T i s d a g

Hej vänner!
Igår började J jobba igen efter lång julledighet, idag är han ledig igen, så det är verkligen lyxigt med mjukstart. Det märktes på S att hon tyckte att det var konstigt att inte pappa var hemma igår, hon upprepade "pappa jobba" många gånger efter varandra och så fort det lät utanför sprang hon till dörren och ropade "PAPPA!". Gosungen : )
 
Igår städade jag för övrigt undan julen ur vår lilla lägenhet. Hade velat gjort det tidigare än så, men J utbrast "Neeeej, inte reeedan, det är så mysigt" när jag nämde det första gången - så jag passade helt enkelt på när han jobbade, haha. Kändes skönt, även om jag älskar den mysiga stämningen som ljusstakarna m.m. bringar.
 
Har varit väldigt lugna dagar här de senaste, så jag har inte så mycket spännande bilder eller utflykter att dela med mig av idag. Men senare skall vi åka till vänner i Krisitnehamn : )
10
Linda Cathrine Liljemalm

Visst är det mysigt med allt julpynt, men tycker också det är skönt när man har plockat undan det :)

Linnéa Törebrant

Wow vilken fin blogg :)
Kolla gärna min blogg med ca 1000 läsare dagligen. Skriver öppet om psykisk ohälsa, och livet som 19åring med ätstörning UNS och borderline. Jag kämpar varje dag för att ta mig ifrån min dödligt låga vikt och kunna leva som en normal tonåring. Skulle vara guld om du ville kika in! Kramar!

MiraKidvall

Jättefin blogg! Xx

Sandra

Jag har också så svårt att ta ner ljusstakarna ! Har fina stående stjärnor som jag älskar, verkligen så mysigt och mjukt ljus.. Funderar på att hitta nån annan fin fönsterlampa att skapa mysstämning med resten av året haha :D

Anna - annaskalla.se

Naw va gullig!

Tommy Sundqvist

haha taskigt och plocka bort de när han jobbar :/ haha

Nathalie

Jag och min man städade undan julen 1 januari! Haha! Kändes som om julen verkligen var över när det nya året hade startat. Och det kändes väldigt tomt första dagen men nu är jag SÅ glad att det är gjort!! :D

Emelie

Vet du hur verkligheten ser ut kring plussizemodeller?
http://nouw.com/emelieoberg/fett-pa-ratt-stallen-nar-man-ar-plussize-16945859
Där skriver jag en kort text om min åsikt och där finns källan där man kan läsa betydligt mer om hur det kommer sig att deras fett satt sig på rätt ställen.

Mvh Emelie

Louise - vitmossa

Städade precis undan julen jag också trots att jag tycker att det är lite tidigt, skönt att ha det gjort! :)

Helena R

Jag njuter denna vecka ut tänkte jag och sen får de tas bort :)