Vinnaren av Tamron 16-300mm F/3.5-6.3

Det blev bild nummer ETT, fotograferad av JULIA BERG som kammade hem Tamrons nya mega-zoom i min fototävling. En bild fylld av ett magiskt ljus, mystik och en sådan där känsla som bara årstiden mellan sommar och höst kan bjuda på. De övriga tre bilderna är i ordningsfölj fotograferade av Sanna, Erina och Amanda, enormt fina dom också. Stort grattis Julia och grymt jobbat av samtliga duktiga tjejer som deltog på min lilla fotokurs.
 
Fototräffen då.. Vilken enormt mysig kväll! Jag var ganska pirrig i magen när jag skulle möta upp de fyra tjejerna som vunnit en varsin plats. Jag berättade lite om objektivet, innan vi satte igång och fotograferade för fulla muggar. Varje deltagare fick prova Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD och under tiden gick allihopa runt och fotograferade med både det och andra objektiv, jag försökte svara så gott jag kunde på deras frågor och funderingar, gav lite tips och råd och höll hela träffen ganska spontan. Det var så roligt. Och det hela avslutades med en lååång pratstund på klipporna intill stranden och solen hann gå ned innan vi skiljdes åt. Jag älskar att tillbringa tid med likasinnade människor, varesig det är nya bekantskaper eller trogna vänner. I detta fall pratade vi på som om vi inte alls var nya för varandra, det är häftigt det. SÅ glad för detta samarbete med Tamron med deras nysläpp av obkektivet, även om jag hade önskat att jag kunnat ge ett varsitt objektiv till varje tjej.

Bilderna ovan är fotograferade av både mig och Julia.
8
Erina - Mamma till pseudotvillingarna wilmer och wilma

Finaste Linda, tack för denna fredagseftermiddagen/kvällen. Jag känner mig så sjukt rik på massa nya bra tips och jag är så jäkla glad för att DU fått upp mitt intresse för fotografering. Allt har känt så svårt innan men det lixom lossade och jag fick ett bättre sammanhang för hur det fungerar. Och jag är så sjukt ivrig på att få lära mig mer och framför allt jag vågar prova mig fram bland alla knappar som jag tidigare var livrädd för. Och kvällen avslutades riktigt mysigt, hade kunnat sitta kvar ännu längre om det vore så, underbara tjejer och du med fast det hoppas jag redan du vet att jag tycker, annars vet du det nu 💕

Och stort stort grattis till Julia, du är GRYM.

Frida gravid med nr 2

Vilka härliga bilder :)

Gretchen

Gud så härligt

Malin

Jag gillar din blogg!

C & E

SÅÅÅÅ fina bilder!!! :D

(Checka gärna in min och Emmas blogg om många bra tips och annat roligt!)

Hanna Karlsson

Grattis Julia. Riktigt fina bilder. :-)

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

SÅ fint!

mybabyboo - barnkläder

Kika gärna in vår webbshop med barnkläder upp till strl 116! :)