BackPack mini - Petit Royal pink

Ni som följer mig på instagram ( @LindaBlom ) har förmodligen sett denna underbara ryggsäck för länge sedan, men jag vill såklart visa den även här i bloggen. Världens finaste Petit Royal-serie i rosa. Ärligt talat mailade jag Elodie Details redan förra säsongen och önskade att den snygga blå åkpåsen dom släppte då, skulle komma i rosa också. Ni kan tro en mamma som blev enormt lycklig när det släpptes en hel serie i just det denna säsong. Elodie Details överträffar sig själva gång på gång och förutom just pink royal som jag gillar, så har dom släppt serier som Graphic grace och Zebra Sunshine. GALET fina!
 
Vi har bunkrat upp med massor inför hösten och vintern och jag skall visa er alltihop framöver. Men tills dess får ni som sagt se BackPack mini som finns att köpas på bland annat Babyshop.
13
livet med Asperger och kronisk smärta

så snygg

My Fredblad

Det är ju bara för sött!

Josefine

Du accepterar aldrig min förfrågan på instagram :-(

Josefine

Du accepterar aldrig min förfrågan på instagram :-(

Svar: Vad heter du där? :)
Linda Blom

Stina

Hej Linda! Blev väldigt berörd av ditt inlägg om tiden innan du blev gravid. Går det inte på något sätt att uppmärksamma detta ytterligare där andra berättar sin historia och om du skulle kunna göra ett inlägg om? För jag och min man har endast försökt i 2 månader men man känner redan hopplöshet. Det jag är ute efter med detta inlägg är hopp? Tips? Information? Om ex ägglossningstest fungerar osv osv. Tror det är många som har denna känsla när det inte går på första försöket. Rädslan. Hade varit fruktansvärt tacksamt om detta ämne gick att uppmärksamma mer. <3

Junitjej

Så himla söt! Själv vill jag ha en Fjällräven Kånken.

Svar: Selma har en mini Kånken också.
Linda Blom

Minna-Li

Underbara bilder du tagit! Älskar också Elodie.:)

LindaViola - mamma till två!

Tror min skrutta skall få den i julklapp, så fin!!

leavanny.blogg.se

Så snygg väska :)

Lotta

Snygg :)

Anonym

Denna serie i blått står högt upp på önskelistan! Så fantastiska produkter :) Kram

Josefine

Jag heter JGDXVU på instagram. Har den bara för att kunna följa alla bloggar jag läser så jag inte missar något :)

Svar: Okej! : ) Just nu har jag öppen instagram en kort stund, då jag har en tävling : )
Linda Blom

Hanna Z

Hihi det sa jag till Maria förra hösten med, att dom borde göra en serie i lite gammelrosa i samma stuk som det blå "ja det hade varit nåt!" sa hon och ja, i år kom det! Noomi har ju ryggsäck plus lite till hon med och det är ju såååå fint!

Svar: Jaa!! Jag också :D så himla härlig att dom nappade på det :)
Linda Blom