Hey ho - Let's go! Med Nutriletts stegräknare..

Idag har jag börjat räkna steg med Nutrilett. Eh jaha? tänker säkerligen ni.. Men det är nämligen så att dom har släppt en helt ny app (den kan ni ladda ned här) - otroligt smart som med hjälp av gps:en i telefonen hjälper till att räkna steg/meter man går.
 
Tanken är att jag med hjälp av denna app skall uppmuntra mig själv till vardagsmotion, gå mer till affären än att ta bilen om man ändå inte skall handla så mycket o.s.v. Med hjälp av Nutriletts stegräknare skal jagl gå ett marathon - alltså 42 195 meter!!) och sedan se hur lång tid det tar innan jag gjort detta. Var tror ni? Hur lång tid kan det ta? Kan inte ni också ladda ned appen och hänga på? - den är givetvis helt gratis. När man gått ett marathon så får man dessutom en fin bonus i appen.
 
Förutom den grymma appen har jag fått möjlighet att testa en hel drös med mellanmål. Jag börjande med en Chocolate chip cookie bar - och swosch sade det så var den slut. Herregud så god!! Jag vill poängtera att detta alltså är mellanmål och inte något substitut till lunch, middag o.s.v. Och INTE för att gå ned i vikt. men det kändes på riktigt som att äta en snickers eller liknande och då är jag kräsen när det kommer till bars och shakes av olika slag. 
 
Detta är ett samarbete med Nutrilett och kampanjsidan finner ni här.
3
Jenny Nilsson

Hade gärna hakat på! Dock synd att appen bara finns till iphone :/
Skärpning hos Nutrilett! :-D

Christine

Åh de har så goda saker😊👌

Anonym

men allvarligt talat, förstår du inte att dessa produkter bara innehåller socker, och att man inte går ner i vikt av dem? det låter så himla bra när det står, 0 kolhydrater, inget socker och 21 g protein, men allt e bara fake! Vill du gå ner i vikt så ät riktigt mat och träna, och även om du inte vill det så är dessa produkter inge bra. Och ja, jag vet vad jag pratar om för jag elitidrottar på hög nivå. Mvh, ellen

Svar: Fast nu är det ju så att jag inte skall gå ned i vikt med dessa :) och som jag skrivit så är det alltså inte någon måltidsersättare - utan ett mellanmål. Hade du läst inlägget kanske du hade snappat upp det istället för att låta elitidrottaren i dig se svart direkt. Det här inlägget handlar främst om en app som uppmuntrar till vardagsmotion :)
Linda Blom