Smörgåsrån med smak

Jag har alltid tyckt om smörgåsrån, men när vi blev föräldrar blev vi verkligen storkonsumenter. Likt många andra skulle jag tro, haha. Perfekta mittemellanmålet och bra för dom små att knapra på, ha med i väskan, ta fram när suget slår till o.s.v. Nu har dom släppts med smak! Gräslök och Tomat/basilika - hur goda som helst i sig själva och egentligen behöver man inte ens någonting på. Men.. Allt blir ju lite göttigare med pålägg såklart så jag körde på ost, philadelphia och färsk gräslök. Det är väldigt mycket smak på dom, men ändå sådär mild och god att man känner att det är just smörgåsrån. Fick två tummar upp av den lilla i familjen också som sade "mm.. dod kex". Tomat/basilika tänkte jag prova med färsk tomat och någon god ost på framöver. Jag återkommer med recension av den också.
 
Men.. Så var det ju det där med vilken sida man har pålägget på? Den med stora eller små rutor? Jag använder sidan med små rutor. Hur gör ni? Om ni håller ögonen öppna framöver kommer ni att kunna vara med och tävla om utvalda
produkter från Göteborgs kex. 
 
Inlägget publicerat i samarbete med Göteborgs kex.
 
 
7
Helena R

Smörgåsrån är så gott!
Jag tar på smårutorna, men på jobbet tar alltid barnen på smör på de stora rutorna :) man får ju mer smör då !

Amanda

Spännande med nya smaker! :)

Hej

Hej är du och Janni fortfarande vänner??

Svar: Det var väl ett evigt tjat :/ .. Nej.. Jag bröt den kontakten för 1,5 år sedan.
Linda Blom

Jenny Nilsson

Små rutorna såklart! 😄

Alice Nerén

Alltså de där smaksatta rånen är SÅ himla goda! Äter dem som chips typ. Fast med smör på då (på de små rutorna). Älskar båda smakerna men föredrar nog gräslöken ;)

Mia

Tomat & basilika köpte jag för någon månad sedan (i början av året när den kom ut), och den är såå god! Kan äta den som den är utan varken smör eller pålägg på. Men det är även gott med ost på :)

Annelie - mamma till Tyra

Små rutorna! Alla gånger, allt annat är konstigt :D

Svar: YESBOX :'D
Linda Blom