Uppfräschning på Lina

Idag var min vän Lina in till mig på jobbet för en uppfräschning av sitt hår. Hon hade inte gjort någonting sedan innan hennes som kom till världen (han är 6 månader snart) så utväxten var som ni kan se ganska rejäl. Längderna var urtvättade och blekta. Hon ville ha en ton som skulle ligga så nära hennes egen som möjligt, utan att bli tråkig. Senast hon fixade håret hade hon lagt i en hel färg och uppfattade det som lite platt, så vi avslutade med att göra lite diskreta slingor i håret för att det skulle hända lite mer, utan att det tog överhanden. En känsla av liv utan att bli randigt.
 
Lade två olika toningar, en i utväxt och en i längderna. Slingade och lade sedan en neutralisering över slingorna för att dämpa "den blekta känslan" på dom. Lina nöjd = Jag nöjd : ) Det blev jätte naturligt. Och en toppklippning såklart.
4
Cecilia

Åh, du verkar vara en sån duktig frisör. Synd att man bor så långt bort, du får alltid till hår precis som jag vill ha det. Ingen frisör får nånsin till mitt hår som jag vill ha det :/

Svar: Men tack snälla : ) Vad glad jag blir!
Linda Blom

Alexandra

Måste fråga. Nu när man snart ska föda barn så kommer hår attfalla av vad jag förstått? Tips på att undvika detta el iaf minska håravfallet? Är jätte rädd för det...=(

Svar: Det finns inte så mycket att göra tyvärr :) Det är hormonellt och inget man kan påverkar "utifrån". Det skulle väl möjligen vara att äta vitaminer. Men kom ihåg att inte alla tappar lika mycket hår :)
Linda Blom

Annika

Åh då kanske du kan fixa mitt hår innan 1 augusti då vi ska på bröllop.
Har inte gjort något med sen i början av mars så kanske vore dax speciellt innan ett bröllop.


Svar: Nu är många av mina pass bokade tyvärr, men jag skall kolla hur jag jobbar så kanske vi kan få till något! Vad kul!! Vad hade du tänkt dig då? : )
Linda Blom

Annika

Vill ju ha längden kvar så det är väl topparna och sen klippa till snelugg då jag har en raklugg nu som växt ut och sen mörkare men ändå vill jag ha liv i håret eller om man skulle ha lite ljusare på topparna igen :)
Men kolla hur det ser ut så får vi se om det passar med mina jobbtider.
Tack <3