"En eeeegen Elsa-gocka"

Som vi letat och väntat på Elsadockan ovan. Det var i början av december som vi var hem till våra vänner Joel och Mia och deras småtjejer som Selma fick syn på den. Perfekta julklappen tänkte jag, men tji fick jag när den var totalt slut i hela Sverige och så har det fortsatt. Tills nu! Jag har suttit med bevakning på Toys r us hemsida och iförrgår fick Selma äntligen en egen Elsa och Olaf. Lycka : )
 
Dockan sjunger på flera olika språk, inklusive Svenska (vilket jag missat först). Men hon känner igen den engelska versionen också och sjunger "le i goooo" för fulla muggar här hemma om dagarna. Mycket bra betyg alltså. Men nu har vi ändrat till det svenska istället.
 
En liten trudelutt, har börjat tycka om att filma med systemkameran så smått. Svårt som attan men övning ger kanske någon mer färdighet : )
 
8
Anna Bengtsson :)

Du är en fantastisk mamma 💖

Svar: Nemen! Tack snälla!! :)
Linda Blom

Marika

Ååååå bästa till min dotter! Men är det så högt ljud som de lät som? Tack för en jätte bra blogg Linda:)
Kram Marika

Svar: Ja ;) Ljudet är relativt högt på den :)
Linda Blom

Erica Passi

Åh, en sån kanske man ska köpa till grabbarna! Dom älskar också Frost, hihi :)

Svar: Jaaaa!! Gör det!! :)
Linda Blom

Anja

Kan man inte ändra till svenska med knappen på baksidan? I ett av de tre lägena kan man trycka på knappen på framsidan upprepade gånger tills den sjunger på svenska. Skjut sedan tillbaka knappen på baksidan till ett annat av de tre lägena så sjunger den alltid på svenska. Så funkar vår iaf. Kommer tyvärr inte ihåg vilket läge som är vilket, testa er fram.

Svar: Nämen!! Är det sant!? Har inte läst instruktionsboken och tror tyvärr jag råkade slänga den! MÅSTE prova det! Tack : )
Linda Blom

Malin Wederberg

Fin :) Det är riktigt jobbigt med fokus när man filmar med systemkamera vilket är väldigt synd.

Svar: Svårt när bländaren är på 1,8 -- betydligt lättare när bländaren är större och mindre suddig i bakgrunden :)
Linda Blom

Malin Wederberg

Tack för tipset! Det måste jag testa.

Emma Hå

Vilken fin docka! Kul att den är mer barnslig och inte någon Barbie =)

Malin Wederberg

Jag testade det där med att "zooma in" för en större bländare för att kunna få bra fokus när jag filmade med systemkameran men det blev lika dåligt ändå >.< Autofokusen vill liksom inte. Problemet kan även ha varit att jag försökte ställa kameran så att jag hade fria händer och kunde locka henne till att ta några steg framför kameran. Har du mer tips tar jag gärna emot dem när det kommer till att filma utan att hålla i kameran. Jag har en Nikon D3200.