Formeli.se i kampen mot cancer

Rosa oktober är här! Som företagare, men framförallt medmänniska vill jag dra mitt strå till stacken. Jag har därmed tagit fram en kollektion tavlor där jag inte bara sänkt priset kraftigt, utan även skänker 60:-/såld (oavkortat) tavla till cancerfonden. Se mer om hur du beställer här.
 
Här kan ni följa min insamling och klicka mer än gärna in och skänk en liten slant, om så det är en guldpeng.. Ni kan även skicka ett SMS och skänka 50:-. SMS:a BESEGRA 9300 till 72988 (anger du ditt namn bakom står det med, annars hanteras ditt SMS som anonymt) Exempel: BESEGRA 9300 Linda Blom. Här kommer jag även att uppdatera med pengarna jag får in via tavlorna. En första insättning för de tre första sålda tavlorna ligger inne.
 
Jag hoppas ni vill hjälpa mig att skrapa ihop en summa. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Klyschigt, men så sant!
 
2
Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Min förra svärmor kämpar med cancer, de går inte så jättebra. tycker de är så himla fint de du gör för henne. funderar på o beställa en o skicka, trots att de är slut mellan mig och mitt x sedan i sommras. Så fint gjort Linda!

Svar: Åh.. Jag beklagar verkligen! Och SÅ fint av dig att tänka på henne! <3
Linda Blom

Tinis - en humorblogg

Åh vad duktig och kreativ du är Linda! :)

Älskar budskapet och designen, så himla bra gjort!