutom nybliven mamma med en dotter på 2,5 månader och har inte mycket tid över till att fixa håret, då det tar otroligt lång tid att få håret rakt med en billig Clas Ohlson-plattång. Så jag vill vinna för att faktiskt kunna få någon ordning på mitt hår igen, då både jag och sambon tröttnat på att jag jämt går med håret i en slarvig tofs.

Mikaela

Höggravid, hormonell och allmänt förvirrad står jag i badrummet och ska föna håret och fönen går sönder! Panik, tårar och arga ord. Stackars sambo som får leva med mig just nu. Jag vill vinna så att min älskade kille slipper detta monster:)
Kram Mikaela

Mikaela

Höggravid, hormonell och allmänt förvirrad står jag i badrummet och ska föna håret och fönen går sönder! Panik, tårar och arga ord. Stackars sambo som får leva med mig just nu. Jag vill vinna så att min älskade kille slipper detta monster:)
Kram Mikaela

Mikaela

Höggravid, hormonell och allmänt förvirrad står jag i badrummet och ska föna håret och fönen går sönder! Panik, tårar och arga ord. Stackars sambo som får leva med mig just nu. Jag vill vinna så att min älskade kille slipper detta monster:)
Kram Mikaela

janice

Åh. Jag är verkligen i behov av en ny plattång. Och framförallt en hårfön det äger jag ingen. Detta hade varit bästa tidiga julklapp att ge mig själv :)

Anonym

Jag skulle verkligen vilja vinna för att piffa upp
Mig lite oftare nu när man är nybliven småbarnsmamma,
Skulle förgylla min tillvaro något oerhört med denna fantastiska
Vinst! Med vänlig hälsning, Evelina mamma till Mathilda

Emilia

Jag har varit mammaledig i ett och ett halvt år och precis börjat jobba igen. När jag varit ledig har håret inte varit i fokus direkt men nu skulle jag gärna vilja fixa mej och göra mej lite fin igen, äger inga hårverktyg så detta paketet skulle sitta fint :)

Elin C

Wow vilket pris!

Jag vet en 9-åring som skulle bli överlycklig av att få en av dessa i julklapp :) jag och min systerdotter älskar att fixa frisyrer och kamma hår, en framtida frisör kanske ;)

Jag har sparat ut mitt hår och skulle bli jätteglad av att få använda ett av dessa fina verktyg på mitt friss! :D

Kram

Anna

Jag är en helt vanlig, något sliten mamma.
Ägnar mina dagar åt att diska, tvätta, städa och damma.
Men även ta hand om barnen, leka, busa, trösta och amma.
En liten på tre månader och en på tre år,
all min kärlek de ständigt får.
Men det jag ser i spegeln är inte alltid så kul,
många dagar känner jag mig tyvärr ganska ful.
En fön, platt-och locktång att använda på hårstrån som är blöta.
Mamman vill tycka att hon själv är lite fin, precis som hon tycker barnen är söta!

Joanna, mamma till lilla Emma

Jag har precis (i tisdags faktiskt) varit och klippt av mitt väldigt långa hår till en axellång page. Jag har ingen aning hur jag ska kunna styla det! Haha, känner mig helt lost och det är sååå tråkigt att jämt och ständigt ha det uppsatt i en tofs, framförallt när man precis har klippt håret i en riktig frisyr.

Och nu när jag har barn så har jag varken speciellt mycket tid eller världens bästa ekonomi att gå och köpa riktigt fina, bra produkter. Det skulle betyda jättemycket för mig att vinna detta paket, vi mammor förtjänar att få bli bortskämda :). Sen vill jag verkligen kunna styla min långa page och slippa springa till frisören och få det fönat en gång i veckan när man kan göra det hemma :).

Steffanie

Jag vill hemskt gärna vinna då jag är i stort behov av nya stylingverktyg! En fungerande hårfön har jag inte haft på flera år och innan jag flyttade hemifrån i somras delade jag med min kära mamma :) Har nu en plattång från Remington som jag älskar fruktansvärt mycket, men som börjar sjunga på sista versen tyvärr! Som student har jag inte mycket pengar över i månaden och det vore guld värt att få vinna detta paket!

Shilan

Hej! Jag har spikrakt hår och bestämde mig för att lockpermanenta hos frisören. Sparade ihop pengar och frisören lovade att det skulle bli fint, fick betala en saftig summa och det var på en av dom "bättre" frisörsalongerna. Mitt hår blev totalt förstört, jag måste antingen locka med locktång eller platta varje morgon och det tar sån fruktansvärd tid då jag ej har någon kvalité på varken locktången eller plattången. Min hårfön har mina kaniner bitit i sladden så kopparledningen syns... Jag vet att jag måste köpa nya hårverktyg men jag har inte riktigt råd då jag är student och lever på CSN. Kurslitteratur som ska köpas för tusentals kronor.. Skulle bli jätteglad om jag vann dessa verktyg för håret, spara tid på mornarna och äntligen byta ut min hårfön!

Matilda

Jag skulle behöva detta så mycket! Då jag är ensamstående och studera ( alltså väldigt lite pengar att röra sig med) har jag inte råd att kunna köpa något åt om mig själv,allt går åt sonen. Mycket strul med fadern och annat det senaste året så självkänslan har faktiskt försvunnit lite. skulle bli så lycklig om jag fick detta och kanske kunde fixa till mig och få unna mig något.

Elina Löfholm

Jag är mamma till tre små goa barn äldsta är 4år, sen har jag en grabb på 2 år o ännu en liten kille på 7mån o den äldsta min tjej Kima klagar på hur dålig hennes mamma är på att göra lockar :) därför tycker jag att jag skulle ha grymt stor hjälp av detta paket, hehe + att jag skulle kunna behöva få nått för min egen skull också, då Man lätt glömmer bort o unna sig själv att vara fin .. Kram

Liisa

Jag vill vinna då jag vill prova och exprimentera med olika frisyrer, och dels kunna känna mig fin igen efter 2st graviditeter/förlossningar. Känner inte att jag kan eller vill lägga dom pengarna på mig själv igenom att köpa dom produkterna då jag har mina underbara barn. Så jag håller tummarna att man kanske har turen att vinna:)!

Malin

Jag vill vinna för att jag aldrig har varit bra på just hårstyling men gärna vill lära mig! Vill gärna ha riktigt bra verktyg att använda och hoppas verkligen att övning ger färdighet! :)

Bala

Hej Linda. Åh herregud jag behöver verkligen vissa av dom här produkterna. Dom ser så underbara ut, men jag skulle aldrig kunna ha råd till en sån plattång eller locktång. Så jag är med och tävlar om dessa produkter är gratis att tävla om. Jag behöver verkligen en sån. Jag köpte nyligen en ny plattång, fast en annan märke. Men jag ser att den inte fungerar för mitt hår. Jag behöver en som har varmare värme. Eftersom mitt hår är väldigt tjockt och volymig. Så jag tror att denna märke skulle passa perfekt för mitt tjocka hår nu när du säger att den är så bra. Men problemet är att jag inte har råd med en sån..
Nu är det bara att hålla tummarna! :) :)

amanda

Jag vill vinna den till mig själv. Helt enkelt för att få piffa till mig lite i vardagen. Med en 10 veckors (underbar) tös så prioriterar jag sällan mig själv, utan min dotter och sambo både ekonomiskt och tidsmässigt. Skulle bli så glad om jag vann, då skulle jag ta mig lite tid att fixa håret som suttit i en toffs sen vecka 35 :)

Linn

Nybliven husägare och mammaledig sen 16 månader tillbaka är inte den bästa kombon. Lever på lycka och kärlek men det betalar inte underbara hårverktyg. Hade vart en otrolig lyx att få vinna detta kit & få kunna göra sig fin inför kommande inflyttningskalas :)

sabina

Jag vill vinna för att ge till min bästa vän. Hon är i stort behov av en fön och en plattång men hon är ensamstående mamma som jobbar och pluggar samtidigt för att ge sin dotter allt hon behöver. Hon skulle aldrig unna sig själv något utan väljer alltid att spara alla pengar som blir över åt sin dotter. Det här setet skulle göra henne så glad!

Hanna - frisör, undersköterska och blivande två barnsmamma <3

Jag, som är frisör och driver min egen salong, äger ingen egen hårfön eller något av de ovanstående sakerna utan får alltid åka till salongen när jag de få gånger ska fixa iordning mitt eget hår. Att nu ha 6 veckor kvar till bf med barn nr2 så kommer det finnas ännu mindre tid att ibland få göra sig extra fin och då hade detta varit perfekt att ha hemma. Försöka göra sig lite snygg och dölja den förmodligen trötta småbarnsmammans hårda vakennätter :) många kramar! Hanna

Emelie

Min lilla syster håller på att utbilda sig till stylist. Hon brinner verkligen för allt som har med styling att göra och dessa produkter skulle hjälpa henne att utveckla och lära. Hon fyller snart 18 år och tänk vilken Suprise om jag hennes stora syster skulle dyka upp med sådant paket. Att vinna dessa produkter skulle kännas stort och jag kan garantera att min syster skulle bli väldigt glad! MVH Emelie

Therese Lindberg

Jag vill verkligen vinna för jag älskar att hålla på med håret och jag får liksom en boost av att ha en snygg frisyr i skolan eller för den delen hemma.. Jag älskar att ha volym och glansigt hår.
Men min locktång m.m.. gör så håret ser ganska ovårdat ut av nån konstig anledning ( har inte varit med om det förut ) och känner verkligen ett stort behov av lite nytt! Skulle va helt underbart att VINNA:)

Jasmine

Jag vill vinna det här eftersom jag är ute efter en present till min mamma till jul, och hur mycket hon jobbar är helt otroligt och förtjänar en locktång som hon han göra sig fin med ! <3 och sen kanske jag också kan unna mig något eftersom det måste man ju göra ibland :)

Sofia

Hej fina Linda! Jag vill gärna vinna detta paket då jag förra sommaren på grund av stress och en stor vitaminbrist tappade en del hår och här därför haft håret uppsatt hela tiden sedan dess då jag inte känt mig fin när jag haft håret löst. Nu börjar håret växa ut igen och det skulle vara så kul att kunna fixa håret fint, så att jag känn mig nöjd och fin med utsläppt hår :) / Mvh Sofia

Kristina Semborg

Jag en medelålders kvinna,
vill min skönhet tack vare håret nu finna.
Med ny fön och plattång går det som en dans,
vill bli snygg i håret och tar därför denna chans!
Tack vare tips och inspiration Linda Blom mig ger,
mitt hår kommer nu att fixas ännu mer!

Sara

ÅH här skrev jag en lång motivering och så dör ipaden precis när jag ska skicka. :(

Förkortad version: jag skulle gärna vilja vinna då jag älskar att ha lockigt hår. Känner mig jättefin i det! Saken är den att det enda hårstylingverktyget jag har är en cirka 20 år gammal grön hårtork (ja, grön! Men inte fint grönt..) som jag fått av min mamma när hon köpte ny. Som student utan extrajobb och kursböcker som snart ska köpas, plus allt annat dyrt här i livet, så är en bra locktång rätt så lång ner på prioriteringslistan.. Om jag vann detta paket skulle jag ha flertalet bra verktyg att välja och vraka mellan och jag skulle alltid vara fin i håret -till skillnad mot nu då jag alltid bara drar upp det i en tofs.

Ja, det är väl bara att hålla tummarna då. (Y)

Johanna

Hej Linda

Jag skulle (som aäkert många andra) bli väldigt glad om jag vann den här tävlingen. Jag har typiskt nordiskt tunnt tråkigt hår i den vackra färgen råtta ;)
Har aldrig lyckats fått till ett fint svall med locktång och min plattång har nyligen gått sönder! Skulle jag vinna det här priset hade jag definitivt satt mig ner och kollat på din och andras hårvidoes och gett mig fasen på att få till en roligare frisyr och få det att bli enkelt och roligt att pyssla med mitt hår! Öva öva öva! :) Har dessutom bara hört gott om Remingtons produkter så det skulle vara riktigt kul att se om de lever upp till förväntningarna! Kram

Johanna

Skrev fel mejladress- den är rätt i detta mejlet! Kram igen och tack för en mysig ,varm och personlig blogg /Johanna

Cornelia

Åh nu dör jag lite! Vilken underbar tävling. Jag vill vinna för att jag länge har gått och kikat efter nya hårstyling-produkter då min plattång är använd alldeles för länge. Jag har dock inte ekonomin att lägga ut för en riktigt bra lock- eller plattång just nu, då jag väntar en liten bebis i december och håller på att fixa ett rum till honom. Så den här tävlingen kändes helt klockren, skulle vara fantastiskt att vinna! :-)
Kram!

Helena

Jag vill vinna för att jag har så svårt att veta hur jag ska fixa mitt hår, jag har långt mörkblondt hår och det bara hänger rätt ner med mitt självfall dag ut och dag in. Med dessa produkter skulle mitt hår bli så himla fint, jag skulle kunna gå till skolan på morgonen och känna att jäklar vad snygg jag är i håret , vilka lockar! Den känslan vore underbar!

Elin

Detta är något jag verkligen behöver, min hårfön och plattång sjunger verkligen på sista refrängen. Jag är student för tillfället och har inte råd att gå till frisören så ofta som jag skulle vilja och behöva. Därför skulle det vara perfekt med massor av nya verktyg så man kan göra sig fin när håret känns livlöst och platt :)

Vilma

Jag skulle behöva vinna för att kunna styla mitt hår som jag själv vill! Har självlockigt hår, och det lever sitt egna liv liksom. Om jag plattar det med en "vanlig" plattång blir håret inte ens rakt. Skulle vara sjukt tacksam om jag vinner! :)

Hanna

Jag skulle vilja vinna dessa och ge dem till mig själv eftersom att jag är nybliven mamma (14/8) och tycker att jag förtjänar dessa produkter. Den lilla tid som finns över att fixa till sig på (för att inte se ut som en levande zombie;)) med en nykläckt liten bebis, så vill jag ha bra verktyg för jag gör ett sjuhelsickes enastående 'jobb'! :)

Amanda Nyborg

Skulle passa mig perfekt att vinna detta set då vi ska ha dop för våran dotter snart och nu efter förlossningen är håret inte på topp så skulle vara roligt att göra sig extra fin i håret på en sån fin dag som det kommer innebära med dop för sitt genom lilla underverk till barn. En hårfön skulle komma fint till pass nu då min gamla bara funkar när den vill efter att min kille har använt den att ha som blås på sig med värme hehe. Kram

Kristina Semborg

Jag en medelålders kvinna,
vill skönhet till mitt hår åter finna.
Med ny hårfön och plattång går det som en dans,
tar därför nu denna chans.
Med alla hårtips som du mig ger,
älskar jag mitt hår mer och mer!
Rätt teknik och fina redskap för mitt hår,
blir så lycklig om jag vinsten nu får!

amanda

Som den fattiga student jag är, går sista året på gymnasiet är det nu som allt ska beställas och betalas inför den viktigaste dagen i mitt liv - studenten. Det är studentklänning, hår & makeup, balklänning, studentkryssningen osv. Jag vågar inte ens tänka på kostnaderna och jag får ännu mer panik nu när julen börjar närma sig. Julklappar, vart ska dem pengarna komma ifrån känner jag. Därför skulle detta paket vara min julklapp till världens bästa mamma. Glädjetårar skulle fällas om detta paket var påväg hem till mig då jag så gärna vill ge min mamma det bästa av det bästa. <3

Josefine

Jag skulle vilja vinna detta då jag har väldigt intensiva lockar och krusigt hår i mig själv och behöver en bra plattång och hårfön för att då det så rakt och okrusigt som möjligt, även de andra tängerna då jag oftast plattar ut det först och sen lockar med tänger.

Tack för en bra blogg!
Mvh Josefine

Isabelle

Jag vill vinna detta paket för att jag har använt riktiga frisörprodukter till håret en längre tid nu jag märker verkligen att håret mår bra utav det. Vill även ha riktigt bra värmeverktyg till håret. Dessutom är ju färgen så snygg :).

Carolina

Vilken supertävling :)

Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa hårprodukter! Jag har två små pojkar på 2 och 3 år och ägnar alltför sällan tid till mitt hår. Dem här produkterna skulle ge mig lite glöd och inspiration :)

Tack för en fin blogg!!

Carolina

Vilken supertävling :)

Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa hårprodukter! Jag har två små pojkar på 2 och 3 år och ägnar alltför sällan tid till mitt hår. Dem här produkterna skulle ge mig lite glöd och inspiration :)

Tack för en fin blogg!!

Michelle - I väntan på vår prinsessa

Åhh bästa tävlingen någonsin. Jag gick frisör i gymnasiet, tyvärr har jag ärvt massa ryggproblem av min far så att jobba som frisör kan jag glömma. Min kompis har precis tappat bort min splitternya locktång som jag inte hann använda en enda gång och nu när jag är gravid (beräknad slutet på januari) skulle det vara GULDVÄRT att vinna detta paket, då även plattången fick jag när jag var 12 idag är jag 20. Och inte nog med det var trippeltången min bästa vän i skolan och en fön äger jag inte ens hehe :( så att vinna skulle vara super kul då alla pengar och shopping går till bebisen.
Nåja, det var min historia. Nu håller vi alla tummar och tår att jag får ta hem detta pris lagom till min födelsedag :)

anna

Som nybliven mamma, som också blev arbetslös innan bebisen kom så hade det varit underbart med lite lyx till håret och få känna sig lite fin. Mitt hår har blivit helt livlöst nu när jag ammar så detta set kanske kunde fixa till det. Hade suttit extra fint nu då min nuvarande plattång håller på att ge upp också. :-)

Alice

Min sambo har just förlorat jobbet och jag själv lever på studiebidrag just nu vilket inte är något att hurra över. Vi försöker göra det bästa av situationen och leva så snålt vi kan men det är tufft såklart.

Jag skulle så gärna vilja vinna så att jag kan få fixa till mig ordentligt och överraska min sambo med en fin middag hemma nu när allt är lite kämpigt. Varken han eller jag kan unna oss några prylar, kläder eller biobesök just nu och till skolan går jag oftast i mössa för att jag inte kan fixa till håret ordentligt. Att använda min utslitna plattång känns inte som ett alternativ trots att jag älskar att pyssla med mitt hår.

Jag vill göra min sambo och mig själv lite gladare nu i höstmörkret helt enkelt och förhoppningsvis kunna ge honom lite extra kärlek att fortsätta orka leta nya jobb. Allt blir så mycket lättare när man trivs med sig själv!

Ps. Selma har de mest fantastiska ögon jag någonsin sett. Ni har en underbar dotter!!

Sara

Man åh! Detta vore ju helt perfekt! Som småbarnsförälder (har en dotter på 5 månader) är det inte längre så ofta man unnar sig själv sån här lyx. Detta kitt skulle dock förgylla min vardag då min nuvarande plattång lever sitt eget liv, ja låt oss säga att jag inte kan räkna med att få rakthår bara för att jag stoppar i kontakten. Nej det är bara om plattången känner för det den dagen. Och hårtorken ärffrån stenåldern. Så js, detta vore LYX att vinna. <3

Sandra - Mamma till Novalie 130720

Jag skulle vilja vinna detta paket på grund av att jag aldrig unnar mig själv något när jag har råd. Så fort jag har råd med något "extra" någon månad så går det alltid till min dotter.

Och mitt hår är så otroligt tråkigt!
Har försökt flertalet gånger att permanenta det, men det går inte. Och plattar jag det, då kommer dom där fula stora vågorna tillbaka på nolltid. Antingen lockigt eller spikrakt vill jag ha!

Känner mig som en sliten mamma, som bara sätter upp håret på morgonen för att man ser ändå ut som ett troll i håret. Vill verkligen ha något som gör att jag trivs med mig själv. Mår sjukt dåligt över att se mig själv i spegeln efter förlossningen och graviditeten. Hur mycket jag än kämpar så verkar inte magen vilja dra ihop sig.

Så detta vill jag ha för att få lite "extra glans" på mig själv ;)

Linda

Jag vill börja experimentera med mitt hår, men även på andra. Är väldigt trött på mitt hår so, ständigt är i vägen. Mina år gamla verktyg börjar säga ifrån och det skulle vara kul att ha ett riktiga verktyg nästa gång man fixar sitt hår.

Therese

Vilken superbra tävling! Hårfönen skulle min älskade mormor på 83 år få (hon behöver VERKLIGEN en ny - jag tror att den hon har nästan är lika gammal som hon själv!) och plattången skulle få åka ned till Schweiz till min svärmor som alltid slåss mot sitt bångstyriga hår! Och locktängerna - dem vill jag ha :) Jag vet inte vad som hände efter att jag fick mina älskade ungar, men vips så var vissa bebislockar tillbaka igen... Och när jag var på en fotografering blev jag stylad med lockar och jag ÄLSKADE det! Videon var väldigt bra och visar hur enkla verktygen är att använda! PRECIS vad man behöver som småbarnsmamma :) Nu håller jag tummarna!

Malin

Jag behöver vinna serien på grund av att det enda hårstyling verktyget som jag har hemma är en hårfön som sjunger på sista versen. Jag vill locka håret och göra fina uppsättningar och det skulle gå så mycket bättre om jag hade de här produkterna! <3

celine

Jag vill först och främst tacka för en inspirerande blogg! Jag blev precis som du mamma till en liten underbar tjej i år (maj månad). Hon är mitt allt och jag verkligen lever för henne, helt sjuk känsla!:) Något som däremot inte får lika mycket tid är att ta hand om mig själv. Med dessa produkter skulle jag nog tycka det är kul att fixa sig igen, men framförallt skulle det underlätta som småbarnsförälder. Jag håller tummarna!:)

Kram!

Kajsa

Motivationen till varför jag ska vinna dessa verktyg är för att jag drömmer om att bli makeup artist och hårstylist. Dessa verktyg skulle kunna hjälpa mig mycket väl när jag fixar i ordning någon. Även nu när jag inte ens gått någon utbildning vill folk att jag ska hjälpa de till balen, till festen, till bröllopet och så vidare(vilket jag tycker är superkul) :) Just nu är inte livet på topp.. Jag har inget fast jobb och äger inga stora pengar så dessa skulle även kunna göra min vardag mycket roligare och jag behöver inte lägga pengarna på det. Kort och gott skulle de gå varma och vara mycket välanvända hemma hos mig! :)

Matilda

Jag är inne i en sådan där "vad jag än gör med håret så ligger det slickat mot huvudet"-fas. På senare tid har jag alltid gått hemifrån på morgonen och känt att jag helst av allt skulle ha tryckt en mössa över huvudet.. Jag är ingen hejare på hår men detta skulle vara en möjligthet att lära mig och faktiskt gå hemifrån och känna att jag vill visa mitt fantastiska hår för ALLA, vardag som på fest. :)

louise

åh detta hade varit helt fantastiskt. jag hade så himla gärna velat vinna detta då jag är en grymt fattig fotostudent boende i usa som spenderar alla mina pengar på att försöka stanna i landet och inte bli utslängd. alltså på skolgång. detta resulterar i att jag inte spenderat några pengar på mig själv sedan jag vet inte när, och nu i veckan kraschade min locktång som jag haft sen jag var 13. ack ack ack. detta hade suttit grymt fint alltså. tack för en bra blogg! trots att jag är 19 och fotostudent, och alltså inte alls i mammaläge, så uppskattar jag den väldigt mycket samt lär mig saker varje dag.

Ellinor

Som mamma till en busunge på fem månader går jag ofta klädd i dregel, bröstmjölk och ibland även spyor, det är vardagen för mig och sambon ger mig ändå kommentarer om hur fin jag är. Men nog vore det kul, att med hjälp av detta kitt, få göra sig lite extra fin för sin familj. För visst förtjänar även vi mammor att känna oss lite extra fina ibland ;)

Anonym

Som mamma till en busunge på fem månader går jag ofta klädd i dregel, bröstmjölk och ibland även spyor, det är vardagen för mig och sambon ger mig ändå kommentarer om hur fin jag är. Men nog vore det kul, att med hjälp av detta kitt, få göra sig lite extra fin för sin familj. För visst förtjänar även vi mammor att känna oss lite extra fina ibland ;)

Linnea Altenborg

Jag skulle sååååå gärna vilja vinna detta till mig själv!
Fick en alldeles perfekt liten son för 4 månader sedan,är en glad ungmamma men som haft en svacka med självförtroendet.för under graviditen fick jag otroligt mkt bristningar överallt men jag tappade även otroligt mkt av mitt hår.
Har verkligen tyckt att det varit jobbigt Så det har sänkt självförtroendet en hel del! Men nu börjar håret tjockna på sig igen så det skulle vara så roligt med nya hårtänger :)

Nu håller jag alla tummar och tår på att jag vinner!
Kramkram


Susanna Laitila

Jag vill jätte gärna vinna! Har helt ärligt inte råd just nu att köpa sådana verktyg till mig med den lilla mamma penningen man får. Hade blivit jätte glad för lite nytt till mig själv :)

sandra olsson

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna det här priset. Plattången jag har hemma gick ganska nyligen sönder och vi har varken en hårfön eller locktång. Har faktiskt aldrig ens testat en locktång, så det vore kul att testa att få riktiga hollywood-lockar!

Sette

Jag har väldigt tjockt hår och får inte till lockar som jag blir nöjd med, den enda festfrisyren som jag brukar ha är plattat hår vilket känns lite tråkigt i längden. Så som du gjorde lockarna i ditt klipp blev jättefint och jag hoppas att jag vinner för att testa och lära mig lite nya frisyrer =)

Fanny

Eftersom jag har kört exakt samma frisyr hela tiden i flera års tid ( plattar det och volymar upp det med volymtång) så skulle det vara guldvärt med lite nya "verktyg" så man kan variera sig lite och komma på något nytt, samt finna intresset med att fixa håret lite oftare och veta HUR man fixar någon fin och bra frisyr! :)

Annelie

Som nybliven mamma med en dotter på fyra månader så vet du hur sliten man kan vara. Att då få möjligheten att kunna vinna detta paket för att få mig att känna mig som en fräsch mamma skulle betyda allt. Med föräldrapenning och sambons lön så klarar vi oss, men vi har inte råd att kunna unna sig sådana här saker som för mig i nuläget är vardagslyx. Den enda plattång jag har håller dessutom på att ge upp, och mitt liv utan plattång eller andra roliga hårprodukter gör att jag känner mig grå och trist. Jag vill att min dotter ska få se sin mamma fin och jag skulle må mycket bättre av att kunna göra mig fin i håret varje dag. Jag skulle använda min plattång när jag skulle på begravning i förra veckan, men den är snart dags att pensioneras, eller för länge sedan egentligen. Och nu med hösten så kommer min årliga höstdepression, så skulle jag vinna så skulle det sätta guldkant på min annars rätt trassliga vardag med att vara mamma och då behöva skjuta undan mitt ledsna inre för att det inte ska drabba min dotter. Mitt hår ser mer eller mindre ut som ett skatbo och detta är verkligen något jag behöver. Kram Annelie

emelie wikefors

Jag skulle så gärna vilja ha vinna dessa produkter för att har ja skulle vilja kunna stajla mitt mitt hår och kanske någon annan. Har så länge viljat ha dessa verktyg. Och nu har jag chansen att få dom så jag håller tummar och tår på att det är min tur.

Tina

Jag skulle bli så glad för att vinna då mitt hår senaste åren gått från tjockt och friskt till tunt och extremt torrt. Fick en sjukdom för ca 2 år sedan som även påverkar håret och är så rädd att håret ska bli sämre, så bra verktyg att styla håret med behöver jag verkligen!

Michaela

Jag skulle vilja vinna detta kit då jag precis flyttat hemifrån och då går pengarna till mat och att bygga upp ett tryggt och trivsamt boende :) har en gama cp1 som sjunger på
sista versen och jag har ett hår som verkligen måste stylas annars ser jag ut som ett lejon! Älskar också fina lockar och har alltid använt plattång men det vore så kul att få prova på en riktigt bra locktång :) jag BEHÖVER det här kitet och det kom verkligen lagom till att min gama kommer ge upp närsomhelst!
Ha en fin dag och jag håller alla tummar och tår!:) kram

Denice

Om jag vann så skulle i alla fall något roligt ha hänt detta år. Detta år har bara bestått av sjukdomar, dödsfall och motgångar i ett. Håller dessutom på att spara ut håret för typ första gången i mitt liv så det skulle vara roligt och få lite verktyg så man kan göra något roligt med det. :) Men när man är arbetslös och får in mindre än mindre så måste det prioriteras väldigt långt ner. Hårfönen skulle min mor få då det är dags för hennes att pensionera sig. :)

Anna

Jag vill vinna dessa verktyg då mitt hår inte fått den uppmärksamhet den borde fått. Vill vara lika fin i håret som dom jag ser på tågen när jag pendlar till jobbet, dom jag möter på jobbet eller ser på stan. Vill känna mig fin. Kunna variera lockar o plattat hår dag till dag. Inte som idag, där håret ibland har tur att hinna hårfönas innan tåget går 5:30 till jobbet, Finns inte pengar i min budget till nya verktyg då flera tusen varje månad går till pendelkort. Men vad gör man inte för sitt drömjobb?

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Men JAA! Klart jag är med, tänk vilken lyx att få vinna det här :)

Min motivation till att vinna är ingen snyfthistoria. Nej, jag tycker helt enkelt att jag förtjänar vinna för att jag tar hand om mina älskade barn hela dagarna när deras pappa jobbar och tränar. Om jag vinner skulle jag ha något att skylla på för att få tänka och ta hand om mig själv ett tag. För visst förtjänar jag det?

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Men JAA! Klart jag är med, tänk vilken lyx att få vinna det här :)

Min motivation till att vinna är ingen snyfthistoria. Nej, jag tycker helt enkelt att jag förtjänar vinna för att jag tar hand om mina älskade barn hela dagarna när deras pappa jobbar och tränar. Om jag vinner skulle jag ha något att skylla på för att få tänka och ta hand om mig själv ett tag. För visst förtjänar jag det?

Sofia

En trött nybliven mamma som inte hinner gå till frisören önskar vinna detta kitt. Min lilla skatt på 8 veckor vill ammas mest hela tiden. Vore kul att vinna så man kan bli höstfin i håret!

Anna Lundkvist

Har en dotter med lockigt hår som vill ha rakt hår
Dotter nr 2 har spikrakt hår och vill ha lockigt hår
Modern ser ut som ett troll och behöver all hjälp hon kan få för sitt hår
Ja detta paket skulle nog kunna hjälpa oss alla tre till att få frisyrerna vi vill ha.

(har såklart röstat på ditt klipp också)

Elin - mamma till Milo

Efter månader av amning känns håret torrt, slitet, dassigt och faktiskt allmänt tråkigt. För mig är håret det viktigaste när det gäller utseende så om jag fick välja skulle jag hellre gå ut osminkad men fin i håret än tvärt om :)
Nu känner jag att det är dax att göra det jag kan för att håret ska bli snyggare igen så lite färg och klippning blir det, då vore det ju perfekt om jag kunde styla håret sen med alla dessa kanonfina verktyg! En uppfräschning är ju egentligen alla mammor värda, för vi är så bra!! Kram

Camilla S

Mitt hår behöver mer kärlek. Under graviditeten har jag inte prioriterat håret riktigt, och nu när gossen är här prioriterar jag inte att köpa exklusiva grejer till mig själv... Om jag skulle vinna skulle det underlätta för mig att bli en fin vardagsmamma då jag inte har så mycket verktyg hemma.

Anonym

Min lilla syster dotter 6år vill alltid
Ha håret fixat innan skolan och inte alltid jag har tid att
Locka hennes hår och hennes mamma (nyskild) har inte
Direkt råd att köpa alla verktyg till henne! När destiny fyllde 4 önskade hon sig en plattång med hello Kitty vilket hon
Fick men gick sönder kort dör efter! Detta paket vore därför
Perfekt till min syster och hennes dotter! Då kan lilla
Destiny själv Så småningom fixa både mitt och sitt egna långa hår!
Jag vill vinna detta till min syster och syster dotter
För de är de bästa i hela världen och ställer alltid upp för mig!

Anonym

Min lilla syster dotter 6år vill alltid
Ha håret fixat innan skolan och inte alltid jag har tid att
Locka hennes hår och hennes mamma (nyskild) har inte
Direkt råd att köpa alla verktyg till henne! När destiny fyllde 4 önskade hon sig en plattång med hello Kitty vilket hon
Fick men gick sönder kort dör efter! Detta paket vore därför
Perfekt till min syster och hennes dotter! Då kan lilla
Destiny själv Så småningom fixa både mitt och sitt egna långa hår!
Jag vill vinna detta till min syster och syster dotter
För de är de bästa i hela världen och ställer alltid upp för mig!

Jonna

Min lilla syster dotter 6år vill alltid
Ha håret fixat innan skolan och inte alltid jag har tid att
Locka hennes hår och hennes mamma (nyskild) har inte
Direkt råd att köpa alla verktyg till henne! När destiny fyllde 4 önskade hon sig en plattång med hello Kitty vilket hon
Fick men gick sönder kort dör efter! Detta paket vore därför
Perfekt till min syster och hennes dotter! Då kan lilla
Destiny själv Så småningom fixa både mitt och sitt egna långa hår!
Jag vill vinna detta till min syster och syster dotter
För de är de bästa i hela världen och ställer alltid upp för mig!

Denise

Äntligen kan jag få chansen att få hem nya verktyg, då min locktång knappt håller ihop, lika så med min plattång som inte blir tillräckligt varm längre. Efter att ha velat och funderat vilket märk och om jag verkligen behöver dem, så vore de underbart att vinna detta paket!

Veronica Skinner

Jag skulle bli sååååå glad om just jag skulle vinna! Det är egentligen något mitt hår ( och jag ) behöver för just nu är jag den som inte fixar håret ofta. Jag vill börja fixa håret fint och oftare men har inte den ekonomin för att köpa behövande saker. Sen så skulle det vara en perfekt tidig julklapp!
Kram

Emelie Eriksson

Jag har ett tjockt och långt hår som aldrig vill som jag. Plattar jag de så blir det aldrig så rakt som jag vill, lockar jag de blir lockarna aldrig så fina som jag vill.. Men de kanske är mina verktyg och min metod som de är "fel" på. Skulle jag vinna detta och ta tips från din video kanske till och med jag får till lite snygga frisyrer i framtiden!

Martina

Åh vilken rolig tävling!!
Som nybliven student har man inte alltid råd att unna sig "lyxprodukter", så som hårverktyg och dyl. Då jag aldrig skulle ha råd att köpa denna serie för mina egna pengar, skulle jag bli väldigt glad och tacksam om jag skulle ha turen att vinna detta fina pris.
Nästa vecka fyller jag 20 år och jag tänkte fira min födelsedag tillsammans med vänner och familj. Och vad vore väl bättre än att få styla sitt hår med lyxiga hårverktyg och få känna sig fin dagen till ära?

Tack för en underbar blogg!

Alexandra

Min mamma är absolut beroende av sin hårfön. Hon använder den varenda dag. Men hennes gick tyvärr sönder och hon har nu fått låna en rosa liten sak av min moster som otroligt dålig. Så det skulle vara otroligt roligt att få ge henne en i födelsedagspresent eftersom det är något hon inte förväntar sig!
Hon är världens underbaraste mamma och jag vill väldigt gärna ge henne en hårfön.

Jessica

Under min sons uppväxt som har inneburit 6 år av sjukhusbesök där de till slut halvt som halvt har gett upp att hitta orsaker till olika avvikelser, så har han fått 2 diagnoser av olika skäl + allergier/astma. Det har gjort att man mer eller mindre gått och grävt ner sig och inte brytt sig om hur man själv ser ut eller känner sig. Så detta paket skulle betyda en del att vinna då min vilja och ork att göra ordning sig igen börjar återkomma mer och mer. Min dotter har också nytta av att få dela på detta då hon börjar komma in i tonåren och utvecklar sitt eget sätt att se ut och vara. /Tack för en fin tävling.

Maja

Jag skulle vilja ha de här produkterna, framförallt plattången, för att de skulle spara mig mycket tid på morgonen innan jag ska till skolan. Och det bästa av allt, mitt hår skulle verkligen bli platt!

Amanda

Jag vill vinna för att ja verkligen behöver locktången. Jag ska snart på bröllop och vill ändra håret lite! Håller tummarna!

Albulena

Hej Linda! Jag skulle vilja vinna Remington Silk serien för att jag har inte det där fina mjuka svenska håret som är lätt att få bukt på som du, utan jag har supertjockt och lockigt balkanhår ända ner till rumpan. Det är jättesvårt att göra någonting med mitt hår och oftast låter jag det bara vara, vilket är tråkigt eftersom det har sett likadant ut i många år. Men eftersom jag är en universitetsstudent så har jag inte råd att köpa sånna där fina verktyg. Så jag håller tummarna och hoppas att jag vinner!

Rebecka

Hej Linda! Tack för en underbar blogg, är inne och kikar i princip varje dag :)
Jag skulle vilja vinna produkterna för att, rätt och slätt, bli överlycklig! Har inga fina historier att dra. Jag pluggar fulltid och jobbar extra, men pengarna räcker inte alltid till och det är sällan jag kan unna mig eller prioritera sådana saker. Att ha möjlighet att fixa till sig lite extra och känna sig fin påverkar självkänslan, vilken jag jobbar på just nu :) Min motivering är helt enkelt: jag skulle studsa av glädje :)
All lycka till dig i framtiden! Tycker du gör ett görbra arbete med bloggen!

Jonna Erlandsson

Igår fick vi avliva vår älskade hund på 11 år. Jag skulle vilja dela dessa med min mamma då hon behöver ny hårfön och skulle även vilja ha locktång. Jag själv behöver ny plattång. Inte speciellt många glada stunder i familjen just nu så detta skulle nog pigga upp henne och oss lite extra!

Anna

Vad är en lock utan en bra tång?
Tänk att det blir dåligt varje gång..
Ett nytt stylingkit jag behöver
Och hoppas på snyggt hår framöver.
Vad roligt om jag denna tävling kan vinna
Nu när jag så fint försökt rimma :)

Med detta rim är jag med och tävlar!

Nathalie

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då det skulle ge mig lite lyx i vardagen. Jag blev sjuk för två år sedan efter slarv i vården och kommer aldrig bli frisk igen. Varje morgon och dag är en kamp att ta sig genom och det gör att man alltid inte känner sig så speciellt duglig, fin eller tillfixad, för att orken brister. Men med bra hårvårdsverktyg skulle det pigga upp min vardag avsevärt och kanske få det att kännas lite roligare <3

Tove

Jag skulle verkligen vilja vinna för jag älskar att göra olika typer av frisyrer på mig själv, men mitt hår är så glatt att det aldrig håller sig särskilt länge. Och att kunna locka håret och få så fint "hollywoodsvall" hade vart helt underbart!

Erika

Vill verkligen vinna detta, har rätt nyligen kommit underfund med att hålla på med håret och nu när det blivit av rätt bra längd igen (rakade av allt för lite drygt 3 år sedan) så är det extra kul att hålla på. Några verktyg för att göra detta har jag dock inte och att köpa allt man skulle vilja ha blir allt för dyrt.

Lina Eckerström

Wow vilken tävling !
Höggravid med lillebror/lillasyster sitter jag här med stripigt hår... som lär bli ännu värre bara bebisen tittat ut. Givetvis började hårfönen lukta väldigt bränt sist jag använde den så hejdå till den. Med snart 2 barn så finns inte alltid pengar att lägga på saker som JAG vill ha.. som en ny hårfön så därför håller jag tummar, tår, lår & hår på en otrolig tur i din tävling :)

Ha en fin helg !

ida

Jag skulle bli såå glad om jag skulle vinna. Jag har länge tänkt att jag ska köpa en ny plattång och även en fön men det är ständigt någonting som kommit upp och jag har inte haft råd. Så en vinst skulle vara otroligt :)

Sandra

Jag vill vinna då jag efter två täta graviditeter och massa sjukdomar i familjen helt struntat i mig själv. Älskar att hålla på med mitt hår egentligen och dessa verktyg skulle vara underbart att få ha. Både till mig själv och använda då jag gärna fixar håret på mina vänner.

Emelie

Har spanat in och drömt om Remingtons silkserie ända sen jag läste om den första gången på din blogg (vilket iochförsig inte är mer än 13 dagar sen, men oj, vad man hinner spana och drömma på lite tid!). Plattången börjar sjunga på sista versen då den är snart 7 år gammal och min nuvarande lock- vågtång existerar inte, och inte gör pengarna för att kunna köpa en riktigt bra heller, är man fattig student så är man. Så det vore superkul att vinna kitet och kunna fixa festliga frisyrer på både mig själv och mina nära & kära (och slippa låna vänners verktyg stup i kvarten ;) )!
Kramar!

Tess, 18 år och mamma till Melissa

Hej !

Jag vill vinna eftersom jag precis, efter nästan 4 år tillsammans med min pojkvän har gjort slut och blivit ensamstående mamma. Är lite jobbigt men nog går det allt! Skulle vilja vinna paketet så jag kan få känna mig fin och må bra iallafall.

Såklart är inte ekonomin den bästa, så hade verkligen varit guldvärt om man kunde vinna! :)

pauliina

Jag vill vinna av den enkla anledningen att jag aldrug ägt varken plattång, hårfön eller locktång. Jag skäms och säga detta men jag är utbildad stylist med avsaknad av redskap samt en snart tvåbarnsmamma med noll inspiration för olika hårstylingar.

Tilda

Jag vill vinna paketet för min älskade mamma gav sin hårfön till mig när min gått sönder så nu har hon inte haft någon egen på månader så skulle vilja ge en tillbaka, hon har även bara en miniplattång så Gud vad glad hon skulle bli för en platttång. Locktängerna skulle jag ge till mina systrar då dom alltid ställer upp, och min syster fyller år den 20 oktober, hur kul present ?:) vågtängen skulle jag behålla själv, då jag alltid har rakt hår, roligt att variera sig lite. kram

Johanna

Jag vill vinna och behålla allt för mig själv. Hehe. Varför? För att jag har hopplöst hår... Tänk Tunnt, lockigt, torrt, frissigt hår som lever sitt egna lilla liv + att jag tappar mycket hår av stress. Jag behöver all hjälp på hårfronten som jag kan få :)

Emma

Jag vill verkligen vinna för priset är ju allt man behöver för att ha en bra hårdag! Allt skulle bli så mycket enklare eftersom lilla jag inte alls har råd med det... Livet som en 17åring utan jobb kan man säga. Det skulle också göra det sååå mycket roligare att fotografera eftersom jag gör det väldigt mycket. Och vad passar inte bättre med en modell med snyggt hår tack vare de där grymma prylarna?! Nu håller jag tummarn!!! :) kram!

Lina T

Jag vill vinna för att jag har aldrig haft en locktång men jag vill så gärna ha en och testa hur det ser ut på mig att ha lockar. När jag går på fest/kalas så vill jag snygga till mig lite och därmed vill jag ha lite lockar, men har aldrig haft den chansen! Det skulle också vara kul att få en bra hårfön då jag fönar håret nästan varje morgon, men vill ha en bättre. Jag har alltid velat ha en sådan där locktång.. Jag tycker jag förtjänar den där serien för jag vill alla väl och är omtänksam.. :-)

Jessica

Anledningen till att just jag vill vinna detta paket är för att jag just flyttat & blivit student, min hårfön slogs sönder i flytten & min plattång sjunger på sista versen. Jag lockar alltid mitt hår med plattång men känner att det skulle vara kul att testa locktången du visade i videon. Men tyvärr räcker inte studiebidraget + lån till nya stylingverktyg :/

Nathalie Berggren

Jag skulle vilja vinna för min hårfön går på sista refrängen just nu och jag klippte av mitt hår nu i somras då det var slitet för att jag använder en gammal och dålig plattång som bara sliter av mitt hår. Så nu försöker jag spara ut till mitt långa hår igen och då skulle bra verktyg vara en riktigt stor hjälp på vägen, sen älskar jag också att sminka och styla folk och fota dem men det är faktiskt pinsamt när jag tar fram denna gamla plattång haha! Kram!

Julia

Åh! Jag vill såklart vara med och tävla! Jag är föräldraledig just nu och all min tid prioriterar jag på min glada lilla 1 åring här hemma. Att komma iväg till frisören finns inte på kartan just nu, både tidsmässigt och pengamässigt (man blir ju inte direkt rik på att vara föräldraledig ;) ). Men med bra grejer till håret kanske jag lyckas dölja mina kluvna hårtoppar ett tag till! Det vore underbart!! :)

Anonym

ååh jag skulle verkligen behöva alla dom där för jag har bara en plattång, och behöver en locktång för att jag älskar lockigt hår. Kan inte köpa allt själv eftersom jag inte får mitt studiebidrag för det går till familjen eftersom mina föräldrar inte jobbar, och nu har jag slutat få mitt extratillägg vilket gör att jag inte har råd att köpa eller göra ngt lite tråkigt. och snart fyller min mamma år och då tänkte jag ge henne en av dom sakerna för har inte råd med annat, älskar din blogg föresten :))

Rebecca

Jag skulle verkligen vilja vinna då jag, efter en alldeles för kort mammaledighet på åtta månader, ska tillbaka till jobbet om två veckor. Vore så skönt att få göra sig lite snygg och inte vara den slitna, oborstade mamman jag varit sista tiden :)

julia

Då mitt hår är väldigt rakt och fint så har inga andra produkter jag testat fungerat för mitt hår, lockigt i några minuter sen så är mitt hår spikrakt igen. Jättetråkigt när man ibland vill känna sig extra fin.. Vore kul att få testa remington och se om det fungerar :)

Mimmie Ohlsson

Den 28 juni föddes vår dotter. Vår underbara dotter. Stina. Vi välkomnade en frisk liten individ till världen. Efter några veckor blev det dock annorlunda. Vår Stina fick ont i magen. Väldigt ont i magen. Jag och Stinas pappa vandrade runt i huset med en skrikande liten Stina. Hjärtkrossande. Maktlöst. Hennes mage ville inte ge henne någon ro. Minifom. Magdroppar. Kolikmassage. Naturläkemedel. You name it. Inget hjälpte vår fina Stina. En kväll fönade jag håret. Stina blev tyst. Och lugnad. Hon somnade till ljudet av hårfönen. Mitt hår har aldrig varit så välfönat som nu. Därför vill jag vinna serien. Tack för en grym blogg!

caroline

Jag skulle vilja vinna för att jag jobbar i renrum där vi tillverkar detaljer till pacemakers, vilket gör att vi varken får ha smink/parfym eller någonting som jag tycker om att använda. Vi måste dessutom ha på oss hårnät, förutom när vi ska ha frukost och lunch i matsalen. Hade varit extremt kul ifall man hade bättre verktyg så håret var fint när man tog av sig hårnätet

Jennifer

Jag håller just nu på att ta mig igenom en tuff termin på komvux för att sedan kunna läsa juridik som är min stora dröm. Men just nu så består mina dagar endast utav skolarbeten efter skolarbeten. Därför vore det kul att vinna det här paketet får att nånting roligt ska hända då jag älskar allt som har med hår att göra. :)

Jessica

Hej Linda!! Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom jag tar studenten nästa år. Då vill jag kunna fixa ett fint svall på egen hand eftersom jag inte har råd att fixa det hos frisören (körkortet ska tas och kostar skjortan). Även på balen vill jag kunna fixa det själv. Då vill jag ha håret nedsläppt med stora fina hollywoodlockar i. Det hade varit underbart att kunna få fixa det med de här verktygen. Hoppas på att kunna få se ut som en prinsessa i håret när jag ger mig ut på resan mot vuxenlivet. P.s har läst din blogg i två år nu och tycker du verkar vara en jätte fin person, inifrån och ut.

Elin

Jag skulle vilja vinna då jag skulle dela med min mamma. Har ju "fått" hennes hår vilket är tunt och platt samt väldigt svårt att frisera utan att det lägger sig platt igen. Vill verkligen kunna få fint hår till olika tillfällen både jag och min mor <3

Emma

Jag och min mamma är verkligen i behov av en ny plattång, då vår gamla (som är Remington även den) är 6 år gammal och har börjat ge sig. Vi har heller ingen hårfön då min syster precis har flyttat hemifrån och tagit med sig den, haha. Jag älskar att fixa håret men det blir antingen lockar från att ha sovit i flätor eller bara plattat vilket blir väldigt långtråkigt i längden. Jag har funderat länge på att köpa en locktång, men med min ekonomi som student så går det inte riktigt ihop sig. Jag älskar vår gamla plattång från Remington så nu är jag sugen på att testa deras nyare produkter, speciellt locktången som du demonstrerar i videon, vilka fina lockar! Kram, ha det bra! :)

Hamdi '

Jag och min mamma delar på alla våra stylingprodukter. Nu så börjar våran plattång få några år på nacken och vi skulle verkligen behöva en ny. Har vart inne på att köpa en locktång också, men med en students ekonomi är det väldigt svårt. Vill inte belasta min mamma med mitt svårformade hår som behöver bra produkter för att formas. Därför skulle det vara super om jag kunde vinna detta! Dels för att kunna ge min mamma en ny plattång och för att jag själv ska kunna locka mitt hår.
Kram.

Linnea

Hej Linda!
Fick en underbar liten bebbe ca en månad efter dig :-) Nu ett halvår senare känner man sig inte så himla glamorös längre..!;-) Hade blivit överlycklig om dessa verktyg blev mina så man kan börja piffa upp sig lite igen, det borde vara alla nyblivna mammors rättighet att få ett sådant kitt ;-) Tack för en bra blogg! / Linnea

Jonna

Gissa om jag blev glad,
när jag kikade in på din blogg idag.
Hur ska man nu ha en chans att denna tävling vinna?
Jag testar helt enkelt att rimma.
Har gått hemma med min älskade son i lite över ett år,
föräldrapengen räcker inte till allt, det sista som prioriterats är mitt hår.
Nu i höst har jag blivit student,
självvalt är det, men ekonomin känns fortfarande som ett dåligt skämt.
Som mamma och student känner man sig stundtals trött och trist,
man behöver fixas till för när skedde det sist...
Drömmen vore helt enkelt att stå framför spegeln och mima till en bra sång,
samtidigt som man piffar till sig med fön, lock eller plattång!;)

Andrea

Torrt och frissigt hår, med remington silk glans och glamour jag får. Verktyg för alla tillfällen, till vardags, jobb och till kvällen. Jag säger adjö till mitt trista hår som med remington silk bästa omvårdnaden får. Volym, rakt eller lockar, med dessa jag frillan rockar!

Linda V

Jag skulle faktiskt vilja vinna detta otroligt fina paketet själv . Den enda plattången jag ägt köptes för över 10 år sedan . Någon fön , locktång och allt vad som finns ... Såna har jag aldrig haft ! Nu har jag levt i småbarnsbubblan i snart 7 år och HALLÅ någongång ska man väl få känna sej som en egen person också . Inte bara en mossig mamma . Jag hade jättegärna velat ha , om så bara en av dom fina verktygen för att kunna ändra look en aning :-) Klippa håret har jag inte heller gjort på evigheter och ju längre håret blivit desto mer har önskan växt att kunna göra något annat med det än att sätta det i en knut på huvudet . Håller tummarna :-) KRAM

regina

Jobbar som Bagare och håret är inte så fräscht bland allt mjöldamm och när man går med mössa hela tiden. Detta kit vore perfekt att kunna fixa håret med på mina lediga dagar

Evelina

Jag vill vinna för att jag har precis klippt av mitt hår till en kortare frisyr. Jag är lite små lockig men vill gärna ha rakt hår och det är därför jag skulle vilja vinna det här kitet.
Om jag skulle vinna så skulle jag även ge min mamma hårhönen som att hon använder det nästan varje dag och hennes börjar bli dålig. Så jag skulle bli väldigt glad om jag skulle vinna!

Therese

Att vara småbarnsförälder och hinna till frissan för att färga och klippa kaluffsen är inte alltid det lättaste och då skulle det vara helt underbart att få vinna lite nya stylingprylar till håret så man kan trixa och fixa lite själv istället så man kan se lite fin ut då man ska iväg tex.

Hoppas man får chansen att vinna, jag som aldrig vinner någonting ;)

Michaela

Jag vill gärna vinna denna serien för att jag behöver nya verktyg till håret, speciellt en plattång. För jag var hos frisören igår & fick håret lockat med en plattång, och jag har aldrig vart så snygg i håret innan, då jag har väldigt platt & livlöst hår.. Det hade vart kul att vinna :D

M

Jag har idag en hårfön som hänger på sista versen, tar tid och knappt att ens mitt tunna hår blir torrt.. Och nu när det äntligen börjar bli lite längd på topparna vore det roligt att ibland kunna göra en lock eller två.. Äntligen så att säga.

Sandra

Som nybliven mamma är inte att gå till frisören min första prio- även om det skulle behövas:) Men jag vill ju inte att min lille prins ska behöva skämmas för sin mamma för det, därför vore detta setet perfekt! Dessutom är han väldigt fascinerad när jag borstar och flätar håret. Tänk då vad en tång hade varit spännande hihi;)

Camilla

Vill verkligen vinna detta set med hårverktyg. Älskar allt med hår, allt från produkter, uppsättningar och styling. Är mamma till en liten dotter på 4 månader och som mammaledig läggs alla pengar på ens lilla skatt, så hade varit fantastiskt att få vinna detta och få lite lyx till mig :)

Julia

Jag vill vinna eftersom jag har grymt lockigt hår och behöver en riktigt bra trattfön för att göra det riktigt snyggt, det hade även varit kul med en förändring och platta det någon gång - men då behöver man en superbra plattång..
Min älskade lillasyster fyller snart år och skulle bli grymt glad för locktängerna.

Tack för en mysig blogg!

Josefine

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta kit till min lillasyster. Hon är 14 år och har nyligen fått sitt allra första sminkbord. Min lillasyster är väldigt intresserad av att fixa olika frisyrer och sminkningar så detta skulle passa henne. Vad vore bättre än ett helt kit med olika stylingverktyg?! Hon (och även jag, haha) skulle uppskatta det hur mycket som helst!

Chattis

Jag är jättegärna med och tävlar!! Skulle gärna vinna dessa verktyg. Just nu slåss jag och mina två döttrar om en ganska sliten och gammal plattång så det här vore kanon! Håller verkligen tummarna och hoppas att turen är på min sida.

Emma Nilsson

För att det är så sjukt mycket i skolan just nu, och det här paketet skulle verkligen liva upp vardagen!Har lockigt hår så jag skulle behöva en bra plattång. Kram:)

Emma

Jag skulle vilja vinna för att kunna ge det till en väldigt nära vän till mig. Pigga upp henne då mycket trist hänt henne med barnförlust och en släkting som gått bort i cancer. Prylar kanske inte underlättar & hjälper men det hade varit skönt att kunna ge henne något! :)

Emmy

Hej Linda! Jag skulle vilja vinna en silk ultimate styler då jag är inne på mitt fjärde år som student och sällan kan unna mig 'det lilla extra', vore kul att kunna göra sig lite extra fin i håret inför vinterbalen som kommer upp. Stor kram

Emmy

Hej Linda! Jag skulle vilja vinna en silk ultimate styler då jag är inne på mitt fjärde år som student och sällan kan unna mig 'det lilla extra', vore kul att kunna göra sig lite extra fin i håret inför vinterbalen som kommer upp. Stor kram

Luucy

Jag har väldigt stora problem med allergier och överkänslighet vilket gör att jag inte kan färga håret, använda hårspray med mera utan att få trista reaktioner som röda jobbiga utslag och svullen hals. Detta känns väldigt trist, framförallt när man ser alla andra färga sina hår och göra sig höstfina. Men med ett sånt här kit skulle även jag kunna göra mig hårfin inför hösten/vintern utan att bli dålig. jag skulle med andra ord bli sjukt glad om jag vann alla stylingprodukter! Kram

Svim

Kära Linda!
Jag vill vinna detta paket just för att du rekommenderar det och du är så awesome =D
Jag äger inte ett enda stylingredskap utan bara en hårfön som börjar lukta bränt efter några sekunder..:(
Jag vill verkligen börja lägga ner mer tid på mitt hår igen men det är inte lätt när man inte har några bra verktyg =) Dessa verktyg från Remingtons skulle göra mig (och min syster) till världens lyckligaste kvinna!

Kram =)

Andrea

Torrt och frissigt hår, med remington silk glans och glamour jag får. Verktyg för alla tillfällen, till vardags, jobb och till kvällen. Jag säger adjö till mitt trista hår som med remington silk bästa omvårdnaden får. Volym, rakt eller lockar, med dessa jag frillan rockar!

malin

för 1,5 år sen blev jag totalt felklippt av en frisör och sedan dess har jag fått spara ner håret, haft extensions, klippt av, spara, klippa av... allt för att få EN längd på håret istället för tusentals etapper..! nu borde jag ha gjort sista klippningen för att återställa detta, fick klippa av 6 cm och jag har ingen inspiration till styling... detta kit skulle pigga upp mina hårdagar efter 1,5 års slit :)

ia

Som trebarnsmamma mitt i livet är det svårt att hinna med sig själv och när jag väl försöker, ja då har garanterat ena tonåringen snott hårfönen, den andra har förlagt hårborsten och den tredje behöver hjälp att fixa sitt eget hår. Alla tre, både dottern och de två sönerna(!) har långt hår så det är slagsmål om attiraljerna ibland :) Ett alldeles eget kitt med hårstylingsprodukter skulle vara guld värt!

Kristina

Jag en medelålders kvinna,
vill skönheten till mitt hår åter finna.
Med ny hårfön och plattång kommer det att gå som en dans,
tack vare Remington och Linda får jag nu denna chans.
Med alla hårtips som du på bloggen oss ger,
älskar jag nu mitt hår bara mer och mer.
Rätt teknik och fina redskap för mitt hår,
blir så lycklig och vacker om jag denna vinst nu få!

malin

Jag skulle vilja vinna just för att det här känns som en perfekt tävling för mig och mina två nära vänner. En som inte äger en fön, en som springer hit och lånar min locktång så fort de vankas helg och en plattång till mig själv då min har gjort sitt.

Det skulle vara jätte kul att få överraska dom med en varsin samtidigt att få vinna nått själv. Även om man kanske kommer sakna allt småspring som detta lånande av varandras saker :)

Matilda Milano - shopaholic & mamma till tre!

Vilken drömvinst!! Jag har någon blandning av min mors afro och min pappas skandinaviska hår - väldigt bångstyrigt men jag kämpar på varje morgon för vem vill inte ha vackert hår. Jag är övertygad om att jag skulle spara en hel del tid genom att vara kittad med de allra bästa prylarna så det vore verkligen superkul att vinna detta!

Matilda Milano - shopaholic & mamma till tre!

Ooops råkade klicka iväg för tidigt :) här kommer mejlen med nu :)

Klara

Min locktång gick sönder förra veckan och jag är en pank student med numera frissigt hår :/

Louise Hjalmarson

Min nuvarande plattång gör mer skada än nytta och därför skulle ett par nya verktyg sitta väldigt fint med tanke på alla mysiga kvällar som man kanske känner för att piffa upp sig lite på. Kram

Malin

Jag vill vinna så jag kan bli fin i håret, kort och gott :D

Beatrice, mamma till Neo.

Jag borde få vinna för jag har varit mammaledig i tio månader och nu ska jag både ha min son hemma och plugga på heltid för att läsa upp mina gymnasiebetyg, samtidigt som min sambo pluggar heltid. Jag tycker jag förtjänar att kunna göra mig lite fin ibland. :)

Julia

Är för tillfället som au pair i usa, och är så borttappad med min stil. Mitt ansikte har inte sätt smink på flera månader och mitt hår har inte sätt ett ändå hårverktyg sen jag kom hit. Jag älskar barn, men det går lite över när man varje dag hittar barn mat och typ snor i sitt hår.
Skulle verkligen vara i behov med nya grejer nu när jag skall flytta hem tillbaka, att få tillbaka den där fresha mig som jag någon gång var :)

nm

Jag vill vinna för att jag har två underbara vänner som ställer upp för en i vått och torrt och dem är verkligen där när du behöver dem. Jag vill gärna överaska de med något som dem behöver och något som jag vet att de skulle bli riktigt glada över! De är verkligen underbara och jag älskar dem <3

Sanna

Jag är absolut med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna då jag nu om några veckor fyller år och känner att jag förtjänar det där lilla extra. För som ensamstående mamma har jag grymt svårt att prioritera och lägga ner minsta lilla krona på mig själv, och speciellt på skönhetsprylar som inte är det mest nödvändigaste men samtidigt något som är otroligt kul att pyssla med.

Kram Sanna

Petra

Att fixa håret är något jag tycker är väldigt kul. Både på andra och mig själv. Det ända jag äger just nu är endast en plattång. Men ingenting är omöjligt så den plattången har även fått agera locktång och vågtång. Jag skulle bli jätteglad om jag vann det här paketet då kan jag fortsätta styla håret med bra och ordentliga produkter!:) kram!

Rebecca

Hej!
Jag blev mamma till en fantastisk liten dotter för 7 veckor sedan. Tiden att fixa iordning mitt hår har sedan dess minst sagt blivit knapp, men med detta grymma kit kanske också det hinns med. Jag har inte unnat mig själv något sedan dess att jag fick det underbara beskedet att jag var gravid, för det är ju så mycket mer underbart att unna sin dotter allt man kan, så detta hade varit en chans för mig att riktigt unna mig något som jag aldrig hade haft samvete till att unna mig annars!
Tack för en fin blogg. Kram

Sofie

Jag vill vinna på grund av att jag verkligen behöver fixa håret, särskilt innan jobbet, men nästan aldrig hinner göra det då min plattång samt locktång är från början på 2000-talet och också i mycket sämre kvalité än Remingtons serie. Jag jobbar ofta tidiga mornar på sjukhuset och jag vet att särskilt patienterna uppskattar när man gjort något fint med håret och patienterna behöver verkligen piggas upp. Men även mitt morgonhumör blir bättre av att känna sig snygg. Remingtons silk serie hade verkligen underlättat min vardag!

ps. Läser din blogg varje dag =) Söt lilla Selma är!

Sara

Jag vill vinna för jag gör aldrig någonting med mitt hår. Så himla tråkig. Jag prioriterar allt utom mig själv och kanske detta är precis vad jag behöver ? Slippa slänga upp håret i en knut och kunna känna mig fin som alla andra.
Det är bara kunskapen och redskapen som saknas- för en jäkla massa hår har jag ;)
Hoppas hoppas*

Hanna

Jag skulle gärna vilja vinna detta till världens bästa vän! Vi har känt varandra sedan "lekis" och nu är vi 19. Hon skulle verkligen förtjäna en sådan fin present när hon är student (och har världens finaste låååånga hår!!) tänk så mycket fint hon skulle kunna göra med allt detta!! Åh hon skulle bli sååå glad!

hanna

Min hårtork luktar bränt varje gång jag använder den och min plattång ryker det om.. Kort och gott, jag behöver verkligen dessa produkter! Så denna tävling kan inte bli bättre! / En tjej i nöd ;)

hanna

Min hårtork luktar bränt varje gång jag använder den och min plattång ryker det om.. Kort och gott, jag behöver verkligen dessa produkter! Så denna tävling kan inte bli bättre! / En tjej i nöd ;)

Pernilla H

Svärmor frågar jämt efter min icke existerande fön när hon är på besök, min syster tar med sig sin egen plattång när hon kommer på besök. Kort och gott, mitt hus behöver detta kit för att det skall bli lite gästvänligare ;-)

Malin

Jag skulle vilja vinna detta härliga paket då jag behöver lite glamour i mitt liv! Jag och min sambo har nyligen köpt ett hus som vi renoverar för fullt. Mitt hår är för jämnan fullt av slipdamm och det har blivit en lyx att bara ha rent hår ;) skulle vara så underbart att få detta paket och kunna piffa till sig lite :)

Lina T

Glömde skriva in mig mail förut men nu har jag skrivit in den.

Emma

Jag vill vinna detta underbara kitet för att jag precis börjat en hår- och makeup linje och är i stort behov av alla dessa verktyg för att få till alla snygga frisyrer. Dessa verktyg hade verkligen passat perfekt till en fattig student som är påväg att förverkliga sin dröm!

nicole

Hej,Jag vill verkligen, verkligen vinna:)
Jag är torsk på att platta eller locka håret, det måste göras varje gång jag tvätta håret. Nu i veckan har mitt platt tång gått sönder och jag har verkligen inte råd att köpa en ny just nu..

Johanna

Jag vill jättegärna vinna! Något positivt efter en veckas sängliggande pga mjölkstockning och det är inte över än... min bebis är två veckor gammal och jag hoppas kunna njuta lite mer snart! Detta skulle definitivt göra mig gladare! :)

Alexandra

Jag har för första gången i mitt liv långt hår (haha till axlarna, men långt för mig) så ett sånt där kit hade varit fantastiskt! men jag hade gett vidare hårfönen och plattången till världens bästa svärmor som varit sjuk hela sommaren, hon behöver verkligen piggas upp! Kram!

Rebecca

Ååååh vad fint ditt hår blev med lockarna! Bra tips på hur man kan göra :)
Jag skulle verkligen vilja vinna dessa verktyg dels för att kunna göra håret fint vid speciella tillfällen (det som annars hänger platt som en pannkaka) och dels för att jag ska flytta hemifrån om mindre än en månad och kommer därmed inte ha någon plattång, locktång eller hårfön i och med att jag lånat min mammas saker hela mitt liv och pengarna kommer nog gå till andra saker (typ räkningar och inredning ;) ).
Ha en bra söndag! :)

Amanda Nyborh

Har skrivit en kommentar till dig om varför jag vill vinna har du inte fått den?

Emma

Hej Linda!
Åh jag vill jätte gärna vinna paketet med vertygen, locktången du använder i videon är jag väldigt nyfiken på. Plattången här hemma behövs också bytas ut, de andra tängerna och hårfönen skulle jag ge mamma i julklapp!

Hoppas hoppas jag vinner!
Kram

Elin

Hej jag tycker din blogg är jätte fin och jag skulle behöva en ny platttång för att mitt hår här jätte tovigt så det kanske funkar bättre med en bra platttång. Kram elin

Sandra

Vill kunna bli fin i håret om dagarna när vi har mammafikor och även kunna locka håret på min dotter när hon blir lite äldre. Sen att få ha verktyg i samma serie är ju alltid en dröm.

•Ellies || Ellen•

Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen behöver en ny plattång, den vi har här hemma sliter alldeles för mycket på håret och håret fastar i den så att det dras av. Allting skulle liksom vara bra att ha, eftersom jag inte har så många tänger här hemma, har inte heller den bästa fönen. Kramisar

petra

jag skulle vilja vinna detta set för att ge till min sambos dotter som är 13 år. Hon är i en känslig ålder nu och börjar bli mer medveten om sitt utseende, hon har jättelångt fint rakt hår helt utan volym. Dessutom har hon väldigt utstående öron som hon nu börjat tycka är jobbigt och när håret bara hänger rakt ner så vill öronen sticka ut och detta har hon börjat få kommentarer om i skolan. Men genom att ha lite olika stylingverktyg så skulle hon kunna fixa ordning håret så det blir mer volym i håret och kan då dölja öronen mer så hon slipper få höra kommentarer om detta. Det skulle vara så kul att få ge henne alla dessa fina produkter och jag vet att hon skulle bli helt överlycklig!

Emily - Gravid med första barnet ♥

Jag skulle verkligen vilja vinna detta åt migsjälv! Jag har aldrig prioriterat bra prylar åt migsjälv, det blir alltid en billig plattång och så. Men efter att ha sett din video vill jag verkligen testa att ha riktigt bra prylar till mitt hår! Vore så kul och tacksamt :)

Frida

ÅH jag skulle jättegärna vilja vinna paketet! Jag skulle vilja ge det till min bästa vän i hela världen, Johanna. Jag själv har gått igenom en tuff period i livet, och Johanna har funnits för mig dag som natt. Som nytagna studenter har vi inte heller pengarna att lägga på sådant, så jag skulle så himla gärna vilja ge tillbaka något till henne. Plus att hon har superlångt, tjockt, blont hår som skulle bli superfint med alla de stylingtängerna!

Sara

Jag har hela mitt liv placerat andras lycka framför min egen. Att få äga stylingvertyg av bättre kvalité kommer bli en vardagslyx för mig, ett tillfälle för mig att få unna mig själv lite (materiel)-lycka. Vill även påpeka att din blogg är otroligt fin Linda!

Hannah

Hej fina du.
Jag hittade din blogg när jag började leta efter unga mammors bloggar, älskar din design, ditt upplägg och allt är så ljust och fräsht med extremt vackra bilder. Nu, till varför jag vill vinna paketet med värmeverktyg.

Det är såhär, att för två år sedan köpte jag och min sambo ett hus, vart då 17 och 20 år. Jag vart från början inte så involverad. Vi fick reda på att hela husets grund stod på ruttna bjälklag och fick riva ut allt. Här kom jag in i bilden, som en extra hjälpande hand i alla lägen. Alla pengar, gick till huset. Lån, lön och extra fickpengar trillade in genom dem dörrarna för att få klart det så snabbt som möjligt. Nu, dem senaste månader har det för mig handlat om 50 000 kronor för att kunna få flytta in, alla löner och inget leverbröd alls. Har fått leva på min mamma, som betalt och hjälpt oss med mat och tillbehör. Men nu, är vi inne och i samma stund förlorade jag mitt jobb, i princip. Jag är än anställd men går på tim och jobbat ca 50 timmar i månaden. Vilket inte ger oss något att kunna leva på. Jag hade knappt pengar till att köpa mig ett par nya vinterstövlar men tog mig i kragen och gjorde det ändå. Nu sitter jag, med min mammas hårfön och en plattång från 2009 eftersom jag inte kunnat köpa något nytt. Jag är extremt noga med mitt hår, mitt ansikte och älskar att göra vid mig men jag erkänner, vilket jag aldrig tidigare gjort och säger - jag är pank och kan knappt köpa mjölk. Saker och ting börjar visst falla på plats men värmeverktyg är inget jag skulle prioritera att köpa nya nu eftersom vi måste fokusera på att komma till rätta, och eftersom jag älskar denna serie hade det varit en perfekt present till mig själv, för att visa att - starka kvinnor klarar sig själv, även utan pengar, och med allt vi genomgått och stått ut med så hade jag köpt det själv, annars.. för att jag faktiskt förtjänar det, för jag är så slut på att kasta pengar till höger och vänster till något som inte gynnar mig personligen.

du kan kika på länken nedan för att se vad vi genomgått, och kanske är det ingen stor önskan att få nya värmeverktyg men jag lovar, när man lagt pengar på kakel och klinker, soffor och dörrar i snart 3 år så vill man inget annat än att få något fint till sig själv.

http://www.hannahchristensson.com/vart-hem/

Ta hand om dig, stor höstkram från mig, Hannah.

Anonym

Hej fina du.
Jag hittade din blogg när jag började leta efter unga mammors bloggar, älskar din design, ditt upplägg och allt är så ljust och fräsht med extremt vackra bilder. Nu, till varför jag vill vinna paketet med värmeverktyg.

Det är såhär, att för två år sedan köpte jag och min sambo ett hus, vart då 17 och 20 år. Jag vart från början inte så involverad. Vi fick reda på att hela husets grund stod på ruttna bjälklag och fick riva ut allt. Här kom jag in i bilden, som en extra hjälpande hand i alla lägen. Alla pengar, gick till huset. Lån, lön och extra fickpengar trillade in genom dem dörrarna för att få klart det så snabbt som möjligt. Nu, dem senaste månader har det för mig handlat om 50 000 kronor för att kunna få flytta in, alla löner och inget leverbröd alls. Har fått leva på min mamma, som betalt och hjälpt oss med mat och tillbehör. Men nu, är vi inne och i samma stund förlorade jag mitt jobb, i princip. Jag är än anställd men går på tim och jobbat ca 50 timmar i månaden. Vilket inte ger oss något att kunna leva på. Jag hade knappt pengar till att köpa mig ett par nya vinterstövlar men tog mig i kragen och gjorde det ändå. Nu sitter jag, med min mammas hårfön och en plattång från 2009 eftersom jag inte kunnat köpa något nytt. Jag är extremt noga med mitt hår, mitt ansikte och älskar att göra vid mig men jag erkänner, vilket jag aldrig tidigare gjort och säger - jag är pank och kan knappt köpa mjölk. Saker och ting börjar visst falla på plats men värmeverktyg är inget jag skulle prioritera att köpa nya nu eftersom vi måste fokusera på att komma till rätta, och eftersom jag älskar denna serie hade det varit en perfekt present till mig själv, för att visa att - starka kvinnor klarar sig själv, även utan pengar, och med allt vi genomgått och stått ut med så hade jag köpt det själv, annars.. för att jag faktiskt förtjänar det, för jag är så slut på att kasta pengar till höger och vänster till något som inte gynnar mig personligen.

du kan kika på länken nedan för att se vad vi genomgått, och kanske är det ingen stor önskan att få nya värmeverktyg men jag lovar, när man lagt pengar på kakel och klinker, soffor och dörrar i snart 3 år så vill man inget annat än att få något fint till sig själv.

http://www.hannahchristensson.com/vart-hem/

Ta hand om dig, stor höstkram från mig, Hannah.

Terese

Hej Linda!

Vilken fantastisk tävling med fina priser! Håller tummar och tår att jag skulle få vinna dessa! Jag skulle verkligen behöva serien, speciellt hårfön och plattång då jag är student och inte riktigt har budgeten för å inhandla nya! ( de jag använder nu är trasiga och har sett bättre dagar;) Locktängen hade jag velat ge bort till min sambos lillasyster som precis kommit in på frisörlinjen och älskar att fixa å trixa med hår! :)

Tack för en bra blogg! Kramar/ Terese

Sanna Andersson

jag skulle otroligt gärna vilja vinna alla dessa härliga produkter då jag om 3 veckor börjat ett " nytt " liv efter ett par år som har varit väldigt tunga. En effekt av dessa år har varit att jag har tappat självförtroendet och känner mig så jävla ful och då speciellt i håret.

Att vinna dessa hade gjort att jag kunde börja pyssla om mitt hår och få känna mig lite fin igen

Huong

Hoppas på att vinna! Speciellt en ny hårfön då jag har en gammal som ger min lite stötar då och då och såå luktar det bränt ur den med jämna mellanrum! Kanske man då kan föna sitt hår utan att bli rädd för antingen en elektriskt stöt eller att hela håret brinner upp!!

Huong

Hoppas på att vinna! Speciellt en ny hårfön då jag har en gammal som ger min lite stötar då och då och såå luktar det bränt ur den med jämna mellanrum! Kanske man då kan föna sitt hår utan att bli rädd för antingen en elektriskt stöt eller att hela håret brinner upp!!

Emelie

Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag varken är ägare till en plattång eller locktång.
Jag har rätt så långt hår, så det kan ibland se lite tråkigt ut. Det här kitet skulle nog kunna ge mig lite mer självförtroende, plus så skulle jag bli så himlans glad och det skulle göra hela mitt år!

Jennie

Som nybliven mamma med en 8år gammal plattång, ingen vågtång, en fön som är sådär och en locktång från 1800-talet skulle det sitta fint med nya hårverktyg :)!
Tiden är mindre med en liten, som du ju vet, och då underlättar det att ha bra grejer att jobba med så även en mamma kan få känna sig fräsch en helt vanlig dag :)!

sofie

Jag har efter flera års slit och otaliga impulser att slita loss håret från mitt huvud, börjat få tillbaka mitt fina tjocka hår och snart är det alldeles för spröda, känsliga, slitna, tunna håret borta, och detta vill jag såklart fira med detta fina hårstylingspaket som jag länge suktat efter :)

Anna

Har ett riktigt tunt och (i mina ögon) tråkigt, platt hår som tyvärr oftast sätts upp i tofs. Skulle vara roligt att kunna göra något annat med håret utan att det tar en evighet. Med hjälp av dessa verktyg kan nog även jag få lite volym i min annars så platta kalufs.

Sofia

Min plattång har precis gett upp, att vinna det här paketet skulle inte kunna komma mer lägligt.. läcker färg också! :)

/Trogen läsare från Karlstad

Nina

Jag vill vinna paketet för att jag alltid varit super kort hårig (förutom de få gånger jag haft förlängt) och äger bara en plattång (en mini plattång dessutom), men nu har jag lyckats spara ut mitt hår så nu kan jag börja använda alla de möjliga olika tänger! :) men tycker dom är vansinnigt dyra och när jag ej har fast jobb är det sällan jag har över pengar till just detta, så därför skulle jag jubla om jag vann detta! :D och locktången är ju otrolig! man hinner ju locka håret än fast man måste upp väldigt tidigt någon dag! :) håller tummar och tår och allt hår på att jag vinner detta paket! :)

Emelie

Jag har aldrig riktigt haft pengarna till att köpa dyra hårprodukter och dylikt. Men jag älskar att fixa med håret och jag som har platt hår så är gräset alltid grönare på andra sidan och jag älskar volym och lockar. En sådan där fön har jag velat ha ett väldigt bra tag, men som timanställd får man helt enkelt priotera andra saker för sina pengar, så att vinna ett helt sådant här paket hade ju varit rena rama lilla julafton!
Vill bara säga att jag har följt din blogg ett väldigt bra tag, sedan 2009 om jag inte minns fel. Men har aldirg anmält mig till tävlingar då jag inte känner att man vinner eller att det är någonting man VERKLIGEN vill ha, men det här vill jag VERKLIGEN ha! :)

Jonna

Jag skulle vilja vinna till min syster och hennes dotter!
Min syster dotter här långt hår och vill oftast ha håret
Lockat och fixat innan skolan!
Min syster som är nyskild har inte råd att köpa henne
Verktyg att använda!
De lånar ofta mina och när jag väl behöver finns det inte!
Därför hade det varit en perfekt att vinna detta underbara
Paket med verktyg till min älskade syster och hennes dotter!

Jonna

Jag skulle vilja vinna till min syster och hennes dotter!
Min syster dotter här långt hår och vill oftast ha håret
Lockat och fixat innan skolan!
Min syster som är nyskild har inte råd att köpa henne
Verktyg att använda!
De lånar ofta mina och när jag väl behöver finns det inte!
Därför hade det varit en perfekt att vinna detta underbara
Paket med verktyg till min älskade syster och hennes dotter!

Matilda

Jag skulle vilja vinna stylingpaketet då jag har så långt hår. Med rädsla för att det ska bli slitet har jag aldrig lockat eller plattat det. Blir så avundsjuk när jag ser väninnorna ha stylat hår på fester och liknande. Jag vill ju också lära mig att exprimentera lite med det!

Anonym

Har just vågat gå från naturlig blond till röd. Men det bara hänger skulle vilja fixa fina frillor så jag får glänsa med min nya färg kan tillägga att två år efter födsel så börjar tjockleken komma tillbaka

emelie

Glömde skriva namn. Är rördtotteb som är två år från födsel

Maria

Jag vill gärna vinna dessa verktyg till håret. Varför? Jo, jag är så otroligt dålig på att fixa till mitt hår. Därför låter jag det ofta vara i en tofs eller en fläta. Det hade varit kul att kunna fixa till håret ibland och dessa hade kunnat underlätta enormt. Mitt hår är glatt och flygigt och enormt svårt att styla. Mest av allt vill jag egentligen ha en bra locktång.
De andra hade jag nog gett bort i julklappar till mina närmsta.

Amanda

Jag skulle verkligen vilja vinna för att det finns ingenting som jag tycker är så kul som att styla, både hår och smink. Tyvärr så har jag inte pengar till att införskaffa ett lika proffsigt set som detta som jag vet att jag skulle få så mycket användning av. Om jag skulle vinna så skulle jag bli överlycklig!

Johannah

Hej Linda!
Vilken rolig tävling. Jag skulle vilja vinna det härliga paketet för att kunna stajla mig riktigt snygg i höst, jag har en plattång som fungerar lite halvdant och har kanske inte de där extra pengarna till att köpa en ny då jag arbetar timmar, kämpar för att få livet att "gå ihop", vore kul att få lite stajlingverktyg att göra håret lite häftigare med. Ha det gott! /Johannah

Anna Lövkvist

Hej, jag har haft en svår tid bakom mig, känner inte att jag behöver gå in på det här utan TRO mig, ingen skulle velat vara i mina kläder de senaste 9 månader. Under de 9 måndarna har jag fött min son och mist min mamma, snacka känslokrock.
Iallafall så finns det inget som läker mina sår utan det får jag göra på egen hand, så nu om ett par veckor jag jag ut med mina kompias för första gången på ( känns som 100 år) väligt länge, och vad vore inte roligare än att få fixa mitt hår med en av dessa verktyg :-)
Jag är med och tävlar!

Mie

Jag blev kär i resultatet av locktången och känner ett stort HA-begär!

Helin

Åhh vilken dröm!! Jag skulle vilja vinna detta kit för vem vill inte vara fin i håret? Ett tag stylade jag mitt hår väldigt ofta och det led mitt hår alldeles för mycket av. Fördelen med att kunna reglera värmen med Remingtons stylingverktyg är ett stort plus då håret inte behöver ta så mycket stryk. Att vara extra fin i håret då och då säger jag verkligen JA TACK till, för bara det lilla ger så mycket självförtroende!

LindaViola - mamma till två!

Med en bebis på G hade det varit skönt att få uppdatera hårstylingsprodukterna då de jag äger idag är i behov av att bytas ut. Känner väl inte att jag vill prioritera att köpa det själv just nu med tanke på att det finns mycket annat som måste inhandlas.

Anna

Jag har sparat och sparat mitt hår efter år som korthårig. Älskar att pyssla med håret och skulle tycka det vore SÅ kul att vinna dessa grejer! Ha en fin kväll.

ELLEN

Det hade verkligen varit roligt att vinna detta kittet för att ge det till min mamma. Hon älskar verkligen att hålla på med hår men det ända verktyg vi har här hemma är plattång (och fön). Hon är jätteduktig med den men jag tror det skulle vara kul för henne att få lite fler verktyg. Dessutom börjar våran fön att ge med sig så det hade ju också varit ett plus, att få en ny fön. Jag skulle verkligen vilja ge henne det för att visa hur tacksam jag är för allt hon gör för mig och för att visa hur mycket jag tycker om henne. Ha det bra :)

Lina

Hej Linda,
min motivering till varför jag skulle vilja delta i den här tävlingen är till många skäl.
En av de är att min kära mor hade världen finaste hår innan hon födde barn. Det blev trasigt, fult och saknar allt. Hon tog hand om oss och glömde bort sig själv.Ibland brukar hon kolla på sig framför spegeln ibland och tycka synd om sig själv. Men en mening hon aldrig brukar glömma är att mina barn är viktigare än mig.
Hon fyller år snart och jag hade velat vinna de här verktygen för att kunna glädja henne.Kanske hon får en motivation att börja ta hand om sig och få tillbaka sitt fina hår.

Malin

Åh! Jag skulle gärna vilja vinna detta kittet som en present till sig själv! Jag är nämligen i stort behov av just ny plattång och hårfön speciellt då det gick sönder strax innan vi själva blev två barnsföräldrer på nytt ;) (vi fick en prins nu 9okt och har en liten sessa sedan innan).
Skulle vara så kul att få vinna någonting till sig själv, du om nån vet ju, hur lite man prioriterar sig själv när man har underbara barn som tar all vaken tid och uppmärksamhet!
Har inte lagt ner mkt tid på mig själv sedan -09 tror ja... Vet inte när ja klippte mig senast tex!

Ja, det var väl min kommentar om Det hela!
Hoppas o håller tummar o tår nu :)

Amanda

Hej Linda!
Åh vad jag skulle behöva detta kit nu. Har långt, platt och allmänt tråkigt hår. Vill liksom "liva" upp det lite grann. Denna serie skulle vara perfekt nu.
Kram :)

Emma S.

Jag vill verkligen vinna dessa fina verktyg! Det enda verktyg jag äger just nu är en plattång, men skulle såklart vilja prova på de andra! :) Jag köper inte så mycket saker till mig själv, det har blivit lite bortprioriterat.. Hoppas jag har en chans att vinna dessa!

Fotograf LindaPauline

Men åh vilken tävling! Varför jag förtjänar att vinna? svår fråga. Men jag tycker att jag förtjänar det pga den person jag sett till att jag är idag. Och dessa verktyg skulle sitta FINT i min hårstylist-väska! Så då blir det ju reklam för dessa produkter samtidigt när jag använder de på mina brudpar framöver! <3

Maria Moberg

Ååå vad jag skulle vilja vinna detta!!! Kunde bli en liten för tidig födelsedagspresent till mig själv som man annars absolut inte skulle ha råd med som mammaledig. Mitt lilla hjärta är 14 månader och i januari börjar hon i förskolan och jag börjar jobba igen. Perfekt att hinna öva lite innan så att man kan vara snygg i håret på jobbet! :) Håller tummar och tår!! :) Tack för övrigt för en underbar blogg med otroligt vackra bilder på underbara lilla Selma!

Alexandra

Då jag nyligen var på en weekend med min sambo gick min älskade plattång sönder. Jag satt på golvet i hotellrummet och hade plattången på golvet brevid mig när min sambo med väldigt målinriktade steg kommer ur från duschen och sätter foten rakt i min plattång. Attans vad ont han fick i foten, men plattpngen höll så klart inte så just nu står jag utan detta underbara hårverktyg. De vore därför kanon att få vinna detta kit med ännu fler roliga verktyg till håret. Och läxa lärd, lägg aldrig en plattång på golvet :D

Elin N

Jag vill hemskt gärna vinna dessa verktygen, det vore ju toppen att få möjlighet att fixa sig extra fin även till vardags, verktygen verkar ju väldigt lättanvända! :) Och med både tajt budget och tidsbrist som student så skulle de här sitta perfekt.

Ulrika

Hår är något som jag alltid har tyckt varit kul att hålla på med och att kunna fixa ett fint svall med hjälp av dessa fina värmeverktyg hade inte varit helt fel! :)

Chris

Med 2 små barn, så blir håret lätt slitet (läs avslitet) och har fått minimalt med omtanke och kärlek.
Med Remingtons verktyg blir det inte bara glatt hår, utan glad mamma som ger glada barn. WIN WIN WIN :)

Håller mina hårstrån ;)

Hannah Norder

Hej jag hoppas att jag kan vinna en alldeles egen remington silk-serie, då skulle jag dela den med min lillasyster som just nu är sjukskriven och som skulle bli lika superglad som jag om det blir vinst för mig.

Josefin

Jag har egentligen aldrig haft något speciellt intresse för hår. Detta har nog att göra med att jag aldrig har lyckats få till det så fint som mina vänner och alla andra. Jag har helt enkelt gett upp. Nu känner jag däremot att jag vill ge det en ny chans och detta hade ju självklart kunnat underlättas genom att faktiskt ha verktygen som behövs. Genom att kolla på dina tips och med rätt verktyg borde ju även en okunnig som jag lyckas få till det lika fint som alla andra ! Nu håller jag tummarna för ett framtida fint hår :)

Kornelia

Oj Gud! Finns så många anledningar! Har egentligen alltid letat efter det perfekta verktyget, men inte hittat någon som är nog bra och snäll mot plånboken. Har därför aldrig riktigt tagit tummen ur... Vinner jag dessa verktyg kommer jag definitivt komma lite gladare till jobbet med en roligare look! Åh would make My Day! :D kramar!

Ida

Kanske just jag har turen att vinna så denna trötta små barns mamma oxå kan få se fin ut ibland med hjälp av dessa verktyg:) så jag håller både fingrar och tår för att vinna:) så snälla skicka upp lite glädje till kalla kiruna:)

Sophie

Hej Linda!
Jag vill vinna det här setet till mim

Lisa Ljungberg

Har länge funderat över att köpa en locktång. Men har aldrig riktigt haft råd och ork. Så den här tävlingen kunde ju inte bli mer än passande! :)

Annika

Jag skulle gärna vinna paketet! Mitt hår är inte vad det en gång var sedan min lille som föddes. Efter förlossningen drabbades jag av blodpropp och medicinen jag fick ta för det gjorde att jag tappade en hel del hår. Att man dessutom tappar mycket hår efter graviditet och amning gör att jag nu har väldigt många korta hårstrån som spretar åt alla håll. Jag har väldigt lockigt hår, så det är minst sagt fluffigt om jag inte sätter upp det. ;) Jag hoppas att några bra verktyg kan få bukt med barret! Tack för en fin och inspirerande blogg!

Amelie

Jag får agera frisör åt både min familj och mina vänner, så det vore helt perfekt och så kul att ha ordentliga verktyg att arbeta med! :)

Izabella Danngren

Kort och gott: Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som bara kan drömma om att ha dessa verktyg till mitt hår, ändå tycker jag det är SÅ roligt med just hår!

Sarah

Detta vore ju helt underbart att vinna. Är själv frisör och vet att bra produkter och värmeverktyg för håret är nyckeln till ett bra hår! Mina egna värmeverktyg börjar gå på sista refrängen och skulle väl egentligen behöva byta ut dessa. Eftersom jag jobbar som trainee och håller på att jobba ihop alla dessa timmar till gesällbrevet så är inte lönen den bästa. Därför prioriterar jag inte att köpa sånt nytt just nu!

Desirée

Jag skulle gärna vinna paketet då jag alltid haft ett intresse för hårstyling, men har tagit mig fram med det lilla jag haft tillgängligt för stunden. Mitt tjocka raka hår är en pina att försöka få volym på. Skulle vara en häftig upplevelse att få bli bättre och dessutom ha bättre verktyg att arbeta med.

matilda b

hej linda, jag skulle vilja vinna dessa till mig själv. jag har tjockt krulligt hår som tydligen bara kan vara i en bulle, skulle verkligen vara jätte roligt om man fick möjligheten att se lite fin ut nån gång. om jag plattar håret så blir det krulligt på direkten igen , jag behöver helt enkelt något bättre :) Älskar din blogg btw och selma är ju bara för söt! :)

Sarah

Detta vore ju helt underbart att vinna. Är själv frisör och vet att bra produkter och värmeverktyg för håret är nyckeln till ett bra hår! Mina egna värmeverktyg börjar gå på sista refrängen och skulle väl egentligen behöva byta ut dessa. Eftersom jag jobbar som trainee och håller på att jobba ihop alla dessa timmar till gesällbrevet så är inte lönen den bästa. Därför prioriterar jag inte att köpa sånt nytt just nu!

Linn Mattsson

Finns det någon bättre känsla än när man har fixat håret, lockat, plattat, flätat på något av de otaliga sätten, eller helt enkelt har inhandlat någon dyr, exklusiv salongsprodukt att testa? (För att inte tala om den känslan man får efter man är nyklippt. Världens eufori, och hybris). Skulle inte tro det! Genast känner man sig 10 gånger snyggare för omvärlden, och on top of the world. Jag har alltid känt igen mig bland de ostyriga håren. Tjockt, långt, frissigt(enda tills jag gick till världens bästa frisör). Därför har tofs varit den ultimata lösningen 5 dagar i veckan, och definitivt den bästa när man sitter i skolbänken dagarna i ända. Men jag älskar att fixa mitt hår, även om det just nu hänger och slänger. Men det skulle stylingverktygen kunna hjälpa till med. Kramar!

Danielle Hansevall

Jag är just nu arbetslös, och med en nästan helt tom plånbok är det inte lätt att få det man vill ha. Här gäller det verkligen att sköta sin budget.

Jag har länge letat efter en bra verktygsserie för hår, då jag med min ensliga lilla plattång inte kommer så långt. Jag vill kunna styla mitt hår på flera olika sätt. När jag såg denna tävling flög det i massa glädje i mig, samt en gnutta hopp. Det här är ju precis det jag vill ha! Jag må vara en pank 19-åring, som sällan lyckas vinna tävlingar. Men kanske.. bara kanske, är det min tur nu?

Om jag skulle vinna den här tävlingen så skulle jag bli överlycklig. Jag skulle äntligen fått mig en perfekt verktygsserie så att jag kan styla mitt hår precis som jag vill, och utan att det skulle svida till i plånboken. Det skulle vara en otrolig lättnad!

Nu gäller det att hålla både tummar och tår, och hoppas på det bästa.. :)

Sandra Åslund

Skulle så gärna vilja vinna dessa verktyg, eftersom att mina befintliga verktyg sjunger på sista versen och har inte råd att investera i riktigt bra styling verktyg som inte sliter så på håret. Håller alla tummar och tår! :D

Johanna S

Vilken dröm det vore att få äga dessa verktyg. Som småbarns mamma prioterar jag inte att lägga ner energi och tid på min dåliga hårfön och plattång. Så det resulterar i att alltid ha uppsatt hår (vilket sliter oerhört mycket har jag märkt)! Med dessa säkerligen smidigare verktyg skulle det underlätta min styling och även rädda mina stackars tunna hårstrån.

elin

Jag vill så gärna vinna detta. Är just nu höggravid och har ca en månad kvar. Jag känner mig så otroligt sliten och nya styling verktyg skulle ge mig en chans att piffa till mig lite. Har nästan gett upp känslan av att få känna mig fin. Detta skulle göra en sliten blivande mamma med foglossningar otroligt glad! Kram på dig

Linnéa

Jag tycker jag förtjänar att vinna dessa verktyg då min hårfön luktar bränt och ryker vid användning och att jag de senaste 4 åren använt min pojkväns gamla plattång! :P

Sara

Som nybliven mamma känner man inte alltid sig så snygg som man önskar. Tiden är för knapp för att börja styla håret till önskad frisyr eller volym. Med rätt verktyg kanske det både kan gå snabbare och resultatet bättre. En fräsch mamma är en pigg mamma. Kram Kram

Amanda

Hej Linda!
Jag skulle verkligen behöva lite nya stylingverktyg. Har just flyttat & börjat studera & har tidigare använt min mammas alla verktyg. Men nu har jag inga & då plånboken inte riktigt tål några större utsvägningar så kör jag just nu på självtorkaröt hår alternativt lånar någon kompis plattång, inte alltid så uppskattat.

Tove söderström

Varje flickas dröm! Och även killars, och där har vi det: jag ska dela dessa verktyg med min man! Han må låta lite som en riktig rocker men en hårfön kan ju bara inte sitta fel för honom! Och sen att han får en schysst locktång och kanske en plattång lite på sidan om är ju bara positivt (för mig iallafall). Dags för mannen att lära sig ta hand om sin fruga tycker jag. Då ska det lockas, plattas, torkas, krullas hemma hos familjen söderström/rundberg må jag lova! ;)

stor & varm höstkram!

Linn

Skulle vinna till mig själv för en gång skull få för min del :) jag har knappt aldrig något dyrt åt mig själv. Just nu är man också manmaledig och har ett hus som håller på att renoveras så pengar till mig själv finns inte.. Nu är hösten här, älskar hösten men denna års tid gör mitt hår till skatbo. Så fort det blir fuktigt så står det överallt. Med nya saker skulle jag kunna få råda bot på håret och få det snyggt.

Linn

Skulle vinna till mig själv för en gång skull få för min del :) jag har knappt aldrig något dyrt åt mig själv. Just nu är man också manmaledig och har ett hus som håller på att renoveras så pengar till mig själv finns inte.. Nu är hösten här, älskar hösten men denna års tid gör mitt hår till skatbo. Så fort det blir fuktigt så står det överallt. Med nya saker skulle jag kunna få råda bot på håret och få det snyggt.

Pernilla S

Mitt intresse för frisyrer växer och jag har sagt att jag ska bli bättre på att göra nåt annat än att bara platta det, men verktygen saknas så det där hade ju varit perfekt för mig! Och en vågtång har jag velat ha hur länge som helst, men har inte direkt råd att lägga ut pengar på det. :)

Nicole

Jag skulle vilja vinna för att jag i princip aldrig gör något speciellt med mitt långa, tjocka hår. Eftersom jag jobbar inom vården så sätter jag jämt upp det och när man inte har något bra verktyg hemma så blir det liksom aldrig av. Bara efter ett besök hos frisören man känner sig sådär hollywood fin och fräsch. Såå, för att få lite inspiration och lust att piffa till sig så skulle ett sådant lyxigt set passa perfekt! :)

Daniella

Jag skulle vilja vinna detta då jag älskar att pyssla med mitt och andras hår, dessvärre är inte mina nuvarande verktyg bra nog och i och med att jag bara får studentpengar så har jag inte råd med att köpa så exklusiva tänger. Har t.ex. varit i behov av en ny locktång i flera år då min nuvarande är 6-7 år gammal, så att vinna dessa skulle vara amazing. :)

Michelle

Mamma till en 9v tjej som har mer hår än jag hade när jag var två år. Har en plattång ifrån 01 och skulle verkligen behöva nytt. Jag vill också kunna unna mig själv att känna mig fin varje dag och samtidigt bli en bättre mamma och fru. Glad mamma/fru glad man. Så detta är en gåva för båda. :)

Casandra

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta set med hårstylingsprylar! Jag älskar att locka mitt hår och använder en gammal locktång från medeltiden typ ;) jag är 20 år och arbetslös så jag har inte direkt någon ekonomi för bra plattnnger- locktänger/ hårfön som jag skulle vilja ha och som kanske är lite mer skonsamma för håret än vad mina grejer är.
Vill till sist tacka för en väldigt fin och rolig blogg att läsa! Kram

Anna

Hej!

Kort och gott så skulle jag behöva vinna dessa produkter till mig själv då jag ett fruktansvärt hår som är krusigt och inte alls snyggt och speciellt sedan jag blev gravid har håret inte alls velat vara på min sida, och jag är en utav dem gravida som absolut inte känner sig snygg i min gravida kropp och att håret inte ens kan vara på min sida gör inte saken lättare att gå upp om dagarna och vad jag än gör med det så blir det inte bra, låter jag det "bara vara" så är det krusiga lockar som står ut på alla håll och kanter och plattar jag det så blir det inte platt och heller knappt rakt och minsta lilla fukt så är det som ett affro igen. Så jag hade varit mer än tacksam att få möjlighet att använda dessa produkter för att känna mig fin i vardagen och vid tillställningar istället för att undvika vardagen och

Linda

Jag har just nu inte ens en hårblås, för hör på det här, den började brinna sist jag använde den! Det var ren tur att jag inte blev skallig på köpet :S Och tänger ska vi inte ens prata om, har tyvärr inte råd att köpa nya grejer, eftersom hela plånboken är upptagen på annat håll, nämligen till min underbara lilla blåögda dotter på 3 månader :) Mamma skulle vilja kunna göra sig fin igen utan att ruinera sig! Kram på dig, lilla Selma är jättefin :)

Therese

Skulle ju vara hur roligt som helst att vinna allt det. Har en flytt och ett helt nytt liv framför mig, ska bli mamma för första gången :) känns så roligt! Å tack för en bra blogg!

Kram

Maria LL

När man upptäcker att hotellets hårfön är bättre än min egen är det nog dags att byta! :-P Så att vinna en ny fin fön vore perfekt o att även få de andra verktygen med vore verkligen en tidig julklapp! :-)

Jennifer

Jag skulle vilja vinna för att min locktång har nyss gått sönder så jag har tittat runt lite grann, men alla locktänger som intresserat mig har varit alltför dyra.

K.

Alldeles för tjockt hår !! Ja jag vet det .får man inte klaga på men de gör jag endå..
Trots extrema urklippningar vid varje frisörbesök , ser jag ut som en hund med hängande stora öron varje gång. Haha
Jag har en plattång från 1800- talet som även är en locktång i ett. Den har använts flitigt och därmed sett sina bästa dagar.
Att föna håret tar minst 30 min om de ska bli torrt

Petra

Åh detta skulle jag verkligen behöva! Fick mitt andra barn i början på maj och iom det så började mitt hår bli väldigt slitet och tråkigt. Det är inte heller prio ett att lägga pengar på håret när man är mammaledig och får mammapeng. Kan också säga att jag aldrig ägt någon hårtork och skulle gärna vilja ha en! Tiden räcker inte alltid till, men ibland skulle det få vara kul att få fixa till sig och känna sig fin någon gång.

Malin

Jag behöver inna dessa verktyg för attbkunna skämma bort mig själv under spädbarnsperioden. Ficl min underbara son den 29 mars i år och sen dess inte orkat göra sp mycket med mitt hår då jag äger en gammal ocj sliten plattång samt hårfön.Vill kunna göra så mycket mer med det lilla hår jag har! Och det könns dessutom lite lyx att kunna unna sig det som bebisförälder :)

Heidi

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter, inte för min egen skull, utan för min mamma skull. Mammas börjar bli gamla och trasiga men hon har svårt att unna sig själv nya saker. Därför skulle jag bli glad över att få överraska henne med dessa fräscha produkter!

// Heidi

Michaela Lundgren

Jag har länge behövt en ny hårfön samt platttång, och en olycka kommer sällan ensam säger man? I somras fick min styvfar sitt cancerbesked, och sedan dess har han gått sjukskriven. Detta har lett till en väldig reducering på mina "föräldrars" inkomst. Och för att han ska få må så bra som möjligt, och få "njuta" av livet så som man bara kan när man har fått ett besked om cancer. Så har jag tagit min bror (som bodde hemma) som inneboende, samt att jag lånar ut så mycket pengar jag bara kan för att de ska kunna göra saker tillsammans, trots minskad inkomst. Och i samband med allt detta så går först plattången sönder, och sedan även hårfönen.. Nu har ju olyckorna kommit i 3, så nu borde det vara slut på elände.. Men vågar man hoppas?!

att vinna detta paket, skulle ge lite glädje i min vardag just nu.

Mikaela

Hej hej.

När man precis har fått barn (min son Melvin som nu är 5 mån om några veckor 6 mån) så har man inte precis hunnit ta hand om sig själv. En sån enkel sak som att göra sig fin i håret eller unnat sig något fint. Varken tid eller pengar finns till det. Så att vinna en hel serie med grejer till sitt hår vore ju helt underbart!
Instagram: Mikaelawigg

Cilla

Som småbarnsförälder , som älskar att fixa med håret hade det varit kul att kunna göra det med fina verktyg!
När hösten kommer blir mitt hår lätt frissigt utav dom grejerna jag har hemma..
Så om jag kunde vinna detta kit till mig själv så hade det verkligen gjort min höst :)

Mikaela

Hej hej.

När man precis har fått barn (min son Melvin som nu är 5 mån om några veckor 6 mån) så har man inte precis hunnit ta hand om sig själv. En sån enkel sak som att göra sig fin i håret eller unnat sig något fint. Varken tid eller pengar finns till det. Så att vinna en hel serie med grejer till sitt hår vore ju helt underbart!
Instagram: Mikaelawigg

Elisabeth Öberg

När jag äntligen toh mod till mig och bytte frisör så har hela min syn på mitt hår förändrats.
Jag kunde visst få långt hår! Jag är så GLAD att håret börjar få lite längd. Nu kan jag styla det och göra uppsättningar, så roligt!
Jag skulle verkligen behöva riktigt bra verktyg, det skulle vara en DRÖM!

Kram!

Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

hm, blir svårt detta eftersom alla har bra motiveringar redan, haha.

Har alltid haft platt och livlöst hår. Fastän jag färgar, går till frisören, provar olika schampoon och balsam, så förblir det bara.. Platt! Jag vill få liv i mitt hår! Tycka om min frisyr, som jag faktiskt kan skapa med hjälp av Remington Silk-verktyg.

Jag vill föna mitt hår utan att det luktar bränt av hårtorken, jag vill locka mitt hår så jag får den volym jag önskar. Jag vill göra massor! Två av verktygen blir julklappar till svägerskorna som har långt tjockt hår (avundsjuk.. Ja det är jag!).

håller tummarna.

Nathalie

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna verktygen eftersom jag ska gifta mig snart och jag har tänkt fixa frisyren själv. Det ser så lätt ut i din video att jag är säker på att jag skulle bli jätte fin i håret då!

Marina

Jag skulle bli enormt glad om jag fick chansen att vinna dessa, älskar att fixa andra med smink och hår men alla mina verktyg har gått sönder eller fungerar knappt och jag har inte råd att köpa nya då jag blev av med mitt jobb nyligen och för tillfället känns det inte som jag kommet få ett nytt heller inom den närmsta tiden..

Emmy

Varför vill just jag vinna dessa verktyg för mitt hår? Det är för att varken äger en fön, plattång eller locktång. Jag är så lat och gör aldrig iordning håret, men har tröttnat på hårfärg och utseende så då vore det perfekt att ha dessa underbara produkter man hört så mycket bra om.
Ha en fortssatt trevlig dag Linda!

Mathina

Har väl ingen bättre anledning än någon annan men med en hårfön ur funktion, endast en mini plattång, födelsedag 28/10 och beräknad bebis dagen där på hade det vart skoj att få vinna :)

Underbar blogg! Fint att få följa dig och din docka :)

Amanda

Åh, vilken rolig tävling! Jag är gärna med och tävlar!

Jag bestämde mig nyligen för att verkligen börja ta hand om mitt hår. Jag började med en ordentlig klippning hos frisören och har även börjat använda bättre hårprodukter. Dessa stylingverktyg skulle verkligen vara pricken över i:et!

Joanna

Jag har gått in i en mörk del av mitt liv just nu. Sedan januari har jag sprungit hos läkare, varit på sjukhuset flera gånger i månaden, gått till akuten pga fruktansvärd smärta och självklart blir mitt psyke helt förstört. Med alla mediciner jag äter dagligen tappar jag mer hår för varje dag som går. Jag läser sista året på frisörlinjen som jag missar jättemycket på och just nu vet jag inte om jag kommer kunna jobba som frisör i framtiden, vilket är min dröm. Att vinna dessa grymma verktyg hade livat upp min vardag mycket. Håller tummarna.

Kram

maria

Plattången jag fick av min sambo för ca 5år sedan som var köpt på clas ohlson för 99:- är inte den bästa och har snart gjort sitt.Med ett nytt kit och jag kan äntligen känna mig fin i håret igen

maria

Plattången jag fick av min sambo för ca 5år sedan som var köpt på clas ohlson för 99:- är inte den bästa och har snart gjort sitt.Med ett nytt kit och jag kan äntligen känna mig fin i håret igen

Lisa

Som mammaledig unnar man sig sällan något. Köpte en billig plattång för att min gamla gav upp. Men luggas och det känns som att håret far illa av det. Hårfönen sjunger på sista versen den med. Att kunna våga och locka håret bra med rätt verktyg känns som riktigt lyxigt. Speciellt som mammaledig. Att håret dessutom inte är vad det var innan graviditeten med amming och håravfall deluxe kan göra det roligare att försöka få fina frisyrer tills dess att håret är på topp igen!

Josefine

Åh vad jag vill vinna detta!! Har fött barn för 7 månader sedan och jag tappar SÅÅÅÅÅ MYCKET hår sedan en tid tillbaka, trots att jag tappade mycket under graviditeten. Går alltid med håret i en fläta och det är så trist. Äger en plattång som börjar ge med sig så denna vinsten skulle verkligen behövas och samtidigt ge mig en spark i baken att fixa mig lite! Håller tummarna och har röstat på din video.

M.K

Var anställd på en frisörsalong innan vår son kom till världen, så behövde inga egna stylingverktyg.. Nu då man är mammaledig finns det inte många slantar kvar efter räkningar/matinköp osv. men skulle så gärna ha lite fina stylingverktyg att öva med innan jag återgår till arbetet om ett halvt år.. Så att jag sedan kan göra kunderna fina och glada :)

erikasblogg.se

Vilken rolig tävling Linda!
Jag skulle vilja vinna för att jag har efter graviditeten faktiskt fått hyfsat bra kvalité på håret (peppar peppar) och det växer i rekordfart. Tycker nu att det är såå roligt att göra olika frisyrer, locka eller platta håret. Nu använder jag plattången till lockar men skulle gärna vilja testa locktång med. Bra redskap för ett fint hår är ju a och o så dessa verktyg skulle vara finemang för mig och så kanske mitt hår behåller sin kvalité!

KRAM!

Ellie

Då jag inte har några hårverktyg hemma. Hade en gammal locktång som gav upp för ett par månader sen så får jag använda mig av strump-metoden för att locka håret. Det blir aldrig bra, det blir några lockar men inte i närheten av hållbara. Det skulle vara underbart att vinna. Trött på mitt raka hår och det blir i det allra mesta fallen att jag sätter upp håret i en tofs. Det finns inte så mycket tillgång till varken fantasi eller lust att fixa håret när man inte har bra verktyg.

Matilda

Hej.
Jag har alltid haft långt platt hår, försöker man locka det så är det super bra i ca 2 sekunder. sen ligger det platt igen. Skulle vara otroligt roligt att få dessa verktyg, speciellt nu då jag snart ska på bal, och har inte råd att fixa håret hos frisör.Därför skulle dessa passa mig otroligt bra.

Hanna

Hej!
Jag skulle bli så himla glad om lilla jag skulle vinna detta härliga paketet! Älskar att styla mitt hår och mina verktyg ger upp ett efter ett.. Så himla trist.

Linda R

Åå vad glad jag skulle bli för det här kitet! Äger idag en locktång och en plattång som är säkert tio år gamla och tar ungefär lika lång tid att värma upp. Detta skulle göra både mig och min vardag lite glammigare! :)

Emelie Bylander

Jag är alltid så dålig på att köpa bra verktyg. ALLA plattänger och locktongar jag köper slutar fungera inom ett halvår! Det är jag trött på då jag behöver iaf platttång för att håret ens ska vara medgörligt!
/Emelie

Stefanie

Hej Linda!

Jag hade blivit så otroligt lycklig och glad om jag blev utvald som vinnare till dessa stylingverktyg. Inte för min skull, utan för min systers skull :) Jag har det tyvärr väldigt knapert då jag är sjukskriven och är hemma och har haft konstant ångest sedan i våras då jag inte hade råd att lägga ut pengar på en födelsedagspresent till min älskade syster, och nu när julen är påväg så känns det ännu mera stressigt då jag inte vet hur jag ska kunna unna min syster något. Jag ÄLSKAR att ge, vill hellre ge en present än att få då jag älskar att få se reaktionerna från mina nära o kära, så det fattas mig just nu. Hade blivit superduperLYCKLIG om jag vann!

Kram på dig!

Petra

För ett krusigt troll som ja',
skulle produkterna nyttjas varje da',
& jag skulle äntligen få reson på mina strån,
utan att det tar knäcken på'n!

Amanda

Jag skulle verkligen vilja vinna det här för min och min mamma skull! Vi båda har jobb där håret är det sista vi kan tänka på - jag jobbar i ett stall och då är det ganska självklart att jag inte stylar håret innan jag börjar på dagarna och min mamma jobbar på sjukhus där hon måste ha håret instängt i en pappersmössa dagarna i ända. Därför skulle jag bli jätteglad om jag fick möjligheten att skämma bort både min älskade mamma och mig själv med att kunna vara riktigt vardagsfina när vi är lediga eller kommer hem på dagarna! (:

Kvarettmamman

I många år har jag kämpat med mitt hår och vid en tidpunkt i mitt liv var jag tvungen att trimma av allt. Nu börjar det komma tillbaka eftersom mitt liv börjat ordna upp sig och nu vore det kul att tillföra lite förändring och volym. Trodde aldrig i mitt tidningsinlägg i Aftonbladet för många år sedan att jag en dag skulle kunna börja använda hårstyling igen.

Kramar från Kvartettmamman

Helene

Jag älskar att styla mitt hår men jag har tyvärr inga bra verktyg för det då alla sjunger på sista versen och inte får upp tillräckligt med värme!

Anna

Jag har typiskt skandinaviskt hår, tunnt och rakt, så jag behöver verkligen styla det för att få någon volym över huvudtaget. Det vore kul med riktigt bra verktyg, de jag har nu är inte bra för fem öre!

Caroline

Det skulle vara otroligt att Vinna! Med ett barn på 17 månader och en liten på väg om tre veckor känner man sig inte piggast:-) en hårblås har jag varit utan länge! Att min födelsedag närmar sig gör inte saken sämre. Och mitt i denna husflytt skulle verkligen detta paket göra mig pigg!
/Caroline

Caroline

Det skulle vara otroligt att Vinna! Med ett barn på 17 månader och en liten på väg om tre veckor känner man sig inte piggast:-) en hårblås har jag varit utan länge! Att min födelsedag närmar sig gör inte saken sämre. Och mitt i denna husflytt skulle verkligen detta paket pigga upp!
/Caroline

Caroline

Hej Linda!
Jag vill vinna den här tävlingen av flera anledningar.
Min plattång har precis gått sönder. Och att köpa en ny finns inte på världskartan just nu. Jag och sambon ska bygga hus och håller just nu på att genomgå vårt första ivf-försök. Så pengar att lägga på något lyxigt till sig själv finns inte. Alla pengar sparas till hus och förhoppningsvis framtida bebis.
Det skulle vara så kul att vinna och få lite lyx i vardagen att kunna göra något fint och kul med mitt annars tråkiga och alldagliga hår. Det skulle också vara extra kul att vinna så man får lite glädje, eller hur man ska uttrycka det, i denna stressiga och psykiskt påfrestande situation jag befinner mig i nu.
Ha det bäst. Kram

Madzine

Hej jag skulle verkligen behöva vinna en av dessa verktyg eftersom jag har livlöst hår och det enda verktyg jag har är en hårtork. Skulle passa perfekt om jag vann eftersom det skulle vara kul att börja förändra mitt hår lite då och då :)

Madzine

Hej jag skulle verkligen behöva vinna en av dessa verktyg eftersom jag har livlöst hår och det enda verktyg jag har är en hårtork. Skulle passa perfekt om jag vann eftersom det skulle vara kul att börja förändra mitt hår lite då och då :)

Ehlin

Jag bara måste ju försöka iallafall, min gamla ghd-plattis sjunger på sista versen och det vore grymt lyxigt om jag vann ett helt set med nya stylingverktyg! Som nybliven mamma finns det ju en liten knodd som numer alltid kommer i första hand och därav har det inte blivit så mkt. nytt till mig sen han kom. Det hade helt enkelt varit en väldig lyx att vinna :D
Har röstat på fejjan också!
Kram

Ebba

Man har ju inte chansen att vinna om man inte ens skriver en kommentar, så här har jag kommit halva vägen ;)
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då jag verkligen behöver en ny hårfön, en ny plattång och en vågtång. Hur roligt vore det inte då att vinna det? Det vore super.

Fredrika

Hej!

Jag vill vinna för att jag aldrig fixar håret, jag tycker det är för krångligt/svårt/tidskrävande, men efter att ha sett din video känns det som jag bara inbillat mig allt! Du fick det verkligen att se lätt och smidigt ut! Så nu skulle jag gärna vilja vinna då jag inte äger ett ända stylingverktyg!

adam

Jag skulle vilja vinna till min sambo! hon skulle bli jätte glad! hon är världens finaste och bästa mamma åt vår dotter på snart 6 månader. men hon säger ofta att hon är så ful i håret och vill göra något åt de men att hon aldrig hinner med de. nu skulle hon ju få lite redskap så att de blir enklare iaf.

Med vänlig hälsning adam.. läser här då o då tillsammans med min sambo då hon tkr att du har mkt bra tips på saker till barn

Nicole

Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit med tänger! Jag har väldigt långt och tjockt hår vilket betyder att jag är beroende av stylingverktyg dagligen. Som en fattig student skulle jag bli överlycklig om jag vann så jag kan känna mig snygg i håret när jag pluggar som bäst ;) Hoppas hoppas!!

Rebecca

Jag hade velat vinna då jag inte har några sådana verktyg. Jag har nyligen flyttat hemifrån plus att jag är studerande så jag känner att jag inte riktigt har råd till att köpa dessa verktyg själv. Det är ofta som jag känner att jag hade velat ha grejor till att styla håret med, men då jag dels inte har några och tycker att det är svårt att styla håret själv blir det ofta bara en helt platt och tråkig frisyr.

Sahra - mamma till Olivia

Min motivering till att vinna detta fina paket är följande: Jag skulle vilja vinna detta då jag har rakt hår men ett litet problem är i nacken längst under så är håret lockigt! Vilket kan vara störigt när man skam försöka platta sitt hår och vad vore då inte det bättre men en ordentlig och ny plattång som får mitt hår att glänsa och sen om jag skulle vilja framhäva mina lockar längst bak i nacken så kan jag ta hjälp av den fantastiskt locktången ;-)

Jag hade uppskattat att vinna detta underbara paket och jag tror min sambo hade blivit nöjd och glad då han slipper se mig rasande framför speglen och inte få till mitt hår.

/! Sahra

Fanni

Jag vaknar varje morgon och ser ut som ett troll i håret. Verkligen inte nöjd med mitt hår, den vill inte stå som jag vill. Helst av allt skulle jag vilja ha utsläppt hår ofta, men det går inte för håret är enligt mig fult, för det är torrt och frissigt. Skulle ta tid till att fixa håret varje morgon om jag vann för att se fin ut och kunna ha utsläppt hår.

Helena Lindberg

Mitt ibland tentor, duggor, och PM-skrivningar sitter jag, en ekonomistudent på 22 år med slitna toppar och en frilla som kräver skämskudde. Morgonen bjöd på en sprillans ny finne på näsan och ett återbud från min frisör. Men jag är inte den som är den som hänger läpp, finnen kommer ju försvinna, det gör finnar. Ne, skämt å sido, åter till allvaret; Universitetslivet är slitsamt och kan jag inte rocka med mina betyg kan jag kanske rocka loss med hjälp av Remington-serien och de flertal olika nya frisyrer den serien skulle kunna bidra med :-)

janina niemi

jag hade gärna velat vinna dels för att jag går tredje året på en stylistutbildning här i göteborg och ofta i skolan så lär vi oss att styla med olika verktyg och vi ska öva på olika tekniker osv hemma, men jag har inga riktigt bra verktyg hemma som jag kan öva med för alla jag har blir så otroligt varma och jag som är en slingad blondin vill helst inte utsätta mitt hår för den galna värmen för de blir de liksom svinto sen & remington produkterna kan man ju ställa in på olika värmegrader! och sen dels för att jag var nyss hos frisören och skulle verkligen BARA toppa håret, så jag bad henne klippa max 3 centimeter till att börja med, men självklart så klippte hon nästan 10 cm från början så nu är mitt hår superkort och jag kan inte locka håret med min vanliga locktång för den är så himla smal och då får jag telefonsladdar i håret & då ser jag ut som en pudel och de är inget jag direkt vill... så det hade vart så himla kul att vinna för då hade jag verkligen briljerat i skolan sen!!

Emma

I min familj är vi tre hår-intresserade tjejer som slåss om halvtaskiga stylingverktyg. Att då kunna ha denna samling undangömd och därmed slippa trassel i håret och gå upp tidigare innan skolan för att hinna roffa åt sig i badrummet, hade varit guld värt!
Om jag vinner dessa stylingverktyg blir jag gladast i stan och dåliga hårdagar lär vara ett minne blott!

Angelica Carlsson

Hej Linda!
Jag vill vinna då jag verkligen skulle behöva lite motivation till att fixa håret! Försöker locka håret på mornarna, men det tar ju sån tid då jag bara har en halvtrasig plattång att locka med.. Inte sitter lockarna mer än nån timme heller innan det blir platt igen, haha! Hade köpt dessa verktyg för längesen om det inte vore för att alla pengar som blir över går till min 14månaders son här hemma! Strunta i jante-lagen, jag förtjänar att vinna så jag kan bli en gladare, snyggare mamma ;)

Lisa

Hjälp mig få fram det vackraste i mitt yttre. Jag genomgick en fruktansvärd separation för två år sedan, mannen som jag tänkte leva med resten av mitt liv lämnade mig efter sex år tillsammans. Jag har sedan dess jobbat på mitt inre för att vända denna mörka tid och kom ut stark. Nu är jag redo att slipa på mitt yttre som annars har legat i ide. Jag är redo att visa upp mitt rätta vackra jag för omvärlden igen. Och jag hoppas därmed finna mina drömmars man!

Zandra

Hej Linda!

Jag skulle vilja vinna detta till min syster, som håller på att kämpa med att få tillbaka sitt hår. Jag vill att hon skall få den bästa starten. Jag har köpt vitaminerna och bra produkter till henne. Detta skulle vara pricken över i:et. Ha en fin dag!

angelica jansson

Hej Linda:)
angelicajansson95@hotmail.com

Jag gillar hur du visar att man kan få så naturliga lockar med tången, att det ser fixat ut men på ett naturligt sätt. Det passar både till vardag och fest!
Jag har inga tänger över huvud taget, då alla är så dyra och jag har endast 500kr i månaden att köpa allt för, skolmaterial, kläder och ansiktsprodukter m.m. Jag har lite pengar att röra mig med jämfört med mina jämnåriga. Jag får låna tänger av vänner om jag ska göra nått speciellt med håret och det är pinsamt att behöva fråga... Jag håller tummarna att jag får chansen att vinna! Det skulle underlätta min vardag och få mig må bättre med mig själv, att inte behöva vara till besvär för mina vänner! :)

Carro

För ett år sen, mitt i bröllops- & barnplanering så blev jag lämnad av min sambo. Chockerande och genom otrohet med en på hans jobb. Jag ville bara ifrån vårt gemensamma hus så fort jag kunde. Plockade med mig det nödvändigaste och det "som låg framme". Efter att ha bott hos mina föräldrar ett tag fick jag till slut en lägenhet. Jag är arbetslös och lever sådär på gränsen varje månad. Jag har ingen möjlighet att varken spara några pengar eller unna mig något. I huset ligger bl.a lock- och vågtänger kvar, så detta skulle verkligen pigga upp mig!

Michelle

Hej Linda!

Jag vill vinna paketet för att jag har inget av dehär verktygen på mitt internatrum. Jag var tvungen att lämna allt sådant hemma i Finland, när jag flyttade till Alingsås för att studera. Det berodde helt enkelt på att jag, min syster, min bror och min mamma, vi delar på allt det som har med styling av hår att göra och nu när vintern snart kommer, skulle jag verkligen behöva en hårfön, så jag inte blir sjuk när jag ska gå till skolan på morgonen. Dessutom vill man inte alltid ha mitt spikraka hår, utan jag vill kunna locka det när det t.ex är speciella evenemang här på skolan eller bara för att variera lite nu som då. Jag älskar att hålla på med hår och göra olika frisyrer och jag har själv väldigt långt hår. Och med en plattång kan man göra mycket!

Måste bara tillägga att din blogg är guldvärd och du har otroligt fina bilder och en väldigt söt dotter! :D

Kram, Michelle

Martina

Hej!
Läste detta inlägg för några veckor sen och brydde mig ärligt talat inte så mycket om det. Då var jag inne i en lyckobubbla och gravid i v.11. Mitt hår var fett och svår hanterat, men jag brydde mig ärligt inte. Vi skulle ju få en bebis!
Sen hände det som inte fick hända.. Missfall. Trots att jag kommit över den värsta tiden och accepterat att det inte var vår tur just nu, så är det tufft att fortfarande ha svårskött hår. Kanske att ovanstående produkter skulle kunna var ett hjälp på vägen. Kram

jessamy

Hej.

Jag vill vinna det här paketet för jag att jag snart fyller år och inte kommer få några presenter. Sambon tjatar om separation och jag är en småtjock tråkig ful trebarnsmamma som inte har några pengar att piffa upp mig med.

Jag hoppasj ag gjorde lätt när jag röstade på dig.

Mvh jessamy_@hotmail.com

saracharlotta

Mitt hår och jag är inte riktigt kompisar, det måste alltid fixas med. Helst ska det fönas direkt efter duschen för att inte bli kaos och det spelar ingen roll hur jag sover sen, det måste antingen plattas, lockas eller fönas på morgonen och allt det här är väl okej egentligen om man har bra verktyg men det har inte jag... Plattången sjunger på refrängen, locktången likaså och fönen ska vi inte tala om... Som student finns inte pengarna och eftersom jag måste fixa så pass mycket med håret vill man ju ha verktyg som är riktigt bra! Som frisör tror jag att du vet vad jag menar! Hoppas!

Elin

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är ett enda skatbo. Jag har fruktansvärt självlockigt hår och endast frisörens plattång plattar mitt hemska krull. Hon använder sig av samma märke som du lottar ut :D

Amanda

Den enda anledningen som är sann är att jag vill känna mig vackrare. Det skulle vara så roligt att byta min standardfrisyr, jag fick verkligen inspiration! Jag skulle bli tokglad (!) och såklart dela med mig av allt. ♥

Jennifer

Hade jättegärna velat vinna dessa verktyg! Som student är det inte alltid lätt att få pengarna att räcka till, därför hade jag blivit superglad om jag hade vunnit dessa! Nu när det börjar gå mot "mörkare och tråkigare" tider, hade det varit kul att kunna piffa till håret och känna sig extra fin! Studierna har bidragit till en stressig vardag vilket har lett till att mitt hår har blivit så tunnt och livlöst, så lite roligare "hårverktyg" hade gjort susen! Jag brukar heller aldrig ha tur i "spel", så en vinst hade gjort mig jätteglad!

Elin Englund

För att jag älskar att styla både mitt och andras hår , har gått frisör och stylar både vänner och mitt eget hår. Älskar dina klipp man får så bra tips :)

Plus att jag lånade min mammas dyra jätte bra hår fön här om dagen och då började den brinna så skulle kännas så himla bra att få ge henne en ny :) minst sagt lika bra

Hannah Kvarnlöf

Jag skulle vilja vinna eftersom jag gärna vill testa på dom här produkterna, jag klippte av mig håret för två år sen pga att det var helt förstört och det börjar äntligen bli långt igen och det vore hemskt roligt att kunna göra något med håret nu när det är långt och friskt igen! Jag är duktig å greja med håret men har inte rätt saker och det vore såååå kul att vinna detta kitet till mig så jag kan göra saker men så jag även kan testa och lära mig genom att göra på mina vänner! :)

Linda Hultman

Jag är en tjej med 78 cm, äkta hår som alltid går runt med samma frisyrer, vilket är ganska tråkigt. Det är antingen ett halvdant försök till lockar, helt rakt, eller halvt vågigt (självfall/ostylat) Det är inte alltid lätt att fixa långt hår på ett snyggt sätt och det kan ta ett tag också. Ibland kan jag tycka att det är bortkastat att just jag har långt hår, eftersom jag inte tar tillfället i akt att gör någon fin frisyr, eller något med det överhuvudtaget. Men med de rätta verktygen till hands kommer det att ändras. /MVH Linda

Därför vill jag vinna detta paket

Catrin- Två bli tre

Nu när jag ska ha bebis har jag knappt råd med produkter till mig själv. Jag har lockigt hår och de hade varit bra med roliga nya stylingprodukter helt enkelt :D

Sofia

Perfekt då jag fyller år på måndag (21 oktober) och är i behov av ett nytt set med locktänger, fön och allt som hör till. Men eftersom jag studerar och måste tänka ekonomiskt är detta inget jag prioriterar att köpa. Kan heller inte köpa någon billig variant då jag har ett så långt och tjockt hår. Därför skulle det vara helt underbart att vinna dessa verktyg!

/ Sofia <3

Helena

Jag skulle gärna vela delta i chansen att vinna dessa produkter som jag skulle ge min dotter. Vi har i denna familj drabbats hårt av arbetslöshet och min fina tjej på 16 år förtjänar lite glädje då hon älskar styling och fixar alltid håret på mig och sina vänner. Kram till dig och din familj

EMMAWHO

Blir så glad för att du har ett alternativ utanför Facebook, då jag så ofta inte kan vara med i tävlingar just för att jag inte använder det!

Skulle vilja vinna serien för att jag har väldigt tunt och fint hår, som tyvärr blivit väldigt slitet. Jag borde verkligen unna mig bra verktyg efter alla dessa år med billiga plattänger och hårtorkar från diverse okända lågprismärken, men har inte råd att lägga pengar på något sånt för tillfället, med studier och deltidsjobb!

Elin

Alla mina hårverktyg, platttång, fön och locktång är från
Clas Olsson, och därmed kvalitén också....

Skulle vara helt underbart med lite kvalitetsprodukter som
livar upp hårstylingen:)

Rebecca Johnsson

Jag vill vinna eftersom jag också vill kunna göra en snygg vardagslook men också kunna vara riktigt snygg till fest! Jag vill känna mig säker i min frisyr och göra något åt det tråkiga håret som bara hänger. Med dessa verktyg kan även mitt hår räddas!

Sandra

Det må låta klyschigt men som arbetssökande har jag verkligen inte råd med så fina grejer, även om jag skulle vilja. Dels för att det känns som att jag lever i mina mjukisar hemma och att det inte är någon idé att fixa sig då jag sitter och söker jobb hela dagarna. Det finns ingen ork kvar alls. Även om jag verkligen skulle vilja lägga lite tid på att göra mig lite fin i håret. Speciellt nu när jag fått det ganska långt äntligen. :) Så pengar och "motivation" är väl egentligen min bov.
Man kan ju alltid hoppas att man vinner så man kan ha lite fina lockar till nästa intervju. :)

Ha det så gott Linda och tack för en mysig blogg! Kram Sandra

Zehra

Min motivering för att vinna Remingtons Silk-serien är att jag är en tjej med ganska långt hår (långt hår = mycket tid krävs för att det ska se bra ut).
Hårfönen behövs för den enkla anledning: för att mitt hår och eftersom jag dushar varje dag så kommer den anävndas flitigt.
Jag gillar att locka mitt hår så tre olika locktänger skulle ju vara perfekt för att få variation.
Platttången skulle vara bra för de dagar då jag känner för att platta håret vilket inte händer i nuläget eftersom jag inte äger en plattång!

Zehra

ops det skulle stå "för att mitt hår behövs torkas"

Emmie

Jag skulle vilja vinna dessa verktyg då jag älskar att hålla på med mitt hår och fixa, men aldrig har pengarna att köpa dessa verktyg då jag lever på mitt studiebidrag. Och de pengar jag får in via jobbet måste gå till andra saker som är mer nödvändiga.
Kram

Julia

Det är inte ofta jag är med och tävlar, men denna gång tänkte jag nu jävlar.
Mitt hår ser ut som ris
och då skulle det vara perfekt med detta pris.
Att vinna hårstyling av alla möjliga slag, detta skulle göra min dag.
Med den tuffa studentekonomin finns det inte alltid möjlighet att göra sig fin.
Så nu håller jag tummar och tår och hoppas att jag detta fina pris får!

camilla

Om jag fick hem detta priset så skulle jag nog inte behöva knuta ihop håret till en tråkig bulle till skolan (vilket som killarna tycker att det är jätte kul att stoppa ner pennor i). Och att se dem andra tjejerna i klassen med deras långa och glansiga hår gör mig så otrolig avundsjuk..
Och nu är ju inte det så svårt att förstå att jag är halv afrikan, och det är absolut inte för att jag skäms över mitt halva ursprung!
Det är bara mitt hår som är så jobbigt att sköta om, men för mindre än en månad sen jag hade en plattång som var ganska liten och seg men den funkade ändå, men just den dagen hade jag riktigt otur jag glömde ställa undan och när jag kom hem från skolan så log redan min plattång där med en bruten sladd som min katt hade tagit sönder, och just nu så får jag stå ut med en ihop knuten bulle och det känns så trist!
Jag skulle gärna vilja skaffa mig stylingsprylar men man kan ju inte ha pengar till allt... och för en liten stund sedan såg jag detta inlägg för att jag då och då brukar skrolla ner här på din blogg (har följt dig sedan ett par år tillbaka, först trodde jag att du var en liten tonårsflcika och några år efter har du redan blivit en mamma, lite häftigt faktiskt haha:)
Anyway det skulle nog vara en av de gladaste stunderna i mitt liv om jag skulle vinna hem detta lyxiga priset som jag själv aldrig skulle ha råd med.
Har aldrig vunnit nånting förut och absolut inte ett sånt stort gåva.
Egentligen hade jag inte ens tänkt tanken att tävla men därefter tänkte jag " om man deltar är det inte garanterat att man vinner men om man inte deltar alls kommer man absolut att inte ens ha en chans att vinna"
sådärja får vi se hur tur jag kommer ha :))

Pernilla holm

Jag skulle verkligen vilja vinna.
Som mamma får man verkligen inte pengarna att räcka till och unna sig något det är väl inget man direkt gör.
Jag älskar hålla på med håret och testar något varje gång.
Men min platttång har lagt av.
Min fön luktar bara bränt.
Och min locktång är där glapp i.
Jag fyller år nu snart så att vinna detta pris hade verkligen gjort mig glad.
Kram Pernilla

Mathilda

Jag skulle vilja vinna för att jag är totalt hopplös på att locka håret med min plattång som sjunger på sista versen. Jag får alltid lov att be någon att hjälpa mig annars får det lov att vara platt och tråkigt. Ett i-landsproblem kanske, men jag vill också ha lockar i mitt hår!

Ida - mamma till Nova och Kevin <3

Har tyvärr inga verktyg till håret mer än en fön som är typ 8 år gammal från ICA. Önskar kunna styla mitt hår med rätt redskap, jag har alltid velat ha en curling wand men aldrig haft råd att skaffa en. Alla pengar går just nu till våra älskade barn och inom två månader lär jag ha ännu mindre chans att inhandla redskap till håret då min man blivit varslad från sitt jobb. Så med detta set skulle jag äntligen kunna få lite volym och känna mig aningens mer glamorös i mamma-vardagen :D

beciell

Jag har nyligen börjat intressera mig för just mitt hår :) Har alltid varit den där som låtit det självtorka, inte gjort några frisyrer mm. Färgat är väl det enda. På sistone har jag börjat kolla frisyrguider på youtube, har tex lärt mig att göra en fiskbensfläta, bara en sån sak :) För att fortsätta kunna utveckla mig med mitt nyvunna intresse vore dessa verktyg HELT perfekt att få ha i mitt badrumsskåp.. De skulle lätt kunna få ersätta det enda verktyg jag har - en plattång köpt på JULA av alla ställen, för ca 8-9 år sedan :-)

Anonym

Åh så kul det hade varit att få vinna denna fantastiska serie. Önskar jag kunde få vara fin i håret någon gång.. men min hårfön är paj och platta håret det klarar jag med min platttång men att locka håret med den känns helt hopplöst, så en locktång vore kanon! Hoppas, hoppas hoppas :) Förresten din blogg är så inspirerande, dock inte ofta man lämnar kommetarer, ska bättra mig :)

Cissi

Åh så kul det hade varit att få vinna denna fantastiska serie. Önskar jag kunde få vara fin i håret någon gång.. men min hårfön är paj och platta håret det klarar jag med min platttång men att locka håret med den känns helt hopplöst, så en locktång vore kanon! Hoppas, hoppas hoppas :) Förresten din blogg är så inspirerande, dock inte ofta man lämnar kommetarer, ska bättra mig :)

Emma

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår har blivit helt hopplöst efter graviditeten. Eller är det min hårfön och plattång som sjunger på sista versen.
Men om jag får hjälp med dessa så kanske jag kan känna mig fin igen?

Frida

Det är inte bara jag som tycker att jag borde vinna denna serie, utan även mitt hår och mina vänner. Jag och mitt 65 cm långa hår har bildat ett bra team under många år, men vi har aldrig testat något annorlunda. Långt, platt och tråkigt är vår stil. Pga. det har vi fått lite kritik, och den har vi också nu lyssnat på. "Tänk så mycket du kan göra med ditt hår!" är den vanligaste kommentaren vi fått. Jag håller med, men jag vet inte vad jag ska göra. Det här är inte något jag är expert på. Så när jag såg denna tävlingen tänkte jag, varför inte? Det här är precis vad jag och mitt hår behöver för att uppgradera oss. Det är inte bara ett verktyg, utan flera stycken. Det är dags för en förändring nu!

Julia

Den här serien skulle verkligen passa utmärkt för mig! Älskar allt som har med hårstyling att göra(därför hittade jag till din blogg, men också via fotograferande). Jag vill utbilda mig till frisör efter nian, alltså nästa höst, och vill gärna redan nu börja lära mig hur man enkelt får snyggt hår! Är så trött på att alltid ha samma gamla tråkiga platta hår. Har nu också lärt mig att göra en inbakad fläta så därmed får jag ju också då "vågigt" hår men det håller inte i sig länge, inte ens med bra hårspray. Så nu skulle jag vilja vinna dessa verktyg för att få ett vackert hårsvall och få lära mig lite innan jag påbörjar min utbildning till mitt drömyrke! :) *Hoppas min chans är stor* Hihi. Håller alla mina tummar!♥

Natalie

Motiveringar är alltid lika svårt! Jag vill vinna för att vi precis har börjat ta in Remingtons produkter på jobbet och det skulle vara jättekul att prova på dem så att jag kan rekommendera dem till kunder. Skulle vara kul att vara bra på något på jobbet ;) Haha nej men det är skönt när man känner sig trygg med produkter. Sedan har jag dåligt med stylingverktyg och skulle verkligen behöva något nytt till håret!

Eller

Linda!
Var i förra veckan dum nog att färga mitt blonda hår riktigt mörkt. Då jag studerar konst och design för tillfället har jag inte råd med något frisörbesök. Skulle bli väldigt glad om jag vann setet med stylingverkyg så jag kan göra mitt hår rättvisa istället för att gömma mig och min självkänsla bakom mössa och hoodies.
Kram E

Ellie

Linda!
Var i förra veckan dum nog att färga mitt blonda hår riktigt mörkt. Då jag studerar konst och design för tillfället har jag inte råd med något frisörbesök. Skulle bli väldigt glad om jag vann setet med stylingverkyg så jag kan göra mitt hår rättvisa istället för att gömma mig och min självkänsla bakom mössa och hoodies.
Kram E

Rebecka

Jösses alla kvinnors dröm att vinna detta paket ;) jag skulle gärna vilja vinna (som alla andra som kommenterat) detta paket eftersom man skulle gå en sån tillgång att kunna göra så mycket med sitt hår, som många andra så blir det lätt att man sätter upp håret i en enkel knut eftersom man inte har några redskap hemma och varken har tid eller pengarna att köpa dessa när man har en liten bebis hemma :) man vill ju hellre lägga dom pengarna på sitt lilla barn än på sig själv! Så därför skulle det vara super att vinna ett sådant paket :D

Amanda

Hej Linda!

Jag är en svensk 25-årig, fattig läkarstudent i Litauen. Litauen... Linda... Ja, du hör ju själv. Det skulle verkligen lysa upp min tillvaro med nya stylingverktyg till håret (*host* min plattång är 9 år gammal *host*) så jag kan göra mig extra fin dem få stunder jag får tillfälle. Nu ska jag fortsätta med pluggandet igen... Men jag håller tummarna samtidigt :)

Emelie

Hej Linda.
Jag är en svensk studerande tjej på 19 år. Jag bor i staden Piteå. När jag var 5 år gammal ramlade jag och bröt armen på förskolan. Armen gick mitt itu i armvecket så jag blev gipsad och hade tre skruvar i armen. Jag kan inte anstränga armen på samma sätt längre, och i vissa hållningar så domnar armen bort (läkarna sa att jag ska vara glad över att det blev så bra som det blev!). Jag behöver nya verktyg så jag kan göra mitt hår fint (med lättare tänger än jag har hemma, men jag har inte råd. Så det blir inget!)
Håller tummarna!!!!

Angelica

Jag är en tre barn mor som hade blivit superglad över att vinna detta set.
Tänk att få fixa och trixa med frisyren och känna sig vackrare en vanligt, få lysa upp lite extra mitt i veckan :)

Shopaholic - Livet som ung mamma till tre!

Kan ju även tillägga att jag röstat på dig SÅKLART! :)

Josefine

Varför jag skulle vilja vinna stylingverktyg för 3000 kr? Ja vem vill inte? Har sedan länge hört att Remington har så bra produkter och är en favorit bland mina vänner. Jag själv har väldigt långt, tjockt och fint hår och skulle vilja styla det mer. Vad kan då vara bättre än Remingtons produkter?

Emilia Morén

Jag vill vinna dessa stylingprodukter då min syster snart ska gifta sig, och såklart vill hon vara så fin hon bara kan tills dess men har ej råd med att en frisör kommer och fixar det, och jag skulle så gärna vilja ge henne det men som en fattig kassatjej så kan jag ej det. Jag älskar dock att hålla på med hår, men har heller inte råd att ha värsta grejerna utan har min mammas gamla plattång endast, så jag skulle vilja göra en liten spadag för min fina syster då jag också fixar hennes hår. Så dessa stylingverktyg skulle vara så perfekta att vinna då dom är både bra och lyxiga, och det skulle få henne att känna som att hon var hos en riktig frisör!

nic

Då alla pengar går till att köpa böcker till skolan IGEN , skolan brann upp och alla mina böcker med suck.

så blir det att slösa 400-500 per bok till skolan så har självklart min plattång gått sönder, och har inte pengar till en ny men behöver verkligen än då mitt hår är en katastrof utan. och hårfönen börjar bli dålig den med haft samma från jag va 10! och är 21 nu

sen ska ja bli moster nästa år och måste spara pengar till lilla prinsen som kommer =) så hoppas
jag får turen på min sida för en gång skull

Jennifer

Jag älskar verkligen att experimentera och testa nya lookar, vilket tyvärr många gånger blir mycket slitsamt för mitt hår. Framförallt när jag inte har några bra verktyg, utan gamla, slitna som "drar" sönder håret... Det hade vart så kul att vinna så att jag kan fortsätta testa nya grejer och se olika ut var dag med verktyg som inte skadar lika mycket.

Matilda

Remingtons silk serie jag vill vinna, så jag kan styla mig som en riktig kvinna.
Snyggt och fixat hår jag vill ha, och med dessa produkter kommer det bli jättebra!
Varje dag en ny frisyr jag ska ha,
Åh vad kul det kommer va!
Nu mina tummar jag ska hålla,
Så kanske jag kommer kunna trolla!
kram

Matilda

Åh vad roligt :D Jag vill självklart vinna! Varför? Ja.. För det första är min plattång svingammal och plattan har typ gått sönder lite så jag är i behov av en ny plattång. Locktång har jag inte och ja hela kitet vore ju en dröm att få hem framför allt med tanke på att jag studerar till sjuksköterska(vill bli barnmorska) och får ut 2800kr/mån! Ny plattång är inte riktigt att tänka på och att köpa en locktång likaså. Mina pengar går åt till litteratur, senaste köpet "barnmedicin" kostar runt 800kr och det är bara en bok! Så visst vore det en dröm att kunna ha snyggt hår fast man är en fattig student :) Och efter snart 1år gjord tid som jag kämpat på felfritt i förtjänar jag detta pris!

lizette

Förra sommaren tog jag beslutet att efter många år klippa av mig mitt långa hår och skaffa en bob - något jag inte alls passade i och som jag vantrivdes något grymt i. Nu ett år senare, så har jag helt tappat motivationen att ta hand om håret och det här skulle bli en riktig boozt för mig, vinner jag så lovar jag att jag direkt bokar en tid hos en frisör som får styra upp rufset som numera är axellångt! Håller tummarna för att jag får en riktigt bra hårvinter!

Johanna L

Jag skulle vilja ha produkterna för att på sista tiden så har jag haft problem med mina. Och de har också gått sönder.
Jag har också nyligen fått upp intresset för att fixa håret :)

Åsa Ullström

Jag har pagefrisyr och mina eländiga tåtar till hårtroll behöver rejäl kontroll för att inte sticka rätt ut, nej vet hut!!
En plattång kommer göra succé skall ni se :-)
röstar på dig:-)

Denice Eriksson

Jag är otroligt less på mitt hår det bara hänger där och ser tråkigt ut, jag vill kuna ha det bara utsälppt men att det ändå ska hålla sig snyggt hela dagen för jag har ingen speciell frisyr och då skulle jag vilja skapa en lite snyggare frilla med dom här verktygen plus att dom verkar hur bra som helst! Inte sådär så du måste sitta och hålla kvar i 1 minut :) Kramar Denice

Annie

Hej Linda! Jag ska försöka formulera mig kort ;)

2011 fick jag diagnosen cancer och har sedan dess kämpat mot klockan. i januari i år blev jag friskförklarad och i augusti började jag på mitt första jobb. Jag mår idag bra men sörjer att mitt fina långa hår inte är återställt. Håret växer så det knakar men det är platt, tråkigt och frissigt. Med dessa fantastiska verktyg hade min morgonfrisyr blivit ett minne blott. Jag är en sann positiv person som hellre sätter andra framför mig själv, men denna gång vill jag faktiskt tävla helt för min egen skull :)

Varma kramar Annie

Nathalie Klasson

Har ett långt och fint hår som går nästan går hela vägen ner till rumpan. Då jag inte har några bra produkter eller prylar att fixa håret med blir det ofta att jag slänger upp det i en vanlig, tråkig hästsvans. Jag tycker det är jättekul att fixa håret men det är inte så lätt utan rätt utrustning och som student har man inte jättemycket pengar. Lite stylingverktyg skulle göra mig superglad och mitt hår superfint!

❥ Daniella Järpenberg

Jag vill vinna detta stylingkit eftersom min locktång gick sönder i somras. Jag fyller år om lite mer än en månad och vill vara snygg i håret till min första krogen-kväll, men dessutom tar jag studenten i sommar. I och med studenten innebär både studentbalen och själva studenten, och självklart vill jag vara riktigt snygg i håret till båda eventen, eftersom detta är några av de dagar jag kommer minnas hela livet. Vem vill inte ha snyggt hår till studenten?
Min locktång som jag hade innan den gick sönder fick jag när jag var kanske 11-12 år gammal, och var sliten och det tog lång tid att få snygga lockar. I och med detta vore det riktigt roligt att vinna och testa nya produkter.

Karolina

Wooow drömtävling!! Har aldrig hittat den där perfekta locktången som gör de där perfekta lockarna och i denna serien verkar det finnas några riktiga godingar. Har väldigt platt naturligt hår utan särskilt mycket volym så dessa locktängerna lär ju göra en hel del nytta hemma hos mig.. ;) Min hårfön gick sönder här om veckan så detta hade ju varit rena drömmen att vinna, hoppas hoppas :)

karolina.blogg@hotmail.com

Caroline

Hej Linda. Jag vill vinna dessa stylingprodukter eftersom att jag själv alltid önskat mig stylingprodukter i födelsedagspresent och julklapp men tyvärr aldrig fått några. Just nu har jag bara en sliten gammal plattång och skulle verkligen behöva en ny. Dessutom har jag sparat ut mitt hår som nu har blivit väldigt långt och därför har mitt intresse för håret även ökat. Jag skulle bli super glad om jag vann detta stylingkit. Det skulle bli julklappen jag alltid önskade mig men aldrig fick. Kram

Em

Locktången, som varit min bästa vän under sommaren, har återvänt till mammas badrumsskåp på andra sidan stan. Jag saknar de lekfulla lockarna och min hårfön saknar sin vän som alltid hängde på kroken bredvid.

Jag har försökt flirta med kammen i hopp om att svallet ska få lite volym åtminstone, men jag blir besviken var gång - det räcker inte hela vägen. Alla säger åt mig att det finns "fler fiskar i havet", men när jag väl är ute på marknaden ser jag så många locktänger att jag blir nervös, tvekar och går hem tomhänt för att titta på chickflicks och äta Ben&Jerrys med fönen.

Jag vill så gärna hitta den rätta locktången och jag tror att this is it! Dessutom har jag hört att min mamma har hittat en hårfön, men den levde inte alls upp till förväntningarna och således blev dumpad. Kanske är Remington fönen för henne?

Jessica - mamma till Joline & Emilio

Vilken grej! Vilken boost att kunna gå ut i arbetslivet efter 2 år som mammaledig, ha rejäla produkter att ordna till det där perfekta svallet med.
Med sina barn borde alla få känna sig vackra :)

Jennifer

Skulle sitta helt perfekt med en ny plattång och en locktång, då min locktång har gått sönder! Super tråkigt, och mitt hår är inte med på att locka det med plattången. Ser förj*vligt ut och lägger sig på en gång.
Sen det här med en hårfön, jag har inte haft en hårfön på fyra år då min mamma tog med den när hon flyttade. (bara kunnat använda den då jag vart hos henne)

Skulle göra mig så glad att ha dessa hemma då hår är en av de saker jag verkligen gillar!

Lisa

Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet! Jag är en tjej som i grund och botten har otroligt tunt och lika rakt hår som en spik och älskar att göra allt för att slippa ha rakt hår. Därför skulle det var underbart om jag vann det här serien för att få både volym och lockigt hår i ett snabbt svep. :)

Lovisa

Hej!
Min hårtork och plattång har hängt med i många år nu. Vilket märks. I sommar har jag låtit mitt hår självtorka, men nu när det börjar bli kallt vill man inte ha blött hår! Nu tycker jag att hårtorken luktar konstigt, bränt nästan.
Och plattången ska man inte prata om. Den gjorde inget annat än att slita på håret. Så den fick rycka för ca 3 månader sedan.
Så denna tävling är som gjord för mig :)

Tack för en bra blogg & ha en mysig höst Linda!

Sandra P

Jag har röstat på ditt klipp men tar chansen även här på din blogg att vinna. Jag tycker helt enkelt att mitt hår förtjänar lite extra kärlek i vinter.

Emma

Jag vill vinna för att jag gör aldrig något med mitt hår, alltid uppsatt i tofs, för mitt hår är svårt att fixa med, men med dessa verktyg kanske jag kan fixa lockigt hår eller så... Så skulle bli jätte glad om jag vann så man slapp se ut som man gjort de senaste 10 åren hehe ;)

sandra

Jag skulle jätte gärna vinna det här priset eftersom att jag för tillfället bara har en plattång att leka med. Det hade varit så roligt att testa på lite olika frisyrer. Jag brukar sitta och kolla på youtube videos på vad man kan göra med håret. Men ja, jag har ju bara plattången och ironsikt nog så har jag ingen volym och spikrakt hår redan från början. Så att kunna "piffa" till håret hade varit guldkant i min vardag :)

Passar på när jag ändå skriver att jag gillar din blogg och hade gärna sett fler inlägg. Men jag förstår om lilltjejen tar mycket tid :D

julia


Med en ärvd plattång som har gjort sitt och med ett alldeles för tråkigt och trist hår önskar jag mig detta underbara hårvertygskit. Hade verkligen boostat mitt hår å vardag. Att kunna fixa håret precis hur ja vill, för att jag kan, med dessa vertyg hade varit som att få gå till frisören och bli stylad varje dag.. håller tummarna för mig å er andra <3

Sara

Jag kan börja med att säga att jag inte kan något om hur man stylar hår, kan knappt fläta. Ska jag göra mig fin så plattar jag oftast håret eller borstar igenom med blöt borste för att få fram mina lockar bättre. MEN detta är tråkigt och blir inte alls fints. Skulle så gärna vela ha nya verktyg att använda mig av, så att jag får träna och bli bättre. Mitt hår är väldigt tunnt och risigt, så jag tror dessa verktyg vore toppen för mig. Vill såååå gärna ha!

Julia S

Jag hade gärna vunnit eftersom det enda hårverktyget jag har hemma är en lite rese-hårfön som knappt får mitt tjocka hår torrt. Student som jag är har jag inte prioriterat att köpa hårverktyg, men hade gärna velat ha! Älskar att styla och fixa med mitt hår och det blir så mycket lättare och roligare med dessa verktyg :)

Petra G

Jag skulle vilja vinna denna underbara och snygga serie och dela med mig till familjen.

Det är ett perfekt kit till min familj fylld av kvinnor - mamma, mina 3 systrar och jag själv. En var helt enkelt! :)

Perfekt till jul för att skämma bort de viktigaste tjejerna i mitt liv.

Sarah Magnusson

Jag skulle jättegärna vilja vinna till mig själv faktiskt. I höstas blev jag student, och det ända mina pengar går till är mina kursböcker. Det va riktigt längesedan jag tog hand om mig själv. Jag är en tjej som ÄLSKAR att vara fin i håret, men har inte de verktyg för att kunna göra det rättvist, och jag har inte heller bufferten att lägga mina pengar på verktyg heller tyvärr.
Nu håller jag tummarna!! :)

emelie

jag är frisör och jag och min sambo har precis köpt hus och där tänkte vi göra en liten salong till mig, då hade detta priset verkligen kommit till nytta ! så jag skulle bli super glad om jag vann detta:)

Stina

Som trebarnsmamma är tiden för att fixa iordning sig själv begränsad, så därför skulle jag behöva bra verktyg (vilket detta verkar vara), så att även jag kan känna mig fin när jag lämnar huset!

Rebecca

Mamma jag blev för två månader sen'
Efter det hann jag aldrig att göra iordning mig i håret igen'.
Min plattång är lika gammal som min far,
och ingen locktång jag heller har.
Med detta grymma kit kanske det tar mindre tid,
och min dotter då kanske håller sig blid.
Om jag vinner blir jag glad så jag dör,
ja hela min dag du då gör!

Saga Palmgren

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta kit, det skulle varit en fin julklapp till mig själv faktiskt, jag hade behövt nya och fräscha saker till mitt hår, för mitt hår blir lätt frissigt i mina gamla lock- och plattång, dem verkar riktigt super bra och jag hade verkligen behövt det. Hade blivit skit glad om jag hade vunnit:)

Mathilda

Nu när jag äntligen har sparat ut håret till långt ner på ryggen så har jag aldrig orken till att fixa till det på något sätt då jag inte har några bra verkyt till det. Som om det inte vore nog så har jag så tjockt hår att jag MÅSTE föna det efter varje dusch annars så tar det flera timmar innan det blir torrt. Så jag hade jättegärna velat vinna dessa verktygen för att kunna fixa till mitt hår så det blir mitt drömhår!

ElinOfelia

Jag skulle verkligen vilja vinna dessa fantastiska verktyg då jag just nu är en fattig student, som alltid brunnit för att styla och fixa mitt och andras hår. Tyvärr har både lock- och plattång sett sina bästa dagar och plånboken tillåter knappt en öl på puben runt hörnet, än mindre ens dåliga verktyg att fixa håret med. Jag saknar mina stora lockar och skulle bli extremt glad för dessa! Plattången skulle dessutom ges som julklapp till en nära vän som förtjänar det där lilla extra som jag aldrig har råd att ge längre... Långdistans är inte det lättaste och det skulle uppskattas tusen gånger om att få ge henne en plattång som kan tämja hennes tjocka, långa hår!

emelie

Jag tycker att jag förtjänar att vinna för att jag behöver det verkligen! Pluggar för tredje året i rad nu och lever på CSN lån, inte mycket pengar som hamnar i skönhetsbudgeten! Sen har jag beslutat mig för att låta min vän faktiskt färga håret på mig första gången nu i höst, ska gå från jordgubbsblond till lite mörkare kola brun och är så nervös men har äntligen tagit modet till mig! Tror det kommer bli skitsnyggt och det skulle vara så kul att ha häftiga verktyg att styla sitt nya hår med! :) färgar håret för att på ett sätt börja ett nytt kapitel i livet, kom precis ur ett destruktivt förhållande och behöver förändring känner jag! :) Skulle vara så upplyftande att få vinna för en gångs skull :)

Ingrid

Jag borde vinna eftersom jag har använt samma plattång, hårfön och locktång i flera år nu och det märks att de börjar bli slitna nu. Dessutom har jag nyligen vågat klippa av mitt långa hår till över axlarna, men har svårt att veta hur jag ska styla det. Med lite nya produkter och lite motivation och tips från Lindas video kan jag snart göra min nya frisyr ännu finare!

selma

Jag älskar verkligen att hålla på hår, olika frisyrer osv. Nu när jag äntligen har fått så pass långt hår som jag vill ha, så har jag inga verktyg att jobba med, platttången jag har har gått sönder. Vill ju vara fin på födelsedagar/nyår osv. Skulle vara evigt tacksam om jag vann! :D

Elin

Har ett långt och tjockt hårt som gärna lever sitt eget liv. Eftersom håret vare sig är rakt eller lockigt naturligt måste man alltid styla det på något sätt för att det ska se bra ut. Men ett tjock och långt hår blir svårt att styla då det också gärna lever sitt eget liv, därför skulle det vara kul att få använda denna serie av produkter och hoppas att de ska få mitt hår på rätt plats :)

Maria

Jag har precis gjort världens största misstag och klippt av mitt fina långa hår i en kort rak bob och nu har jag ingen aning om hur jag ska styla det och verkligen inga verktyg som funkar. Det enda jag äger är en stooor locktång och tyvärr så funkar ju inte det på kort hår. Jag vantrivs just nu och önskar bara mitt långa hår tillbaka. Därför hade det varit sån dröm att få vinna och få en chans att hitta ett eller många sätt att styla mitt hår så jag inte mår dåligt så fort jag har det utsläppt..

Karin

Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar att locka håret och göra olika frisyrer och tyvärr är sådana här styling produkter dyra om man är en studerande. jag tycker att mitt hår är väldigt tråkigt när det bara hänger och jag vill att det alltid ska "hända" något med det. Jag har länge velat uppgradera den locktången jag har som jag har haft väldigt länge, jag fick den när jag gick i femman och går nu första året på gymnasiet och för att inte tala om fönen som är ännu äldre. Jag får helt enkelt hålla tummarna!

frida andersson

Om jag vann så skulle det hjälpa mitt hår oerhört mycket då jag är en tjej med affro som naturlig hårtyp. Dom senaste åren har jag gått och permanentat mig för att få håret rakt och det är väldigt dyrt och sliter mycket på håret och jag måste sen ändå platta håret efter varje tvätt. Permanenten tog bort små lockarna jag hade och det blev i stort sätt en stor boll med fluff istället (tänk dig ett lejon ruffs) och jag skulle verkligen behöva styling verktyg som fungerar då mitt hår har besegrat alla jag hittills provat. Jag tror att den där plattången och det andra styling verktygen skulle göra underverk för mitt just nu omöjliga hår :)

Marija

Har funderat länge på en bra motivering till tävlingen och det är inte lätt när man ser alla andra bra motiveringar. Men nu kör jag. Tänk att få göra sig iordning med dessa fina produkter och få överraska min man när han kommer hem. Vi gifte oss i somras och sedan dess har jag varit sjukskriven då jag knappt kan gå av smärtor. Min sjukdom påverkar alla i min omgivning men framförallt min man. Vi har inte kunnat njuta av vår tid som nygifta pga sjukdomen och tänk vilket lyft i vardagen det skulle bli med att få fixa till sig lite. Och i videon som du gjort ser det inte så svårt ut att styla till håret och jag skulle nog kunna fixa det själv. Så jag håller tummarna för att det går bra för mig i tävlingen!

Hanna

Jag skulle vilja vinna detta för att jag har spikrakt långt hår, hela tiden, varje dag. Och det bara hänger där liksom, hur tråkigt som helst. Därför skulle det vara hur kul som helst att vinna de där för att jag då skulle kunna locka mitt hår och få det att se så mycket annorlunda ut. Sen så är de där verktygen alldeles för dyra för mig eftersom att jag går på gymnasiet just nu, så jag har ingen möjlighet att köpa dem.

Diana

Hej hej! Jag önskar att jag vinner så att jag kan byta ut min 10 år gamla hårtork som stängs av var 30e sekund av överhettning. Resten av verktygen är en väldig bonus som hade gjort mig överlycklig! håret är så viktigt att pyssla om och det är så roligt att få uttrycka sig genom olika frisyrer. Jag håller alla tummar och tår. Kram.

Sofi

Jag tror aldrig att jag kommer vinna men om det mot förmodan skulle hända så skulle mitt hår bli den stora vinnaren i denna tävling, efter att ha provat en massa stylingverktyg både dyra och billiga så har jag inte hittat de perfekta än och nu är jag trött på att ständigt bliv besviken så jag skulle verkligen bli glad av dessa verktyg.

Malin

Vilken underbar giveaway!

Jag skulle önska dessa stylingverktyg,
för de hade varit så kul och få prova och
de verkar så bra.

Mitt hår har sett likadant ut i flera år och hade verkligen behövt en förändring. Att kunna välja mellan lockigt, vågigt eller plattat hade gjort
det så mycket roligare och snyggare till både vardag som fest. :) Hoppas på tur.

Karolina K

Hej, jag skulle vilja vara med i tävlingen. Jag skulle vilja vinna för att jag oftast ser mitt hår som ganska tråkigt, särskilt nu i höstens och vinterns tider. Jag brukar platta håret men det blir oftast inget mer än det, det blir liksom ingen variation i vardagen utan alla dagar är i stort sett likadana.. Därför vore dessa tänger väldigt bra för att det skulle ge mig chansen att skapa nya frisyrer som skulle lätta upp den dystra stämningen. Därför borde jag vinna! :)

Jasmine

Jag håller på att starta upp mitt företag som hår-och makeupartist och jag behöver lite nya stylingverktyg så att jag kan göra mina kunder ännu snyggare.
Och när man är i starten av ett företag har man inte överflöd av pengar så det hade verkligen varit underbart om jag får vinna.

Jasmine_lindh@hotmail.com

Josefin Sjöberg

Plattången har varit min bästa vän i många år nu. Den har brunnit så att sladden fått lödas om, gett upp helt ett tag, men den hänger fortfarande kvar. Börjar med andra ord bli dags för en uppdatering...

Sandra

Jag har blivit en riktig "sätta-upp-håret-i-tofs-varje-dag-för-att-det-är-omöjligt-att-göra-något-med-det-tjej". Det är ett fint hår i grund och botten men jag har gått i en fälla och numera blir jag galen av att ha det bara hängande och tråkigt så därför sätter jag upp det i en hårsnodd varje dag och ser ännu tråkigare ut istället. Jag är mammaledig precis som du och jag vill verkligen ur den där fällan jag hamnat i där håret aldrig får någon styling. Med de här produkterna kan jag ju inte annat än att bli snygg i håret igen och det skulle göra så mycket för mitt humör och självförtroende!

Marianne

Jag skulle bli så himla glad om jag vann! Dels för att det alltid är kul att testa nya verktyg för håret men även för att jag snart kommer flytta hemifrån och då skulle det vara skönt med ett "kit" som innehåller allt jag behöver för mitt hår! Jag har alltid delat alla mina verktyg med min syster och på grund utav flytten måste allting delas upp samt införskaffas nya grejer och, som ni alla vet som har flyttat hemifrån, har man inte ett överflöde av pengar. Så det skulle vara otroligt kul men även hjälpsamt om jag vann!

Jasmine

Hur länge håller tävlingen på? :) så nyfiken ju

Jag vill verkligen vinna nu när jag ska komma igång på riktigt som hår och makeupartist. Håller tummar och tår!

Anki

Min dotter har gått hår stylist utbildning och ska starta eget företag och hon hade verkligen behövt lite verktyg för detta. Hon fyller år den 19e november så jag hade velat överraska henne med detta eftersom jag vet att hon själv är med och tävlar.

Anki-lindh@spray.se

Emmas

Hej Linda! Jag vill verkligen vinna. Här hemma råder renoverings kaos.. Otroligt kul, spännande och lärorikt ..men vi sparar och sparar ... Det har vi gjort sedan tidigt i sommars.. Och där av finns ingen utgift för att unna sig eller någon annan något nytt. Jag skulle bli så himla glad om jag vann, skulle dela med mig av detta paket till två fantastiska personer ( lilla es mormor och faster) hjälper oss så mycket med liten här hemma i allt renovering kaos... Man känner sig så otroligt snål när man sparar både mot sig själv och andra. Skulle bli världens gladaste! Kramar

Amanda

Å vad underbart det skulle vara att få vinna denna serie, eller vinna något överhuvudtaget. Fattig student som jag är har jag inte råd att varken köpa det ena eller det andra. Det händer sällan att jag tar mig tid att fixa håret eftersom att jag bara äger en gammal locktång som får håret att bli torrt som en sopkvast oavsett värmeskyddande produkt. Jag blir så inspirerad av dina klipp och skulle gärna vilja ha möjligheten att få samma fina resultat som du! Plattången skulle jag så underbart gärna vilja ge i julklapp till min kära svärmor som gjort så mycket för mig, men aldrig får man ge tillbaka något fint! Hårfönen skulle jag gärna dela med min kära mamma som endast äger en från 70 talet (tidigast) och bara fungerar ibland. Det skulle verkligen göra min dag att få gå till skolan i underbara dröm lockar och samtidigt få göra någon man tycker om glad!! Tack för en underbar blogg och användbara tips!

felicia

Jag skulle vilja vinna för att kunna ge detta till min allra bästa kompis. Hon vill himla gärna bli stylist och make-upartist och håller fortfarande på med en multitång från 2004 typ. Jag tror att hon hade kunnat bli så fantastiskt duktig (eller ja, duktig är hon ju, men duktigare!) om hon fick riktiga verktyg. Håller tummarna!

Ella

Hej Linda! Så kul att du ger oss en sådan möjlighet. Jag själv, skulle jätte gärna vilja vinna den här serien eftersom att jag alltid önskat mig sådana styling produkter, men har aldrig fått köpa det av min mamma och pappa eftersom att de tycker att sånt är för dyrt och onödigt för att man ska köpa det. Jag är trött över hur mitt hår ser ut, alltid vågigt. Jag vill jätte gärna platta det, men då måste jag köpa en dålig och billig plattång som kan skada mitt hår. Men den här serien är sjukt bra, och jag skulle verkligen verkligen, från hela mitt hjärta, vilja vinna denna serie. Skulle bli så glad och tacksam. Hoppas att det blir jag! Kram, bästa Linda :) <3

Ella A.

Hej Linda! Så kul att du ger oss en sådan möjlighet. Jag själv, skulle jätte gärna vilja vinna den här serien eftersom att jag alltid önskat mig sådana styling produkter, men har aldrig fått köpa det av min mamma och pappa eftersom att de tycker att sånt är för dyrt och onödigt för att man ska köpa det. Jag är trött över hur mitt hår ser ut, alltid vågigt. Jag vill jätte gärna platta det, men då måste jag köpa en dålig och billig plattång som kan skada mitt hår. Men den här serien är sjukt bra, och jag skulle verkligen verkligen, från hela mitt hjärta, vilja vinna denna serie. Skulle bli så glad och tacksam. Hoppas att det blir jag! Kram, bästa Linda :) <3

Jasmine

Du skulle göra mig så sjukt glad om jag vann!!!

petra

Hej Linda, är denna tävling avslutad? följer din blogg men har inte sett att du skrivit ngt om vem som vann, eller har jag kanske missat det? Har väntat så på att den skulle avslutas då jag hoppades på att vinna för att kunna ge bort vinsten till min bonusdotter.