En heldag i Mariebergsskogen

Igår vår-pimpade jag Selmas vagn med lite nytt från Elodie Details. Det var helt ljuvligt väder så jag tog hela familjen med mig och mötte upp några vänner med kids i Mariebergsskogen. Vi knatade runt och kikade på djuren och småtjejerna är verkligen nyfikna och intresserade av vad som finns i inhängnaderna nu. Men allra mest spännande var såklart Tyra och Polly som man inte bara kan spana in på håll, utan faktiskt KLAPPA också. Maja speciellt var väldigt faschinerad.
 
När vännerna åkte hem stannade jag och familjen kvar. Vi tänkte ta oss en liten lunch/fika på Naturum och när vi precis fått in pannkakorna så dyker våra vänner Joel och Mia med sina småtjejer upp. TAJMING! Då fick vi ännu mer sällskap på våra resterande timmar i Karlstads pärla. Ja.. Det blev en heldag utomhus alltså. U N D E R B A R T !
 
 
20
sandra linder - 21 år och blivande trebarnsmamma

Det ser helt fantastiskt ut, vad fin barnvagnen blev och charmtrollet Selma, åååhh!! <3

Annster

Så mysigt :)

J

Ska bli så kul att läsa om alla resultat från din träningsmånad!

Cornelia - Stil & Mamma-blogg

Sötnosarna! Gud vad sugen jag blev på fika nu ;-)

kram!

Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Ja jisses sååå härligt det är att våren är här på riktigt!! Nu längtar vi bara efter att boka biljett hemöver någon av de kommande veckorna så att vi får seeeees <3

Fanny Hägglund

du har en sådan fin blogg! kolla gärna in min blogg! :)

Camilla

Åh vilken fin vårjacka du har på dig. Vilket märke är det?

Beatrice

Så mysigt! Jättefina bilder också!

Hoppas ni får en härlig start på veckan :-)

Ulrika

Hur har det gått med fitnessfighten? Jag kör ju kickstart så har img kvar också. Ska bli skönt att vara färdig men det känns som att det har gett lite resultat. Vore roligt att höra hur det har gått för dig.

G I N A ~

så mysigt :) och väldigt fina bilder!

Nicole och Unn

Hej, jag och min kompis undrar om vi kanske hade kunnat göra ett länkbyte! Vi har själva ganska många läsare per dag och om vi då gör ett länkbyte kommer bådas blogg spridas ännu mer! Hör gärna av dig till mig om du vill på kik heter jag nickan03 annars heter vår blogg http://www.Jumpers.horseworld.se

//Unn och Nicole

Johanna

Fina bilder!

Camilla

Tänkte bara tipsa dig; såg i Formelibutiken att du har Keep-Calm-tavlor som är superduperfina. Dock är just "Keep Calm and Carry On" trademarkat i hela Europa, så ett företag äger alla rättigheter till att använda det uttrycket. jag tänkte bara att det kan vara bra att veta :)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men åh vilket guldställe de där verkar vara =)

Michelle - mamma till Leona

Så fort tiden har gått. Det känns nyss som jag satt i lunchrummet på jobbet och kollade in bloggen och du skrev första inlägget att Selma hade kommit. Känns inte alls som de var länge sen :)

Amanda

Vilka härliga bilder! :D

Karin

Åh vad mysigt det ser ut. Hoppas allt är fint med dig:)
Kram

Isabelle

Varför är du och Janni ovänner?

Denise

Hej.
Tänkte be om ett litet råd/hjälp.
Har för mej att du har/brukar beställa lite från NEXT, och undrar hur dom är i stl? Tänkte beställa några shorts och toppas bla som jag vill att min dotter ska kunna ha i sommar. Hon fyller 1 år i slutet på maj och har just nu 62/68 i stl. Skulle du då beställa 9-12 mån eller 12-18? Vill ju gärna inte att det ska bli förstort eftersom det ska änvändas under en ganska begränsad tid, samtidigt så vill jag ju att det ska hålla sommaren ut.

Såg nu även i detta inlägg att S har ett par täck/vindbyxor på sej, vart har du hittat dom? Har letat som en tok i dag då jag gärna vill kunna sitta ute i trädgården med L nu när vi äntligen fått vårt hus.

Denise

Ang frågan om NEXT så behöver du inte svara. Har fått hjälp med det jag undrade.

Svar: Okej :) hade missat svara där såg jag!
Linda Blom