Tävla med Jordan - vinn Macbook

Jordan har startat en tävling där du kan designa din egen tandborste. Ärligt talat är jag en riktig sucker för det här med att sitta och klicka, ändra, kombinera m.m. Det kvittar om det är tävlingar om outfits, eller som i detta fall just tandborstar. Det blir inte mindre roligt när priserna är grymma. Första och andra pristagaren kammar nämligen hem en varsin Macbook värde ca. 15000 kronor!! Tredje till femte pris vinner presentkort värde 1000 kronor och sjätte till tionde får en varsin goodiebag värde ca 500 kronor.
 
Det man skall göra är alltså att antingen med hjälp av dom tillval och bakgrunder som finns, eller med hjälp av egendesignade bilder - kombinera ihop en personlig tandborste, välja ett passande och kreativt namn och sedan bara hoppas på att man är den av alla som lyckas charma juryn med sitt bidrag. Tävlar gör ni HÄR.
 
Inlägget är publicerat i samarbete med Jordan.
3
Michaela Lundgren

Nu under sommaren söker jag några drivna nyckelpersoner att hjälpa starta upp deras verksamheter. Du ska vara beredd att arbeta minst 10 timmar i veckan, hur, när och var? Det bestämmer du själv.

Du kommer arbeta som oberoende återförsäljare av Aloe Vera produkter från Forever Living Products.

Du som söker ser jag är..
- Över 18 år.
- Driven. Väldigt driven.
- Öppen. Tycker om att träffa nya människor.
- Inte är rädd för eventuella motgångar.
- Du ser inte eventuella svårigheter som hinder, utan mer som "fartgupp".
- Har drömmar och mål som du är beredd att jobba mot/för.
- Tycker om hälsa och/eller skönhet.

Stämmer detta in på dig?
Skicka ett mail till mig där du berättar mer om dig själv. Så berättar jag mer!

Mvh
Michaela Lundgren
Independent Forever Business Owner
http://myaloevera.se/mahalsa/sv/start/

Svar: Jag har redan varit ÅF för forever : ) Inte intresserad tyvärr!
Linda Blom

Karin

Vad roligt att kunna piffa upp sin tandborste. Synd bara att man använder en tandborste i drygt två-tre veckor innan man byter.

Såg förresten att du är från Karlstad? Kanske du ska på Putte i Parken? :)

sofia

Hej. Deltar nästan u alla dina tävlingar på instagram och blev lite nyfiken på hur du går till väga för att utse en vinnare 😊

Svar: Jag slumpar :) blundar, scrollar, pekar :) Och andra gånger använder jag en sajt på nätet som slumpar fram ett nummer som jag räknar fram till :) Om det inte gäller motivering då såklart :)
Linda Blom