2 år..

Efter mycket blod svett och tårar kom det äntligen. Plusset! Idag har Selma funnits i våra liv på ett eller annat sätt i 2 år! 29 juli 2012 förändrade våra liv till det bättre!
 
Selma Luna Olivia! Vi älskar dig över allt!
 
 
15
Marielle

Längtan efter ett barn är så sjukt jobbig. Vi försökte i 15 månader innan våran dotter blev till. Nu så känns det ju som om att hon har varit här hela mitt liv och när vi kommer att försöka få ett syskon till henne så kommer jag nog att vara lite lugnare!
Selma är förövrigt så sjukt fin, ni gjorde ett bra jobb där ;) Kram!

irina

Stort grattis!! Och redan 2 år?? Oj vad tiden går. Jag började läsa din blogg när du var gravid och nu är hon 2 år? O.o

Charlotte

Så underbart! <3 Hon är så fin er tjej :)
Älskar era instavideos. Haha! Hon är så duktig!

Hoppas ni har en fin semester/sommar. Kram

Johanna

Hon är så fin, eran tjej! Hennes ögon lyser av lycka, man blir glad bara av att se bilder på henne. :) Får en att längta ännu mer efter en egen...

Jag och min fästman har försökt att bli gravida i 2år och 3 månader nu. Det har på många sätt vart den värsta tiden i mitt liv, besvikelsen varje månad när mensen kommer trots att man gjort allt man kan... Hoppas att det vänder snart.

Har du skrivit om er resa någon gång? Tänker att jag kanske missat det. vore kul att läsa. Förstår dock om du inte skrivit om det/vill göra det då det är så privat. Kramar!

Ida

Hej Linda :) Skulle inte du kunna berätta om hur vägen fram till graviditeten var? Hur länge tog det? Hur gick känslorna? Några särskilda "knep" som tillslut fungerade? Förstår om det känns för privat såklart. Men hade definitivt varit en intressant läsning :) Stor kram

e

så fint :)

Anna

Blir rörd av att läsa ditt inlägg. Efter blod svett och tårar kom äntligen vårt plus också, 2 år tog det. Flera graviditeter som tyvärr slutade på tragiska sett.. Vi har tidigare fått missfall i vecka 8,10 &16. När vi var upp i allt så kändes vi så ensam, vi pratade inte om det och sen när vi berättade för folk i vår omgivning möttes vi av hur många människor som helst med samma i bagaget. Längtan var stor och till slut fann vi lyckan! Jag blev gravid när kroppen var redo och hade återhämtat sig från de tidigare missfallen. Skulle gärna vilja höra om er resa till plusset! :-)

J

Jag undrar också om du vill dela med dig om din väg till pluset? Eller är det för smärtsamt? Tänker att de kan hjälpa många samt att de passar in i din blogg som nu handlar mest om barn.
Lycka till med allt!

Anonym

Håller med föregående kommentarer att det skulle vara intressant läsning om hur ni kom fram till plusset. Försöker själva att bli gravida, 12e försöket nu..

Tezz

Förstår om det känns för privat att dela med dig av tårar delen men som många fler så hade jag tyckt det var intressant :) vi körde oskyddat och med delvis koll på äl i ca 1,5 år innan vi lessnade och köpte äl-test och då lyckades vi på andra försöket :D var tom och gjorde en Gynundersökning pga oregelbunden mens där sköterskan inte kunde se äggstockarna pga bakåtliggande livmoder :O såhär i efterhand så kan jag se det komiska i att jag förmodligen var väldigt tidigt gravid under den undersökningen men det var ingen rolig upplevelse där och då..

Emmet

Vi är många par här i världen som kämpar efter att få uppleva livets mirakel. Själv har jag och sambon försökt få till det i 15 månader och genomgår just nu en utredning. Jag uppmanar alla som försökt ett år att anmäla sig till utredning omgående, många väntar allt för länge. Vi påbörjade vår när vi försökt i strax över 13 månader och rätt så omgående började vi få lite besked om varför inget händer. Smärtsamma besked men bättre att veta så att man kan få hjälp alternativt tänka på andra alternativ.

Louise

Oj redan två år sedan, ja herregud jag började ju läsa din blogg efter att Kenza länkade till dig när du hade hjälp henne med en header till bloggen, det börjar vara några år sedan nu 😊. Åh vad jag längtar tills jag får uppleva plusset på stickan, och hoppas att jag någon gång får uppleva det, inget man kan ta för givet tyvärr. Kram!

Anonym

Hade också tyckt de vart intressant att läsa om hur er resa gick till :) är ju ingen självklarhet att få barn!!

Louise Hedblom

Jag önskar att vi också får det efterlängtade plusset snart. Vi är på 31:a försöket...

Charlotte

Är själv mitt upp i ivf:er, tredje försöket nu. Det tär något fruktansvärt men hoppet är det sista som överger.. Känner mig ganska ensam men försöker att skapa mig perspektiv. Som många andra säger hade det varit fint att få veta er resa, vet dock att det inte är så lätt och det tog långt tid innan vi berättade. Nu efter många försök har vi valt att vara öppna med vår kamp och det ångrar jag inte, det blev för stort för att kunna hantera själv.. Funderar faktiskt på att starta en blogg om allt då jag själv känner stort stöd i andras bloggar..
Kram på dig