Newbie Home - påslakan numero 2

Jaha.. Så blev det även de rosablommiga sängkläderna till vår lilla fröken. När Kappahl släppte sin kollektion Newbie home med alla inredningsdetaljer för barnrum, så köpte jag den helvita uppsättningen med spets och volanger. Men jag har inte kunnat släppa det ovan, så igår när vi var på Bergvik köpte jag även det. Imorgon skall bäddas rent i lilla sängen.. Igen : )
4
Veronica

Båda är jättefina!

Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Jättefint :-D
Mvh Camilla

Anonym

Hej Linda. Jag och min sambo är inne på "bli gravida" resan. En resa som inte alls var så enkel som alla sa till mig, " räkna ut ägglossningen så kommer det funka direkt" jo tjena... Jag tappar hoppet snart. Jag är 25 år och är S Å stressad över att alla ska fråga när det är dags för oss, vi har varit ett par i snart 7 år. Har du något tips på hur man inte tappar hoppet i denna resa? Tack för din härliga blogg!

Svar: Hej där! Åh! Lider med er.. Det är en ständig kamp. Hur länge har ni försökt? Kan det vara läge att söka om hjälp? Jag vet tyvärr inte vad jag skall råda dig till, mer än att se till att sysselsätta dig och fokusera på sådant du blir glad av. För att "koppla bort" är ju inte något enkelt tyvärr! Jag var 23 när vi ansökte om hjälp, när jag fyllde 25 var jag äntligen gravid. Kram och lycka till!
Linda Blom

Mathilda Dahlin

Hej! Bor också i Karlstad. Vilken fin blogg du har! Verkligen! Superhärliga bilder!

Svar: Tusen tack!! :)
Linda Blom