Pimpat vagnen

Idag höst/vinter-pimpade vi vagnen med Selmas underbara åkpåse från Elodie Details. Jag var nöjd med förra årets ekipage med vagn och en annan Elodie-åkpåse, men det är verkligen ingenting mot i år, Pink Royal är såååå mycket finare än Cotton Candy. Och så tydligt det är att komforten i Emmaljungan är helt annan än i Brion för Selmas del. Större, mjukare, gosigare och på två röda efter dagens lekdejt slockande hon som ni kan se på bild två. Hon liksom gosade in hela sig, stoppade in händerna i åkpåsen och zzzz.. Så nöjd, så nöjd, så nöjd! : ) Har jag föresten sagt att jag är nöjd? 
10
ida

Hejsan. Jag är ute efter en åkpåse till min barnvagn. Är det en Emmaljunga duo edge som du ha?, tänkte så åkpåsen passar till min vagn. Var köpte du åkpåsen nånstans?

Svar: Vi har en Emmaljunga Super Nitro, men Åkpåsen är från elodie detstils och passar alla vagnar :)
Linda Blom

ida

Hejsan. Jag är ute efter en åkpåse till min barnvagn. Är det en Emmaljunga duo edge som du ha?, tänkte så åkpåsen passar till min vagn. Var köpte du åkpåsen nånstans?

annatotti

Jag tycker det är så uppfriskande att läsa dina åsikter utifrån barnets perspektiv. Allt för ofta köper föräldrar ur deras eget behov (jag själv inkluderat).

DOTTER TILL ALKOHOLIST

Nystartad blogg om alkoholism i dagens samhälle. 17 år och har en pappa som är grav alkoholist sedan 8 år tillbaka. I bloggen beskriver jag dessa åtta år och framförallt vägen ifrån att vara medberoende.

Anonym

Hur gör ni med skor i åkpåsen? Tar ni av och på dom allt eftersom Selma vill sitta i / gå bredvid eller låter ni de sitta på?

Svar: Låter dom sitta på :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vad mysigt det där ser ut. Gillar Elodie details!

JUNITJEJ

Så fint pimpat!

Fialotta

Deras åkpåsar är så himla fina! Skulle vilja ha en vuxenstorlek, haha :'D

Denise - Mamma till finaste N!

Såå jädra snyggt! =)

Malin

Blev ju jättesnyggt!!