Terminsstart av sång och håll igång.

Och så blev det torsdag och terminsstart av sång och håll igång igen. Jag skulle ljuga om jag sade att det inte var lite tomt utan dom fyra kompisarna som har hängt med oss i ett års tid nu, dessutom missade Milton och Frida dagens sång också.
 
Men istället har vi fått ett litet nytillskott - Leon! 7 veckor är han och idag gjorde han minsann premiär med oss. Nöjd som attan låg han där på filten och spanade och vevade med armar och ben. Och jag är såklart mer än lycklig över att få hänga med min bästis Malin. Hur som helst, det var jätte roligt att träffa alla igen, vissa har vi inte sett på hela sommaren och då inser man verkligen hur mycket som händer på bara några få månader. Dessutom var det mycket nya ansikten i gruppen, både helt nya och mammor och barn jag känner igen sedan innan. Blandade åldrar, allt från minisar på 6-7 veckor, till lite större barn. Men allra mest runt-året-barn tror jag. Jätte roligt! Det känns skönt att vardagen är igång igen och jag ser fram emot en mysig höst med allt vad den innebär.
 
Dockor är grejen just nu.. Selma går runt med sin Baby Born "Ebba" hela dagarna och om hon inte är med robar hon "BEBA". Igår när vi lagt henne gnällde hon en himla massa inne i sitt rum, det händer aldrig, så jag gick tillslut in. Då var det Ebba som hade tappat nappen och S var så frustrerad över att inte få den på plats igen. Det är lite dumt med den dockan, även jag som vuxen får verkligen TA I för att få in nappen. "Nämen, har Ebba tappat tutten?" frågade jag. "Mmmh!" sade en besvärad tjej. "Skall mamma hjälpa dig att stoppa in nappen". "Aaaah!!", sedan lade hon sig ned med dockan på sin arm och sade inte ett knyst när jag gick ut. Idag hittade hon (som ni ser på bilden ovan) två stycken i lekdelen efter sången och lunchen och blev helt förstörd när vi skulle åka hem - och lämna dockorna där! 
6
Stickan!

Åh, så fina de är och vad gulligt (men kanske lite jobbigt) med dockan!

Svar: Nejdå, det är inte jobbigt : ) Hihi
Linda Blom

Sandra Katarina, Tvåbarnsmamma <3

Men söta lilla selma :)Barn är för go.

michaela- mamma till tre 💗

hihi..vilket radarpar- selma och ebba :)

sandra (blivande frisör)

ååå, va sött :) jag älskade också dockar när jag var liten!! lekte tills jag var 10 år tror jag, haha :D

Anonym

Åh, var de de ni är någonstans? Ganska nyss flyttattillbaka till karlstad från skövde, var mammaledig i skövde så har ingen koll på vad det finns för kul rytmiker här i stan!:)

Angelica

Hon är så himla söt!