TÄVLING: Vinn Nude Magique blur cream

Tjoho! Jag har fått möjligheten att recensera Nude magique blur cream från Loreal. De finns i två olika färger, Light to medium skin samt medium to dark. Den är grymt härlig. Känns sammetslen och minskar porerna.
 
NU kan ni vinna samma kit! Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar till mig med ditt bästa tips om hur du får utseende eller själv - eller varför inte båda - sådär härligt vårfräsch?
 
Ni kan tävla fram till och med 6:e april. Och håll utkik efter recension (den verkar lovande)
LYCKA TILL! : )
 
I samarbete med L'Oreal Paris
171
Lina Isaksson

För en extra känsla av vårfräschhet byter jag mitt rogue (stavning?) till några nyanser ljusare. Det ger i alla fall mig en känsla av att våren är på väg! Vi går mot ljusare tider helt enkelt. :)

petra

Jag håller mig och huden frech genom träning och bra kost.

Har dessutom gått ner 45 kilo på 11 månader. DET om något görcatt jag känner mig suuuuperfrech! :-D

http://everybeautyneedsabeast.blogg.se

Anna

Bästa sättet att bli vårfräsch är att gå på promenader så ofta som möjligt när solen är ute! För att få luft och solljus! :)

matilda

Det jag gör är att vara utomhus. Det ger både en fräschare hy och ett gladare humör 😃

nathalié - mamma till charlie

jag är med.. kanske skulle fungera bra på min förbannade rosaceahy :P.

att gå till badhuset och basta! det finns inget skönare, tycker jag. perfekt för både kropp och själ att sitta i tystnaden i en varm bastu. efteråt känner man sig som en ny människa och är redo för våren =).

Johanna

Jag tycker man känner sig vårfräsch när man får till frisören och klipper bort allt slitet hår från vinterns kyla.
För att bli fräsch på insidan så ska man tänka positiva tankar och drick mycket vatten, för det mår man bra av. :)

kram

Cissi

Jag ser till att vara ute mycketmed mina tjejer.. Och då inte glömma dagkräm med spf ;)
Sen brukar jag försöka unna mig hemmaspa, och goda frukter ;)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Oj, jag tror lite på less is more med bara lite ögonbrynspenna, mascara och någon rough på kinderna. Ett frisörbesök och pastell färger och vi är redo =)

Sandra

För att få ett vårfräscht ansikte tycker jag det är viktigt att exfoliera ansiktet. Daily microfoliant från dermalogica tar bort döda hudceller effektivt och ger en fin lyster till ansiktet. För mig som har ljusa färger ger en Frans och ögonbrynsfärning att jag ser piggare och fräschare ut (sparar också mycket tid på morgonen med min 6-månaders) en härlig bb-cream är ett måste enligt mig då det inte känns så sminkat. Att få möjlighet att prova denna från loreal vore jättekul!!!

Mammatea

Sömn och frisk luft.

Julia andersson

Hej jag heter Julia och har precis skaffat en ny blogg om min vardag smink och mode m.m! Kolla gärna in det skulle bli sjukt glad❤️ http://juliiaandersson.blogg.se/

Anonym

Hej jag heter Julia och har precis skaffat en ny blogg om min vardag smink och mode m.m! Kolla gärna in det skulle bli sjukt glad❤️ http://juliiaandersson.blogg.se/

Anonym

Hej jag heter Julia och har precis skaffat en ny blogg om min vardag smink och mode m.m! Kolla gärna in det skulle bli sjukt glad❤️ http://juliiaandersson.blogg.se/

Anonym

Hej jag heter Julia och har precis skaffat en ny blogg om min vardag smink och mode m.m! Kolla gärna in det skulle bli sjukt glad❤️ http://juliiaandersson.blogg.se/

Anonym

Hej jag heter Julia och har precis skaffat en ny blogg om min vardag smink och mode m.m! Kolla gärna in det skulle bli sjukt glad❤️ http://juliiaandersson.blogg.se/

Tanna

Mitt bästa tips är lite Foundation och en ljusögonskugga, och vips ser man piggare ut. Och ett leende på det ;)

Maria

Mitt bästa tips är att le och skratta så mycket som möjligt :)

Johanna

Mitt bästa tips för både utseende och själ, är att försöka sova bra och skratta mycket. Mår man bra på insidan syns det på utsidan! :-) Sedan är det klart att man kan bättra på med lite smink ändå, och en ny foundation är precis vad jag behöver då min just är på väg att ta slut!

Annster

Jag brukar ha indianpuder på kindbenen istället för rouge. Det är ett mörkbrunt puder som gör att man ser sådär solkysst ut på kinderna :)

Linn

Mitt bästa tips för att se härligt vårfräsch ut är att ta på sig något färgglatt som gör en glad, måla naglarna i fina pastellfärger och att slänga på sig lite fint aprikos-färgat rouge!

sera -

Jag är med!!

Mitt bästa tips är nog att skaffa sig en bra rouge, för att få till de perfekta rosiga kinderna man har på våren haha! Men även en ny, fräsch parfym med blomdoft - för ungefär så kommer det lukta nu i vår! Och såklart införskaffa sig tunnare kläder som man känner sig bekväm i, och ett par vårskor! så känner jag mig redo för våren :D

Zara

Små barnhänder som kärleksfullt nyper mamma i ansiktet ger viss rosig vårhy:) Annars tycker jag det bästa är rouge och ett leende, och vem kan låta bli att le när det snart är vår!

Healthy with Rebecca

Jag tränar! Känner mig aldrig så snygg som efter ett bra träningspass. Man har sådär härligt rosiga kinder och ser pigg och fräsch ut! Helst ska träningen ske utomhus :)

Victoria

Jag brukar ta lite kokosolja och blanda med lite florsocker! Det blir en riktigt härlig scrubb och man blir len och fin och den återfuktar bra ! :) tack för en jätte bra blogg !! :)

Olivia

Oj vad svårt!

Mitt bästa tips för att se vårfräsch ut är nog att minska på sminket till så lätta och ljusa färger som det går och kanske göra några härliga lockar med plattången istället!

Och att sova med persiennerna uppdragna gör alltid att jag känner mig lite småsur när solen väcker mig tidigt på morgonen men pigg blir jag, så det är värt det hihi.

Kram Olivia

Carolina

Detta kommer låta så klyschigt, men ändå så sant! Jag gör mej vår-fin genom att... LE! :)

Iréne

För att känna mig lite extra vårfräsch använder jag mindre makeup, en ljusare rouge och låter håret vara sådär snyggt vågigt som det blir när det självtorkar.
Vill så gärna pröva denna produkt och se om det är nåt för mig. Lite förnyelse i skåpen är aldrig fel!

Emma - mamma till Linnea

Jag känner mig härligt vårfräsch när jag dragit på mig mitt ansikte (dvs foundation och concealer) och ett fräsch rouge. På med conversen och min nya snygga vårjacka, håret i en tofs och ut i solen med make och dotter.
Ärligt talat så är dotterns leende en stor del till att jag känner mig så fräsch :)

Elin

Nu när det är vår är det alltid lika kul att rota fram alla färgglada plagg man glömt bort att man haft nu under vintern! Klä dig i snygga och fräscha färger som utstrålar glädje och lycka, kläderna ska representera ditt inre, för vem blir inte glad av blommor, sol och plusgrader? :D

Angelica Hellman

Hejsan!

För att känna mig extra vårfin brukar jag vara noga med att rengöra ansiktet samt använda en återfuktande creme och ögoncreme. 2 gånger i veckan använder jag en peeling för att få bort döda hudceller, vilket gör att huden börjar se fräschare ut med en gång.

Skäm också bort dig själv med att gå på t.ex. ansiktsbehandling eller massage. Ta dig tiden att pyssla om dig själv, även fast det är mitt i all stress. Du behöver det, och är värd det! Det är en 1-2 av hela veckan och du kommer få energi och motivation, bli mer avslappnad och framför allt få en bättre självkänsla. Bara positiva saker :)

Varför inte färga fransar och bryn samtidigt under ansiktsbehandlingen. En handmassage till under maskens verkningstid är det bästa jag vet. Verkligen! Detta är mitt jobb och jag kan se på alla som lagt sig ner stressade - De har halvsovit genom behandlingen, och när behandlingen är klar så är det som en ny människa. Den stressade personen är borta och där står plötsligt en leende individ med händerna på kinderna och tittar förundrat på sig själv i spegeln. Man kan se hur energin plötsligt vaknat och hur personen känner sig avslappnad med en gång.

Så det är mitt tips! :) Lovar att du inte ångrar dig!

Ha en trevlig helg!

Kram, Angelica

Sandra och Elsa

Jag dricker vatten, rör på mig och har lagom med make på mig. Gärna också naglar i härliga färger.

Triiixi

Åh jag vill vara med och tävla.

Mitt tips för att vara lite extra vårfin är en ljus färg på läpparna. Jag hittade H&M´s egna märke, nya läppstift och där finns det ett underbart ljusrosa som är att dö för! Sitter bra och är en perfekt vårfin färg :)

Frida

Man drar ner lite på sminket så man inte ser så sminkad ut. Använder lite extra rouge och någon ljus färg på läpparna kanske. Jag brukar även klippa håret lite kortare och ljusa upp det lite. Sätter påsåg solglasögonen och conversen och går ut i solen och myser med vänner och/eller familj! KRAM

Sanna

För att bli lite extra vårfräsch piffar jag upp med ett frisörbesök, köper nya vårskor och kanske en snygg jacka och lättar upp med ljusare färger i ansiktet och så ett fint leende förstås.

Kram Sanna

Linda R

Jag tror på att dricka vatten är grunden till en frisk hud. Så skål!

Liv

Mitt bästa tips är sömn och vatten för det första, sen solskyddsfaktor så du inte bränner dig men får din färg nu när solen kikar fram. Sen sminka dig härlig vårfräsch och inte för tung makeup. Sen en leende på de! :D

Alexandra

Enkelt! Drick mycket vatten.

L...

När jag tänker vårfräsch tänker jag krispigt och pastelligt. Ljusa toner. Så en bra grund sminkmässigt och inte för mycket smink heller. Mer fokus på att må bra, komma ut i solen, få gott med sömn på nätterna och dricka mycket vatten. Att må bra inifrån och ut :)

Helene

Jag är helt fast vid BB-cream! Tycker den är så otroligt mycket bättre än foundation! Så jag använder Bb-cream med tillhörande puder, ibland ljus ögonskugga som jag skuggar med en mörkare, sen kajal och mascara på de! Superenkel sminkning som funkar både till vardag och fest :)

Jasmine Johansson

När jag vill känna mig vårfräsch brukar jag alltid fixa till håret som haft sin "vintervila" kanske lite ljusa slingor och voilà, fräsch k vårsolen! Och sedan fixar jag alltid ögonbrynen, dom gör 80% av hela ansiktet och sålänge dom är fräscha så behöver man absolut inte ha massa smink, jag tycker att på våren ska man ha en liten lätt touch av smink bara! Sen har jag ett absolut måste för att verkligen känna att våren närmar sig och det är såklart, fram med alla solglasögon! God damn, vad snyggt det är när alla börjar ta på sig fräscha solglasögon! 👌

Jasmine Johansson

När jag vill känna mig vårfräsch brukar jag alltid fixa till håret som haft sin "vintervila" kanske lite ljusa slingor och voilà, fräsch k vårsolen! Och sedan fixar jag alltid ögonbrynen, dom gör 80% av hela ansiktet och sålänge dom är fräscha så behöver man absolut inte ha massa smink, jag tycker att på våren ska man ha en liten lätt touch av smink bara! Sen har jag ett absolut måste för att verkligen känna att våren närmar sig och det är såklart, fram med alla solglasögon! God damn, vad snyggt det är när alla börjar ta på sig fräscha solglasögon! 👌

SANDRA

En fin och solig vårdag utanför mitt fönster och snart dags att gå ut för att göra det bästa utan av dagen. Och till det vill jag vara vårfräsh! Jag slänger på mig en outfit med pastellfärger och till det ett par snygga låga klackar, eller en basic-outfit i svart/vit, enkla converse och ett skrikande rosa läppstift till!

Daniela

Mycket sömn, mycket vatten och en ansiktskräm som återfuktar. Samt lite sol på kinderna skadar ju inte :)

MissLie - Fucked up

Åh jag är gärna med och tävlar. Jag brukar alltid klippa mig, färga håret till våren/sommaren. Och så brukar jag använda mindre smink. Smink som känns lättare. Oftast så tar jag bara ngn lotion i ansiktet och lite mascara. När jag inte tar mascara så böjer jag bara ögonfransarna. Jag skulle vilja prova denna produkt för att jag har hört att den ska va bra på att utjämna hud. Och jag har massa ärr i ansiktet.. :)

Mia

Jag gör en liten pakt med mig själv att vara riktigt snäll mot min hud - inte pilla på orenheter, vara noga och duktig med rengöring och återfuktning - när jag verkligen anstränger mig och är SNÄLL mot min hud så brukar den vara snäll och fin tillbaka, så det är mitt lilla vårfräsch tips - Be nice :)

Pia

Ett skimrande solpuder gör att ansiktet får en härlig fräsch look efter vintern!

Simona ågren

På med en ansiktsmask & efter det, sminka lite lätt med en rosa fin rouge och lite mascara. Sen känner man jag mig härligt fräsch :D

Fanny

För att känna mig vårfräsch tar jag på mig lätta färggranna kläder, sprutar på lite parfym och lockar håret. När man känner sig vacker så får man också bättre självförtroende. Det tycker jag är en härlig vårkänsla.

Linn

Solen gör en automatisk gladare vilket utstrålar en naturlig fräschhet som jag tycker om. Plus lite färgglada läppar så är det perfekt!

Lisa

Det som jag anser få mig riktigt vårfräsch och som också få andra är att klä mig i ljusare färger, lägger helt undan vinterns mörker och inta ljus och värme. Sen är ett leende om läpparna också viktigt!

ninnii

För att jag ska få ett härligt och vår fräscht utseende brukar jag använda ljusa färger på mina outfits för då känner jag mig fräsch. Jag brukar även sminka mig så naturligt så möjligt för då känner jag mig också fräsch. Jag brukar även försöka var så hälsosam så möjligt för då känner jag mig också fräsch. För att jag ska få min hy att känna sig fräsch så brukar jag använda en ansiktsskrubb för att få bort mina pormaskar dock är det ett problem eftersom dom inte går bort. Det är därför jag vill vinna den här krämen för att dölja pormaskarna,

Sandra

Långa promenader i ett härligt vårväder med solen i ansiktet gör under för kropp och själ! Å vilken härlig tid vi har framför oss. Jag hoppas alla stannar upp och njuter av nuet ibland :)

Milina Salihodzic

Nyfärgat och klippt hår. Victoria's secret body mist. Jeans/skinnjacka. Air max eller converse. Lite mascara. Fina och fräscha naglar. Sen är jag redo för våren!

Lovisa

Åh, vilken perfekt tävling!

Mitt bästa tips för ett piggt och fräsch ansikte är att ge ansiktet lite skimmer. Det finns krämer på marknaden som man blandar med foundation för att få en bas med lyster i. Annars kan man använda en highlighter för att ge vissa område en uppiggad känsla, till exempel kindbenen, amorbågen, och pannan.
Bronzer är också ett hett tips vad gäller smink. Det lägger man på delar i ansiktet där solen skulle träffa först naturligt, dvs panna, kinder, näsa, haka. Nu när våren och också sommaren är på ingång är det härligt med lite färg på ansiktet, ger ett fräsch intryck!

Om man inte pratar om smink så är ett annat tips att dricka mycket vatten! Att dricka mycket gör att huden blir mer återfuktad, man ser piggare ut och orkar mer. Jag har själv varit dålig med att drick vatten men nu när jag druckit det några fler gånger per dag så känner jag mig både piggare och fräschare!

Astrid Hermansson

Jag ser till att få en god natts sömn, fixar fram fräknarna ute i solen och njuter av våren som precis kommit till Umeå. Kram!

Pernilla

Hej!
Brukar köra på en rengöring av ansiktet (peeling) samt ångdusch och avsluta med en mjukgörande och vårdande ansiktsmask. Som finish gör jag en mindre sotning och fuktar läpparna med cerat

Ronja

Mitt tips blir att skippa alla mejeriprodukter! Och jogga! Ger färg på kinder och energi inifrån!

Felicia

Riktigt fin och härlig blogg! :) För att känna mig vårig brukar jag måla naglarna med en pastellig färg, samt klä mig i ljusa,färgglada kläder. Jag brukar sminka mig så det ser så naturligt som möjligt, men så att jag ser pigg ut. Ljust hudfärgad kajal på vattenlinjen, highligtade kindben och korallfärgade läppar ingår dagligen i min sminkning nu. :)

Elin

Jag är med!
Jag förstod inte riktigt, men mitt bästa tips för att få ett bättre utseende är att sova och dricka ordentligt. Det gör hyn fräschare och mer återfuktad. Kram :)

Mari Nilsson

Hej!!!
Mitt bästa vårfräsch tips är absolut att sitta ute på en fårfäll i soooolen, dricka en kopp kaffe och kika ner på mina nya fina röda converse....
Lite brun utan sol på kinderna är oxå ett tips för att känna sig lite extra pigg!!
Tackar för en fin, fin blogg! // Mari

Helena i Uppsala

Sov ordentligt, speciellt nu när det blir ljusare. Och nästa veckoslut förlorar vi dessutom en timme!

Anna Pettersson

Jag skulle vilja vinna dessa eftersom jag aldrig förut har haft dålig hy och nu under denna vinter har jag fått massor av finnar och orenheter, ingenting har fungerat och kanske kan detta hjälpa till att täcka lite av det!!

hur jag gör mig snygg är när jag går i bekväma kläder och har fixat sminket lite extra, lite volym mascara brukar göra susen!

Anna.pettersson@zonline.se

Ellie

Det vore ju fantastiskt att få testa denna.
Har precis börjat jobba efter att ha varit mammaledig i 1,5 år och med tre barn här hemma så behövs verkligen något som är snabbt och enkelt men ändå ger ett bra resultat!

Annie

Åh vilken rolig tävling. Är absolut med!
Svar nummer 2 är rätt

Anonym

Oj, blev fel.....

Anonym

Oj, blev fel.....

Annie

Åh vilken rolig tävling. Är absolut med!
Svar nummer 2 är rätt

Anonym

Spännande att testa, själv är jag testperson för rynkeby 50 juice. Om du vill kan jag skicka dig tre produktcheckar :) kika in på bloggen om du är osäker på vilken juice det är eller kolla på deras hemsida. då jag själv driver en mammablogg är det alltid kul att dela med sig till andra mammabloggare :) du behöver inte göra mer än att återkoppla till mig eller på bloggen vad du tyckte om juicen :)

Kram

En chic mammas bekännelser

Spännande att testa, själv är jag testperson för rynkeby 50 juice. Om du vill kan jag skicka dig tre produktcheckar :) kika in på bloggen om du är osäker på vilken juice det är eller kolla på deras hemsida. då jag själv driver en mammablogg är det alltid kul att dela med sig till andra mammabloggare :) du behöver inte göra mer än att återkoppla till mig eller på bloggen vad du tyckte om juicen :)

Kram

Mikaela

Det allra bästa tipset jag har för att känna sig vårfräsch är att applicera lite rouge i en härlig rosa eller rödaktig färg över kindbenen och även att försöka hitta lite fina accessoarer att piffa till en tjusig våroutfit med! Små saker kan göra stor skillnad vet du! Puss <3

Frida

Jag blir lite extra vårfräsch av att måla naglarna i pastell och ljusa upp mitt mörka vinter-hår i en mer somrig/vårig ton. Dricker även lite extra vatten så huden får mer glow! ☺️

Hanna

jag brukar ta en varm avkopplande dusch då jag peelar (skrubbar) bort all död och gammal hud. då får jag en ny glans och ett härligt lyster på en ny fräsch hud. som grädden på moset brukar jag smörja in mig med en somrigt luktande lotion! :)

Malin

Att få tid ute i vårsolen gör att jag känner mig fräsch! Dels för att d vitamin piggar upp men också för att man kanske kan få sig lite färg! :)

Annika

Mitt bästa tips som har räddat mig många gånger är att lägga en vanilj färgad ögonskugga precis under ögonbrynet. De ger ögonen ett lyft och du ser mycket piggare ut! Är en räddare i nöden när sömnen varit för snål!

Miranda

Hej.å vad kul med giveaway!
Jag skulle bli jätte glad om jag fick testa lorials nya blure cream. jag ska nämligen bli mamma om en månad och jag tänker att smink kommer bli lågt prioriterat så en produkt som denna känns som den perfekta att ha i badrumsskåpet! Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna:) och mitt bästa skönhetstips/vårfint är nagellack- har alltid nagellack i någon härlig röd-orange-eller rosa nyans. Piggar upp varje liten outfit och humöret!:)

Miranda

Hej.å vad kul med giveaway!
Jag skulle bli jätte glad om jag fick testa lorials nya blure cream. jag ska nämligen bli mamma om en månad och jag tänker att smink kommer bli lågt prioriterat så en produkt som denna känns som den perfekta att ha i badrumsskåpet! Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna:) och mitt bästa skönhetstips/vårfint är nagellack- har alltid nagellack i någon härlig röd-orange-eller rosa nyans. Piggar upp varje liten outfit och humöret!:)

Linda

Solpuder!! Mitt bästa tips nu när våren börjar komma och solen tittar fram: en ansiktskräm med solskyddsfaktor och lite solpuder. Fin lyster och ger en fräsch vardagslook. Vinner man denne tävlingen är det ju bara ett plus, då kan man tävla med solen om vem som strålar mest ;)

Felicia

För att få ditt smink att se vårfräscht ut, prova att applicera en rosa aktig rouge till dina kinder. Lägg lite solpuder för att få en solkysst look och till sist applicera en highligter på de högsta punkterna i ditt ansikte.

För att få din själ vårsfärsch, ta en dag och stor städa ditt rum eller varför inte hela huset. Tänd väldoftande ljus och gör en kopp te.

Hanne

Jag tycker solpuder och sedan att måla lite svaga fräknar på näsan med till exempel en ögonbrynspenna, det tycker jag är så himla fint och det ser så naturligt ut!!

Sara

Försöker sova så mycket man får med en morgonpigg snart ettåring, gå promenader med ansiktet mot vårsolen så mycket det går och försöka hinna få på något fräsigt uppiggande smink på morgonen (om nu mascara och rouge är så värst fräsigt...;))

Lilli

Att vara nyklippt,nyfargat har och stylat hos frisoren.Sen anvanda brun-utan-sol samt farga ogonfransarna.Da kanner jag mig frasch! Sen nar man kommer hem fran frisoren sa kan man smeta pa en ansiktsmask och ta sig ett varmt bad.

(forlat jag inte har svenska bokstaver,ha en forsatt fin dag!)

Amanda

Idag finns det ju hur mycket som helst att kleta in och smeta på. Kläder lika så. Men det som verkligen lyser igenom är att vara glad, le och känna sig lycklig. Det lyser igenom allt det andra. Att vara glad utstrålar så mycket energi att man blir vacker utan att ens försöka, det smittar av sig till fler också! Mitt tips är att le, det passar till allt :D

tanja

Frukt & Bär, det är det fräschaste!
Sen ett par snygga ögonbryn är HETT!

Millah

Åh jag är absolut med och tävlar om detta fantastiska pris :)

Jag gör något så enkelt som att ta hand om mig själv :)

Kram // Millah
millahoman@hotmail.com

Elin

ag känner mig som allra fräschast är när jag besöker vår stuga på landet, sätter hörlurarna i öronen o går ut o känner solen mot ansiktet. Där jag bor finns ett jättemysigt spa, dit går alltid jag o mamma i början av våren. Har blivit en slags tradition. Då känner jag mig som allra fräschast.
Men fräschare blir jag ju med loreals produkt, nu håller jag alla tummar!
Kram på dig

Ines

Mitt tips är:
Efter att man har lagt på foundation/bb-creme i ansiktet så tar man en sminksvamp och duttar över hela ansiktet med svampen för att låta sminksvampen ''suga'' upp allt överflödigt smink + att det inte blir några skarpa linjer/kanter från exempelvis foundationborsten + detta gör att sminket ser naturligare ut. Avslutas med puder/solpuder :)
Kram

Nelly Kvist

Jag tar en sovmorgon i nytvättade lakan och kör en extra lång morgonpaus med massa pussar med min underbara man. Jag får en inre glöd och lyster samt så fungerar hans stubb som perfekt peeling och väcker ansiktet på ett sådär "nykysst rosen-rosa" vis som bara riktigt fin kärlek kan ge!

Håller tummarna!

hanna

jag tycker det är viktigt att ta hand om huden både inifrån och utifrån så jag försöker att se till att jag dricker vatten och använder mitt favvo serum från Caudalie, deras Vinosource S.O.S thirst-quenching serum.

Elin

Ett huskur-tips jag alltid kör med är att badda ansiktet med citronvatten. Funkar alltid!

Annars till vardags använder jag jämt lancomeprodukter men just citronvatten rockar! =)

Sofie Fredricsson

Mitt bästa vårtips är att använda rosa! Antingen ett ljusrosa läppglans/stift eller en rosa ögonmakeup :)

Linda Arvidsson

För att känna mig fräsch och laddad för en ny dag passar jag på att andas in djupa andetag med friskluft på väg till brevlådan på morgonen för att hämta tidningen. Genast vaknar jag till liv och kroppen känns piggare och redo för en ny dag!

Karina T

Jag brukar försöka använda färgglada/ljusa toppar och träna, samt köra lite yoga :D

my

Jag gick och ändrade hårfärg ;D känner mig så snygg & vårig just nuD;

jennifer

Jag försöker att göra sånt jag mår bra av och som får mig att skratta, för det tror jag gör själen gott! :) kram

elisa

Hej fina du!
jag skulle säga, sov länge, duscha länge och använd ditt favorit schampoo och balsam, smörj in dig med god doftande body lotions efteråt, använd hårolja som doftar gott, måla naglarna i en härlig pastellfärg, klä dig i något färgglatt, på med vita kappan och solglasögonen och ut i de fina vårvädret!

Evelina

Det jag brukar göra nu under våren är att använda mer ljusare färger både på naglar och kläder jag vet inte men jag känner mig så mycket gladare av att få använda "lättare" kläder i och med att man under vintern oftast bär mörkare kläder. :)!! väntar nu bara på att vitsipporna ska titta fram, ännu ett vår tecken:)!!

emma johansson

för att jag ska känna mig vårfräsch använder jag gärna av mer färgglada men ljusa kläder som till exempel rosa. Har gärna lite hallonrosa kinder och läppar för ett mer romantiskt uttryck. Något som jag känner mig mest fräsch med är ett leende på läpparna!

camilla s

dricka mycket vatten och sova ordentligt :)

Elin - Nellies mamma

Långa promenader ute i vårsolen tillsammans med familjen är det bästa för att pigga upp en trött småbarnsmamma som mig. Det ger energi till både kropp och själ! :)

Ellen

För att känna mig extra vårfräsch brukar jag vara ute i solen så mycket som det går för aqtt få en liten solbränna men också andvända lite rouge för att få mig att se pigg och frisk ut

Ambar Celeste

Jag försöker att dricka så mycket som möjligt och använda mig mycket av lättare smink så som puder och bb creams för att låta huden andas lite mer! :)Sedan hjälper humöret till så man känner sig fräsch och glad!

Karin

Det bästa knepet jag har för att se pigg och fräsch ut är att ta vit kajal på den undre vattenlinjen av ögat. Det öppnar upp ögat och gör att man ser piggare ut, även när man egentligen är väldigt trött. Ett annat tips att ta till är att lägga vit, skimrig ögonskugga längst in vid ögonvrån på ögat. Det ger också ett fräscht intryck :)

Elin

Jag besöker min frisör som gör några ljusa slingor i mitt långa trötta hår och sätter mig sedan i ute i solen och välkomnar fräknarna som sedan pryder mina kinder :)

Linda - floristlärling

Jag odlar fräknar i vårsolen, fräschar upp den röda hårfärgen, kanske klipper en ny frisyr och målar naglarna i vårfräscha pastellfärger :)

Helena

Jag tvättar mitt ansikte både morgon och kväll. Och jag smörjer ALLTID in ansiktet och händer med en kräm som innehåller solskyddsfaktor! Man kan aldrig vara för tidigt ute att förebygga huden inför framtiden :-D

Anonym

Ojj, jag råkade skriva fel i min mail på min kommentar, här kommer den rätta :-D
Jag tvättar mitt ansikte både morgon och kväll. Och jag smörjer ALLTID in ansiktet och händer med en kräm som innehåller solskyddsfaktor! Man kan aldrig vara för tidigt ute att förebygga huden inför framtiden :-D

Julia R

Mina bästa tips för att se vårfräsch och pigg ut är att byta ut vinterns foundation mot en lättare bb-cream, rosigt rouge och highlighter! Skippa mörka ögonskuggor och svart kajal - jag kör på ljust nu när ljuset kommer med våren (vit kajal för att öppna upp ögonen, en förlängande mascara och highlighter igen)

Det är mina bästa tips vad det gäller smink! :D

Julia

Mina bästa tips för att se vårfräsch och pigg ut är att byta ut vinterns foundation mot en lättare bb-cream, rosigt rouge och highlighter! Skippa mörka ögonskuggor och svart kajal - jag kör på ljust nu när ljuset kommer med våren (vit kajal för att öppna upp ögonen, en förlängande mascara och highlighter igen)

Det är mina bästa tips vad det gäller smink! :D

lena carlsson

Som fyrbarnsmamma och ett femte på gång
Ser jag ut som en vissen midsommarstång
Inte råd köpa krämer, dyra och bra
Bara drömmer om längtan att gå till ett spa
Men en kräm som gör susen för ansiktet grått
Skulle få mig att glänsa för finnar jag fått
En vinst vore fint, som mamma & tjej
En pigg liten mamma, får då barnen av mig <3

Sofia

Jag föraöker komma ut i solen och fånga solen så man får lite färg! Sen älskar jag att ha mitt långa hår naturligt, lockigt och utsläppt. Ger en härligt somrig känsla!Men hinns inte med så mycket nu då jag både jobbar och pluggar för att försörja mig själv och en just nu arbetslös man..

Jessica

En lätt men utjämnande bas med BB-kräm eller tunn foundation med lyster i gör susen! Att fylla i brynen tycker jag är absolut det som gör störst skillnad, en riktigt bra volym-mascara och ögonen är klara. Efter det går jag över ansiktet med ett matt solpuder för att få fram lite konturer, avslutar med lite rouge i härlig aprikosnyans, precis mitt på "äpplet". Tar 5 min och är precis lagom vårmakeup!

Victoria

När jag vaknar till solens strålar och fåglarnas sång finns det bara 3 saker att göra: playa Håkan Hellström, slänga på sig jeansjackan och placera brillorna på näsan, sen ut och göra stan osäker! Just det, en till sak, applicera Loreals Blurcream också, så kommer du vara vårens drottning hela säsongen!

claudia - prematurmamma

Åååh, såg tävlingen nu !!
är nybliven tvillingmamma till två små som haft en riktigt tuff start i livet.

Jag har så svårt att hitta smink till min hud.. hade varit helt fantastiskt att bara kunna använda denna när man ska iväg för smink är inte ens att tänka på.

så jag är med och tävlar om dessa :)

mitt tips är kallt vatten i ansiktet och kajal för tillfället heh.. :)

Linnéa Johansson

Jag plockar fram brillorna, tar en springtur i det här plusgrader vädret, får mig lite fräknar, tar en LÅNG dusch och känner all energi som kommer av att bara vädret förändras! Helt underbart.

Caroline

Det jag tänker på nu när det blir vår är att ha en riktigt bra ansiktsskrubb så man får en frisk och lysande hy samt att ta vara på så många sol minuter som man bara kan. Jag dricker även mycket vatten, det är det bästa man kan göra för sin hy + att det är gott! :D

Lisa

Jag skulle vilja testa på en blur cream eftersom att jag blir så himla glansig av alla krämer/foundations eller vad jag än använder för liknande produkt, har inte dålig hy på längre avstånd men mycket porer osv som jag skulle vilja kunna täcka enkelt utan att det ser för sminkat ut! Vill kunna ha en fräsch bas utan att behöva kleta på allt för mycket produkter :)

Amanda

För att jag ska känna mig vårfräsch försöker jag att uppgradera min garderob och köpa någon parfym som gör att jag känner mig extra vårfräsch.

Amanda

Det jag gör för att få "vårenergi", är att jag tvättar ansiktet ordentligt, för att känna mig helt ren. Ta på lite deo och en god parfym + min favorittröja och ett par uppkavlade jeans. Sen är det bara att ta på sig solbrillorna, ringa en kompis, köpa glass och sätta sig vid havet eller vid en sjö för att bara slappa och få lite färg i ansiktet. Vid våren ska man bara försöka ta det lugnt och ta hand om sig själv. Hoppas att ni fick lite vårinspiration! Kram <3

Julia

Det jag gör för att känna mig vårfräsch är att äta de "somriga" frukterna som ananas, vattenmelon och jordgubbar! Så gott och världens bästa tips för att känna att sommaren är påväg.

Fredrika

Jag går ut en stund i solen för att få en naturlig bränna i ansiktet. Jag undviker även att använda "tjock" makeup, som exempelvis foundation. Att vara vårfräsch för mig handlar mycket om att så pass naturlig som möjligt, därför tror jag att denna produkt som verkar väldigt lätt men ändå täckande fast den ger en naturlig finish skulle passa perfekt för mig! Att le några extra gånger är även uppiggande i sig!

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Vendela öst

För att få ett mer vår-utseende så försöker jag att minska lite på sminket, vill ha en lite mer naturlig look och lägger till lite rosa rouge, markerar även kindbenen mer.

Anna-Märta Stålnäve

Skippa den tjocka heltäckande foundationen! Använd en lättare BB-cream eller varför inte produkten som tävlas ut? Skir täckning där din egna hud lyser igenom med ett härligt vårpiggt rosaskimrande rouge och din vårlook är komplett!

Liva

Jag skulle vilja vinna eftersom jag sedan länge har haft stora problem med porer och akne. Den här produkten skulle ge mig en hjälp på traven till ett flawless make up. JAg har hört mycket bra saker om produkten och jag tror att den skulle passa mig och min problemhy perfekt!

Sandra

Hej jag bukar ta på mig ett fint vårläppstift i ljusare nyanser av rosa och även rouge i en fin rosa färg som glittrar lite i solen :) Jag tar inte för mycket foundation utan låter huden ta in all D-vitamin från solen. Jag gör det så enkelt som möjligt men med rosa på läppar och kinder :)

Lisa

Jag har börjat röra på mig mer och börjat använda bb-cream istället för foundation och den kombon har gjort UNDERVERK för min hud. Helt otroligt.

Elin

Andra vårar ändrar jag om sminket till tonad dagkräm, ljus rouge och två lager mascara, vilket får mig att känna mig lättare och s.k. "vårfräsch". Jag gör likadant det här året, men det som får mig att må/känna mig som bäst är att jag är gravid. Känner mig otroligt fin!

Emelie - Mamma till M

Mitt tips är en aprikosfärgad läppglans eller läppstift och lite solpuder, lite mascara. Det får mig att känna mig vårfräsch :)

Christina

Lite rosa rouge på vårkinderna, rosa nagellack, en lite rufsig sidfläta, ett par härligt färggranna leggings och sneakers - då är våren kommen för mig!

Angelica J

En vårfräsh make för mig är en lätt bas, som t.ex. blur cream för att huden kan ta emot solen på ett bättre sätt än om man hade haft en flytande tjock foundation. Lite ifyllning i ögonbrynen för att forma in ögonen mer och lite lätt rosa rouge! Enkelt och naturligt!

rebecka

Jag är jättegärna med och tävlar! Och mitt tips är att låta huden vila ifrån smink så mycket som möjligt, äta, sova, dricka mycket vatten och träna gör susen för att känna sig fräsch! Kram! :)

Josefine

Tips om att vara vårfräsch... Hmmm tyvärr så känner jag mig alltid så grå och trist om våren att jag inte är rätt person att komma med tips. Men en ny vårjacka piggar ju alltid upp ;-)

Jennifer

Vill jätte gärna tävla och vinna såå klart!

Mitt bästa tips för att känna sig vårfin och fräsch är att färga ögonbryn/fransar och noppra bort lite. Det hjälper mig såååå mycket då man sedan bara behöver slänga på lite concealer, rouge och böja fransarna å något fruktigt på läpparna så är man redo på en fika på stan med de vita conversen på sååå klart!

Elin Berglund

Mitt tips är att njuta av vår solen och se till att ta hand om huden med återfuktningskräm och solkräm under sminket.

Filippa Lyzell

Jag brukar vistas så mycket i solen som möjligt, så jag får en fräsch och lätt bränna redan nu!
Då känner jag mig riktigt vårfräsch!

Charlotte

Jag är alltid utomhus och vilar mitt ansikte så mycket som möjligt från smink osv , men jag har i skolan, tvättar bort det så fort jag kommer hem. Skrubbar ansiktet varannan dag och smörjer in med en återfuktande kräm, för att ej torka ut huden. Känner mig riktigt fräsch då! Sköljer även av ansiktet med kallt vatten!

NICOLE-

Dricka mycket vatten ( även då jag själv slarvar med det!!) ansiktsmask 1 gång i veckan, inte äta för mycket socker varje dag och voila perfekt hy =)

Emma - Mamma till Theodor

Jag försöker vara mycket ute och framför allt när solen är framme, dricka mycket vatten och tvätta av ansiktet på kvällen för att få en fräsch känsla innan jag lägger mig :)

Elin Andersson

Oj det va många som va me å tävlar :-)
Ja hoppas pp lite tur.
Som mamma till en underbar dotter på snart 5 mån så känner ja mer vårfin när mina fina fräknar kommer fram. Smink e inget ja använder när ja går hemma. Annars å bli nyklippt å börja plocka fram lite vårkläder å conversskona el mina sveaskor snygga vårjackan ♡ det va lite vad ja tycker :-)
Som sagt nu hoppas ja på extra stor tur att man vinner :-) ♡

Hanna

Ät bra, nyttig mat, träna och drick litervis med vatten. Ha inte smink varje dag, utan bara när det är nåt speciellt. Det är bra både för ditt självförtroende att du kan gå utan smink och din hy mår bra av det, då ser det bättre ut när du använder smink eftersom den får vila och inte ha det hela tiden :)

Irene

Hej :)
Mina tips: Bra kost, träning, mycket vatten och så mycket solsken man kan få :)
(inte just solandet, utan ljuset ute)
O undvika smink alltför ofta :))

josefin

Det är viktigt att må bra inifrån, rätt mat, lite stress och mycket sömn gör ju mycket. men att faktiskt ge sig själv en extra kvart på morgonen gör det där lilla extra =)

Anna Lundqvist

Njuter av vårsolen och vårluften så mycket som möjligt. Det gör att man blir pigg och glad och genast ser fräschare ut

emlisch

jag dricker helt enkelt massa vatten, och sitter ute o njuter av vårsolen. Dessutom så har jag börjat att träna på gymmet- och jag tror att om hela kroppen mår bra så mår hyn bra =)

Jeanette

Genom att vara ute när den härliga vårsolen är framma. Få första färgen i ansiktet är det bästa!!

Emma

Mitt bästa vårtips är att måla fräknar på sig själv med hjälp av en ögonbrynspenna! Får så många komplimanger för det plus att det är lite roligt och busigt.

Matilda Hallman

Jag brukar alltid kolla in på weheartit för att verkligen få in vårkänslorna. Sen snor jag lite insperation på hårfrisyrer och gör ex. en fiskbensfläta och sätter på en vårklänning.
Och jag försöker äta en stor och nyttig frukost så man orkar med hela dagen och får i sig många vitaminer som även hjälper kroppen att må bra. :)

Elin Hedström

Hejsan! Under vintern brukar jag tappa intresset för att leva så hälsosamt. Så under våren brukar jag införskaffa mig nya kläder i härliga vårfärger, hitta bra lotions och dofter som är våriga och fylla mitt hem med blommor och kanske en liten om-möblering! Min hud förändras väldigt mycket på hur jag lever, så brukar knyta skorna och röra på mig, även skippa den där extra tårtbiten för att se så hälsosam och pigg ut som möjligt! :D

Joy Wagner

Vill jätte gärna vara med om chansen att få prova den här produkten.

Ett litet skönhetsknep:
Som du säkert vet är citron bra för mycket även din hy, så för att få bort min vintertrötta hur pressar jag citronsaft och smörjer in i nyrengjort ansikte och låter torka in. Kan svida en aning men det är absolut inget farligt alls. Det bombarderar huden med vitamin och fukt samt som det förminskar synliga porer. Upprepa ca 3 gånger i veckan!

Hoppas du har en riktigt fin helg<3

Malin Gustafsson

Kul giveaway!

Jag är gärna med, hade varit så kul
och få prova denna kräm. Det hade min
hy verkligen behövt. :)

Mitt bästa tips är att ha en spa-dag i veckan då man gör ansiktsmask, hårinpackning, målar naglarna, gör en egen sockerskrubb som funkar lika bra till att peela både läpparna och kroppen med.
Sen är det viktigt att låta huden andas från smink då och då och använda ansiktskräm så att man återfuktar huden. :)

kajsa

Ja, hur får jag mig härligt vårfräsch efter vinterns mörker? Uppgraderar sminkväskan med lite nytt. Minskar på sminkandet och försöker att låta hyn vila mera. Ser till att vara ute i solen och få i mig d-vitamin, och ja, helt enkelt "fräschar" upp det hela :-)

Rebecca

Mitt bästa tips till att känna sig vårfräsch är att lägga en highlight under ögonen för att se extra pigg ut och sen en fin ljus rosa rouge på kinderna :)

Ha en bra dag!<3

SSANNAALICIA

Mitt bästa skönhetstips är att ta ett långt avkopplande bad med varmt vatten och tända ljus. Det får hela kroppen att slappna av och man mår så bra efteråt. Därefter ska man se på en riktigt bra feel-good movie, då blir man riktigt lycklig! ^^ För att bli sådär vårfräsch tycker jag det är värt att lätta lite på plånboken och köpa ett par rejäla basplagg och måla naglarna i en pigg, rosa färg. Det får alltid mig att bli glad.

Erica

Mitt bästa vårtips är att skippa all foundation och bara använda puder eller någon fin rosa rouge, detta är för att snabbare få färg i ansiktet och inte va lika vinterblek längre. :)

Erica

Mitt bästa vårtips är att skippa all foundation och bara använda puder eller någon fin rosa rouge, detta är för att snabbare få färg i ansiktet och inte va lika vinterblek längre. :)

Carola

Det finns inget vackrare än när solen speglar sig i havet lika vacker ska det vara när solen speglar sig i mitt ansikte och huden blir len och naturligt vacker.// Kram Carola

Caroline

Mitt tips är en lätt ansiktspeeling med efterföljande ansiktsmask 2-3 gånger i veckan. Det kan låta tråkigt, men det ger verkligen resultat och transformerar den vintergråa huden till vårfräsch :)

Julia magnusson

För att bli vårfräch är det ljusa färger som gäller! Gärna lite läppstift och klackar också :)

Sara

En av mina bästa tips är att klippa av de kluvna topparna och noppa ögonbrynen hos en frisör. De ger och skön känsla och man ser genast mycket piggare ut!

Eva "SjungandeMamman"

Hej Linda!

Hade varit otroligt kul att få testa dessa produkter!

Mitt bästa vårtips är att lägga några ljusa slingor som automatiskt gör att man ser ut att ha varit lite i vårsolen.

Ha en fin söndag!

Nathalie

Jag omger mig med ljusa och härliga pastelliga färger som gör att jag blir glad och mår bra inombords. För när jag mår bra inombords då lyser hela jag upp och vad är mer vårfräscht än nån som har ett lyster inifrån?! :)

Helena

Vem vann?

Helena

Vem vann då?

Helena

Hur går det med att utse vinnare?

Svar: Vinnaren är utsedd och kontaktad sedan länge :)
Linda Blom