God fortsättning!

Hej allesammans!
God fortsättning på er. Hoppas att ni har haft en lika fin jul som vi har haft.. I vår familj kör vi vartannat år uppesittarkväll med min "sida", övernattning och frukost för att sedan tillbringa dagen med J's familj i Storfors och sedan tvärtom året därpå. Mysigt som attan, om än väldigt utmattande för samtliga. Man liksom äter, umgås, äter, skrattar, öppnar paket, äter och för all del - gäspar!
 
Vi har fått väldigt fina julklappar allihop och jag fick bland annat en apple TV till vardagsrummet, det enda jag önskat mig faktiskt. Har haft en i sovrummet i flera år, men insett att jag saknat det i vardagsrummet. Jag tycker vår smart-TV är så seg att använda apparna i, så ja. Det blev perfekt! Det är ganska oviktigt det där med julklappar för min del.. Jag sitter mest och stirrar på Selma när hon öppnar.. Hon fick också flera saker som hon önskat sig, skridskor bland annat och av oss fick hon ett Pippi Långstrump-hus med alla tillbehör. Skall visa i ett inlägg längre fram : )
 
Nu känner jag att luften gått ur mig lite, det har varit fullt ös sedan dagen innan julafton och vi har sovit borta två dagar, för att i natt komma hem väldigt sent då vi var på fest med några vänner från Nässjö. Selma sov hos mormor och morfar helt själv och det hade gått så bra så. Bättre än hemma.. Hos oss sover hon minsann inte till 8 speciellt ofta, hihi. Idag var vi på ytterligare ett julfirande. Men nu tänker jag ta igen mig resten av kvällen för imorgon är det dags för jobb i butiken : )
12
Hanna Karlsson

Det låter som en härlig jul!

meh.blo.gg

Vilken härlig bild! Hon är så otroligt lik dig lilla S :-)God fortsättning!

Johanna Andersson

Åh vad fina ni är

Diana

Så fina nu är!! God jul !!

ERINA - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Alltså så himla himla fin bild på er ❤️❤️❤️

Malin S

God fortsättning!! Såååå fina ju... <3

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

fin bild på er

Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Åh va fina ni är! God fortsättning på er med :)

Rebecca

FINA!!!

Sandra Steinick Gustafsson

Vilken underbar bild!

Annster

Vilken fantastisk fin bild på hela familjen :)

Anonym

Så lik selma är jimmy! Hon har dina färger, men annars kopia av jimmy 😊 Vem tror du lillebror liknar?