Vinterkängor från ByKier

Kylan blir allt mer bitande och därför har vi äntligen plockat fram ett par av Selmas vinterkängor. Dessa kommer från danska märket ByKier. Stövlarna är ullfodrade och har KierTex membran, vilket gör stöveln 100% vattentät och samtidigt låter foten andas. Enormt varma och sköna. För att inte tala om hur fina dom är.
16
Annster

Så fint :)

Helena Rahlenius

Ja det är verkligen jätte fina !

Lina

Verkligen superfina :)

Longevity - en blogg om hälsa

Jag har med stövlar från byKier,de är superfina till min lilla skrutta :-)Jag valde dessa http://madelein.se/2014/october/fantastiska-bykier.html inte helt lätt att välja bland alla fina

Denise - Mamma till finaste N!

Så söt hon är!

Linda Cathrine Liljemalm

Åh de var ju verkligen superfina! Skulle kunna tänka mig ett par liknande själv :)

kaffehörnan

Jättefina skor

sandra (blivande frisör)

när du börjar jobba på salongen igen, kommer du bara att sälja produkter då eller kommer du att färga och klippa också? :)
Och om du du kommer att färga och så, kan du inte lägga upp lite före och efter bilder då som du gjorde förut för länge sen? :)
kram på dig fina människa!

Bohemica´s Boutique

Vad fint :) fint att se din blogg igen, jag besöker den inte så ofta, men uppdaterar mig ibland, de var ju inte längesen du fick barn. Fint att se att ni frodas! <3 *livet är fantastiskt* :)

Madeleines.se - Mamma & Fotograf

Saknar ER! Vi kommer hem i jul, är ni hemma då? Minst en dejt vill vi boka i så fall <3

Och skorna, såå fina!!

Svar: Jaaa!!! Det MÅSTE VII! Saknar eeer!
Linda Blom

Luucy

Så fina :D

michaela- mamma till två små ♥

sååå himla snygga alltså ♥

Josefine

Såg nyss att du har blockerat mig på instagram. Kanske för att jag inte har några följare och endast följer 4 personer? Jag vill egentligen inte ha insta men skaffade en för att kunna följa de bloggar jag läser så det vore jätte roligt om jag kan få fortsätta följa sig även där.. / yocfajn

Svar: Hejsan : )Åh jag ber om ursäkt! Jag brukar plocka bort de personer då jag har "dålig erfarenhet" i form av elaka kommentarer m.m. : ) Men givetvis blockar jag isf upp dig : )
Linda Blom

e

så söta ytterkläder selma har :)

Annelie mamma till Tyra

Ååååhhh varifrån kommer jackan?! :D 😍

Annelie mamma till Tyra

Ååååhhh varifrån kommer jackan?! :D 😍