Lindas julkalender 2014 - Lucka 19 - AVSLUTAD!

I dagens lucka finner ni en vit Tassimo-kaffemaskin med inte mindre än 10 olika paket med olika smaker - orginalstorlekar såklart. För att delta: Skriv en kommentar att du vill delta och dela gärna med dig om vem som skall få den eller om du behåller den.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 19 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
Ett stoooort grattis Matilda!
635
Emma Forsberg

Jag vill vara med och tävla om denna julklappen till min mamma :)

Caroline Eklöf

Tycker jag har varit riktigt snäll i år så vill nog behålla den själv 😃

Mamma till fyra pojkar

Jag vill delta =)
Du underbara Linda har så OTROLIGT FIN julkalender. Tack! =)

Jag skulle faktiskt behålla Tassimon själv. Vore väldigt lyxigt!

emelie wikefors

Jag vill vara med och tävla. Skulle ge denna till min lillasyster.

Isabelle Engqvist

Vill sååå gärna vara med!! Jag skulle gett den till min älskade lillasyster som har det jobbigt just nu, seperation från sin sambo, 2 barn (ett som alltid är sjuk), skola och jobbigt med ekonomin. Hon förtjänar en fin present av mig, och denna kaffemaskin hade varit perfekt till henne! När hon väl får chansen att pausa, så vore det bra att hon enkelt och snabbt kan ta en kopp kaffe, te eller choklad!

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Som min kära sambo tjatat om en kaffe maskin, eftersom han är ensam om att dricka kaffe här hemma tycker han att det är så tråkigt att sätta på kaffebryggaren för att brygga kaffe bara till sig själv och jag i min tur har varit för snål för att unna honom en kaffemaskin eftersom det är ju bara han som dricker kaffe, men efter helgens event fick jag mig ett slag på näsan. Det är ju inte bara kaffe denna magiska maskin kan göra, den kan även göra te och choklad vilket innebär att även jag blir sugen på att äga en kaffemaskin. Och denna i vitt är ju bara för fin att titta på. Snälla snälla tomten låt denna tassimo bli våran, det skulle bli en klapp till min älskade sambo som "stått ut" med mig under 10års tid, han skulle bli överlycklig. HÅLLER TUMMARNA.

Malin

Denna fina present skulle jag ge till mina föräldrar om jag hade haft turen att vinna 😄

Sette

Jag är gravid med mitt första barn och sonen beräknas i maj. Jag hade verkligen velat vinna en sådan maskin till mig själv, känns som att goda drycker behöver gå snabbt och enkelt för min del när jag kommer att ha en liten bebis att passa.

Caroline

Jag vill delta😊 om jag skulle vinna så skulle min syster få den.

Carro

Är gärna med och deltar :) hade behållit den eller gett bort din till antingen pappa och hans fru eller svärfar :)

Anonym

Jag vill gärna vara med och tävla och skulle ge den till min man Jonathan då han mest dricker snabbkaffe. Tänker att han kan förtjäna lite mer lyx i vardagen👍Hoppas hoppas!! Instagram: tillkarin

Madzine

Jag hade gärna velat vinna denna inte bara för att den är snygg utan för att det ska gå fort att få en välförtjänt kaffekopp på morgonen och speciellt som 2 barnsmamma med hyfsat lite sömn och massa "måsten" hemma samt 2 barn runt benen 😄 jag kommer alltså att behålla den själv inte bara för min skull utan även för sambon som stiger upp tidigt och kör ca 17 mil 2 ggr / dag.


Sen kan det vara kul att bjuda brudarna på en hemma latte när man inte riktigt känner för att gå på café med 2 barn och sig själv som zombie då skulle denna vara väldigt effektivt 😊☺


Kram

Karin Henriksson

Åh en sån vill min man ha! Vinner jag blir han överlycklig!!! Såklart får han den av mig, då jag inte dricker kaffe själv. Och så är den ju så snygg att ha framme på köksbänken, så båda vinner ju fast på olika sätt :-) Hoppas hoppas!!

Jenny Hansson

Jag älskar kaffe och att prova olika sorter...Tassimo har jag ej testat och det vore ju kul att få prova denna underbart fina maskin som brygger så otroligt gott kaffe har jag hört....Håller tummarna✊✊✊✊✊

ensamstående mamma till en 10 månaders pojke

Din julkalender är helt fantastisk har varit med på några tävlingar som jag velat vinna åt min son, sen han föddes så har all tid, pengar & kärlek gått till honom. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt möjligtvis att han sov hela nätter ;)
fick köpa mig en kaffekokare för att ha liteenergi när han vill nattleka ;)
Men jag hade gärna velat ha denna.
en snabb kopp kaffe hade hjälpt en trött mamma mångas nätter. Hoppas hoppas.

Dilligaf_86@hotmail.com

Laura

Jag är med, om jag vinner vill jag ge den fina kaffemaskinen till min mamma som har fått cancer nu i år och nyligen har blivit opererad. Hon kan tyvärr inte unna sig en kaffemaskin själv så därför skulle jag vilja ge den till henne då jag tycker att hon förtjänar lite vardagslyx och särskilt nu när hon är sjuk. Jag håller tummarna och hoppas på vinst!

Yrsa Pettersson

Skulle gärna vinna denna, blir mamma o april och gissar att kaffe kommer bli min högra hand. Skulle vara gott och lyxa till det med annat än pulverkaffe då :D

Deni Mårdvall

Mina älskade svärföräldrar skulle få den om jag vinner. Håller tummen!

DeniseWästerlund

Åh, jag är med och tävlar! Det skulle bli en julklapp till mig själv och min sambo, har man dåligt med pengar så får man leva på snabbkaffe.. :(
GOD JUL <3

Janina

Jag vill ge den här till min bättre hälft, så han kan bjuda igen alla koppar kaffe som min syster bjudit honom på i hennes tassimo :)

anotsodesperatehousewife på instagram
janina.thersthol@gmail.com

allnszonmoa@instagram

Ååh precis vad jag önskar mig! Vår kaffekanna gör inte gott kaffe så har inte druckit kaffe på flera dagar. Och latten från tassiimo är gudomligt god :) jag skulle alltså behålla denna själv, men min finaste sambo & vänner & familj får självklart dela min lycka av den ;) 😘✊

Delila Secerovix

Jag vill delta och vinna denna då jag vill ge den till min mamma i julklapp för hon är världens bästa kvinna och mamma, samt väldigt morgontrött!

Emily Wallin

Jag vill självklart delta!!

Jag är faktiskt så fräck att jag önska r den till mig själv om jag vinner! Den jag har nu var nog ett riktigt måndagsexemplar och kan inte finna kvittot för den (har letat som en galning!). Då jag är beroende av alla mina cappuccino, Caffè latte och alla andra goda kaffeblandningar så är jag i desperat behov av en ny!!! Då julklappar har inhandlats till barnen finns det inget över för en ny. Så skulle bli så innerligt lycklig, glad och tacksam om jag skulle bli överraskad med den bästa julklappen! !😃😄😃😄😃😄

Lena Jak

Vilken underbar vinst! Självklart är jag med och tävlar ♡ Denna skulle vara en perfekt inflyttningspresent till mig själv men kanske främst till min sambo nu då vi flyttar till hus i februari! Håller tummar och tår gärnet ♡ Instagram: mydearhome

Caroline

Min sambo en kaffemaskin vill ha
Det säger han mest var da'
Men då jag ej delar hans tycke
Tycker vi den kostar för mycke'
Därför vore detta perfekt som julegåva
Han behöver dessutom då inte längre sova
Utan kan ta hand om vår "liten"
Då mamman är för sliten
Om vi denna skulle vinna
Skulle jag bli en mycket lycklig kvinna
Håller därför tummar och tår
Att turen med mig står

Lina - mamma till Elias&Meja

Jag skulle ge detta fantastiska pris till min älskade kaffetokiga make. Han skulle bli så himla glad. Den ultimata julklappen, håller alla tummar och tår!!

ensamstående mamma till en 10 månaders pojke

Din julkalender är helt fantastisk har varit med på några tävlingar som jag velat vinna åt min son, sen han föddes så har all tid, pengar & kärlek gått till honom. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt möjligtvis att han sov hela nätter ;)
fick köpa mig en kaffekokare för att ha liteenergi när han vill nattleka ;)
Men jag hade gärna velat ha denna.
en snabb kopp kaffe hade hjälpt en trött mamma mångas nätter. Hoppas hoppas.

Dilligaf_86@hotmail.com

mammamoller.blogg.se

Jag skulle vilja vinna den för att kunna bjuda alla nära och kära på god varm dryck när de kommer på besök i min nya lägenhet framöver!

Pernilla S

Jag tävlar och jag hade behållt, så att jag kan bjuda mina vänner å familjen på gott kaffe när dom hälsar på! Jag ääälskar kaffe också så.

Setsuhen

Den här lilla underbaringen skulle jag ge till mig själv. Tung vinter med sjukdomar hit å dit, och två små älsklingar som älskar kvällar mer än sin mamma har tagit ut sin rätt. Kaffekoppen har många dagar varit min räddning, och med en tassimo i köket så kan det ju bara bli bättre. Snabbt och gott kaffe, en vinnande kombination.

Sofie

Jag vill vara med och tävla!
Om jag hade turen att vinna så skulle jag faktiskt behålla den själv. Har alltid velat ha en sån! Det som lockar mig mest är nog chokladen! Älskar varm choklad från maskin och den där är bara mmmmmm......

sofu@instagram

Angelica

Jag är gärna med och tävlar om denna! :) min sambo och blivande pappa skulle få denna av mig då han dricker mycket kaffe. Jag skulle kunna använda den flitigt jag med då jag dricker te och choklad, vilket finns i massa goda smaker till den där fantastiska maskinen! :)

Jessika

Jag behåller den helt klart! Få dricka gott kaffe - så underbart ;)

Emma

Vill hemskt gärna tävla om denna till mig själv! Hade passat så bra i vårt kök där jag tillbringar stor tid med att baka och laga mat 😊
Följer dig även på instagram: emmmmzans

Jennifer Wahlman

Jag vill vara med och eftersom jag är en riktig kaffe älskare hade jag behållt denna själv :)

Nathalie Abrahamsson

Jag vill vara med och tävla! Och jag skulle ge den till min sambo som är tokig på att behöva koka kaffe i kaffebryggaren på morgonen när han har bråttom! Då skulle han bli superglad :)

Emma Park

Jag är med och tävlar och eftersom min pappa och hans sambo är kaffeälskare är det en självklar julklapp till dem! :)

Kram

Tess

denna skulle jag vilja vinna till mig själv :-)! Så är helt klart med och tävla! & hoppas på turen,

Charlotte

Självklart vill jag delta!
Skulle ge denna fina julklapp till mig själv som är mammaledig. Vore väldigt smidigt då man mest är ensam om dagarna och dricker mycket kaffe :) Sen skulle den passa väldigt bra i vårat kök :)

Instagram: chaallee

Karin

Min älskade sambo skulle få den! Jag vet att han väldigt gärna vill ha en kaffemaskin, men han unnar sig aldrig någon. Vilken lycka om jag skulle vinna en åt honom! :D

Maria Byland

En kaffetokig trött kvinna
vill gärna denna fina vinst vinna
Vaknätter med sjuk dotter...då måste det gå fort
Förenklat livet skulle denna Tassimo-maskin gjort
Att den dessutom är snygg och vit
jag känner att den riktigt längtar hit ;-)

Delar http://nouw.com/majavirrpanna/tavla-hos-linda-du-kan-vinna-en-tassimo--16651584

Malin

Om jag vann så skulle jag behålla tassimon själv så allt mitt främmande kunde få smaka på gokaffe när dom kommer på besök istället för mitt fattiga student-pulverkaffe :)

Nina

Åh jag skulle gärna skriva nå gulligt om att jag skulle ge den till någon...
Men jag önskar den till mig själv istället.. Känns som om det är svaret på att orka med början på nästa år.. Början på mitt liv som 2 barns mor ☺
Menar, efter långa nätter med lillasyster så vill ju fortfarande storasyster gå upp.. Vilket kan gå bra segt, men lite kaffe på de så som man dessutom får snabbt 😀
Håller tummarna👍

Instagram: ninahellstrom
Mail: ninahellstrom@hotmail.com

Nellie

Jag vill gärna delta till mig själv faktiskt, då jag ska flytta hem ifrån och älskar detta med kaffe och ekonomin är ju lite snål i början ! Har själv Aldrig testat tassimo kaffet men det verkar vara ur mummsigt! Urfin julkalender

Gnellienell@ instagram :))

Annica Lindqvist

Jag vill gärna vara me,
Och denna bort ge.
Min syster inte kaffe vill ha,
Vilken tur att hon då choklad kan ta!
Så vi kan brygga oss varsin kopp efter tycken,
Vilken tur att man vinner 10 stycken!

Sofia A

Jag är gärna med och tävlar.
Jag skulle ge bort Tassimon till mina kära föräldrar, det är så att jag är sjuk och har varit det under lång tid. Utan mina föräldrar skulle jag aldrig klarat av allt jag genomgått och genomgår, de har ställt upp med allt för mig och ja kommer aldrig kunna återgälda dem för det. Därför skulle det kännas extra roligt att kunna ge dem en kaffemaskin som ett litet tack då båda två är riktiga kaffemonster.

Hanna Nystrand (hannarebeccanystrand på instagram)

Denna skulle bli en perfekt julklapp till mig och min sambo! Finns inget godare kaffe än tassimo. Tyvärr får man bara smaka på denna lyx hos frisören så det vore underbart att äga en. Har en liten underbar och livlig tjej här hemma som bestämmer våra sovtider så kaffe är en viktig del i våra liv numera! Hoppas så innerligt på tur.. Kram från oss

Emma

Jag vill vara med och tävla. Om jag skulle vinna skulle min kära make få den då det är bara han som dricker kaffe här hemma. Då vi fick vårat tredje barn för ca två månader sedan som de var tvungna att operera tarmen på dagen efter att hon föddes och vi låg inne hennes tre första veckor på sjukhus har vi inte så mycket pengar nu i juletid för både min man och jag vabade för att vara på sjukhuset. Han har velat ha en sån här länge och hade varit så kul att kunna få ge honom en så håller tummarna för vinst. Mail: e_canbo81@hotmail.com eller instagram: Emma_can81

Emma

Jag vill vara med och tävla. Om jag skulle vinna skulle min kära make få den då det är bara han som dricker kaffe här hemma. Då vi fick vårat tredje barn för ca två månader sedan som de var tvungna att operera tarmen på dagen efter att hon föddes och vi låg inne hennes tre första veckor på sjukhus har vi inte så mycket pengar nu i juletid för både min man och jag vabade för att vara på sjukhuset. Han har velat ha en sån här länge och hade varit så kul att kunna få ge honom en så håller tummarna för vinst. Mail: e_canbo81@hotmail.com eller instagram: Emma_can81

Mio Johansson

Jag skulle unna mej världens godaste mamma kaffe var eviga dag. Just precis bara för att jag är så mycket värd det.. Trött sliten o det skulle då kännas mer än perfekt att få avnjuta en god Tossimo efter smak <3
Instagram:MIIIIOOO

Evelina

jag skulle vilja vinna och ge bort den till min pappa i julklapp! Han är omöjlig att köpa julklapp till för han önskar sig aldrig något men han ÄLSKAR kaffe så denna skulle vara perfekt :)

Josefine Severin

Jag är med och tävlar!! Vinner jag så blir det svärmors julklapp :) tack för en grym julkalender!

Mattias

Satt och surfade runt och letade efter julklapp till min älskade sambo också kom jag in här :) jag är med och tävlar! Och vinner jag så ger jag den till min sambo /Mattias

Emma

Jag vill vara med och tävla. Om jag skulle vinna skulle min kära make få den då det är bara han som dricker kaffe här hemma. Då vi fick vårat tredje barn för ca två månader sedan som de var tvungna att operera tarmen på dagen efter att hon föddes och vi låg inne hennes tre första veckor på sjukhus har vi inte så mycket pengar nu i juletid för både min man och jag vabade för att vara på sjukhuset. Han har velat ha en sån här länge och hade varit så kul att kunna få ge honom en så håller tummarna för vinst. Mail: e_canbo81@hotmail.com eller instagram: Emma_can81

Jessica A

Jag behåller den. Jag älskar kaffe men med en liten donna på fyra månader och ett yrväder på tre år så hinner jag inte med. När jag hinner fixa kaffe så händer alltid nåt, så när jag väl hinner ta mig, så är det antingen kallt i muggen eller så har det stått för länge och smakar skit. Så snälla ge denna kaffetörstande, värmländska tvåbarnsmamma en fin klapp. ;-)

Nipo Naing

Hej,
Jag vill delta i tävling. Vi älskar kaffe så jag vill behålla Tassimo kaffemaskin om jag vinner. Den är jätte fint och har min favorit färg vit.

Annster

Önskar vinna maskinen till min sambo som julklapp. Egentligen är det min mamma som förtjänar den mest och jag tävlade om en kaffemaskin åt henne i en annan julkalender och tänkte att nu chansar jag på denna till sambon.

Han har länge talat om en sådan. Vi fick tag i en begagnad men han blev så besviken, då den inte var som vi tänkte. Inte så fräscht med en kaffemaskin som är begagnad heller. Jag tror inte att han är den som unnar sig en kaffemaskin. Därför tror jag att detta skulle bli en perfekt julklapp och han skulle bli så glad. Jag dricker inte kaffe, så han unnar sig bara pulverkaffe. Denna kaffemaskin erbjuder säkert bättre varianter och även en kopp choklad som skulle passa mig. Mums! Perfekt att ha när gäster kommer. Något för alla smaker :)

Håller tummarna att lyckan blir min!

Sandra

Vilken gåva detta skulle vara till min sambo! Världens bästa livkamrat och pappa! Han studerar och arbetar, samt tar hand om sin familj på bästa sätt. Varje dag tänker jag att jag är lyckligast i världen som får vakna upp bredvid denna underbara man! Som student har han nu vid 30 års ålder precis lärt sig att dricka kaffe. :) Därför vore denna så klockren till honom! :)

Sandra

Vilken gåva detta skulle vara till min sambo! Världens bästa livkamrat och pappa! Han studerar och arbetar, samt tar hand om sin familj på bästa sätt. Varje dag tänker jag att jag är lyckligast i världen som får vakna upp bredvid denna underbara man! Som student har han nu vid 30 års ålder precis lärt sig att dricka kaffe. :) Därför vore denna så klockren till honom! :)

frokennejderskog@hotmail. com

Denna goa sak till min man brukar ej köpa nåt t varann annars hoppas hoppas

Nellie

Tore inte du behöver publicera denna, men jag glömde skriva min mejladress - gnellie@live.se :)) mil instagram ör gnellienell! Kram!

Frida

Åh vilken julkalender 😍 vi är självklart med och tävlar

Anonym

Denna skulle jag vilja vinna och ge min goa gubbe i julklapp! 🎅 elinore_froding@hotmail.com

Johanna B

Jag är med och tävlar! Vårt första barn beräknas till sommaren och jag är den enda i hushållet som dricker kaffe, så denna smidiga maskin hade jag behållit själv. :)
johanna.c.borjesson@gmail.com

Elin

Hej,
Är med och tävlar och vinner jag så ger jag detta till mina underbara pensionerade föräldrar. Dem förtjänar en kaffemaskin och har tyvärr ingen nu utan kör snabb kaffe jämt. Pga sjuksdom så har ekonomin inte vart så stark och trots att min pappa är pensionär så har han ändå fått jobba. Skulle vara underbart och fp ge dem denna. <3

Laila

jag dricker främst te men ibland är det gott med lite kaffe. men det dricker jag ute på stan. för vi kör pulverkaffe hemma så både jag och framförallt mina gäster skulle uppskatta denna goda variant.

Caroline None

Jag vill vara med o tävla om denna julklappen till min fina farmor, hade varit en himla fin klapp till henne. Hoppas på tur för en gångs skull :-)

Anna Mukka

Hej! Jag vill va med och tävla och vi skulle ge kapselmaskinen åt mina föräldrar som alltid ställer upp och är hundvakt när vi jobbar. (Skift arbete) utan dom hade vi inte kunnat ha kvar lilla Hugo :)

Susanne bengtsson

Om jag skulle ha tiren att vinna skulle jag ge denna tassimo maskin till min kära sambo, då han tjatat i ett år att han vill har en sån. Det vore perfekt nu när våran gamla hederliga kaffemaskin går på sin sista vers..

Janeth carlsson

Jag skulle behålla den själv, tycker jag har varit snäll. Hoppas på tur.

Iréne Bolonassis

Denna vill jag gärna vara med och tävla om till min sambo som önskat sig en sån här hur länge som helst

Frida Mattsson

Jag är med och tävlar om denna läckerhet. Hade blivit super glad om jag vann denna då det inte finns riktigt med tid att fixa O'boy eller kaffe här hemma med en mamma sjuk liten 7 veckors bebis som ibte vill ligga ensam i 2 sekunder .. håller tummarna :D

Linda

Skulle väldigt gärna vilja vinna. Ska närsomhelst föda mitt andra barn, inser att vakennätterna och tidiga morgnar kommer bli mer regel än undantag så en snabb kaffe då vore fantastiskt!

Kerstin

Detta skulle helt klart gå till min sambo som älskar kaffe 😊 Vore roligt att få ge honom något extra för allt han gör för oss 💖

Cecilia Taube @septembermamman

Jag är med!!! Denna skulle jag ge mig själv och sambon! Två trötta småbarnsföräldrar vars kaffebryggare håller på att falla i bitar här hemma :-/ :-)

Marie Stifors

Jag håller tummar och tår att vinna denna till min man som de senaste veckorna blivit kaffetokig😊
Han ska vara pappaledig nu så det hade varit perfekt ❤️

Stella

Åh, detta paket skulle jag vilja vinna åt mig själv :) förut drack jag både te och kaffe varje dag i min tassimo, men den gick sönder för cirka en månad sedan. Och när man har många barn i familjen så blir det svårt att prioritera sig själv. Så en ny tassimo skulle verkligen ge min jul lite glädje :)

Instagram: stellaweronikaelena

Stella

Åh, detta paket skulle jag vilja vinna åt mig själv :) förut drack jag både te och kaffe varje dag i min tassimo, men den gick sönder för cirka en månad sedan. Och när man har många barn i familjen så blir det svårt att prioritera sig själv. Så en ny tassimo skulle verkligen ge min jul lite glädje :)

Instagram: stellaweronikaelena

Jenny

Då vi går i köpa hus planer så skulle jag faktiskt behållt den själv. Då det är en snygg detalj. :) även gubben hade blivit glad Jennyback89 på instagram elle bocken_89@Hotmail.com

Anna

Så passande tävling! Om jag vann skulle jag ge mig själv som julklapp.
Varje morgon skulle bli så mycket lyxigare med en riktigt god kaffe.
Det kan man behöva i mörkret och alla dagis-lämningar!!

emma W

Hej! Vi har redan en hemma och älskar den! Skulle jag vinna så skulle min lillasyster få den som precis börjat plugga på folkhögskola,. Studenter behöver koffein ;)

Louise

Jag vill vara med och tävla! Skulle ge den till min sambo som behöver snabbt och gott kaffe på morgonen! :)

Sara H

Hej om jag vinner så skulle jag ge den till min kära man som tack för hjälpen när jag gick med tre månader med gips detta året på min fot efter en kraftig opration. Dom 6 första veckorna var jobbigt då fick jag inte ens gå på min fot. Vi har ingen egen kaffe maskin men min syster har en sådan och jag vet att han gillar detta kaffe för vi får sånt hemma hos henne.

Felicia - Mamma till Melwin

Jag är med och tävlar, och skulle gärna vinna den till mig själv och gubben min! :-)
Blogg: www.feliciasbebis.blogg.se
Instagram: muumz

Millie Karlsson

En snabb kaffekopp natt och tidig morgon skulle göra susen för en mamma med en 5 månaders kille som har kommit på att det är mycket kul att vara vaken väldigt tidigt! Jag skulle behålla den själv, passar mig, min sambo och vårt kök perfekt! :) kram

Matilda

En Tassimo-kaffemaskin vore toppen när energin behöver fyllas på mitt i allt plugg!

Sofia Skoog

Jag kommer nog behålla den själv nån julklapp borde jag väl vara värd hahha
Sķoogen@live.se

Zara

Jag vill gärna delta i denna underbara tävling. Jag skulle ge bort den till mina barns farmor o farfar för att dom alltid ställer upp för oss och för dom älskar kaffe. Och bättre kaffe går ju inte få än i en tassimo💕
zarajarizon@hotmail.com
Zaraa82 instagram

Saragunmarie

Den här skulle bli perfekt hemma hos oss. Jag dricker inte kaffe, men min pojkvän dricker desto mer. Han experimenterar alltid med nya kaffesorter i vår utslitna kaffekokare, så han skulle bli överlycklig åt denna. Vi ska snart få vårt första barn, så jag misstänker att han nog kan behöva lite extra gott kaffe innan jobbet framöver för att orka ;)

saragunmarie@gmail.com

Kajsa

Jag skulle helt klart behålla den själv :P Lite lyx med extra gott kaffe tidiga mornar :P

Marie

Jag vill delta! Jag kommer ge den till min pappa, som länge suktat efter en sådan här. Min instagram @snowychili

S a n d r a

Ååh! HÄR vill jag minsann tävla! Glad tjej som har läst din blogg i måånga år vill tävla om denna kaffemaskin,skulle jag vinna skulle jag helt egoistiskt spara den helt själv! För jag är ju en av de viktigaste personerna i mitt liv, inte sant:) Och så många goda fikor jag kommer att bjuda mina fina vänner på. Kram!

Anonym

Emmakarlss0n@hotmail.com
Instagram : smuuulaaa

Åhh vill haaa. Har önskat mig en sådan och nu för någon månad sen har min sambo också börjat dricka kaffe så nu vore det perfekt med en sån 😍 en julklapp till oss båda vore helt perfekt, den önskar jag oss.💛

tullezz.blogg.se

Snygg, enkel och praktisk! Perfekt julklapp till mig själv och min sambo. Skulle görs sig kanonbra i vårt kök:). tullezz@hotmail.com

Emilia karlin

Jag är med och tävlar! Om jag vann skulle jag behålla den själv. Som småbarnsmamma har man inte alltid tid att vänta på att kaffet ska bli klart i kaffebryggaren, och en tassimo skulle underlätta vardagen för en kaffe älskare som mig :)

Emma

Jag vill vara med i tävlingen! Min mamma hade fått den, den skulle få stå i hennes koloni, så det alltid finns gott kaffe när vi kommer dit!

Magdalena

Jag skulle ge denna till min lillebror. Han är galen i kaffe och denna maskin skulle passa honom perfekt. Dessutom skymtar jag ett paket med oreosmak vilket även är hans favoritkaka. Det skulle göra honom extremt glad. kram

Karin E

Jag skulle vilja ge den till min pappa. Han är nybliven pensionär och mamma jobbar fortfarande så det blir många "kaffe för en" där hemma. Vi har sagt att vi inte ska ge varandra julklappar men jag har tänkt att en kapselmaskin vore en perfekt present till honom :)

Hanna-Sara

Jag vill vinna! Denna får min sambo i julklapp!

jennifer antonsson

Jag skulle vilja tävla om denna kaffemaskin och dela med min sambo. Vår äldsta dotter är sjukt morgonpigg och vaknar oftast 5 och vår yngsta dotter vill gärna amma hela nätterna så man är lite trött om dagarna. Därför tycker jag att vi förtjänar detta :)

Ida

Jag är med och tävlar! hade passat jättebra hemma hos mig när jag flyttar hemifrån så att pappa kan få kaffe utan att behöva ha en kaffebryggare, den här kan ju även jag som inte dricker kaffe använda! Så en julklapp till mig och pappa :)

Emelie Kringberg

Om jag vann den här fina kaffemaskinen skulle jag dela den med min sambo Jonathan. Det vore verkligen lyxigt för oss som blivande 2-barnsföräldrar att få starta varje dag med en god kopp kaffe tillsammans!

Louise

Vill gärna vara med och tävla, skulle ge den till min sambo som är ett kaffemonster. Så slipper han göra massa kannor med kaffe då det bara är han som dricker det. 😊

Emelie Lundblad

Dels skulle jag behöva lära mig dricka denna konstiga dryck då energin med en liten tryter ibland, men, jag skulle ge denna till min sambo som ständigt tjatar om att han vill ha en kaffemaskin! Vad glad jag skulle bli om jag fick ge han den! Lagomt till han i januari fyller jämt dessutom..

m a j a n

Den här skulle jag vilja vinna. Hade varit perfekt på mitt kontor. Konstig nog har jag inte skaffat en dit ännu, jag som älskar kaffe. Så nu håller jag tummar och tår och hoppas på denna fina julklapp :)

Max Ekberg

Men snyggve! Denna maskin skulle jag vilja ge mig själv när jag fyller 25 snart!

sofia frank

Är gärna med och tävlar! Vinner jag skulle jag behålla den själv, för ja unnar aldrig mig någon jag vill ha.

Marie Elin Kristina

Om denna hamnar hos mig så kommer mina föräldrar få den, de ställer upp i alla lägen och det skulle vara roligt att ge dem denna för att visa vår uppskattning, något jag annars tyvärr inte har råd med, de skulle bli så fantastiskt glada :)

Matilda

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle nog behålla den, blir mamma i januari och kan nog behöva allt kaffe jag kan få ☺️

Frida Andersson

Jag behåller den själv och delar den med sambon, våra twins håller oss vanna på nätterna så för att orka pallra sig iväg till jobben är vi i stooort behov av gott kaffe :)

Helena

Jag hade gett den i julklapp till mig själv. Jag dricker inte kaffe så perfekt att kunna bjuda nära och kära som kommer på besök, på en god kopp med smaskigt kaffe eller något annat gott.

Linn.W

Hej, jag skulle ge denna till mina äldsta barn. För vår gamla är så gott som sönder använd... Väldigt poppis här hemma oss stora och små.

Erica

Denna skulle jag vilja vinna till min sambo, då han gör så otroligt mycket för oss och det hade varit roligt att kunna visa honom vår uppskattning! Håller verkligen tummarna ..

Isabelle

Vill också vara med och tävla. Vilken lyx. Hade behållt den till mig själv. Perfekt nu till föräldraledigheten när det kommer spenderas mycket tid hemma.

Hillevi

Jag skulle vilja vinna denna kaffemaskin till mig själv! Då jag är den enda i familjen som dricker kaffe blir det väldigt sällan.... Med en kaffemaskin från Tassimo skulle jag enkelt kunna få mig en god kopp! ☕️

Anna Andersen

Självklart är jag med och tävla om denna fina kaffemaskin.
Älskar tassimo och alla deras smaker.
Skulle behålla den själv då våran har gott sönder. Så vi kan fortsätta bjuda vår familj och vänner på deras underbara drycker.

Anna Andersen

Självklart är jag med och tävla om denna fina kaffemaskin.
Älskar tassimo och alla deras smaker.
Skulle behålla den själv då våran har gott sönder. Så vi kan fortsätta bjuda vår familj och vänner på deras underbara drycker.

LILITH - Numera diagnosfri

Jag skulle ge den till min äldsta son som pluggar på internat. Han kan behöva lite vardagslyx när han är fattig student.

Johanna Sjöholm

Jag vill gärna vara med och tävla!

Maskinen ska jag ge till min lillasyster som ska flytta hemifrån i januari. Det hade vart perfekt julklapp till henne!

Kram
Johanna

Maria

Jag är absolut med och tävlar om denna! Skulle jag vinna är det min sambo som får den :). Han har velat ha en kaffemaskin i evigheter, så det skulle vara så kul att få överaska honom med en sådan till jul :)

Anonym

Jag skulle ge den till mig själv & de andra två i kollektivet! Perfekt då vi inte gillar samma kaffesort & oftast dricker kaffe vid olika tidpunkter! :)

Louise

Då jag inte själv dricker kaffe hade denna varit perfekt att ta fram när man får besök av nån som dricker kaffe, istället för att behöva dra fram en kaffebryggare och brygga för mycket och behöva hälla ut. 👍✊

denise skoglund

Vill.gärna vara med och tävla! Min sambo skulle få den i julklapp :)

Emma

Åh vilken fantastisk lucka!
Denna skulle jag ge till min farmor,för då kan hon ha glädje av den och jag också när jag är där o fikar :-)

Cecilia Koch

Ohhh vilken julklapp till en trött mamma med stora påsar under ögonen.. Efter en natt som denna, sovandes balanserande på sängramen och väckt vid 04 av en magsjuk bebis så skulle jag behöva en enkel maskin som brygger kaffe på ett knapptryck. Håller helt enkelt och helt ego tummarna för en vinst till mig själv!

Å denna skulle jag vilja vinna till min man, jag som inte laga kaffe till honom kan. Nu håller jag tummarna allt det går, att det är i vårt hem denna snart står. ( elin@joos.se)

"Jag vill gärna vinna denna till min man, då jag inte laga kaffe till honom kan. Nu håller jag tummar och tår, att denna skönhet i vårt hem snart står"

Pernilla Kilstrom

Åhhhh! Kaffemaskin är alla studenters stora dröm. Jag skulle helt klart placera den på bästa stället i mitt eget kök. Att kliva upp på morgonen blir mycket enklare om man vet att en god kopp kaffe väntar!
@lantfroken

Linn

Jag är med och tävlar! Jag skulle ge den till min dotters gudmor, bara för att hon är en sån härlig och bra person😊

jessika

Jag skulle gärna vilja vinna denna! Och ärligt talat till mig själv.. verkar kunna bli så gottigt med en såndär! :)

Helena Nilsson

Åh jag deltar och hoppas på tur <3

Lovisa

Åh skulle vara så himla kul att vinna den till min pappa!

Emma

Oj vilken bra vinst! Skulle behålla den själv. Skulle vara skönt att ha en sådan här, så slipper jag dra fram perkulatorn när det är dax för morgonkaffe.

kaltrina ibrahimi

Jag är med och deltar, om jag vinner så kommer jag och min sambo behålla maskinen då vi inte har då mycket. Bodde på Malta ett halvår och har nu flyttat hem så lite elektronik behöver vi. Just nu äger vi en enkel kaffebryggare -.-

Kaltrinaa37@live.se
IG: ibrahimikaltrina

Jossan B

Den här vill jag vinna och ge i julklapp till min kaffeälskande man ;-) Han vill så gärna ha en sån här men jag har bara sagt nej.. Han skulle bli sååå överraskad!

Anna Andersen

Självklart är jag med och tävla om denna fina kaffemaskin.
Älskar tassimo och alla deras smaker.
Skulle behålla den själv då våran har gott sönder. Så vi kan fortsätta bjuda vår familj och vänner på deras underbara drycker.

tina

Jag vill vara med oxh tävla. Jag skulle behålla den själv eftersom en tassimo står högst upp på min önskelista i år :)

Malin

jag skulle ge denna till min farmor när hon fyller år i februari.

Frida

Wow vilken bra lucka! Jag skulle faktiskt vilja ge den till mig själv. Att kunna göra en kopp med riktigt gott kaffe snabbt och enkelt är nog extra skönt nu i januari när jag blir två barnsmamma 😅. Är dessutom himla nyfiken på alla nya smaker som kommit.

Erika

Jag skulle vilja vinna denna till min man. Självklart vill jag vara med :)

Pernilla Höglund

I vår nya bostad skulle den göra sig otroligt fin, skulle allt vilja behålla den själv så att sambon min får nytta utav den för sina tidiga stressade mornar 😊

lisett kannenberg

Den sak är liten och smart. Endast ett knapptryck så är det klart. Välj vilken sort du vill ha. Bara ladda, tryck och ta. Sen är det bara dig bakåt luta, dricka och njuta.
@kannenberg på instagram

Fanni

Jag vill vara med! Om jag skulle vinna så skulle min fina sambo få den. Vi har ingen kaffekokare här hemma utan han får dricka snabbkaffe. Det är pga det som jag slutade dricka kaffe. Snabb kaffe är set värsta som finns. Kram

Linda Daleljung

Denna skulle vara perfekt att ge bort till min älskade syster som är ett stort kaffemonster.

Anonym

Jag skulle faktiskt ge den till min man, (så delvis till mig med 😉). Han vill gärna ha en sån här för att det är snyggt. Jag vill gärna ha det eftersom jag är mammaledig och ofta dricker kaffe ensam, så onödigt att sätta på en kanna varje gång, så mycket spill. Winwin 👍
Instagram: @filipparistorp

Emelie M

Jag skulle ge den till min mamma som alltid ställer upp när det är jobbigt om jag vinner :-)

Jenny Ström

Skulle vilja vinna denna till barnens pappa som behöver kaffe för att komma igång pp dagarna.

Emma

vill gärna vinna. Skulle ge denna till min mamma och pappa som alltid ställer upp vad det än är.
Instagram duffy_eme

Sanna

Vinner jag så ska jag behålla denna goding själv :) den behövs här hemma med två små på 1,5 år och 2 månader :)

Sara

Jag vill delta :) Dricker inte kaffe själv, men min fantastiska sambo och kärlek hade verkligen uppskattat denna. Därför hade han fått den :)
Sara90m@hotmail.com

My

Ja tack! Den skulle jag behålla själv. En god kopp kaffe en tidig morgon när man är uppe med småbarn är aldrig fel.

Ida Linander

Har varit riktigt snäll i år, så hoppas tomten kommer med en fin kaffemaskin till mig i jul 🎅🎄

Ida Linander

Har varit riktigt snäll i år, så hoppas tomten kommer med en fin kaffemaskin till mig i jul 🎅🎄

Maria

Jag är med i tävlingen!
Skulle nog behålla den själv, då jag har mycket kaffe att dricka ikapp. Avstår helt under graviditet och amning, så det kommer bli massor av kaffe när jag slutar amma!

Lisa Bergman

Vår tassimo har precis gått sönder och jag saknar den så. Detta vore ju toppen så jag kan få dricka mitt goda kaffe igen. Blir inte samma sak i en vanlig kaffebryggare. ;)

Elin Jönsson

Idag går jag på ett års föräldraledighet! Längtar efter alla mysstunder med barnen och sambon, såklart! Men alla vaknätter, tidiga morgnar och för lite sömn bävar jag för. Då skulle lite starkt kaffe verkligen behövas och göra susen! Hoppas därför att just jag och min lilla familj kan vinna denna supersnygga Tassimo!

Erika

Till min kära mor! Som aldrig ger något till sig själv. Hon ställer upp för alla oss andra o ur och skur.
Hon skulle bli så glad för denna julklapp!
Vänliga hälsningar Erika
erikawarme@hotmail.com

Sara

Är gärna med och tävlar.Jag skulle ge den till min underbara make :) håller alla tummar och tår och hoppas på turen :)

Anna Lundqvist

oj vilken fin vinst. Jag är gärna med. Och om jag vann denna skulle jag vara helt ego o behålla den själv.

Anonym

Jag är med! Skulle ge denna till mig själv i en lite försenad födelsedagspresent! Fyllde år den 14e och en kaffemaskin skulle behövas nu när sonen är 1 1/2 år 😴😴

Sofie özdemir

Vill vara med och tävla. 😊 om jag vinner skulle jag nog behålla den själv. Tycker jag är värd det 😄

elin

jag vill delta och det är ingen tveka om att det är min mamma jag vill ge denna till! En kaffemaskin står som sagt på hennes önskelista och denna vore ju perfekt!

AnnaDumle

Åh vilken fantastisk julklapp detta hade varit, till mig & min man. Vår kaffemaskin gick sönder för ett år sedan, men vi har riktigt dålig ekonomi efter svindyra ivf-kostnader, så vi har inte råd att köpa en ny. Efter många långa års längtan (över 7 år!) fick vi äntligen en fantastiskt liten dotter <3 Men sedan hon föddes i augusti kan jag räkna de gånger jag druckit varm dryck på en hand. När mitt kaffe/té äntligen är klart pockar hon alltid på uppmärksamhet, det slår liksom aldrig fel 😄 Min underbara man hade också blivit helt överlycklig om han kunde hinna få en kaffe hemma på morgonen, innan han går till bussen halv sex varje morgon :)

Annelie

Jag vill gärna vara med och tävla, min mamma skulle jag vilja ge denna till!

Emelie Eriksson

Jag vill vara med och tävla och hoppas på att få vinna denna kaffemaskin till mina föräldrar, dom har redan en kaffemaskin men som dom riktiga kaffe-älskare mamma och pappa är så är den riktigt sliten och börjar gå sönder. Så skulle vara kul att kunna ge dom en snygg och välfungerande kaffemaskin i inflyttningspresent nu när dom ska flytta till hus efter jul.

Angelica Andersson

Om jag denna maskin skulle vinna, kan jag slå vad om att min sambo skulle svimma! Kaffe är det bästa han vet och en maskin av detta slag skulle göra hans dag ❤️

Emelie

Mina föräldrar skulle få denna julklapp 😄😄😄 min instagram: emeliehanson

Ylva

Ååh jag vill vara med :) Jag vill faktiskt behålla den själv om jag vinner för utan kaffe klarar jag mig inte utan ;)

Anonym

Åh jag är självklart med och deltar och tävlar om detta i hopp om att få ge det till min morgontrötta sambo!

Min instagram är johannahilmersson och min mail är johannahilmersson@me.com

Christina Frisberg

WOOOW!! Jag vill ha kaffemaskinen själv jag älskar kapselkaffe, så enkelt, och så säkert ingen feldosering där inte!! :), alltid hett, aromatiskt och jättegott, påtår någon?? ja tack och gärna tretår med om jag får !! :)
SNÄLLA TOMTEN!! :) <3

Sanna

Skulle jag vinna skulle jag faktiskt behålla den själv, älskar latte så denna skulle vara perfekt! :)

Anonym

Åh en sådan skulle vi i familjen vilja vinna, så vi nu i vintern värmen kan finna 😅😊👍 alexandra_graas@hotmail.com

Emelie O

Ååh, den vill jag så gärna vinna, till mig själv :)

Linnea

Vill vara med:) vill vinna denna till min pappa som blir pensionär i vår! vilken härlig grej för honom att ta en god kaffe varje morgon och bara njuta:)

Sandra

Jag vill gärna vinna denna till mig själv! Har önskat mig en sån länge, men inte unnat mig att köpa någon.

Reneé Asplund

Jag vill också vara med och vinna såklart, som stressig arbetande mamma/sambo och en hög med djur som ska få sitt så har man nästan aldrig tiden att vänta på en kaffebryggare =) Så det skulle bli en julklapp till mig =)

Elin A

Jag är med och tävlar om den här super vinsten! Om jag vinner ska min fina underbara sambo och blivande tvåbarns pappa få denna. Han älskar kaffe men tycker inte om att brygga bara till sig själv så denna hade suttit fint till honom. :)

Astrid

Jag vill gärna vara med och tävla och vinner jag så skulle min morfar få den eftersom han varit så himla snäll hela året och hjälpt mig med körkort, skola mm.

astridlindmark@live.com

Tilda

Jag skulle vilja vinna denna till mig själv faktiskt, då det vore perfekt när jag snart flyttar hemifrån!! :)

Malin

Jag vill vara med!
Och jag vill vinna den till mig själv, har hört att den gör så himla god varm choklad och även te. Det hade passat mig utmärkt (och barnen). Mannen hade iofs kunnat få kaffekapslarna ;)

Alexandra

Den skulle mina föräldrar få, då de ställer upp i vått och torrt. De hjälper till mycket när barnens pappa ligger borta i veckorna , trots att de själva har fullt upp med sina jobb och vardagliga bestyr. De älskar kaffe, så det vore så kul att få ge en sådan här fin present 😊❤️. Carlzon_3@hotmail.com

Anonym

Vill vara med! Perfekt gåva till min underbara bror med familj, som alltid ställer upp

Annica L

Är gärna med , skullle bli en present till maken.

Tatyana

Den här skulle jag behålla själv. En perfekt julklapp till en trött småbarnsmamma. Gott och varierat kaffe med detsamma! :)

Heidi

Jag skulle skänka denna till en släkting :)

Caroline

Jag vill vara med och tävla. Jag skulle behållt den själv då jag flyttar hemifrån och inte har råd att köpa en själv då jag bara är 16 år och behöver pengarna till andra nödvändigheter, men jag älskar kaffe och te så det hade varit behövligt :)

Jossan

Min man är timmerbilschaufför och då skulle denna kaffemaskin sätta lite guldkant på hans arbetsdagar :) den skulle passa fint i lastbilshytten ;) sundeborn_89@hotmail.com instagram : frusundeborn

Emma

Vill vara med och tävla men kommer i princip behålla den själv. Vinner jag får min sambo den, han har nämligen en från första generationen (första k Sverige) och den gav upp igår (rip)
Kan tänka mig att han behöver kaffe så snart vår bebis tittar ut (bf +6)
Emhsie@live.se

Yasmine

En sådan skulle JAG ha haft! :)
y_bergh@hotmail.com
@yasber

Lisakjelsnes

Jag vill vara med och tävla om denna fina julklapp till min underbara svärmor. Som ställde upp och stöttade mig med min sambo under förlossningen av vår son då jag totalt bröt ihop och knappt kunde tänka pga min bästa väns son dog i rummet brevid samtidigt.. Hyllar denna fantastiska kvinna med mitt liv & för mig förtjänar hon allt här i livet.. Speciellt gott kaffe 😃

Mikaela Isaksson

Hej! Är självklart med och tävlar. :)
Denna skulle jag ge till min bror, som en inflyttningspresent tror jag. Han har äntligen skaffat sig en egen lägenhet, så nu kommer jag att få hans stora rum :D Jippi.

Lina

Denna skulle jag gärna få, jag och min pojkvän ska flytta hemifrån om 1mån och än så har inte en kaffemaskin införskaffats. Det hade därför varit väldigt passande i kul att få denna snygga maskin!
Instagram: @linaeklund

Anonym

Jag vill gärna vara med och tävla :) denna kaffe maskin slulle jag vilja ge till min vän, då det står högst upp på hennes önskelista att få en kaffemaskin i julklapp :) instagram: novaliesochlowesmamma

Emma - williams mamma


*Jag vill så gärna vinna, att äntligen slänga ut kaffe perkolatorn och få ställa in något lite nytt lyxigare i köket. Man har inte alltid så råd nu som arbetssökande och bjuda vännerna/ grannarna på något extra en cafe latte de hade varit någpt =)Cafe latte, chai latte, choklad, macchiato!! =)

Delat i min blogg: http://nouw.com/Emnitus/lucka-19-hos-linda-16652574

håller tummarna hårt för vinst!!

Therese Jansson

Jag skulle faktiskt ge bort denna till min lillebror ingen flytta hemifrån present!

Catrin Wiberg

tävlar gärna om detta fina pris till mamma och pappa, som alltid ställer upp i vått och torrt!

emma rudbeck

Jag vill gärna vara med. Har jag tur o vinner skulle jag behålla den själv eftersom jag har en urgammal bryggare som tom gör hemskt kaffe. Hoppas på tur

Marie

Hej!
Om jag skulle vinna skulle jag ge den till min mamma. Min pappa gick bort 2012 och nu ska mamma flytta från huset till en lägenhet. Tror hon skulle uppskatta en kaffemaskin och göra sig av med den gamla perkolatorn.

Mia Uhlin

Jag är definitivt med och tävlar! Bästa julklappen -till mig själv! Det är jag värd som nybliven tvåbarnsmamma, kaffe är numer min bästa vän 😉

Mia Uhlin

Jag är definitivt med och tävlar! Bästa julklappen -till mig själv! Det är jag värd som nybliven tvåbarnsmamma, kaffe är numer min bästa vän 😉

Anonym

Åh en drömtävling för en kaffegalning som mig! Som singel är det perfekt att bara kunna göra sig en kopp :)

Katarina Palmqvist

Åh en kaffemaskin står överst på min önskelista så denna vill jag gärna vinna! :)

Marianne

Jag vill vara med o tävla. Min dotter Linnea skulle få den för hon har blivit en riktig kaffeälskare.

malin johansson

Jag hade gett den till min sambo, vi har bestämt att inte köpa julklappar till varann i år då vi inte har råd. Men detta hade ju blivit en fantastisk överraskning 😍 min instagram är Maalinjohansson87 ☺ och mailen är malin_johansson87@hotmail.com

Jennie

Jag skulle ge den till mina föräldrar! :)

Emelie

Jag vill vara med. Skulle ge den till min mamma som alltid ställer upp och har länge tjatat om en Tassimo!

Sandra Q

Jag vill vara med! Har alltid önskat mig en tassimo men inte tagit tag i att köpa en, så jag skulle behålla den själv, så jag och sambon slipper ladda perkulatorn på morgonen.:)

Jenny

Jag vill vara med och tävla! OM jag vinner så ska min kaffegalna lillebror få den :D

Anonym

Jag vill delta :) skulle ge den till min fina farfar då han blivit själv och ska flytta till lägenhet från hus och han älskar en go kopp kaffe :)
linn_stridh@Hotmail.com
intagram @linnstridh

Stina Polvi

Hejsan !
Jag deltar gärna, detta är något jag önskat mig sedan de kom <3 Eftersom jag är den som är enormt svag för kaffe i olika smaker och former, är detta det som alltid hamnar längst ner på listan *ska skaffa*... Njutning att kunna göra sig själv en god kopp - när som helst ! Hoppas hoppas <3
Ha en fin dag,
kram !

Mikaela

Denna skulle jag vilja vinna och ge den till min älskade man då jag själv inte dricker kaffe💖

Instagram: mikfors

Natalie

Jag som enbart druckit kaffe 2 gånger i mitt liv skulle ge denna vinst till min bästa kompis mamma som har funnits där för mig under hela graviditeten. så ja jag vill gärna delta i tävlingen.

Heléna

Jag är gärna med, själv dricker jag inte kaffe men min sambo dricker mängder på jobbet på veckorna men hemma på helgerna dricker han inget alls och har SÅ ont i huvudet jämt, det måste ju bero på att han inte dricker kaffe? Choklad skulle jag gärna dricka om vi vann, skulle kännas lyxigt =)

Johanna

Jag är givetvis med och tävlar, kaffeälskare som jag är! :) Skulle behålla den som en julklapp till mig själv, skulle vara så smidigt på morgonen när man har en fullspäckad dag framför sig. Vardagslyx! :) Håller tummarna!
mail: Joja87@hotmail.com

Hanna

Denna vill jag vara med och tävla om! En perfekt julklapp till mig själv för att jag fött vårt andra barn i år :)

Zandra Hellström

Maken han gärna kaffe på morgonen dricker
tänk vad härligt att ta en snabb kopp innan han till jobbet sticker

Jag själv kan av chokladen njuta
för Tassimo kan alla sorter spruta

Denna unika maskin
skulle på vår bänk stå så fin

Denna skulle vi faktiskt behålla
för den skulle oss helt förtrolla

Grannarna skulle nog komma hit ofta
bara för att det hos oss så gott skulle dofta

Vi hoppas och ber
att Linda oss nu denna ger 🙏

GOD JUL🎅
Instagram: hellstromzandra



Kristina Berg

Vill gärna vara med och tävla. Skulle jag vinna denna skulle jag ge den till min mamma. Hon bor själv och tycker om att dricka kaffe.
Att brygga kaffe till sig själv är inte speciellt roligt. Men med denna kommer de gå snabbt och smidigt för henne och hon får dricka nybryggt kaffe hela dagen;)
Så jag hoppas verkligen på tur idag😉

Nathalie Hofvander

Jag är med :) Den kommer mina föräldrar få då jag inte gillar kaffe.. en sådan här maskin har de önskat sig men plånboken räcker inte riktigt till, tyvärr :(

Sandra

Skulle gärna ge bort den, men för trötta mammadagar är ju kaffe räddningen och då passar den här perfekt :)

ilknur

Vill vinna till mig själv som är kaffeberoende o behöver vara vaken min lilla prinsessa sover dåligt 😆💕

Tova

Jag vill gärna delta i tävlingen, om jag vann skulle jag ge bort den till mina föräldrar i julklapp :)

Caroline

Men denna vore ju en perfekt gåva till min fästman! Vi äger inte ens en kaffebryggare och har aldrig gjort. Men en sån här lyxig sak kan man ju även göra annat än kaffe! Toppen! En perfekt present i 6 1/2 års present och julklapp till sambon ❤️

Marie

Vinner jag så ska min kära sambo få den i julklapp, dricker inte kaffe själv men vem vet kanske lär jag mig tycka om det med hjälp av tassimo :)

Pernilla Loman

Jag skulle vilja dela den med min familj om jag vann. ♡

Ingela olsson

Denna fantastiska klapp skulle jag vilja vinna till min fantastiska sambo😊 han skulle älska att få en kopp kaffe innan han åker till jobbet. Håller tummarna!!

Ingelaiaolsson@gmail.com

Amanda L

Om. Jag vann skulle pappa få maskinen då han älskar kaffe!

Cecilia Magnusson

Jaaa, jag vill vinna!
När jag var gravid med min dotter Freja, nu 5 månader, drack jag inte kaffe på hela tiden men det kompenserar jag för nu. Kaffe är min bästa vän! Min sambo dricker dock inte kaffe så den här maskinen skulle vara perfekt för mig 😊 ☕️

Jennifer på Fashioncut

Skulle gärna vinna den till mig själv, skulle passa så bra när mannen jobbar i Kina och jag inte vill koka kaffe för 4 när det bara är jag som dricker en kopp på morgonen.

Amanda

Vill självklart vara med och tävla! :)
Skulle ge den till min sambo som alltid velat ha en (jag dricker inte kaffe) men vi har inte haft råd än :)

Titti skarp

hej
jag vill gärna vinna den till min vän som älskar kaffe men dock inte har nån tassimo
skulle bli jätteglad att få överaska min vän med god tassimo
hoppas på turen
Titti

Sara

Då min gått sönder så önskar jag mig en ny. Det finns så många goa smaker i tassimo familjen. Jag skulle ge den till min sambo 💜☺

Olivia

Skulle ge denna kaffemaskin till min pappa, då det går snabbt och lätt att göra en kopp och han är ensam. Hade känts fantastiskt att kunna ge bort en sån här till hans födelsedag i Januari :-)

Therese

Ååå denna skulle jag vilja vinna till min älskling. Han hade blivit jätte glad!

Carola

Jag vill vinna den för att min sambo älskar kaffe och jag själv är ingen som dricker vanligt snabbkaffe (som han gör när han är ensam som ska ha). Däremot gillar jag kaffe latte och choklad och annat spännande, så jag skulle verkligen älska att ha en sådan här kaffemaskin där jag får välja och vraka bland smakerna. Och sambon skulle få sitt älskade kaffe också när han än vill. Vilken drömvinst detta skulle vara.

felicia

skulle vilja vinna denna till min pappa då han kan behövas muntras upp efter att ha mist båda sina föräldrar i år.

Caroline, i väntan på nummer tre!

Jag skulle behålla den, jag köpte en för ett år sedan efter att ha önskat mig en lääänge, och hann nog inte ha den ens två månader innan min karl lyckades förstöra den, blev lovad en ny men fortfarande dricks det snabbkaffe här hemma (urk!) inser att jag inte kommer få någon ny så jag får ta saken i egna händer! :)

Rebecca Andersson

Jag är gärna med! Denna tävling är jag ego och vill ha vinsten själv. :)

Tack för en fin och bra julkalender :)

Frida

Detta hade varit den perfekta julklappen till mina föräldrar. På riktigt tycker dom om pulverkaffe o när vi alla barn o respektive kommer till dom saknar vi alla våra kaffemaskiner där hemma ☺️ När mina föräldrar är på besök hemma hos oss o får kaffe från vår kaffemaskin tycker dom att kaffet är såååå gott o dricker gärna mer än en kopp ☺️

Jessica

Jag vill vara med och tävla och hade gett den till min fina sambo som precis fått nytt jobb, så antar att det kommer att behövas en och annan kaffe för han för att orka och sen får ju även jag ta del av denna goding :)

Sandra

Detta skulle bli en present som hela familjen kan använda :)

Sofia Björup (sofiabjorup@hotmail.com)

Åh, skulle så gärna vinna! Skulle gett den till min mamma, pappa och syskon. Och så kan jag ju smaka när jag hälsar på.. 😇

anna norberg

Till min kaffeälskande pappa såklart!

Anonym

Åh! Som småbarnsmamma känner jag mig värd att vinna denna. Snabbt och enkelt att få lite energi igen ☺️

anna norberg

Anna norberg mail annanorberg86@gmail.com (glömde skriva det ovan)

Ingela Berglund

Min man skulle få den, han brygger ofta så mycket kaffe när han är själv hemma, att bara hälften går åt, Det här hade varit ett sett att bara brygga det man behöver :) Vet att han skulle bli jätteglad

Amanda J

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle faktiskt vilja ha en själv,det blir många playdates hemma hos oss och det hade vart toppen med en kaffe maskin som denna när man ska bjuda på kaffe eller andra härliga drycker.snabbt och enkelt också! :) tack för en super bra och rolig julkalender! Instagram amandajaconelli mail:Amandajaconelli@hotmail.com

Maria

Ja är med... skulle behålla den så att jag kan bjuda på kaffe... :)

Mikaela

Jag vill vara med och tävla! :-) denna skulle passa min sambo prefekt då han tjatat om en sådan! Så han skulle få den, men jag skulle också använda den såklart! ;-)

Kram

Kristin

Jag deltar gärna och vill nog behålla den själv ;-)

Susanne

Wow wow wow....jag har önskat mej en Tassimo
sååå länge!!! Och så med alla dessa smaker är
ju en stor bonus.
Åh...vad jag önskar att detta paket hamnar
under min gran!! <3

Sandra

Jag är med o tävlar!
Jag skulle vilja vinna denna för att ge bort den till min mamma i julklapp, hon har ställt upp för mig och min son i två hela år när det har krisat!! Och hon vet att jag inte har så mycket pengar så hon har sagt att jag inte ska köpa en julklapp, detta skulle vara perfekt !!
Skhha@hotmail.se

Christina

Kära tomten!

Kaffe är gott
framförallt när vädret är rått
Snart skall vi flytta till ett nytt bo,
därför hade det suttit fint med en Tassimo!

Christina

Emma

´Jag vill också vara med! Och skulle jag vinna skulle jag behålla den själv och kännas lite lyxigt :)

Liselott

Kaffemaskinen min syster ska få
hoppas på vinst så jag kan få rå
om henne ett litet slag
håller tummarna ett tag.
@frukimsater

Emma

Jag vill vara med och tävla. Om jag skulle vinna skulle min kära make få den då det är bara han som dricker kaffe här hemma. Då vi fick vårat tredje barn för ca två månader sedan som de var tvungna att operera tarmen på dagen efter att hon föddes och vi låg inne hennes tre första veckor på sjukhus har vi inte så mycket pengar nu i juletid för både min man och jag vabade för att vara på sjukhuset. Han har velat ha en sån här länge och hade varit så kul att kunna få ge honom en så håller tummarna för vinst. Mail: e_canbo81@hotmail.com eller instagram: Emma_can81

Jennie

Denna skulle jag vilja ge till min bror som snart tar sin civilingenjörsexamen

Madeleine w

Är med och deltar. Den skulle jag ge till min kaffeälskande man :)

Frida

jag skulle behålla denna skönhet själv och kunna njuta utav en kopp fin kaffe och en bra bok när pappan busar med barnen

Anki Andersson

Hej:) Jag är gärna md och tävlar om denna fina kaffe maskin, som ja skulle ge till min mamma om jag vann. Hon skulle bli jublandes glad om hon fick den:)

Frida

jag skulle behålla denna skönhet själv och kunna njuta utav en kopp fin kaffe och en bra bok när pappan busar med barnen

Ulrica Mickelsson

Vilken vinst igen💞 Nu Bode de väl äntligen vara min tur✊ behåller den självklart själv🎅😍

Charlotta Wallgren

Oj vilken rolig lucka! 😃

Denna skulle då sambon få,
För att kunna värma sig på morgonen den grå.
En god kopp kaffe för att piggna till,
Att trött gå till jobbet är inget han vill.
Men innan han till jobbet behöver kuta,
Vill jag att han en stund ska få njuta. ❤️

Otilia

Jag vill tävla!!! ☺️ jag skulle behålla den själv eftersom jag flyttat hemifrån för 1 år sedan och att en bra kaffemaskin/kokare inte har varit prio ett trots att jag älskar kaffe!!

michaela

Håller tummarna :)

michaela

Håller tummarna :)

linnea

Julen smyger sig in, och allting står still. Barnen dricker julmust och äter sill, medans de vuxna sitter där och funderar hejvillt, vad de ska bjuda på denna kväll, när kaffemaskinen exploderat i en stor smäll, vad hade då varit bättre än en tassimo så vit och fin, och kunna dricka varm kaffe denna kväll.

Hade verkligen velat denna för ge till min kära mor<3

Mail:neafoto@live.se

Camilla Andersson

Jag är med och tävlar! Skulle ge denna till min kaffeälskande sambo:)

RebeccaB

Jag är med och hade gett den till min fina mamma!

Christine Carlström

Jag skulle ge denna till min man som precis lärt sig dricka kaffe och helst vill dricka det dag som natt nu =)

Frida

För en småbarnsförälder med två små gullungar som inte gillar att sova på nätterna är en kaffemaskin från Tassimo en dröm. Att så snabbt få sig en rykande het, god kopp kaffe när man får en minut över skulle vara höjden av lyx.

Vi håller därför alla tummar vi har för att kaffemaskinen hittar hem till just oss! :-)

Kram

Kajsa

om jag hade turen att vinna så skulle jag ge den

Camilla

En perfekt julklapp till min man :)

Kajsa

Oj råkade skicka innan jag var klar.. Jag skulle iaf ha gett den till min mormor och morfar för att dom alltid finns där och ställer upp!

amanda

jag skulle vilja vara med och delta och hoppas självklart på vinst! Skulle jag vinna så skulle denna gå till min storebror som nyss är hemkommen från Filippinerna. Skulle vara så fantastiskt att ge honom en så fin gåva! :)

Amandaahlm@live.se insta: aahlmen

Tove

Jag deltar gärna! Skulle ge den i present till min kaffedrickande pojkvän. Han älskar kaffemaskiner dessutom, men har ingen egen! Kanske passar det extra bra då vår bebis kommer om två månader och en extra kopp kaffe kan behövas varje dag :)

Mikaela Lindebrand

Jag är med!

Hade givit bort den till en som verkligen förtjänar det bästa - min lillasyster. Hon som aldig säger nej, och alltid ställer upp.

caroline

Vinner jag denna, så skulle jag ge denna till min kära man! <3

Dennis

En tassimo är precis vad jag vill ha
när man upp på morgonen ska
trött vill man kaffe få i rask fart
en kaffemaskin är riktigt smart!
lite kaffelyx i min vardag är jag minsann värd få

Sandra Skogholm

Är med och tävlar, och skulle vara fräck och behålla den själv om jag van n ;-)

Linnea Jansson

Min fina mamma ska få den om jag vinner. Hon har det inte lätt just nu med varken hälsan eller ekonomin :(.

Cecilia Åsén

Vill vara med! Jag vill vinna det här paket till min familj som jag älskar något otroligt mycket. Mamma och pappa kommer uppskatta paketen, även jag och min syster :)

Monika Johansson

Jag är med! Förra julen fick jag en Tassimo av mina föräldrar. Om jag vann skulle de få denna av mig. Kapslarna skulle vi dela på....kaffe och choklad är ju så gott!

Vh
Monika

Henrietta

Jag vill gärna vara med och tävla! Vinsten skulle isåfall gå till min pappa, han är en stor kaffedrickare till skillnad från mig☕️

henrietta_karlsson@hotmail.com

sara hedlund

Jag vill vinna! Skulle jag vinna skulle jag ge bort den till vår mamma/mormor för hon är världens bästa!
Hedlund.sarah@gmail.com

Elin

Men då!! En vit rackare.
Den vill ju vi vinna. Nyblivna föräldrar kräver snabba koppar koffein!

Elin - Livat på torpet

Jag skulle ge den till min lillebror med familj som haft ett tufft år efter att dom fick reda på att deras dotter bar på en imunförsvarssjukdom. Så det här året har bara snurrat på med sjukhusbesök, prover, cellgifter, stamcellstransplantation och långa bilresor fram och tillbaka till sjukhus.

Så bara för att få visa dom hur bra dom har gjort det så skulle det vara så kul att få ge dom denna. Dom kana dricka kaffe och the och deras småtjejer varm choklad <3

Håller tummarna ...

Anita

Jag är gärna o tävlar!! Detta skulle jag behålla själv! :)

emelieeriika

Jag är med och tävlar :) Instagram: emelieeriika

Om jag vinner så skulle jag ge bort den till min svägerska och hennes fästman, dom skulle nog bli väldigt glada att få den :)

Anita

Heter på instagram aniita81 :)

Helena

Jag vill absolut vara med och tävla. Skulle vilja säg att jag vill ge bort de till någon i julklapp. Men jag kommer ge den till mig själv. En kompis köpte en till sig själv för ett tag sedan och jag vart riktigt imponerad hur gott & enkelt det var.

Carola Wahlström

Detta vill jag gärna vinna, jag älskar Tassimo och det där är ju en underbart snygg maskin, jag skulle nog lätt behålla den och ge min gamla + macchiatopaketet till mamma som jämt är här och dricker macchiatos annars för att hon inte har en egen maskin

Carina

Om jag vblir den lyckliga vinnaren behåller jag den som julklapp till mig själv

Johanna Almgren

Åh denna vinsten hade varit helt perfekt. Är mamma till en femmånaders liten flicka som sedan tre månader tillbaka sover jättedåligt på nätterna. På dagarna vill jag inte gå runt som ett vrak utan vill spendera all tid och energi på henne och då är kaffe till stor hjälp för att piggna till. Dock är vår kaffebryggare idet bra och eftersom min man inte dricker kaffe så hade det varit perfekt att bara kunna brygga sig en kopp. Känner inte heller att jag har råd att köpa en ny nu med mammapenning utan de slantar som blir över vill jag investera till min dotter. Hoppas på vinst (den är inte bara praktisk den är dessutom galet snygg!)

Johanna Andersson

Denna suveräna vinst skulle jag vilja ge till min storebror. Han har precis blivit sjukskriven pga utbrändhet och behöver förenkla sin tillvaro. Allt behöver bli enklare för honom. Att koka kaffe kan vara ett projekt. Därför skulle en Tassimo vara en lösning att förenkla vardagen. Dessutom får han det godaste kaffet ever varje morgon!

Cilla A

Jag började dricka kaffe när jag blev tvåbarnsmamma. Nu är morgonkaffet ett måste och jag skulle så gärna vilja vinna en egen lyxig Tassimo-kaffemaskin! Jag har bara råd att ge mina barn julklappar så det vore underbart mysigt att vinna en klapp till mig själv med. ;)

Juliah

Jag vill vara med och tävla.
Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann, jag har önskat mig en tassimo hur länge som helst!

Mathina Reis

Åh vilken lyx att ha i sitt kök, den tävlar jag gärna om och till mig själv som sliter med arbete 100% och en liten 14 månaders pojk (maken är hopplös;))

Madeleine somsuk

Jag vill vara med och tävla och skulle faktiskt behålla den själv, haha! Har en liten på 1 år här henma och det lyxigaste jag vet är att ta en kopp god kaffe för mig själv. Detta skulle ju göra min stund ännu lyxigare :)

Mathina Reis

Tävlar gärna till mig själv :)

Fasceta

Jag skulle vilja vinna den som en julklapp till min bästa man. Jag har inte jobbat och förtjänat pengar än så skulle det vara tråkigt i jul utan ge en julklapp till honom och han älskar kafé väldigt mycket.
@cha_miku

Malin

Denna skulle jag unna mig att behålla själv! Tycker det är riktigt snygg design och älskar kaffe så skulle bli jätteglad om jag vann!
malineriksson.78@telia.com

Anonym

Jag skulle gärna vilja vinna den och ge den till mig och min sambo i julklapp. Jag har precis börjat gilla kaffe på riktigt och denna skulle vara en perfekt klapp för numera två kaffeälskare :)

Malin Johansson

Hej! Jag vill vara med och delta! Jag vill ge vinsten till min far som alltid ställer upp för mig med vad jag än behöver. Han gör det med glädje, men jag vill ändå visa någon slags tacksamhet!

Sofi

Jag är med och tävlar om denna fantastiska maskin!
Jag skulle gärna vilja få ge denna maskin till min fina mamma som skulle behöva lite lyx i vardagen! Det skulle värma både henne och mig! :)

Theresia Vidén

Kaffe är något jag älskar. Vinner jag detta så kan jag tyvärr inte ge bort det =). Det är för gott! Perfekt att ha när man bor ensam, så lätt att bara göra en kopp istället för att brygga en kanna.

Rebecka skytte

Det skulle kännas underbart att kunna ge denna till min pappa som länge velat ha en ordentlig kaffemaskin. Han älskar tassimos kaffe så det skulle passa perfekt! Nu är det bara att hålla tummarna!

sofie

Denna skulle vara perfekt till mamma och mig. Vi ska sitta på mitt jullov och dricka kaffe och ha det mysigt:)

Johanna K

Jag skulle vilja ge denna till min mamma i julklapp. Hon ställer alltid upp i vått och torrt och är dessutom en riktig kaffekärring! ;) Men hon har bara en trasig gammal kaffebryggare hemma och med den här fina skulle hon få ”finkaffe” varje dag!

Sabina

Jag är med och tävlar! Min man får den isf :)
Sabinaribba@gmail.com

Jessica Karlsson

Jag vill vara med!!
Den behåller jag, småbarnsmammor kan INTE få för mycket kaffe, särskilt inte gokaffe!

Mimmi

Jag skulle ge denna till min sambo i julklapp :)

Felicia karlehov

Jag vill gärna vara med och tävla om dagens lucka. Detta skulle bli en perfekt julklapp till mig och min kaffeälskande sambo, den skulle göra sig bra i vårt kök :)

Maria

Åh vilken perfekt julklapp. Jag dricker kaffe men inte mannen o blir alltid över när man brygger. Här kan jag göra en kopp till mig bara o slippa överblivet kaffe. Är med o tävlar om denna såklart.

Maria

Om jag vinner denna ska min sambo få den, han älskar kaffe. :)

vayleth

vill vinna
skulle vara härlig kunna variera å dricka gott varjde dåg å även bjuda på det i min tassemo maskin

Sofia

Åh! Denn vill jag vinna och ge bort till min bror som precis ska flytta. Han är väldigt morgontrött av sig så detta hade varit en perfekt inflyttningspresent!

Charlotte

Jag är med och tävlar! Skulle ge denna till mig själv i julklapp :)

hanna

Jag är med och tävlar och jag skulle ge vinsten till min sambo :)

Frida Karlsson

Skulle bli superglad om jag vann. Min älskade man skulle få denna fina maskin om jag vann då han blev pappa för första gången i augusti och har verkligen tagit föräldraskapet på största möjliga allvar, finns ingen finare människa på denna jord. :)

Lissy

Jag skulle ge den till min sambo då jag är en riktig dumbo gällande kaffe. En kopp jag knappt kan göra så det blir att ständigt köra å köpa jag vägrar löpa. Så den bästa klappen till den bästa pappen.
Instagram lissy1337

Anonym

Jag vill delta! Jag skulle behålla den själv för jag älskar kaffe!

Anders

Jag är gärna med och tävlar. Den här skulle jag ge till min far, som är lite "rädd" för nya saker. tror det hade fungerat bra som ett första steg för att omvända honom.

Sofie

Jag vill delta i tävlingen och jag skulle behålla den för eget bruk!

Johanna BW

Wow vilken julklapp till vår te och kaffe älskande familj

Jonna

Jag vill gärna vinna denna och ge den som present till min kaffeälskande fästman på vår 10 års dag den 29 december. Han skulle bli så himla glad!!!

Amanda Skog

Åh, jag vill vinna denna till min kaffeälskande sambo!!

Christoffer Gustafsson

Min mor är nybliven pensionär, jag åt henne vill vinna den här. Nu när hon inte längre jobbar 9-5 kan hon koppla av i sitt hem.Och när hon får besök kan hon skryta med den här i sitt kök. Och jag som är hennes yngsta knatte kan förvänta mej en perfekt latte.

Elina

Jag vill vara med! Jag jobbar och pluggar konstant för tillfället och har nog aldrig druckit så mycket kaffe som nu.. Så jag hade behållit den själv, och tagit tillfälle i akt att bjuda hem vänner och familj på kaffe!

Elin.s

Jag deltar. Jag skulle behålla den själv :)

Instagram - Reggardsbrud

Kristin

Åh, jag vill vinna denna underbara kaffemaskin! Skulle faktiskt behålla den själv, eller ja det blir ju en present för hela familjen -en pigg, glad och alert mamma och fru :) Hihi!

Jess

Jag vill vara med och tävla! Om turen är på min sida skulle jag behålla den själv, dricker inte mycket kaffe själv och det vore därför perfekt att ha en sån här när kaffedrickande gäster kommer på besök. Dessutom finns det så många andra spännande drycker som jag själv skulle prova, framförallt chai latte :)

Tilde

Denna fantastiska och snygga kaffemaskin skulle jag skänka till min älskade syster och hennes fina familj -mumsigt och lyxigt kaffe, the och choklad i ett vips skulle vara otroligt uppskattat!!! :)

Elin

Vill givetvis vinna denna och hur ska man kunna vara en lattemamma utan tassimo :)

Emma Lindberg

Åh vill verkligen vinna denna som en julklapp till mig och min man ❤️

Madelene

åh jag skulle vilja vinna den här luckan, till mig själv och min sambo! vi älskar kaffe och är obotliga tidsoptimister båda två! han jobbar & jag är en överstressad student, så det här skulle vara perfekt för oss :)

@madelenewinberg

Jenny Ljunggren

Jag och min man behåller den själva, med en nyfödd kan jag tänka mig att det kan vara riktigt skönt och lyxigt med en tassimo som snabbt ger oss en god kopp kaffe :)

Emma Surell

jag skulle gärna vinna denna till mina föräldrar! (:

Frida

Jag deltar, jag vill vinna tassimo själv så jag sedan kan bjuda mina mamma vänner på en go fika, när våra bebisar är ute år 2015 💕 därför hoppas jag att jag vinner detta go fika paket 🍀
Min insta: busfridis

Lina

Åh vilken perfekt tävling! Jag har precis "lärt" mig att dricka kaffe (28 år, så det var väl på tiden haha) så den här hade jag behållt för mig själv! :) håller tummarna!
Stor kram!

Lisette johansson

Jag är självklart med & tävlar om ett sånt här underbart pris, Tassimon hade jag behållt själv & hälften av smakerna, sen hade mamma fått hälften då hon redan har en tassimo hemma :)

Linnea

Min mamma o pappa hade blivit superglada över denna! Som älskar det! Hade varit guld värt att vinna!!! :)

Josefine

åh vilken underbar lucka! Jag skulle verkligen vilja vinna denna då min sambo älskar kaffe och i olika smaker. Han har tjatat om en sån här maskin länge men pengarna har inte riktigt funnits där.

Josefine@rappel.se

Erika

Jag är med och tävlar och det skulle bli en julklapp till mig själv :)

Emilia

Skulle ge den till hela min familj! För att alla behöver ju uppmuntras med lite kaffe ibland, istället för att ha en kaffebryggare som det tar länge på. Alla i vår familj, till och med min lillasyster skulle bli glad av det! Det skulle vara väldigt roligt att vinna! & Så skulle familjen få världens bästa julklapp! Det förtjärnar dem! God jul :)

maja

Jag vill va mä. Om jag vinner så är det min lillasyster som ska få den som tack för alla gånger hon ställer upp som barnvakt och för att hon är helt underbar. Älskar henne ♡

Mirjam

Åh, jag är gärna med och tävlar! Mamma har pratat om att hon vill ha ju en sån här så hon skulle få den om jag vann! :)
Kram!

Mathilda Nilsson

åh så bra! jag är med!

jag skulle ge denna till min klass, då vi dansar flera timmar per dag och till och med dom som kämpar för bra betyg har ingen ork att lyssna på lektionerna (jag går sista året i dansinriktad linje) tror det skulle vara jätte uppskattat med en kaffe maskin i omklädningsrummet för lite extra energi!

emelie G

Om jag vinner kommer den stanna hemma hos oss. Jag dricker inte kaffe men kanske kan lära mig om jag har en Tassimo och min sambo och vänner som kommer på besök blir otroligt glada.

Sofie

en självklar present till min kaffeälskande man som jag vill ge lite extra uppskattning för att han är mannen i mitt liv och finaste pappan till vår lille son. Alla behöver lite extra uppmuntran ibland!

Andreas

Jag vill vara med och tävla om denna kapselmaskin. Skulle vara väldigt skönt att spara de ynka minuterna på morgonen som det tar att brygga kaffe, genom att endast sätta i en kapsel och trycka på en knapp. Är väldigt morgontrött och sover hellre 3 minuter längre än att brygga kaffe..

Anonym

Åh detta vore en perfekt julklapp till mig själv som har haft en väldigt tufft år. Så att njuta av lite lyxkaffe vore perfekt :)

Ingrid - Mamma till två sessor

Åh den här tävlingen vill man inte missa!
Om jag vinner så behåller jag den, perfekt för gubben som älskar kaffe och för mej som älskar choklad och "mildare" kaffe-sorter :D

Jennifer

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna, perfekta julklappen till min pappa då verkligen älskar kaffe! Han har pratat om att köpa en men har aldrig blivit av, skulle vara kul att ge honom någonting som jag vet att han kommer att bli glad över

Annette L

Jag är med och tävlar! Skulle jag vinna skulle jag ge dem här till med syster och hennes kille :)

Carro

Jag vill vara med och delta! Min sambo och fästman har blivit oskyldigt dömd till fängelse så jag kommer vara ensam i ett halvår från och med januari. Jag tänker att jag måste försöka muntra upp mig själv så jag skulle behålla denna till oss och dricka kaffe och varm choklad i mängder!

Anna Kihlström

Å kära du, klart jag vill vara med..KaffeÄlskare som man är & lite "på modet" är det ju att tasta alla dess kaffesorter..så detta skulle bli finaste klappen till mig & min make :-) Hoppas /Anna

Cherie | Börja Spring

Det här vill jag inte missa. Skulle jag ha turen att vinna så skulle den få flytta in här hemma hos mig. Att slippa koka kaffe hade varit skönt. Det hade underlättat mina mornar eller när det kommer besök :D

Linda Ingmarsson

jag vill ge denna till min pojkvän då han inte äger nån kaffemaskin alls. Och han kan verkligen behöva en. Han skulle bli blixter glad över vinsten

missli76@outlook.com

Anna

Jag vill tävla om denna till min granne (och nyfunna vän) hon berättade här om dagen att hon så gärna skulle vilja ge sin kille en kaffebryggare i julklapp men att dom inte har råd. Tänk om jag skulle kunna överraska henne med denna ♡

bitsk

åhh jag hade behållt den helt klart=))

jane karlsson

är med och deltar, den skulle bli en julklapp till min man som länge längtat efter en kaffemaskin

Nathalie

Jag skulle jätte gärna vinna denna och då ge den till min fina mamma. Jag har själv en tassimo och hon har helt fastnat för deras chai latte och frågar var och varannan dag om hon kan få komma över på en kopp! Sen älskar hon ju även kaffe såklart! :)

Patrise

Tjohooooooo vad jag vill vinna denna!
Älskar kaffe och varje år önskat en kaffemaskin i julklapp och i år skulle det ha varit så roligt att få just denna kaffemaskin i julklapp 😃 Skulle vara så otroligt tacksam om jag vann!! tänk om jag skulle vinna, SÅ glad jag hade blivit! Hoppas 🌟🌟🌟

Sandra

Nr 19 är mitt nummer, eftersom jag fyller år idag :D
Såååå, om jag nu vann så skulle detta bli en födelsedagspresent till mig :)

Elin. Mamma till Elton

Jag vill vara med och tävla, om jag har turen med mig och vinner detta så blir det en julklapp till mig själv. 😊

MariaM

Jag skulle gärna vinna denna till mig själv och mannen! Har aldrig haft en egen sån här, men et blit ju så gott kaffe!

Viktoria

Jag vill vara med o tävla :) Skulle behålla den själv så att jag och min man kan få lite vardagslyx på morgonen innan jobbet.

Karro

Jag vill självklart tävla. Både jag och min sambo älskar kaffe men gav nyligen bort vår kaffemaskin till min lillasyster som hade större behov av den än oss.

Emma J

Jag vill vara med och tävla!

Jag skulle ge denna till min morfar för han tycker om kaffe men det blir mest pulverkaffe eftersom han inte orkar koka till sig själv längre. Han blir 95 år snart och detta skulle vara en fantastisk present att ge honom. Då kan han njuta av gott kaffe varje dag och känna att han kan bjuda på riktigt bra kaffe när han får besök. Det vet jag att han skulle uppskatta så mycket!

Evelina

Jag skulle vilja vinna den till min farmor :)

Sabine

Jag är med och tävlar! Om jag vann den så skulle jag ge den till min fina sambo som jobbar och sliter så hårt, han förtjänar verkligen något extrafint i julklapp. Dessutom så började han dricka kaffe när lillan kom till världen så tassimon kommer i perfekt tid hihi. Instagram är sabineewelina! =)

Emelie Svensson

Jag är med och deltar.
Jag skulle behålla den själv då våran gick sönder i flytten nu för en månaden och inte riktigt haft råd att köpa en ny riktigt än. Och det skulle vara smidigt att ha en då jag är själv med min 5 mån son på veckorna och hans far är bara hemma helger!

Johanna

Jag är gärna med och tävlar :) Hur gärna jag än vill ha den själv så skulle jag ge den till min mamma. Hon har pratat om att hon vill ha en kaffemaskin i över ett år nu och snart ska hon flytta. Det vore därför en fantastisk inflyttningspresent. Däremot skulle jag passa på att komma förbi så ofta jag kan för att smaka alla de där spännande smakerna.

God jul!

Emily Wallin

 

Jag vill självklart delta!! Jag är faktiskt så fräck att jag önska r den till mig själv om jag vinner! Den jag har nu var nog ett riktigt måndagsexemplar och kan inte finna kvittot för den (har letat som en galning!). Då jag är beroende av alla mina cappuccino, Caffè latte och alla andra goda kaffeblandningar så är jag i desperat behov av en ny!!! Då julklappar har inhandlats till barnen finns det inget över för en ny. Så skulle bli så innerligt lycklig, glad och tacksam om jag skulle bli överraskad med den bästa julklappen! !😃😄😃😄😃😄

Sofia

Jag är gärna med! Om jag hade vunnit hade jag gett bort den i julklapp till mina föräldrar som älskar kaffe och som jag tycker förtjänar något extra lyxigt i år ;D God jul! Kram :D

Maddi S

Jag vill vara med o tävla. Jag dricker inte kaffe så jag hade gett den till min mamma :)

Marie mamma till 3

Jag är gärna med och tävlar och skulle ge den till min morbror som fortfarande står och kokar kaffe på spisen på landet! =)

Jessica Sundberg

Självisk som jag är skulle jag behålla den själv! Behöver en kapselmaskin som inte bara gör kaffe utan dryck som både jag och barnen dricker!

Christina

Kanske har turen på att vinna denna ;) jag skulle gett den till min fina mamma som har haft det strulit på jobbet länge. Nu har företaget gått i konkurs så vid årsskiftet står hon utan arbete.. Denna är hon helt klart värd :-) kram

Lotta Larsdotter



Vill gärna delta i tävlingen!

Överst på min fästmans önskelista
finns drömmen om en egen hemmabarista!
Vill gärna förgylla dygnets stunder
med hjälp av detta tekniska under.
Med en kapsel och ett enkelt pumptryck
kan jag honom servera nybryggd välsmakande dryck!

Jenny

Jag vill tävla! Den skulle faktiskt vara till mig själv- fin julklapp till mig ;)

Sarianne

Jag vill såklart delta!
Jag hade valt att behålla den själv och ta med mig den till landet så egentligen blir det en gemensak present med mina föräldrar och brorsa som också hänger på landet nästan jämt:)

Anni

Åh vilka bra vinster du har! Jag vill vinna den till mig och min sambo, för varje gång vi får gäster får vi snällt säga att vi inte har något kaffe att bjuda på, eftersom vi varken har bryggare eller kaffemaskin.. Dessutom passar den väldigt bra in i vårt vita hem ♡

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Skulle vilja vinna den åt mej och gubben, vi dricker mycket kaffe och har nu en väldigt gammal skruttig kaffebryggare som inte alls kokar gott kaffe längre.
Denna vore juh helt underbar för oss varje dag och även när vi får gäster att få bjuda på GOTT kaffe även olika smaker.

Sandra

Jag vill tävla! Min bror skulle absolut få denna.

Charlotte

Är gärna med och tävlar. Antingen ger jag bort den till min mamma eller pappa, eller så behåller jag den själv så att jag som icke kaffedrickare har något gott att bjuda på när jag får gäster.

Amanda L

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om denna! Vinner jag kommer kaffemaskinen ges till mina föräldrar. Dom förtjänar verkligen den, dom har gjort så mycket för mig och mina syskon så det skulle vara kul att skämma bort dom lite. :)

Jenny

Är med och tävlar, och vinner jag denna så skulle jag slå in och ge den till min fantastiska mamma!
:)

Angus

Den tar jag själv!! :)

anna

Jag vill vara med och tävla. Jag skulle ge den till mina älskade föräldrar som alltid ställer upp.

Tommy

jag skulle ge den till min svärmor :)

Tommy

Jaaaaaa! Den skulle jag lätt behålla själv.
Ensam hemma om att dricka kaffe och att ladda bryggaren och sätta igång den på morgonen har knappast högst prio vid den tiden. Så allt som oftast blir jag utan kaffe och kommer till jobbet som ett tjurigt monster. Med denna så är den svarta drycken bara ett knapptryck bort och jag kan få bli människa på morgonen.

Sandra Westberg

Då jag och min man är nyss fyllda 30 är det på tiden att vi blir liiite vuxna och dricker nån sorts kaffe. ;) Så med andra ord skulle jag/vi behålla denna själv om jag vinner! :D

Mail: s.westberg@hotmail.se
Instagram: sandra_westberg

Sofie

Åh ja Jah vill ha! En perfekt julklapp till mig själv! Som tvåbarnsmamma med lite sömn vore det superbra med lite uppiggande kaffe emellanåt 😊 GOD JUL!

Sofie

Åh ja Jah vill ha! En perfekt julklapp till mig själv! Som tvåbarnsmamma med lite sömn vore det superbra med lite uppiggande kaffe emellanåt 😊 GOD JUL!

Amanda -- mamma & hästägare

Åh jag är med. Jag köpte för flera år sedan en nespresso-maskin till min sambo men den kan man ju tråkigt nog inte göra choklad eller te i så vinner jag - behåller jag den själv - mouhahahahahahah :D:D:D

Helena R

Åh denna vill jag vara med och testa om jag har turen på min sida !
Jag tycker att jag förtjänar den själv och som en julklapp till mig :)

helena.rahlenius@gmail.com

Stephanie Björk

Jag skulle nog behålla den själv. Har precis börjat med att dricka kaffe och är väldigt intresserad av nya smaker. Hade varit jätte kul att vinna en sådan. Perfekt nu till det kalla vädret och mörka kvällarna :)

Sandra

Jag önskar vara med och tävla om denna julklappen till mig själv. Mest för att bjuda min kräsna mamma på kaffe. Hon tycker alltid att jag gör för starkt kaffe... Eller för svagt... Eller för varmt ;)

Sandra

Jag önskar vara med och tävla om denna julklappen till mig själv. Mest för att bjuda min kräsna mamma på kaffe. Hon tycker alltid att jag gör för starkt kaffe... Eller för svagt... Eller för varmt ;)

Michelle strömberg

Åh perfekta julklappen ju, jag är gärna med och tävlar och skulle gett den till min sambo (så Får jag ju ta del av den själv också, hihi)
Michelleochleona heter jag på instagram :)

Veronica Marie

Denna önskar jag till min älskade mamma som är en riktig kaffeälskare! Jag vet att hon skulle uppskatta att få detta otroligt mycket!

Hoppas! Kram

Jennie Bengtsson

Jag vill vara med! Jag skulle ge den till min pojkvän eftersom han verkligen älskar kaffe (tillskillnad från mig..)!

Caroline

Åh som föräldraledig blir det ett par koppar om dagen både för mig och vännerna. När man stiger upp i gryningen är man inte alltid sugen på att ladda kaffebryggaren med filter, vatten och kaffepulver. Med denna maskin går det ju mycket fortare. I med en smak och tryck på start ✊✊✊🎅

yaiza aho

Jag skulle vilja vinna denna till min kära bror, som just för tillfället bor i mitt vardagsrum men FÖRHOPPNINGSVIS snart får en egen lägenhet :-) då skulle han kunna bjuda syster på go kaffe för hela slanten.

Cecilia

Jag vill vinna denna kaffemaskin och jag om jag gör det har jag tänkt ge den till mig själv i julklapp.

Rebecca Olsson

Jag skulle vilja vinna tassimo maskinen till min mamma! :)

Rikard

Jag skulle ge den till min fru, hon är värd att få dricka riktigt gott kaffe på morgonen som går snabbt att fixa när hon är världens bästa mamma och fru som tar hand om våra barn på morgnarna när det är som mest stressigt med dagis och skola. En perfekt julklapp som jag vet att hon skulle älska och uppskatta!

Kim

Vilken rolig julkalender!

Jag hade behållt den själv som lite vardagslyx när man är mammaledig!

nic

Hade gett den till pappa om jag vunnit :)

Emelie Nilsson

jag vill delta :) och vinna det till min mamma

Jonna Tiensuu

Denna skulle jag ge bort till min storebror och hans tjej. Dom har det tyvärr inte så gott ställt och vet att dom önskat sog en liknande. Vore kul att kunna hjälpa dom på traven så kan dom lägga pengar på sin fina dotter istället.

Nathalie Andersson

Jag vill ge denna till min man, och även få chansen att använda den själv :) Alltid varit nyfiken på denna!

nathalie.braven@spray.se

Linn

Jag är gärna med och tävlar :) den hade blivit en perfekt present till min kära sambo som älskar de olika smakerna från tassimo. Han är världens finaste sambo och pappa så han förtjänar att dricka en god kopp kaffe eller en kopp choklad var morgon :)

Joakim hansson

Min älskade pappa, en riktig kaffe-gubbe skulle få den. Han är kaffe-personifierad och är det något han njuter av så är det en riktigt fin kopp!

Elin

Är gärna med och tävlar! :) Jag skulle behålla det själv, eller ge det till min syster.

Jenny Eriksson

Jag vill tävla om kaffemaskinen och skulle ge bort den till min sambo som faktiskt önskat sig en sådan i julklapp :)

Maria P

Jag dricker inte kaffe men vinner jag denna vinst så lovar jag att göra ett ordentligt försök, går det fortfarande inte så ger jag den till byns kvinnojour!

Helena (standbyhellyh)

Jag önskar att vinna en Tassimo till min älskade make. Han är värd så himla mycket mer än jag kan ge just nu som långtidssjukskriven. God Jul!

Charlotte Therese Björnström

Jag vill vara med! Har velat ha en kaffemaskin i flera år, för att få tillgång till caféliknande gott kaffe hemma. Denna maskin var så fin, behåller den själv om jag vinner, och hoppas få smaka på de spännande kapslarna....!

Jessica olofsson

Som heltids student nästa år så räknar jag med många koppar kaffe och sena pluggnätter. Så jag skulle önska mig den till mig själv som en riktig studiemotivation.

vera

Jag vill vinna den här till mig själv. I höst fick jag diagnosen ledgångsreumatism och mina händer är jättedåliga. Jag är oerhört trött och klarar inte av alla moment som ingår i en vanlig kaffekokning. Detta skulle vara en perfekt julklapp!

therese

Jag vill vara med. Och jag tänkte att det skulle vara en perfekt extra klapp till min kaffeälskande man :)

Linnea Öster

Vilken härlig present att vinna till en kaffeälskande sambo, så jag vill gärna vara med och tävla! :)

Jennifer Carlsson

Jag skulle behålla den själv, har nämligen nyss börjat lära mig dricka kaffe! Vid 25 års ålder haha bättre sent än aldrig!

Liie

Jag är med! Min pojkvän skulle få den så han lätt kan få kaffe på morgonen, och jag skulle nog köpa på mig lite choklad så jag också kan få något gott :)

Anna Collvin

Om jag vann skulle Jag ge kaffemaskinen till min svärmor för hon har ingen kaffebryggaren utan dricker snabb-pulver-kaffe som inte är gott 😉

Angeliqa Cramnell

Åh vad svårt! Om jag vann skulle jag antingen ge bort den till min man som önskat sig en sådan länge eller till mina föräldrar som är i stort behov av en ny kaffebryggare men aldrig skulle unna sig att köpa en. Det lutar nog åt att mina föräldrar får den.
Instagram acramnell

hanan

Om jag vann denna kaffemaskin så skulle jag ge den till min mamma som alltid finns där för mig och min dotter.

hremmo på insta...
hananremmo@hotmail.com

elin

Jag vill mer än gärna delta! Om jag vann skulle jag faktiskt behålla den själv. I höstas började jag på högskolan. Innan var jag mer en te-drickare men sen jag började där så har kaffet blivit mer och mer min vardag så därför skulle de vara så kul att kunna göra sitt eget kaffe och kunna variera på kaffedrinkarna! :)

Ida

Jag vill vara med, skulle ge det till min mamma och pappa.

Lisa Persson

Jag är med o vill ge den till sambon som gillar kaffe

Anna Sixtensson

Jag är gärna med! Skulle ge den till min kaffetokiga bror.

Therese

Det skulle bli en julklapp till mig själv. Min man dricker inte kaffe och jag klarar mig inte utan kaffe pä dagarna, och absolut inte nu när man har en liten o kan behöva sig ett par koppar extra ibland. Är även roligt att kunna bjuda sina gäster på något annat än "det vanliga" kaffet. :)

Anonym

Är jättegärna med och om jag vann skulle jag faktiskt behålla den själv. :-))kram veronica hedlund

Julia

Åh!! Ego som jag är skulle jag behålla den själv om jag hade turen med mig idag :) Vi har faktiskt en äldre variant av Tassimo hemma idag, så den skulle bli utbytt mot denna och så skulle vi skänka bort den vi har nu till någon som vill ha den.

Vi dricker inte kaffe varken Jimmy eller jag, därför är det smidigt med en Tassimo! Då slipper man krångla med öppnade kaffepaket som aldrig tar slut och kaffebryggare som bara är i vägen. Då brygger man bara en kopp kaffe till gästen (som blir glad när hen får välja smak!) och så kan man ta något annat själv, älskar alla chokladsmaker till den som marabou, milka och oreo! :)

Erika

Jag vill gärna vara med och tävla!
Min pappa fyller år den 23 december och jag vet fortfarande inte vad jag ska ge till honom!? Denna vore perfekt då han är en stor kaffeälskare!

Julia

Jag har haft en sjukt dålig dag med lärare som missat ens möten, företag som "glömt bort" att skicka mina produkter och allmän huvudvärk... Därför skulle jag vilja pigga upp mig med en vinst till mig själv och en god kopp kaffe!

Sandra Almgren

Om jag vinner den här kaffemaskinen skulle jag ge den till min sambo Daniel som är den av oss två som älskar kaffe. Själv dricker jag det väldigt sällan vilket han tycker är tråkigt och resulterar i att han inte brygger något kaffe till sig själv heller. Med en Tassimo skulle det bli mycket enklare för honom att bara ta en kopp när han själv känner för det. *håller tummarna*

camilla blank

Jag skulle ge den till min bror som inte är allt för förtjust i besök, så jag har en till anledning att komma och hälsa på 😉
Chamilla_89@hotmail.com

Patricia

åh den här skulle vi behöva, jag är urusel på att koka kaffe, det är så illa att jag ber gästerna koka själva!! haha.. vore toppen att vinna denna, då hade sambon blivit överlycklig och gästerna hade fått gott kaffe för en gångsskull :)

Mari B

Om jag vann skulle min svärmor få den. De håller på att göra om hemma hos henne, och snart är det kökets tur att få sig en renovering. dvs allt ska ut, från golv till tak. och då kommer de vara utan kök en längre tid och vad passar då inte bättre med en kaffemaskin de kan ha i vardagsrummet. dels är den snygg och dels kan hon få sin morgonkopp kaffe och få en bra dag.

malincatrin

Oh den här vinsten vill jag vinna till mig själv. Saknar en smidig kapselbryggare som gör sitt snabbt och enkelt när klockan ringer..

JoHaNNa - julkalender på bloggen 1-24 December

jag är med och jag skulle faktiskt behålla den själv. min kaffebryggare har gått sönder :( så vore jätte kul att kunna börja dagen med gott kaffe igen, som dessutom är klart med ett enkelt knappryck :)

Moa

Min dröm! need the energy!

Olivia

Jag är med och deltar. Jag kommer ge bort den till min pojkvän som älskar kaffe. Det här kommer att bli en fin present till honom. Tack.

monica

Jag vill vara med och tävla! Skulle faktiskt behålla den själv, har min sambo tur kanske han får låna den :)

Anna

Jag skulle gärna vilja vinna denna och jag skulle ge den till min kaffetokiga sambo. Jag dricker själv inte kaffe så vi har ingen kaffebryggare. På vardagarna hinkar han sitt kaffe på jobbet och på helgerna får vi helt enkelt bjuda bort oss för att han ska få sin dagliga kaffedos.

Anonym

Älskar din blogg! Skulle bli jätte glad om du kunde gå in på min blogg. www.alexizz.blogg.se

Anonym

Jag skulle gärna vilja vinna denna, till mig själv :-)

/Johanna

Sofie Andersson

Detta skulle jag vilja ge min pappa.
Jag vet han det verkligen skulle uppskatta.
Han på landet har sin stuga.
Ensam utan fruga.
Fika är hans last.
Fast in till stan tar man sig inte med ett hast.
Denna maskin kan han enkelt klara.
Jag behöver nog inte ens förklara.
Så han slipper ta bilen.
Spara på miljön och skippa milen.
Så kan han njuta av kaffe i hemmets ljuva vrå.
Tänk då skulle han må.

Malin Engström

Det här är definitivt en keeper! Skulle va bästa julklappen till mig själv, jag som älskar kaffe i alla former!
God jul Linda o Selma 💕

Frida

Blir jag den lyckliga vinnaren ska jag ge denna till min bror, han skulle älska den! Finsmakarn:)

Sabrina

Det här skulle vara den ultimata julklappen till mig själv. Köper sällan något till mig nu när man har sonen och kan köpa saker till honom. Sambon dricker inte heller kaffe och hur mycket jag än tycker om det orkar jag inte koka en kanna varje dag så den här hade varit det ultimata att våran köksbänk pryda, så en trött mamma kan gott kaffe få! 😍

Sabrina.hauta@hotmail.com

linda larsson

Självklart vill man vara med o delta. Skulle gärna vilja vinna den själv. Kanon grej nu när man blivit två barnsförälder 👍
Hienolinda@hotmail.com

Marie F

Skulle definitivt behålla den själv för att kunna unna mig lite vardagslyx! Med en nattuggla till bebis och en kaffebryggare som gör halvblaskigt knappt drickbart kaffe så skulle denna vara rena drömmen. ❤
Instagram frokenfridolf
Mail m.fridolfsson@live.se

Agnes

Jag är med! Kaffemaskinen skulle stanna kvar i mitt hus, men jag skulle ge den till mina föräldrar, fast jag själv kanske snor en liten varm choklad ibland, medan föräldrarna får ta kaffet. :)

Lina Elisabetsdotter

Jag vill delta i tävlingen. Om jag skulle vinna det här fantastiska priset skulle jag ge den till min man som är en kaffeälskare. Han skulle bli överförtjust och jag får då dela hans glädje. Hans glädje är min glädje!

Louise

Vill gärna vinna den åt min mamma, vad glad hon skulle bli då! (:
gerner_l@hotmail.com

Anna

jag vill delta :)

jag skulle behålla den själv för det är jag värd efter att ha blivit ensam med min lille son och ha pluggat heltid på distans med honom hemma hela hösten!

sandra

jag skulle vilja vinna denna till min farmor vars kaffebryggare precis gått sönder. Hon såg en kaffemaskin bland reklamen och sade att det vore rena lyxen med en sådan men att de var alldeles för dyra för henne. Hon är såå värd att få en då hon är ett fantastiskt stöd och familjens juvel utan tvekan:)

Karolina

Jag vill vara med och tävla om kaffemaskinen. Jag skulle ge den till mig själv för att jag alltid är ensam med barnen varje morgon och inte hinner göra mig en kanna kaffe i vår bryggare. Dessutom har jag varit riktigt, riktigt snäll i år. :)

Amanda

Jag skulle ge bort maskinen till min fina kaffeälskande mamma.

Camilias

Jag är med och tävlar och denna skulle jag ge till min mamma som snart fyller år

Susse

Hade varit så himla gött att kunna bjuda gästerna på gott kaffe och inte kaffe från en gammal kaffebryggare från loppis :P

Carro

Jag hade velat vinna den till min mamma. Hon fyller 50 i Januari och vi ska inte ge henne någon present utan vi åker på en kryssning med henne men det hade varit så perfekt om jag vann denna till min mamma då hon även förövrigt älskar att dricka alla sorters varma drycker :)

Longevity - en blogg om hälsa

Skulle vara en perfekt present till min mamma! Hoppas på tur!

Marika Johansson

Jag skulle ge den till min underbara mamma.

lena

Jag är med och tävlar. Om jag skulle vinna kommer jag behålla den själv då vår kaffebryggare gått sönder.

Yvonne

Åh,perfekta vinsten då vår kaffekokare gick sönder igår!!! 😊

Filippa L

Jag vill vara med och tävla. Julklappen skulle gå till min mamma, hon förtjänar en extra fin julklapp i år :)

Vera

Om jag vinner så ska mina föräldrar få den! Dom är två stora kaffeälskare och dricker kaffe ett par gånger om dagen. Dock så gör dom sin kaffe med en gammal vattenkokare och snabbkaffe. Dom förtjänar verkligen en kaffemaskin men jag har inte haft möjlighet att köpa dom en pga fattig student. Dom hade blivit så otroligt glada och använt den dagligen!

Anna Hjelm

Whoohoo!!! Jag tävlar gärna om denna :) och faktiskt för mig själv

Vicky

Deltar:-) Behåller den själv, är bara min man som dricker kaffe så det skulle bli perfekt.

Andreas N

Den här skulle jag vilja ge till min sambo Erika, för då får jag ju ändå ta del av den ;)

Frida

Jag skulle vilja vinna denna som en julklapp till mig själv :D

Carro_g84@hotmail.com

Hoppas hoppas så. Första gången jag är inne på din blogg och tävlar. Men hit kommer jag fler gånger. Superfina priser har du med. 😊👍 Är mammaledig men jobbar kvällar och helger för att få allt att gå runt lite lättare, och denna skulle verkligen bli uppskattad i min fullproppade vardag. Lite som pricken över i:ET att få njuta av en god kopp. 😊

Wilma

Jag är med!
Denna kaffemaskin hade jag gett till min pappa då vår nuvarande kaffemaskin hållt ut så länge jag minnas, om inte så länge jag levt (17år) haha. Detta hade varit en perfekt present till honom på hans födelsedag den 11 januari eller som julklapp om den hade hunnit komma innan dess :)

Helena i Uppsala

Brorsonen ska precis sätta bo,
i stället för mor och far kommer Tassimo!

Elin

Jag vill vara med och tävla. Skulle ge den till min älskade sambo.

Angelica

Jag skulle vilja ge den i inflyttningspresent till min bror, han älskar latte i alla sorters smaker.

Nathalie

Jag vill vara med och tävla!
Jag älskar kaffe, det ligger mig nära, även om vi snart är en familj på 4 som bor i en liten 1:a. Har vi ofta besök, hade definitivt varit gott att få bjuda på tassimo. :D

Emma

Om jag vann skulle jag ge den till en av mina bästa vänner, Emma. Hon är sååå värd en fin julklapp. Hon jobbar och sliter hårt (så även hennes sambo). Hon flyttade för ett tag sedan till Stockholm från Gävle och jag saknar henne så otroligt varje dag. Hon är en så genomsnäll och fin människa. Jag är den jag är delvis tack vare henne. Min älskade Emma borde få en sån här.

Elin

Hej Linda! Jag är med och tävlar! Jag är student (läs: inte så jätterik) och jag skulle vilja behålla den själv för att unna mig lite vardagslyx och få hjälp med att hålla ögonen öppna när skolböckerna blir alltför sega... :) Kram och God Jul!

Fridah

Jag är med och tävlar!! :D om jag vann skulle jag nog ge den till min mormor och morfar, de älskar nämligen att komma hem till mig, för då får man smaka på mitt goda "proffs-kaffe" (som de kallar det) som jag gör i min underbara tassimo :D Så de skulle älska att ha en egen sådan maskin därute på landet!

Anne-Mari Gabrielsen

Vill gärna vara med och tävla. Jag vill vinna för att ha god kaffe själv!

liselotte

Jag är gärna med och tävlar. Skulle ge maskinen till min bror, som alltid ställer upp vad det än är.

emma

Åh! Jag dricker snabbkaffe varje morgon, men skulle vara guld värd att ha kaffet klart innan man ska på jobbet varje morgon. Skulle vara en perfekt julklapp till mig och sambon!

eemmapersson@hotmail.com

Nathalie

Om jag skulle vinna då skulle jag ge den till min kompis Ulrika som för första året i hela sitt 47åriga liv kommer att få spendera julen själv. Så hon skulle behöva lite uppmuntran då hon tycker det kommer bli rätt trist. Hon har länge funderat på att köpa en kaffemaskin men pensionspengen räcker aldrig till. Så det skulle vara en toppen present att överraska med! :D

Hanna

Jag är med och tävlar!
Jag skulle ge kaffemaskinen till min bästa vän, som i höstas började studera i Lund, och är kaffetokig. Eftersom jag också kommer börja studera i Lund till hösten, och vi ska bo tillsammans, är det perfekt (för då får jag ju också ta del av kaffemaskinen hehe).

Johanna

Åh denna hade jag velat ha, hade sparat ihop till en men sen kom det massor med oväntade räkningar, restskatt och sånt tråkigt så fick inse att jag inte skulle kunna skaffa en. :(

Jennifer

Sambon köpte sig en tassimo för ett tag sedan, tyvärr gick den sönder, troligen elfel bara efter några veckor, men då han köpte den av en nätbutik har det blivit väldigt problematiskt att returnera den så vi hav tillslut upp.
Hoppas på att få ge honom en ny i födelsedagspresent nu i början av januari

Jessica

Jag vill gärna vara med och tävla om denna Tassimo. Då jag ganska nyligen börjat dricka kaffe på allvar och kaffebryggaren här hemma inte är av modell ny hade det varit perfekt med en liten julklapp till mig själv!

Sanna

Åh! Det här hade blivit en perfekt klapp till mig själv. Nybliven tvåbarnsmorsa, this is what I need!

Jennifer Lindström

Jag skulle ge den till min kaffe-älskande mamma som alltid finns där och ställer upp vad det än gäller. Hon är dessutom en underbar mormor till min dotter. Så glad att jag har henne, vore jättekul att få äran att ge henne en sådan fin present <3

freja

är gärna med och deltar
Skulle jag vinna så skulle faktiskt mamma få den, hon har tittat avundasjukt på min egna läge nu så hade varit väldigt kul att f¨å se hennes reaktion om hon fick denna :)

Charlotte

Ohh vad jag vill vara med och tävla. Jag behåller den gärna själv då jag har önskat mig en kaffemaskin i lång tid. Min man dricker inte kaffe så det blir oftast att jag inte dricker något när jag är hemma, bara på jobbet. Hade blivit så glad och det hade varit så lätt att få sig en god kopp om jag vann denna maskin.
Måste säga att du har verkligen en helt fantastisk julkalender!! :)

Johanna

jag vill vara med :) skulle vilja ge denna som en perfekt julklapp till mina föräldrar som stöttat mig något enormt nu under tiden som fattig student. perfekt julklapp till någon man älskar.

Emelie

Jag vill vinna, och vill behålla den själv 😊

Josefin

Vilken fin julklapp! Den skulle jag vilja ge till min bästa mamma för att pigga upp henne efter att hon blivit arbetslös. att se sin förebild i livet så nedstämd känns inte roligt alls... Ha en fin jul Linda. Kram josefinberglund13@hotmail.com

jessica eliasson

Skulle självklart vilja vinna denna till min man som är ensam om att dricka kaffe i familjen. Här kan ha få en kopp snabbt och lätt med ett knapp tryck.

Lina Eckerström

Jag hade gett den till min mamma.
Hon är värd bra mycket mer men hon älskar kaffe så detta hade ju minst sagt passat henne perfekt :)
Hon ställer upp i vått & torrt och är en klippa.
Min morfar är jättedålig och hon styr upp alla hans läkarbesök, mediciner, handling, möten... ja listan är lång. Samtidigt som hon har en heltidstjänst, 2 barnbarn hon passar & busar med.. ja och ett eget hus med trädgård & många "att göra". En kopp kaffe som bara tar ett tryck på knappen är hon ta mej tusan värd :)

Malin

Jag skulle vilja vinna den till min underbara kaffeälskande sambo! ;)
Han har ju tyvärr en flickvän som inte alls gillar kaffe men med denna hade jag i alla fall kunnat ta en kopp te när han gör sig en kopp kaffe :)

Therése Kunnas Franzén

Jag är med! :D Jag vill ge den till min bästa vän och barndomsvän som inte har någon kaffebryggare, kan hon njuta av mer lyxigt kaffe istället! Och så har hon kaffe och bjuda på när jag kommer dit ;)!
Tuwws@hotmail.com

Emelie

Efter flytten köpte vi en ny kaffebryggare men bara efter några bryggningar smälte locket på den och det blev alldeles snett och fult. Jättetråkigt nu när jag fått mitt drömkök men fått en ful detalj. Därför skulle jag vilja vinna så jag kan få ha en stilren och snygg kaffemaskin i köket som blir som en fin detalj :)

Helena Eklund

Jag är jättegärna med, vilken vinst!!
Vann jag detta skulle jag överraska min storasyster som precis flyttat till en egen lägenhet med det, hon skulle bli överlycklig!!
Kram :)

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med. Sonen älskar choklad och springer jämt hem till mormor och tigger choklad och gokaffe. Hon skulle nog tycka det var rätt skönt om vi kunde ge honom det hemma :-)

Har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/19/lucka-19-hos-linda-1912-2/

Angelica

Åh, denna skulle jag verkligen vilja vinna....till mig själv 😊 två av mina vänner har den, och det är alltid så gott att komma dit och dricka en kopp chailatte ifrån tassimo.n. MUMS. Det finns säkert andra goda alternativ att testa på :)) Håller tummarna 😊

Smurfan

Gokväll!
Jag vill gärna delta! Håller mina tummar så jag kan överraska världens bästa syster tillika världens största kaffedrickare med denna maskin. Hon skulle älska den och jag skulle gärna bli bjuden på en köpp ;)
Ha en mysig kväll!
Kram

My

Åh skulle sååå gärna vilja vinna denna, skulle ge den till min sambo <3

Madelene

Den här skulle jag vilja vinna till mig själv 😄
Insta madreh

alexandra

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle vilja ge den till min kära mor som är galen i kaffe, men hennes vanliga kaffebryggare går sönder stup i kvarten - tror inte hon vet hur man kokar kaffe haha.... Därför skulle jag vilja vinna en så hon kan få dricka ordentligt kaffe!

Hanna W

Vill gärna vara med och tävla om denna fina vinst. Vi har inte skaffat någon kaffemaskin/kaffebryggare. Vi dricker inte mycket kaffe utan ganska lagom, på jobbet. Men saknar en hemma, så den hade kommit väl till pass :-)

Malin Öhlund

Jag vill jättegärna vara med! :) jag hade behållt den själv, iochmed att jag ska flytta hemifrån i början på 2015 och det hade varit underbart att ha en sådan här goding hemma! Alldeles för mig själv :)

Carina Gustafsson

Om jag vann skulle jag ge kaffemaskinen till min 20-åriga dotter som precis har flyttat hemifrån.

Ida

Om turen är på min sida denna gång jag glatt skulle ge den till mannen med en sång. God morgon älskade man denna kaffemaskin jag till dig vann 😊😂

Agnes

Åh vilken rolig tävling!
Jag vill gärna vara med och tävla.
Vid en eventuell vinst skulle jag ge kaffemaskinen till mina underbara föräldrar, för jag vet att dem har pratat om en såhär ett tag, men inte kommit till skott med att köpa en. Dem förtjänar även denna lyxen efter ett tufft år.

God jul! :)

Anneli *Barntipsbloggen*

Har "tjatat" på sambon i typ 2 år att vi ska skaffa en sån här smidig maskin men nej han håller inte med om att behovet riktigt finns... Skulle därmed behålla den själv ;-)

Lida

Jag vill vara med och tävla om denna julklappen till min mamma som är en riktig kaffe älskare

Anonym

Jag vill sjukt gärna vinna en fin kaffemaskin! Blev för ett halvår sedan mamma till en liten Gustav som nu fått krupp, som att jag inte fick dåligt med sömn innan liksom ;) och till råga på allt är min man och jag väldigt jämställdhetsinriktade, så i och med att jag är lärare klev jag på ett nytt jobb nu precis innan jul för att sätta mig in i rutinerna men börjar på riktigt till terminsstart, vilket är ungefär då man kan få jobb. Så en bebis hemma på 6 månader med krupp och en lärartjänst som är min allra första, utmanande tjänst med alla delar det innebär med iup, pedagogiska planeringar, styrdokument, mentorselever och framför allt; konflikthantering och värdegrundsarbete! Tidigare har jag inte lyckats lära mig dricka kaffe, men nu, sedan Gustav föddes har jag börjat se tjusningen i det hela (och även att det är gott!) men tänker att Tassimo skulle göra min träning såååå mycket enklare! Och tänk lyxen att komma dragandes med en kaffemaskin till arbetsplatsen och göra lyxkaffe mellan lektionerna! Vore rena drömmen!
Kram Anna (annagustafson89@gmail.com)

Sarah

Jag skulle ge den till mina föräldrar. För att de är värda den (och hur mycket mer som helst) för att de alltid ställer upp för mig och mina syskon oavsett vad.

Åsa

Har jag turen att vinna behåller jag den själv, älskar kaffe och det vore kul att kunna variera sig :-)

Lotta

Jag är med och tävlar!
Jag vill gärna ge den till mig själv i julklapp eller i present då jag fyller år den 22/12

Irene Eliasson

Tycker jag är värd detta pris, för jag har varit snäll på alla vis! :-)
Städat, lagat julmat och knäck, lagt alla julklapparna i tomtens säck.
Som vanligt barnen många klappar får, men mamma det inte på så många står.
Så jag försöker fixa mina egna,och håller nu tummar och tår, att det är jag som vinnare står!

Sofie

Jag vill vara med och tävla, om jag skulle vinna så skulle jag ge denna till min man då jag tycker att han förtjänar lite lyx efter året som gått.

Carolina

Jag vill vara med & om jag vann så skulle jag ge denna till min pappa. Han förtjänar den verkligen :)

Lena H

Jag vill vara med och tävla. Om jag vinner behåller jag den själv för att kunna bjuda besökande släkt och vänner på riktigt gott kaffe.

Elin

Det här vore den ultimata klappen till mig och sambon. Har velat ha en länge men det är så tråkigt att köpa saker till sig själv. Mycket roligare att lägga pengarna på barnen :) Håller tummarna stenhårt nu för att det blir vi som får njuta av Tassimo 2015.

maria

Jag skulle vilja vinna denna och ge bort till min svärmor som hjälpt mig och sambon så otroligt mycket med vår dotter.

Anja

Snövit och alldeles underbar.
Jag vill vara med och tävla.
Jag är ego och behåller den själv älskar kaffe mycket och ofta.

Anna Norell

Åh jag hade velat behållt den alldeles själv men eftersom det är jul och jag har en arbetskompis som älskar kaffe, dessvärre har hon en nyupptäckt hjärntumör och är sjukskriven f. n. vi har länge funderat på vad som kan pigga upp hennes tillvaro, men nu tror jag att jag hittat svaret...

Monica

Jag skulle vilja behålla denna så att jag kan bjuda alla mina vänner på riktigt gott kaffe då de kommer på besök. Är den till dem eller mig då??

Zara

Jag är med och tävlar. Behåller den själv, för det är jag värd efter ett år med pluggande och vabbande och slitande :)

Camilla

FortSätter att prova lyckan att vinna här på din härliga kalender. 😍 En ny kaffemaskin skulle inte vara helt fel...☕️

Jennifer

Då jag är gravid får min sambo göra kaffe endast till sig själv var dag. Måtten blir aldrig bra och inte heller mängden. Med denna maskin skulle han varje gång få en perfekt kopp och förhoppningsvis kanske denna maskin kan få mig att tycka om kaffe igen (efter feb) :)

Ella

Jag vill gärna vara med och tävla!
Skulle jag vinna en Tassimo skulle den hamna hos mina föräldrar. Världens finaste föräldrar som jag och mina syskon besöker minst en gång i veckan för att fika med. Dom hade älskat den!

Anna F

Jag deltar gärna i tävlingen om en Tassimo! Jag skulle behålla den själv och använda den flitigt under föräldraledigheten som börjar idag :)

David Nyström

Hej, vi har en kaffemaskin vi är ganska nöjda med.. men det skulle vara kul att kunna ge någonting fint till min mor som fyller år 28:e december.. Hon brukar annars aldrig få något fint:)

Emelie Dössing

Vill gärna vara med och tävla! Skulle ge den till min bror eftersom han i början av februari flyttar hemifrån :)

Marie Olsson

Jag är med och tävlar om denna till mej själv:)
@fliiine

Linda

Jag är med och jag skulle behålla den då den skulle göra sig så snygg i vårt kök när de är klart:)

Anonym

Jag skulle ge den till min man som har tjatat om en sådan
Erikapejrud@outlook.com

Jane Larsson

Jag är med!!
Jag ÄLSKAR kaffe!! Och dricker alldeles för mycket. Eftersom jag bara har en vanlig kaffebryggare, blir det inte bra när man gör mindre än fyra koppar tycker jag. Dessvärre brukar jag dricka upp det jag gör. Med en kapselmaskin kan man ju göra bara EN kopp, perfekt sätt för mig att dra ner på kaffeknosumtionen!

Anonym

Åh en sån har jag velat ha hur länge som helt men pengarna räcker inte till:( min mail är mojje_87@hotmail.com

Sandra R

Åh jag vill vara med! Jag skulle busigt nog behålla den själv dock... Jag håller på att lära mig dricka kaffe så det hade varit perfekt att vinna denna för att kunna prova på olika sorters kaffe och se vad som faller mig mest i smaken och dessutom förstå mig på skönheten med denna dryck!

Jeanette

Jag skulle ta med den och kapslarna till stallet och låta alla använda den. Tjejerna skulle bli jätteglada!

Maria

Jag och en kollega har den senaste månaden pratat om att skaffa oss en egen kaffemaskin till jobbet. Så detta vore otroligt passande att vinna en kaffemaskin och kunna glädja arbetskamraterna med mycket godare fikaraster! :)

Evelina

Om jag hade turen att vinna skulle jag ge den till min sambo. Han gav mig en förra året så att jag skulle få mitt kära kaffe illa kvickt på morgonen. Tyvärr så frös den sönder i samband med strömavbrott på vår vintercamping i Hovfjället så nu får han stå ut med mitt dåliga morgon humör i väntan på att bryggarn blir klar ändå stackarn...

Vanessa Holmberg

Jag vi vara med och tävla om denna fantastiska julklapp! Om jag vinner ger jag den nog till mig själv i julklapp 😊

Matilda Pettersson

Åh, wow! Drömmen för en mammaledig mamma så är såklart med! :)

Hoppas vinna den till mig själv.. Skulle aldrig kunna unna mig sådan här lyx. Allt som jag ev får över går åt till att spara ihop till ett efterlängtat körkort :)

Kram Matilda

jennie svahn

Jag kommer dela den med min make som just nu e den enda av oss som drick kaffe av en liten mysig anledning.

Johanna

Jag vill gärna delta o vinna denna till min fina syster som är galen i kaffe. Hon förtjänar nåt extra fint efter att ha klarat av sitt första år som ensamstående med tre barn. Jag är oeehört stolt över vilken kämpe hon är o alltid sätter barnen i första hand. Nu borde hon få skämmas bort!

Sofie

Jag behåller den, men det är för allas bästa.
Nu ska vi tjejer på onsdagsfikorna kaffefesta!
Och när vaknätterna med sonen gör mig alldeles matt,
är det Tassimo som håller mig sällskap varenda natt!
Det gör att sambon självklart får sova,
och sen vakna till en god kopp kaffe, vill jag lova.
Så det är alla andra jag tänker på som ni ser,
nu håller jag tummarna och hoppas att det blir en vinst till mig som sker!

Jessica

Jag vill gärna vara med och tävla om denna! Och eftersom varken jag eller sambon är kaffedrickare så skulle jag ge vinsten till mina fina svärföräldrar! :)
Instagram: jessicaaberg_
Mail: jessica.aberg89@hotmail.com

Lisa

Jag deltar gärna i tävlingen! :)

En Tassimo hade verkligen varit perfekt hemma hos oss, speciellt när Januari kommer då sambon börjar studera igen och jag ska bolla mellan jobb och studier samtidigt som vi ska få ihop allt med två barn på 1 och 4 år!
Har en stark känsla av att det kommer gå åt mååååånga koppar kaffe!

Lovisa

Åh den hade jag velat vinna till min mamma. Har tänkt ge henne en riktigt fin present för tack för alla hjälp som jag fått under mitt första år som mamma.

Linn

Denna skulle jag gärna vilja vinna och då skulle jag behålla den själv :-) Perfekt för en kaffeälskande föräldraledig mamma.

Denice

Jag skulle ge den till min otroliga man som är guld värd och världens bästa pappa. :)

Isabelle Törsleff

Jag är med och tävlar och om jag har turen att vinna denna fantastiska Tassimo- maskin skulle jag behålla den själv :)

Jenny

Jag deltar! 😊 skulle jag vinna denna så skulle jag ge den till min svärmor. Hon ställer alltid upp, i vått och torrt och är världens bästa farmor. Så därför tycker jag hon förtjänar denna 😊

Emeli

Åh jag har länge velat ha en Tassimo, så om jag vinner skulle jag behålla den själv :)

Sofie7

Jag vill vara med och tävla! Jag ÄR kaffe! Önskar mig så en sådan i julklapp🎄
Sn42@live.com

Johanna

Jag vill vinna den åt min sambo :) vår kaffemaskin gör inte varmt kaffe och inte gott heller :/

Eleonor

Nu kanske jag ääääntligen kan bjuda min familj och vänner på en kaffe, the, choklad eller vad dem nu vill ha?
Med denna manick kommer vi ju igång på ett kick. Kompakt och helt fenomenal du gör bara ditt eget val. :)
Håller alla tummar och tår att denna få.

Ala Mirza

Nybliven mamma med nytt beroende: kaffe! Hade varit perfekt för alla tidiga mornar och långa dagar.

Katja

Ååh denna vill jag så gärna vinna till min kaffeälskande sambo. Själv har jag inte lärt mig dricka kaffe än men kanske kan lära mig med denna, eller välja någon av de andra goda smaker som finns :)

Camilla Bengtsson

Skulle jag vinna detta så skulle jag ge det till min sambo. Så snabbt och smidigt man kan få en kopp kaffe, likaså att få fram en snabb kopp vid oväntat besök :)
Smidigt om man är lite stressad :)

alexandra "axdal"

åhh vilken fin vinst :)
jag skulle absolut behålla själv.. Lite ego måste man vara ibland :P
Jag älskar kaffe och sambon gillar choklad och tee så detta vore ju perfekt för oss.. :)

Camilla Sandmark

Åh, den skulle min mormor få av mig! Nu när hon bor på ett äldreboende så skulle det vara enkelt och bekvämt för henne att bara göra en kopp åt sig själv när lusten faller på och med så många smaker blir nog hennes besökare nöjda de också!

Amanda

Jag skulle ge den till sambon, lite finare sätt att behålla den själv ;)))

Linnéa

Om jag skulle vinna denna skulle jag ge den till min pappa! Han är en riktig kaffeälskare men har en gammal kaffekokare i plast som borde bytts ut för många år sedan. Hannar för snål för att unna sig själv något sådant här, men vi skulle kunna hjälpa honom på traven :)

Sofie

Jag vill gärna delta och hoppas vinna den till mig själv och min sambo. Tycker verkligen kaffe är fantastiskt gott men när jag bara är själv hemma blir det aldrig att jag dricker kaffe, då det känns lite onödigt att brygga bara en kopp. Nu blir jag dessutom hemma i flera månader med en liten bebis från och med april, så det skulle vara toppen att kunna göra en fantastisk god kopp kaffe snabbt och smidigt när suget sätter in!

Josefin

Är gärna med :) Vinner jag behåller jag den själv som en gåva till mina nära och kära. Då jag inte dricker kaffe har jag ingen kaffebryggare, så då skulle äntligen dom som kommer på besök få sig en värmande kopp av valfri sort :)

Malin k

Skulle jag ha äran att vinna denna julklapp skulle min fantastiska mamma få den

Amanda

Jag vill gärna vinna kaffemaskinen! Jag och min man har velat i några år om att köpa en maskin men aldrig riktigt bestämt oss för vilken typ, vi har därför nöjt oss med presskaffet hemma. Vinner vi den här slipper vi vela mer utan då blir det den maskinen!

Ida

Åh, precis det här har jag tänkt ge min bästa vän i julklapp. Hon ÄLSKAR alla varma drycker, men har ett väldigt lågavlönat jobb och unnar sig inte ens snabbkaffe. Hon skulle bli så otroligt glad för en maskin att hon skulle snubbla av lycka!! Och det skulle kännas så fint att ge henne en så bra kaffemaskin dessutom med hur mycket drycker som helst! Kram!

Anonym

Jag är gärna med och tävlar. Om jag vinner så skulle jag behållt den själv. Har lönge önskat mig en :))

khadir

Åhh jag är med o tävlar. Skulle vilja ge denna till min man har varit arbetslös i över ett år. Han fyllde precis år så har ej kunnat köpa nån present till honom dett skulle va underbart att ge honom för han gillar kaffe jätte mkt. Håller alla tummar och tår.

emelie viljamaa

Vill vara med på denna tävlingen. Vill vinna till min älskade man ❤

Kristiina

Hej!

Jag är gärna med!

Åh, min önskeklapp och dröm,
hoppas den under granen till julen kunna göm'!
Perfekt till vardag som fest,
alltid när en god kopp passar bäst.
Skulle ha den i mitt kök,
bjuda nära och kära på fika mitt i familjeliv och allt härligt stök!

Ha en fin dag och tack för chansen!

Med vänlig hälsning,
Kristiina.

tina

Jag minns inte ens om jag varit med och tävlat idag, eller inte.. 😕
men jag håller tummarna för att jag vinner. Jag skulle nog själv vilja behålla den då en tassimo står högst upp på önskelistan i år.

Cecilia

Jag skulle vilja vinna Tassimon till min nyblivne man. Jag som inte dricker kaffe själv verkar aldrig lära mig att brygga drickbart kaffe -detta vore det perfekta sättet att kunna bjuda honom på gott kaffe på morgonen!

Jonna aspenstedt

Är gärna med och tävlar :) hoppas på att vinna en till min sambo eftersom jag som inte ens dricker kaffe råkade förstöra kaffebryggaren vi har nu! Hoppas på tur ✊ instagram: jonnaaspenstedt mejl: jonnaaspenstedt@hotmail.com

Rebecka Persson

Vilken vinst! Om jag hade vunnit en Tassimo Kaffemaskin så hade min man fått den. Han älskar kaffe. Han börjar jobbet tidigt och det hade varit perfekt med denna då den gör kaffe snabbt. På hans jobb är kaffet alltid slut när han kommer in då dessa lastbilschaufförer aldrig sätter på nytt. När den inte används utav mannen så behöver denna kaffeälskade mamman alltid kaffe på morgonen för att vakna till. Hade varit ett nöje att sätta på kaffe när man får frågan! :)
Nu hoppas vi att denna tassimo maskin vill bli våran!

Frida

Jag skulle vilja vinna denna Tassimo till mig och min sambo =) vore en helt underbar o lyxig julklapp =)

Evelina

Jag vill vara med och tävla!
Skulle jag vinna så skulle min mamma absolut få priset! Hon älskar kaffe men hon har inte äns någon kaffekokare för att den har gått sönder:/
Min mamma äv värd en fin present för att hon alltid ställer upp med allt!:)

Sofie

Jag skulle jättegärna vilja vinna en sån då vi inte har någon kaffemaskin.
Mail:sofie_karlsson_88@hotmail.com

Gabbies

Jag skulle faktiskt behålla den till mig själv som en julklapp för jag får inga andra julklappar :(.

Ida

Jag vill verkligen vara med och tävla! Skulle verkligen vilja vinna en tassimo att ge till mina svärföräldrar i julklapp, och på så sätt slippa ta upp med dem att jag i 9år lidit av deras hemska kaffe! Tur de är underbara så det väger upp för deras kaffe ;)

Jasmine

Jag är med!! :D vinner jag så tänkte jag behålla den själv då jag älskar båda espresso, the, choklad och cappuccino & då skulle denna passa perfekt!

Anette Carlsson

Jag skulle bli jätteglad för en Tassimo för jag äger ingen själv men skulle vilja ha en .

Mamma Evelina

Jag hade nog behållt den själv ☺️👍

Anonym

Skulle vara så roligt att vinna denna för att kunna ge som julklapp till min kära man! Vet precis att det är en sån som han önskar sig :-)

Linnea J

Jag är med och tävlar, hoppas verkligen att vinna denna, vilken fantastisk tävling!
Vore perfekt att få en sån här maskin lagom till jul så kan hela släkten enkelt själva välja vilken sorts kaffe man vill dricka, så får alla färskt kaffe precis i sin favoritsmak! Passar även till barnen som kan få sin favoritchoklad, så det vore helt perfekt!

Mela

Åh nej, glömde skriva namn och mail i förra kommentaren :-( melagunilla@hotmail.com

Sofia Kolehmainen

Jag dricker inte kaffe själv, men skulle hemskt gärna vilja vinna denna till min mamma som älskar kaffe och förtjänar en fin present i sin stressiga vardag. Hoppas!

Alexandra

Att i denna kyla en tassimo vinna , en kopp kaffe med min sambo i denna kyla skulle tina ☕️ Perfekta klappen att under granen smyga.

Insta: sneipan

Marie L

Jag tycker att jag vart snäll i år så skulle ge den till mig själv 🙈👍 insta: Snorkis10

Elin

Jag skulle så gärna vilja ge denna till min pappa. Han har länge bott i en stad en bit bort från mig och min familj men han har nu köpt lägenhet i samma stad som oss! Det här vore en perfekt anledning/ursäkt att gå över till honom ofta och bygga upp en närmare relation igen :)

Anki Almer

Har total idetorka när det gäller julklapp till min bror men den här vore perfekt att ge bort;).

Elin

Jag hoppas på att vinna denna till min mamma!

jenny Bouse

sambon tjatar om en kaffemaskin, jag är emot. Men om jag vinner en så skulle han självklart få den. åhh så glad han hade varit! jennybouse på Instagram

Emma-julkalender på bloggen

Jag är gärna med :)
Om jag vinner ska mamma få denna för hon är så avundsjuk på min ;)

Sofia

Jag har redan en tassimo och är supernöjd med den, men om jag vann denna så skulle jag ge bort den som julklapp till min kaffeälskande lillasyster som precis har flyttat hemifrån :)

Malwin

Jag är med och tävlar!
Skulle jag hA turen att vinna skulle jag ge den till mig själv, för jag är så snäll mot mig själv. Haha

Scrap och Ting

Men ÅH!
Ännu en underbar lucka som jag gärna vill vinna så att min man "pigghet" kan finna! Hihi!

Jag kopierade min kommentar från din förra lucka för att det är samma anledning till att jag vill vinna.. Till min älskade pojkvän som har hjälpt mig komma dit där jag är idag och jag vill kunna ge något, även om det är något "litet" tillbaka.

Vi har nyligen flyttat till ett hus i Edsbyn och i samband med det sa vi upp oss från våra jobb i Stockholm. Jimmie hade ordnat med ett fast jobb här och jag ville starta en fysisk butik. Ganska omöjligt med tanke på att jag inte hade så mycket sparade pengar men med mycket stöd från min älskade pojkvän så kunde jag göra det! Han har inte bara hjälpt mig med pengar, han har även trott på mig och mina ideér när ingen annan har gjort det. DET är så himla fint tycker jag eftersom jag själv tvivlade och var rädd att förlora allt och lite till men han trodde som sagt på mig och utan honom hade jag inte klarat det. Och utan honom och hans fasta jobb hade vi aldrig kunnat flytta eller skaffat hus. Han har som sagt gett mig så mycket och förutom MASSOR med kärlek :)) vill jag ge honom något tillbaka vilket jag inte riktigt har råd med då jag driver mitt egna företag nu som inte lönar sig så pass ännu att jag kan ta ut en lön för att köpa "onödiga" grejer om du förstår vad jag menar.. :)

Håller mina tummar och tår... :)

Sarah

Jag skulle behålla den själv, hihi. Har ingen fin snyfthistoria som vissa andra, men jag flyttade hemifrån för att plugga för 1,5 år sedan och jag vill sååå gärna ha en Tassimo-maskin. Men det är inget en student får prioritera, hur mycket jag älskar kaffe i alla sorter och smaker. ;)

Victoria O

Åh denna skulle jag så ge till mamma! Hon är en inbiten kaffedrickare, minst 3 koppar bara till frukost (!!!) men äger ingen kaffebryggare! Hur sjukt!? Tycker att det är så på tiden att hon byter ut sitt pulverkaffe mot lite lyxkaffe :) dessutom är hon världens bästa mormor och förtjänar lite lyx :)

Anonym

Jag är med och tävlar

Emelie

Jag är med

Karolin Eriksson

Jag är med!!! Den skulle min sambo få! Han dricker massvis av kaffe och klagar på den bryggare vi har.. Nu kan han få lyxkaffe till och med! :D

Anonym

Jag vill gärna vara med och tävla och skulle ge den till min man Jonathan då han mest dricker snabbkaffe. Tänker att han kan förtjäna lite mer lyx i vardagen👍Hoppas hoppas!! Instagram: tillkarin

Bittes Jul

Min syster har en liten 3 månaders morgonpigg grabb och jag skulle vilja ge henne detta då hon smidigt kan fixa en varm kopp kaffe till sig dom tidiga mornarna

bitte_0007@hotmail.com

Magdalena

ÄLSKAR KAFFE

Jenny Olsson

Jag är gärna med, skulle passa bra just nu med två sjuka barn... Alla dessa vaken nätter skulle Tassimon förhoppningsvis ge mig lite energi!

Ida

Skulle supergärna vinna denna! Snygg som sjutton, skulle vara perfekt på min lilla köksbänk! :-)

Linda

Jag skulle gärna vilja vinna. Jag skulle ge den i julklapp till min sambo. Det skulle bli riktigt uppskattat.!😊 Daarkeyees på instagram.

josefin

Jag skulle gärna vilja vinna, skulle faktiskt behålla den själv, har köpt så många dyra julklappar till familjen, så är värd en sådan här själv :)

Lovisa

Jag är med och tävlar om denn gobit och skulle jag dessutom lyckas vinna skulle jag faktiskt ge den till........mig själv som den Sanna kaffeälskaren man är. Bor nu i en liten lägenhet med min sambo och dotter utan balkong eller uteplats men flyttar till en större lägenhet nu i Januari och det roliga var att jag och min sambo satt och pratade nu ikväll hur mysigt det ska bli med balkong i nya lägenheten att kunna sitta där ute och dricka kaffe till våren/sommaren. Skulle bli jätteglad över att få vinna denna ☀️☕️ LovisaErlandsson@hotmail.com

Madelene A

Jag vill vara med och tävla. Våran kaffe maskin har gått sönder så denna vore perfekt att vinna!

Fredric Gustafsson

Jag är med

Sandra - mamma till Milla & Molly

Jag skulle behålla den själv. Känns som en stor bonus för en sliten tvåbarnsmor att få dricka en koppaav någon av dessa drycker! Skulle nog även låta Pappan få ta sig en kopp och kanske vännerna ;)

Liw

Jag hade behållt den, då vår nespresso (som ska vara sååå bra) har möglat eller nått. Luktar riktigt illa! Hoppas på en ny fungerande, väldoftande snygging till köket!

V

Jag är med och tävlar. Har precis blivit av med jobbet och skulle ge den till mig själv för att jag är värd det.

ADARAS

Jag är med! :D Skulle dela den med mina vänner. Kram

Camilla Sjö

kaffegalning som jag är, skulle denna vara i mitt kök :)

Chinni

Självklart så vill jag vara med och tävla. Denna underbara vinst skulle jag vilja ge min kära pappa som precis har blivit pensionär. Jag vill förgylla hans vardagar lite och jag tror att denna fantastiska kaffemaskin kan göra jobbet.

Linnea

Jag är jätte gärna med! :D
Egot i mig skulle titta fram om lilla jag denna underbara vinst fick vinna, denna skulle nämligen få pryda mitt kök och användas dagligen av mig och ibland även av gäster <3

Daphne Alice

Jag är med och tävlar! Min älskade mamma skulle få den om jag vann eftersom jag vet att hon önskar sig en, men jag har inte råd att köpa en åt henne. Hon skulle verkligen behöva en maskin då hon bor ensam och tycker att det är jobbigt att inte kunna göra bara en kopp kaffe till sig själv på morgonen innan jobbet.

Anonym

En sådan vore kanon när vaken nätterna håller i sig ( jo de finns fortfarande trots att han är 1,5 år :) )!

Annika - drömmen om 11 barn

Som blivande sjubarnsmamma kan jag lova att det är svårt att bli "människa" på morgonen - så detta vore min räddning. Koffein på ett smidigt sätt utan att upptäcka den tomma kaffekannan på morgonen... ett knapptryck - sen är den räddande ängeln här! <3

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Kristina O

Jag vill vara med och tävla och jag skulle ge den till mig själv! Vår kaffeförbrukning ökade drastiskt när vår son föddes för 6 veckor sedan, så denna vinst skulle sitta mer än perfekt!! :)

Sofia

Oh My lord vilket pris... Hade passat perfekta till alla dessa sömnlösa nätter.. Har en liten bellibus som helst skulle vilja vara vaken alla dygnens timmar :D vi håller tummarna på smarrigt kaffe julkramar

Carro_g84@hotmail.com

Ser inte att min kommentar kommit med som jag skickade igår? Vad ledsen man blir.

Heidi

Jag är gärna med o tävlar om detta till min sons ettårskalas i mars :)

Tess

Jag vill vara med, skulle ge den till mamma som älskar kaffe har inte råd att köpa julklapp så denna skulle vara perfekt!