Newbie, Kappahl - AW15

Rött är en färg vars Selmas garderob aldrig dominerats av. Faktum är att det bara är en gång under året som jag brukar klä henne i det och det är under julen. Jag vet egentligen inte varför för jag tycker att det är väldigt fint. Men hur förbjudet det än må vara att på något som helst vis könsbestämma färger och plagg, så har jag helt enkelt en förkärlek till rött på pojkar.
 
Men så trillar man över det där ljuvliga plagget och vips har en röd klänning inför hösten flyttat in i Selmas garderob. Klänningen kommer från Kappahls newbie-kollektion som kommer att gå väldigt mycket i just rött i höst och vinter. Jag kommer kanske inte "gå banaaaanas" som jag gjorde under vår och sommarkollektionen nu under året, men det kommer att komma in otroligt fina plagg löpande. Personligen väntar jag lite extra på kläderna nedan. Överdelarna kommer från storlek 92 och byxorna upp till storlek 86, klänningen ovan finns från 56-86.
 
 
16
FruEmma

Åh ja de där byxorna har jag väntat länge på, så fina. Hoppas att de kommer snart. Klänningen måste jag nog också köpa men tycker det är svårt att få tag på newbie i storlek 86, iallafall här där jag bor.

Svar: Åh.. Här har vi en butik dom tar in ALLA plagg från Newbie, så än har jag inte varit med om att jag inte fått tag i något plagg, oavett storlek : ) Men kolla efter denna, den är otroligt fin! Finns fraktfritt på nätet också : )
Linda Blom

fruEmma

Men det är ju kanon. Ja tror de tar in de flesta plagg men bara max 2st i storlek 86 i taget så den storleken är slut nästan jämt. Kollade på nätet men gick inte att klicka i storlek 86 så tillfälligt slut kanske :-) Newbie är populärt :-)

Svar: Åh okej : ) Ja då är den nog slut.. Det går åt som smööör : )
Linda Blom

Jeanette

Mina barn är för gamla för det märket. Men då jag väntar mitt tredje barn, så kommer newbie vara ett märke som jag kommer handla mycket av framöver:)

Rebecca

Åh!! Vilka otroligt fina kläder! :D

fruEmma

Men det är ju kanon. Ja tror de tar in de flesta plagg men bara max 2st i storlek 86 i taget så den storleken är slut nästan jämt. Kollade på nätet men gick inte att klicka i storlek 86 så tillfälligt slut kanske :-) Newbie är populärt :-)

Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man..

Ååhh så fin klänning :-D
Mvh Camilla
www.tiobarnsmamman.se

Hanna Karlsson

Så himla fin klänning. Synd att den inte finns i större storlek också.

Anonym

Skulle dock säga VINröd och inte röd :)

Svar: Jag talar om alla röda nyanser överlag :) Newbie kommer med fler än vinröda kulörer i höst.
Linda Blom

Julia

Kollade kläderna på länken nu, så fina alla plagg med ekorrar var! :)

Svar: Eller hur!! Och ekollonen :)
Linda Blom

Angelique {BF november}

Åååh jag älskar Newbie :) Har massa plagg därifrån som min lilla prins ska ha sen.

Anonym

Du är patetisk Linda... Hänger där med dina låtsaskompisar, spelar att ni har så roligt men är stela som pinnar. Var har du egentligen? Ingenting förutom Selma. Du är bara mamma, ingenting annat.

sofia

Fast grejen med eran tripp är väl ändå att ni är just mammor och har träffats Tack vare era barn och nu vill ha det lite kul utan att se efter barnen och ro om er själva? Ha en fortsatt underbar dag tjejer ♡

Stolt mamma till Linda ❤️

Till dig Anonym. Linda är inte bara en mamma till Selma. Hon är en fantastisk dotter och syster, fästmö, vän och kollega. Alfons hade en låtsatskompisar är några som inte finns i verkligheten. Jag är mamma så länge som jag finns i livet, den dag jag är borta är jag fortfarande en mamma. Men jag är också en dotter, syster, fru, mormor, vän, sonhustru, svägerska och kollega, säkert har jag glömt något som jag också är. Tycker det är skamligt att man kan kasta ur sig saker utan att stå för det med sitt egna namn.

Lina Sjölin

Du anonym som skriver elaka saker! Skäms på dej! Usch och fy! Jag delar verkligen inte samma inställning som Linda på vissa plan men bara för de har jag absolut inte rätt i att döma henne på något sätt! Jag tycker däremot att Linda verkar va en helt otroligt bra mamma som jag själv önskar jag kunde apa efter på vissa plan! Jag blir så arg över att människor verkar tro sej ha rätt att klanka ner på personer hela tiden! Dagisnivå så de bara skriker om de:(
Vuxna människor som beter sej som små barn!
Tycker de såg ut som att ni hade otroligt roligt och en härlig kväll/natt!
Skit i trollen Linda! 😘

Denise - Gravid med lillasyster

Den där klänningen är underbar :)

Alexandra

Så jäkla onödig kommentar av annonym.Du vet att det inte är särskilt svårt att spåra dig va? Dumma människa. Du måste må fruktansvärt dåligt i och med dina fula ord till Linda. Avundsjuka kallas det också. Fruktansvärt dålig stil. Jag hoppas verkligen du inte är mamma. För fy för att ha en sådan mamma som håller på som du gör. Och vad spelar det för roll om Linda inte gör eller har det såsom du vill att det ska vara? Det har väl du ingenting med att göra. Fy skäms på dig .