Familjefotografering

Idag har jag haft min vän Becky och hennes familj framför kameran. Dom väntar sitt tredje barn om en månad och efter att vi pratat om fotografering väldigt länge, var det så roligt att det blev av idag. Hon är såå fin! För att inte tala om resten av hennes familj. Spännande att se hur den lilla rackaren där inne i magen ser ut också, vem det är.. Dom där sista veckorna av en graviditet är det något magiskt med, varesig det är man själv som är gravid eller någon som ligger en varmt om hjärtat.
 
Sitter sedan ett par timmar tillbaka och marathon-redigerar innan jag tar lite ledigt och firar midsommar. Bjuder på ett smakprov så länge : )
9
Annster

Så fin bild :)

LindaViola - mamma till två!

Så himla fina bilder :)

Sandra - Nybliven mamma ♥

Vilken fantastisk bild. Du är så duktig! I detta nu planerar vi hurvida vi ska boka en fotograf för familjefotografering eller inte men när jag såg den här bilden övertygade du mig :) kram!

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Så sjukt vackra bilder, du är ju så duktig

Vet vad som gömmer sig där inne om det är pojk eller flicka, eller hemligt kanske. Bara nyfiken för jag såg henne shoppa newbie på bergvik, fast kan ju lika gärna varit en chansning eller till någon annan.

Svar: Det verkar vara en lillasyster :)
Linda Blom

Malin S

Superfina bilder, Linda <3

Svar: Men Malin! TACK! Blir så himla glad!! <3
Linda Blom

Martina - Mamma till Ella och Leo

Helt fantastisk bild!!! Kunde knappt sluta titta på den..:)

Svar: TACK snälla!! :) blev en hel del fina bilder från fotograferingen faktiskt. Det är ju så sjuuukt roligt att föreviga kärleken mellan familjemedlemmar :)
Linda Blom

Tea

Bilderna blev verkligen såå fina!! :D

Hanna

Så himla fina bilder!

Anonym

vilka fina bilder =)

Måste bara fråga. Vet du var hon köpt sina short? Är det gravid shorts?

Mvh Ann-Sofie