Blog Sims 4 Challange, del 1 - Skapa en look-alike

I samband med släppet av The Sims 4 har jag blivit utvald att vara med och tävla i tre spännande deltävlingar. Snälla ni, in och rösta på mig HÄR. Otroligt roligt för en tjej som varit en riktig nörd sedan 11 års ålder och det första spelet släpptes på marknaden. 
 
Här ser ni alltså mitt bidrag! En blond, grönögd, glad, familjekär tjej, stora ambitioner och ett jäkla driv till att ta sig någon vart, både karriärsmässigt, men framförallt i mammarollen. Detta i pastelliga och bekväma kläder, tunika, leggings och med ett par svarta ballerina-skor till. Jag i ett nötskal : )
 
Detta är ett samarbete med The Sims.
 
10
emma

åh! jag har beställt sims 4, längtar tills det kommer ut :)

Svar: Släpps den 4:e!! : )
Linda Blom

Evelina

Åh, jag är bara liiiite avundsjuk här borta, haha. Ser fram emot the sims 4 så sjukt mycket! :D ska bli kul att se allas challenges!

Anonym

Hehe är nog lika nördig som du är :D självklart röstar jag på dig!

Jonna

Röstat! Hejja linda!

Daniella 🌙

kan man rösta än? står ju bara "här kommer bidragen upp snart" :(

Jennifer Hartzell

Jag testade precis The Sims 4 demo där man kan testa att göra simmar. Riktig kul att testa lite innan. Man laddar ner demon på Origin för er som inte gjort det :)

Svar: Det är det jag har använt också : )
Linda Blom

Klara

Självklart fick du en röst! Har också spelat sen jag var 11 år och ettan kom ut! Längtar tills jag och min lilla Elise kan spela tillsammans om en sisådär 10 år ;) Sims 6 blir det väl kanske då? :)

Li

Hej jag är också Sims nörd spelat sen ettan, har sett mycket fram emot Sims 4 tills jag läste detta. Det är tydligen en massa funktioner som kommer tas bort i 4:an som toddlers och inga pooler. Är en massa annat också, här är två länkar som också uppger källor. Himla tråkigt att dom väljer att gå tillbaka i tiden i spelfunktion. Tänker vänta med att köpa spelet tills jag sett folk spelade på youtube etc. Sen får jag se om jag köper.

http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/759976.page

http://forums.thesims.com/en_US/discussion/759976/a-running-list-of-78-yes-really-78-officially-confirmed-missing-crippled-base-features/p1

Camilla

Åh vad spännande! Från en Simsnörd till en annan, självklart röstar jag! :D

Annelie

Berätta gärna vad du tycker om själva spelet. Jag fick hem det idag och min euforiska känsla övergick i förtvivlad besvikelse. De har tagit bort så mycket och inte tillsatt något mer än att kunna morph:a kroppen mer och mer självständighet och humör. Mycket mycket besviken :(