Leo 5 år

Igår eftermiddag var vi kalas för 5-åringen Leo : ) Dom hade öppet hus hela dagen och när vi åkte dit visade sig vara flera andra pyttisar där. Jätte roligt! Och gott! Vi fick amerikanska pannkakor med massa goda tillbehör följt av fika.
 
Tänk.. Selmas första kalas i sitt liv var för just Leo, då var hon 4 veckor gammal och det såg ut som nedan. Tiden går sååå foooooort!!

8
Malin-mamma och änglamamma

Så härliga bilder!
Kul med kalas, extra kul att det för ett år sedan var Selmas allra första kalas!

nathalie - mamma till charlie <3

men vad söta bilder! särskilt de längst ned, det är så fint med barn som håller barn =)

Anonym

Hej. Idag när jag gick in på din Insta står det att du är privat & att jag inte kan följa dig. Antar att detta beror på att du blockat mig..? Tänkte bara fråga varför? Vi känner inte varandra men jag tyckte jättemycket om att följa dig & har aldrig skrivit något elakt till dig.

Svar: Hejsan! Jag har ingen aning om vem du är? Du skriver inte det? Plockade bort några få, typ 2-3st som skrev enormt fula kommentarer igår, men har du inte gjort det så har jag inte blockat :)
Linda Blom

Jennifer

Vilka mysiga bilder! :)

Carro

Varför kan du inte bara ignorera elaka/negativa kommentarer istället för att göra sånt drama av precis allting? Storbloggare som tex blondinbella skiter i sånt och lyfter inte fram negativ stämning i bloggen. Till slut slutar ju folk hålla på eftersom de inte får någon respons! Folk älskar ju att reta upp dej eftersom du reagerar på minsta lilla grej. Svälj din stolthet, du behöver inte hävda och försvara dej inför hela världen.

Svar: Om jag hade gjort drama av "precis allting" så hade min blogg och instagram endast handlat om alla negativa kommentarer jag får! Jag ignorerar så enormt mycket och ignorerade ALLT under lång tid, men det slutade inte ändå. För då får jag istället kommentarer om hur feg jag är som inte svarar eller publicerar. En person som inte varit i den sitsen kan omöjligt förstå hur påtagligt det ibland kan bli. Det handlar inte om stolthet, det handlar om vad som känns rätt för mig där och då :)
Linda Blom

amanda

Selma har blivit så stor :)
Har Beckys bebis kommit?

Mathilda

Så fina bilder!

Henrietta

Åh vad söta bilder :)