Vårnytt i lavendel och rosa

Newbie-nyheter i butik - upp till storlek 86.
 
Personalmötet gick så bra så. Selma blev såklart lite rastlös efter över 1 timmes stillasittande prat där fokus inte låg på henne, men jag blir imponerad av henne ändå. Vi tog, som jag skrev i förmiddags, en sväng på stan efteråt. Nåja.. Två butiker besökte vi och fick med oss en kasse från dom båda - Kappahl och Lindex levererar verkligen i vår. Så mycket härliga barnkläder!

Selma sover just nu sedan en timme tillbaka, så jag passar på att slappa ned mig lite i sängen med laptopen. Ganska skön paus mitt på dagen efter gemensam lunch o.s.v. Slösurfa lite med TV:n på i bakgrunden. Jag har varit så himla trött i kroppen sedan november-december så det är välbehövligt innan det är dags för högt tempo på formeli igen : )
 
Mjuka och härliga byxor med urgulliga detaljer från Lindex.
 
Jumpsuit från Lindex kommer bli en favorit i sommar, sval och luftig.
 
Den här klänningen föll jag för direkt när jag såg Kappahl's Newbie-nyheter. Dom har släppt den i vitt också, så en sådan får det nog också bli. Perfekt sommarplagg.
 
 
13
tommy

fina kläder

natalie

Vad fint!

Emelie

Hej välkommen att kika in på min blogg där jag skriver om min Adoption och hur det påverkat mig. Är också smarta och smidiga skönhetshacks som kommer förenkla din vardag! Hoppas vi ses där på http://nouw.com/emelieoberg

Emmet86

Ja, Lindex och Kappahl tycker jag ofta har fint. Tyvärr är jag om min sambo ofrivlligt barnlösa, vi är mitt i IVF-snurran med ett misslyckat försök i december. Väntar nu på att för göra ett nytt embryo transfer försök. Kan dock inte slita mig och brukar tittar runt i butikerna ändå. Handlar ibland och min lilla faddertjej på 1,5 år. Vilken strl har Selma nu? Tur att Newbie finns i större strl också :)

Svar: Åh! Håller tummarna för att det gå bra för er! Ofrivillig barnlöshet är fruktansvärt.. Vi var där och trampade innan det äntligen, efter många kurer pergotime, äntligen tog sig. Selma har storlek 80 :)
Linda Blom

Cajsa

De rosa byxorna med spetskant vid fickan där var ju bara helt underbara.

Linda Cathrine Liljemalm

Åh så mycket fint!

MiraKidvall

Jättfint! X

Michaela Lundgren

Tycker du om ljus som inredning?!
Skulle Du kunna tänka dig att vara värdinna och ha ett ljusparty hemma?

Jag heter Michaela, och säljer PartyLite produkter, www.michis.partylite.se. Jag utgår från Ekerö i Stockholms län. Åker till alla kommuner i Stockholm, och kan även åka till närliggande kommuner utanför Stockholm. Skickar inom hela Sverige!

Nu, och fram till 15/1, har PartyLite 30% rabatt på ALLT i nya katalogen.
Det går även givetvis att handla utan att ha ett party hemma själv. Du kan kolla i katalogen på internet och bestämma därifrån.
Fraktfritt från 1400kr.

PartyLite har mängder av olika dofter, något för alla! Mina favoriter just nu är Mangotini och Jordgubbsdröm.

Bjud in dina vänner/bekanta/grannar/familj/kollegor och ha ett ljusparty hemma hos Dig och ta del av extraerbjudanden enbart för värdinnan.

Vet du någon som vill ha en extra inkomst?
PartyLite söker nya oberoende konsulter. Nu extra erbjudanden om man startar i Januari.

Har du några frågor, maila mig!
michaela.lundgren@hotmail.se

Mvh
Michaela Lundgren
Oberoende PartyLite Konsult

Anonym

Ett önskemål: Kan inte du lägga upp tips på fina pojkkläder som är i enlighet med din stil? Tycker att kläderna du väljer till Selma är jättefina, och skulle vilja ha lite inspiration till min lille herre.

Karro och King :)

Fina :)

JENNYH - Mammablogg

Åh, den lila klänningen var ju för söt! Måste förbi Kappahl å kika efter den imorgon=)!

Emelie Cegrell

Jag älskar hela newbie kollektionen! När min bebis visar sig i maj lär jag handla upp hela affären! :)

Helena R

Finns så mycket fint till tjejer, men jag måste säga att både Lindex och Kapp Ahl har även fått in mycket snygga killkläder ett tag också !