AVSLTAD: Förnya ditt sovrum

Passa på och delta och ha chansen att vinna ett set romantiska inredningsdetaljer från Jotex att vårpiffa ditt sovrum med. Reglerna är enkla!
 
FÖR ATT DELTA:
- Motivera varför just du skulle uppskatta detta set lite extra.
 
AVSLUTAS: Söndag 23/3
 
GRATTIS LOTTA!!
259
Sandra

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Har bott i vårt hus i 3 månader nu, får inte till sovrummet som jag vill ha det, då jag är mammaledig och annars arbetslös så finns det inte riktigt pengar till en massa fina extra saker!

Annster

Åh, jag är gärna med i tävlingen! :)

Önskar vinna, då detta skulle passa mig och min sambo perfekt. Vi försöker i detta nu att bygga upp vårat hem till ett mer gemensamt. Från början är det min bostad. Nu försöker vi bit för bit att införskaffa oss nytt efter våran gemensamma smak.

Passande nog ska vi inom kort byta ut våran trånga 90-säng som vi trängs i, till en dubbelsäng.

Hur passande vore det inte med denna fantastiska vinst. Lyckan skulle vara total :)

Johanna B W

Efter tio år tillsammans gifte jag mig med min första kärlek på nyårsafton 13/14 och i bröllopspressent önskade vi oss pengar till en bra säng. Denna härliga säng levererades för några veckor sedan och grädden på moset vore det verkligen att få bädda så där romantiskt oh fint som det skulle bli med den här vinsten!

Marika

När planerna och planerande av ett nybyggt hus snart förhoppningsvis blir verklighet är det just dessa färger och jotex fina sortiment som lockar mig! En spark i baken om att verkligen göra om allt och inte acceptera "det duger" utan känna "detta är verkligen MITT hem!"

Amanda

vårt sovrum behöver piffas upp rejält nu när det är bebisleksaker och kläder över allt!
vi vill ha sängen som vår harmoniska och mysiga plats där vi kan ha det trevligt tillsammans och känna att detta är bara för oss!

Anette

Åh vad fräscht.. Jag inbillar mig att det skulle göra så det blev mysigare i sovrummet och då blir man mer utvilad vilket jag behöver som mammaledig till en 10-månaders och tre barn till och dessutom pluggar heltid. Har tagit på mig liiiite mycket och resultatet är trötthet såklart. Så fint i sovrummet med lite nytt skulle nog pigga upp mig ;)

Sarah

Jag är student och bor i min första egna lägenhet (med sambo). Som första egna boendet vill jag, som gillar inredning, piffa och dona sååå mycket... men med 9000:- i månaden finns inte ekonomin. Hittills har vi lyckats få ihop en del snygga grejer till vardagsrummet och köket, så det ser väl helt okej ut, men sovrummet..
Det ser så tråkigt ut, och då är det ändå ett rum som borde vara mysigt och ombonat. Men vi har bara stuvat in säng och andra möbler, och sen fått låta det vara. Just nu har vi inga gardiner i fönstret, och sängen är bäddad med två olika, slitna bäddset som vi fick med oss hemifrån våra föräldrar när vi först flyttade. Pengarna finns tyvärr inte för att köpa nya grejer just nu. Så för tillfället bläddrar jag i kataloger och drömmer mig bort, surfar på inredningssidor och drömmer mig bort - och nu ska jag minsann drömma om att vinna det här setet också!

mejl: sarahericsson94@hotmail.com

Emma NL

Jag skulle uppskatta detta lite extra eftersom jag bara har 3 hårda månader kvar i skolan. Och sömnen är det viktigaste och hur skönt skulle detta inte vara? (Dessutom i en ny lägenhet!!!) :)

Chanette Büchel

Åh, detta hade varit så fint i vårt sovrum som vi precis skall göra om!:) Har fått stå tillbaka eftersom vi blev med liten men nu skall det äntligen renoveras och detta hade blivit en extra belöning!😊👍

Emelie Olsson

Skulle vilja vinna detta för att det vore extra kul att få bädda för två. Och förhoppningsvis blir det i en ny lägenhet till våren :)

Malin - Tvillingmorsan

Åh! Har precis i detta nu rensat & slängt en massa sängkläder som va urtvättade! Skulle verkligen behöva lite vårkänslor i vår säng! & mer sängkläder är alltid bra att ha med tvillingarna som dräller ner !

Nathalie

Sen dottern flyttade till eget rum så har mysfaktorn i sovrummet försvunnit. Denna vinst skulle piffa upp sovrummet igen och ge tillbaka mysfaktorn!

Sandra

Med en tvååring och en nyfödd så blir det nu mest inköp till dem, vore kul med lite nytt som bara jag o sambon kan njuta av:)

Emma

Jag skulle verkligen vilja vinna den här fina inredningen till mitt och sambons sovrum! Håller på att göra om hela sovrummet till ett ljusare rum än det var förut. Så ljusa härliga sängkläder och fina ljusfat skulle passa perfekt! Och ett extra plus vore ju att vinna det här och slippa köpa det för egna pengar. Då blir min sambo också glad att jag inte lägger ännu mer pengar på inredning. Vilket är mitt stora intresse! :)

Joanna, mamma till Emma.

Åh det skulle vara helt underbart att få vinna detta fina. Jag har precis separerat från min sambo och bor snart äntligen själv, och eftersom han tar med sig det mest av inredningen så skulle detta vara helt ljuvligt att vinna, att äntligen kunna få inreda helt i min smak! :).

Therese

Det hade passat jättebra i vårt sovrum! Hade äntligen kunnat få lite nya fräscha saker till sovrummet som annars inte kan prioriteras pga ansträngd ekonomi..:(

Johanna

Jätte fint! Om det är nåt rum i vårat hus som behöver en liten make over så är det sovrummet. När man dessutom har en partner med massor av exem på hela kroppen som han kliar sönder på nätterna så att sängkläderna blir förstörda av allt blod. .Så skulle lite nytt verkligen liva upp sovrummet lite ☺️

Helene

Jag står just nu i valet om hur jag ska göra vårt sovrum vårfräscht och detta skulle göra mitt val enklare :)

maja

När jag flyttade till en annan stad var jag tvungen att lämna massa grejer bakom mig för att allt inte fick plats i bilen. Jag har under ett halvår flyttat runt för att jag inte fått tag på någon lägenhet. Men nästa onsdag får jag äntligen nycklarna till en lägenhet! Och kul ska det bli, om det inte vore för att jag är student och har en redan ansträngd budget. Hade varit kul att kunna piffa min lilla lägenhet med för en gång skull nya saker :)

Angeline Karlsson

Hej Linda!
Jag skulle bli överlycklig över att få vinna detta set. Jag älskar nämligen inredning, och färgerna vitt och grått är verkligen färgerna jag föredrar. Nackdelen är att jag är student, och hur mycket inredning kan man köpa då? Inte allt för mycket ;) Så nu får jag hålla tummarna! kramkram :D

Malin Eriksson

Hej! Vilken rolig tävling! Detta set skulle passa jättebra hemma hos oss. Med en liten bebis på gång (6april) är det lätt att bara fokusera på detta även om det är det enda man tänker på då kan det vara kul att få lite lyx till sig själv också! Älskar ljusa färger på inredning, så skulle passa utmärkt till allt annat i sovrummet också!

Therese

Jag vill vara med! Jag vill vinna för jag ska flytta till min nya lägenhet, rummet går precis så som på bilden, gråa väggar, ljust och lantligt. :) och så är ju produkterna underbart fina!!

Linnea Altenborg

Det här skulle jag verkligen vilja vinna till mitt och sambons nya sovrum :)
Vi håller på att flytta just nu och vår lägenhet som vi ska flytta till får vi inte tillgång till förrän i juni månad.
så fram tills dess så ska jag och min lilla familj bo hos mina föräldrar i deras vardagsrum.
Så det skulle vara super roligt att få göra det lite extra fint i sovrummet när vi flyttar in i nya lägenheten!

Johanna

Då husdrömmen tyvärr är alldeles för långt bort skulle detta få mig att tåla vår lägenhet ett tag till :)

Zanna

Vi flyttar till ny lägenhet 1 april och har i och med det fått en dubbelhyra, barnen behöver nya möbler, behov av ny diskmaskin samt nya köksmöbler... Dyrt! Behöver jag säga att vårt sovrum blivit nerprioriterat? ;)
Tänk vad kul att överraska maken med ny inredning till oss!

Emelie

Alltid lika svårt att komma på en bra anledning varför man ska vinna något..:) men i all renoveringskaos här hemma så skulle något så fint piffa upp hemmet lite extra just nu.. Även när renoveringen är färdig förstås..;)

Sara

Vi har nyligen fått veta att min sambo är allergisk mot katter, och att mina två katter därför behöver flytta till nya hem. En har flyttat, och den andra flyttar helgen som kommer. De är en stor del av vår familj, så det är så klart med stor sorg vi omplacerar dem. För att bli av med allt kattallergen ska lägenheten sedan saneras, och då måste vi byta ut t.ex. soffklädsel, stolklädslar, gardiner och sängkläder.

Jag skulle uppskatta detta set från Jotex väldigt mycket, dels för att det skulle passa så fint in i vårt sovrum, och dels för att kunna bocka av en sak på "att köpa"-listan.

Tack för en mysig blogg!

Sofie a

Hejsan!
Jag bara älskar nya sängkläder. Snart ska vi flytta till hus och det skulle verkligen passa perfekt i vårat sovrum :)

Camilla Johnsson

Jag skulle gärna vilja vinna detta då jag precis har gått och blivit sambo med den absolut största kärleken i mitt liv. Vi skulle behöva lite nya sängkläder då vi inte har så många matchande
Nya, romantiska inredningsdetaljer till vårt nya, romantiska liv tillsammans :)

merwa

Jag har precis köpt en ny kontenental säng o vill gärna inreda med nåt speciellt och tycker den inredningen e fin o speciell o passar till va jag har tänkt mig.

Sofia

Jag skulle jättegärna vilja vinna den här tävlingen pga. att vi ska flytta i sommar - vi skickade igår iväg kontraktet på hyresrätten som ligger i Haga här i stan. Sovrummet är dock ganska litet och kommer behöva piffas till med ljusa och romantiska inredingsdetaljer för att bli en plats att längta till. En students plånbok är dessutom sällan så fet..

Håller tummarna!
Tack för en bra blogg förövrigt!

KRAAM /Trogen läsare :)

Jennie

Jag skulle vilja vinna detta urfina set för att pigga upp här hemma! Ibland har man det tufft och detta skulle sitta väldigt fint! :)

Lina

Åh vilken rolig tävling! Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag är SÅ less på min studentlägenhets inredning. Vi har aldrig råd att unna oss ny inredning, utan sover exempelvis i samma lakan hela tiden (men tvättar de såklart!). Vore så roligt med ny fin inredning :)

Sofia

Ånej! Tror jag glömde skriva min mailadress.. ;)

Lotta - Mamma till Filippa <3

Hade gärna velat vinna detta underbart fina set, vi håller på att göra om vårat sovrum så detta skulle uppskattas stort för att få den där ljusa lantliga känslan som jag vill att sovrummet ska ha :) Kram

Lina

Hihi det är helt otrolig tajming det här!
Gick just genom halva stan till bussen i blåsvädret. Stannade utanför en inredningsbutik och tittade på romantisk-stil-påslakan! Ska flytta till eget boende snart och spenderar mycket tid letandes inspiration till inredning.
Dessa detaljer och påslakan passar min lya perfekt!! Åh vad jag håller tummarna nu!! Kram

Sandra

Så fint så fint!! Jag sitter dagligen och kikar på internet efter heminredning men med den ekonomi vi har för tillfället får jag hålla i tyglarna hårt då det enbart är det viktigaste som får prioriteras, och där ingår helt enkelt inte saker till hemmet just nu. Därför skulle jag uppskatta detta såå mycket! :)

Sara

I sommras köpte vi ett litet hus och i höstas så kom vår lilla son som redan hunnit bli 6 månader (?!) och därmed hamnade vårt eget sovrum låååångt ner på att-göra-listan. Det hade varit underbart med lite lyx för oss vuxna i familjen. Detta setet hade varit perfekt nu när vår lilla kille precis börjat sova i sin egen säng.. nåja iallafall halva nätterna :)

Malin

Jag skulle vilja vinna detta underbara set då det skulle matcha vårt nya fina hus. I höstas köpte vi ett renoveringsprojekt som vi har slitit med varje ledig tid de senaste fem månaderna. Nu är vi äntligen klara inomhus och vi har fått vårt drömhus. Tyvärr saknar vi fortfarande mycket saker då alla pengarna har gått till renoveringen. Det här underbara set skulle passa som pricken över i:et i vårt lantliga romantiska sovrum och göra att det verkligen känns som ett hem. Kram

Hanna J

Vilken kalas-tävling! Klart man är med!

Vi har inte vår-ändrat i sovrummet än, utan kör fortfarande med höstig lila, är lite kluven till vad jag vill ha där. Dessa bäddset var väldigt fräscha och fina. Helt säker på att de skulle passa fint i sovrummet då det är så ljust och härligt. Tror de blir en bra grund att utgå ifrån. Håller tummarna!

liselott

Å vad jag skulle vilja vinna detta fina sätt, sätta lite piff och romantik i sovrummet, behövs lite hjälp med det ibland när man är småbarnsförälder till 2 små pluttar. :) :)

sabine

Trött på kräklakan då min son är ett litet kräkmonster skulle vara Nice med lite nytt. Skulle passa fint då vi tapetserar om i sovrummet:-)

Nicole- ung tvillingmamma

Jag skulle uppskatta detta vårlyx att smycka vårt nya sovrum med i vårt nyinköpta hus som just nu håller på att totalrenoveras. Att skapat ett harmoniskt, trivsamt och lätt sovrum för bästa sömnen är något jag ska sträva efter att få till!

Kramar Tvillingmamman Nicole

Anna Caroline

Detta sett hade varit perfekt att överraska min sambo med som en vårpresent! Vi hållet på och gör om hemma och denna tolen är just vad vi byter till :)

Drazenka

Hej! Tack för en bra blogg! Jag skulle vilja vinna detta set för att ja o min sambo har nyligen flyttat in i vårt hus. Renoveringen är på gång , men sovrummet ligger sist på listan och just nu ser det jätte dystert ut! Skulle vara roligt med lite nytt o fint! Kram

Sandra

Vi ska flytta någongång... bor i ett kortidskontrakt, vilket gör att min sambo inte kan fförstå mitt behov att ha fint och trivsamt. Jag försöker köpa lite smått för attvfå mera hemma feeling, men varje krona betyder mer eller mindre "slöseri" enligt min sambo. Alltså skulle jag uppskatta settet eftersom de skulle ge nysfaktor och min sambo inte skulle ha någonting att gnälla övet ;)

Linda

Vi har precis målat om i vårt sovrum, från mörkt till vitt med romantiska detaljer, samt gjort en liten babyhörna till vår tjej som beräknas kommas i april. De här inredningsdetaljerna hade passat perfekt till resten av inredningen!

Emily - Ung mamma till Xena

Åh vilket underbart paket! Jag skulle verkligen vilja vinna detta till vårat sovrum. Vårat sovrum har alltid bara varit ett ställe att sova och ha kläder, alltså inget speciellt alls, men när vi fick våran dotter kändes det plötsligt viktigt att ha mysigt, jag spenderar mycket mera tid där nu, jag sover inte bara utan nattar ju vår dotter, läser och morgonmyser med min familj. Detta paket skulle verkligen piffa upp!

micala

För vi har nyss renoverat vårt sovrum och det skulle ju passa utmärkt att få vinna denna tävling då

Amanda

Skulle verkligen vilja vinna då mycket i vårat sovrum blev förstört när det blev en vattenläcka (med stinkande brunt vatten)i sovrummet och det gick inte att få bort, och eftersom både sambon och jag är arbetslösa så har vi inte råd att köpa nya grejer, så vore toppen med lite nytt :) Kram!

Linda

Kul med tävling! :)
Det hade varit kul och vinna då jag och min pojkvän har köpt ny säng, så det hade varit perfekt med lite nytt! :)

Linda Björkman

Hej Linda! Jag skulle så gärna vilja vinna att här vackra och romantiska setet för att göra mitt hem mer romantisk, då jag precis avslutat en utbildning på 5 månader, där jag varit hemifrån. Det här skulle vara en perfekt nystart på livet hemma igen, med min otroliga och stöttande sambo! Kramar, Linda Björkman

Sandra

Jag är väldigt gärna med och tävlar :D

Jag tycker att det är min tur att vinna detta underbara paket för att jag har alldeles nyss renoverat i mitt sovrum och skulle behöva lite extra piff med lite nya sängkläder och fina dekorationer till det:)
Hade varit väldigt roligt att vinna eftersom jag aldrig har den turen, hehe :)
Hoppas ni mår bra, Kram!!

yasmine modell mamma och fru

Jag skulle vilja vinna detta för att jag håller på att fixa till lite i mitt sovrum så detta skulle bli perfekt. jag behöver komma från skott till mål.
Dessutom kostar allt och som sjukskriven är man inte så rik. Detta skulle verkligen uppskattas

Linda

Jag är en sådan person som behöver förändring när något jobbigt händer i livet. Det minsta lilla räcker. Vet inte hur jag ska förklara det, funkar så bara.
Sen april 2013 har jag tappat 62 kg, i januari träffade jag världens finaste kille (via wordfeud. Annorlunda va?) och efter att ha mått dåligt över min vikt, alla vet ju om att ett självförtroende kommer inte med posten, så har han fått mig att må så bra! Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom! Och visst, allt låter bra hittills, problemet är bara att han bor i Stockholm och jag i Norrbotten, ingen av oss har ett jobb så vi får inte träffas så ofta som vi vill.. Och det är något jag mår dåligt över. Man vill ju alltid vara med den personen du älskar. Men nu kommer vi till det som jag tycker är fruktansvärt jobbigt, om 4 dagar måste jag avliva min hund. Efter att ha överlevt en förlamning och en tumör har nu åldern kommit ifatt. Han är 11 år, skulle ha blivit 12 i september. Han kan knappt gå längre och ser nästan ingenting så det är tyvärr hans tur nu. :/

Så förnya mitt sovrum hade varit perfekt för då får jag tänka på något annat för en liten stund.

Onskanomattbligravid

Åhh jag skulle vinna för att vi ska flytta och vore kul med något nytt i det nya sovrummet! :D

Louise Alfredsson

Åh vilket underbart set!! Det hade passat utmärkt
Hos oss. Vi ska i veckan börja renovera så att vi får ett nytt
sovrum. Då ska både tapet o golv gå i vitt och grått och vad
passar inte bättre än detta set! Nu håller jag alla tummar och tår
För att öka chansen till en vinst!!

Tanja

Sen vi flyttade in i våran nya lägenhet för snart ett år sen har sovrummet blivit minst prioriterat. Ett fartfyllt år då vi blev tre <3
Lite piff i sovrummet skulle göra susen

Jenny

Jag är hemma och är mammaledig med min ettåriga dotter. Nu har jag precis sparat ihop och köpt en sängram till vår säng som innan stod på fula träben. Då budgeten är thight så finns det inte utrymme till nya vackra detaljer i hemmet. Det hade verkligen varit pricken över i:et att få vinna så mitt sovrum blir komplett.

Elin

Jag skulle uppskatta detta set lite extra eftersom jag och min sambo satt köpstopp på saker till oss själva i år. Jag har precis avslutat mina studier och har haft väldigt små marginaler att spara tidigare, men nu har vi efter flera års längtan äntligen kunnat ta tag i ett riktigt sparande till en kontantinsats. Varenda krona som annars skulle gått till shopping eller liknande går direkt in på sparkontot just för detta ändamål.
Jag som är inredningstokig får nu lägga mitt hopp till att vinna tävlingar för en tid framåt istället. <3

Anonym

Bor i en lägenhet på campus med min sambo. Vi får inte göra några direkta förändringar i lägenheten. Budgeten räcker inte alltid till heller för att göra några uppiffanden så detta setet är som gjort för oss!!

Marika

Åh, vilken rolig tävling!

Jag skulle verkligen uppskatta detta då det passar perfekt i mitt sovrum som går i grått och vitt och nu när våren är på väg (även om det ska snöa på onsdag) så känner jag för att förnya i princip hela hemmet i inredningsväg :)

Michelle - mamma till Leona

Jag skulle vilja vinna pga att vi är mitt uppe i en flytt med en liten 2-månaders bebis. För tillfället bor vi hos min mamma, då det ska säljas lägenhet och köpa nytt. Och när vi väl kommer flytta måste vi köpa ALLT nytt, allt från smörknivar till soffa till klädhängara. JA du förstår, då skulle detta underlätta lite i plånboken :-)

Sandra Rogers

Efter fem år på Malta och en överaskningsgraviditet när vår förstfödda son endast var fyra månader är vi nu påväg att flytta till Sverige i maj. Vi behöver köpa hem och allt som behövs, bil och liknande. Hjälp! En tvillingvagn också, hehe. Vi börjar om från scratch och kommer prioritera det som behövs mest och allting till barnrummet. Därför skulle det kännas så roligt och lyxigt att vinna ett fint bäddsett eftersom det kommer dröja ett tag innan jag får fria händer att inreda resten av vårt hem.
Många kramar!

Halime

Åhh detta behöver jag verkligen! Gifte mig i januari och ska flytta in tilll vår lägenhet 1 april och har inte råd med så mycket då jag varken jobbar eller studerar likaså med min man. Vi har också lite jobbigt med ekonomin och så... MEN! Jag hoppas verkligen att jag kan vinna det här för både min och min älsklings skull!

OBS! Din SElmaa är en av det sötaste jag har sett! Ta vara på varandra. För man kanske inte har personen man älskar nästa dag...

Nathalie

Jag skulle vilja vinna detta då min pojkvän snart måste åka till USA på utbildning och det skulle vara så kul att överraska honom att komma hem till ett nystädat hem och ett mysigt sovrum!

Mathilda

Det vore fantastiskt att få smycka sovrummet med dessa romantiska detaljer när jag äntligen ska bli sambo med mannen i mitt liv.
Tack för en inspirerande blogg.

My

Detta skulle passa perfekt i vårt nya sovrum i huset vi snart flyttar till. Skulle mer än gärna inreda med helt nya fina saker!

Linda Björkman

Hej Linda! Jag skulle så gärna vilja vinna att här vackra setet för att göra mitt hem mer romantisk, då jag precis avslutat en utbildning på 5 månader, där jag varit hemifrån. Det här skulle vara en perfekt nystart på livet hemma igen, med min otroliga och stöttande sambo! Kramar, Linda Björkman

Julia Bengtsson

Hej Linda!

Min motivering till att just jag borde vinna är att jag nyligen blivit husägare ! :) verkligen jätteroligt! Huset är fyllda 50 år och behöver göras om mycket! Just nu är vi i full gång och fixa kök vardagsrum och ett allrum, sen blir det sovrummet. Just nu är sovrummet gult och rött.. Inte min smak! Vi ska göra om detta snart och om jag längtar! Jag tycker mycket om inredning och tycker mycket om sakerna från jotex så detta pris hade kommit väl till användning och jag hade blivit väldigt väldigt glad!

Tack för mig och tack för en kul tävling! 😃

Emelie

Så himla fint med romantisk stil i sovrummet så är med och tävlar och hoppas att just JAG vinner :) Jag borde vinna för jag helt enkelt är rätt så bra och förtjänar det helt enkelt, en trött mamma borde få sova skönt på natten i dessa påslakan... :D

Anna

Detta set skulle passa så fint i drömlägenheten jag precis köpt<3

Lina - Mamma till Elias & Meja

Vilken fantastiskt rolig tävling, den kom verkligen i rättan tid. Våren är på ingång, vi bor trångt och jag tycker inte att jag gör annat än arr pyssla och möblera om här hemma. Ut med det gamla och in med det nya som man brukar säga! Med denna ljuvliga inredning från jotex så kanske det skulle bli aningen mysigare att vistas i vårat just nu så tråkiga sovrum. Jag håller tummarna!!

Anna

Jag skulle vilja vinna detta till min helt fantastiska vän som precis ska flytta in i ett studentrum som hon väntat på länge. Bara hyran tar det mesta av studiebidraget så så mycket piff kommer troligtvis inte bli det högst prioriterade. Just för att det är ETT rum och därmed tillika sovrum och allrum i ett, tror jag det skulle glädja henne (och oss ständigt övernattande vänner hehe) att få he det lite extra fint.

Alexandra

Skulle passa oss alldeles utmärkt nu när vår lilla grabb har kommit till världen, han skäms bort och vi glömmer lätt bort oss själva. Detta fina set skulle passa utmärkt i vårt sovrum 😊

Amanda

Mycket självklar motivering för min del. Jag bor typ på Jotex hemsida och gottar mig i deras dagliga mail, men som fattig student har jag och fästmannen inte råd att lägga pengar på "onödiiga" saker. Mitt inredningshjärta sörjer detta enormt men vi sparar till vårt bröllop och det är inte dumt heller. Dock skulle lite nytt och vårfräscht passa utmärkt!
Håller tummarna :D

Becka

Skulle verkligen vara perfekt att vinna då sovrummet verkligen skulle behöva en vår uppfräshning. :)

Caroline

Åh vad jag skulle vilja vinna det där! Jag och min sambo ska bli föräldrar för första gången i juli och är även mitt uppe i ett husbygge. Så pengar till att köpa ny inredning till det nya huset finns inte riktigt just nu.
Så därför tycker jag att jag borde vinna. Det skulle bli sååå fint i vårt nya hus och ny inredning i ett nytt hus, det kan inte bli bättre! :D Håller alla tummar jag har nu! Kram och tack för en toppenbra blogg!

Terese

Vilket underbart fint kit! Jag har precis fått min första lägenhet och har länge letat efter inspiration för ett nytt sovrum men det är inte alltid plånboken vill ha detsamma som ögat vill. Jag skulle bli så glad om jag fick vara med och tävla om detta paket, det skulle passa otroligt fint i min lilla etta, och en riktigt bra start på mitt inredningsprojekt. Kram på dig Linda, och tack för en fin blogg!

Rebecca

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta fina bäddset, då jag snart ska flytta hemifrån. Så ett nytt och fräscht bäddset skulle sitta fint! :)

Rebecca

Mallan

Håller på att rusta o renovera så det hade varit pricken över i:et att få gå "hela vägen ut" med fräscha lakan m.m.
Tack för en bra och inspirerande blogg också!

Johanna

Jag ska flytta om en månad och har inte riktigt råd att köpa några nya inredningsprylar då lägenheten i sig blev så dyr. Den här vinsten skulle lösa problemet i ett helt rum (sovrummet)! Det är dessutom precis den stilen jag är ute efter. Nu håller jag tummarna för att det är jag som kammar hem vinsten den här gången!

Frida

Jag skulle såå gärna vilja vinna detta då vi för ett tag sen flyttade till större men nu har såå svårt att få till en "stil" i sovrummet. Detta hade varit perfekt, speciellt nu till våren 😊👏

Camilla

Åh! Jag skulle jättegärna vilja vinna!
För ett år sen köpte vi ett radhus som är byggt på slutet av 60-talet. Ingenting var gjort sen dess kan man säga... Köket var original - laxrosa! Tvättstugan var pippigul, ett sovrum var illrött, ett sovrum var gräsgrönt, ett annat var brunt... Badrummet är turkost!
Vi har bott i ett totalt renoveringskaos i ett år nu för att få det som vi vill ha det, ljust och åter ljust överallt i färgerna vitt, grått och silver så det där sättet skulle passa super hos oss som äntligen slipper slipdamm, skruvar överallt, gipsskivor ståendes ivägen, lister huller om buller på golven osv som står och "förstör" inredningen i väntan på att de ska på plats.
Kram!

Pernilla

Jag och min dotter (10 mån) har varit förkylda och haft influensa en månad och när vi äntligen blir friska och ser fram emot att storstäda och ut i solen och leka med kompisar... ja då blir vi istället magsjuka!! :( en hel del sängkläder och täcken som vi har slängt här hemma nu.. så jag lovar att detta skulle värma våra hjärtan sååå mycket, skulle bli så glad!

(dessutom är det bakterier i vattnet i Örebro nu så man måste koka och vara försiktig när man badar så man inte sväjer vatten, inte det lättaste med en magsjuk 10månaders, och det känns inte särskilt rent när man tvättar i "bajsvatten" eller så fräscht efteråt när man duschat....) BLÄ! :( Tack o lov verkar det gå åt rätt håll nu.. *peppar peppar*

Hannah

Jag skulle uppskatta att vinna den här inredningen nå enormt! Jag bor för tillfället i Linköping där jag pluggar. Jag kommer från Gävle där min pojkvän bor kvar. i sommar ska jag flytta tillbaka HEM, till Gävle, och då är det dags för mig och pojkvännen att flytta ihop! ÄNTLIGEN ska vi skapa ett hem tillsammans, och det här skulle vara en sån fin start, till VÅRAT sovrum! åh, det ska bli så mysigt! :)

Linda

Ååh! Skulle så gärna vinna detta sett. Bor i en liten etta med min sambo, så blir ganska trångt. Nu så är vår inredning också otroligt tråkigt (massa hopplock från föräldrar osv) men har precis köpt ny säng och vore otroligt roligt med nya fina lakan så lägenheten skulle kännas mera ompysslad och "våran".
Mega kram!!

Therese

Vi är rätt nyinflyttade i vårt första hus i Rosdal. Hade passat perfekt med de fina påslakanen och kuddarna, något som är rosigt i Rosdal måste ju finnas :) Precis min stil också! De fina ljusfaten skulle jag också få stor användning av. Håller tummarna ;)

AnnSofie

åh va fiiint. Jag skulle verkligen behöva en upp piffning i sovrummet. Och att unna sig själv något nu förtiden är det ju brist på när man har en 7 månaders här hemma! Jag skulle bli överlycklig om jag vann.

mvh Ann-Sofie

Lina

Åh vilken härlig tävling! Vi är just i fart med att fixa till vårt sovrum, så denna vinst kunde ju inte komma mer passande! Dessutom för en arbetslös tvåbarns mamma 😉

Kram!

Sofia

ÅHH!! Detta är något som skulle piffa upp vårt snart färdig renoverade sovrum till sitt yttersta. Hela rummet går i romantisk ton och det blommiga setet passar perfekt mot vår nya sänggavel i form av en gammal vitmålad spegeldörr ❤ Som mammaledig finns inte allt för mycket ekonomi att lägga på just "det lilla extra" piffet...så håller tummar och tår att turen slår till mot mig :)

Emely - mamma till Casper

Åh, ljuvliga sängkläder! Det skulle jag vilja vinna, inte köpt nya på flera år :S Så det är verkligen dags att skicka iväg ett gäng och fylla på med nytt.. Och matchande kuddar att lägga på vårt gripsholmöverkast! Jag ser det ljuvliga framför mig!!

Ida

Jag och min fästman har just lagt bud på ett hus som vi håller tummar och tår för att vi ska få bli ägare till. Om det blir så kommer det behöva göras många inköp för att inreda och fylla ut huset så som vi vill ha det. Därför hade ju detta varit ultimat att få vinna! :) I sovrummet är tapeterna gråa/silvriga så detta hade ju passat perfekt där.

/Ida

Nina

Jag letar nytt boende för fullt och dessa underbara ting skulle verkligen pigga upp i det väntande sovrummet! :)

Hanna-mamma till Melissa

Detta set är blommigt och fint
I våran säng det hade blivit klint.
Nytt och fräscht är alltid tacksamt och glatt
Speciellt då ens sängkläder är lika med matt.
Inga mera mjölk eller bajs fläckar
Med de nya kläderna vi kommer hålla oss tjecka ;)

Linnéa

Verkligen superfina inredningsdetaljer! :) De skulle passa perfekt i vårat sovrum, alltid roligt att förnya! :)

Camilla F

Jag skulle vilja vinna detta fina romantiska bäddset med tillbehör för att jag inte köpt nya påslakan på hur många år som helst och verkligen är i behov av nya!

Kram Camilla F

Linette

Vi väntar vårt första barn som är beräknat 10 April. Dels ägnar jag redan mkt tid nu i sängen och försöker sova trots att foglossningen och ryggvärken håller mig vaken till en stor del. Sen skulle jag uppskatta en fint bäddad säng när lillen kommit då det säkert blir en hel del amning där :)

filippa

Jag skulle uppskatta detta supermycket för jag älskar vitt och romantiskt, precis min stil! Har dock tagit lite vatten över huvudet och skaffat eget boende med endast en tjänst som timvikarie (hemtjänst) som inkomst så budgeten är tiiiight och ett set som detta är tyvärr bara saker jag i nuläget kan drömma om.

Isabelle

Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag och pojkvännen flyttar ihop i sommar och eftersom det är mycket kostnader sådär i början känns det som det hade passat perfekt med en vinst! Älskar det söta blommiga mönstret :)

Veronica

Jag och maken har precis bytt sovrum med barnen, så vi har nu det minsta rummet i lägenheten. Sängen får precis plats. Precis! Det går alltså inte att gå förbi (jag får klättra över till min sida) men vad gör man inte för det käraste man har :)
Just därför vore det kul att få piffa till sängen med fina sängkläder och kuddar och ställa ljusen på fina ljusfat. Det skulle bli så mycket mysigare!

Michaela

Otroligt svårt att motivera något sådant! Men har just flyttat hemifrån och är en fattig liten vikarie så skulle kännas underbart med något NYTT som inte är ärvt eller en present som man själv inte har valt och inte riktigt gillar ;)

Malin

Jag tycker jag är värd att vinna detta, för att jag och min man har precis köpt hus och ska snart få tillökning då vill jag ha något fint i mitt nya hem från jotex :)

Stephanie Brändholm

Hej Linda,

Jag och min blivande man har nu sparat pengar i snart 2.5 år för att kunna gifta oss här den 24/5-14. Vi har levt snålt, kämpat, jobbat extra och sparat in där vi har kunnat. Vi köpte hus mitt i allt och har inte kunnat påbörja inredningen eller renoveringen. Allt detta är såklart värt det MEN hur underbart vore det inte att få lite hjälp att få sitt nya sovrum fint? Det vore en dröm för oss som inte har den möjligheten just nu! Att få ett nypiffat sovrum som nygifta :) En DRÖM! MVH/ Stephanie

Anonym

Jag skulle bli överlycklig av detta sett, så otroligt vackert. Skulle verkligen behöva piffa upp sovrummet och dessa skulle ge motivationen en knuff i baken. Fantiserar om dessa, kanske någon ny byrå, lite nya tyger och hmm jaa.. Skulle verkligen blir jätteglad om jag vann!

Emilia johansson

Jag önskar vinna detta för det skulle passa mig och min sambo perfekt, vi håller på att göra om vår "vind" som nu ska bli vårta nya sovrum, så lite nytt till inredningen skulle vara guld då vinden kostat oss mer än vad i trodde! Vore kul att överraska han med detta då han bygger allt själv! :)

Kram

EMMA

Jag älskar allt som är mysigt, så som just påslakan, ljus och kuddar och jag har säkert ett tjugotal med påslakan, men de börjar bli lite gamla och det skulle vara kul med något nytt. Att det är vita gör saken ännu bättre, så stilrent och fint :) passar perfekt in i mitt rum!

Frida

Åhh. Skulle passa perfekt hemma hos mig :0)
Jag borde vinna för att jag är mammaledig och har inte råd att köpa det till mig själv just nu..haha.. Men skulle behöva lite nytt till våren :)

Elin

Jag skulle bli såå glad om just jag vann dessa fina saker. Jag älskar den romantiska stilen och har precis köpt ett hus som ska inredas vilket är riktigt roligt och dessa saker skulle bli så fina i mitt och min älskades sovrum. ♥

Malin

Vi ska rusta vårt sovrum snart och skulle vilja ha en ny inredning och detta skulle piffa upp allt!

Caroline P

Jag vill väldigt gärna vinna detta set till vårt sovrum nu efter 2 små barn på mindre än 1,5 blivit ett vuxet rum igen. Båda barnen har fått nya o renoverade rum medan vår fortfarande är orenoverat och dessutom saknar både matchande sängkläder, sängbord o lampor. Håller tummarna för lite vardagslyx! Kram!

Sandra

Har precis blivit sjukskriven pga en jävla foglossning så jag skulle bli jätteglad för nya sängkläder nu när jag ändå kommer spendera största min tid i sängen.

Josefine

Moteveringen till att jag ska vinna detta underbara set lyder:
Efter att ha levt i ett byggprojekt under en längre tid, lider det snart mot sitt slut.
Vi ska äntligen få njuta av vårat hus och familj.
Fritiden är våran att bruka hur vi vill.
Det jag längtar efter mest är familjemys i sängen på söndagsmorgonen utan stress!
Nya fina sängkläder och vackra ljusfat hade ju då varit en extra guldkant i tillvaron.

Maja

Åh, detta hade varit en perfekt bröllopspresent till mina föräldrar som har 15-årig bröllopsdag i början av april!

Emmy

Måste bara säga wow vilket underbart bäddsätt!
Blommigt och randigt är mina favoritmönster och passar som handen i handsken. Jag vill vinna för jag tycker om detta bäddsätt, kuddar och ljusfat riktigt mycket och skulle passa perfekt i mitt sovrum och vad passar inte bättre gör en fattig student? ;-)
Fantastiska bilder och inspiration följer din blogg och instagram med glädje, riktigt söt dotter ni har skapat :)
Kram

Emelie

Jag skulle gärna vilja vinna då jag längtat lääääänge efter att förnya sovrummet. Tyvärr räcker inte föräldrapenningen riktigt till i dagsläget. Prioriteringarna har istället (självklart) varit vår lilla dotter.
Nu känner mamman i hemmet att hon skulle vilja få en liten guldkant i vardagen också. Förutom kladdiga händer och mysiga dreggelpussar. <3

Madelene

Hej Linda!
Jag skulle gärna vilja vinna det här romantiska setet. Det kanske skulle hjälpa mig att sova lite bättre då jag och min sambo precis flyttat ut till landet, en riktig idyll som kändes som en dröm som blev till verklighet... Trodde jag, jag upplever saker som är allt annat än verklighet! Märkliga ljud, steg och rörelser om nätterna som är oförklarliga!
Ett fint set som detta kanske skulle ge mig lite saknad skönhetssömn! Kram

Carro

Pluggar heltid med barn och det sista som jag har råd att lägga pengar på är inredning! Eftersom vi dessutom ska flytta vore det så roligt att få lite fräscht till sovrummet eftersom det känns som de gamla sängkläderna snart kryper iväg av sig själva;p

Madde

Jag fyller 30 snart och har lite åldersnoja ;-) Så lite nya detaljer till sovrummet kanske skulle få mig att tänka på något annat ett tag :-)

Louise

Efter en vinter full av jobb och tråkigheter med sjukdom i familjen, så längtar jag efter en solig vår och att få göra fint här hemma! Tack för en bra blogg :) kramar!

Emma Boswell

Godkväll! Åh vad roligt med en tävling. Jag skulle vilja vinna detta fina paket för att jag precis flyttat hemifrån till en lägenhet som behöver lite extra fina detaljer. Sovrummet är trots allt det rum jag "hänger" mest i, så påslakansettet skulle bara bli perfekt där just nu.

Madelene

Jag skulle vilja vinna då jag och pojkvännen precis flyttat hemifrån till vår egna lilla lägenhet. Då det är mycket som måste införskaffas har budgeten inte riktigt räckt till inredningsdetaljer så som fina lakan. Har även tittat på jotex och förälskat mig i bilden du visar. Mitt drömsovrum!

Anonym

Åååh jag är gärna med! Vårat pyttelilla sovrum skulle må bra av lite vårnytt! De är ett rum som vi inte tagit tag i ännu så det skulle jag och sambon verkligen behöva göra.

Kram Sanna

Lizz

Skulle passa perfekt till vårat sovrum som jag ska måla om till helgen.

Josefine

Åh vad fina saker!! Hade blivit alldeles överlycklig om jag fick detta =) Jag bor i en pytteliten etta så dessa sakerna hade verkligen förändrat utseendet på hela min lägenhet, haha!
Jag är så trött på dom mörka höstfärgerna jag har på kuddarna och sängkläderna nu... Och det står tyvärr inte riktigt på min handlarlista att köpa roliga saker för tillfället!

Steffanie

Jag har precis flyttat in i en ny lägenhet, på grund av att jag inte längre stod ut med en hemsk granne och en förening som behandlade mig som skit, och mitt intresse för inredning har växt enormt då jag trivs nu! Student som jag är, är det svårt att lägga pengar på saker man tycker skulle passa i hemmet och att vinna denna tävling skulle hjälpa mig på traven till mitt drömhem!

Josefine

Åh vad fina saker!! Hade blivit alldeles överlycklig om jag fick detta =) Jag bor i en pytteliten etta så dessa sakerna hade verkligen förändrat utseendet på hela min lägenhet, haha!
Jag är så trött på dom mörka höstfärgerna jag har på kuddarna och sängkläderna nu... Och det står tyvärr inte riktigt på min handlarlista att köpa roliga saker för tillfället!

Elin

Jag skulle älska det sättet för att inreda vårt sovrum. Vore underbart att få in harmoni där. Som förhoppningsvis skulle kunna leda till att vi får sova hela nätter!

Ida

Jag skulle uppskatta det här jättemycket med tanke på att det snart är dags för mig och pojkvännen att flytta hemifrån. Då är det bra med sängkläder, prydnadskuddar och ljusfat, då vi älskar att tända ljus! :)

Linn

Jag skulle vilja vinna för att
min mamma fyller snart år och det skulle vara en jätte fin present till henne eftersom hon betyder jätte mycket för mig! :)

Linn

Jag skulle vilja vinna för att
min mamma fyller snart år och det skulle vara en jätte fin present till henne eftersom hon betyder jätte mycket för mig! :)

Johanna A

Vi ska flytta nästa vecka och min dotter ska äntligen få ett eget rum. Vi har lagt all kraft och pengar på hennes rum, så det vore himla mysigt att även vi skulle få lite nya fina saker till vårt nya sovrum!

Tove

Vilket underbart paket med lakan och annat mysigt till sovrummet! :)
Jag och min pojkvän pluggar på högskola och inredning är just nu inte prioriterat i första hand! Det skulle vara väldigt kul att få lyxa till det och piffa upp vårt annars väldigt tråkiga sovrum! :)

Tack Linda för din fina blogg och att du delar med dig av er vardag!
Kram

Rebecka lorentzon

Hej!
Om två veckor flyttar jag hemifrån till min första lägenhet! Har sparat pengar men utgifterna blir fler och fler och äger just nu ett set med sängkläder. Att vinna detta hade varit helt fantastiskt! Inte bara bra och ekonomiskt utan vackert också'
Tack för din blogg, har följt dig sedan ett par åt tillbaka och har även börjat på instagram för att det inte går att få nog på bilderna av sockersöta Semla!
Lycka till och tack!
Rebecka Lorentzon

Emelie

Vårat sovrum blev fruktansvärt trist när spjälsängen och tillhörande sänghimmel försvann till lillans egna rum. Och nya bäddset har vi inte unnat oss på lääänge..

Lisa

Som nybliven mamma har jag lagt all krut på vår senaste familjemedlem. Därför skulle det vara kul att få överraska min man med lite "tillpiffning" av vårt sovrum :)

Josefine Karlsson

Sambon är arbetslös, jag är nyblliven mamma, och mammapenningen är ingen ju lyx direkt, och jag älskar verkligen det lantliga!! Behöver jag säga mer än att jag skulle bli överlycklig om jag vann detta fina!?

Sandra - mamma till Lykke

Åh, vad fint ! :) Jag skulle gärna vilja vinna då både vi och sovrummet skulle må bra av lite nytt. :)

Catrin

Nu ikväll valde pyret i min mage att ge sig tillkänna för sin pappa. En magisk känsla för oss båda att han fick känna de första rörelserna mot sin hand ☺️ I slutet av sommaren väntar vi vårt första barn tillsammans och just nu ligger mycket fokus där med bebisprylar och andra utgifter som kommer till. Skulle därför vara extra lyxigt att få unna oss lite nya romantiska sängkläder, för har en känsla av att det kommer dröja innan vi läggerfokuset på oss fram över 😉

Josefine

Jag vill jättegärna vinna! Ljusfaten och kuddarna skulle mina fina föräldrar som precis köpt ny soffa och förnyat lite i vardagsrummet. Påslakanen skulle jag ge till min underbara mormor som nämt några gånger att hon har dåliga påslakan. Dom hon har har hon haft sedan min mamma var liten vilket är ungefär 35 år sedan haha. Istället för att köpa nya ger hon pengar till mig, min lillasyster samt mina kusiner. Hon ställer verkligen upp och därför vill jag ge någonting tillbaka till henne. :)

Johanna H

Jag vill vinna pga den brutala sanningen:jag hatar att köpa sängkläder!:)

Emma - mamma till Linnea

Åh. För ett halvår sen flyttade jag och min familj in i vårat lilla hus som vi köpte av mina svärföräldrar och som gått i arv sen det byggdes 1929. Massor att göra för nån som inte riktigt gillar 90-tal 00-tals inredning. Vårt sovrum var det första som renoverades (innan vi flyttade in tom) och är mitt absoluta favoriten. Där känner jag enormt lugn. Och de där vackra textilierna skulle verkligen öka känslan av lugn <3

Veronica Marie

Jag skulle verkligen uppskatta det ENORMT mycket då jag och min son snart måste flytta till mindre och jag kommer att få inreda mitt vardagsrum med en liten sovhörna för mig (vi flyttar till en tvåa och sonen ska självklart få sovrummet då jag känner att han behöver det utrymmet bättre och mer än mig). Det vore så härligt att få fixa i ordning min egen lilla hörna med något fint, och detta setet var ju verkligen helt underbart.

Håller mina tummar och tår och hoppas verkligen på tur! Kram

Elin

Åh, detta skulle jag vilja vinna, men detta med motivering är så himla svårt!
Jag är hur som i stort behov av nya sängkläder och lite nytt till sovrummet då mina sängkläder är grymt slitna av tvätt, hundtassar och överanvändning. Det skulle dessutom passa perfekt in i lägenheten!
Håller tummarna på att vinna! :)

Madde

Jag skulle bli så glad om jag vann detta. Jag och min sambo har brutit upp efter 7 års förhållande det är mycket som måste inhandlas. Detta skulle hjälpa mig en bit på vägen och glimma till i mörkret.

Linn

Att få vinna nya inredningsdetaljer till sovrummet skulle vara underbart! Nu vi ska byta rum till ett mycket mindre då dottern ska få eget rum skulle det vara uppskattat få piffa till det riktigt ordentligt!!

Jasmine

Åh! Sedan jag blev singel för ett tag sedan har jag börjat införa lite nytt för att förändra hemmet, bland annat köpte jag nyligen hissgardiner ifrån denna serien. Jag var minsann sugen på påslakansetet också men fick skippa då plånboken inte riktigt tillät, så det hade varit helt perfekt att få komplettera sovrummet med dessa! Och prydnadskuddarna är som gjorda för min (numera) ljusblå soffa :)

Jessica

Hej Linda,

jag har precis blivit sambo. Jag har flyttat in till min pojkvän i hans hus. Jag älskar att inreda men känner att det här nästan är ett hopplöst fall, vet inte vart jag ska börja någonstans. Vi har precis köpt en snygg säng i antracit-grå tillsammans och påbörjat att göra i ordning sovrummet. Detta är en fantastisk tävling och skulle göra så mycket till en början i "kaoset". Det här fina paketet skulle göra sovrummet fulländat och passar superfint till den nya sängen, med den stilen jag söker, och som är den enda som herrn har godkänt. Min motivering är enkel - vårt sovrum är kallt, trist och tråkigt och behöver piffas till!

Mikaela

Vi flyttar till hus nu i april och då min sambo tycker att garaget är höjdpunkten lär vi inte få till någon romantik alls om vi inte skulle ha detta fina set!

Issa

Åh, jag skulle så gärna vilja vinna, de är superfina! Mina vänner brukar alltid beskriva min stil som ganska söt och blommig, jag älskar fina mönster, sånt gör mig glad! Att få vakna upp på morgonen och se det där mönstret skulle liksom vara en perfekt start på dagen! :)

Caroline

Vore helt fantastiskt att vinna lite romantisk textil till sovrummet :) Det behövs verkligen här, vore extra roligt då vi flyttar om 2 månader. Håller tummarna :) Kram

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men vilken bra tävling! Vi flyttade till nytt i Oktober och det är ju mycket att fixa och dona innan man blir nöjd. Först och främst fixas vardagsrum, sedan barnen och SIST vårt rum vilket gör att det bara är ett "skal" och känns väldigt opersonligt och inte alls inbjudande att gå och lägga sig. Detta skulle jag med andra ord GÄRNA velat vinna för att få lite ordning och mys-känsla :)

Mammatea

Vill ha vår! Detta skulle ge vår i sovrummet iaf.

Karolina

Vid årsskiftet flyttade vi till ett hus där vi prioriterade barnens rum. Renoverade en del och inredde, http://www.styleroom.se/album/43465. Vårt sovrum däremot, som jag länge har drömt om att ska bli min plats för avkoppling, blev inte ordentligt gjort alls. Den romantiska känslan jag ville åt saknas helt, att vinna det här paketet skulle hjälpa mig mot mitt mål.

Maria

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna förnyelse till sovrummet. Vi bor i en ganska liten lägenhet och dottern har fått sovrummet, vi har byggt en säng i ett litet genomgångsrum bredvid köket. Det skulle göra så mycket om vi kunde lyfta intrycket med ljusa, ljuvliga färger och mönster.

Fanny

Jag skulle vilja vinna detta fantastiska set till min och sambons rum. Vi har nyligen flyttat till hus och har inte råd med några extra piff saker som nya fina påslakan och ljusfat, vilket är exakt det som fattas för att göra det mer personligt.

Kram!

Rebecca

Det hus vi just hyr nu får vi inte göra något med, inte måla någon vägg, sätta upp tapeter eller göra nya hål i väggen. Det är
Så tråkigt och jag vill känna att det är vårt hem! Detta skulle förgylla så galet mycket och hemtrevligare skulle det garanterat bli!

Jessica S

Jag har studerat, vart arbetssökande och praktiserat länge nu, så jag har aldrig haft pengar över att kunna köpa det där lilla extra. Det billigaste möjliga är det det får bli. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann detta kit som skulle passa så fint i mitt mörkgråa sovrum (har ungefär samma färg på tapeten som på bilden).

Lina

Jag skulle gärna vilja ha de då vi ska byta till större sovrum, för till hösten kommer våran första lilla skrutt till världen! Det är redan mycket nya saker som ska köpas så det hade ju varit en lycka att vinna dessa super fina sängkläder! Jag håller tummarna! :)

Alisa - Amor Vincit Omnia

Åh! Skulle hemskt gärna vilja vinna! Vi Flyttade in i vår nya lägenhet i Nov men med födelsedagar, en 1 åring, jobb efter mammaledigheten så har nya saker till hemmet bortprioriterats helt enkelt! Och vårt sovrum behöver lite förnyelse :)

Cathrine

Önskar jag skulle vinna lite då vårt sovrum verkligen behöver lite vårkänslor efter denna mörka och dystra vinter.
Detta var precis vad vi hade behövt <3

Mvh Cathrine

Evelina

Jag skulle vilja vinna o min motivering är sann men helt otroligt med otur jag haft . Jag är gravid med barn nummer två, började med en stor blödning , trodde det var ett missfall men hjärtat pickade på därinne ! Någon vecka senare drabbades jag av känselbortfall i hela vänster sida o svår huvudverk- blodpropp i hjärnan ( om än liten) , jag kämpade på o höll modet uppe, nu några veckor innan bf har jag fått diabetes och svår foglossning! Jag håller humöret uppe o kämpar på men OJ vad både jag o sambon hade behövt piffa till sovrummet och tänka framåt för det lilla kommande livet o vår underbara tvååring :D

madeleine

Jag har egentligen ingen bättre motivering än någon annan till varför just jag ska vinna detta. Men i ärlighetens namn så köpte vi en sommarstuga i höstas som det är dags att börja fixa i nu till våren, vilket betyder att vårt hem kommer bli lite åtsidosatt så självklart vore det kul att vinna detta underbara set! :-)

Emelie Olsson

Efter att ha haft lite problem med att få vår lille Ludwig (fyller 1 den 28e mars) att sova i sin egen säng men nu äntligen lyckats så hade det varit underbart att få mysa ner oss jag och min sambo i nya fina sängkläder och få sova utan både små fötter och liten rumpa i ansiktet. Även om det med är mysigt ;)

Michaela

Just nu håller vi på att renoverar hemma samt bygger badrum. Och medans vi håller på med det, så bor vi i husvagn. Det vore så otroligt härligt att få "mysa" till det inne i husvagnen medans denna stundande renovering (som det känns som den aldrig kommer ta slut!) håller på.. Så detta skulle göra mig överlycklig.

Carolina

Jag skulle verkligen uppskatta att vinna detta kit, då jag ska flytta in i min alldeles egna lägenhet till hösten, då det är dags för mej att börja gymnasiet med elitsatsning på fotboll. Jag skulle så gärna vilja piffa upp sovrummet med dessa superfina saker! Jag håller tummarna :)

Zanna - Mamma till Levis 1,5

Såååå fina ! Jag önskar vinna dessa då jag önskat mig nytt sett till sängen såå länge nu. Men det är ju helt enkelt sånt man inte unnar sig. Och nu efter snart 2 år med lite sömn, finns det nästan inget härligare än att få bädda ner sig i sängen :)

Kram på dig !

Ellen

Det bästa jag och sambon vet är att ligga i sängen och mysa, kolla på TV och prata igenom dagen. Hellre sängen än soffan! Skulle passa perfekt att snygga till den med nya sängkläder och prydnadskuddar så den blir mer sofflik och gosigare! Vår chihuahua tar dessutom upp 2 kuddar själv så skulle vara fint om vi fick några fler ;)

Stina

Åh vad är mysigare än att kliva ner i nybäddad säng med helt nya sängkläder, kuddar och tända ljus och läsa en bok eller se en film eller bara blunda och lyssna på koltrastsång?

Jag älskar min säng men mannen har torktumlas sönder våra sängkläder så att de är alldeles noppa och jag hade så färja haft några nya, lena att krypa ner i om kvällarna när jag sprungit på jobbet en hel dag och servat och gett god omvårdnad, burit sjuka och skadade, plåstrat om och tröstat.

Jag är ofta så slut men uppe i varv när jag jobbat och hade gärna velat pyssla om mig själv lite!!!

Kram Stina

Susanne

Hade varit fantastiskt roligt att få vinna dessa fina saker till sovrummet! Nu när lilltjejen blivit stor och ska få flytta in i sitt nyrenoverade rum så skulle jag och sambon uppskatta lite nytt till oss själva!

Linnéa - Mamma till Ludwig.

Jag har bott i min lägenhet i ett år nu i mars och har fortfarande inte fått till sovrummet, så som jag vill ha det. Att vara ensamstående till en 3,5 åring gör att man får prioritera lite annorlunda än om man är två i hemmet. Att köpa sängkläder och sådant kommer tyvärr sist på listan så vore perfekt att få detta.

Samira

Jag och min sambo har precis flyttat till en ny lägenhet och då vill man såklart ha väldigt mycket ny inredning. Vi har haft otur med våran bil och varit tvungna att lägga pengar på den, pengar som vi egentligen inte har. Därför har inredningen fått läggas åt sidan. Det här paketet skulle verkligen göra oss glada! :)

Anna_aka_Schlierie

Vi har flyttat till större för ett bra tag sedan. Inredningsvis är jag hyfsat nöjd med alla rum, förutom vårt sovrum. Där ligger alla saker huller om buller (måleri på G). När allt är på plats, hoppas jag kan piffa till sovrummet med detta paket!

Victoria Holmqvist

Vi ska flytta till en ny stad om 3 veckor. vi kommer få hyresrätten helrenoverad, vi ska köpa ny säng och soffa och alla pengar kommer dit. Så kommer inte ha råd att köpa sånt smått som piffar upp lägenheten så vore underbart att få vinna detta kit! :)

sandra olsson

Jag skulle bli superglad om jag vann just för att jag nyss flyttat hemifrån. Påslakanen är väl IKEAS vanliga så det vore kul att förnya sig lite! Ljusfaten var också riktigt fina :)

Anna Gustavsson

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta set! Jag har precis brutit med min pojkvän, som jag i princip bodde hos och nu har jag flyttat hem till mina föräldrar igen. Jag skulle verkligen behöva detta fina set när jag ska återvända till mitt gamla, ouppdaterade flickrum.. Kramar!

Emelie

Vi planerar att göra ett nytt sovrum till mig och min sambo. Ett ljust och härligt rum med vitmålad panel med öppet upp i nock. Detta paketet hade passat perfekt i vår ljusgråa säng. Känner att denna trötta mamma hade varit värd denna lilla vinsten =)

Linda, mamma till majken och arvid

Åhhh, detta skulle passa så fint in i vårt sovrum med den mörka väggen som vi har bakom våra säng. Jag skulle vilja piffa upp vår sovrum lite, men det är väldigt svårt just nu. Jag har världens bästa 2 barn men en helt underbar sambo som har stått ut med mig i snart 9 år. Han gör allt för mig, speciellt nu när jag är arbetslös & gör allt i min makt att hitta ett jobb så vi kan få ett drömhus till oss & våra fina barn, men svårt i dagsläget. Så jag hoppas på lite tur här & få överaska min fina Mathias <3

Sandra K

Med ett nyrenoverat sovrum skulle detta "piff" bli pricken över i:et! Precis vår stil!

sofie

Jag flyttade ihop med den stora kärleken för några månader sedan (hans lägenhet). Han är sjukskriven, jag arbetslös och resultatet av det är att lägenheten fortfarande liknar en ungkarls lya till en stor del. Med denna fina vinst skulle sovrummet kännas mer som vårat <3

Angela

Vi började renovera vårt sovrum förra året med ny färg och tapeter, sen blev det även nytt golv och i vintras nya sänglampor. För att få det helt färdigt har jag sagt att vi ska skaffa nya sängkläder också, men så har jag inte riktigt hittat de där perfekta som skulle passa......förrän nu!
Dessa var ju helt ljuvliga och jag skulle bli jätteglad om jag vann dem så vårt renoverade sovrum äntligen kan kännas helt färdigt!

Johanna Bladh

Just nu är jag så ofantligt trött på varenda pryl jag har i hemmet.
Orkar inte öppna mina ögon på morgonen, och vill bara ligga kvar i sängen, sova bort dagen.
Köper småsaker som för stunder gör mig lycklig, men det blir aldrig det där perfekta helhetsintrycket.
Denna vinst skulle göra mig lycklig, att få till "DET".

Ida H

Jag är en tjej på 18 år,
Som inget mer än studiebidrag får,
Många i min ålder vill bara dricka och festa,
Men jag skulle jättegärna istället sängkläderna testa,
När motivationen tryter och vardagen känns grå,
Skulle jag kunna lysa upp den med ljus på faten då,
Sängen är en fristad fylld av harmoni,
Med sängkläder från Jotex vill jag föralltid stanna där i,
Om något åt när jag flyttar hemifrån kommer jag vara en fattig student,
Därför skulle jag uppskatta denna underbara present!
<3

Camilla

Jag har precis blivit ensamstående så jag skulle bli väldigt glad över att piffa upp mitt nya sovrum.

Susanne

När jag såg tävlingen och detta ljusa luftiga sovrum, blir jag allt lite avundsjuk. Det var läääänge sedan vi hade någon liten makeover!
Hoppas vi kan få lite ändring på det! :)

Kram Susanne

Alexandra

Vi gifter oss den 7e juni, det blir därför inget unnande av något just nu då vi sparar för att ha råd med alla kostnader. Min blivande har det tyvärr extra tufft också då han varit arbetslös sedan 2 år. Vi klarar oss bra, men kan aldrig lyxa till det och sover i 6 år gamla IKEA-lakan just nu. Därför skulle vi uppskatta dessa enormt mycket! De är förövrigt helt i vår (framförallt min ;)) stil - blommigt och romantiskt. Vi har redan en helt underbar rostavla över sängen och dessa sängkläder passar in perfekt.

amanda

Tillsammans med min pojkvän jag flyttat, till en liten hydda. Egentligen är det en etta, men utan denna inredning vi inte hittat, känns det oinflyttat. Om vi skulle vinna detta set, vår romantik skulle blomma ut i ett.

Annie

För två veckor sedan fick vi reda på att vi fått en lägenhet! Har fått flytta tillbaka till föräldrar och svärföräldrar ett tag vilket har gjort att vårt bohag har fått stå i garaget och tyvärr har sängkläder blivit fuktiga. Hade gjort min dag om jag (vi) vann då jag även drömde att jag vann en tävling inatt:-)

Jenny&Loke

Min mamma tog mig och min son under sina vingar efter en uppslitande separation med sonens pappa.
Vi fick med oss det vi kunde bära och min mamma har utan tvekat ställt upp med allt från vakennätter, vabb och matlagning.
Jag skulle vilja överraska henne med något litet här när våren kommer med fina sänglakan.
En liten gåva för väldigt stor omsorg.

Lisa

Nu tar jag chansen! :) Vi påbörjade en total-sovrums-renovering i veckan där golvet är bytt till en lite mer gråare ton och tapeterna till blå/silvrigt så detta paket hade ju gjort det allra sista för att få till det där lilla extra för den perfekta känslan i vårt nya sovrum!

Yohanna

Jag skulle verkligen uppskatta om jag vann detta romantiska set från Jotex då det inte finns en enda pryl i sovrummet som är romantisk, har blivit att vi kört på det som är praktiskt. Som småbarnsförälder så känns det som det finns viktigare saker att köpa och prioritera, tyvärr..

Angelica

Jag skulle gärna vinna detta set!!

Vi är mitt uppe i en stor sovrumsrenovering, två av fyra rum är klara och sist ut är mitt och makens sovrum...ja du vet väl hur det är..barnen går först!

Ett snyggt och romantiskt lakans-set skulle passa perfekt att bädda rent med när vårt sovrum väl är klart.

Kram
Angelica

Sanna

Det vore fantastiskt att få inreda sovrummet med lite nytt och fräscht. Tycker det är så tråkigt att använda samma gamla vanliga stil året om och det är dags för lite förvandling nu och romantisk alá vitt kan aldrig slå fel.

Kram Sanna

elin

Då jag inom en snar framtid flyttar hemifrån, kan det ju inte bli mer passande med lite ny och fin inredning. Påslakanen, ljusfaten och prydnadskuddarna är precis i min stil och hur perfekt skulle det inte vara då jag letat efter fina ljusfat och nya sängtillbehör?

Lina Eckerström

Min lillasyster fyller 20 år den sista mars och har nyligen fått fast tjänst på sitt jobb, hurra för henne. Givetvis hade jag gett henne detta fina sovrums set att använda när hon flyttar hemifrån... vilket förhoppningsvis sker snart. Fin 20-års & grattis-till-jobbet present :)

Moa Nordin

Först tack för en härlig blogg!!!
Jag vill gärna vara med och tävla :)
Jag sitter just nu och pluggar inför min tenta på fredag i mitt urtråkiga studentrum i Uppsala. Lite fina inredningssaker skulle säkert göra studierna lite lättare! :) kram

Fridah

Jag skulle verkligen vilja vinna detta!! Älskar jotex, de har så fina textiler och inredningsdetaljer. Men just nu så finns inte riktigt pengar till sådan lyx som heminredning. Vilket annars är det roligaste jag vet! Älskar att fixa och dona hemma. Men jag har nyligen börjat plugga, så pengarna räcker inte så långt för tillfället. Så fokus på inredning verkar få vänta. Håller tummarna för att ha lite tur i denna tävling..

Jennifer

Hej!
Jag skulle väldigt gärna vinna detta set då jag ska flytta om en månad och har letat efter fina sängkläder överallt i hela Karlstad, utan framgång :) Men tyckte dessa var superfina!!! även de andra sakerna också :) Och tack för en toppen blogg, med otroligt fina bilder!
Kram

Linda

Jag vill jättegärna vinna detta set så jag kan ge det till min mamma, hon förtjänar det! Hon tänker bara på andra än sig själv, och hon älskar inredning men så fort hon hittar nåt fint så köper hon det till mig eller till min mormor, så hon unnar sig aldrig nåt fint :( tycker det är så tråkigt, och det här setet är precis hennes stil!

Kram, Linda.

Lisa

Tidigare var allt i mörk tråkig ek i mitt sovrum men kände att mitt humör präglades av det dystra intrycket. Så jag köpte nyligen en vit sängram och en vit byrå som totalförvandlade rummet till rofyllt. Nu behöver det stylas därför vill jag vinna påslakanen m.m.

Nathalie

Hej! Jag skulle jätte gärna uppskatta att vinna denna tävling!
Jag är en student som om några månader tar sig ut i vuxenlivet till att ha ett eget boende. En tjej som är tokkär i inredning ifrån små till stora prylar. Ett härligt bäddsätt samt fina kuddar sitter mig perfekt i smaken! :)

Anna

Har precis köpt ett hus och skulle behöva lite nytt o fräscht till sovrummet, och att jag aldrig har turen att vinna i tävlingar så det skulle vara kul att göra det någon gång i livet.

Puss och kram, krama Selma från min 10 mån Harry :-)

Anna

Har precis köpt hus och skulle behöva lite nytt o fräscht till sovrummet, och att jag vinner aldrig på tävlingar så det jade varit kul om jag någon gång har turen att göra det.

Krama Selma från min 10 mån Harry, gillar din blogg<3

elin

Jag har precis flyttat från ett trångt rum, med pyttefönster, till ett större, luftigare och ljusare rum! Nu kan jag äntligen få göra det jag älskar - inreda! Oj vad jag ska köpa shabbychic, vitt och fräscht ska de vara, självklart med lite lantliga inslag. Shabbychic för mig är även romantiskt och dessa skulle ju vara pricken över i:et!

Lina

Hej Linda!

Åh, jag vill så hemskt gärna vinna! Jag och min sambo har precis köpt vårat drömhus. Dit flyttar vi in i till sommaren, med vår gemensamma son Gabriel som är 7 månader! Det hade ju varit alldeles fantastiskt att vinna dessa fina prylar och ge vårat nya sovrum en skjuts. :) kram!

Victoria

Med veckor av foglossning och planering inför en försäljning av vår lägenhet och köp av hus så skulle det vara så skönt att bara få krypa ner under dessa fantastiska sängkläder med lite mysiga ljus på de fina faten! Dessutom skulle de passa perfekt i det framtida nya sovrummet, som en första start :)

Victoria

Efter denna gråa vintern skulle det passa perfekt att piffa upp sovrummet i ljusa härliga färger. Och blommönstret passar ju jättefint nu till våren. Skulle bli jätteglad om just jag fick chansen att vinna detta fantastiska set.

Rebecca

Jag och min sambo har precis flyttat så en extra detalj i våran lägenhet skulle vara perfekt!

Linda

Jag skulle gärna vilja vinna detta romantiska sovrums set då jag och sambon länge lääänge har letat efter den perfekta lägenheten eller huset att flytta till. Vi bor idag i en tråkig hyresrätt där vi inte kan förnya någonting mer än att köpa nya prylar. Men när man lever i en lägenhet man egentligen inte vill bo finns heller inte lusten att köpa någonting till den. Att vinna detta set skulle vara en liten uppmuntran i vardagen, att få pryda vårt sovrum med något nytt och väldigt vackert. Att tillsammans få gosa ner oss i de fina lakanen och kanske för en stund släppa tankarna om längtan att flytta till någonting annat.

Kram Linda

Jossan

Skulle göra sig ypperligt fint i mitt och sambons sovrum!

care69

Jag är gärna med!
Jag älskar känslan av nya sängkläder och att dessutom få ett par fina kuddar att ha på sängen vore inte så dumt. Somna till tända ljus gillar jag, men *shhhh* det får man väl inte säga, det är säkert farligt...
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/03/23-mars-vinn-inredningsdetaljer-fran.html

Erika

Vore kul att kunna piffa sovrummet innan bröllopsnatten. Blir att sova hemma så då vore det perfekt att ha kunnat piffat lite extra inför det.

caroline

Jag har i flera år velat flytta hemifrån och äntligen har jag både råd och kraften att stå helt på egna ben, men att bygga upp ett helt eget hem från grunden kostar tyvärr väldigt mycket så detta lilla superpaket skulle hjälpa mig väldigt mycket att förverkliga min dröm. snart fyllda 20 är det dags att visa världen vad jag har att ge från mina egna fyra väggar.

Nina

Ska snart (äntligen) flytta ihop med min kille och vi kommer då att behöva köpa en dubbelsäng (Dyyyyyrt!) Detta paket skulle göra att vi slipper lägga pengar på allt annat i sovrummet åtminstone!
Kram

Mamma till fyra pojkar

Jag är så gärna med!

Lite roligt att jag visade precis detta påslakanset till min man och sa att oj vilka fina! Drömde lite att jag skulle fått dem och sen såg jag att du har en tävling man kan vinna de... ;-) Nu drömmer jag förstås ännu mer.

Kram på er! <3

ellinor

Är en fattig student och när kurslitteraturen är köpt och räkningarna betaldafinns det inte mycket över till nöjen. Så för att förnya lite i min och sambons lägenhet skulle det vara fint att för en gångs skull vinna något!! 😊

Leonas mamma

Om 2 veckor får vi flytta ini vårat hus och prio nr 1är att göra i ordnings dotterns rum och hon äntligen får ett eget och ska sova själv för första gången. Detta kostar ju en slant då det ska köpas både säng, byrå ,tapeter, färg och massa annat såklart. Vårat egna sovrum får vi vänta med att göra om men lite nytt och fräscht nu till våren skulle uppsakttas sjuktmycket. Ett rum att kunna varva ner i och andas. Nu delar vi rum med den lilla i väntan på huset och sovrummet är väl just nu inte det mest avkopplande platsen då det är både trångt och opersonligt. Vill så gärna vinna, håller både tummar och tår.

Emma

Fina sängkläder skulle vilja vinna av just den anledningen:)
Man blir ju också så glad när man vinner något!

Regiinas.se

Hej! Är 19 år och är en fattig student :P Nu bor jag själv i en liten studentlya som måste piffas till! Vore riktigt glad om jag äntligen vann på din blogg! :D
Kärlek till dig och din familj <3

Rebecca

Ljuvliga lakan som skulle passa utmärkt till sovrummet , lillan ska flytta in i eget rum och vi behöver något nytt och vårigt :)

Frida

Jag bor också i Karlstad, och jag och min pojkvän har varit ett par i 4 år till sommaren, där vi har haft distans i 3 av dom åren pågrund av jobb i Enköping. I juni flyttar han äntligen hem för gott, och i maj får vi tillgång till vår första gemensamma lägenhet, jag är så lycklig! Och dessa påslakan skulle passa perfekt till vårt nya sovrum och nya säng när vi äntligen får vara tillsammans.



Sandra johansson

Nybliven trebarns mamma som pluggar heltid till förskollärare. Att få krypa ner i sängen i dessa underbara påslakan vore en dröm! Iaf ett par minuter innan en efter en kommer intrippandes på natten, kärlek!

sandra

Åh jag vill hemskt gärna vinna! Jag är en 22 årig tjej från Stockholm som hittat kärleken i Jönköping. Eftersom jag fortfarande pluggar så har vi inte kunnat flytta ihop, men nu så! Tar min universitets examen i juni och det är då dags för mig att ta mitt pick och pack och lämna storstaden och familjen för kärleken. Han bor också hemma i nuläget så vi ska köpa vår första lägenhet tillsammans, så alla bidrag uppskattas då det är så jävla dyrt att köpa lägenhet och dessutom inreda den!

Sabina

Jag vill ge det till min mamma för jag har världens bästa mamma😍

Jeanette

Jag fyller 30 på tisdag (25/3) och detta skulle bli oväntad men underbar present 😊

camilla s

Vi har bott i vår lägenhet i snart ett år, men har inte haft råd att prioritera inredning alls. Allt fokus har legat på graviditeten och vår son. Att få mysa med sambon i ett uppiffat sovrum på vår 4årsdag i april hade varit uppskattat :)

Emma

Skulle jätte vilja vinna dessa, jag och min pojkvän flyttar till vår första lägenhet i maj och dessa hade passat perfekt till sovrummet!

Emelie Eriksson

Jag ska flytta hemifrån till min egna lilla lägenhet vid månadsskiftet och har inte hunnit köpt på mig så mycket saker, speciellt inte till sovrummet så detta skulle vara perfekt!

Cherie | Börja Spring

Eftersom jag nästan nyligen flyttat till egen lägenhet så skulle det vara kul med något nytt och fint att inreda sovrummet med. Håller tummarna!

Stina Ekholm

Hej Linda!
Först vill jag tacka för en bra och mycket fin blogg (gillar verkligen designen).

Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävling för att jag är trött på att bädda min och sambons säng med omatchade sängkläder. Och som studenter har vi inte råd med att köpa ny sängkläder.
Det skulle ge nytt liv till vårt sovrum, som jag verkligen försöker med de lilla jag har att få det så fint som möjligt.

Många varma vårhälsningar (trots att det är snö ute just nu).
Kram.

Stina Ekholm

Hej Linda!
Först vill jag tacka för en bra och mycket fin blogg (gillar verkligen designen).

Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävling för att jag är trött på att bädda min och sambons säng med omatchade sängkläder. Och som studenter har vi inte råd med att köpa ny sängkläder.
Det skulle ge nytt liv till vårt sovrum, som jag verkligen försöker med de lilla jag har att få det så fint som möjligt.

Många varma vårhälsningar (trots att det är snö ute just nu).
Kram.

Sanna Dahlén

Har precis tapetserat om sovrummet så måste nu införskaffa nya sängkläder och dekorationer. Detta skulle passa så fint i det nya rummet. Blommigt är så fint och vårigt!!

Malin Gustafsson

Jag är gärna med. :)

Åh, så fint och romantiskt bäddset, de hade
varit så kul och få förnya hemmet med dessa fina påslakan, ljusfat och kuddar. Gillar den romantiska stilen och mitt sovrum skulle verkligen behöva
en makeover. :) Hoppas på tur.

jessica

Jag skulle gärna vilja förnya mitt och fästmannens sovrum, men med liten på väg och mycket som ska inhandlas finns det helt enkelt inte utrymme för det. Att vinna denna tävling skulle inte bara ge ett nytt sovrum till mig och mannen, utan den lilla i magen också. Ett eget mysigt nytt krypin för oss alla tre.

isabella

För att jag ska flytta!! Till min alldeles egna första lägenhet och det är så nytt, skrämmande, fantastiskt underbart att jag blir alldeles pirrig bara jag tänker på det!

Johanna Lind

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla. varför just min familj skulle vinna är för att just nu sover vi i vardagsrummet då vår lilla prinsessa har fått sovrummet, där är inte så mycket plats och då vi inte har tid att fälla ihop bäddsoffan varje dag hade det varit helt underbart med ett fint bäddsätt så vi iaf inte behöver skämmas om det skulle komma någon på besök, utan att vi hunnit slå ihop soffan.

Rebecca

Ååh. Jag önskar att vinna dessa för att inredning är det jag älskar men måste prioritera bort nu som nybliven (nåja, hon är ett halvår) mamma med en sambo som pluggar och jag själv har lägsta föräldrapenningen. Jag letar inredning på Tradera för en billig peng halva kvällarna efter familjen lagt sig, men hittar sällan sånna kap som tillåter mig att slå till. Sen är de preciis i min smak också! :) Kram!

Nelly Mäkinen

Till hösten flyttar jag till Karlstad för att studera till Personalvetare, det blir första gången jag flyttar hemifrån så jag skulle så gärna vilja piffa upp min kommande studentlägenhet med dessa fina saker! :)

Jessica

Har precis flyttat till en större lägenhet..
Väntar mitt och sambons första barn, BF 24 April...=)
Skulle vara kul med lite nytt!
Och - det var väääääääääääääldigt fint!

Julia

Jag skulle gärna vilja vinna detta! Jag och min sambo pluggar båda två och bor nu under studietiden i en etta. Dessa fina sängkläder hade gjort sig jättefint här men ryms tyvärr inte just nu i en studentbudget och jag hade därför blivit överlycklig om jag skulle vinna :) ☺

Nicole

Jag vill så gärna vinna detta fina sett till mitt inredningsprojekt hemma hos mamma, där jag tills vidare är inneboende med min dotter. Barnrum, sovrum och vardagsrum i ett är ingen lätt match men med romantiska detaljer som dessa kan vi fixa en röd tråd i vårt krypin!

Jenny Ternestål

Jag skulle uppskatta att vinna detta då vår dotter som precis fyllt 1år ska få flytta in på eget rum och vi skulle behöva göra om vårat rum och få en nystart på rummet. Rummet är just nu mörkt och jag älskar blommor och det skulle bli så fint på rummet!

Stefanie

Åh, vilken rolig tävling! :) Jag hade gärna vilja vinna detta åt min underbara syster! Hon är det mest värdefulla jag har i mitt liv och om jag hade fått bli den lyckliga att vinna detta set så hade jag gett detta till henne i födelsedagspresent! Vi har det båda tufft varje år i mars månad då det är både mammas årsdag och födelsedag. Vi förlorade henne till cancer för 7 år sedan och jag kan ärligt säga att jag vet inte vart i livet jag varit om jag inte hade haft min älskade syster. Jag hade blivit superglad om jag fick vinna denna tävling och överraska henne med något hon verkligen behöver och önskar! :)

Kram!
agisdottir_90@hotmail.com

liselotte

Jag är gärna med och tävlar om dessa fina saker. Mitt sovrum behöver verkligen fräschas upp och dessa produkter skulle göra underverk med vårat sovrum.Mvh Liselotte

Åsa

Därför att jag är less på de sovrumstextilier som jag har nu, skulle mer än gärna få lite variation lagom till vårstädningen är klar.

Sandra och Elsa

Jag råkade färga våra finaste sängkläder till turkosa så skulle vara kul om vi fick nya VITA fina ;-)

Anna Lundqvist

Behöver få in lite nytt och fräsch i vårt sovrum. Har påslakan som vi köpte när vi flyttade ihop för 22 år sedan och nu är det dags för lite uppfräschning och vad passar bättre än nya härliga påslakanset, härliga kuddar och mysiga ljusfat

Sofia

Därför att det är otroligt mysigt och fint. Jag är så less på min lilla fyrkantiga etta på 19 kvm, vill piffa till den så att det blir mysigt men då jag är en fattig student så har jag inte råd att lägga så mycket på inredning! det skulle vara en dröm för mig att vinna detta!

/ Sofia

Emma H

Jag, min sambo och snart 2-åriga dotter flyttade till vad vi trodde var vårt drömhus i början av december. Vi har upptäckt fel efter fel som inte vi eller besiktningsmannen upptäckte. Vi ligger nu i rättstvist då förra ägaren inte vill betala en krona för dessa dolda fel. Pga alla kostnader som blivit har vi inte kunnat inreda huset så mycket och få det hemtrevligt. Vårt sovrum och dotterns sovrum är kaos. Men dotterns sovrum ska vi avsätta pengar till då hennes rum är viktigast!! Men även vi skulle vilja få ett mysigt sovrum att känna oss hemma i. Därför vill jag vinna :).

Jenny

Åh vilka härliga! :)
Med lite ont om pengar och inredningsprioriteringar på annat håll så känns det inte riktigt högprioriterat med nya bäddset, men det skulle verkligen behövas... Och så sover man ju så mycket bättre!

Alexandra

Jag och min sambo kommer skriva kontrakt på en ny lägenhet till veckan och de skulle vara riktigt kul att få inreda den med lite nya sängkläder :)

Liv

Jag kommer flytta om ca två månader och det skulle vara perfekt med lite nya inredningssaker och påslakarn. Jag mår vara singel för tillfället men kan behöva lite romantiska saker ändå.

MissLie - Fucked up

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna detta för att jag skulle mer än gärna vilja göra sovrummet lite mer vårfräscht. Vilket det inte är nu.. :P Detta set var fint, så det skulle vara riktigt vårfint i sovrummet :)

Malin

Jag skulle uppskatta detta set lite extra för att jag som universitetsstudent inte har så mycket pengar att röra mig med varje månad. Dessutom försöker jag samla på mig så mycket flytta hemifrån saker som möjligt för att flytten hemifrån inte ska kosta ännu mer!

Heléne holmberg

Skulle hemskt gärna vilja vinna detta . Här sket inga större förändringar i sovrummen , det kommer alltid något annat emellan. Hoppas på vår tur🌺🌺🌺

Johanna

Åh vilka fina och underbara prylar! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna dessa, jag och sambon har funderat på att göra om i sovrummet, vi har väl inte riktigt kommit igång än. Men med dessa saker så har vi ju iallafall kommit igång lite tänker jag, och då kanske resten utav motivationen kommer också :)

Emilia RIng

Hej! Jag är en 18 årig tjej som drömmer om att få köpa sig sitt egna hus och inreda det precis som jag har bilden i mitt huvud. Jag samlar på mig saker som jag vet att jag vill ha, jag köper själv men önskar mig även i födelsedagspresent/julklapp. Det här settet passar precis in i min bild i huvudet!

Helena

Vilken kul tävling! :-) Jag bor i en liten studentlägenhet, men en mysig sådan :-) Skulle vara himla kul att piffa upp med lite nya sängkläder, det gör så mycket, speciellt i det lilla boet :-)

Anonym

Vem vann??