T o r s d a g - på öppna förskolan

Åh vilken torsdag det blev! Vi var ett gäng mammor som hade bestämt träff på öppna förskolan och där stannade vi sedan hela dagen lång med alla våra barn i olika åldrar - allt från små pluttiga bebisar, till vilda treåringar. Hur härligt som helst - så tack allihopa för en jätte jätte bra dag. Massa lek och stoj, skratt, prat och nybakade scones med marmelader i mängder. Nu var det visserligen inte helt enkelt att fotografera varken alla barn eller i det knepiga ljuset, men lite bilder på några av oss bjuder jag på i alla fall.
 
När klockan slog 16:30 åkte vi hem och hämtade pappan i familjen. Det vankades en sväng på IKEA med familjen Milton och där passade vi återigen på att äta. Det har blivit köttbullar där två gånger på kort tid och idag även en liten semla faktiskt. Gott! Selma tvärdäckade i sängen ikväll, efter en dag med bara en kort kort sovning : )
 
 
8
s p i n d e l t j e j e n

Det ser jättemysigt ut :)
Det är nog bara jag som blir mörkrädd över alla som släpar ut sina små bebisar till såna grejer just nu pga all otäck RS som härjar <3
Kram!

tommy

fina bilder =)

SANDRATORN.SE - NYBLIVEN MAMMA!

I vilket program har du gjort din vattenstämpel på bilderna?

Svar: Photoshop :)
Linda Blom

Alicia - Alicia And Stuff

Lät som en härlig dag, kanonfina bilder!

Johanna

Vad kul!

Helena R

Vilket härligt gäng och va kul att träffas så många. Läste att ni skulle dit, men fegade ur....

Svar: Äsch! Bara att dyka upp ju!! : ) Jätte mysigt!
Linda Blom

Helena R

Ni verkar vara såna härliga människor och underbara mammor 😊

JENNYH - Mammablogg

Hej Linda! Vad föredrar du för objektiv när du fotar såna här bilder på era träffar? :) Börjar fundera lite smått på vad som kan vara smidigast för jag kommer också vilja fota en hel del sen! :)

Svar: Jag kör faktiskt ett 30mm f1,4 :) Det tycker jag funkar toppen, då jag inte är så förtjust i zoomobjektiv överlag :) Kram!!
Linda Blom