M å n d a g

Lilla hjärtat.. Som vi älskar dig!
 
Hej vänner!
Måndagen är här och jag kikar in mellan jobb och jobb för att skriva ett litet hej. Selma gör sina sista dagar på förskolan nu, innan vi tar långledigt tillsammans hela familjen. Det skall bli så attans skönt! Inatt sov hon i sin nya säng för första gången och döm om min förvåning när jag 05:45 imorse vaknade intill min kära. Ingen Selma.. Inte förän halv 7 ropade hon inne från sitt rum.. Undrar just om det beror på att hon nu har en betydligt bredare säng och slipper rulla in i kanterna på samma vis, eller om hon helt enkelt var väldigt trött. Det var första hela natten sedan innan sommaren nämligen.. Stolt är hon i alla fall och pratade om sin nya säng redan imorse. Jätteroligt! Nattningen gick smidigt också så..
 
Annars då? Förberedda inför julen inser jag nu att vi inte är. Det är fortfarande en hel del julklappar som skall införskaffas, jag skall ordna någon liten gåva till Selmas förskolepedagoger som tack för den här första tiden. I augusti började hon förskolan, nästan 2,5 år gammal.. Och ja.. Hon älskar det! Personalen är fantastisk och det är väldigt skönt för mig som ju väntat med förskolan av flera anledningar. Sedan har jag en del annat att fixa med innan vi kan välkomna julafton med öppna armar, men det skall nog lösa sig. Jag känner mig inte speciellt stressad ännu i alla fall. Håller tummarna för att vi får hålla oss friska och att det kommer lite snö, eller i alla fall minusgrader och frost under veckan också. Det blir så mycket ljusare och mer stämningsfullt då : )
 
Hur ligger ni till såhär 3 dagar innan julafton?
 
Kom och gjorde oss sällskap under julkorstfotograderingen förra helgen. Vi har många sådana här sötnosar precis utanför dörren : )
9
Elle

Fina fina Selma.

S

jag ligger bra till, allt klart och låga krav på mig själv som gravid. Dock fick jag ett litet bakslag idag hos barnmorskan då det visade sig att mitt blodtryck skjutit i höjden, så har vi otur kommer tomten med en bebis till oss redan i år.. Men jag hoppas på att hon vill vara kvar i magen till nästa år som planerat.
Följ gärna min resa på WWW.mammaprat.blogg.se

Jeanette

Skönt med en stressfri jul. Vi ligger bra till, det sista ska fixas imorgon el på onsdag. Lite till julmaten och städa det sista. Vi firar jul hemma första gången i år, så det känns väldigt skönt. Går in i v 40 imorgon också, så jag är lite spänd såklart. Men tror inte det blir nån bebis nu till jul iallafall :)

meh.blo.gg

Åh vad fina bilder :-)

Lisa D

Jag är klar med alla julklappar, var klar redan för två veckor sedan så det känns skönt, för jag har annan stress just nu. Imorgon har jag sista delen på uppkörningen för buss och klarar jag den så får jag äntligen mitt busskort! Är så nervös och kan inte sova.. Det känns nästan som när man var liten och skulle sova dagen innan julafton 🙈

Karin O

Här är vi faktiskt redo, allt är klart och vi har rest iväg norrut:)
Vilken söt jacka hon har lilltösen!

Ida hedlund

Gud vilka fina bilder!!

Anonym

Alltså, åh, blir alldeles varm i kroppen när du skriver om Selmas förskola och hur du känner för det nu. Jag studerar till förskollärare och det är ju precis så man vill att föräldrarna ska känna! :-) Ni verkar vara helt underbara föräldrar, självklart till Selma och lillebror, men också i allmänheten till de som får möta er i sin yrkesroll.

Svar: Tusen tusen tack snälla!! : ) Det värmer verkligen att höra!
Linda Blom

Tess

Firade vintersolståndet idag (eller igår egentligen tidsmässigt sett, fast har inte lagt mig än). 22 december iaf så det inte missförstås..hehe... Så vi har vårt bakom oss. Inget mer att fixa :-) Intressant att läsa om sängen. Vårt barn ska få större säng nästa år till sin 6-årsdag. Hoppas han kommer sova bättre då! Han har en juniorsäng nu.