Pitch Perfect 2

Åh! Ni minns väl den fantastiska musikalfilmen Pitch perfect? Om inte annat så lär ni väl ha sett någon av alla de "cup songs" på youtube efter huvudrollen Beca's audition i filmen? Jag är ju sådär löjligt förtjust i highschool-filmer och är det dessutom mycket sång och musikal i dom så blir det perfekt. Den är verkligen huuuur bra som helst! Och iom att jag skriver detta inlägg var jag tvungen att ha den på i bakgrunden. Humor, bra musik, grymma röster, rysningar, känslor m.m.
 
MEN! Nu är det alltså dags för uppföljaren, jippiiii!! 15 maj har filmen premiär. Men, ni kan komma och se den gratis den 5 maj klockan 18:30 (mingel börjar 17:50) och ni kan anmäla er för detta HÄR.
 
Inlägg i samarbete med Pitch Perfect.
 
4
emiliesbeauty

Det är en film man måste se!

frida

älskar filmen, så tråkigt att viaplay valde att ta bort den ur sitt sortiment och jag vill bara tacka dig för utan ditt inlägg hade jag aldrig sett att man kunde boka in sig på förhandsvisningen utav 2an som jag toklängtat efter :)

Alice Nerén

Ååååh jag älskar denna filmen! Min absoluta favvo. Hade så gärna gärna velat gå men bor ju i Göteborg :( Man mår ju så himla bra av musik, humor och feel good. Har verkligen längtat efter uppföljaren!

oh ❥ tina . se

ÅH! Jag är också löjligt kär i den typen utav filmen - måste se!