Julkalender

Tänk vad spännande det kan vara med en julkalander fylld med böcker för en liten tjej på 1 år och 8 månader. Det är såå mysigt att öppna den här kalendern tillsammans på morgonen och hon är så förväntansfull. Sedan när pappa kommer hem på eftermiddagarna visar hon alltid dagens bok och läser tillsammans med honom. 24 pixiböcker är den fylld med, en lucka för varje dag. Nytta med nöje för en bokmal som Selma. Vår är köpt i en lokal ICA-butik.
25
Janina

Jag gillade INTE dagens pixi-bok.. så den kommer jag inte bisa henne igen.. men annars har det vart jättemysiga böcker :)

JUNITJEJ

Vilken trevlig kalender!

Annelie - mamma till Tyra

Åh, vad kostar dem? Min dam skulle också älska den :D

Svar: Betalade 169:- : )
Linda Blom

Lina WeMi

Vilken mysig julkalender! En sådan är ju mkt bättre än en chokladkalender! Väldigt bra och detta ska jag ta med nig till mina barn i framtiden :)

God Jul & Gott nytt år
/ wemi

s p i n d e l t j e j e n

De där är så fina! Pratade om den senast idag med en kompis när vi diskuterade adventskalendrar, att det är så fint med ett litet bibliotek Pixi-böcker i slutändan <3

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Den har vi till vår Felix också (1 år och 9 månader) och han tycker det är spännande.

e

drömkalendern ju :)

Denise

Jag plockade ur alla böckerna och slog in som paket ist. Hängt alla i hennes läshörna så hon får gå och dra ner en varje dag.
Så mysigt även fast jag kan tycka att det är lite konstiga val av böcker i den. Trodde dom skulle vara lite mer juliga och barnvänliga. Den som var idag öppnade vi i förrgår och den la jag åt sidan ganska direkt och tog fram en gammal ist.

Svar: Kan hålla med om att alla böcker inte är sådär speciellt bra : )
Linda Blom

Anonym

Nej Stinas böcker brukar ju vara bra så blev förvånad över att den inte hade ett mer pedagogisk avslut än så! Man fick nästan ha en kvarts dialog med min fyraåring för att själv vända boken till något man kan lära sig något av. I slutändan tror jag att jag trollar bort den.

milla

Dagens bok läste jag som vanligt vid läggdags men den kommer jag inte att läsa igen!

Hanna Karlsson

Ida som gillar böcker skulle säkert gilla den. :-)

Sandra

Åhh vilken fin kalender ! Älskade pixiböcker som liten :D

Carro - geek n' gamer

Underbart! Har en fråga, eftersom jag är ung och oerfaren men nyfiken som få, hur känns det att få barn och att se barnet växa upp? Är du orolig över något? Eller var du orolig över något under graviditeten? :) Kramisar Carro

Bitskemma

Rosa väskor o rosa vespa hade jag velat vinna till mina tjejer 😄👍
Insta :bitsk

Valona

Köpte denna kalender på Coop för 99 kr idag :) tycker som många av er andra att boken i fjärde luckan inte var bra alls. Vi pratar hemma om att det inte spelar någon roll hur en ser ut. Att det viktigaste är hur en är som person. Blev så fel.

Rose-Marie

Vilka fina vinster vill vinna grå vespa å gråa väskor ♡ följer dig sen. innan insta rose-marie brorsson

Rose-Marie

Vilka fina vinster vill vinna grå vespa å gråa väskor ♡ följer dig sen. innan insta rose-marie brorsson

Rose-Marie

Vilka fina vinster vill vinna grå vespa å gråa väskor ♡ följer dig sen. innan insta rose-marie brorsson

Annster

Vad sött :)

Linnéa

... till min 2-åring skulle det stå, inte 2-pack haha 🙈 Autocorrect...

Karin O

En sån har vi med, så fin:)

Anonym

Blev det ingen paketkalender?

Angående Stina boken, den är mycket mer anpassad för äldre barn på förskolan. För att kunna arbeta t.ex. Med temat hur man är en bra kompis. Hur tror ni djuren känner sig när de får höra sånt? Hur är man en bra kompis.

Alice

Jag vill bara tipsa dig om min julkalender. Varje advent fram till jul hittar du en roliga tävling! Senaste luckan hittar du här: http://alicelindstrom.se/2014/november/lucka-1-2.html#comment

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh dagens bok sa du? Undra om det är något liknande denna min dotter har i sin förskoleklass :) Tusen tack för vinsten igen Linda <3

Frida

Lite knepiga böcker har jag läst:( hoppas dom andra är bättre
. Kram