Snutte Sojka

I mars förra året träffade jag på Ann-Sofie Sojka på barnmässan i Karlstad. Vi var utvalda som VIP-bloggare båda två och hon hade dessutom en monter på mässan där hon visade upp en produkt som var påväg att lanseras. Redan då föll både jag och Selma för snuttefilten som är bland det mjukaste jag känt på. Selma kramade och kramade och kramade på snutten (se här). Stor och funkar därför som filt till små barn, men ändå liten och smidig att alltid ha med sig. Hörnen är "knutna" och därmed väldigt "pillvänliga" och vi får ju inte glömma pricken över i:et - den ursöta fågeln som är fastsydd på snutten. Kort och gott, snutte, filt och leksak i ett. Den finns i två utföranden - cremevit/rosa och cremevit/blå.
 
Man skulle kunna tänka att bara det gör snutten till ett självklart köp - men faktum är att det ligger mer tanke bakom Sojkas grundidé - VÄLGÖRENHET! För varje såld Snutte Sojka skänker dom nämligen 10 kr till ”Lyft ett barn ut ur mörkret” och specifikt till att hjälpa till i byggandet av utvecklingscentret för fattiga flickor i Kolkata Indien. Ni kan läsa mer om det projektet HÄR.
 
På vårt event i december fick vi möjligheten att ge alla mammor en varsin snuttefilt till deras underbara barn och det verkade enormt uppskattat. Inte helt oväntat såklart, jag själv är som sagt ett stort fan av produkten. Finns att köpas här och är verkligen en perfekt present på babyshowers, till nyfödda o.s.v. Kvällens tips : )
 
7
Helena R

Så söta och roligt att få läsa att de också går pengar till välgörenhet :)

Linda Cathrine Liljemalm

Vilken härlig produkt! Både väldigt fin och att pengarna går till något bra :)

Evelina

Vilken söt!!

Johanna

Älskar verkligen det mesta med din blogg & har följt dig länge men på senaste tiden har det blivit så himla mycket reklam :/ Kommer det fortsätta så? Tyckte det var roligare att läsa med alla små tips om foto etc som du brukade ge :)

Svar: Att jag bloggar om vad som fanns i vår goodiebag är såklart en slvklarhet! Företagen förtjänar att synas - men jag bloggar om det för att det är grejer/varumärken jag verkligen vill visa och som ligger mig varmt om hjärtat. Jag blandar det med privata inlägg och om det inte passar så går det såklart att sluta läsa :) för ja!Jag kommer att fortsätta blogga om kläder/prylar - det har jag alltid gjort mer eller mindre - det är en del av mina intressen :) Du skall veta att det är en hel del av de grejer jag bloggar om som jag har köpt också. Jag bloggar om det som faller mig in och det jag tycker är roligt :)
Linda Blom

Julia

Hur fin som helst!

Ninni - Vimsiga mamman

Så fint :)

Joanna

Ja, väldigt mkt reklam på sistone.. Men tänker att det lugnar ner sig med det sedan då du gjort reklam för de som hade med eventet att göra. Såklart inte lika intressant för oss som ej var med. Men tänker såhär, att man behöver ju bara titta på det man vill, eller hur?! :) så jag läser dina personliga inlägg, för de älskar jag! :) kram

Svar: Helt sant :) även om jag vet många som uppskattar inläggen med tips på prylar också :) för sådant tycker jag själv är jättekul att få tips om :)
Linda Blom