#NoHateSE - En snällare ton på internet

 IDAG är en stor dag.. Ja, i alla fall för en tjej som alltid varit en stor motsträvare till näthat! Det är nämligen dags för NO HATE-dagen! Jag kan nästan lova att de flesta, ja om inte till och med alla, som läser min blogg och som följer mig på instagram har fått ta emot elaka kommentarer på nätet. Jag har åtmindstonde fått ta emot väldigt mycket under mina år som bloggare.
 
Men eftersom att det idag är dags att sprida lite extra kärlek,  så vill jag lyfta ett gäng fina kommentarer från er läsare, som har värmt lite extra i mitt hjärta de senaste dagarna. Tack för dom! Jag tror inte ni förstår hur mycket dom verkligen betyder.. 
 
 
"Åh, så avundsjuk jag blev nu. Dit hade jag också velat bli bjuden. Men nu är jag kanske inte i åldersgruppen så att jag passar..... Men så roliga saker du gjort och bjudit på. Så imponerad!!!" - Jessica om inlägget Halloweenparty.

"Åh vad fint skrivit Linda. Tänk om alla barn fick en sådan kärleksfull mamma som du. Var rädda om varann! och njut!" - Mika om inlägget Kärleken och tacksamheten i sin renaste form.
 
"Du är helt otrolig Linda! Vilken lycka det måste var att ha dig som vän! Kan tänka mig att du har lagt ner helt otroligt mycket tid och energi men jag är övertygad om att din väns glädje och tacksamhet måste göra det så värt det. du ska vara stolt över dig själv!" - Michaela om inlägget Little baby Leon.

"Alltså, wow... Man kan VERKLIGEN skatta sig lycklig om man har dig som vän, Linda! Vilken otroligt fin babyshower, det märks hur mycket omtanke du har lagt ned på den. :) " - Sarah om inlägget Little baby Leon
 
Ni som är aktiva på instagram får här en utmaning för dagen! Posta ett hjärta och nominera 3 personer som du tycker står upp för ett snällare internet eller som du vill ska stå upp med dig. Tagga med #NoHateSE. Alla bilder postas här och där kan ni även läsa mer om näthat samt lyssna på podcasts om ämnet. Så viktigt!!
3
Johanna

Du är en fin och fantastisk vän ❤️❤️❤️

Svar: Men DUUUU då!?! <3 !!!!
Linda Blom

Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Man blir trött på alla elaka kommentarer, men man får vara tacksam att majoriteten är som dessa <3

Anne

Det är verkligen SÅ mycket hat överallt på nätet.. Man blir mörkrädd! Just därför jag aldrig skulle orka blogga (skulle bryta ihop av alla elakheter). Så cred till dig och alla andra som bloggar och står emot hatet! Jag älskar din blogg, tycker du verkar vara en genomgod människa så fortsätt sprid positiv energi som du gör :D <3

Svar: Tack snälla för din fiiiina kommentar <3 värmer SÅ!!
Linda Blom