Duty calls!

Hej vänner!
Jag fick avboka ett planerat tupperware-party i sista stund idag. Jobbet kallade med en brådskande order och då jag haft så mycket annat i helgen var det nog lika bra. Det är en hel annat del att ta igen också. Roligt såklart, även om det egentligen är mycket roligare att umgås med vänner.
 
Hur som helst! Här sitter jag nu framför datorn igen och svarar på mail och tillverkar tavlor på löpande band. Har varit så ofantligt trött nu under mars när vi kör fitnessfighten och att Selma dessutom körde vakna-varje-timme inatt gör mina ögon helt rödsprängda. Men några timmar kör jag nu ialla fall. Två av mina storsäljare ser ni föresten i sina nya hem ovan, BUSIG och SPECIELL. Blir sååå ofantligt glad när ni mailar bilder, taggar #formeli och/eller @LindaBlom på instagram, så jag får se små glimtar likt ovan. Fortsätt göra det : )
7
Linda Cathrine Liljemalm

Otroligt fina tavlor du gör!

Svar: TACK!! : )
Linda Blom

Annster

Underbara tavlor :)

anna

så kreativ och skapande du är! så fina tavlor : )

jag tycker att det vore kul med ett inlägg, steg för steg, om hur du redigerar dina bilder, speciellt hur du får till ljuset och glansen i ögonen : )

Svar: Tack snälla :) det enda jag gör när jag redigerar är att ljusa upp och lägga på kontrast. Ljuset och skärpan i ögonen sätter jag redan i "klicket" med kameran :)
Linda Blom

Julia

Huuuuur fina som helst!
Sån ska jag beställa sen, ....snart :)

Svar: Tack!! Glad jag blir! Ja nuuuu är det nära va? :) Selma kom 6 dagar innan BF :D hihi
Linda Blom

Julia

Beräknat 5april så hoppas på tidigare jag med :) hoppas hoppas hoppas!!!

Svar: Men vad roligt! 2 dagar efter Selmas födelsedag : ) Han kanske tajmar in 3:e då ; )
Linda Blom

Julia

Absolut!
Gärna innan också.... ;)

Sandra

Hej linda. Är det olagligt att göra tavlor som är använda av ps penslar och sälja? Alltså, man kan bli stämd tydligen. Vad vet du om det?